11. april 2018

Israels ambassadør svarer Information-leder: “… men vores nabolag af verden er et noget andet”

“Hvad syntes du om Israels fremfærd?”, spurgte en politisk interesseret kollega mig henkastet. Jeg mindes ikke der var sket noget som helst, men han færdes i dagtimerne på en VUC-afdeling, hvor de fleste i hans klasse er udlændinge. Han er hverken højre eller venstre, blot præget af den kollektive stemning formidlet af MSM.

Den omtalte leder i Information som Israels viceambassadør Eyal Lampert kommenterer herunder, er skrevet af Lasse Ellegaard, en karriere-venstreorienteret fra øverste hylde. Officiel udtalelse fra Israels ambassade i Danmark – Svar til Informations leder 03.04.2018.

“3. april kørte Information en leder, som fordømte Israel og landets forsvarsminister Avigdor Lieberman, en ‘russisk indvandrer af helt særlig brutal støbning,’ i kølvandet på Israels reaktion på de optøjer, som Hamas og andre islamister orkestrerede på grænsen mellem Israel og Gaza med det formål at forcere den og trænge ind i Israel. Lad os ikke glemme, at Hamas’ erklærede mål er at udslette staten Israel. …

Forfatteren taler om den kynisme, som også har rystet ‘anstændige israelere’. Forfatteren mener altså ikke, at alle israelere er slemme; nogle af dem er så enige med ham, at de kan kategoriseres som ‘anstændige’. Vi behøver ikke at komme nærmere ind på, at denne ‘populære TV-vært’ faktisk er en undseelig radiovært, hvis ‘udtalelse’ var en enkel sætning på Twitter; ej heller, at han faktisk ikke blev fyret. Begynder man at se et mønster?

Ritzau (endelig nogen, som går op i fakta) bliver citeret i forbindelse med de mange sårede, og selv om man ikke kan benægte smerten og ubehaget ved situationen, er det også vigtigt at huske denne skelnen: det israelske svar var ikke så hensynsløst som ‘at spraye mod myg’ men et forsøg på at minimere skaden med meget nøjagtige mål.

Ud af de 16 dræbte ‘demonstranter’ har det vist sig (hvilket Hamas også har erkendt), at mindst 10 var aktive terrorister og medlemmer af islamistiske grupper. Nogle af dem blev skudt, mens de nærmede sig grænsen med improviserede bomber, nogle blev fotograferet med maskingeværer.

Det er også interessant, hvordan forfatteren nævner en ‘blokade’, som begyndte i 2007, men udelader, at blokaden var et resultat af vores allieredes ønske om, at vi forlod Gaza, hvilket indbefattede at fjerne alle jødiske bosættelser såvel som al anden militær tilstedeværelse. Resultatet blev et årtis raketbombardementer udført af det demokratisk valgte Hamas, som også ligger i borgerkrig med deres ‘brødre’ i PLO. Dertil kommer utallige terrorangreb, alle rettet mod civile på den israelske side af grænsen.

Måske er det svært for en dansker at forestille sig, hvad der sker, når en grænse bliver forceret på ulovlig vis, men vores nabolag af verden er et noget andet – noget som de fleste danskere ud over forfatteren godt ved. Dertil kan det nævnes, at der er en grund til, at selv Danmark har grænsekontrol ved landets ellers fredelige grænserovergange.

Gennem nådesløse massakrer på hele familier, kvinder, børn og gamle har vi set, hvad der sker, hvis bare en enkelt islamist krydser grænsen – alt sammen i den hellige krigs navn.

Situationen i Gaza er bekymrende – særligt for Israel som nærmeste nabo.”

(Død ‘demonstrant’ jf. MSM; Foto: Julian Röpcke, se evt. IDF)

Oploadet Kl. 14:00 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/91769/trackback

27 Comments »

 1. Venstrefløjens yndlingscenarie for Danmark.

  Kommentar by Christian — 11. april 2018 @ 14:06

 2. Hvis man vil vide noget om den muslimske verden, Islam og palæstina konflikten så hør den israelske professor i arabisk litteratur, Morderchai Kedar på youtube. Det palæstineske “folk” er meget fragmenteret med 7.stammer på vestbredden af primært bønder som ikke gifter sig med hinanden, taler forskellige dialekter fordi de taler så lidt sammen. Gaza er domineret af en gruppe af beduiner fra Sinai ørkenen samt nogle grupper fra Syrien og Libanon. Der er så internt ofte konfliker i Gaza mellem disser klaner og stammer. Folk på vestbredden ser dem fra Gaza som folk med en helt anden kultur og vil reelt set ikke have med dem, at gøre. De 20% af den israelske befolkning som er arabere er igen fragmentet i stammer, klaner og sekter, der ikke kan udstå hinanden. Fra vesten taler man så om en løsning for det “palæstinske folk”. Det man være samme løsning som for det “Libyske folk”, “Irakiske folk”, “Syriske folk” de taler om! Kun idioter tror på politiske analyser om mellemøsten. Det er salg af gordiske knuder som var de sløjfer.

  Kommentar by Thorsted — 11. april 2018 @ 14:43

 3. Information er jo kendt for at misinformere, og det ligger jo i marxismens DNA at hade jøderne – krage søger mage.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 11. april 2018 @ 14:51

 4. “Hvad syntes du om Israels fremfærd?”

  Hvad synes du om palæstinensernes hysterisk aggressive fremfærd ifm. 70-års-markeringen af deres manglende succes ved krigerisk fremfærd mod jøderne?

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. april 2018 @ 14:52

 5. Israel gør det kloge, for Deres eksistens, sammentidig med at de søger at forskåne civile. Hvis vi ser på terrororganisationerne Hamas og Hizbollah, vil ingen civile have en chance overfor Deres regime. Hvem gider tage Informations lænestolsmoral alvorligt. Israel gør det helt rigtige, som Europa også bør gøre- når f.eks terrorkopien om nedkørsling af civile, som seneste har været udført i Munster (London -ud over den almindelige terror, Frankrig, Berlin, Stockholm etc) bliver fulgt. Israels overlevelse er den eneste demokratiske lands overlevelse i Mellemøsten- Europa dør for Dets eftergivenhed overfor hadreligionen Islam.

  Kommentar by Michael Unna — 11. april 2018 @ 15:09

 6. PS Hvis vi altså ikke lærer af Unggarn, Tjekkiet, Polen etc.

  Kommentar by Michael Unna — 11. april 2018 @ 15:10

 7. Hvad med om de såkaldte palæstinensere anerkender verdenssamfundet, og accepterer Israel som et legitim, selvstændigt land.
  Den dag de gør det, kan der, med fed streg under måske – indledes forhandlinger om et selvstændigt Palæstina.

  Tror tumperne at den arabiske verden kan enes om det? der er jo flere nabolande der skal afgive territorie, hvis noget sådan skal opfyldes.

  Kommentar by k.m. — 11. april 2018 @ 15:43

 8. Informations anstændighed ved de godt selv, hvor de kan hente :-).

  Kommentar by Michael Unna — 11. april 2018 @ 16:15

 9. Hvad vil et selvstændigt Palæstina leve af?
  Israelerne må ikke lave bosættelser i de erobrede områder, som vel kan sammenlignes med svenskernes annektering af Skåne, Halland og Blekinge, men muslimerne må uden opsigt annektere områder i Vesten, som no go zoner. Forskellen på Vesten og Israel er, at israelerne selv betaler for bosættelserne, mens man i Vesten selv betaler for at blive smidt ud af området.

  Kommentar by Menig 442 — 11. april 2018 @ 16:16

 10. En af de mest (sindsyge) vanvittige Århus historier, var hvordan vi skulle modtage den hjemvendte ISIS-krigere, når de nu efter at have kæmpet for – at smide homoseksuelle ud fra højhuse, Sexslaveri og slaveri i det hele taget, Vilkårlig tortur etc etc etc etc…og værst af alt, som vi sendte soldater ud for at bekæmpe,…man mente i ramme alvor at de skulle- integreres-….totalt afstumpet vanvittigt sindsygt samfundbillede på, hvor eftergivende Europa,s selvmord foregår for åbent tæppe .De burde selvfølgelig skydes uden nogen undskyldende omstændigheder, eller isoleres et eller andet mærkeligt sharia sted. Hvordan kan man stole på nogle politikeres forsvarsvilje, når de opføre sig så tåbeligt idiotisk på et galmandsdiplomatisk niveau? (Man sender ikke soldater ud for at bekæmpe noget man lefler for, og man lader ikke et civilsamfund i stikken ved at være så eftergivende overfor den slags sindsyge afstumpede idealistiske Førerprofet tilbedere). Israel skal ikke lytte til Danmark eller Europa,s moral. Hvis de fulgte den, ville de aldrig kunne overleve som nation eller som et frit demokrati. God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. april 2018 @ 16:24

 11. Hvorfor finansierer Danmark, EU, UK mfl – sågar USA – Gaza med milliarder af kroner? Stop det. Selv i børnehaverne lærer børnene dér, at det allerstørste, de kan opnå i livet, er at dø som martyrer i jihad mod de vantro. Folkekirkens Nødhjælp – som (såvidt jeg forstår) slet ikke har tilknytning til folkekirken – samler penge ind til dem. Giv dem aldrig en krone!

  Morderen Omar Abdel Hamid El-Hussein, der begik terrordrabene i København den 14.-15. februar 2015, var palæstinenser og søn af palæstinensiske forældre, som før de fik asyl i Danmark havde opholdt sig i en flygtningelejr i Jordan.

  Kommentar by A-mad — 11. april 2018 @ 16:47

 12. >11 A-mad
  At den amerikanske regering giver penge til diverse antijødiske (militaristiske)organisationer, fritager bekvemt Rockefeller og venner, fra selv at gribe til lommerne. Pengeejerne har gennem de sidste århundreder støttet begge sider af så godt som enhver krig. De tjener tykt på, at vi går rundt og slår hinanden ihjel, samtidig med at de udskifter den éne religion (kommunisme) med den anden (global opvarmning/klimaforandring). Det handler i bund og grund om kontrol. Lille Lars fra Græsted evner ikke, at gennemskue deres konspiration og sender derfor gladeligt unge danske mænd ud i verden, for at vende hjem som lig.
  At han aldrig får fjernet ondet han bekæmper i fremmede lande fra dansk jord, falder ham ikke ind.

  Kommentar by Nielsen — 11. april 2018 @ 17:45

 13. Billedet af en sikker vinder i X-faktor herhjemme.
  Han udstråler selvsikkerhed, har et fast greb om AK 47,eren, og kan synge allah uh Akbar.
  Det tomme blik, signalerer tomhed, hjernen er på størrelse med en tørret rosin, men desværre kunne han ikke stille op.
  En akut blyforgiftning kom i vejen.

  Kommentar by Finn A. Skov — 11. april 2018 @ 18:55

 14. Jeg synes så meget, at Hamas, Hizbollah og pestilensere skal fjernes fra jordens overflade.

  Kommentar by Sindsro — 11. april 2018 @ 19:56

 15. Måske er det svært for en dansker at forestille sig, hvad der sker, når en grænse bliver forceret på ulovlig vis, men …

  Ikke noedvendigvis, vil jeg haevde. Tastaturproblemer.

  Tre grænsegendarmer bliver skudt af den tyske efterretningstjeneste i Padborg kl 4.00, og de andre tages til fange. Så er kysten klar. Kl. 4.10 oplyses grænselandets morgenhimmel af lyskugler fra tyske signalpistoler. De tyske soldater rykker frem over grænsen syv steder.
  https://www.sa.dk/da/web-exhibition/9-april-1940-invasionen/

  Kommentar by Peter Buch — 11. april 2018 @ 21:42

 16. Men det fordrer, set herfra, en aah saa social, radikal tilgang at afvise muligheden af sand modstand. Heri forudsaettes dog noget er sandt.

  Kommentar by Peter Buch — 11. april 2018 @ 21:48

 17. Se bare hvordan relativt få procent muslimer i vort eget samfund har pisset os af. Forestil jer så at være omgivet af flere hundreder millioner hadefulde muhammedanere- mens man lever i et land der er mindre end Jylland..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 11. april 2018 @ 22:12

 18. Da de danske myndigheder den 8. april 1940 var klar over at et angreb var tyskerne var nært forestående, forbød man kategorisk at de svagt bevæbnede grænsegendarmer at yde modstand. Gendarmerne lod sig derefter afvæbne.

  Men om natten til den 9. april blev tre overgendarmer skudt af civilklædte tyskere ved jernbaneviadukten i Padborg. Det skete klokken 4 om morgenen. A.S. Albertsen, J.P. Birk og A.A. Hansen var under bevogtningstjeneste ved viadukten. Brutalt blev de nedskudt af tre civilklædte agenter fra Regiment Brandenburg…
  http://dengang.dk/artikler/2045

  Kommentar by Peter Buch — 11. april 2018 @ 22:17

 19. Kampen skal fortsættes…
  https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=41796

  Kommentar by Peter Buch — 11. april 2018 @ 22:37

 20. Aldrig mere den 9 apr. vor herre bevares. Satan er kommet til Danmark for længe siden med hans indavlede korandyrkende skadedyr.

  Kommentar by Sindsro — 12. april 2018 @ 00:11

 21. Selvfølgelig skal Israel beskytte sig selv mod Hamas og andre terrorbevægelser.

  Palæstinensernes opførsel i Gaza svarer til hvis millioner af tyskere stimlede sammen ved Polens grænser med krav om at vende tilbage til de områder, de blev fordrevet fra efter 2. verdenskrig. Det er grinagtigt, at de stadig efter 70 år prøver at overbevise verden om deres såkaldte “krav” på at vende “hjem”. De tabte krigen, og derfor er deres legitimitet lig nul. At stille dem noget som helst andet i udsigt, vil være en stor fejl.

  Kommentar by Holger_Danske — 12. april 2018 @ 08:34

 22. Alle med en hjernecelle og den mindste snert af historisk indsigt ved at pestilenserne ikke er et folk, at pestilina ikke er et land og, at det aldrig nogensinde var og heller aldrig bliver det. Den eneste grund til at der er en konflikt er en stor tom moske i Jerusalem, som jeg foreslår at man begynder med at rive ned.

  Kommentar by Christian — 12. april 2018 @ 08:44

 23. Gaza er et bur med kaniner, der formerer sig og hvor antallet af kaniner vokser eksponentielt. Vi fodrer kaninerne:-)

  “Gaza har en meget høj andel af unge. Ca. 75% af Gazas befolkning er under 25 år. Ifølge demografer er der flere grunde til dette. Den ene er, at meget få palæstinensiske kvinder har arbejde. Det er det område i verden, hvor færrest kvinder arbejder uden for hjemmet.

  Gaza har en meget høj fertilitetsrate på 4,4 børn pr. kvinde, dels fordi kvinder traditionelt er hjemmegående og dels fordi mændene tjener flere penge, når deres familier bliver vokser. Arbejdsgiverne giver simpelthen mændene højere løn for hvert ekstra barn deres koner føder!

  Den tidligste optegnelse over Gazas befolkning viser at der var 6.000 mennesker i byen i 1596, hvilket gjorde det til den tredjestørste by i det osmanniske Palæstina dengang (efter Jerusalem og Safad).

  I 1838 overgik Gaza med 15.500 mennesker Jerusalems befolkning.

  Befolkningen i Gaza voksede til 42.000 før første verdenskrig. Gazas befolkningstal nåede 300.000 i 1997.

  Gaza vokser i øjeblikket med 3% om året og mellem 2000 og 2013 voksede Gaza med over 687.000.

  I 2020 vil Gaza have 2,1 millioner indbyggere.”

  (klip oversat fra)
  http://worldpopulationreview.com/world-cities/gaza-population/

  Kommentar by A-mad — 12. april 2018 @ 10:03

 24. De giver dem ikke LØN. Løn er noget man får for udført arbejde.
  Det de får, er yngelpræmier; og det er det Trump ikke mere vil betale..
  Vi andre betaler stadig for ynglen, over det vanvittige “ulandshjælp” vi betaler for overbefolkning af islamister.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. april 2018 @ 18:07

 25. Israel står, og har altid stået men ryggen mod muren. Jeg har fuld forståelse for landets ret til at forsvare egne grænser.
  Ja, Israel forlod Gaza striben, 2007, under pres fra, bl.a. vesten, og har siden måttet døje med det ene missil angreb, efter det andet fra Hamas`s side.
  Da Israel forlod Gaza efterlod de utallige opdyrkede arealer, gartnerier, huse og landsbyer (Gush Katifs), som palæstinenserne frit kunne tage i brug, men det første de gjorde var at ødelægge det hele.
  De ville skam ikke have noget at gøre med installationer som deres fjende havde haft i besiddelse. Nej de ville hellere have at vi alle skulle ynke dem, som de “forfulgt stakler” de var.
  Mærkeligt nok var det ikke jøderne som fordrev dem fra området lige efter Israels opståen, men der imod deres egne, arabere, som tvang dem om at forlade området, så seks arabiske lande i forening , dagen efter Israels oprettelse, kunne tilintetgøre landet, hvilket ikke lykkedes, og siden har pal araberne (palæstinenserne) levet i “flygtningelejre” oprettet af deres “arabiske brødre” udenfor Israels grænser. Jeg har studeret en del historisk materiale om emnet, så derfra ved jeg lidt om det.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 12. april 2018 @ 20:35

 26. Ha-ha. Du har sikkert ret Hul igennem? 18:07. De mange milliarder kroner, vi dumme danskere, EU, UK og USA poster ind i Gaza hvert år, bliver jo modtaget på én eller anden måde?

  Hvad formålet er står hen i det uvisse og det er forståeligt, at den republikanske regering, der nu er kommmet til magten i USA, ikke kan se noget formål. USA har så skåret ca. 300 millioner dollars i tilskuddet til UNWRA, som er FN-agenturet for palæstinensiske flygtninge og deres efterkommere. (Hvorfor skar de ikke det hele, undrer man sig?:-) Over halvdelen af Gazas folkning lever udelukkende af UNRWA hjælp, så vidt jeg ved.

  Og kvinderne er jo født som fødemaskiner for de palæstinensiske mænd og lukket inde i kaninburene. Derfor er det mænd, der arbejder som syersker og i den øvrige småindustri, der åbenbart stadig er der? På billedet man ser hvordan :-)

  http://www.palestineeconomy.ps/files/file/gazaaa350-700.jpg

  (Før 2000 spillede tekstil- og beklædningsindustrien en vigtig rolle i Gaza-økonomien. Den beskæftigede mere end 36.000 arbejdere i 900 fabrikker og skrædder butikker. Denne enorme industri er siden faldet og i øjeblikket beskæftiger den kun 4000 arbejdere og har 140 fabrikker)

  Kommentar by A-mad — 17. april 2018 @ 13:35

 27. A propos faldt jeg lige over dette:

  Fortvivlet seniorforsker.
  Lars Erslev Andersen (JP 26/3) har mistet håbet om en fredsløsning og konkluderer helt rigtigt, at “Den palæstinensiske stat er stendød”, hvilket den har været siden araberne sagde nej til den i 1947. De omliggende arabiske stater har aldrig ønsket oprettelse af en ny arabisk stat. Ellers kunne de have gjort det i perioden 1948-1967, hvor Judæa/Samaria (Vestbredden) og Gaza var henholdsvis annekteret og besat af Jordan og Ægypten. Der er flere andre grunde til, at en palæstinensisk stat er utopi. For det første: Begrebet “Palæstinensisk folk” er en politisk konstruktion, hvilket bekræftes af Zahir Muhsein ´s(PLO´ hovedbestyrelse) udtalelse i 1977 “ Det palæstinensiske folk eksisterer ikke….skabelse af en palæstinensisk stat er kun et middel til fortsættelse af kamp mod israel…. der er ingen forskel mellem palæstinensere og andre arabere… “. For det andet: De palæstininsiske araberes organisationer, Fatah og Hamas kan ikke enes om andet, end at Israel skal væk og gør det derfor umuligt at forhandle med Israel om noget som helst. For det tredie: FN organisationen, UNRWA har siden 1949 forsørget palæstinenserne, men glemt at lære dem, hvordan et samfund forsørger sig selv. Raketter og børn er det eneste, de producerer nok af, og derfor vil et Palæstina fra begyndelsen være en “failed state”. (civ.ing. Petter Mathisens læserbrev afvist af JP)

  Kommentar by A-mad — 17. april 2018 @ 13:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper