4. april 2018

Hack: Redox’ ‘læserundersøgelse’ er nu anmeldt til Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3)

I forlængelse af tidligere postering om gårsdagens Redox-‘læserundersøgelse’, kan jeg oplyse, at sagen nu er anmeldt til Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3). Tak til de mange der har sendt dokumentation til detoxer2018(a)gmail.com. Meget apropos…

(Researchkollektivet Redox på Facebook, 21. marts 2018)

Diverse.

“Foreholdt bilag T 1-68-1, post af bl.a. HH omkring ‘digital indsats’ og ‘adgang til hans mails’ vedrørende en person ved navn Kim Møller. forklarede R [Andreas Rasmussen, Kim], at han ikke husker den konkrete post. Kim Møller er en højrefløjsblogger. ‘Digital indsats’ forstår han ikke nødvendigvis som en opfordring til noget ulovligt. Det kunne eksempelvis være at læse alle posts på Kim Møllers blog igennem, inklusive kommentarsporet, for at se, om der var brugbare oplysninger. Derimod må ‘adgang til hans email’ forstås således, at der ville være tale om hacking, men han har jo aldrig nægtet at have hacket sig ind på forskellige personers e-mail konti. …” (Redox’ Andreas Rasmussen i Københavns Byret, 2013)

Som fortsat aktiv i Redox erkender Andreas Rasmussen, at han har brugt materiale, som ikke er lovligt. ‘Jeg er ikke blind eller dum: Når vi har fået materiale, der formentlig er kommet fra en hacket kilde, er der ikke nogen, der klapper en på skulderen og siger: Det her er super lovligt. Men vi har set på sammenhængen, og jeg mener, at det arbejde, vi laver, er vigtigt. Jeg kan sagtens se mig selv i spejlet,’ siger Andreas Rasmussen, der fortsat mener, at det er vigtigt at få kortlagt højrefløjen. Han fortryder intet. (Redox’ Andreas Rasmussen til Jyllands-Posten, 2014)

“En kilde tæt på efterforskningen af den nu afsluttede Redox/AFA-sag har flere gange understreget overfor mig, at Researchkollektivet Redox havde kompetente folk tilknyttet, der vidste alt om IT-sikkerhed. … Da politiet sidste år, foruden Piratebay-grundlæggeren Gottfrid ‘anakata’ Svartholm, også sigtede en 20-årig dansk computerekspert der politisk lå ‘til venstre’, og ikke var ‘begejstret for højreorienterede’, gjorde jeg mig mine tanker, uden dog at konkretisere. Der har historisk været tæt forbindelse mellem det anarkistiske hackermiljø omkring piratgrupperne, og mere ideologiske venstreradikale… alt indikerer, at den sigtede IT-specialist i danmarkshistoriens største hackersag har haft Redox i sine nære omgangskreds. … Tidligere på året kom det frem, at JKT valgte Michael Juul Eriksen som forsvarer, fordi han også repræsenterede JKT’s ‘nære ven’, der blev dømt som en del af Brandstifterbanden. Nær ven af Daniel Holst Petersen, der sammen med gruppen planlagde brandattentater mod Christiansborg, Justitsministeriet og andre statslige institutioner.” (Uriasposten om Johan Kjær Thillemann, 2014)

Oploadet Kl. 21:31 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/91710/trackback

35 Comments »

 1. En genopførelse og modernisering af Elias David Häussers, Niels Eigtveds og Lauritz de Thurahs Christiansborg- uden nødvendigvis der skulle være et brandattentat som baggrund- har min fulde støtte.
  http://denstoredanske.dk/Danmarks_geografi_og_historie/Danmarks_geografi/Danske_slotte_og_herreg%c3%a5rde/Christiansborg_Slot

  Kommentar by Peter Buch — 4. april 2018 @ 22:12

 2. GIMP er et gratis såkaldt OpenSource computer program som kan bruges til billedbehandling. En af dets forcer er, at man kan automatisere (scripte) billedbehandlingen. F.eks. automatisk beskæring, finde kanter og alt muligt andet. Jeg har ikke brugt programmet i mange år og kunne umiddelbart ikke forstå hvorfor Redox søger en sådan person, indtil jeg søgte på GIMP og face detection / face recognition!

  Så Simon drengen knipser løs til For Frihed demoer og lign. og så klarer automatikken resten – katagoriserer og arkiverer hvem som var med. Amazon, Google mfl. har lign. systemer i skyen man også kan gøre brug af. Orwellske tider indeed…..

  Kommentar by DS — 4. april 2018 @ 23:07

 3. Og de får stadig offentligt tilskud…?

  Kommentar by Martin — 5. april 2018 @ 03:00

 4. Det er jo dem som er fjenden, tror sgu de er ligeglade.

  Kommentar by Christian — 5. april 2018 @ 06:38

 5. Ang. Dokumentation til detox2018… Er det nyttigt med min del og i så fald hvad sender jeg.

  Kommentar by River — 5. april 2018 @ 07:26

 6. Glem 5, læser fra oven af, men kan se jeg er totalt ude af sync. Godmorgen iøvrigt.

  Kommentar by River — 5. april 2018 @ 07:32

 7. Nu er jeg glad igen: Jeg har fået mail fra Redox tirsdag 13:55 på den email jeg har opgivet til uriasposten…

  Den var bare gået i “spamfilteret” så derfor troede jeg ikke jeg var på listen over farlige højreorienterede.

  Så til jer andre der også føler jer forbigået, husk at checke i spamfilteret/uønsket post, nogle filtre fungerer faktisk efter hensigten!

  Kommentar by redneck — 5. april 2018 @ 07:35

 8. Held og lykke.

  Hvad der end sker, er jeg forarget over, at Københavns Kommune giver husly til en så berygtet “spionagecentral”. Hvad f… bilder man sig ind!

  Kommentar by denonde — 5. april 2018 @ 07:56

 9. Jeg tror faktisk at Düngers teleobjektiv kunne indføres rektalt i hans krop, i det fulde omfang

  Kommentar by Træt — 5. april 2018 @ 07:59

 10. -Selvpportræt.

  Kommentar by Nielsen — 5. april 2018 @ 09:18

 11. Jamen hvis det offentlige på nogen måde støtter et foretagende som bruger kriminelle metoder til at orientere sig, så anmeld dem, så kan man vel sigte det offentlige i den sammenhæng, som så må tage skraldet, når de nu ikke vil konkretisere dem selv som en forening. Simon Bunker er vist det eneste synlige medlem. Ellers må de vel gøre hvad de vil.

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2018 @ 09:28

 12. Apropos John Mogensen:

  Der er noget galt i Danmark
  og kommunen kører helt ad jelved til
  bare man er venstreradikal, kan man té sig som man vil.

  Terror og chikane dækkes helt og kræves via skatten ind
  vi skal finde os i alt og betale og blot stikke piben ind.

  ————————————

  Jeg er ikke tekstforfatter, så I er velkommen til at tilføje yderligere til sangen om Københavns forfald.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 5. april 2018 @ 09:36

 13. @12
  KBH er på vej sammen med alle vestlige byer ned i islamistisk og kommunistisk helvede. Det betyder evig konflikt, massiv kriminalitet og bandekrig som vi allerede ser det, regulær borgerkrig mellem mange partere (også mellem kommunister vs. muslimer). Det vil sprede sig til hele landet og landene i Europa vil alle bryde sammen under dette. Det vil skabe endnu mere elendighed og økonomiske kriser, som vil resultere i enorm sultkatastrofer og sygdomsepidemier (især i byerne så “who fucking cares”?). Muslimer og kommunister vil udresnse sig selv og byerne vil stå tomme tilsidst imens de oprindelige europæere morer sig på afstand på landet.

  Kommentar by Teis Hansen — 5. april 2018 @ 09:47

 14. At 8, denonde:
  Du kunne granske forholdet om kommunal støtte, og i givet fald anmelde det til KKs Kultur- og Fritidsforvaltning. Pas på, borgmesteren er alternativ (😏)
  Husk kopi til overborgmesteren.
  Kopi også til folketingets kulturordførere.
  Borgmestrenes adresser findes under KK.

  Kommentar by Bastardo — 5. april 2018 @ 11:01

 15. #14 Bastardo

  Jeg er i forvejen rigeligt sur på min egen kommune, men måske sender jeg et tip til min avis. Simon med de gode kinder trænger til et ophold på en eller anden ungdomsskole, hvor han kan få noget motion og nogle sunde interesse med henblik på en dag at blive voksen i stedet for at løbe rundt med den potensforlænger og lege spion.

  Kommentar by denonde — 5. april 2018 @ 11:16

 16. 9. Træt.

  Jmman så ender teleobjektivet som tarmtrold.

  Kommentar by Sindsro — 5. april 2018 @ 13:12

 17. Det første jeg tænkte da jeg så mail, var at gå til politiet med min egne oplevelse, men kloge og dygtige mennesker herinde kom i forkøbet ved at lave en fælles indsamling af beviser. Godt gået, og jeg har sendt mit bidrag til samlingen. Alt er selvfølgelig nemmere når vi som ofre løfter i flok.

  Redox burde ændre navn fra Researchkollektiv til spionring- lige som de pædofile der kører deres spil på det mørke net, hvor de forsøger at skjule digitale spor.

  Venstrefløjen tror på at de med de her metoder kan skabe en ny samfundsorden sammen med Islam. De bliver klogere. Som afslutning vil jeg sige at Facebook har udviklet fra at være et sted hvor mennesker mødes på nettet, til en politisk magtfaktor, en slags Sky Net, hvor supercompurere bestemmer hvad mennesker må tænke og gøre.

  Kommentar by k.m. — 5. april 2018 @ 13:58

 18. Godt at du har anmeldt de svin. Med dig 100%.

  Kommentar by santor — 5. april 2018 @ 13:59

 19. Ja fint med anmeldelsen. Håber det giver pote.

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2018 @ 14:57

 20. Generation Identity England – Speech in Telford
  https://youtu.be/2DJy1On_vg4

  Kommentar by Christian — 5. april 2018 @ 15:39

 21. Fint initiativ.
  Hvorfra har disse utiltalende personer diverse e – mail adresser?
  Hvorfor er der flere timer imellem jeg sender et indlæg og dette vises?
  Kan jeg uden videre blot skifte mit nick name AK JA ud med et andet?
  Og i så fald, skal Kim Møller igen modtage min e – mail adresse?

  Kommentar by AK JA — 5. april 2018 @ 16:10

 22. @ 12
  FLOT FLOT.

  Kommentar by AK JA — 5. april 2018 @ 16:11

 23. – Ak ja

  Du ryger i moderstionsbakken.

  Opret en ny emailadresse og opfind et nyt alias.

  Kommentar by Kim Møller — 5. april 2018 @ 16:15

 24. @ 23
  Tak Kim, det gør jeg.

  Kommentar by AK JA — 5. april 2018 @ 16:33

 25. Kim – skal du bruge flere, eller har du rigeligt? Min mand har også fået en.

  Kommentar by Nemo — 5. april 2018 @ 17:46

 26. -> Nemo

  Ja, send endelig.

  Kommentar by Kim Møller — 5. april 2018 @ 18:23

 27. 12#

  Altid godt m en god sang

  “DR kører helt af helved til, der er noget galt i toppen,
  noget der skal skiftes ud!”

  Kommentar by Isabella — 5. april 2018 @ 19:16

 28. “Alt er spammet til,
  islamister farer rundt omkring,
  der skal fejes op,
  og det med den store kost!”

  mm synger lidt og bliver lidt glad alligevel nu dages det søstre og brødre..

  Kommentar by Isabella — 5. april 2018 @ 19:21

 29. Fra cvr.dk, p-enheder på adressen Nørre Allé 7:

  WIFT-WOMEN IN FILM & TELEVISION DANMARK
  SOS Racisme
  Ethniqa Magazine
  Conciencia Mexico-Dinamarca
  Center for Kunst og Interkultur
  Københavnerkanalen
  AIESEC UNIC
  Alverdens Børn
  Foreningen Shahrazad
  RUM
  Turning Tables
  DOF Skole for Orientalsk Dans
  Angolanske Forening i Danmark
  Peace and Community Building Center
  DOKUMENTATIONS- OG RÅDGIVNINGS- CENTERET OM RACEDISKRIMINATION
  Global Copenhagen
  DEN FLERKULTURELLE DAGHØJSKOLE
  UVU-Udlændinge Vejleder Udlændinge
  A/B Kæmpefryd
  Somaliland Kvindeforening
  Researchkollektivet Redox
  Salaam Film & Dialog
  Care 4 You Association
  Nørrebro Mediesocietet
  IndieFILM
  DENA v/Farshid Etemad
  Cafe Baggården
  Global Casting I/S
  DEN FLERKULTURELLE DAGHØJSKOLE
  Samafal
  Skole for orit.Dans v/S.S.Potempa
  Gül Casting v/Birgül Balmer
  Kogekonerne ApS
  Foreningen Shahrazad
  UNG-SAM (UNGE ETNISKE MINORITETERSSAMMENSLUTNING) ALI CELIK
  Dansk-arabisk ungdom
  DAPAMDA
  DOKUMENTATIONS OG RÅDGIVNINGS- CENTRET OM RACEDISKRIMINATION POSTBOKS 18
  Sammenslutningen af internationale virksomheder og Akadenikere-Sivoi
  POEM
  Radyo Pinoys Venskabsforening
  Foreningen Projekt Medborger i Danmark

  Kommentar by DS — 6. april 2018 @ 07:56

 30. Laokoon angrebet af slanger

  En rotte i spam/junk- filtret.
  Tager nu en pause.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 6. april 2018 @ 08:01

 31. #29 DS

  Noget af et sammenrend.

  Kommentar by denonde2 — 6. april 2018 @ 11:59

 32. Så den adresse må da have en form for tjek. Det er jo en adresse for organiseret kriminalitet imod skatteyderne.

  Kommentar by Christian — 6. april 2018 @ 12:03

 33. Hijab-klager til NRK på ville veier

  NRK sendte personopplysninger til folk som klaget på hijab til en gjeng røde studenter på NTNU som skulle kartlegge “hets” og “rasisme”

  De delte ut navn, e-postadresse og telefonnummer til vilt fremmede – som tok kontakt med folk som hadde klaget på at NRK fremmer propaganda om bruk av hijab.

  Studentene tok kontakt med personene, uten samtykke, og konkluderte med at det er “hatere” som klager.

  Som vanlig nekter de røde å svare på henvendelse fra Resett.

  NRK er uetiske tystere med politiske motiv.

  https://resett.no/2018/04/05/hijab-klager-til-nrk-pa-ville-veier/

  Kommentar by Hodja — 6. april 2018 @ 19:15

 34. Resett henvendte seg derfor til Datatilsynet for å høre om det er lovlig praksis at NRK har overlatt både navn på innsendere, epostadresser og meningsinnhold over til en tredjepart, uten å informere den enkelte om dette. Kommunikasjonsdirektør Janne Stang Dahl sier at det er vanskelig for Datatilsynet å uttale seg om saken, siden de ikke vet hva som faktisk har skjedd og hvordan NTNU har fått tak i adressene. Det kommer også an på hva formålet har vært, om det gjelder journalistikk eller om det er på vegne av forskning/analyse for NTNU:

  – Dersom formålet ikke er journalistisk, så må NRK som utgangspunkt ha et behandlingsgrunnlag i personopplysningsloven §8. Hva behandlingsgrunnlaget eventuelt er må NRK kunne svare på, men det vanlige er bruk av samtykke, sier Dahl.

  Det er ikke godt å vite hva som skal gjøres med materialet, eller hva slags nytte det skal ha. Det borger i alle fall ikke for god kommunikasjon med seerne til statskanalen NRK. Det er kanskje greit at lisensbetalerne blir gjort oppmerksomme på at deres klager kan utleveres til hvem som helst, og at «motivasjonen» deres kan bli forsket på, under fullt navn, til «datamaterialet blir anonymisert ved prosjektets slutt».

  Kommentar by Hodja — 6. april 2018 @ 19:18

 35. Som sagt, smed jeg denne “undersøgelse” væk, da jeg ved hvem Redox er, og hvad de står for.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 9. april 2018 @ 21:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper