11. maj 2018

R. Camus: “Hvis man først skifter bladet, og siden skæftet, er der da stadig tale om den samme kniv”

Weekendavisens Aske Munck nævner flere under interviewet med Renaud Camus, at den igangværende befolkningsudskiftning er en postuleret tese, ikke et dokumenteret fænomen. Barnligt vil jeg mene, når nu tvisten reelt går på hastigheden ikke fænomenets eksistens. Demografi er ikke gold matematik, men det er altså heller ikke astrologi. Interview med forfatteren bag ‘Le grand remplacement’ i forrige udgave af Weekendavisen – Den store udskiftning (ikke online).

“Teorien går i al sin enkelhed ud på, at de europæiske urbefolkninger i løbet af blot et par generationer vil blive mindretal i deres egne lande og til sidst fuldstændigt domineret af muslimske indvandrere og deres efterkommere, imens den europæiske kultur forvitrer. …

Hans forsvar i retssagerne er ofte så flammende, at de skaffer ham nye søgsmål på halsen fra antiracisme-organisationerne, der står i kø for at føre sag mod ham. Ikke mindst fordi hans tese om befolkningsudskiftningen bliver set som en nyfortolkning af nazisternes grundtese om jødernes grådige globale netværk – om end denne gang med islam og muslimerne i skurkerollen. …

Han blev besat af frygten for at se Frankrigs oprindelige befolkning udskiftet med tilflyttere, uden at nogen ænsede det, og derfor gav han sig til at råbe op om ‘fænomenet’, som han nærmest hvæsende retter det til, hver gang jeg kalder det ‘teorien om le grand remplacement.

‘Det er et faktum, at vi i dag er mere koloniserede, end Frankrigs gamle kolonier nogensinde har været – med undtagelse af Algeriet,’ siger han…

‘For husk på, at kolonisering i ordets oprindelige forstand betyder, at man overtager landet og udskifter urbefolkningen.’ Han fejer sporenstregs ethvert antræk til talmæssige og statistiske indvendinger af bordet med argumentet om, at sociologer og statistikere blot forsøger at lulle os i søvn med ‘vage og ufunderede postulater om, at sådan har det altid været’. ‘… Erfaringen er beviset. At hævde andet er lige så absurd, som hvis man forsøgte at betvivle tyskernes invasion af Frankrig under Anden Verdenskrig ved at spørge, hvor mange soldater, der nu egentlig var i landet,’ siger han og slår ud med armen. …

Han forsøger at anskueliggøre effekten af den postulerede befolkningsudskiftning med en variation over den tyske filosof G. K. Lichtenbergs berømte bladløse kniv, som mangler skæftet: ‘Hvis man først skifter bladet, og siden skæftet, er der da stadig tale om den samme kniv,’ spørger han retorisk. …

‘Problemet er,’ fortsætter han, ‘at de færreste lægger mærke til udskiftningen til at begynde med, fordi den finder sted gradvis. Det er ligesom eksperimentet med frøen og det varme vand. Hvis man smider den ned i brandvarmt vand, springer den op med det samme, men hvis man lader den ligge i vandet og langsomt varmer det op, bliver den kogt levende uden at opdage det,’ siger han…”

(Renaud Camus, forfatter til ‘Le grand remplacement’)

“Man må ikke stikke sig selv blår i øjnene. Har de set muslimerne med deres turbaner og djellabaer? De kan vel nok se, at det ikke er franskmænd. Og de, som hylder integrationen, har kolibrihjerner, selv om de nok er lærde…” (Charles de Gaulle til Alain Peyrefitte, citeret i C’était de Gaulle, 1994)

Oploadet Kl. 11:40 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/92350/trackback

13 Comments »

 1. Der er noget bizart og dybt perverst ved globalismens-masseindvandringens tilhængere, som på den ene side hylder at hele kloden kommer anstigende til Europa, men samtidig på den anden side fornægter de mest åbenlyse konsekvenser heraf.

  Globalismen er vitterlig et helt særligt religiøst vanvid!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 11. maj 2018 @ 12:12

 2. Den eneste historiske parallel man kan drage om den igangværende befolkningsudskiftning er den amerikanske. Men denne gang er det os, der er indianerne, og kursen er sat mod barbariet.

  Kommentar by fidibus — 11. maj 2018 @ 12:49

 3. fidibus, Romerrigets fald handlede også om, at de lukkede barbarene ind. For at forsvare rigets grænser – derefter overtog barbarerne magten, og Europa henlå i intellektuelt og åndeligt mørke i århundreder.

  Iøvrigt er amerikanerne igang med samme kulturelle selvmord. De hvides andel af den samlede befolkning er styrtdykket i de seneste 50 år. Det begyndte nogenlunde samtidig med den tilsvarende udvikling i Europa.
  Det virker planlagt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. maj 2018 @ 13:17

 4. Læs venligst denne artikel, og Ligestillingsnævnets afgørelse på en klagesag fra en af “dem”.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/fyr-med-arabisk-navn-forsinket-i-aereskraenker-mig/7149137

  Kommentar by k m. — 11. maj 2018 @ 13:57

 5. Jeg forstår ikke helt Aske Muncks indvendinger, der er fremskrivninger fra både Pew Research Center, U.S. Census Bureau og FN (The State of World Population rapporterne) m.fl.

  Den amerikanske regering forudser at med den nuværende udvikling vil hvide amerikanere være en minoritet inden 2055. Hvide er allerede en minoritet i Californien (hvilket de iøvrigt også er i London og flere andre britiske byer, i 1950erne kunne ikke-hvide britere tælles i tusinder – i dag i millioner).

  FN forudser at 98% af verdens samlede befolkningsvækst indtil 2025 vil være i udviklingslande.

  Befolkningen i Europa forventes at falde fra 25% af verdens totale befolkning i 1900, tre gange Afrikas daværende befolkning, til 7%, en tredjedel af Afrikas befolkning, i løbet af de næste 50 år.

  I EU er der i dag 30 millioner muslimer men dette tal forventes at fordobles over de næste 25 år.

  Ser vi på Danmark havde vi fra januar 2009 til januar 2014 en befolkningstilvækst på 115.000 mennesker, af disse var kun 15.750, eller 13.6% af dansk oprindelse. Immigranter fra vestlige lande udgjorde 43.000 i denne periode, efterkommere af immigranter fra vestlige lande 5300, mens immigranter fra ikke-vestlige lande udgjorde 30.924 og deres efterkommere 20.433. Dette er en befolkningstilvækst af ikke-vestlige på 44.3% af den samlede befolkningstilvækst, mens tilvæksten af etniske danske i samme periode (2009-2014) kun var 13.6%.

  Ser vi alene på året 2013 faldt mængden af etniske danskere med 789 mennesker mens den samlede befolkning voksede med 24.607 mennesker; blandt disse var 9500 immigranter fra ikke-vestlige lande og 4400 deres efterkommere.

  Disse tal ser endnu værre ud hos de fleste af vores naboer.

  Kommentar by Rolf — 11. maj 2018 @ 14:33

 6. Kommunisterne er ved at etablere et nyt brohovede for deres kriminelle import mens vi skriver. De vil aldrig tage pause fra deres forræderiske adfærd. Slet ikk nu, hvor vi alle kæmper mod tiden.

  Kommentar by Christian — 11. maj 2018 @ 14:44

 7. ‘The chief statistician yesterday identified a rise in immigration as the most significant social change in Britain of recent years.
  Len Cook, the former head of New Zealand’s statistical service who took over as the UK national statistician in July, said population patterns through most of the 20th century had changed dramatically during the 1990s as migration became the main engine of population growth.’

  ‘Mr Cook said “homegrown” population increases – the surplus of births over deaths – hugely exceeded net migration into the UK from 1900 to 1990. Indeed for much of the century there was a net outflow of people. But between 1991 and 1999 net immigration averaged 104,000 a year, compared with a homegrown population rise averaging 107,000.’

  ‘Mr Cook said the change was particularly stark in the closing years of the century, when migration became the predominant demographic influence. Immigration overtook natural population growth in England and Wales in 1994-95. By 1998-99 net inward migration increased to 194,000, while natural population growth fell to 72,000. “This amounts to a huge shift in the importance of immigration to changes in the British population, with consequences for ethnic mix and age structure,” he said.’
  (
  http://www.theguardian.com/uk/2001/jan/25/race.world)

  ‘About 70% of the population increase between the 2001 and 2011 censuses was due to foreign-born immigration. 7.5 million people (11.9 percent of the population at the time) were born abroad, although the census gives no indication of their immigration status or intended length of stay.’
  (https://en.wikipedia.org/wiki/Modern_immigration_to_the_United_Kingdom)

  Kommentar by Rolf — 11. maj 2018 @ 14:54

 8. Historisk har der altid sket ændringer, men så længe ændringerne matematisk set kun sker efter en ret linje med en tilpas lille hældningsvinkel bemærker de mennesker,der skal leve med ændringen ingen ting, den ene dag efter den anden føles ens.
  Sådan har det været hidtil med den muslimske indvandring, men nu er vi kommet ind i den eksponentielle fase, hvor kurvens hældningstal vokser. Entropien vokser og dermed oplever folk, at samfundets orden går mod det ustyrlige.
  For den der stadig kan tænke, er det utroligt, at flertallet af de europæiske vælgere stadig giver deres stemme til de partier, der helt åbenlys eller af simpel dumhed støtter den udvikling.

  Kommentar by Menig 442 — 11. maj 2018 @ 15:44

 9. Her i Udkantsdanmark foregår islamiseringen en anelse langsommere end i de større byer, som efterhånden minder om Kabul og Mogadishu.

  Måske skulle man – mens tid er – oprette egentlige muhammedaner-fri enklaver rundt om i landet?

  Med tiden bliver det så nok nødvendigt, at forsvare disse enklaver med våben…

  Kommentar by Revisoren — 11. maj 2018 @ 16:12

 10. Prof i befolkningsgenetik på Harvard, David Reich mener, at benægtelserne om, at der er biologiske forskelle mellem mennesker er en tabt sag som ville blive knust af videnskaben. Forskelle i intelligens, famileværdier og retsfølelser vil sikkert være biologisk funderet. Muslimerne er ikke fremmede i Europa på grund af Islam og de hader ikke vores samfunds værdier pga islam. Det er værre. Det er biologiske invasive med helt andre retsfølelser som ikke kommer fra islam men kommer fra deres genetik og udtrykker sig gennem islam. De havde samfundet og føler sig fremmede fordi deres biologi siger, at det er de. Man ser det samme hos mange adaptivbørn og man ser også i USA, at negerne har afrika i sig. Multikulturen er en økologisk katastrofe. Påstanden er, at økosystem af invasive arter er dynamisk og berigende.

  Kommentar by Thorsted — 11. maj 2018 @ 20:20

 11. Thorsted — 11. maj 2018 @ 20:20 :

  Jeg har tit tænkt det samme.

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. maj 2018 @ 22:02

 12. Hmm, når var det at abort, prevensjon, alternative samlivsformer etc begynte at tage fart? Ikke at det kan have noget med sagen at gøre.

  Kommentar by Tro, håp og kærlighed — 12. maj 2018 @ 13:53

 13. Med ekdponentielfunktion er det sådan , at det først er med de senere fordoblinger, det går virkelig stærkt.

  Kommentar by Hodja — 13. maj 2018 @ 23:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper