24. juni 2018

Schweiz-spillere hylder Albanien under Serbien-kamp: “… my homeland, where my parents’ roots are”

Granit Xhaka er født i Basel, men hans bror spiller på det albanske landshold, og det er tilsyneladende også der hans loyalitet ligger. Ikke ulig Xherdan Shaqiri, der er født i Kosovo (Serbien), har fået broderet Kosovos flag på venstre støvle, men af karrieremæssige årsager alligevel vælger at spille for Schweiz. Begge er muslimer, hvis nogen skulle være i tvivl. En historie fra JP.dk – Schweiz-træner kritiserer sine målscorere for ørne-fejring.

“Landstræneren for det schweiziske landshold, Vladimir Petkovic, var alt andet end begejstret over den måde, hans spillere fejrede deres scoringer i 2-1-sejren over Serbien ved VM i Rusland.

Granit Xhaka stod for udligningen, mens Xherdan Shaqiri sikrede sejren med målet til 2-1.

De har begge rødder i Albanien og valgte at fejre deres scoringer med en gestus med hænderne, der skulle forstille den dobbelte ørn, der optræder på Albaniens flag.”

(Xherdan Shaqiri og Granit Xhaka, albanere med schweizisk statsborgerskab; Foto: Collage)

“It was for my people, who always supported me. For those who did not neglect me, in my homeland, where my parents’ roots are. These were purely pure emotions.” (Granit Xhaka, 23. juni 2018)

Oploadet Kl. 23:54 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/93193/trackback

15 Comments »

 1. En tydelig provokation mod de serbiske spillere og særligt fans. FIFA åbner da heldigvis også en disciplinærsag mod de to: https://www.bbc.com/sport/football/44592846

  Der burde ikke være noget at rafle om. Sjældent har man set en opførsel der så tydeligt har overskredet FIFAs egne retningslinjer.

  Kommentar by Michael Jensen — 25. juni 2018 @ 00:10

 2. @ Michael Jensen

  FIFA er da så politisk korrekt at de intet har at frygte.

  I Schweiz er det i øvrigt ret svært at blive statsborger. Jeg mener at de betaler et ansøgningsgebyr på omkring 500.000 kr, men som sportstjerne er det ikke nok ikke noget problem.

  Kommentar by kenneth — 25. juni 2018 @ 00:19

 3. Danske fodboldfans er idømt en bøde på kr. 127.000 af FIFA for dårlig opførsel ved VM i Rusland, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. juni 2018 @ 08:13

 4. Det der er så underfundigt er, når man overværer følgende scene mellem en dansker og en indvandrer (især flygtning), der har slået sig ned i Danmark:

  Indvandreren kan slet ikke holde sig i skindet med at rose sit hjemland til skyerne, dets historie, kultur og samfund osv.
  Danskeren støtter deltagende indvandreren i hans ros, og begge er enige om, at Danmark ikke er noget specielt værd at snakke om – Danmark er bare en lokalitet, hvor de to tilfældigvis bor og lever.

  Det underfundige er, at en sådan scene udspiller sig i Danmark, det land de begge er ligeglade med. Hvis man skulle tage deres loyalitet for pålydende, skulle de da flytte til indvandrerens så højt besungne hjemland. Men se om de to narrehatte ønsker at flytte derhen.

  Rifbjerg hadede danskerne og Danmark af et godt hjerte, men hans nationalisme og loyalitet var stærk, og han fandt i stedet sit hjem hos spanierne. Og han flyttede da også til Spanien. Det var i det mindste et ærligt valg, for hvad skulle han dog i Danmark, bortset fra at bogfolkene anså ham for en stor dansk digter.

  Kommentar by traveler — 25. juni 2018 @ 11:13

 5. Danskerne har forlængst mistet retten til deres land og vi bør fylde det med helt andre mennesker og parkere danskerne i Atlanterhavet på en tømmerflåde.

  Kommentar by Holger — 25. juni 2018 @ 11:15

 6. Det viser da bare igen igen, at multikultur er opskriften på borgerkrig, og at globalismen og den liberale verdensorden lever på lånt tid, trods den virker uomstyrtelig med unioner, traktater og talende jakkesæt.

  Nationalisme (i positiv forstand) giver mening. Individet skabes af familien, den nationale kultur og religion. Det er de dybeste rødder.

  Multikultur og internationalisme giver ingen mening, kun forvirring, sammenstød, og identitetskriser.

  Vi må tilbage til kilderne: Nationerne må genopfinde sig selv. Og den, som vil leve i en given nation, må assimilere sig til nationens kultur.

  Kommentar by np — 25. juni 2018 @ 12:35

 7. Nationalitet er åbenbart bleven en blanding af ideologi og selvoptagethed.

  Kommentar by de Hemmer — 25. juni 2018 @ 14:24

 8. Jeg hader Islam, så meget, at jeg kan smage hadet…

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 25. juni 2018 @ 19:25

 9. Nåda Christian. Var det så slemt at stå sidst tilbage, når der skulle vælges hold i de unge år?

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. juni 2018 @ 21:04

 10. Den var naturligvis til #7.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. juni 2018 @ 21:04

 11. FIFA = 100% islam = korruption, svindel, løgn og bedrag = sharia politi = voksne mænd der render rundt med små børn = svin der render rundt og laver fucking hjerte signaler med fingrene.
  LUK FIFA OG DERES PÆDOFILE LORT KLUB.

  Kommentar by Piphans — 25. juni 2018 @ 23:14

 12. Her er en sang til Piphans:

  https://www.youtube.com/watch?v=d9DUqjNMZ60

  En moderne klassiker fra albummet Speak English Or Die.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. juni 2018 @ 23:41

 13. @11
  Tak hr. Snusk for at smadre mine øre med dit sod :)
  Men på den anden side, hellere smadre mine øre end smadre mine øjne med det FIFA islam.
  Frankrig 20 – 0 Mohamme-danmark(sorry Kim).

  Kommentar by Piphans — 26. juni 2018 @ 00:06

 14. Forhåbentligt skrider det Schweiziske fodboldforbund ind, såfremt de tager imod de påståede indsamlede midler fra deres “Vaterland” – hold nu k…, hvor står vi i lort til halsen i (næsten) hele Europa ..

  https://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/VM/ECE10714942/kosovominister-har-doneret-maanedsloen-til-vmduo-for-oernefejring/

  STOP VANVIDDET – STOP DET NU. Bevar Den Frie Verden!

  Kommentar by Stopdetnu — 26. juni 2018 @ 14:43

 15. Han skulle vel spille for Albanien, dog er ørnetegnet en del af modstanden imod ottomanerne i 1400-tallet!

  Kommentar by de Hemmer — 3. juli 2018 @ 17:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper