21. juli 2018

Ali Aminali: Indvandrere fanges i identitetskamp pga. ‘venstrefløjens fascination af det multikulturelle’

Iranske Ali Aminali er socialrådgiver, medlem af De Konservative, og værd at lytte til. Kronik i Berlingske – Ali blev kaldt »for dansk«: Jeg kunne ikke identificere mig med det, som mange af de ikke-vestlige stod for.

“Mit møde med fordommene kan stadfæstes ret præcist. Det skete, da jeg startede på Helsingør Gymnasium, der dengang som nu var præget af venstreorienterede børn fra middelklassen. Her mødte jeg en del unge fra den yderste venstrefløj. De fortalte mig, at jeg var for dansk, og at jeg var en rigtig ‘onkel Tom’. For dem betød det, at jeg havde opgivet min baggrund og kultur, fordi jeg gerne vil være dansk.

Ærlig talt var grunden til, at jeg følte mig mest hjemme til højre for midten, at jeg var træt af hele tiden at skulle høre om identitetsproblematikken fra venstrefløjstyper. Hvorfor kunne de ikke bare lade mig være i fred? De så mig i et eksotisk lys og, ironisk nok, raceorienteret. De gjorde meget ud af, at jeg skulle huske at være stolt af at være iraner, og at jeg skulle huske min kultur, baggrund osv. …

En anden gruppe, jeg skulle høre kritik fra, var de ikke-vestlige unge, som jeg mødte i byen eller gennem venner og bekendte. I første omgang tænkte jeg, at det nok også bare var drilleri. Men det gik hurtigt op for mig, at mange af dem faktisk følte en form for afsky eller foragt over for mig.

Blandt disse unge muslimer var det hipt at dyrke sin egen mellemøstlige kulturforståelse, og de anså folk som mig som forrædere. Som en, der havde ’solgt sin sjæl’ for at blive accepteret. For dem handlede det om at stå sammen imod ‘kartoflerne’ og holde sig til sine egne. Derfor havde jeg heller ikke så mange venner, der ikke var etnisk danske.

[…]

I det hele taget er det komisk, hvordan repræsentanter for den antiracistiske venstrefløj mener, at vi danskere med indvandrerbaggrund kun må sige og mene særlige ting. Jeg har f.eks. ikke tal på, hvor mange gange jeg er blevet kritiseret for at være borgerlig, når jeg nu har iransk baggrund. …

Reelt bliver en hel gruppe af befolkningen fanget i en form for identitetskamp, fordi venstrefløjens fascination af det multikulturelle skal imødekommes, og fordi en stor gruppe indvandrere og efterkommere gerne pålægger ‘danskerne’ hele ansvaret for en i høj grad fejlslagen integration.

Venstrefløjen, ‘halalhippien’ og den kulturradikales krav til at få opfyldt egne fordomme og livsforståelser skaber en form for helle for dårligt integrerede ikke-vestlige indvandrere. Det giver dem muligheden for slippe for de krav og pligter, jeg mødte, da jeg voksede op. Krav og pligter, som var medvirkende til, at jeg kunne blive en del af det danske samfund.”

Oploadet Kl. 22:38 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/93615/trackback

27 Comments »

 1. Det er positiv, at når nogle muslimer som Ali Aminali, føler og opfører sig som 100 % Dansker, så er de i mine øjne, en gevinst for Danmark, uanset hudfarve og etnisk ophav…

  Men de er desværre undtagelsen, og ikke reglen..

  Kun tåber frygter ikke ISLAM…

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 22. juli 2018 @ 00:01

 2. Det er vist kun de kulturer folk flygter fra der er værd at bevare.. for det er os ‘hvide’ (og snart også ‘de gule’) der har ødelagt deres kulturer. Det er en gakket logik – selv hvis man køber argumentet.

  Herhjemme kalder fx ph.d. Mira C. Skadegård (tidl. skadegård thorsen) og p.hd. Peter Hervik, kultur- og religionskritik for nyracisme. En Sydkoreansk professor er enig:
  “.. the current reactions of South Koreans opposed to accepting refugees reflects a kind of “neo-racism.”” … “.. point to cultural or religious differences to distance themselves from foreigners and asylum seekers,” Kim said.”
  http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20180719000785&ACE_SEARCH=1 ser frem til noget ‘kritisk gulhedsforskning’ :-)

  Kommentar by anno — 22. juli 2018 @ 02:57

 3. Fint nok, at en iraner udtrykker fornuftige holdninger. Det bettiger blot ikke til, at der kan eller skal bo iranere i Danmark. Iranere skal bo i Iran, de skal i hvertfald ikke bo i Danmark. Der skal heller ikke bo alle mulige andre nationaliteter i Danmark. Men det gør der. Der bor faktisk 777.429 fremmede i Danmark. https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/befolkning-og-valg/indvandrere-og-efterkommere/indvandrere-og-efterkommere

  Men dertil kommer et ukendt antal af personer, som er født på et hospital i Danmark, af forældre, hvoraf blot én har dansk statsborgerskab.

  Krumtappen i forvandlingen og afviklingen af Danmark er statsborgerskabet.

  “Indvandrere er født i udlandet. … Efterkommere er født i Danmark. Ingen af forældrene er både danske statsborgere og født i Danmark. … Når en eller begge forældre, der er født i Danmark, opnår dansk statsborgerskab, vil deres børn ikke blive klassificeret som efterkommere, men som personer med dansk oprindelse. … Personer med dansk oprindelse er personer, hvor mindst en af forældrene er dansk statsborger, født i Danmark.”

  Sagen er altså i et tænkt eksempel den, at en 19-årig Muhammed (født på et dansk hospital, lad os sige i Viborg, søn af en Ibrahim og en Fatima, der kom til Danmark i 1995) i 2015 får dansk statsborgerskab; han henter året efter sin kone Aysha hertil fra forældrenes hjemland; Aysha føder i 2017 sønnen Saddam. Sønnen Saddam regnes for dansker – en person af dansk oprindelse.

  Så pervers er lovgivning og statistik!

  Kommentar by tilfældig — 22. juli 2018 @ 05:58

 4. Den der støtter og er en del af dansk kultur, Er dansker.
  Her er en dansker.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. juli 2018 @ 07:23

 5. Bedrevidende, fattigfine etnorøvslikkere og venstreislamister er Ikke danskere, de er nassere- skrub hjem til Mekka.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. juli 2018 @ 07:24

 6. Og de fede middelaldrende, flæskede, kussekløende, dominanstørstende, islamistdrengekneppende gamachemisbrugende kællinger, der har hærget samtlige “flygtninge”beboelser i de sidste tre år- vi husker alle Tullebølleknepperinden- vil være de første til at sidde at strikke ved guillotinen, når islamisterne snart får hugget hovederne af, inden korpusset ryger i fællesgraven og de rigelige gulvtæpper bliver solgt til Kina af UFF..
  Det er nemlig ikke af politisk bevidsthed at de flæsker rundt, det er fordi de vil bare så gerne smaske i deres egen selvoptagethed, godt hjulpet af hulrøvede småpissere som Carsten Jensen og Morten Østergaard..
  Og således vil det vise sig at den nærtstående opstand mod islamistrederne, stadig vil give plads til moralkneppere, nu vil det bare være de nye rigtige der bliver overgramset- og Carsten Jensen og Morten Østergaard vil sammen udgive en bog om at det har de også altid ment..!

  Kommentar by Hul igennem? — 22. juli 2018 @ 07:34

 7. Det er jo fint når en person som Ali Aminali giver udtryk for, at selv om det er besværligt at blive dansker så kan det lykkes alligevel. Sådan da?
  At være medlem af de Konservative at absolut ikke længere en garanti for at man er blevet dansker. De Konservative er endt som en flerkulturel variant af de Radikale, og det vil sige et parti der er skadelig for danskheden.

  Når nu en som Ali Aminali skriver et sådant positivt indlæg, så er det lidt for at understrege at det sagtens kan lade sig gøre at integrere, og samtidig er det en indirekte opfordring til at fortsætte muslimimporten, for der er positive udviklinger i gære. For når Ali Aminali kan blive ”dansk”, så kan de fleste andre det også.

  Men hvad så hvis vore elendige og særdeles dårlige politikere forstætter med at gøre ingenting? Og der bliver én – ja eller to-tre millioner flere Ali’er her i landet? Hvilken kultur og politik vil så råde?
  Mon ikke det til den tid også bliver flertallet der bestemmer, og at det igen er vi oprindelige danskere, der bliver nød til at underlægge og indordne os, og det endda endnu mere end vi allerede må?

  Her i området er det allerede sådan, at når man sidder ved sine åbne vinduer i det varme vejr, så er det kun arabisk man hører som talt sprog udenfor. Selv de legende små muslimske børn taler arabisk indbyrdes. Nej ikke legende børn, kun legende muslimske drenge, for muslimske piger leger slet ikke alene udenfor, og viser sig kun ledsaget og overvåget af sorte tæppebedækkede tykke ”kvinder”.
  Kører man med bus eller S-tog, så sidder der altid negere og/eller muslimer der råber ind i deres mobiltelefoner på fremmede sprog.

  Muslimer hører hjemme i de muslimske lande, og hvis Ali Aminali og hans familie var blevet hvor han stammer fra, så ville han helt have undgået de problemer han fortæller om i artiklen.
  Og vi ville have undgået Ali Aminali.

  Kommentar by Henning Jensen — 22. juli 2018 @ 07:36

 8. Landet kan jo udmærket beholde fx de 10.000 bedste indvandrere. Det kræver “blot” en lov med plads til fornuftigt skøn og en suveræn med denne sunde fornuft. Om selv de “bedste” så bør have dansk statsborgerskab i 1. generation, er en anden sag. Det er alt for tit sket, at tilsyneladende gode senere afslører sig som uværdige til invitationen.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 22. juli 2018 @ 07:39

 9. Mellemøstlige unge er fanget i Deres religiøse identitet som desværre oftest er Islam. Det er en usekulær diktatorreligion, hvor kvinder er halvt så meget værd, og hvor juraen danner etikken udenom menneskelig samvittighed. Det er trist for selvstændig tankegang i den sammenhæng er forbudt (haram), og kadaverdisiplinen er godt internt forstået, for Deres fordummende underkastelse af idiotiet. Der hvor Islam har magten er det dødsensfarligt at tænke anderledes. Det kan De selvfølgelig ikke gøre for, men det er altså betingelserne for Deres idiotreligion, som er en verdensomspændende katastrofe.
  Venstrefløjen spiller oftest (med nogle få undtagelser) med på Deres elskede offerrolle, som kan manipuleres hid og did af alle andre, og det ved Muhammedanerne godt. Derfor får Deres etik også en idiotisk naiv klang, når de lefler for mennesker Der følger Deres Diktatorprofet, og kalder kritikerne for racister eller facister. Ordet Fremmedhad er også idiotisk fordi det totalt ukritisk udstiller alt fremmet som godt. Venstrefløjen har tords Karl Marxes ord om religion totalt udstillet Deres idioti, når de enøjet har leflet for Islam, men det skal nok også ses i sammenhæng med Deres fejhed fra egne rækker til at ville se, hvad fanden det er de render rundt og forsvare. Kvindeundertrykkende symbol. Hvis en robotteltholder fra Muhammedanismen kan stille op for dem, og siden få et job hos politiet på Fyn (har glemt hendes navn), så er det fordi de i forhold til kvindefrigørelsen og religionskritik totalt har mistet forstanden. Måske pga fejhed i egne rækker. De kulturradikale borgerlige er nok de værste, for de er åndeligt prostitueret for egne liberale værdier. Uffe Elleman Jensen er et godt bevis, da han åbenbart mente JP skulle give en undskyldning for nogle tegninger. Jeg mistede totalt min agtelse for subjektet efter det…..jeg kunne blive ved….hvad andet er der at sige- Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. juli 2018 @ 08:54

 10. (Klaus Hjort Frederiksen mener at der skal oprettes ungdomsuddannelser til brandmænd, når f.eks brandmænd angribes i ghettoområderne………Idiotiet….som modsvar til muhammedanismen….mage til idioti skal man lede længe efter…Unge der angriber brandbiler, skal spærres inde eller …ja hvis det var lovligt slåes ihjel, og Deres lig skal spises af grise…udstilles til skræk og advarsel…..hvad er det for noget idiotisk hensynsfuldhed man påviser fra regeringens side????…. Teaterstykket: Biedermeier og Brandstifterne …af Marx Frisch må være en inspirationskilde til dette idioti)

  Kommentar by Michael Unna — 22. juli 2018 @ 09:07

 11. Det der hele tiden piner mig er, at en fremmed som ham her kommer og fortæller hvad der er galt i Danmark.

  Jeg ved ikke om han er født i Danmark, er sådan set ligeglad, jeg kommer aldrig til at kalde ham dansker.

  Selv om han måske mener det godt, vil jeg hellere have han tager tilbage til Iran, og gør det land til et godt sted, hvor ingen behøver flygte fra på grund af religiøs og politisk kaos.

  Kommentar by k.m. — 22. juli 2018 @ 10:22

 12. https://www.jv.dk/regionalt/Socialister-moedes-i-Billund-syv-aar-efter-Utoeya-massakre-Politiet-maner-til-ro-om-venstrefloejs-lejr/artikel/2629192

  De røde står bag et banner “Nej til sexisme, ved siden af den altid knyttede næve”

  Bliver jeg arresteret hvis jeg møder op til moddemonstration med budskabet : “Nej til socialister”

  Kommentar by k.m. — 22. juli 2018 @ 10:33

 13. Ali sætter fingeren der, hvor det virkelig gør ondt: “…venstreorienterede børn fra middelklassen…”.
  Så længe vi som samfund tillader, at middelklassens børn via institution, skole, gymnasium, universitet, massemedier opdrages til at blive “…venstreorienterede…” – så længe kan den onde cirkel ikke brydes.

  Luk de såkaldte læreruddannelser og journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 22. juli 2018 @ 10:57

 14. PS: Langt de fleste Iranere jeg har mødt er sådan set også helt indforstået med at Islam er noget værre lort. De ældre er flygtet fra dette lort. De har oftest let ved at blive integreret i et frit demokratisk samfund, og de lefler ikke for den religion de er flygtet fra. Så hurra til dem. De er langt mere værd end de præster som lefler for Islam, og de kulturradikale, som oppe i skyen i Deres selvfrelsthed lefler for det samme, og som er totalt blinde overfor Islams ofre, og som afstumpet lader Deres/vores børn i stikken overfor denne modbydeligereligion- og dermed sammentidigt også bryder Deres præsteløfte. Kunne sparke dem til Saudi Arabien på en enkeltbillet, så de kunne -integrere- sig dernede. Håber på et paradigmeskift snart. Trods alt….god søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. juli 2018 @ 12:35

 15. #14 Michael, det er så dem, du har mødt. Men tror du ikke, at en betragtelig andel af dem, som du kan se i ashura-processionen er iranere?

  http://www.uriasposten.net/archives/88392

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. juli 2018 @ 13:44

 16. Go’ mand. Hvad laver han i det dødsdømte parti?

  Kommentar by Winged Hussar — 22. juli 2018 @ 14:56

 17. Ok, måske blev jeg lige lidt blød. Undskyld- en fejl i krigen.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. juli 2018 @ 16:44

 18. Lige præcis Ali er også et meget mistænkeligt navn- måske han skulle kalde sig Christian.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. juli 2018 @ 16:46

 19. 15) Du har ret i at de yngre der er kommet til, som stadigvæk hænger og tilbeder regimet, ikke er værdige til beskyttelse. Iranere som stadigvæk betegner sig som muslimer (Shia) skal ikke have asyl eller hjælp eller noget. Men der er også folk som Farshad Khogli, og Nhid Razid, og hende den unge Iranske kunstner i Århus.

  Kommentar by Michael Unna — 22. juli 2018 @ 18:21

 20. Ja, ja, nu holder venstrefløjens ungdom fest på en mark nær Billund. Politiet frygter ikke for sikkerheden på grund af bøller fra højremiljøet. Men det gør de selv, så stedet er ikke oplyst. Feministisk selvforsvar og bannermaling er på programmet.

  Kommentar by Menig 442 — 22. juli 2018 @ 18:49

 21. Jeg er noget overrasket over, hvor uforbeholdent at selv indvandringsmodstandere gerne vil gøre indvandrere til “danskere”. Hele fædrelandet fyldes op med fremmede af enhver afskygning, og det koster milliarder af kroner, bidrager til usikkerhed om terror og kriminalitet og medfører social og kulturel opløsning. Skal vi virkelig gå under som folk og nation? Folkeligt selvmord! Den værste forbrydelse!

  Kommentar by tilfældig — 22. juli 2018 @ 18:55

 22. Poli-a-m-forhuden har i dag- feriesolstik-en artikel om at der er noget galt med alle de islamistdrenge, der har voldtaget mange småpiger og tvunget andre piger til pikslikning og nøgenfoto.
  Måske er det ved at gå op for dem at islam producerer uempatiske psykopater på samlebånd, og at det starter når deres psykofar slæber smådrengene med i moskeen. Hvor de så også bliver fyldt med islamisk storhedsvanvid og fordummelse.
  og de er jo generelt ikke for kvikke i forvejen- snotdumme indavlede mennesker får flere snotdumme indavlede børn.
  Tænk at den mest ringe er ved at fatte det?

  Kommentar by Hul igennem? — 22. juli 2018 @ 19:12

 23. Min tillid til slige, har andre for længst misbrugt og opædt :(

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. juli 2018 @ 22:28

 24. @3: “Tilfældig” skrev: “Fint nok, at en iraner udtrykker fornuftige holdninger. Det bettiger blot ikke til, at der kan eller skal bo iranere i Danmark. Iranere skal bo i Iran, de skal i hvertfald ikke bo i Danmark.”

  Politikerne fokuserer alt for meget på kriminalitet/økonomi og alt for lidt på udskiftningen af den oprindelige befolkning. (“The Great Replacement”). Det vigtigste spørgsmål er: Ønsker vi at blive skiftet ud med “Ali’er?

  Kommentar by HN3 — 22. juli 2018 @ 23:58

 25. Ali er født i Danmark, eller er blevet taget med til Danmark af hans forældre som lille, så man kan dårlig klandre ham for, at være end eller blevet født her.

  Han har som en af de få, taget Danmark til sig, og tænker og opfører sig som en Dansker, så er han sgu da Dansker, det har intet med hudfarve og etnisk afstamning at gøre, om han er Dansker, og jeg er ikke blevet blød eller skiftet side, enhver der har læst mine indlæg, ved hvor jeg står, og der står jeg stadigvæk, endda meget fast, jeg er blot farveblind…

  Zinke Stampe, Dhimmi Trads og Stine Tosse, har alle den “rette” hudfarve og er alle tre født i Danmark, og er dermed Danskere, syntes alle i, der ikke syntes at Ali kan kaldes Dansker, og disse tre Danskere, er bedre for Danmark, eller ville det være bedre at de blev sparket til Iran, eller et andet islamisk land, og så vi i stedet for, bakkede op om folk som Ali..

  Jeg ved godt hvad jeg mener om den sag, Hvad mener du Kim Møller, skal vi glæde os over personer som Ali ?

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 23. juli 2018 @ 00:56

 26. Christian Anti-sandnigger — 23. juli 2018 @ 00:56 :

  Du spørger ikke mig, men dog vil jeg henvise til min kommentar:
  M.S. Carstens — 22. juli 2018 @ 22:28

  Flere end jeg, har, her, paratviden om hvor mange “mønsterbrydere” vi er blevet præsenteret for, som bagefter har vist sig dybt troende for deres kulturelle ophav i iSalmets lænker, frem for et fortsat frit, demokratisk, Danmark.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. juli 2018 @ 22:47

 27. Dem har jeg også hørt om, et utal af gange, men denne person, er ikke en tidligere kriminel, eller tosset Iman, men en ganske almindelig mand, som, ifølge ham selv, har reageret på de venstresnoede og de andre kriminelle, som de fleste almindelige Danskere ville have gjort, og han siger jo også, at han ikke fatter dem, og syntes at Danmark er dejlig, og at han elsker landet og vores kultur m.m

  Jeg vil ikke sætte Ali i bås med de såkaldte mønsterbryder, for Ali har aldrig været ude i alt det pis, som de altid har.. Han er mere som Khader, han er i mine øjne, Dansker i sjæl og sind…

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 24. juli 2018 @ 02:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper