4. august 2018

Niqab-aktivisme: “Sharia, Jihad, khilafah, hudud, flerkoneri, opdeling… er en del af Allahs budskab”

Nu er den første kvinde i niqab sigtet for at overtræde maskeringsforbuddet, skriver Politiken. Det er dog svært at køre offerrollen helt ud, når politiet ikke er enig i ofrets udlægningn, og den niqabklædtes veninde lever i et uforsonligt Hizb-ut-tahrir-universe som beskrevet herunder. Bemærk orden i nederste halvdel af teksten – det er tilhængere af en islamisk stat med alt hvad derafhører.

Abida Kim Eriksen på Facebook – Episoden i Hørsholm idag!!

“Jeg og mine børn på 2 og 5 år var sammen med den kvinde som var det første offer for den uretfærdige og umenneskelige lov mod den islamiske niqab! Her er den rigtige version af episoden:

Det er eftermiddag og vi er på vej op af rulletrappen i Hørsholm midtpunkt(indkøbscenter), en kvinde, i trediveårs alderen med lyst kortklippet hår, iklædt en T-shirt og knælang nederdel, stod bag os på rulletrappen. Vi bemærkede at hun stirrede på vores søster som var iført niqab, hun lavede nogle håndtegn (👌🏽👍🏼), hvorfor kvinden blev spurgt om hun havde noget hun ville sige?

Herefter mumlede kvinden noget og skubbede vores søster, som skubbede kvinden igen i selvforsvar.
Kvinden kom helt op i ansigtet på vores søster med truende adfærd, hvorefter hun BEVIDST hiver fat i hendes niqab og river den af! Først her kommer de ‘op og toppes’!! Vi bliver herefter tilbageholdt af vagten som arbejder i indkøbscenteret indtil politiet ankommer. Politiet afhører os og ser videoovervågningen og fortæller os at det er TYDELIGT at se på optagelsen af episoden at kvinden udfører selvtægt og hun ingen ret har til det. Vores søster får to bøder en for offentlig uorden og en anden for at være iført det som sendebudets ﷺ koner var iført, niqab.

Politibetjenten som skulle give bøden (vedr. Niqab) spurgte sin overordnede om han måtte undlade at give bøden hvortil han fik besked på at give bøden. Betjenten udtrykte også sin utilfredshed med loven, men havde ikke lyst til at blotte sin holdning grundet, som betjenten selv udtrykte det; ‘der er mange ting at sige om det(maskeringsforbudet) men det kan jeg ikke komme ind på, fordi jeg har denne uniform på’.

I dag så og oplevede jeg på nært hold, den islamofobiske og hadefulde stemning, som er et resultat af usle og lavt tænkende politikere med deres falske og skrøbelige ‘frihed’.

Episoden i dag er én blandt mange, og der vil sikkert komme flere i fremtiden. Vores problem er at vi ikke står sammen som muslimer og ikke har opfattet at der bliver ført en målrettet krig mod islam! Vores problem er, at dem som skulle udgøre muslimernes imamer er blottet for al mandlighed, når de tier og snakker om forsoning og dialog med Allahs fjender mens deres kvinder bliver overfaldet af en politik som bliver ført af disse beskidte politikere!

Vores problemer er mange, men det første vi bør løse er; at vi skal holde fast i Allahs ﷻ love som de er, uden at ændre eller tilføje. Sharia, Jihad, khilafah, hudud, flerkoneri, opdeling mellem kønnene og andet er en del af Allahs ﷻ budskab som vi er stolte af og holder fast i uanset konsekvenser! Derefter skal vi som fælleskab i dette land have et talerør, en ledelse som er modige, kompetente og har forståelse for islam. En ledelse som forstår de udfordringer og den politik som bliver ført mod muslimerne og hvilken holdning vi skal have eller hvilken reaktion vi bør udføre. Med andre ord skal vi holde sammen som et fælleskab, og der vil aldrig være et fælleskab uden en ledelse. Som vores mester, Omar ibn al-Khattab, må Allah være tilfreds med ham, sagde:

‘Der er ingen islam uden en jama’a(fælleskab) og der er ingen jama’a uden en leder og der er ingen leder uden adlydelse’

Må Allah beskytte muslimerne.”

(Abadi Kim Eriksen på Facebook, 3. august 2018)

Oploadet Kl. 10:24 af Kim Møller — Direkte link63 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/94005/trackback

63 Comments »

 1. “ Politiet understreger overfor Politiken, at intet tyder på, at tumulten opstod på baggrund af, at den ene kvinde havde niqab på.“
  Igen dyrker muhammedanerne taqiya i stor stil. Alt tæller når bare det gavner islams sag.

  https://politiken.dk/indland/art6649985/Kvinde-med-niqab-blev-vist-væk-fra-det-offentlige-rum-i-Hørsholm

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 4. august 2018 @ 13:46

 2. “Vores problem er at vi ikke står sammen som muslimer og ikke har opfattet at der bliver ført en målrettet krig mod islam!”
  Det er ikke en skid for meget. Faktisk er den målrettede krig imod islam endnu LANGT mindre end den burde være. Islam har ført målrettet krig imod vesten i hundredvis af år.

  Kommentar by En rigtig dansker — 4. august 2018 @ 13:47

 3. Isabella og Ferdinand viste hvad man gør ved sådan nogle kulturfjender og socialbedragere..
  De hældte beslutsomt hele lortet ud af Spanien med truslen om døden for ballademagere og okkupanter!
  Og det virkede, alle hjem til Mekka, og tag ligene med jer.

  Kommentar by Bloody Mary — 4. august 2018 @ 13:51

 4. Muslimer og deres danske støtter kommer ikke tættere på en krigserklæring mod Danmark. Det var nok ikke deres mening at gøre den så tydelig, men sket er sket.

  Kommentar by k.m. — 4. august 2018 @ 13:51

 5. De identiske dagsprøjter Perkerlingske/Pøllemiken/YallahPosten burde slå deres svindende læseklubber sammen. De skriver det samme, viser de samme fake foto, gylper de samme meningsparodier op og de ansatte knepper alle hinanden når ikke de tager stoffer og deres yngel skider det samme lort..

  Kommentar by Bloody Mary — 4. august 2018 @ 13:59

 6. Virkeligheden ser grim ud.

  Sandheden er befriende, den er rensende, for det er løgnen jeg ikke kan holde ud.
  Rigtig islam lyder, som den nu engang lyder, totalitær, menneske-undertrykkende, voldelig, krigerisk. Intet nyt under solen her.

  Men det er da dejliget, at venstrefløjens- og Politikkens idelogiske platform står i flammer. Det er deres løgne om; “at islam betyder fred”, – “det er en religion, ligesom alle andre”, der findes noget der hedder euro-islam, – “der er en islamisk reformation undervejs”.

  Det er alle disse løgne, hvis eneste mål var/er, at trække tiden ud og forvirre vælgerbefolkningen. Medskyldigheden, i problemernes tilstand, som venstrefløjen netop har medvirket til træder tydeligere frem når islams sande ansigt kommer til syne.
  Som Johan Christian Nord sagde i sin tale på For Friheds Folkefest 2017,”jeg bringer en glædelig nyhed, fjenden er i landet”.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 4. august 2018 @ 14:15

 7. Mon der i nær fremtid er et stort landsdækkende medie, offline eller online, der vil tage handsken op, og lave en “brugerundersøgelse” eller vox-pop om man vil, omkring, hvorvidt et repræsentativt udvalg af muslimer bosiddende i Danmark vil pege på lande, hvor islam er den altdominerende religion, og som den/de pågældende hellere ville bo i end Danmark – og iøvrigt med efterfølgende åbent spørgsmål med plads til argumenter om hvorfor? Men naturligvis også spørge de respondenter, som ikke ønsker at bo i et overvejende muslimsk land, men hellere vil bo i Danmark trods burkalov, om hvorfor?

  Det vil da være interessant, hvis herboende muslimer finder ærke-muslimske lande som Afghanistan, Iran, Irak, Pakistan, Mauretanien, Syrien, Jordan, Marokko, Libyen, Saudi-Arabien, Usbekistan, Indonesien, Vest-Sahara, Niger, Aserbadjan, Tunesien, Yemen, Somalia, Tyrkiet, Sudan, Bangladesh, Algeriet, Egypten, Palæstina eller Mali “bedre” end Danmark. I disse lande kan man jo være lige så muslimsk man ønsker.

  Ellers er her en opfordring til en dygtig og intelligent journalist, som med garanti læser med her på Uriasposten, om at lave denne lille undersøgelse.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 4. august 2018 @ 14:22

 8. Modstanden og oprøret kan tage skikkelse i, at vi alle gør det så surt og ubærligt for perkerne at være her i landet, at de forsvinder i tilstrækkeligt omfang.
  De skal føle sig hadet og ringeagtet – en dom som de selv har gjort sig fortjent til – her på det sidste også kva de tidligere såkaldte integrerede muslimske “rollemodeller”, som har bekendt kulør og vist at islam går forud for alt…uanset om man er “integreret” og har dansk uddannelse og job.

  Islam og muslimerne skal bare ud af landet og vil de ikke selv forstå at de er ekstremt uønsket…så må vi selv sørge for at de forsvinder med magt! Bagefter skal der så tages et retsopgør med alle landsforræderne på alle planer!!!

  Som det er nu og den frygtelige fremtid der nu står krystalklart for Danmark og dets oprindelige befolkning…er vi nødt til at eliminere denne trussel effektivt – koste hvad det vil!!!

  Kommentar by Black Watch — 4. august 2018 @ 14:23

 9. # 4 k.m Enig. – “En ledelse som forstår de udfordringer og den politik som bliver ført mod muslimerne og hvilken holdning vi skal have eller hvilken reaktion vi bør udføre.” Ja, hvis dette ikke er en krigserklæring, hvad er så? Og med Naser Khaders udtalelse om burkaforbuddet, så er banen ved for alvor at blive kridtet op : https://www.facebook.com/naserkhaderdk/posts/10156509218625996 Link fundet i en kommentar fra denne artikel fra Kristeligt Dagblad : https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/amerikansk-organisation-koebenhavnsk-imam-opfordrede-til-erobring-af-europa – med disse artikler og hvad der står af udtaleser i artiklen fra den her blog, er der så nogen der vil gætte på, hvad der blev talt om under fredagsbønnen i går i samtlige danske moskeer? og hvad der vil blive talt om til de næste fredagsbønner? Det spidser til…

  Kommentar by Lightmann — 4. august 2018 @ 14:28

 10. #8: Helt enig, men hvor er den fører som skal rejse folket?
  Utilfredsheden ulmer i folket, men man har ingen fører, og den venstreorienterede presse bekæmper ethvert tiltag til oprør.
  Thulesen Dahl har haft chancen, men griber den ikke!
  Nye borgerlige får aldrig en fod til jorden!

  Kommentar by Rodina — 4. august 2018 @ 14:48

 11. Abadi Kim Eriksen – lyder som endnu en klam konvertit ligesom Stenings Pedersen og albinoen Junes Kock…

  Kommentar by Revisoren — 4. august 2018 @ 14:54

 12. Når en enkelt muslim på en rulletrappe kan få politiet til at tvivle, er der jo ingen chance for at løse problemet med de resterende 3-400hundredetusind der også bekender sig til Islam.

  Kommentar by k m. — 4. august 2018 @ 14:59

 13. Oversat til dansk: Mere militant og proaktivistisk ledelse efterlyses …Vi går interessante tideer i møde.

  Kommentar by DavidK — 4. august 2018 @ 15:15

 14. Muslimer ER skadedyr. Kristne, jøder, buddhister og hinduer kan være røvhuller, javist. Men ingen som tilhængerna sf fredens religion.

  Kommentar by Nielsen — 4. august 2018 @ 15:17

 15. # Nielsen

  Enig!

  Men du glemte dog Jehovas Vidner.
  Det er så Fåkking irriterende, at de altid ringer på døren, når man får sin middagslur…

  Kommentar by Revisoren — 4. august 2018 @ 15:24

 16. Et brandatentat mod Haderslev Politistation kalder politiet for “hærværk”. Ligeledes da politigården blev overmalet med graffiti og man fik fat i gerningsmændene, drejede det sig om 2 unge, som bare ville hævne sig.
  Man må selv gætte sig til gerningsmændenes identitet. Men med tildækningen kan gerningsmandens identitet ikke skjules.
  I øvrigt bryder jeg mig ikke om, i en dansk tekst, at se de tegn, der følger efter Allah og sendebudet.

  Kommentar by Menig 442 — 4. august 2018 @ 15:46

 17. -> 12. Nielsen.
  Du glemte politikerne!

  Kommentar by Henning Jensen — 4. august 2018 @ 15:52

 18. Hvordan kan man efterhånden være i tvivl om, at vi er vidne til en reel femte kolonne-invasion..?
  Løgn på løgn, manipulation, klynkeri – og ultimativt spilles offerkortet. Man gider ikke en gang ulejlige sig med at skjule hensigterne længere.

  En ren walk over. Vi underkaster os simpelthen uden modstand.

  Kommentar by Bror Lerbror — 4. august 2018 @ 16:24

 19. Er tilbageholdelse tilladt i net lignende- https://fiskegrej.dk/scierra-coastal-alu-net-flydende.html eller skal man vente til lovens håndhævere kommer?

  Kommentar by Er der bid? — 4. august 2018 @ 16:30

 20. Nu har vi ikke bare ‘tyskertøser’ , vi har også ‘tyskertøsedrenge’

  Kommentar by BB — 4. august 2018 @ 16:37

 21. Hudud??

  Er det en speciel form for omskæring?

  Kommentar by Revisoren — 4. august 2018 @ 16:50

 22. – Revisoren

  Hudud er de strafferetlige regler. Stening etc.

  Kommentar by Kim Møller — 4. august 2018 @ 17:30

 23. Hvis politiet ikke vil udføre lovene, må politiet nedlægges. Og hvad så? Militær til hjælp som nu, eller…..?

  Kommentar by P — 4. august 2018 @ 17:47

 24. #7
  Spørgsmålet er vel; “Hvis ikke du kunne være socialnasser, momsbedrager og kriminel i Danmark, hvilket islamisk land ville du så helst flygte til?”

  Kommentar by Bloody Mary — 4. august 2018 @ 17:51

 25. >14 Henning Jensen
  Jah, javel. Men politikere er i en klasse for sig. De kan og vil ikke brødføde sig selv, så de må lovliggøre tyveri fra deres landsmænd og udefrakommende (told).
  Netop dette tyveri var profeten Skt. Glistrups primære modstander. Han blev som bekendt justitsmyrdet, og senere smædet af blandt andre prinsesse Pia af socialismen.

  Kommentar by Nielsen — 4. august 2018 @ 17:55

 26. Kommentar til vrøvleteksten- Det er Ikke hendes børn; det er mandens!

  Kommentar by Bloody Mary — 4. august 2018 @ 18:01

 27. Nå det var så farvel til agurkaen og de tåbelige kvinder indeni.
  Så må det være pædopyjamasen og resten af kamelklapperudklædningen næste gang aldrig tag en taxa med chafører uden uniform

  Kommentar by Isabella — 4. august 2018 @ 18:30

 28. Nyt ord til ordbogen: curlingmuslim

  Kommentar by Revisoren — 4. august 2018 @ 19:13

 29. Kom nu folkens.Riv hovedbeklædninger af muslimaer.Også tørklæder,

  det hører ikke hjemme i Danmark.Hvis der er en bror eller fætter
  tilstede.Skyd dem i knæene,så render de ikke så stærkt.

  Hauge

  Kommentar by hans hauge — 4. august 2018 @ 20:33

 30. Engelsk fængselsvæsen er sygt
  https://www.document.no/2018/08/03/myndighetene-plasserte-tommy-robinson-i-muslim-dominert-fengsel-eskrementer-inn-gjennom-vinduet/

  Kommentar by k m. — 4. august 2018 @ 20:50

 31. Med maskeforbuddet falder masker – bogstaveligt og i overført betydning, og uhyrerne og deres uhyrligheder dukker frem fra mørket.

  Kommentar by traveler — 4. august 2018 @ 21:06

 32. hans hauge — 4. august 2018 @ 20:33 :

  Hvor ville jeg dog gerne have gjort det sidste søndag, under et indkøb hos Spar i Bedsted, Thy,
  men jeg blev total overrumplet af en maks 10årig foran mig, med fuld hættemåge kostume og en ca. 6 årig lillesøster med sig:

  De to udspillede på kortsenkunder en sene foran mig og en ansat, som vist skulle forestille, at de havde tabt noget under den ansattes opfyldningsvogn.

  Den kloge og velovervejede ansatte spurgte:

  ER I nu også helt sikker på dét PIGER?

  og pist væk var de igen.

  Jeg har tænkt meget over situationen og er stadig ikke færdig med den;

  for hvorfor i alverden nåede jeg ikke, at spørge ind til om hun frøs ørene i denne hede/hvorfor hun ikke havde en mandlig oppasser med, …

  Det er rent ud sagt grusomt, når de nu sender deres små døtre i byen, med reklameskilte, uden selv at være til stede, for at “forsvare deres”

  Jeg må vist indrømme, at jeg gik direkte i fælden, da jeg ikke nåede at finde hverken ord eller handling, over for en ellers direkte udfordrende iscenesættelse af iSlametes FORKASTELIGE brug af deres børn over for os.

  Tak til den gode medarbejder i butikken; det var vist ikke første gang han stiftede bekendtskab med pigerne, men han var super opmærksom på hvad de nu havde for denne gang!

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. august 2018 @ 21:37

 33. Tjaa:

  Hvordan håndterer vi børn, der agerer deres forældres politiske/ideologiske krigs agentur?

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. august 2018 @ 21:45

 34. Hvad er det man siger, “når maskerne falder…”?

  Den dag muslimerne får en “hitler” springer de hele lortet i luften, og som man kan se glæder de sig til det. Der har vi også forklaringen på hvorfor venstrefløjen viser så unaturligt meget sympati for dem, de er som rotter der håber på at der falder lidt af til dem bagefter.

  Kommentar by per — 4. august 2018 @ 21:47

 35. Alt religion er en pest, så kan vi så dele det op i grupper efter hvad der er mest skadeligt. min mening er at islam er mest skadeligt og burde forbydes i danmark, det bringer intet og absolut intet godt med sig. Jeg har været i spjældet i flere år og det er tydeligt at perkere ser det som en ferie og fortsætter deres kriminalitet indenfor murene, afpresning handel med stoffer vold bedrag og mange andre ting, men om fredagen når der er fredags-bøn holder de lige en pause på et par timer. Jeg er så heldig at bo i et socialt boligbyggeri på kbh´s vestegn, og selvom vi ikke er på getto-listen burde vi være det, der er meget få kvinder over 40 år der taler sproget,men ser ned på os etniske danskere som om det er en skam at stå op om morgenen og passe et arbejde. Tildæknings-forbuddet er en helt fin ting og der burde komme mange flere love af den slags der begrænser den pest islam er for vores land. Men loven bliver jo nok snart lavet om eller helt slettet når først martyrene har gjort deres arbejde. Held og lykke Danmark.

  Kommentar by Onkel Poppes — 4. august 2018 @ 22:10

 36. På billedet:
  Under den store tekst “Den muslimske ungdom” skulle teksten: “Forkæmpere for reel ændring” erstattes med: Burde kastreres. !

  Kommentar by Sindsro — 4. august 2018 @ 23:07

 37. Kommentar by Rodina — 4. august 2018 @ 14:48

  Der skal sgu ikke være nogen fører!!!!

  Vi skal bare være tilstrækkeligt mange til at stå sammen!!

  Men som jeg ofte har skrevet…så tror jeg desværre ikke det danske folk har det i sig – det med at turde gå mod strømmen og risikere liv og familie – det er noget som socialisterne og de kulturradikale har haft held og dygtighed til – at få tilstrækkeligt mange og de vigtigste til at stå sammen og presse deres agenda igennem på alle planer!
  Medierne og uddannelsessystemet er vejen frem for at præge fremtiden…aldrig en fører…det er forældet – også for socialister og de kulturradikale – næææe manipulation og undergravende virksomhed og frem for alt løgn og bedrag, kombineret med stikkervirksomhed, dæmonisering og skjult berufsverbot og apartheid m.m., er det som har virket hidtil for dem – en overgang kan man være nødt til at bruge deres egne metoder for at få overmagten, så ændringerne kan gennemføres.

  Modstanderne elsker at sige, at man behandler muslimerne lige som jøderne i forrige århundrede og at de er vor tids jøder.

  Vrøvl! Muslimerne er kommet frit inden for de sidste 40 år og kan lige så frit rejse igen til et utal af muslimske lande, hvis og når de synes de føler sig uvelkomne og ikke kan blive forsørget af danskerne mere.

  De har intet at gøre her med deres før middelalder indstilling og “menneskesyn” – ud med sig!!

  Kommentar by Black Watch — 5. august 2018 @ 00:03

 38. En muslima siger hun føler sig som jøderne i Hitler Tyskland.

  OK, så vidt jeg ved har vi danskere ikke har pakket muslimerne i togvogne og kørt dem til gaskammeret

  Kommentar by k.m. — 5. august 2018 @ 07:58

 39. DhimmiRadio for Danskerne selvfølgelig i hyggehjørne på P4. Hvor et par gæster så sandelig ikke brød sig om Niqap – eller som jeg vil kalde det muslimske telt-. Den mandelige gæst brød sig ikke om teltet, men det var så sandelig ikke den vej at gå (hvilken vej man så skulle nævnte han ikke) og en af gæsterne var selvfølgelig en skolelære, hvor der på skolen var 96 procent-elever med en anden etnisk baggrund- og hun kendte kun en som gik med -Telt-og hu var da så sandelig ikke undertrykt,….men havde hun haft på fornemmelsen af at der var noget undertrykkelse på færde, så ville hun da så sandelig have reageret…løgn og latin og hykleri fra denne skoleleders side. Jeg blev kvalm af hykleriet, og slukkede for radion. Fejhed til skue for fuld udblæsning. Skide være med alle de kvinder der er blevet dræbt, sendt på undertrykkelsesgenopdragelse, blevet voldsmekkafikseret af Deres mænd, men så sandelige ville lille frøken skolelære reagere, hvis hun havde på fornemmelsen af at de var undertrykte…….Gå af helvede til med DhimmiRadiohyggehykleri. Må jeg foreslå nøgendemoonstration igen som protest imod burkaforbudet, så kan de jo sætte det i relief :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 5. august 2018 @ 09:39

 40. Støt SIAD. God Søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. august 2018 @ 09:40

 41. Da kvinderne for alvor kom ud på arbejdsmarkedet, blev børnene helt automatisk sendt i institution, og her startede galskaben.

  Lærere og pædagoger fik ansvaret for opdragelse og dermed frit spil til at hjernevaske de små ind i den røde tankegang.

  Nu er vi så småt to generationer fremme og de unges mangel på dømmekraft viser sig med al tydelighed.

  Hvis I ruller ned i artiklen på EB ses et billede af Danmark FØR
  sn.dk viser med sit forside motiv Danmark NU

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/i-naeste-uge-smelter-danmark-kan-slaa-varmerekord-fra-1975/7254073

  https://sn.dk/Hoersholm/Burkaboede-og-kvindeslagsmaal-Her-er-seneste-nyt/artikel/764475

  Kommentar by k.m. — 5. august 2018 @ 10:05

 42. Kilde: spydet.blogspot.com (opslag fra 2015)

  Kalam Siddiqiu: Leder af mosleminstituttet i London.
  Ifl. chefredaktøren på det moderate muslimske blad “Aktuelle spørgsmål” er han vestens førende muslimske tænker.
  (citat 1989:) “Jeg advarer det vestlige samfund mod at angribe islam ved dens rødder. Det vil blive yderst farligt for aggressoren. Islam er uovervindeligt Den islamiske bevægelse vil ødelægge og udrydde vantroen (kufr) i verden . Vi må gøre klart, at vi forkaster de i Vesteuropa bestående parlamentariske regeringssystemer, den demokratiske og pluralistiske stat og forkaster sekulariseringen som et antiislamisk samfund”.

  Kommentar by k.m. — 5. august 2018 @ 10:31

 43. Hvormange skal have bøder for maskering før den muslimske rigmand, der sagde han ville betale bøderne, har brugt de til formålet afsatte midler?
  Bøden er første gang 1.000 kr. 2. gang mere og 3. gang endnu mere.
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/fransk-algerisk-rigmand-vil-betale-danske-burkaboeder

  Kommentar by søndagsskolen — 5. august 2018 @ 13:18

 44. MANNER: Hvad sige i så ! ☺

  Rusland til EU: Nu har vi ordnet sagen, så I kan sende de syriske ”flygtninge” hjem

  Samtal pågår nu med Turkiet och Jordanien för att skicka hem miljontals flyktingar till Syrien, som säkrats från islamistiska terrorister av den syriska militären tillsammans med Ryssland. Ryssland påpekar att även EU-länderna borde vara intresserade av att skicka tillbaka flyktingar.

  http://www.friatider.se/ryssland-till-eu-ni-kan-skicka-hem-era-syriska-flyktingar-nu

  Så mangler vi lige abekattene fra Afrika og de Islamiske hedninger.

  Kommentar by Sindsro — 5. august 2018 @ 16:35

 45. Jow jow, der sker noget når Putin og Steven Seagal går sammen

  Kommentar by k.m. — 5. august 2018 @ 16:46

 46. Nyt i sagen. Videoer af optrinet er dukket op.

  https://www.bt.dk/krimi/oejenvidne-deler-dramatisk-version-af-niqab-tumult-i-butikscenter-politiet-afviser

  Kommentar by Martin — 5. august 2018 @ 17:01

 47. At 7:
  “. . .dygtig og intelligent journalist. . .”!
  AHAHAHAHAHA.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 5. august 2018 @ 17:14

 48. Klovnen har fjernet sit FB opslag. Sikkert fordi de nye videoer viste at hun var fyldt med løgn.

  Kommentar by Martin — 5. august 2018 @ 17:50

 49. Ja, det slår aldrig fejl. De er fuld af løgn. Løgnen er en central del af islams natur.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 5. august 2018 @ 18:10

 50. Se her hvordan Fransk Politi får taget sløret, af en islamist !

  https://www.youtube.com/watch?v=2MhLcCbg8E4

  Kommentar by Patriot — 5. august 2018 @ 20:07

 51. Jamen hvad andet er der at skrive end. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. august 2018 @ 07:15

 52. De, der siger, at tildækning (niqabi, hijab og slør) IKKE har noget med islam at gøre, lyver.
  De, der siger, at der intet står i Koranen om tildækning, lyver. Der kan ganske vist være mere eller mindre ekstreme og reaktionære udgaver af islam, men tildækning står direkte nævnt i Koranen. TIldækning nævnes eksplicit i sammenhæng med, at kvinderne ikke skal friste andre mænd end dem fra hendes egen familie.

  Koranen om tildækning af kvinder

  http://www.forlagetvandkunsten.dk/default.asp?o_id=100799&index=bekl%E6dning

  24:31: “Sig til de troende kvinder, at de skal holde øjnene for sig selv og vogte over deres køn; de må ikke fremvise deres pryd, bortset fra det deraf, der er synligt, og de skal lægge deres hovedslør hen over deres halsudskæring. De må kun fremvise deres pryd for deres ægtemænd, deres fædre og deres svigerfædre, deres sønner og deres ægtemænds sønner … mandlige tjenere uden kønsdrift og børn, der intet ved om kvinders private kropsdele. De må ikke stampe med fødderne, så man får nys om den pryd, som de holder skjult. Omvend jer alle til Gud, I troende! Måske vil det gå jer godt!”

  33:59: “Profet! Sig til dine hustruer og dine døtre og til de troendes kvinder, at de skal trække noget af deres overklædning ned over sig. Således vil de lettest blive genkendt og ikke blive forulempet. Gud er tilgivende og barmhjertig.”

  Kommentar by tilfældig — 6. august 2018 @ 08:28

 53. “niqabi” er en slåfejl – skal rettes til “niqab”.

  Kommentar by tilfældig — 6. august 2018 @ 08:29

 54. Enig Michael Unna 09:39. Lyt ikke til statsradiofoniens løgne. “DhimmiRadio for Danskerne selvfølgelig i hyggehjørne på P4. Hvor et par gæster så sandelig ikke brød sig om Niqap – eller som jeg vil kalde det muslimske telt-.”
  Jeg foreslår, at kalde det “den muslimske sæk” :-)

  Se f.eks her:

  http://www.lokalavisen.dk/nyheder/2aumd5-20180731-184909-L-1920x1279we/alternates/LANDSCAPE_640/20180731-184909-L-1920x1279we
  Billedteksten til dette billede i Lokalavisen.dk burde have været:

  ”Muslimske sække delte tirsdag flyers ud i København i protest mod tildækningsforbuddet, som er trådt i kraft i dag. Foto: Andrew Kelly / Ritzau Scanpix”

  Ingen ved jo, hvad sækkene indeholder. At kalde dem ”Niqab-klædte kvinder” er jo Fake News! :-)

  Kommentar by A-mad — 6. august 2018 @ 09:19

 55. I dag slikker Perkerlingske bunden af islammøddingen.. nu er det Sååå syyynd for kludesækkene at de skal hjem hjem hjem til Syrien og arbejde på præservativfabrikkerne.. boycott lokumspapiret!

  Kommentar by Isabella — 6. august 2018 @ 09:34

 56. Set i Deadline på DDR2 i aftes:

  Tre såkaldte “eksperter” var hidkaldt, og diskuterede burka, niqab og islamisme.

  Konklusion:

  De tildækkede madammer er i virkeligheden progressive feminister og modige frihedskæmpere.

  Så gik jeg ud og brækkede mig…

  Kommentar by Revisoren — 6. august 2018 @ 13:22

 57. @15 Revisoren: Men du glemte dog Jehovas Vidner.
  Det er så Fåkking irriterende, at de altid ringer på døren, når man får sin middagslur…

  Bare husk at sætte et bloddonor mærke på din hoveddør https://goo.gl/images/V7Trb7 så ringer Jehovas Vidner aldrig mere på din dør.

  Kommentar by Carlo di Napoli II — 6. august 2018 @ 14:14

 58. Tak for tippet, Carlo!

  Kommentar by Revisoren — 6. august 2018 @ 14:36

 59. ..Og hvis ikke de blev fodret her, så tog de hjem til islamobad og spredte deres progressive feminisme og frihedskamp.. aha ha ha

  Kommentar by Wolfenstein — 6. august 2018 @ 17:55

 60. >41 k.m.
  Det er et fint udgangspunkt. Men jeg mener galskaben for alvor startede, da guld og sølv blev erstettet med papir og nikkel, altså da penge blev erstattet med valuta.

  Kommentar by Nielsen — 6. august 2018 @ 22:30

 61. Hvis I Muhammedanere er så forhippet på at de absolut vil holde fast på Jeres idiotiske, middelalderlige love, hvad vil I så her.
  Kan I ikke undvære jeres religiøse levevis, så rejs dog hjem igen.
  Der er ingen som vil savne Jer, tvært imod.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 6. august 2018 @ 22:42

 62. >15 Revisoren
  Ja, jeg glemte mange andre trosretninger, inklusiv scientology og flyvende spaghettimonster – troende. Der er sandsynligvis mange flere “sandheder” rundt omkring, også Hugin og Mugin, som er mine favorithellige.
  Det jeg ville sige, er at skadedyr ALTID gør livet surt for mennesker i deres nærhed. Eksemplerne er uendelig mange: Reino Arild Pedersen, Tariq Ramadan og og og-. Dhimmierne er næsten lige så irriterende som muslimerne(skadedyrene) selv. Jørgen Bræk Simonsen, Biskopperne, næsten alle journalister og ikke mindst Lars uLøkke, som jo synes at voldsmændene voldtager en (positivt adverbium) religion. Der skal nok findes en del idioter fra dommerstanden, som mener islam bare er en religion.

  Kommentar by Nielsen — 6. august 2018 @ 22:44

 63. En alliance lige fra de hårdeste kommunister i Enhedslisten over en “bekymret midte” til en verdensfjern liberalistisk yderste højrefløj er bekymret for FRIHEDEN til at vælge sin egen påklædning. Ja, burkaforbudet er nærmest et tegn på Danmarks undergang, et grundskud mod vores frie samfund.

  Undskyld mig lige en gang: I et samfund er der tusindvis af ting, der indskrænker MIN frihed.

  For det første rager staten halvdelen af min lønindtægt til sig i skatter og afgifter. Et kæmpe indgreb i min frihed.

  Staten bestemmer også, at jeg ikke må køre i venstre side af vejen; at jeg får en bøde, hvis jeg afleverer lånte bøger fra biblioteket for sent; at jeg skal i fængsel, hvis jeg begår alvorlig forbrydelse.

  Så kom ikke her med den muslimske kattejammer. Danskernes frihed er begrænset i alle mulige henseender, og langt hen ad vejen er vi enige om, at det er fint, for at vi kan få vort samfund til at fungere.

  Kommentar by tilfældig — 7. august 2018 @ 04:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper