30. juli 2018

Imam om islams natur: “Hvis du presser den, slår den tilbage. Hvis du lader den være, spreder den sig”

Artiklen har nogle uger på bagen, men jeg overså den i første omgang, og den bør være i arkivet. Nørrero-imam Monzer Abdullah er en ubehagelig jødehadsk islamist, men han er i det mindste ærlig. Fra et interview i Kristeligt Dagblad – Nørrebro-imam: Presser du islam, slår den tilbage. Lader du den være, spreder den sig (6. juni 2018).

“Det er et fremherskende synspunkt i moskéen, at ens muslimske identitet og islam til enhver tid trumfer de danske værdier. Først muslim, så dansker og så måske demokrat. For Monzer Abdullah er hans muslimske identitet uforenelig med det danske demokrati.’Jeg er imod det politiske system. Demokrati kan ikke forenes med islam, som er en politisk ideologi,’ siger Monzer Abdullah i moskéen, som er tilknyttet Hizb ut-Tahrir-bevægelsen, der ligeledes er modstander af demokratiet. …

‘Der er klart, at der er en temmelig negativ kurs over for muslimer. Men se på besættelsen af Irak, giftangrebene i Syrien, racister som Trump i USA og Le Pen i Frankrig. Man kan ikke – med magtmidler – få muslimer til at gå på kompromis med deres identitet. Det er en historisk kendsgerning, at islam har en bestemt natur. Hvis du presser den, slår den tilbage. Hvis du lader den være, spreder den sig,’ siger Monzer Abdullah:

Hvis islam alene begrænsede sig til det åndelige og ikke handlede om politik, ville politikerne ikke have et problem med islam. Men fordi islam er et helt sæt værdier, både åndeligt og politisk, bliver politikerne pressede. I dag, hvor kapitalismen fejler som ideologi, er islam et alternativ. Kapitalismen har ikke kunnet løse problemer med højreorienterede grupper, individualisme, familiers opbrud og sekularisering. Der er islam et alternativ, og det er også derfor, at politikerne mener, at islam udgør en trussel’ siger Monzer Abdullah.”

(imam Monzer Abdullah taler til Hizb-ut-tahrir-demonstration på Nørrebro, 2015; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 02:58 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/93842/trackback

12 Comments »

 1. Ærlighed er godt. Der er bare det problem, at røde danskere ikke vil høre, når en muslim fortæller, hvad islam i virkeligheden er. Ikke se, ikke høre. Et pragteksempel på det, var da Anjem Choudhary gav Martin Krasnik en lektion i grundlæggende islam:

  “Lad os nu tale om islam,” sagde Martin Krasnik”

  http://snaphanen.dk/2014/06/30/lad-os-nu-tale-om-islam-sagde-krasnik/

  Kommentar by BB — 30. juli 2018 @ 03:33

 2. Kan det siges tydeligere,vi vil ikke Danmark,men vil beholde det kolde og varme vand ,sygehusene undertstoettelser ad libitum,I skal saa betale lidt mere i skat,og ellers underordne jer.Naar saa velfaerds staten (Europa) er blevet, totalt decimeret ,ja,men saa maa dihmmierne arbejde endnu haardere, for vi kan ikke ,det er jo heller ikke rigtigt lykkedes de steder vi hvor vi kommer fra,vi kan bare ikke det der.

  Kommentar by dunk — 30. juli 2018 @ 04:28

 3. Netop: Pest eller kolera ““Hvis du presser den, slår den tilbage. Hvis du lader den være, spreder den sig”

  Kommentar by BB — 30. juli 2018 @ 07:26

 4. Kom i gang, Søren Pape Poulsen
  Forbyd Islam ud fra Grundloven

  Monzer Abdullah siger måske ikke direkte han er kommet for at overtage Danmark, men det ligger mellem linierne i talen.

  Kommentar by k.m. — 30. juli 2018 @ 07:38

 5. Den dag han har overtaget Danmark, kan han ligesom en dirigent efter en rolig generalforsamling sige, tak fordi I gjorde mit hverv så let.

  Kommentar by Menig 442 — 30. juli 2018 @ 08:27

 6. Jamen det er da sikkert rigtigt. Men den kan også bekæmpes, og den kan også dø. Det lykkedes i Spanien, og store dele af Indien. Hvis man bomber Mekka og Medina, ville den også dø. Det er en modbydelig usekulær diktatorreligion, og alle dens krige, Ulykker, Terror, undertrykkelse, og fordummelse, er verden vidne på.

  Trods alt . God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. juli 2018 @ 09:17

 7. PS: Muhammedanisme er et godt præcist gammeldags navn for den.

  Kommentar by Michael Unna — 30. juli 2018 @ 09:19

 8. Men når vi andre siger ordret det samme om islam – så er vi islamofobiske racister, der bare skal have tæv af AFA.

  Få så det lort forbudt.

  Kommentar by Quark — 30. juli 2018 @ 09:23

 9. Hvad vil de leve af når danskeren er væk og der kun er de røde tilbage, der også levede af andres penge.
  Bekæmp dem på foderbrættet. Brødfød og ernær dem ikke. Bifald ikke børne over produktion. Stil krav. Og hjemsendelse.

  Kommentar by P — 30. juli 2018 @ 09:55

 10. Som mafiabossen sagde; “Du kommer længere med en pistol og et smil, end du gør med et smil.”

  Kommentar by Bloody Mary — 30. juli 2018 @ 18:35

 11. Normalt begavede mennesker har i ca. 1400 år vidst at muslimer og islam er vores værste fjende, fordi de i ca. 1400 år har myrdet voldtaget og bestjålet os.

  Men hvad gør dumskerne, ca. 80/90% af dem siger kom og lad os forsørge jer, og vi vil give jer alt hvad vi har, og i skal ikke engang efterleve de samme love og regler som os dumskere, og da deres landsmand Sankt Glistrup prøvede at advare dumskerne mod deres galopperende sindssyge, så smed de ham i spjældet.

  Og derfor bliver imam Mundlort Abdullah fremtidens leder i Dummark.

  Kommentar by Piphans — 30. juli 2018 @ 23:13

 12. “Hvis du presser den, slår den tilbage. Hvis du lader den være, spreder den sig”. Er det kræft han taler om. Det må være vores immunsystem der har taget skade siden det er kommet så vidt. Måske er det blevet ødelagt af for meget sukkerfyldt velfærd og for meget sløvende sovemedicin fra medieindustrien.

  Kommentar by J. Christensen — 31. juli 2018 @ 07:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper