20. august 2018

Banner set under venstreradikal Nørrebro Pride 2018: ‘Send de hvide kernefamilier på flugt’

Da jeg i fredags omtalte den venstreradikale Nørrebro Pride 2018, henviste jeg til et ‘et mikrofonholder-interview’ med de panseksuelle initiativtagere på ungdomsmediet Vice. Artiklen inkluderede et link til Researchkollektivet Redox, og der er da heller ingen tvivl om hvilket ideologiske segment der redigerer Vice Danmark. Et amerikansk medie, der i øvrigt er delvist ejet af Disney-koncernen.

Vice Danmark dækkede Nørrebro Priden på Instagram, og minsanten om ikke journalisten er identisk med Laura Na Blankholm, der tidligere dækkede højrefløjen for venstreradikale Modkraft.

Nederst et foto fra det alternative pride-optog, hvor hvide gik bagerst. Her kunne man se seksuelle minoriteter demonstrere med bannere påskrevet ‘No pride in islamophobia’. Klare indikationer på at det hverken handlede om anti-racisme eller frisind. Det overordnede mål blev da også udpenslet: ‘Send de hvide kernefamilier på flugt’.

Opdate 22/8-18. Efter krav fra Laura Na Blankholm har jeg valgt at fjerne dokumenterende caps fra hendes Instagram-opdate for Vice Danmark. De omtalte billeder kan stadig ses på Instagram, Stories her. Se evt. FB.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/94357/trackback

32 Comments »

 1. Men de stærkt patriarkalske muslimske familier er ok?

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. august 2018 @ 03:42

 2. Hvis danskerne bliver jaget ud af landet, hvem i alverden forestiller disse demonstranter sig så skal betale “gildet”?
  Dumhederne har tilsyneladende ingen nedre grænser.
  Der burde indføres en lov der kunne fradømme nogle af disse “frelste” deres sociale ydelser. Offentlige ydelser burde kun tildeles personer med et minimum af samfundssind.

  Kommentar by Henning Jensen — 20. august 2018 @ 04:37

 3. Jeg forstå det ikke.
  Tolelerance = at tåle = at bøje sig = underkastelse = islam.
  Kvinderne/homoseksuelle er de største brugere af velfærdssystemet.
  Islam og underkastelse kan ikke eksistere med demokrati og velfærdssystem og frihed.

  Tværtimod kvinder og bøsser er dem der bliver mest undertrykt under islam.
  Hvordan kan de demonstrere for det?
  Der er det samme som at demonstrere for isis.
  Det er jo selvmord ikke kun for dem selv. Men også for deres egne familier.
  Hvorfor???.

  Kommentar by XXXXX — 20. august 2018 @ 04:38

 4. Der er masser af steder på planeten hvor hvide kernefamilier med hvidhedsnormer ikke findes. Det er da bare at få pakket kufferten og komme af sted. Hvad venter I på?

  Kommentar by BE — 20. august 2018 @ 05:04

 5. Rendyrket racisme og sexisme. Mon de anstændige statsmedier vil reagere? Selvfølgelig ikke – det er jo rettet mod normale hvide mennesker, så det får samme prioritering som muslimsk voldtægtskultur.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. august 2018 @ 05:58

 6. En tydelig racistisk opfordring i Pride demonstrationen. De må så sande lig være stolte af dem selv. No Pride i Islamafobia. Gad vide om de i Deres totalt debile idioti sig nogen Pride demonstration i Saudi Arabien. De er simpelthen skingrende sindsyge modbydelige og selvmodsigende i Deres eget selvfrelste drømmeunivers…..Støt SIAD. Trods alt. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2018 @ 06:53

 7. I den hvide vestlige civilisation har der udviklet sig en unik imødekommenhed, forståelse og sympati overfor seksuelle minoriteter. Men jeg kan sagtens forestille mig, at den her rabiate ekstreme aktivisme fyldt med hån, spot og latterliggørelse kan sætte en del af imødekommenheden og forståelsen og sympatien over styr. Det er bare et spørgsmål om at fortsætte og intensivere provokationerne.

  Det er tid til besindelse. Og det er tid til at tage et opgør med et mindretal i mindretallet.

  Kommentar by BE — 20. august 2018 @ 06:59

 8. rettelse : Gad vide om de i Deres totalt debile idioti forestiller sig nogen Pride demonstration i Saudi Arabien eller under islam i det hele taget.(// Selvfrelste drømmende idioter som totalt flygter fra virkeligheden for at fremhæve Dem selv og Deres egne selvfrelste idealer hen over hovedet på alle de ofre islam skaber…føj for den lede..//).

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2018 @ 07:02

 9. Jeg læste (Tror det var BT net) at for-kvinden for Mee Too bevægelsen er anklaget for at have haft sex med en mindreårig på et hotelværelse….Mee too ..mee. …som straf burde hun have et par klap bagi popo…stiller mig gerne klar til at eksekvere straffen :-) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2018 @ 07:53

 10. “Cuties* (?) and POCs (people of color) are in the front white people in the back”, Laura Na Blankholm – det er den fremtid der venter os.

  Det er sygt!

  Kommentar by Polka — 20. august 2018 @ 08:22

 11. @9 – ja for fanden! Jeg vil sgu også være 17 igen og blive forført af en 37 årig babe som Asia Argento…. #metoo….. det vil være de fedeste 5 sekunder i mit liv!

  Kommentar by redneck — 20. august 2018 @ 08:24

 12. Hvordan mon disney i danmark har det med at have en racist ansat? Man skulle da næsten sende denne artikel til dem og spørge dem.

  Kommentar by Per — 20. august 2018 @ 09:37

 13. Dette er totalitært. Denne Laura Na burde tage tilbage til Korea, der er jo ingen taknemmelighed!

  Kommentar by Moth — 20. august 2018 @ 09:39

 14. Jeg er ved at brække mig over disse idelige provokationer fra disse afarter af menneskeheden. Jeg generer dem sgu da ikke, så længe de blot passer deres egne pervertioner uden at skade andre. JEG skal uafladelig generes af deres hæslige adfærd, som byder mig mere og mere imod i takt med intensiteten at provokationer fra deres side.
  Til helvede med lortet sammen med muhamserne.

  Kommentar by Knud Madsen — 20. august 2018 @ 09:49

 15. Googtangclan aint nuthin to f.ck with

  Kommentar by Prebber — 20. august 2018 @ 09:50

 16. Disse venstreradikale med hjernen fyldt med lort blev før i tiden tavs ignoreret, som personer uden for pædagogisk rækkevidde. I dag giver de mig følelsen af væmmelse.

  Kommentar by Menig 442 — 20. august 2018 @ 10:31

 17. Laura Na Blankholm er åbenbart Danmarks svar på Sarah Jeong…

  Kommentar by Revisoren — 20. august 2018 @ 10:35

 18. Lars Løkke Rasmussen : “øget focus på de sårbare og psykiatrien”

  Her er satme noget at tage fat på. Kom i gang med at bygge flere lukkede afdelinger, hvor disse syge stoddere ikke kan gøre skade på andre end sig selv.

  Kommentar by k.m. — 20. august 2018 @ 11:05

 19. “Send de hvide kernefamilier på flugt” – Send skiltet til Johanne Schmidt-Nielsen; hun ynder at udsmykke sit kontor/hjem med den slags primitive lort! – Som for eksempel dette slogan: “Foreigners, Please Don’t Leave Us Alone with the Danes”

  Kommentar by T. Flodur — 20. august 2018 @ 11:34

 20. Gi´ mig så det MG 42 for helvede!!!!

  Kommentar by Black Watch — 20. august 2018 @ 11:41

 21. “Det er ikke racisme når offeret er hvidt/konservativt!” sagde den lilla-hårede, blege svækling og viftede med sit “Driv de hvide på flugt”-skilt.

  Okay, lille ven. Så siger vi det. Men det er stadig had imod en specifik race og et specifikt køn, på samme tid som det er politisk motiveret had. Og du synes det er godt og retfærdigt, så hvordan kan du for det første kalde andre racister – for det andet mene ordet “racist” reelt er negativt – det er ikke ikke væsensforskelligt fra det had du selv føler?

  Kommentar by Quark — 20. august 2018 @ 11:44

 22. Den slags kan kun opfattes som en krigserklæring så når tiden kommer kan de i hvert tilfælde ikke sige at det var os der startede det kaos det uvægerligt fører med sig.

  Lad os nu se om de er smarte og ærlige nok til at så ved deres ord!

  Kommentar by Santor — 20. august 2018 @ 11:48

 23. Efter Dansk retspraksis kan man ikke udøve racisme imod et flertal.
  Heller ikke, når flertallet (som på Nørrebro) efterhånden er blevet et mindretal.

  Men når Danskerne om nogen år totalt set er blevet et mindretal, så må det vel være os, der ofre? JA – med en mere drakonisk betydning af ordet end nu !!!!!

  Kommentar by Bastardo — 20. august 2018 @ 12:10

 24. En race skal være bagerst, siger “anti”racisterne. Martin Luther King må vende sig i sin grav.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 20. august 2018 @ 12:17

 25. Det er faktisk til at vaemmes over en generation saa tomhjernet og intolerant

  Kommentar by dunk — 20. august 2018 @ 13:25

 26. Bret Weinstein kaster lidt lys over hvilke deciple, der er i “den sociale retfædighedsbevæsgelse”, og er værd at bruge en time på:

  https://www.youtube.com/watch?v=bz0oxIZ3xIg&feature=youtu.be

  Kommentar by va sawva — 20. august 2018 @ 14:19

 27. Desværre løb jeg ind i disse homofanatikere, da jeg i lørdags vovede mig ind til Frederiksberg Rådhus omkr. kl. 15.30. Jeg troede, de var væk, men nej! Gaderne flød med svineri, også kondompakker, og jeg mødte de mest afskyelige ‘tegninger’, som vi kalder outrerede individer i Himmerland!

  Det var et sørgeligt syn at se adskillige, tilsyneladende normale, heteroseksuelle par med små børn, som havde fået malet pride-flaget på kinderne og gik og viftede med papirversionen i de små hænder! Helt små, kønne, hvide børn (ja tænk! ‘hvide børn’ fik lov at være med!Wauuw!), og mange i alderen 4-8 år, så jeg. Hvilken modbydelig indoktrinering.

  Nu er det sådan, at jeg taler flydende amerikansk efter at have boet i USA i længere perioder, og nogle gange benytter jeg mig af det, fordi danskere ikke altid nemt kan svare igen. Mange danskere er også høfligere over for ‘amerikanere’, har jeg bemærket. Derfor stoppede jeg flere af forældrene og spurgte dem med perfekt New York-accent, om de ønsker, at deres børn bliver homoseksuelle som voksne? Faktisk var der nogle, der sagde, at ‘I wouldn’t mind that, no’. Jeg afsluttede med “Shame on you for doing this to your child!” og jeg tror også, at jeg fik sagt, at det er en synd imod Gud. Når man siger det sidste, så er man nu om dage tæt på at blive lynchet. ‘Mangfoldighed’ inkluderer bestemt ikke hverken kristne, jøder eller heteroer, og egentlig bare ikke den slemme race: the Pale faces…

  Men det er dét, det her handler om: oprør mod Gud, nedbrydelse af gamle, kristne normer, fx at Gud skabte mennesket som mand og kvinde og indstiftede ægteskabet – for mand og kvinde. (Det kan man vel snart komme i fængsel for at sige…).

  Romerne 1:26: “Derfor gav Gud dem hen i vanærende Lidenskaber; thi baade deres Kvinder ombyttede den naturlige Omgang med den unaturlige, og ligesaa forlod ogsaa Mændene den naturlige Omgang med Kvinden og optændtes i deres Brynde efter hverandre, saa at Mænd øvede Uterlighed med Mænd og fik deres Vildfarelses Løn, som det burde sig, paa sig selv.”

  Her er en artikel, som man kan reflektere lidt over. http://www.bpnews.net/11002/homosexuals-more-likely-to-molest-kids-study-reports

  Vi går måske ikke i morgen under i lava og ‘brimstone’ fra Himlen, som Sodoma og Gomorra, men jeg tror, at vi evt. går en krise, lignende den i 2008, i møde. Alt er jo ved at gå helt amok, og der er nærmest ingen grænser for noget længere, bare man ævler ordene: “Mangfoldighed”, “Åbne grænser”, “Looove”…. Rend mig i røven med jeres umoral og vanvid, har jeg lyst til at sige, men det er jo lige dét, de utérlige ønsker…

  Kommentar by Kuffar — 20. august 2018 @ 15:59

 28. Er det kun hvide kernefamilier, der skal sendes på flugt? Ikke sorte eller gule? Tænk, jeg troede racismen var uddød, men den trives altså i bedste velgående.

  Kommentar by Arne Torp — 20. august 2018 @ 17:04

 29. Man tager et mentalt ustabilt menneske, og giver det hormoner, der skaber mere ustabilitet. Er der noget at sige til at vores land er til hundene?

  Kommentar by H — 20. august 2018 @ 23:01

 30. Hvis man gerne vil stifte familie med en sød og intelligent dansk kvinde i fertil alder, så er der ikke anden udvej end at justere sine holdninger efter det. Uriasposten dokumenterer jo gang på gang, hvor de findes.

  Så med mindre, man har gjort karriere på en eller anden måde, så er der kun Venstrefløjen. Det har mange indset. Til gengæld er der en overvægt af kvinder på “Fløjen”, så det gør ikke noget, man er over den første ungdom.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. august 2018 @ 11:19

 31. Ingen grund til bekymring i gemene socialistsvin. At sende hvide kernefamilier på flugt er lige hvad fjolsetinget har gjort det sidste halve århundrede.

  Kommentar by Nielsen@hotmail.com — 21. august 2018 @ 16:46

 32. Ingen grund til bekymring i gemene socialistsvin. At sende hvide kernefamilier på flugt er lige hvad fjolsetinget har gjort det sidste halve århundrede.

  Kommentar by Nielsen — 21. august 2018 @ 16:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper