24. juli 2018

Multikulturalistens succeshistorie?: En indvandrer slår umotiveret en buschauffør, så blodet sprøjter…

Multikulturalisterne er pressede, og et godt symptom er succeshistorierne. En canadisk journalist ved navn André Picard var i København, og overværede et umotiveret overfald på en buschauffør. Chaufføren var fra Bangladesh, en mandlig passagerer fra Syrien passiverede ham, og to kvinder (en somalier og en iraker), ‘both wearing hijabs’, påbegyndte førstehjælp. Mange detaljer i beretningen, men påfaldende lidt om gerningsmanden.

Der skal meget til før en multikulturalist skriver frivilligt om umotiverede overfald, og umiddelbart kunne man tror at gerningsmanden var en gennemsnitlig hvid dansker, helst en tatoveret racist. I så fald havde han skrevet om et racistisk overfald på en sort buschauffør, men det gjorde han ikke. Han nævner en passant, at gerningsmanden ‘displaying an amazing ability to curse in multiple languages’, associerer ham med den klassiske spontan-diagnose ‘mental illness’ – og med de indicier, må man antage at gerningsmanden også er indvandrer.

Succeshistorien kort: En indvandrer slår umotiveret en buschauffør gentagne gange, så blodet sprøjter.

Gerningsmanden er løsladt igen, fordi politiet vurderer, at der ikke er ‘grundlag for at få ham varetægtsfængslet’. Det ville være en mere relevant journalistisk fokus…

(André Picard på Twitter, 22. juli 2018)

Oploadet Kl. 11:25 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/93676/trackback

15 Comments »

 1. Det der undrede mig mest ved “historien” var netop det citerede (du glemte BTW at kvinderne angiveligt havde “sygeplejerskebaggrund”).

  Hvor ved denne canadiske turist dette fra? Gik han rundt og udspurgte om personernes etniske ophav og uddannelsesmæssige baggrund, medens blodet flod? Før eller efter politiet kom? Hvor mange minutter var han egentlig tæt på episoden …5 måske? Alle tilstedeværende stillede beredvilligt op til baggrundstjek hos en fremmed passager, efter de var gennet ud af bussen? Det hænger ikke rigtig sammen.

  Kommentar by DavidK — 24. juli 2018 @ 11:47

 2. Overfald, voldtægter, knivstikkeri og skyderier i gader og stræder er journalistisk trukket ned på et primitivt stade hvor forbryderne og deres baggrund er dækket af en materet rude så alt kriminel nyhed ender ud i ren gætteri, hver gang den materede rude dækker over en kriminel handling så er man ikke længere i tvivl om at det er indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der står bag, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. juli 2018 @ 11:52

 3. “Gerningsmanden er løsladt igen, fordi politiet vurderer, at der ikke er ‘grundlag for at få ham varetægtsfængslet’.”

  De brune skal åbenbart heller ikke straffes mere, da deres tilstedeværelse i statistikkerne så naturligvis falder. Problem solved.

  De radigale hippokorps for fuld udblæsning !

  Kommentar by Kurt — 24. juli 2018 @ 12:08

 4. Det er selvfølgelig racister og fremmedhaderes skyld at en utilpasset indvandre slår en anden indvandre til blods. Kan man ikke skrive det i MSM så kan man jo altid tilsløre realiteterne i forhold til årsag. Dem som har advaret, og underlig nok ikke blevet dømt for racisme, om tingenes tilstand, er de skyldige i at de sker. Sendebudet om katastrofens omfang og socio-logiske advarsler, er selvfølgelig de skyldige i at de forudsagte ting (de advarede imod) sker……
  Fejhedsdiplomatiets skal helst have medierne med sig. Fejhedsmoralen længe leve i MSM.

  Kommentar by Michael Unna — 24. juli 2018 @ 12:25

 5. Nå men, vi kan da glæde os over at det dumske folketing har lavet verdens strammeste og mest sindssyge våbenlov, så alle former for perkere i Dummark ikke render rundt med pistoler og knive, og er til fare for dumskerne.
  (kommentaren kan indeholde en del satire)

  Kommentar by Piphans — 24. juli 2018 @ 12:47

 6. Vi har da heldigvis en retfærdig justitsminister her i landet, der i overfaldssager straks reagerer med 40 dages varetægtsfængsling.
  Danmark er endnu hverken en rotterede eller en banan-stat.

  Kommentar by Henning Jensen — 24. juli 2018 @ 13:06

 7. Til Lars “Straksopbremseren” Løkke og Flødedengsen Pape.

  Dagen Nærmer sig hastig, hvor i i sidste ende nemt kunne ende som en pølse.
  Denne bør i se:
  https://www.youtube.com/watch?v=aKvD1c5fmB4

  Kommentar by Sindsro — 24. juli 2018 @ 13:30

 8. @7 Sindsro,
  Hæhæ..super klip.
  Desværre så tror jeg at papbøssen(med flere) ville blive helt varm i trussen bare ved tanken om, at blive stukket op i sin egen tarm, æv.

  Kommentar by Piphans — 24. juli 2018 @ 13:51

 9. Sygeplejersker med hijab og syrere med politiuddannelse er selvfølgelig lige på bussen denne tidlige morgen, hvor den canadiske journalist overværer et overfald!!!

  Kommentar by Uno — 24. juli 2018 @ 18:01

 10. Sikke en dejlig historie.
  Hvornår bliver de sendt hjem?

  Kommentar by XXXXX — 24. juli 2018 @ 21:20

 11. Det lyder som en historie som Trads eller Svend Auken kunne have brygget sammen

  Kommentar by Træt — 24. juli 2018 @ 22:25

 12. Der, midt i den kaotiske situation, kendte han lige de involveredes etnicitet, beskæftigelse og fortid- bortset fra gerningsmanden, selvfølgelig.
  I take shit that never happened for 500, Alex..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 24. juli 2018 @ 22:43

 13. Hvorfor har vi ingen hængende babyer og kravlenegre i Danmark?

  Kommentar by redneck — 24. juli 2018 @ 23:38

 14. Chaufførens historie lyder sjovt nok MEGET anderledes end den Canadiske journalists digteri
  https://ekstrabladet.dk/112/overfald-paa-buschauffoeren-john-gik-verden-rundt-jeg-taenkte-kun-paa-passagererne/7244640

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 25. juli 2018 @ 13:10

 15. Offeret ser vi både nævnt ved navn og etnisk oprindelse samt med foto.
  Politiet har gerningsmanden. Hvorfor holdes hans identitet hemmelig?
  Uforklarligt ringe nyhedsformidling. Hvorfor?

  Kommentar by A-mad — 25. juli 2018 @ 16:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper