26. juni 2018

En venligsindet viking, Den Røde Plads, Moskva, 25. juni 2018

Det har været nogle lange og intense dage her i Moskva, og ramkortet afspejler ikke helt de mange oplevelser. Jeg har smagt ‘Borscht’ (rødbedesuppe), spist ukrainsk og i det hele taget været vidt omkring. Alt har fungeret upåklageligt, men sproget har været et problem. De fleste russere taler ikke engelsk, og uanset hvad vi bestiller, ender vi altid med at få noget andet. Moskva er turistramt i disse uger, og det præger hele byen, ikke mindst området omkring Den Røde Plads, der er fyldt til bristepunktet dag og nat.

Der er dog styr på tingene, og overalt står frivillige klar til til at guide turister på rette vej. De sidste par dage har vi været i Fanzonen ved universitetet – et kæmpe aflukket område dedikeret til fodboldfans fra nær og fjern. Sikkerheden er højt prioriteret, men politiet keder sig tydeligvis lidt. Tirsdag eftermiddag, da Rusland spillede mod Uruguay, var vi måske 100.000 på pladsen. Russerne er lidt reserverede, men stemningen var helt fantastisk, lige indtil Luis Suarez bragte latinamerikanerne foran 1-0.

Min Vikinge-hue giver en del opmærksomhed, og foruden et interview med en kinesisk tv-kanal er jeg blevet selfie-fotograferet af mere end 100. En del asiater, en masse russere, men også argentinere, peruvianere, kroatere, brasilianere etc. Herunder et foto af mig med en tunesisk fan, der insisterede på at bytte hue. Den fez-lignende hat er en såkaldt ‘chechia’, den tunesiske nationalhat.

Oploadet Kl. 00:05 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/93213/trackback

33 Comments »

 1. Hende på billedet er da et oplagt souvenir til at tage med hjem fra Rusland, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. juni 2018 @ 00:16

 2. Skønheden og Udyret….. :)

  Kommentar by BE — 26. juni 2018 @ 00:18

 3. Med Marrakech-aftalen af 18. maj, burde det være en form sag, at få hende fragtet til Danmark. Du kan sikker få andre til at betale rejsen :-)

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. juni 2018 @ 00:31

 4. FLOT! :-)

  Kommentar by Knud Madsen — 26. juni 2018 @ 03:13

 5. Et flot par! Det er godt at der bliver tid til “en krammer”.
  Jeg vil ligesom nogle af de tidligere kommentatorer opfordre til at tage hende med hjem.
  Det er den slags tilflyttere Danmark har brug for. Den unge dame kunne blive en pryd for Fyn, og ville udenom regeringen medvirke til at styrke det dansk-russiske forhold.

  Kommentar by Henning Jensen — 26. juni 2018 @ 07:00

 6. Nydelig pige. Måske i skulle ha byttet tlf. nr. i stedet ;-)

  Kommentar by M.P. — 26. juni 2018 @ 07:16

 7. emmagad

  Jeg har købt et par Putin-ridende-på-bjørn-krus, som ikke fylder så meget i håndbagagen.I øvrigt tror jeg kæresten ville brokke sig lidt.

  Kommentar by Kim Møller — 26. juni 2018 @ 07:59

 8. @1 & 6:

  Ordentlige danske mænd, foretager udelukkende deres olieboringer i nordsøen.

  Husk: https://pbs.twimg.com/media/CsFc0hDWAAAyONe.jpg

  Kommentar by Deus Vult — 26. juni 2018 @ 09:12

 9. Kim – du er en nar, du kan skide dig selv i hovedet fra mig og din lorteblog .. skal nok få skovlen under dig, når vi henretter jer alle

  Kommentar by Christian — 26. juni 2018 @ 09:42

 10. Hej Kim Møller.
  Det er glædeligt at høre du ikke er single længere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. juni 2018 @ 09:45

 11. – Christian

  Det var din sidste kommentar på Urias i 2018. Fortsat god dag 😘

  Kommentar by Kim Møller — 26. juni 2018 @ 09:48

 12. God rejse
  Men en lille korrektion: Suppen hedder borsch (Борщ) og ikke borscht

  Kommentar by traveler — 26. juni 2018 @ 10:34

 13. 1) Dårligt bytte, Kim. Næste gang du bliver interviewet til kinesisk tv er det som sindbilledet på Danmarks islamificering.

  2) Prøv at sige “Ja rabotaju na Federalnaja sluzjba bezopasnosti”, og se om tjenerne giver bedre service (mit russiske er rustent, så jeg har sikkert massakreret grammatikken).

  Dog ikke sikker på at FSB nødvendigvis synes, det er sjovt…

  Kommentar by Henrik — 26. juni 2018 @ 11:28

 14. Traveler: Efter sprognævnets translitteration hedder det nu borsjtj; men vi forstår det jo i alle tilfælde, og det smager fint.
  Gode billeder :-)

  https://dsn.dk/?retskriv=Borsjtj

  Kommentar by Thomas — 26. juni 2018 @ 11:39

 15. Kim Møller: Håber du melder Christian for dødstrusler. Sød pige på billedet iøvrigt.

  Kommentar by NulTolerance — 26. juni 2018 @ 13:05

 16. _, Traveler

  Det staves forskelligt på restauranterne herovre, så jeg gad ikke google den ‘korrekte’ stavemåder. Retten er en del af menukortet flere steder, georgisk, ukrainsk…

  Kommentar by Kim Møller — 26. juni 2018 @ 13:23

 17. Kim, jeg ønsker dig en fed kamp og at det bliver en kanon oplevelse.

  Kommentar by Piphans — 26. juni 2018 @ 13:52

 18. Vikingehuen i kombination med det rødblonde skæg/vikingegenerne.

  Kommentar by Rolf — 26. juni 2018 @ 16:05

 19. Ny medlem af Ørkenens Sønner ?

  Kommentar by k.m. — 26. juni 2018 @ 16:59

 20. Thomas og Kim

  Som med alt kan der også med Борщ benyttes forskellige oversættelsessystemer. Men pointen er, at der ikke afsluttes med en t-lyd i enden i russisk, men jeg skal da ikke udelukke diverse sproglige varianter og dialekter i det vidt forgrenede slaviske sprogområde og på internettet.

  Jeps, Борщ fås i mange udgaver, varm, kold, rød, grøn mv. i de slavisk dominerede kulturområder. En klassiker er den russiske rødbedesuppe med en klat smetana. (Og ang. smetana kan vi ikke være uenige om stavemåden, fordi det staves som den tjekkiske komponisk Smetana).

  Kommentar by traveler — 26. juni 2018 @ 18:59

 21. De her rapporter fra Moskva er helt vild fede. Keep em coming please

  Kommentar by Martin — 26. juni 2018 @ 19:01

 22. Jeg forstår godt nok ikke opfordringerne til at tage araberpigen med hjem. Vi har rigeligt at gøre med dem vi har herhjemme. Blandede ægteskaber er den største trussel mod det danske folk. Der er jeg godt nok principielt helt enig med fhv. overrabbiner Bent Melchior, som udtalte tilsvarende på Jødernes vegne.

  Her min spådom om fremtiden i Danmark og andre dele af Europa

  Jeg tror at udviklingen i den nærmeste fremtid kommer til at gå sådan: På grund af stigende folkelige protester og de mere eller mindre kontrollerede højrepartiers stigende tilslutning, samt pga. af praktiske hensyn med at huse og betjene de fremmede masser, vil man efterhånden standse den alt for synlige masseindvandring, lige inden oprigtige etnisk bevidste nationalistiske partier vil få en chance, mens det dog vil blive ved med at sive pga. familie-sammenføreringer.

  Måske vil man visse steder af kosmetiske grunde endda repatriere nogle få der giver multikulti et dårligt ry. I stedet for muslimsk indvandring vil man formentlig se en stigende stille og rolig indfluks af sympatiske og “uskadelige” sydøstasiater, thaier, filippinere, forfulgte kristne, vietnamesere, burmesere, kinesere der er milliarder at tage af.

  Derefter vil bagmændene lægge armene over kors, mens de venter på at raceblandingen og de fremmedes masseavl vil gøre sit ødelæggende arbejde.

  Kontrolsamfundet vil i mellemtiden blive udbygget til usete højder, godt hjulpet af sorte operationer sat i gang af efterretningstjenesterne, som formentlig bilangrebet i Amsterdam forleden hører under, som nu bruges til at vække sympati for den forræderiske presse, og til at legitimere øget politi-beskyttelse for disse Stasiagenter, vil skaffe alibiet for evig udbygning af den forræderiske politiske elites totale kontrol af befolkningen, med kameraer på hvert gadehjørne, og flere og flere censurlove og “integrationsfremmende” foranstaltninger, med kvoter på alle områder, som i England og USA, så enhver modstand vil være nyttesløst.

  Det vil tage 10 – 15 år, hvor man ved hjælp af en forræderisk prozionistisk kontrolleret opposition som Dansk Folkeparti, det norske Fremskrittsparti, det tyske AFD, og det hollandske “Frihedsparti” vil prøve at bilde de europæiske folk ind, at nu er alting fryd og gammen, hvorefter planen i bund og grund er udført og udviklingen vil gå som de har ønsket og resultatet vil blive det samme. De sidste racebevidste frøer som stadigvæk er i live vil stille og rolig blive kogt, mens de nye generationer vil blive fyldt med løgn og de historiske forløb vil blive ommøbleret og sat i glemsel.

  Bagmændene spiller altid på flere heste samtidigt, små åbenlyst racebevidste partier som vil virke tillidsvækkende på de ægte nationalister, vil blive tilladt men holdt under kontrol ved hjælp af infiltration og demagogi.

  Kun et totalt systemskifte med ekstreme nationalister i sadlen samt dødsstraf og Gulags til folkemorderne vil kunne vende udviklingen.

  De fleste af danskerne inklusiv eller specielt Urias-klientellet aner nok ikke hvad det foregår på dette område i USA. Hvis man vil få forstand på hvor snedigt dette er indrettet over there, skal lige tage sig tid til at se den seneste video i en serie som den amerikanske Jøde, en advokat som optræder under navnet “Frame Games” har produceret i form af en en live stream sammen med fransk canadieren Jean Francois Gariépy.

  A continuation of the Frame Game Report about the diversity industry and the events and pressure groups involved in the push for diversity training at Starbucks.

  The Perplexing Case of Starbucks Pt. II | w/ Frame Game, TPS #62

  Jeg er dog bange for at der kun er få her på Uriasposten som pga. danske myopisk provincialisme, lav IQ, utilstrækkelige sprogkundskaber, sommervarmen, magelighed og dovenskab er villige til for alvor at fordybe sig i materien, så mit forsøg på at oplyse folk er deværre nok forgæves.

  Men i denne video får man meget detaljeret og bakket op af overbevisende dokumentation, forklaret om alle de love og paragraffer som er gældende i USA på dette område.

  Det er meget skræmmende at se hvordan diskriminationen mod de hvide Amerikanere til fordel for alle “minoriteter” er sat i system, og jeg lover Jer alle sammen at I ikke har nogen anelse om hvor smart og perfid man i USA har lovgivet for at sætte den hvide befolkning ude af spil.

  Kommentar by Balder — 26. juni 2018 @ 19:18

 23. -> 22. Balder.
  Er det ikke en russerpige, som blot holder med det tunesiske fodboldhold?
  Er den unge dame på fotoet ikke for nedringet og for lårkort klædt til at være en tuneser?
  https://www.youtube.com/watch?v=y1OElq4Di7E

  Kommentar by Henning Jensen — 26. juni 2018 @ 20:01

 24. Apropos gener

  Nordeuropæeren opstod for ca. 5000 år gennem indvandring af det lyshudede Yamnaya-folk fra Kaukasus. Op til halvdelen af danskerne gener er fra yamnaya-folket. Og de bredte sig også ud i det nordøstlige Europa inkl. europæisk Rusland. Og senere har vikinger flittigt befrugtet ukrainske/russiske piger.

  Balder kan sikkert tælle mange flere gener fælles med russer-pigen på billedet end med hans amerikanske lidelsesfæller.

  Kommentar by traveler — 26. juni 2018 @ 20:34

 25. Henning og traveler, hvorfor tror I at den kvinde, som Kim betegner som tunesisk er russisk?

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. juni 2018 @ 20:59

 26. Kære k.m.

  Ikke for at ødelægge den gode stemning, men Gud nåde og forbarme sig over os, nu vil Uffe Elbæk være statminister. Åh, Gud lad det ikke ske…!!!

  Kommentar by NotaBene — 26. juni 2018 @ 21:06

 27. Uffe bliver aldrig statsminister.

  Kommentar by k m. — 26. juni 2018 @ 22:22

 28. Ang. Tunesien, så husk på, hvor vandalerne kom fra.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. juni 2018 @ 22:47

 29. @25
  Jeg er bare paralyseret over, hvor den mærkelige endelses-t-lyd skulle kommer fra i oversættelse af suppen Борщ.
  Ingen slaviske lande har dette mærkelig endelses-t
  PL: Barszcz CZ: Borsch SK: Boršč SI: Borsch HR: Boršč CS: Борсцх UA: Борщ

  Jeg er desuden så fordomsfuld, at jeg ikke rigtig tror på, at pigen kommer fra Tunis og bærer rundt på mandehuen chechia.

  Derimod kan jeg godt forestille mig en slavisk pige med en fez/chechia-lignende hue fra Strakonice i Tjekkiet, som for at lege lidt eksotisk over for en glad dansker, kalder sig selv og huen for tunesisk.

  Men man skal da ikke udelukke, at jeg tager fejl. Men kvinder kan være uudgrundelige…

  Kommentar by traveler — 26. juni 2018 @ 22:55

 30. 26.
  Du behøver ikke frygte, for han kan ikke blive værre end lars løkke(den danske udgave af Bill og Hillary) og papbøssen.

  Kommentar by Piphans — 26. juni 2018 @ 23:00

 31. https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/josephinefock/ECE10716040/alternativet-peger-paa-den-mest-ansvarlige-statsministerkandidat/

  Den mest ansvarlige … øh … jamen …

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. juni 2018 @ 23:06

 32. .-> Flere

  “Er det ikke en russerpige, som blot holder med det tunesiske fodboldhold?”

  “Jeg er desuden så fordomsfuld, at jeg ikke rigtig tror på, at pigen kommer fra Tunis og bærer rundt på mandehuen chechia.”

  Det er faktisk ret nemt at fange hvor de meget kulørte fans kommer fra. Er man rejst fra Danmark eller Tunesien til Moskva, så er man dedikeret, og skjuler ikke sit tilhørsforhold. Hun var i selskab med tre/fire stykker som tydeligvis var tunesere – der er en del af dem i byen, og de drikker øl som alle andre. Hun (dem) tilhører formentligt en religiøs minoritet eller en ateistisk overklasse.

  Kommentar by Kim Møller — 26. juni 2018 @ 23:55

 33. -> 32. Kim Møller.
  Interessant oplysning. Tak.

  Kommentar by Henning Jensen — 27. juni 2018 @ 06:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper