5. maj 2018

De Radikale: “Vores udspil handler om at vise danskerne, at man faktisk godt kan løse problemerne…”

Der er kø ved håndvasken i disse år, men De Radikale har absolut intet lært af tredive års fejlslagen integration. Det fungerer hverken i Danmark eller beslægtede lande, og man kan vel betegne partiets nye integrationsplan som værende en form for ideologisk eskapisme. Interview med radikale Morten Østergaard i Jyllands-Posten – ‘Vi risikerer at få en etnisk underklasse i Danmark’.

“Morten Østergaard har talt med Jyllands-Posten i næsten en time om partiets nye integrationsplan. … udspillet skal reflektere en erkendelse hos partiet af, at De Radikale ikke har slået til i integrationsdebatten i de seneste 20 år. Han påtager sig et personligt ansvar. Han har selv til tider fokuseret for meget på sin egen modstand mod flertallets stramninger. Og glemt, hvad han betegner som problemerne ude i ‘virkeligheden’.

‘For ja, der er kæmpestore problemer med integrationen. Vi risikerer at få en etnisk underklasse i Danmark,’ siger Morten Østergaard og fortsætter:

‘Det kræver, at politikerne kommer med noget, der rent faktisk gør en forskel. Noget andet end det fnidderfnadder, som kører herinde på Christiansborg på tyvende år.’

… herboende indvandrere skal bidrage langt mere. Målet er, at andelen af indvandrere på kontanthjælp i 2025 ikke er højere end tallet for etniske danskere. …

‘Vores udspil handler ikke om at imponere Socialdemokratiet. Vores udspil handler om at vise danskerne, at man faktisk godt kan løse problemerne, hvis man vil tage fat.‘”

(De Radikale, Mod til reel integration, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/92249/trackback

27 Comments »

 1. Når borgerkrigen bryder ud, begynder jagen på de radikale svin.

  Kommentar by Saxe — 5. maj 2018 @ 17:30

 2. intet at tilføje

  Kommentar by Christian — 5. maj 2018 @ 17:36

 3. Underligt at Danskerne stemmer på politikere der ødelægger landets værdier samt indlemmer mere EU, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. maj 2018 @ 17:44

 4. I et hvert job i den private sektor, bliver man fyret hvis man ikke formår at lære af sine egne fejl!
  MEN, ikke hvis man er levebrødspolitiker(som MohamedØstergård) alias kolbøtte på Hoppeborgen!
  nænæ, så kan blive ved med utilstrækkelige samfundsmæssige gerninger i Årtier, uden der sker en skid! bortset fra man da får en fed pensionsordning!
  Hvad er definitionen på gentaqelse af en forkert, fejlagtig handling?
  Idioti! Ergo, vi har mindst 179 Idioter i DK, godt beskyttet af deres bærme af Djøfere.
  Tænk om vi kunne slippe af med de Radigale 100%, håber at de bliver udslettet ved valg.
  UD af EU, Stem NB, arbejd sort! Kan det blive værre?
  P.

  Kommentar by Piotr — 5. maj 2018 @ 17:45

 5. Hvis man vil løse et problem, skal man først definere problemets kerne, men det kan man ikke på grund af den politiske korrekthed. Alle kulturer er lige gode, alle religioner er lige gode og vi skal bare være positive over for de fremmede, så vil de trække på samme hamel som os.
  Når man ikke må definere problemindvandrerne og udskille dem, så hjælper intet.

  Kommentar by Menig 442 — 5. maj 2018 @ 17:52

 6. Vi skulle jo hele tiden bare have inkluderet dem, og selvfølgelig have stillet krav også! Samt, selvfølgelig, have brugt lidt flere penge på dem. Nu ligger vi danskere, som vi har redt, fordi vi ikke tog ansvar i tide. Det forstår en radikal.

  Men Det Radikale Venstre er klar til at føre an i endnu en kampagne med den nye tretrinsraket:

  – Inklusion
  – Krav
  – Penge

  Så skal det nok lykkes. Hvorfor ikke i Danmark, når det er lykkedes så mange andre steder? Se bare på USA, der udelukkende består af indvandrere og efterkommere! Denne gang kommer det til at virke. Denne gang bliver lykkens og succes’ens gang!

  Planen er fuldt finansieret: De gamle betaler.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. maj 2018 @ 18:23

 7. Stormufti Østergaard trænger til at blive insemineret af en mandlig muhammedansk sygeplejerske…

  Kommentar by Revisoren — 5. maj 2018 @ 18:51

 8. Er “reel integration” noget andet end det fantom, politikerne har talt om i 35 år? Eller er det bare Radikal ordskvalder?

  Kommentar by BB — 5. maj 2018 @ 19:13

 9. BB, svaret give M Østergård selv indirekte – vi skal, vi skal, vi skal. Men aldrig DE skal.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. maj 2018 @ 19:26

 10. Han forstår ikke – og vi andre forstod ikke, selvom det er blevet klart nu- at vi har med en fjende at gøre. Islam.

  Kommentar by Uno — 5. maj 2018 @ 19:55

 11. Det ligger i de Radikales DNA at bekæmpe alt hvad der er dansk. Se blot på Østergårds forgænger som viste total foragt for vor Dronning, og hvordan mon hendes gestus er overfor de andre despoter i det europæiske Babelstårn, det mangler vi at få afdækket

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 5. maj 2018 @ 20:23

 12. Hvis Morten Østergaard har andet end afstand mellem ørerne, har hen vel nok lugtet hvor det bærer henad. Så mon ikke han allerede har pakket tandbørsten og formuleret sin asylansøgning til et islamisk land? – For eksempel Sverige?

  Kommentar by Voldposten — 5. maj 2018 @ 20:52

 13. De radikale er det rene ross.
  Sorg skal omsættes til handling.

  Morten Østergård´s politik går ud på: Hvad kan Danmark gøre for Morten Østergård og det Radikale slæng.

  Det burde være således: Hvad kan Morten Østergård og de Radikale gøre for Danmark.

  Kommentar by Sindsro — 5. maj 2018 @ 23:54

 14. Grotesk psykopatisk politisvin Lene Roesen dækker over voldtægter af 14-årige piger i indkøbscenter i Esbjerg. Det klamme svin til Lene Roesen, som jeg ville skamme mig meget over, hvis jeg var i familie med, forsøgte bevidst at skjule voldtægterne af 2 14-årige piger i indkøbscenteret i Esbjerg. Den klamme politikvinde med en snavset og beskidt seksualitet og psykologi ville ikke have frem, at det var afghanere, der stod bag. Ved nogle hvem denne ualmindeligt klamme skid til Lene Roesen er, og hvor hun bor med sin stakkels familie? Måske de sociale myndigheder i Esbjerg skal på banen, og se nærmere på, om der er mindreårige børn i svinets hjem. Politikvinden er tydeligvis for psykopatisk og pervers til at kunne tage vare på børn, som sandsynligvis senere vil volde det danske samfund problemer, enten i form af dyre behandlerkroner eller de tyr til kriminalitet, fordi de vokser op i et forrået hjem med en kynisk og snavset og ødelagt mor og forælder.

  Kommentar by Niels Ebbesen — 6. maj 2018 @ 00:34

 15. Det Radikale Venstre, har om nogle været med til at skabe vores nuværende problemer. Løs lortet selv!
  I 40 år har de svinet de danskere til, der ikke var enige i den førte politik. Aldrig har man krævet noget, aldrig nogen konsekvens, penge på kontoen fra dag et, og retskrav på lejlighed, hvad egne borgere ikke har!

  Fra Den Store Hukommelse:

  ”Det er danskerne, der i virkeligheden er usikre på sig selv. Vi er jo nød til at sætte Dannebrog op over alt, for at have noget at holde os til.”
  (Elsebeth Gerner Nielsen, tidligere radikal kulturminister, Aktuelt, 13.8.1999).

  ”Vi skal have frygten for det fremmede væk-gennem folkeoplysning og arrangementer som dette.”
  (Elsebeth Gerner Nielsen, år 2000 på en såkaldt kulturkonference i Den Sorte Diamant).

  ”Faktisk mener jeg, at der bør være flygtninge-og indvandrerbørn på alle danske folkeskoler af hensyn til de danske børns dannelse.”
  (Elsebeth Gerner Nielsen, tidligere radikal kulturminister, sagt på et debatmøde i Kolding 14.6.2000).

  “-men det er altså ikke noget, de har lært i et fremmed land. Det er noget, de har lært her i Danmark,”- sagt da 60-70 unge af ”aeh” (anden etnisk herkomst) gjorde stormløb mod en skadestue i Odense.
  (Zenia Stampe, (Radikal), BT, 22.8.2012).

  ”Vi giver med med det her lovforslag, statsborgerskab til 645 voksne og 380 børn. Det er en glædelig begivenhed for dem og Danmark.”
  (Zenia Stampe, (Radikal) i sin ordførertale 25.05.2013 og Uriasposten 17.05.2017).

  ”Danskere med muslimsk beggrund kommer til at ligne danskere med kristen baggrund mere og mere. Om 20 år vil vi stort set have glemt snakken om islamfrygt. Vi vil huske den diskussion som noget mærkeligt, vi brugte meget tid på i 00érne og 10érne. Nu skal Danmark stort set renses for Islam og muslimer. Men orker vi den debat igen? Og igen? Jeg gør ikke. Endnu en Krarup. Endnu en Langballe. Jeg gider simpelthen ikke diskutere på det niveau længere.”
  (Zenia Stampe, (Radikal),Politiken, 28.1.2014 og Den Korte Avis, 30.1.2014).

  ”Dansk Folkeparti og Liberal Alliance foreslår at sende flygtninge til lejre i udlandet. Lars Løkke kalder det ”interessant.” Til det må man jo sige: Nej, det er ikke interessant. Og det er heller ikke nyt. I 1930érne talte man om at sende de europæiske jøder til Madagaskar. Men det er selfølgelig noget helt andet.”
  (Zenia Stampe, MF for de radikale, på Facebook 9.10.2014 og Uriasposten 10.10.2014).

  ”Folk på den yderste højrefløj har i årevis spredt den løgn, at flertallet af de europæiske muslimer er fundamentalister.”
  (Zenia Stampe, MF for de radikale, på Facebook 26.2.2015 og Uriasposten 28.2.2015).

  ”En ung mand der skød i vrede.
  Der var engang en ganske ung mand, som købte en pistol, gik hen til et sted der symboliserede det han var vred over og skød og dræbte en mand der. Hans forældre var migranter og han tilhørte en minoritettsreligion, men han var selv født og opvokset i det land som blev målet for hans vrede. Dette er historien om Herschel Grynszpan. En 17-årig jøde. Født og opvokset i Tyskland med polske forældre. D.9. nov.1938 skød og dræbte han en tysk diplomat (som endda var kritiker af jødeforfølgelserne), på den tyske ambassade i Paris.”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre, på Facebook 4.3.2015 og Uriasposten 5.3.2015).

  ”I dag er vi alle muslimer.”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre, på Facebook 5.6.2015 grundet hærværk på den muslimske gravplads i Brøndby).
  ”-derfor er det vigtigere end nogensinde, at vi siger højt og tydeligt: Vi er ikke i krig med islam. Vi er ikke i krig mod verdens 1.6 mia. muslimer.”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre på Facebook 14.11.2015).

  »Der bliver talt om flygtningestrømmen, som om den truer vo
  res eksistens som nation og vores selvstændige kultur. En stemning af undtagelsestilstand bliver en undskyldning for at træde fundamentale principper under fode. En af grundene til, at vi har fået en værdiordfører, er for hele tiden at sige: Der er ikke undtagelsestilstand i Danmark. Det er nu, humanismen og vores værdier skal stå deres prøve.
  Udlændinge nyder ikke samme retssikkerhed som danskere. Vi fifler med ytringsfriheden omkring imamer, og lovgivning bliver hastet igennem.
  Det er et kæmpe kulturelt problem, at der er nogen, som i fuld alvor mener, at Danmark er ved at blive invaderet af muslimer og omdannet til et kalifat. Det er meget langt fra virkeligheden.
  (Zenia Stampe, MF og primo april 2016 udnævnt til radikal værdiordfører, i “Politiko” 22.4.2016 og Uriasposten 23.4.2016. I denne anledning udtalte og forklaredeMorten Østergaard i en pressemeddelelse , ”-at vigtige værdier som frisind, storsind og retsind er under pres, og med Zenia som ny værdiordfører styrker vi den radikale kamp mod værdiskredet.”

  ” Private deler våben ud mod asylansøgere og laver private grænsepatruljering. Og vi humanister bliver skudt i skoene, at højredrejningen er vores skyld, fordi vi ikke har lyttet til danskernes bekrymringer. Hallo! Vi har da ikke lavet andet end at lytte til bekrymringerne de sidste 20 år?”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre, på Facebook 26.09.2016 og Uriasposten 27.09.2016, i anledning af Danskernes Parti uddeling af hårlak fra Matas ”Asyl-spray” til etniske danskere).

  ” Religiøse forkyndere underkastes en begrænset ytringsfrihed. Der bliver sat statslige observatører ind i friskolernes bestyrelser, og det statslige tilsyn får mulighed for at holde elevsamtaler uden lærere og forældre. Kan det virkelig passe, at vi skal blande os så meget i, hvad det enkelte individ foretager sig af religiøse handlinger.”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre i Kristeligt Dagblad 20.11.2016).

  ” På gaden er man fuldkommen ligeglad med strafferammer. For det handler om identitet. Det handler om loyalitet-derfor navnet Loyal to Familia. Det handler om broderskab-derfor navnet Brothas. Sådan noget forstærkes kun af ydre pres”.
  (Zenia Stampe, MF for liste B i Kristelig Dagblad 17.08.2017 ”Debat” s.09).

  ” Det sidste man har lyst til som forælder, det er at sende sit barn et sted hen, hvor man frygter det ikke er velkomment. Og derfor laver man sine egne skoler.”
  (Zenia Stampe, MF for liste B på Facebook i august og Weekendavisen ”Samfund” s.02, nr.44, 03.11.2017 i anledning af, at mange muslimer sender deres børn i privat muslimsk skole).

  ”Danmark bør arbejde for at ændre flygtninge konventionen, så den også dækker dem, der flygter for elendighed og underudvikling. Der er mennesker, der er truet på deres liv af hungersnød, sygdom og bundløs fattigdom. Dansk Folkeparti vil skabe et indtryk af, at man kan stoppe tilgangen af mennesker til Europa. Men de fleste ved deres fulde fem ved godt, at det kan man ikke.”
  (Anita Bay Bundegaard, (Radikal) Udviklingsminister, Weekendavisen, 23.2.2001).

  ”Retssagen mod Lars Hedegaard er nødvendig, og vi har for få af dem. Hans udtalelser stigmatiserer. De fører til farlige meninger. Det er ikke nok at imødegå hans argumenter, som man gør efter den amerikanske model. Vi har ikke den slags selvcensur (…) den må påtvinges.”
  (Anita Bay Bundegaard, lederskribent på Politiken i anledning af racismesagen mod LH i 2009, Weekendavisen nr.11/2015, ”Samfund” s.4 artikel af journalist Søren Villemoes ”Dagbog fra en uriaspost,” og i antologien om Trykke-Frihedsselskabet ”Først med det værste.”

  ”Lukkede grænser for mennesker på flugt fra vold, overgreb og krigens ragnarok er u-dansk. Sådan behandlede vi ikke jøderne på flugt fra Nazi-Tyskland i 30érne. Har en lille flok folketingsmedlemmer fået lov at voldtage den danske folkesjæl?”
  Og han fortsatte: ”I tilgift lader pressen så provokatøren Eyvind Vesselbo, der kalder sig forsker, få metervis af spalte-og billedplads til at udsprede dækningsløse rygter om flygtninges forgyldning i bistandssystemet.”
  (Jørgen Estrup, radikal MF, set i Politiken 12.07.1993).

  OG SÅ HER EN ÅBENLYS LØGN, TYPISK FRASIGELSE SIG AF ANSVAR:

  ”Fejlslagen integration er de borgerliges skyld. Det har fandeme de borgerlige partier med Dansk Folkepartis støtte. Siden 2001 har Det Radikale Venstre overhovedet ikke haft indflydelse på integrationspolitikken. Bortset fra tre et halvt år med Helle Thorning-Schmidt. Og der var det egentlig ikke lempelser, vi lavede. Så hvem har ansvaret?
  (Marianne Jelved, (B), MF på De Radikales sommergruppemøde på Hans Christian Andersen skolen i Odense, i Jyllandsposten 17.08.2017 og Den Korte Avis 21.08.2017).

  Om udlændingeloven af 1983: ”-den var et radikalt, politisk arbejde, og den var banebrydende i og med, at den skabte begrebet de facto-flygtninge og dermed gav retssikkerhed til en stor hidtil retsløs gruppe. Tamilsag og palæstinenserlov er andre eksempler på, at Det Radikale Venstre har været parat til at tage kontroversielle standpunkter for at sikre en human flygtningepolitik.”
  (Jørgen Estrup, radikal MF, Politiken, 16.11.1997).

  Flere kunne citeres (E.Arnold, E.Gerner Nielsen), men de er som de fleste politikere uden for rækkevidde.

  Kommentar by der Adler — 6. maj 2018 @ 07:09

 16. “at man faktisk godt kan løse problemerne…” Ja, men det uansvarlige ligger i, at vi med vilje og ganske unødvendigt selv har pådraget os problemerne

  Kommentar by Søren — 6. maj 2018 @ 08:22

 17. De virkelighedsfornægtende drømmemoralister er både blevet hentet ind i Venstre af Statsministeren (Som ellers selv har inddrømmet, fortidens fejl i udlændingepolitiken med den åbne indvandring), og selvfølgelig er det De Radikales mærkesag (at være virkelighedsfornægtende drømmemoralister). God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2018 @ 09:12

 18. En uforbeholden undskyldning til alle dem de har udskammet gennem årene ville være på sin plads. Derefter ville det klæde ham at trække sig fra politik, i erkendelse af al den skade ham og hans parti har forvoldet dette land og dets loyale borgere.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 6. maj 2018 @ 12:15

 19. Tja, og nu har halalhippierne i Gøglerpartiet fået et nyt stort orakel i form af den selvpromoverende medieluder Thomas Blachman, som erklærer sig parat til at tage over, når penis-Uffe går på pension.

  Den danske venstrefløj er totalt degenereret og pilrådden…

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2018 @ 13:38

 20. Når de har fået deres etniske underklasse, så vil det hedde sig at det er DF’s skyld, fordi blar blar…

  Kommentar by Martin — 6. maj 2018 @ 14:57

 21. Fsva den anden store aktuelle migrantsektor, ulvene, er man nu kommet frem til en salomonisk løsning, idet man definerer noget, man kalder ‘Problemulve’, som ikke opfører sig som normale ulve, og som derfor gerne må reguleres.

  Kommentar by Bastardo — 6. maj 2018 @ 16:59

 22. #21 Ja det burde også gælde problemperkerne, der burde kunne reguleres efter reglerne om skadevoldende vildt i Bekendtgørelse om vildtskaders § 2.

  “§ 2. Vildt kan, hvis der ikke findes anden tilfredsstillende løsning, uanset bestemmelserne om jagttider, reguleres i de tilfælde, der er nævnt i kapitel 2 og 3, for at
  1) imødegå fare for mennesker eller menneskers sundhed,
  2) imødegå risiko for smitte af mennesker eller dyr,
  3) imødegå risiko for luftfartssikkerheden,
  4) beskytte flora og fauna,
  5) hindre omfattende skader på afgrøder, husdyr, herunder vildtopdræt, skove, fiskeopdræt eller fiskeri- og andre vandområder, eller
  6) forhindre alvorlig skade på ejendom forvoldt af vildt.”

  Til at begynde med kan man konstatere, at der pt. “ikke findes anden tilfredsstillende løsning” idet FT nægter at foretage det fornødne.

  Kravene i punkt 1) om at “imødegå fare for mennesker eller menneskers sundhed” er helt oplagt opfyldt, da problemperkerne er både dyremishandlere og voldelige mod danske borgere.
  Mht. 2) “imødegå risiko for smitte af mennesker eller dyr” er der klar risko for smitte med den invaliderende psykiske sygdom islamisme.
  Anvendelse af 5) “hindre omfattende skader på afgrøder, husdyr, herunder vildtopdræt, skove, fiskeopdræt eller fiskeri- og andre vandområder, eller 6) forhindre alvorlig skade på ejendom forvoldt af vildt” er helt oplagt, da problemperkerne beviseligt ofte forvolder skade på folks haver, mishandler husdyr samt forøver almindeligt hærværk i utallige sammenhænge.

  Det eneste, der forhindrer en regulering af problemperkerne som skadevoldende vildt er således, at de pt. er klassificeret som mennesker og ikke vilde dyr, men da de opfører sig som vilde dyr, bør dette ændres snarest muligt.

  Kommentar by Odo — 6. maj 2018 @ 19:54

 23. @21 – Bastardo: Mon ikke også at de radikale vil give specielt de grå ulve fordelagtige vilkår i Danmark?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 6. maj 2018 @ 19:59

 24. Tak igen, igen,
  til
  der Adler — 6. maj 2018 @ 07:09

  Må dine gode fakta viderebringes over alt hvor vi færdes!

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. maj 2018 @ 21:44

 25. Morten Østergaard og det Radikale Venstre bruger den præmis, at integration er danskernes ansvar. De stiller f.eks. ikke spørgsmål ved, hvorvidt de uintegrerbare indvandrere skal være her i landet i det hele taget, hvorfor de er kommet her så langt hjemmefra, eller hvad formålet med deres tilstedeværelse her i landet egentlig er.
  På den måde rammer Morten Østergaards og det Radikale Venstres integrationsforslag igen, igen helt ved siden af problemet, og det er sandsynligvis også meningen. De har næppe tænkt sig at gøre noget ved det.
  Som enhver med gennemsnitsbegavelse kan sige sig selv, så vil ethvert initiativ på den præmis at integration er danskernes ansvar, være dømt på forhånd til at mislykkes. Integration kan i sagens natur aldrig blive danskernes ansvar. De uintegrerbare indvandrere har inviteret sig selv. De skal overhovedet ikke være her i landet. De kan udvandre til deres egne nabolande, hvis de endelig skal udvandre, eller grave sig ned eller hoppe i havet. Det kan ikke rage os danskere at deres egne møglande ikke er til at holde. De bør blive hjemme og gøre noget ved deres sindssyge religion, uvidenhed, dovenskab og korruption. De skal bare ikke komme her. Deres tilstedeværelse i Danmark tjener intet fornuftigt formål.
  Der skal slet ikke tales integration, men udsmidning.

  Kommentar by JMR HH Jr — 6. maj 2018 @ 22:23

 26. Fy, fy skamme Adler 07:09. Du må ikke hænge dem op på deres udtalelser – brug Randers Reb!
  Spøg til side. Der bliver forhåbentlig en dag et nyt retsopgør efter befrielsen. Denne gang må vi ikke lade de skyldige politikere frikende sig selv!
  Efter befrielsen vil der blive rejst mange statuer af frihedskæmperne, f.eks Mogens Glistrup og Erik Ninn-Hansen, håber jeg.

  Kommentar by A-mad — 7. maj 2018 @ 11:08

 27. Tja, hvad kan man vente andet fra den Radikale “mølle”. De har aldrig lagt skjul på, hvor anti danske de, i virkeligheden, er.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. maj 2018 @ 02:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper