13. april 2018

Peter Schmeichel: Hvis TV2 er så stødt, så burde de “.. tage konsekvensen og afgive deres rettigheder”

Tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel er for en kortere periode ansat af Russia Today, for at lave ‘The Schmeichel Show’, hvor han interviewer folk relateret til det kommende VM i fodbold. I disse tider, er det tilsyneladende en stor forbrydelse. Min største bekymring relateret til Rusland lige nu, er ikke russiske hooligans, men det faktum, at jeg har købt flybilletter og forudbetalt hotel i Moskva, men endnu ikke har sikret mig billetter til Danmark-Frankrig. Hotellet er beliggende ved Kristi Frelserkirken, som ‘Pussy Riots’ skændede i 2012.

Fra TV2 Online – Peter Schmeichel svarer nu på kritik i mail til TV 2-vært: – Nu må I stoppe.

“I en mail til TV 2-vært Morten Ankerdal svarer Peter Schmeichel på den kritik, han har fået fra flere sider. …

– Nu må I stoppe. Jeg har ingen holdninger til hverken det ene eller det andet. Jeg elsker fodbold og glæder mig til VM, uanset hvor VM bliver spillet. Og hvis TV 2 er så stødt over Rusland og mit arbejde, så synes jeg, at de skal tage konsekvensen og afgive deres rettigheder til at vise fodboldturneringen, indleder Peter Schmeichel sin e-mail …

– Jeg har rejst rundt i Rusland i otte uger og føler mig 100 procent sikker alle steder, jeg har været. Så måske ubevidst og på den baggrund har jeg følt mig stødt over, at de såkaldte ‘vestlige medier’ siger, at her er farligt at være. Min intention var at få FIFAs præsident til at berolige folk og sige, at alt er fint, og at de bare skal komme til Rusland og se VM i fodbold. For det er det, fodbold drejer sig om. Ikke alt det politik. Det blander jeg mig overhovedet ikke i, skriver han også.”

(Peter Schmeichel som Russia Today-vært, 2018; Foto: Youtube)

“Russia Today er et propagandamedie og en forlænget arm for Putin og den russiske statsmagt. … Han sælger sin krop og sjæl til russisk propaganda.” (Hans Bonde, professor)

Oploadet Kl. 07:53 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/91814/trackback

44 Comments »

 1. Ak ja, tro overtrumfer let mangel på fakta.

  Kommentar by Menig 442 — 13. april 2018 @ 08:27

 2. Rusland er en besværlig knast for den internationale storfinans og dens medie-lakejer. Globaliseringen forudsætter ødelæggelsen af nationalstaterne (og dermed demokratiet), og her er Rusland – foreløbig – ret så uvillig. Alle kræfter sættes derfor ind på at få tæmmet disse fæle russere, som har den frækhed at vælge en patriot som Putin. Man kan sågar opleve at Rusland kritiseres for manglende demokrati af ingen andre end… EU. Ja, De hørte rigtigt: EU!

  Derfor oplever vi nu en massiv kampagne mod Rusland. Efter fiaskoerne med krigene i Afghanistan, Irak og Libyen, skal vi påny i krig, denne gang i Syrien – og gerne i Rusland. Til den ende har man omsider fået tæmmet Trump, som nu fremstår som en vittighed og en puppet-on-a-string i storfinansens hænder. EU-cammarillaen, Theresa May, Macron, Blair og alle medierne jubler – ja selv lille Lars fra Græsted og hans krigsminister (Danmarks svar på Elmer Fjot) Claus Hjort Frederiksen – og, ikke mindst, vores allesammens Komiske Anders, rasler med sablerne og truer Rusland med krig! – Man må formode at både Vagtparaden og Tivoligarden er mobiliseret…

  Oplægget er sat i værk: hvis gasangrebet i Syrien overhovedet har fundet sted (hvilket er tvivlsomt), så er det en soleklar false flag operation udført af sunni-muslimske jihadister på vegne af the Swamp. Bemærk ligheden med ‘masseødelæggelsesvåben i Irak og Libyen’ som undskyldning for at angribe disse lande og erstatte de lokale despoter og tyranner med ‘arabisk forår’. rinse and repeat…

  Om det så ender med at hele den vestlige civilisation ligger i glødende, radioaktiv aske er helt underordnet. Ja, nærmest ønskværdigt. For så er vejen banet for en verdensregering, uindskrænket af forældede begreber som demorkati og kultur. Idealet er nøje kopieret fra Saudi-Barbarien, hvor en lille magtelite betjenes af et umælende, kuet og fordummet folk. Som os.

  Kommentar by Voldposten — 13. april 2018 @ 08:37

 3. Kender ikke RT, men i sin opbygning synes det ikke at adskille sig væsentligt fra DR, BBC og de mange andre statsdrevne radio- og TV kanaler i Vesteuropa.

  Havde VM været afholdt i Kina, så havde Peter Schmeichel været en helt og medie-darling. For Kina er jo vores venner, og de er bare så flinke og demokratiske derovre.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 13. april 2018 @ 09:56

 4. Helt enig Wegmann, helt typisk kanal fuld af kommunistiske journalister. Dog fremfører de Ruslands side af sagen og til tider har de også været på plads og der for f.eks. “For Frihed”’s demonstrationer

  Kommentar by Christian — 13. april 2018 @ 10:00

 5. Det her er ikke OT, men et relevant partsindlæg omkring Syrien-Rusland, jeg er ikke nødvendigvis overhovedet enig med det fremførte.
  Det er altså heller ikke sådan at jeg sidder og søger efter de her ting og derefter deler dem med jer, for at gøre mig interessant. Det er fordi jeg ved, at de kanaler jeg anbefaler er gode at få forstand af også selvom man er helt uenig i dele eller det hele for den sags skyld.
  https://youtu.be/pr9yZMjvYkQ
  Attack on Syria? Not So Fast
  https://youtu.be/K4omadjcQ8Q

  Jeg protesterer stadig imod begrænsning af ytringsfrihed i enhver sammenhæng.

  Kommentar by Christian — 13. april 2018 @ 10:32

 6. 2 Voldsposten.

  Du er en klar stemme. Jeg er ikke uenig med dig. Din holdning er modig og måske rigtig.
  Det er en svær sag den med Rusland. Schmeichel har jeg kun beundring for. Men journalistisk venstreparti i forening med det liberalt-konservative intellektuelle parnas må i fremtiden forvente katastrofale følger af deres politik. Det kan være, at Trump bukker under for presset. Hans forståelse er jo lidt begrænset.

  Kommentar by Tim Pallis — 13. april 2018 @ 10:37

 7. Russia today journalisten Paula Slier kom til Bornholm forrige år for at hjælpe Danskernes Parti som ordstyrer i en debat. Jeg oplevede hende som både interesseret og upartisk, hvilket en del danske såkaldte journalister kunne lære lidt af.
  Jeg nævner bare eksemplet, pga det blev nævnt at RT er Ruslands svar på DR.

  Kommentar by Jakob — 13. april 2018 @ 11:09

 8. Klar tale Voldposten, kan ikke udtrykkes mere klart.
  Nu skal Schmeichel kanøfles fordi han ror mod strømmen. Mage til idioter skal man lede længe efter.
  Jeg håber Donald holder is i maven, for hvis han lader sig lokke på glatis, bliver han siden udstillet som idiot.
  Det viser sig før eller siden at “giftgasangrebet” er et “pallywood” nummer, og overreagerer Donald, kommer knivene frem.
  Så har man opnået hvad man ville, nemlig at udstille ham som en risiko for Amerikas sikkerhed. Så er han færdig!

  Kommentar by Finn A. Skov — 13. april 2018 @ 11:20

 9. Jeg hørte at der var en på TV2 News. Der sagde at Schmeichel var ansat af Putin for, at lave propaganda for Rusland. Seriøst!!!???.
  Vestens medier er igang med, at tegne et billede af den nye fjende Rusland.
  Først havde man den påståede indblanding i USA’s præsident valg.
  I snart 1 1/2 år har man ledt efter beviser, men ikke fundet nogen.
  Først sagde de, der var tusindvis af beviser fra Facebook. Så kom de efter, at have sorteret reklamer og andet spam fra ned på 11. Det sidste jeg har hørt er 4, som samtidig indeholder stof fra black lives matter og Michael Morre, ikke ligefrem nationalkonservative.
  Oven i det fremviser Putin missiler der kan ramme USA fra begge sider, dvs begge veje rundt om jorden og undgå et hvert missilforsvar.
  Hvad laver Pentagon, CIA, FBI, og Medierne.???
  De er blevet overhalet af russerne, mens Obama havde travl med at lukke illegale indvandrere ind i USA.
  Trump virker rystet og uklar. Tænk at ville risikere en krig med Rusland.
  Pga nogen få syrere dræber hinanden. Jeg gør lige opmærksom på at den syriske fodboldliga køre som, om der ikke er nogen krig i Syrien. Så hvor slemt kan det være.???
  Tid til Hjemsendelser.!!!

  Kommentar by XXXXX — 13. april 2018 @ 11:25

 10. Hvem sælger Professor Hans Bonde sig til? RT laver bedre journalistik end nogen danske medier.

  Kommentar by Nielsen — 13. april 2018 @ 11:31

 11. Hvad Syrien angår, kan jeg kun anbefale ronpaullibertyreport.com

  Kommentar by Nielsen — 13. april 2018 @ 11:37

 12. Peter den Store siger det selv meget præcist:
  ‘Jeg har ingen holdninger til hverken det ene eller det andet’.

  Kommentar by Bastardo — 13. april 2018 @ 12:13

 13. Nu hvor medierne er så meget efter Schmeichel, så må de de blive rødglødende når VM næste gang, (hvis verden ikke er gået op i røg fra paddehatte inden da,) skal afholdes i Qatar. En simpel søgning på ordene “Qatar menneskerettigheder” – lister en hulens masse ting der må pisse alle af i samtlige af de vestlige regeringer…Hykleriet er larmende. En artikel af B.T dukkede op. De lister 10 grunde til at vm i Qatar bliver en fiasko. Deriblandt slaveri. https://www.bt.dk/fodbold/10-grunde-til-at-vm-i-qatar-bliver-en-fiasko

  Kommentar by Lightmann — 13. april 2018 @ 12:36

 14. Ingen problemer når Kevin Magnussen kører Formel 1 i Mellemøsten.

  Pressen kører åbenbart med dobbeltstandarder.

  Kommentar by k.m. — 13. april 2018 @ 13:15

 15. @ nr. 6, Tim Pallis og nr. 8, Finn A. Skov:

  Trump fremstår mere og mere som modellérvoks i d’elitens små, klamme hænder: Han blev valgt af de jævne, arbejdende amerikanere – fortrinsvis i fly-over America – The Rust Belt – på løfter om at 1. bygge en mur mod den illegale indvandring, 2. trække USA ud af de endeløse og udsigtsløse krige i Mellemøsten, 3. ‘dræne sumpen’ – altså sanere det korrupt-nepotistiske embedsværk med partibogen i orden (herhjemme kendt som ‘myndighederne’), 4. stække Løgnepressens™ folkefordummelse og manipulationer – samt 5. skabe et godt forhold til Rusland – den vestlige civilisations naturlige allierede mod islamisk barbari.

  Intet af det har han formået, nærmest tværtom. Til gengæld er han blevet bonkammerat med de misliebige og farlige personer som styrer Europa mod afgrunden – Juncker, May, Merkel, Macron, Göran, Lille-Lars os.v., o.s.v. – fortsæt selv. For dem går islamiseringen – og dermed ødelæggelsen af deres lande – alt for langsomt, så her kommer Trumps løfter om en 3. verdenskrig som sendt fra Vorherre … øh, Allah.

  Kommentar by Voldposten — 13. april 2018 @ 13:54

 16. Trump bashing til venstre, Trump bashing til højre. Kan i slet ikke andet? Trump SVIGTER IKKE amerikanerne, han er helt med dem. The truth channel har sikkert noget om hele spillet mellem alle parter https://youtu.be/XO-WnzQessk

  Kommentar by Christian — 13. april 2018 @ 14:30

 17. Professor Hans Bonde er et propagandamedie og en forlænget arm for Karl Marx.

  Kommentar by A-mad — 13. april 2018 @ 14:34

 18. Det er Peter Schmeichel der har ret når han siger at han er upolitisk, og det kan de Danske statsstøttede medier ikke forholde sig til da alt sportsligt i denne Verden skal have en politisk agenda hvilket aldrig har været meningen, sport i medierne siger i dag ikke ret mange noget da det er ophøjet til politik, helst noget politisk fra Nord Afrika og Mellem Østen, stop statsstøtte til medierne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. april 2018 @ 14:44

 19. Hold ud, Schmeichel. Det er ikke dig, der er blevet vanvittig, det er Vestens ‘elite.’

  Kommentar by BB — 13. april 2018 @ 15:30

 20. Off topic: Vil du ikke sprede den her video.
  https://www.youtube.com/watch?v=zgj7gRvsjMU

  Kommentar by Jake Sorensen — 13. april 2018 @ 17:33

 21. Om Russia Today overgår vestens propagandamedier, tvivler jeg på. Læs Udo Ulfkotte: Gekaufte Journalisten. Selv journalist, han beskriver Tyske Medier, som er totalt manipulations styrede. Lûgenpresse.

  Kommentar by Søren — 13. april 2018 @ 17:35

 22. Dem der ikke kender Rt, I skulle prøve det- vi får så meget propaganda fra hitler, Juncker, hillary, Blair, ellemannn- spændende at se lidt mere fra den anden side er sundt at se.

  Og man behøver ikke se propaganda, vi har rigeligt i forvejen, alle I bananplukkere på the Companys Bananplantage..
  Nu er der et kæmpe hoax på krig krig krig- og det er bare for at I dumme bananplukkere skal betale og være kanonføde mens de svin I har stemt på, tager røven på jer endnu en gang..bananplukkere på kejser Junckers plantage. Giv dem intet!

  Kommentar by Hul igennem? — 13. april 2018 @ 18:31

 23. Hykleri fra en kant. Arrangementer i muslimske lande med vestlig deltagelse. Ingen af nationerne har nogen som helst mod og mandshjerte. Listen er så lang at det gør ondt.
  Hver gang man ser den underholdning ødelægger man en lille smule i sin ånd.

  Kommentar by River — 13. april 2018 @ 18:51

 24. Nogen har puttet noget i Vestens drikkevand. LSD?

  Kommentar by Leary — 13. april 2018 @ 19:23

 25. Det meget flot at i vil have perkerne ud men hvem er det lige der lukker dem ind? I den nordiske modstandsbevægelse siger vi det som det er.

  Kommentar by Anders — 13. april 2018 @ 20:24

 26. Islamleflerne har en KLAR interesse i at udråbe Rusland som den nye store fjende.
  På den måde håber de på, at befolkningerne glemmer den overskyggende trussel der ligger gemt i deres importerede horder af muslimer.

  Kommentar by TT — 13. april 2018 @ 21:12

 27. Den 29/12 -17 lossede isbrydergastankskibet “Christophe Margerie “( opkaldt efter det franske olieselskab Totals administrerende direktør, som blev dræbt ved en flyulykke i Moskvas Sheremetevo udenrigslufthavn) 173 000 m3 lng gas i Harwich i Storbrittanien. Bagefter sejlede det tilbage til Yamal efter en ny last, der skulle afleveres i Frankrig. Alene i jan- feb. købte de 2 lande 5 mill m3 lng gas.- Naive Danmark er det eneste land,som opretholder russiske sanktioner.Færingerne griner af os.—- Gas fra USA er dobbelt så dyr på grund af omkostningerne. Vanskelige produktionsforhold,ineffektiv teknologi,tankskibe.

  Kommentar by dansker — 13. april 2018 @ 21:50

 28. Jeg hørte en russer sige at pussycat riot mindede mange russere om bolchewikkerne, der for knap 100 år siden ødelagde den borgerlige kultur ved at hærge folkefesten og gudstjenester.

  Kommentar by BS — 13. april 2018 @ 23:54

 29. # 20 – den video var ikke off topic – den var komisk, viser så meget mediernes hykleri.

  Kommentar by Lightmann — 14. april 2018 @ 02:05

 30. @Tim Pallis

  Hvorfor er Voldsposten og dig,(og jeg!) modige?

  Det er da efterhånden en ret udbredt viden omkring disse ting.
  De eneste som muligvis ikke forstår det helt, er bevidstløse Israel-tilhængerne, for med til ligningen høre jo, at det stort set ene og alene er jødiske lobbier i USA og elsewhere, samt de israelske høge, som ønsker den krig, og som har haft et konstant pres kørende for mere krig i Mellemøsten, næsten uanset hvor og hvordan. Den zionistiske lobby og Israel var i sin tid ikke 100% tilfredse med valget af Irak som angrebsmål, men når det nu ikke kunne være anderledes, så var det jo bedre end ingenting. Slige holdninger er kommet frem fra den side.

  Men ok hvis det er modigt at sige noget der er ret almindeligt kendt, så siger det også noget!

  Situationen er jo også langt fra ny, det ligner en direkte genindspilning af nogle tidligere scenarioer. Jeg nød den video hvor de skyller “gasofrene” (børn) med vand. Det er tydeligt at se at den eneste overlast de har lidt er det vand de får plasket i hovedet med en slange, det er rent til grin, og ligner lidt de her scener vi kender fra (psyop) skoleskyderier og lignende, hvorfra der også findes optagelser af hvidtklædt personale som løber forvirret rund eller udfører mystiske handlinger. Arabisk propaganda film teknik er dog endnu ikke helt på højde med Hollywood! De viser denne video som baggrund mens de snakker om det på RedIce tv.

  Kommentar by Balder — 14. april 2018 @ 07:06

 31. Protest til nr. 30, Balder: jeg er overhovedet ikke modig! Tværtimod er jeg skræmt fra vid og sans. Da jeg gik i seng i aftes, var det med en forventning om ikke at vågne mere, eller i det mindste, vågne til en verden i radioaktiv aske. For med de ledere, vi her i vesten er belemret med, er et termonukleart Amageddon efterhånden et nærliggende scenario at vågne op til. Hvilket måske er at foretrække for alternativet: det verdensomspændende khalifat. Vore ‘eliter’ er – kort og godt – sindssyge.

  Nå, jeg er åbenbart vågnet alligevel, hvilket måske skyldes den øresønderrivende larm, jeg hører i baggrunden. Det er den samlede, danske afdeling af den internationale løgnepresse, der jubler over deres nyfundne ven: Donald Trump!

  Men lad os vise storsind og ønske dem – og islam – tillykke med gevinsten! De har nu skaffet ISIS et udmærket flyvevåben (USAF) og tre flåder (US Navy, Royal Nave og Armée de Mer). Hvorfor Komiske Anders ikke lod “The Royal Danish Air Farce” deltage, får stå hen i det uvisse…? Men det kommer velsagtens, når vi sender flåden – hele fregatten og kongeskibet – mod Sankt Pedersborg…

  Kommentar by voldposten — 14. april 2018 @ 08:13

 32. Protest til nr. 30, Balder: jeg er overhovedet ikke modig! Tværtimod er jeg skræmt fra vid og sans. Da jeg gik i seng i aftes, var det med en forventning om ikke at vågne mere, eller i det mindste, vågne til en verden i radioaktiv aske. For med de ledere, vi her i vesten er belemret med, er et termonukleart Amageddon efterhånden et nærliggende scenario at vågne op til. Hvilket måske er at foretrække for alternativet: det verdensomspændende khalifat. Vore ‘eliter’ er – kort og godt – sindssyge.

  Nå, jeg er åbenbart vågnet alligevel, hvilket måske skyldes den øresønderrivende larm, jeg hører i baggrunden: den samlede, danske afdeling af den internationale løgnepresse, der jubler over deres nyfundne ven: Donald Trump!

  Men lad os vise storsind og ønske dem – og islam – tillykke med gevinsten! De har nu skaffet ISIS et udmærket flyvevåben (USAF) og tre flåder (US Navy, Royal Nave og Armée de Mer). Hvorfor Komiske Anders ikke lod “The Royal Danish Air Farce” deltage, får stå hen i det uvisse…? Men det kommer velsagtens, når vi sender flåden – kongeskibet og hele fregatten – mod Sankt Pedersborg… Så kan Putin lære det, kan han!

  Kommentar by Voldposten — 14. april 2018 @ 08:15

 33. Vi er desværre total til grin og handskedukkerne Claus Hjort med polioarmene og Uallamannn m imamstyring lige ind i hjernen, plaprer løs, så listedværgen ikke behøver at sige mere dumt, end han allerede har gjort- i mellemtiden rasler Danmark endnu længere ned af banaplukkerlandenes bundliste og samtidigt blivver vi plattet med tilbagestående amerikansk skodvåben til overpris- hurra for Assad der ved hvordan man trækker negle ud på islamister og hurra for Rusland der bombede islamistsvinene og deres CIAtoyotaer.. og f… DummeRadio.
  Og op i r…. med alle elbækker og samueller og lidegaaarder og resten af slikkerkorpset.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. april 2018 @ 08:22

 34. Nej, nej, nej.

  Var ellers ret positiv omkring Trump, men nu har jeg fået nok.

  Kommentar by kenneth — 14. april 2018 @ 08:40

 35. Som jeg før har sagt, handler det om kontrol. De der har penge og magt til at skabe krige, har ingen problemer med, at holde sig i sikker afstand fra dem. Og i fredstider leverer de os løsninger på problemer, de selv er ansvarlige for, så vi kan klappe i vores små hænder og beundre deres dybe indsigt og statsmandsmod. Aflyttet fra 8. april: https://www.radio24syv.dk/programmer/aflyttet giver et indblik i hvorledes ethvert individ på kloden, skal være et nummer i deres skøde på hver af os, som de kan fremdrage efter behag. Vi bliver alle et nummer, som nogle jøder blev det under nationalsocialismens emperium. Alle krige er igangsat af magthaverne, som hver gang konsoliderer deres formuer.
  Som ganske rigtigt påpeget af Hans Hauge i en tidligere post, er Nationalisme globalismenes modsætning. Men vi skal nok også en gang imellem tænke på, at individualisme er totalitarismens fjende. Og mon ikke eksempelvis Danmark, for nu at nævne et vestligt land, er mindst lige så totalitært som Rusland? Individualismen har i hvert fald trange kår, når en narrehat som Søren Pind, kan besynge den personlige frihed, samtidig med, at han bekæmper den med næb og kløer. Fede Lars er sandsynligvis helt på linie. En politiker der modarbejder globalisme og undertrykkelse af borgere, er som en tiger på sydpolen.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2018 @ 08:53

 36. Sydpolen skal de sgu også snart få overskidt.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. april 2018 @ 09:21

 37. Men når der nu skal bombes for mine penge, så skulle der bombes i alle islamistlande med kæmpebomber fyldt med præservativer weapons of mass production af stakkels islamistlorteunger uden en chance- de skal ikke fødes.

  Og islamistlande er halvvejs rundt om middelhavet, langt ned i Afrika og halvvejs til kina og Rusland-yallah yallah og mere yallah- , ligeså fyldt med yallaher som intet kan intet gider intet vil.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. april 2018 @ 09:26

 38. Nielsen — 14. april 2018 @ 08:53

  Hvad hedder selve programmet, du har kun linket til deres forside.

  Kommentar by Jan Huus — 14. april 2018 @ 10:20

 39. Fuld støtte til Peter Schmeichel.
  Den danske presse og deres venstreorienterede journalister kammer helt over i deres angrib imod Peter Schmeichel. At man markedsfører sit land og får medierne til at deltage i denne markedsføring i forbindelse med en så stor begivenhed som VM i Fodbold, ja det ville alle nationer jo gøre. Det har vi set alle vestlige lande gøre, når de skulle promovere deres events ud i den store verden. Der har man set nationerne samarbejde med deres såkaldte frie medier om at vise det bedste fra deres eget land. Det er også for at skabe opmærksomhed for sit lands herligheder, at man betaler så store summer for at få et VM i Fodbold. Der er ingen forskel om det er et vestligt land eller om det er et østligt land.
  Så hvorfor disse voldsomme reaktioner imod Peter Schmeichel?
  Jeg tror det beror på et voldsom bekymring imod den popularitet Rusland er ved at få i den vestlige del af Europa. Rusland står for en bevarelse af deres nation, bygget på værdier som styrkelse af kernefamilien, den kristne tro og et nationalt sammenhold.
  De vestlige lande i EU ser flere og flere af deres borgere som nationer hvor sammenhængskraften er ved at smuldre og et mere og mere udemokratisk EU som giver køb på nationernes værdier.
  Vi ser vicegrad landene i Europa som nationer der har en meget stor opbakning i deres befolkning. Stik modsat den udvikling vi ser i de andre europæiske lande. Disse vicegrad-lande læner sig nu mere op ad de samme værdier som Rusland står for og derfor ser vi også et mere og mere tættere samarbejde mellem Rusland og vicegrad-landene.
  Jeg tror at denne udvikling vil fortsætte, hvor flere borgere i Europa vil sympatisere med de værdier som dels Rusland og dels vicegradlandene står for – og det er det som rigtig mange i EU er bekymret for og derfor får de også deres propaganda-presse med et dette forsvar vi nu ser i flere tilfælde, herunder også angrebet imod Peter Schmeichel.

  Kommentar by Erik Skifter — 14. april 2018 @ 10:53

 40. Nielsen, “The Peter Schmeichel Show”. Det er nærmest et rejseprogram fra VMs værtsbyer, hvor PS viser kunstmuseer, bilfabrikker, laver traditionelle retter ol.

  Men Løgnmedierne har brugt uendelige ressourcer på at hidse os op mod russerne og så ødelægger PS det hele med rejseprogrammet fra Rusland! Han er sej :-)

  https://m.youtube.com/watch?v=xad_KQgQ1Zg

  Kommentar by BS — 14. april 2018 @ 12:15

 41. Der er ingen sammenligning mellem DR og RT alene ved at DR er rettet mod landets egen befolkning ved at sende på dansk, mens Russia Today er rettet mod engelsksprogede. De sender vist også på spansk og arabisk, men Peter Schmeichel må formodes kun at optræde som engelsksproget.

  Indholdsmæssigt er forskellen at de ansatte på RT har en langt større journalistisk frihed end DR kan tilbyde. De vesterlændinge RT ansætter er nemlig udvalgt som specielt indsigtsfulde og kvalificerede, så ingen overordnet behøver fejlrette. DR baserer sig derimod på autoritetstro i deres brug af kilder og må ikke lade journalister modsige det de vestlige efterretningstjenestestyrede medier i USA og England skriver.

  Kommentar by perhag — 14. april 2018 @ 14:58

 42. Medie støtte hagha

  Kommentar by Isabella — 14. april 2018 @ 17:23

 43. >38 Jan Huus
  Programmet hedder Aflyttet, og blev sendt d. 8. april. Du burde kunne afspille det via linket.
  >40 BS
  Underholdende. Lækker øse den der Ural :-)

  Kommentar by Nielsen — 15. april 2018 @ 13:37

 44. Mange virkeligt gode og oplysende kommentarer herinde.

  @ 2 – Voldpostens er dog ekstra go’, og jeg er sikker på, at Voldpostens fornemmelser for en katastrofe med paddehatteskyer er mere realistisk og muligvis mere nært forestående, end de fleste bryder sig om at tænke. Trump er en gigantisk idiot! Ligeså er vores egen Statsmedister og resten af vellevned-klubben EU! De vil støtte terrorister i Syrien ved at gå i krig mod Assad!? Man skulle tro, det var aprilsnar…

  Har tænkt det samme som Voldposten i noget tid; alt er ligesom ved at være linet op til den sidste, store krig. Godt det samme, for menneskeheden er ærligt talt for dum til at burde overleve.

  Her en go artikel med en vinkel, som de flest af UP’s læsere nok ikke lige er vant til – http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/33789/Default.aspx

  Her en profeti involverende bl.a. atomkrig og total udslettelse af Vesten, som en norsk, gammel dame så i 1968 og fortalte til prædikanten Minos. Jeg har set en meget gammel video, hvor han fortæller, hvad hun sagde. Han troede ikke rigtigt på hende dengang. http://blogs.christianpost.com/christianity/1968-prophecy-from-90-year-old-woman-in-norway-7133/

  Kommentar by Kuffar — 15. april 2018 @ 15:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper