23. april 2018

“Det borgerlige Danmark er stort set nedkæmpet. Der er kun sporadiske modstandslommer tilbage…”

“Integrationsproblemerne er made in Denmark, og de kan løses i Danmark”, skriver Bertel Haarder i Jyllands-Posten, og der er i det hele taget akut mangel på borgerlige statsmænd. Asger Aamund renser luften i Berlingske – Afdansningsbal i den borgerlige.

“Det borgerlige Danmark er stort set nedkæmpet. Der er kun sporadiske modstandslommer tilbage, men de er uden indflydelse på landets styrelse og fremtid. Den offentlige sektor har besejret den private, som dog kan glæde sig over, at globaliseringen har forbedret flugtmulighederne for virksomheder og investeringer.

Garotteringen af det liberale Danmark tog fart i 1990erne, da det lykkedes vore politikere at skabe et vælgerkorps, hvor flertallet befandt sig uden for arbejdsmarkedet. Hermed blev velfærdssamfundet afløst af klientstaten, der siden har udviklet sig til den dybe formynderstat, vi lever under i dag. Det kommunale og statslige administrative kompleks vokser nu ved egen kraft og er reelt uden for politisk rækkevidde. …

… De partier i Folketinget, der i hvert fald i partiprogrammerne bekender sig til økonomisk vækst og velstand som forudsætning for velfærden, råder kun over sølle 61 mandater, selv hvis vi med bortvendt ansigt regner de Radikale med til vækst-gruppen.

Alle de øvrige partier bekender sig til et Danmark, der er styret af statsmagten, der dog er omdøbt til ‘fællesskabet’, og hvem kan dog havde noget imod fællesskab?”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/92015/trackback

19 Comments »

 1. Danmark er 100% korrupt, destrueret af EU, indvandring og socialisme. Der er ingen borgerlige i folketinget. Hvilke mandater er det, han taler om?

  Kommentar by Christian — 23. april 2018 @ 03:41

 2. Den store katastrofe blev grundlagt, den gang man gav stemmeret også til folk, der lever af overførselsindkomst og som i dag omfatter utallige blodtørstige muhamedenere og vilde negre.
  Så kan de jo nemt og elegant stemme sig til andres surt tjente penge.

  Kommentar by Knud Madsen — 23. april 2018 @ 03:55

 3. Hvorfor skal det være lettere , for netop den gruppe. Forslaget virker lidt malplaceret, når man har en anden lov, som siger , at stemme retten bliver en frataget , hvis man bosætter sig for at arbejde uden for EU.

  Kommentar by hartvig jensen — 23. april 2018 @ 06:35

 4. @1: “Danmark er 100% korrupt”. Helt enig. Igen kan jeg anbefale at følge med på Journalista.dk hvis man skulle være i tvivl:
  http://journalista.dk/

  Kommentar by Islambert — 23. april 2018 @ 08:04

 5. Ja, de skrigende kvindemennesker i gule veste foran “forligsen” er symbolet på samfundets forfald. “Nok er nok” som de råber… jeg lægger dog noget ganske andet i det udsagn.

  Asger Aamund, du er vor tids Holger Danske…. vågn op og red os!

  Kommentar by redneck — 23. april 2018 @ 08:32

 6. Asger Aamund siger mange sandheder, og derfor fatter jeg ikke, at han støtter et parti som Liberal Alliance, som ganske vist har ret i, at et stærkt erhvervsliv er forudsætningen for velfærden, men som ellers er ligeglad med Danmark. At være “liberal” vil sige, at der ikke findes noget, som er værd at forsvare, andet end egne, personlige, økonomiske interesser. Mette Bock sikrede sig 2 mio kr. for selv at sige sin stilling i DR op, og ellers går “liberal” politik ud på at invitere alverdens muslimer til at nyde den danske velfærd.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 23. april 2018 @ 08:36

 7. Rigets politiske tilstand skyldes i høj grad at Folketinget er besat af teknokrater der operer for egen vindings skyld, politikerne føjer alle pladder humanister der udspyr teorier om Verdens undergang for det giver politikerne legal ret til opkrævning af skatter og afgifter der så kan omfordeles til formål hvor politikerne selv har et ben at gnave i, de Danske skatteydere vil aldrig blive bekendt med hvor stort et beløb den offentlige sektor svindler for, eksempler DR, DSB, SAS, BÆLT og SUND også videre, men OK vælgerne vælger de samme svindlere til taburetterne gang på gang, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. april 2018 @ 09:41

 8. Er der ikke et bookmaker selskab derude, som kan beregne hvornår det her snyltersamfund bryder sammen – Jeg er parat til at tage et væddemål på at det bryder sammen inden 2030 – Er der nogen som tør fastlægge odds ?

  Kommentar by T. Flodur — 23. april 2018 @ 10:54

 9. Hvordan står det idag? 1/3 betaler for 2/3. Der kræves mere og mere for at lave mindre og mindre. Forhandlingerne kører.
  Men hvad stemmer pensionister på og bodega folket. Når diskussionen kører ligger de snart til højre for DF. Men jeg er ikke racist sluttes der altid med.
  Ja selv sygehusets personale man skulle tro var rødt, har set lyset. I skurvognen.
  Men sætter de så krydset til højre bag gardinet eller tuder med flokken.

  Kommentar by P — 23. april 2018 @ 12:29

 10. Her på matriklen er der en lille modstandslomme, men ellers ser det det sgu lidt tyndt ud i miles omkreds.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 23. april 2018 @ 13:27

 11. Det er simpelt: Lad være med at give penge og andet til raske mennesker, der ikke arbejder.

  Kommentar by Svend — 23. april 2018 @ 13:33

 12. Socialismen er fremtiden og derfor er liberalismens-kapitalismens dage selvfølgelig talte!

  Meeeeeeeen….

  Som det nu står smadrer den liberale globalisme (via EU og masseindvandringen) stadig løs på de europæiske folkefællesskaber, som den med alle midler søger at nedsmelte i et globalt Brasilien.

  Multikulturalisme = Globalisme = Kapitalisme!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 23. april 2018 @ 13:40

 13. Det er spørgsmålet om den sædvanlige middelmådige Radikale EU-grød i Folketinget (minus DF), kan spoles tilbage til ansvaret for nationalstaten. Måske er der håb ude i Visalandende.

  Kommentar by Michael Unna — 23. april 2018 @ 14:19

 14. @6 jeg tror det er flere år siden Aamund støttede LA….og jeg har da set ham til flere NB arrangementer på det seneste

  Kommentar by redneck — 23. april 2018 @ 16:52

 15. Uden det nationale andelsfællesskab havde Dk ikke været en national velfærdsstat. Svejts,Japan, Singapore, Norge er i endnu større grad nationale velfærdsstater. I sidstnævnte land ejer fællesskabet (staten) c 50 givtige virksomheder. Tænk bare på de 6000 mia i oliefonden.– Hr Åmund er samme type som de islandske finansjonglører. Og hans indflydelse ville give samme resultat. Men som liberal er han heldig. Moralen er i orden, så han vil altid være ansvarsløs. Andre må altid ” feje op ” efter de liberale kolbøtter. – Bare se indvandringspolitiken. Indvandring på motorvejene.

  Kommentar by dansker — 23. april 2018 @ 17:28

 16. Lidt om hvordan det blev gjort:
  A Look Inside the Playbook: How Marxists Plan to Destroy America
  https://www.amazon.com/Look-Inside-Playbook-Marxists-Destroy/dp/1621373045/ref=asap_bc?ie=UTF8

  Kommentar by Jake Sorensen — 23. april 2018 @ 17:58

 17. “Det Borgerlig Danmark”s altoverskyggende førsteprioritet burde være at stå sammen om at sikre en fremtid for den (etnisk) danske befolkning ved at ændre den demografiske udvikling.

  Kommentar by HN3 — 23. april 2018 @ 18:00

 18. Prøv nu lige at checke hvad manden siger om indvandring – det har sgu ikke meget med LA at gøre:

  http://lmgtfy.com/?q=asger+aamund+indvandring

  Kommentar by redneck — 23. april 2018 @ 21:43

 19. Penge er altid nødvendigt for platugler; undgå at give dem penge- også om det bare er småbeløb- giv dem ingen penge! dyrk selv, hold på pengene, aldrig købe islamistshawarmaer; lav dem selv- de skal tørres ud, svindlerne, hver en dråbe mindre, det gavner!!!

  Kommentar by Hul igennem? — 24. april 2018 @ 16:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper