1. august 2018

Martin Henriksen undsiger BT-vinkling: “Nu skal man ikke lægge under for hvad Redox skriver.”

‘DF’er i kontroversiel demonstration’, står der med store fede typer på BT Online i skrivende stund, og det kan man roligt kalde ‘fake news’. Der er intet kontroversielt ved For Frihed, og en seriøs avis bør naturligvis ikke basere en artikel på venstreradikale Redox’ ideologiske hitjob.

Martin Henriksens svar er til UG med kryds og slange. Hele interviewet kan læses på BT.dk – Martin Henriksen deltager i demonstration med kontroversiel organisation: ‘Det er fine folk’.dk .

“Den kontroversielle højereorienterede græsrodsbevægelse For Frihed giver en gave til Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen som tak for hans arbejde med burkaforbuddet, der træder i kraft onsdag.

Det sker i forbindelse med en demonstration, som organisationen, der tidligere hed Pegida, afholder i det centrale København. Ifølge det venstreorienterede og antifascistiske medie Researchkollektivet Redox deltager flere nynazister i demonstrationen.

… det bekymrer ikke Martin Henriksen synderligt. …

‘Nu skal man ikke lægge under for hvad Redox skriver. De har ét eneste formål – og det er at gøre livet surt for nationalt sindede borgerlige kræfter. …’.,”

(Simon ‘Bomberman’ Bünger, Researchkollektivet Redox, 23. januar 2016)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/93892/trackback

13 Comments »

 1. Man kan nok antage, at der er journalisten, der står for “ikke lægge under for”, og ikke Martin Henriksen. De journalistuniversiteter er virkelig forrygende :-)

  Kommentar by Snaphanen — 1. august 2018 @ 07:59

 2. Sandsynligvis, Snaphanen. BT har en forbløffende evne til at ansætte skribenter med meget ringe sprogforståelse. Sidst i interviewet også denne bøf: “…synes jeg, man bruge sin tid på at lovgive og tale fra Folketingets talerstol”

  Journalist er i øvrigt ikke en autoriseret og dermed beskyttet titel, derfor kalder jeg dem blot skribenter.

  Kommentar by anon — 1. august 2018 @ 08:18

 3. Man må da håbe, at ham kanonfotografen får nogle gode fotos af hans nazi-venner, der tæsker løs på For Frihed-demoen.

  Redox mener naturligvis, at alle andre er nazister. De glemmer blot – eller er historieløse – at nationalsocialisterne havde en særlig afdeling, kaldet SA = SturmAbteilung, der smadrede løs på jøder, kommunister og andre.

  Lige ind til det blev for uacceptabelt for moderpartiet. Så var det, at SA og lederne blev aflivet under ‘De lange knives nat’ i 1934. Der var for mange bøller, bøsser og tosser i SA. Nok en passende beskrivelse af Redox i dag:

  “Die Fahnen hoch, die Reihen fest geschlossen, Rotfront marschiert….”.

  Kommentar by anon — 1. august 2018 @ 08:31

 4. Kim, hvordan går det med politianmeldelsen ang. de der emails?

  Kommentar by DS — 1. august 2018 @ 08:40

 5. Det slår mig pludselig, hvor meget Bomberman ligner Cartman fra South Park.

  Kommentar by Bob Glitter — 1. august 2018 @ 08:42

 6. Der er en demonstration imod forbudet i dag. I følge politiledelsen er det helt OK at iføre sig burka som deltager i denne!!!! Også her har Martin Henriksen sagt fra for den islamvenlige og forskruede fortolkning.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 1. august 2018 @ 09:33

 7. Ifølge Redox er alt til højre for SF kulsort nazisme – så det er klart de mener, der vil være nazister til stede.

  Kommentar by kent — 1. august 2018 @ 10:27

 8. Problemet er moské i virkeligheden at hvis de kommer med konkrete beskyldninger og sætter navn på de påståede “nazier” så får de en retssag på halsen og så skal Simon Bünger tilbage på almindelig kontanthjælp i stedet for den luksus-kontanthjælp på 1,3 millione han får i “pressestøtte”.

  Kommentar by Santor — 1. august 2018 @ 10:33

 9. BT aka Bundløs Tidende = Fake News.
  Det værste er at mongol partiet Venstre og bøsse klubben de konservative overdønger samtlige Fake News medier i Mohammedanmark med vores skattekroner, lortedumskere.

  Kommentar by Piphans — 1. august 2018 @ 10:57

 10. I eftermiddag vil demonstranter i København og Aarhus iføre sig burka, niqab og andre former for tildækning og gå på gaden for at demonstrere mod det omdiskuterede tildækningsforbud, der er trådt i kraft i dag.

  Forbuddet betyder, at det udløser en bøde på 1.000 kroner at være iført beklædningsgenstande, der skjuler ansigtet, på offentligt sted. Men dagens demonstranter kan frit tildække deres ansigter, fortæller Benny Øchkenholt, der er vicepolitiinspektør i Rigspolitiet.

  Politiet har nemlig ikke tænkt sig at gribe ind over for demonstranterne.

  Kommentar by Carlo di Napoli II — 1. august 2018 @ 14:29

 11. – Deltagerne i de konkrete demonstrationer vil ikke være omfattet af forbuddet, fordi det sker i forbindelse med en meningstilkendegivelse.

  – Vi anser det for at være et anerkendelsesværdigt formål henset til ytringsfriheden og retten til at forsamle sig og demonstrere, siger Benny Øchkenholt.

  Men vil man så ikke altid kunne påberåbe sig ytringsfriheden, når man er er tildækket?

  – Nu er det jo sådan, at når man demonstrerer, så vil demonstrationen typisk være anmeldt, der vil være sat en særlig plads af til det og være informeret om det. Så vi skelner selvfølgelig mellem, om der er tale om en demonstration, som kan undtages fra forbuddet, og andre situationer.

  Dagens demonstranter skal dog vente med at tildække sig, til de er ankommet til selve demonstrationen – og straks fjerne tildækningen, når demonstrationen er overstået, understreger vicepolitiinspektøren.

  – Når man færdes til eller fra demonstrationerne, vil man være omfattet af forbuddet, siger Benny Øchkenholt.

  Kommentar by Carlo di Napoli II — 1. august 2018 @ 14:30

 12. BT er som bekendt en del af Berlingske-koncernen, som i årevis har været nødlidende, og balanceret på randen af at krakke.

  Både læsere og annoncører er flygtet væk i hobetal, efter at Berlingske er transformeret til Politiken 2.0.

  For et par år siden blev koncernen så overtaget af et suspekt og skummelt belgisk foretagende.

  Måske Soros eller islamistiske petrodollars er de reelle bagmænd?

  Kommentar by Revisoren — 2. august 2018 @ 11:58

 13. Måske læserklubben Perkerlingske, Ingformation og Gabdox skal slå kludene sammen? Under navnet “Forenede Støttemisbrugere”. Eller de sidste dages dobbeltmoralske..

  Kommentar by Bloody Mary — 2. august 2018 @ 12:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper