24. maj 2018

Rune Selsing: “Vi skal holde op med at tale så meget om islamisme. … problemet. Det er islam.”

God blogpost af Rune Toftegaard Selsing. Fra JP.dk – Sommerdeprimeret! Ingen gør noget. Alt bliver værre.

“… kontrasten mellem erkendelsen af problemerne med islam og multikultur og problemernes størrelse bliver større og værre for hvert år, der går. For alle har efterhånden fattet, at der er et problem. Selv De Radikale! Og alligevel sker der ingenting. Migrantstrømmene fra de problematiske lande fortsætter, selv ikke voldtægtsforbrydere bliver smidt ud af landet, og i al væsentlighed er indvandrernes børn endnu ringere tilpasset end deres forældre var.

For hvert eneste år der går bliver parallelsamfundene lidt større. Problemerne breder sig til nye områder. Islam fylder mere og mere. Ikke at det går stærkt. Næh, fra det det ene år til det andet er det svært at mærke forskel. Forråelsen kommer snigende. Vi vender os til mere og mere. Snart kan ingen huske, hvordan det var før parallelsamfundene.

Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der er træt. Der i disse måneder føler sig opgivende. …

Hvad skal der egentlig til? Erkendelsen af problemerne er tydeligvis ikke tilstrækkelig. Og selvfølgelig er det et problem, at vores statsministers karriereambitioner er vigtigere for ham end fædrelandet. Hvis han skal give sig bliver presset nødt til at blive meget større. Der bliver nødt til at være en bredere erkendelse af, hvor dybt problemerne med islam og multikultur egentlig stikker. Vi skal holde op med at tale så meget om islamisme. Det er ikke islamisme, der er problemet. Det er er islam. Det er ikke manglende integration, der er problemet. Det er den manglende assimilation. Fuldkommen kulturel tilpasning. Det sker ikke i én generation. Men det skal gå i den rigtige retning, og indtil videre er det gået modsat. Ligesom alle andre steder i Europa, hvor kultureksperimentet udfolder sig.

Risikoen er det opløste fællesskab. At tilliden og sammenhængskraften forsvinder. Det, som alt i vores samfund er bygget på. Det er det hele, der er på spil.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/92517/trackback

28 Comments »

 1. Jeg er så træt af perkere i Muhamedanmark om det er forår, sommer, efterår eller vinter. UD MED LORTET, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. maj 2018 @ 12:47

 2. Problemet det er politikere.

  Kommentar by Nielsen — 24. maj 2018 @ 12:53

 3. Igen…..
  Muslimerne er ikke fjenden. De er våbnet.

  Fjenden er vore politikere. De vil alle mere af det samme. Eller er ligeglade. Og alle partier har en Inger Støjberg som lynafleder. Det skal man ikke lade sig narre af.

  Tal med Jeres familie, venner, naboer, kolleger, alle, og fortæl dem, at den muslimske indvandring ikke er tilfældig. Den er både planlagt og kontinuerligt understøttet politisk. Kun ved at flytte sin stemme, kan man ændre udviklingen.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. maj 2018 @ 13:13

 4. Pyt med Løkke, som lige så meget er føderalist som han er professionel karrieremand. Ja, måske mere. – Han er væk om et lille øjeblik. Så træder Kristian Jensen til.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. maj 2018 @ 13:26

 5. Man kan så i beskedent omfang glæde sig over: https://www.bt.dk/krimi/ltf-medlem-udvises-af-danmark

  Nå, mon ikke perkeren vender tilbage inden seks år, eller Bjørn Elmquist og hans åndsfæller (…læs indtjeningsfokuserede muslimadvokater..) har indbragt hans sag for EMD, hvor resultatet bliver det samme for perkeren, mens muslimadvokaterne gnider sig i hænderne.
  Ingen kvaler, samfundet betaler.

  Kommentar by anon — 24. maj 2018 @ 13:53

 6. “For hvert eneste år der går bliver parallelsamfundene lidt større. Problemerne breder sig til nye områder.”

  -det er endda regeringens officielle politik, jvf deres seneste ghettoplan.

  Kommentar by per — 24. maj 2018 @ 14:15

 7. Jeg vil igen mande mig op til at komme med min standardkommentar. Jeg er også uendeligt træt af muhamedanere, og af at ingen, som kan, gør noget ved det. Vi har ikke hørt om andet end muhamedanere og al muhamedanerballaden og muhamedanerelendigheden de seneste 20 år. Jeg gider ikke at diskutere detaljer mere, for der er kun en ting at sige:

  muhamedanere skal være i muhamedanerland, og det er ikke Danmark eller Europa!

  muhamedanerne har i 1400 år forsøgt at erobre Europa, og nu forsøger de i ly af konventioner, menneskerettigheder og humanisme godt hjulpet af landsforræderiske, historieløse politikere. Det er muhamedanske invasorer på erobrings-jihad efter mere land til dødskulten. 

  muhamedanerne skal slet ikke være her – Ud med lortet!

  Herut!

  Kommentar by va sawva — 24. maj 2018 @ 14:16

 8. Jeg tror heller ikke længere det er fordi vores politikere er dumme.
  Der må være en hemmelig sammensværgelse blandt visse regeringer og politikere, som siger at den vestlige verden skal dø, og erstattes af et system baseret på lavIQ samfundsorden.

  Se på Sverige, som bliver mere og mere grotesk i sin dødsdans.

  Hvordan fanden, undskyld udtrykket, bevarer-og udbygger vi det moderne velfærdssamfund, hvis vores ledere hedder Jens Rohde og andre i den boldgade ?

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2018 @ 14:46

 9. Rune Selsing har jo fuldstændig ret, fordi islam kan ikke gradbøjes eller fifles mellem nutid og datid for at gøre lortet spiseligt. Lort er og bliver lort selv om erhvervslivet kan bruge en ud af 10 som gødning i deres virksomheder og resten til at gøde efterspørgslen efter deres produkter.
  Fakta er, at muslimer giver intet igen til andre, kun tvunget af omstændighederne og det er ikke med i hverdagens arbejdspropaganda. Det er, som at holde en uvorn hund som kæledyr, der systematisk ødelægger boligens inventar. I dette tilfælde en dyr fornøjelse at være dyreven. For samfundet en dyr fornøjelse at være muslimven.

  Kommentar by Menig 442 — 24. maj 2018 @ 14:50

 10. 4:
  Kristian ææællllsker islam. Lad ham ikke blive formand.

  Kommentar by Bastardo — 24. maj 2018 @ 15:01

 11. -> 8. k.m.
  Jo, politikerne er dumme. De er uddannede i det samme uddannelsessystem som har leveret topledere til alt det der går ad hel…. til: Embedsvældet, Postvæsenet og Politiet og DSB og DR.
  Det kunne være interessant, hvis det var muligt, at undersøge hvor mange af disse “eliter” som har købt sig til den uddannelse, som de hævder at være i besiddelse af.
  Umiddelbart må man tro at det er flertallet?
  https://www.bt.dk/danmark/vil-du-have-et-12-tal-til-eksamen-saadan-fixer-de-eksamensopgaverne

  Kommentar by Henning Jensen — 24. maj 2018 @ 15:38

 12. Henning Jensen
  De fleste af vores politikere fik deres såkaldte uddannelse før internettet var en fast del af skolevæsenet. Dengang var det ikke så let at snyde, med mindre de brugte tricket med at trække den i automaten.

  Kommentar by k m. — 24. maj 2018 @ 16:27

 13. 500.000 burde reelt fratages statsborgerskab, først da kan der blive skabt tryghed igen. Alt andet er de sædvanlige lappeløsninger og blår i øjnene.

  Kommentar by LarsB — 24. maj 2018 @ 17:13

 14. Det der er foregået de sidste 40 år, kan kaldes den stille jihad. Man kræver “lidt” her og lidt der, samtidig med, at vi får at vide, at VI ikke gør nok!

  Hvilket land kan man tage hen, og få penge ind på kontoen fra dag et? Hvordan kan man få retskrav på en lejlighed, når vores egne unge ikke kan? Hvorfor kan man bare overskride grænsen, uden nogen nævneværdighed for kontrol? Hvorfor kan man lave diverse former for kriminalitet, bl.a. voldsfarlig kriminalitet, voldtægt, kæmpe under ISs faner (med bistands hjælp i lommen), uden at kunne blive smidt ud af Danmark?

  Vi har i mange år været der, at er man først kommet ind i landet, så er det nærmest umuligt at få dem fragtet videre. Dublin-forordningen fungerer ikke, de såkaldte ydre grænser eksisterer ikke.
  Samtidig kan fjolserne på hoppeborgen udtale, at vi ikke kan nægte nogen indrejse.

  Flere og flere områder skyder op med muslimer, de etniske danskere flygter, og islam overtager. Islam får flere og flere såkaldte “lommer” i hele landet, hvor de kan udbrede deres hjernedøde voldspotentiale i Allas navn.
  Vores tåbelige politikere ser bare til. jeg ser rødt, når en syrisk mand med 3 koner og 21 børn kommer til landet, og brokker sig over de fine forhold han får tilbudt. Samtidig siger han, at børnene opdrages som muslimer, og ikke må giftes med en ikke muslim!

  Hvor pokker er vi henne. Vi beder om vores egen undergang, og magter tilsyneladende ikke at sætte grænser op, samt sætte handling bag ord. Vesten er nogle blødsøgne fjolser. Hvor får vestens folk nok!

  Snakkede Løkke ikke ved valget i 2015 om straksopbremsning? Og om, at han ikke ville være statsminister for enhver pris?

  Hvorfor har vi ikke hørt om mødet 18. maj i Marakesh? Slutdokumentet ser ikke migration som et problem, men derimod betegner den som en positiv proces.

  Kommentar by der Adler — 24. maj 2018 @ 18:11

 15. Hvis folk undlod bevidstløst at importere ulogiske begreber fra engelsk, så ville absurditeten i ordet islamisme stå klart.

  På dansk er de neutrale ord for muslim/islam muhamedaner/muhamedanisme svarende til vores egen statsreligion lutheraner/lutheranisme. Såre enkelt, og når så et ord som islamisme skulle oversættes til dansk ville ordet muhamedanismeisme blive afvist som forvrøvlet.

  Kommentar by perhag — 24. maj 2018 @ 18:22

 16. Hvad fanden sker der i Retten i dag, har dommerne fået solstik:

  Topfigur i banden Brothas bliver udvist for bestandig efter 18 års kriminel løbebane.

  To års fængsel og udvisning af Danmark for bestandig. Mohammed El Doutti, der i en årrække har været kendt som en ledende skikkelse i banden Brothas, skal udvises til sit hjemland Marokko.

  OG OG OG:

  Et 30-årigt medlem af banden Loyal To Familia (LTF) er i dag blevet udvist af Danmark.

  Det skriver Højesteret på deres hjemmeside.

  Manden har fået en ubetinget udvisning med indrejseforbud i seks år. Dermed er dommerne i Højesteret kommet frem til et andet resultat end både by- og landsret.

  Her vurderede man, at en ubetinget udvisning ikke kunne komme på tale, blandt andet fordi manden kom til Danmark som fireårig som statsløs palæstinenser fra Libanon.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. maj 2018 @ 18:29

 17. Det er eneste, de satans bandeperkere har respekt for, det er ubetinget udvisning af Danmark for bestandigt (og fratagelse af danske bistandskroner), forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. maj 2018 @ 18:34

 18. Det er ligemeget hvor kriminelle kommer fra.
  Ingen kriminelle udlændinge i Danmark.
  Og udvisning er udvisning for altid!
  Total grænsekontrol er mere nødvendig end nogensinde- Ida Auken og Jens Rohde skal være grænsevagter på Øresundsbroen, det svarer til deres evner, de kan så holde øje med toiletterne..

  Kommentar by Hul igennem? — 24. maj 2018 @ 18:41

 19. “Hvad skal der egentlig til “spørger Rune Selsing. Hvilket tyder på han heller intet har fattet. Svaret er : DØDE NYHIPOER.

  Kommentar by dansker — 24. maj 2018 @ 18:56

 20. Lars løkke har overtaget Foghs doktrin om at enhver forandring af de etablerede rutiner kun skal foretages efter et overvældende massivt folkepres som feks efter finanskrisen hvor løkke kunne tage æren for at ændre efterlønsordningen, selvom det var vidtåbne døre han løb ind. Den doktrin er en gave til fantasiløse og uvisionære politikere som løkke og formentlig endnu bedre for hans helt tarvelige efterfølger Kristjan jensen.

  Kommentar by Mvjensen — 24. maj 2018 @ 19:25

 21. Bemærk, bemærk: EU’s Persondataforordning træder i kraft i morgen d. 25. maj 2018. Og alle firmaer har travl med at informere folk om, at de passer rigtig god på data om deres ansatte eller om deres klienter.

  Med forordningen opdeler skal man opdele data i almindelige persondata og personfølsomme data, hvor der i sidstnævnte gruppe indgår information om bl.a. folks religiøse overbevisning og seksuelle orientering, dersom man skulle have sådanne data liggende.

  Jeg kan ikke gennemskue, hvad alt det skal og kan bruges til, men der skal nok komme en masse ekstra arbejde til administratorer, jurister og rettigheds forkæmpere.

  Men der er et eller andet lusket omkring hele dette område.

  I månedsvis op til denne persondataforordning har medierne kørt en massiv kampagne om, at persondata fra Facebook er blevet misbrugt af Cambridge Analytica. Og Fjæsbogs Sukkerbjerg (Facebook’s Zuckerberg) har optrådt på slap line for politiske forsamlinger I USA og EU og har sagt undskyld til gud og hvermand..

  Det interessante er imidlertid, at Cambridge Analytica fortsat nægter at have misbrugt data, og slet ikke som egentlig kampagne data til at få Trump valgt:

  https://www.cnet.com/news/cambridge-analytica-denies-breaking-any-laws-in-data-scandal/

  Cambridge Analytica on Monday denied breaking any laws as part of it role in Facebook’s user data scandal.

  In a lengthy statement labeled a “series of facts,” the data analytics firm said it licensed the data from General Science Research (GSR), which obtained the data through a tool provided by Facebook. Cambridge Analytica also reiterated its denial that it used any of the GSR data during the 2016 US election.

  “Hundreds of data firms have utilized Facebook data in a similar fashion,” Cambridge Analytica said in its statement. “To be clear: Cambridge Analytica did not illegally or inappropriately collect or share data with anybody else.”

  Det er superinteressant, fordi medierne i den grad har stemplet Cambridge Analytica som den onde misbruger, men der er tilsyneladende ingen sag om misbrug overhovedet. Og ingen er sigtet eller dømt. Zuckerberg’s såkaldte undskyldninger har da også bare været én stor gang tomgangssnak og hælden vand ud af ørerne.

  Så der er et eller andet lusket. Nogen lyver. Måske en slags alliance mellem the Deep State i EU og USA, men lige hvordan det skulle hænge sammen, ved jeg ikke.

  Der er måske noget interessant i, at religiøs overbevisning nu er blevet personfølsom information. Det betyder måske, at man ikke længere kan følge med i, hvor mange muslimer der egentlig er eller ankommer til Europa. En sådan lovgivningsmæssig spærring af viden kan måske blive til et superkraftigt politisk våben for multikultierne mod kritikere af MENAP-indvandring og islamiseringen. Når vi forholdes viden, kan vi ikke længere tale sagligt om problemerne med islam. Så har multikultierne vundet.

  Bare en tanke…

  Kommentar by traveler — 24. maj 2018 @ 19:38

 22. Adler — 24. maj 2018 @ 18:11 :

  Top TOP-topic!

  Tak!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. maj 2018 @ 21:47

 23. Man kunne tilføje at islamisme ikke eksisterer. Det er et fjollet ord der er opfundet for at redde islam.

  Kommentar by Winged Hussar — 24. maj 2018 @ 22:27

 24. Fakta. Virker på kulturradikale som hvidløg på en vampyr. Eller nærmere som en rød klud på en tyr. En nosseløs, blomsterduftende og passiv-aggresiv cuck af en Ferdinand-tyr.

  Men er den ikke ret typisk? “Hvis fagpersoner siger mig imod, taler de imod bedre vidende, fordi jeg lægmand har cherry-picked denne her ene artikel, og ikke læst andet – og den artikel støtter min påstand, hvis jeg lige glemmer præmis!”

  Kommentar by Quark — 24. maj 2018 @ 22:41

 25. Ups! Den kommentar skulle have landet på http://www.uriasposten.net/archives/92539 i stedet for her. Pardon!

  Kommentar by Quark — 24. maj 2018 @ 22:43

 26. 21 traveler

  “Bare en tanke…” – Hva-ba!? – Gør du dig tanker?

  Kommentar by T. Flodur — 24. maj 2018 @ 23:06

 27. Jeg tror det der smerter Selsing er en uudtalt, måske delvis, erkendelse af at det her ikke bliver løst demokratisk, parlamentarisk, fredeligt eller ‘civiliseret’. Og det gør det desværre ikke. Det bliver værre end anden verdenskrig. Eller Europas undergang m et suk. We’re all out of happy ends now….

  Kommentar by Moran ya Simba — 25. maj 2018 @ 05:11

 28. Det kultureksperiment som vores politikere i snart 40 årtier har trukket ned over hovederne på den danske befolkning, vil desværre fortsætte nogle årtier endnu. Det vil det, fordi vi har en befolkning om har svært ved at indse selve problemet og forstå det. Befolkningen bliver vildført og manipuleret af en presse og mediemaskine, især op til de enkelte folketingsvalg. Vi ser især DR og TV2 bevidst udstille de kritiske partier som yderligtgående, og ser dem fremstille de ekstreme venstreorienterede som normale og stuerene. De giver især enhedslisten taletid i stor stil og holder blot mikrofon for dem, hvor imod man konstant afbryder en indvandrekritisk politiker straks efter man har stillet dem et spørgsmål. Det er en bevidst strategi fra alle journalister i de største medier.
  Problemet er, at de mindre internatbasserede og indvandrekritiske medier, såsom Uriasposten her, Den Korte Avis, Snaphanen, 24Nyt og Document er blot læst af et lille mindretal af befolkningen. Der er alt for få i vores befolkning, som orienteres om den reelle virkelighed og får den virkelige virkelighed oplyst.

  Jeg tror desværre endnu en gang igen, at befolkningen igen stemmer på de store partier til det næste folketingsvalg. De gør som de plejer og de bliver ført ganske sikkert og trygt igennem af de store danske medier. Man tør ikke at stemme på et yderligtgående parti.

  Ulykken skal først være indtruffen i sin fulde omfang inden befolkningen vender sig imod og stemmer de store politiske partier ud af folketinget. Vi ser nu Socialdemokratiet have en strammere udlændigepolitik end Venstre. Vi så Venstre ved sidste valg love et indvandrestop og de undgik det helt store tab af stemmer. Det samme vil vi igen se fra de store partier, at de ved næste valg lover og lover, men gør det modsatte. Ulykken indtræffer snart og sammenbruddet i vort land vil ske og hvor vi vil se en befolkning tage loven i egen hånd og bekæmpe det fejlslagne multikulturelle eksperiment.

  Kommentar by Erik Skifter — 25. maj 2018 @ 09:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper