29. august 2018

Chemnitz: Store folkelige demonstrationer imod Merkels åbne grænser ved byens Karl Marx-monument

Tidligere i dag gæstede præsident Macron Glyptoteket, og talte i den forbindelse varmt om EU, og understregede at danskerne var blandt de mest EU-postive i Europa. Kulturminister Mette Bock roste fransk kunst, og pointerede så at kunsten var et ‘værn imod nationalisme’, noget der fik TV2 News-kommentatoren til spontant at samtykke.

De lever i en parallelvirkelighed, hvor fædrelandskærlighed er ond nationalisme. Eksemplerne er legio. Her til eftermiddag var en af historierne, at svenskerne forventes at stemme på sverigedemokraterna, selvom kandidater fra partiet ifølge afsløringer har en nazistisk fortid.

I MSM er der ikke langt fra sund fædrelandskærlighed til gaskamrene i Auschwitz, og det bliver mere og mere virkelighedsfjern. Det bedste eksempel lige nu er dækningen af de folkelige demonstrationer i østtyske Chemnitz efter et knivdrab på den 35-årige fabriksarbejder Daniel Hillig. En 23-årig syrer og en 22-årig iraker er anholdt.

Anslået 10.000 gik på gaden mandag for at protestere, og der blev blandt andet sunget den kendte anti-kommunistiske parole: ‘Wir sind das volk’. Noget der efter medierne at dømme i sig selv er lidt nazistisk. At demonstrere imod Merkels åbne grænser er nazistisk, per definition. Når tyskere får nok af den førte politik, bliver de pludselig portrætteret som voldelige højreekstremister. En stor del er sikkert venstreorienterede.

(Tyskere demonstrerer ved Karl Marx-monumentet i Chemnitz, 27. august 2018; Foto: Cronachedi)

“Proletarer i alle lande, foren jer” (Inskription ved Karl Marx-monumentet i Chemnitz)

“Udlændinge jaget gennem gaderne af højreekstremister”, skriver den Merkel-tro korrespondent Uffe Dreesen på TV2.dk, og vil man vide hvad der er op og ned i historien, så er de etablerede medier helt ubrugelige.

“Årsagen var kaotiske scener, som har vakt bekymring og forfærdelse langt ud over Chemnitz’ bygrænse: Grupper af især yngre mænd, op mod 800 i alt, marcherede søndag hujende gennem byens gader med råb som ‘Wir sind das Volk’ – Der er os, der folket – og ”Das ist unser Stadt” – Det her er vores by.” (Uffe Dreesen, 27. august 2018)

(Karl Marx, klar til kamp; Foto: TAZ)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/94651/trackback

28 Comments »

 1. Kulturminister Mette Bock roste fransk kunst, og pointerede så at kunsten var et ‘værn imod nationalisme.

  Denne kvinde er komplet tosset.
  Det Svenske valg er ikke hemmelig afstemning.
  https://www.bt.dk/politik/messerschmidt-tordner-mod-det-svenske-valgsystem-det-er-udemokratisk

  Kommentar by Sindsro — 29. august 2018 @ 22:20

 2. Den dræbte mand er søn af en tysk kvinde og en cubansk mand. Helt klart at nazister vil protestere mod drab på en raceblandet…

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. august 2018 @ 22:27

 3. Dokumenter fra varetægtsfængslinger har åbenbart i dag cirkuleret flere steder. Det er forbudt at offentliggøre, men informationer er allerede sivet ud. En af “kulturberigerne” var tidligere straffet og på tålt ophold i Tyskland. Noget som MSM sikkert meget gerne vil fortie.

  http://www.pi-news.net/2018/08/chemnitz-und-der-verraeterische-haftbefehl/

  Kommentar by kenneth — 29. august 2018 @ 22:29

 4. JPs leder om emnet er helt ude i hampen. Det er chokerende, hvor langt ude en avisredaktion kan komme. Og så JP.

  Kommentar by traveler — 29. august 2018 @ 23:31

 5. Klip af demonstrationen, set paa andre medier, synes at indikere flere tusinder i fredelig demonstration med maaske 800 hujende idioter som smider kanonslag ind i demonstranternes raekker.Det er groteskt at man skal svines for at vaerne om sit eget land

  Kommentar by dunk — 30. august 2018 @ 00:02

 6. Hvad angår troværdighed: I dag kunne DR fortælle, at “tusindvis af flygtninge er strandet på den græske ø, Lesbos, under forhold, der er så elendige, at børn tager deres eget liv.”

  Suk. Det er godtnok mange penge, de skal have for sådan en omgang helt reel fake news. Men der da underholdning til de sentimentale, der ønsker at tro på vrøvlet. Den burde bare være gratis.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. august 2018 @ 00:40

 7. Iflg. denne artikel støtter de tyske demonstranter vold og had:

  https://ekstrabladet.dk/112/efter-flere-dages-uroligheder-det-er-foruroligende/7285073

  Mens denne artikel slet ikke problematiserer de pakistanske muslimers opførsel, kun Geert Wilders’:

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/tegn-muhammed-og-vind-10.000-dollars-nu-gaar-vrede-muslimer-paa-gaden/7284587

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. august 2018 @ 03:18

 8. Der er jo ingen MSM der kommer på banen når Rasmus Paludan demonstrere i Ghettoerne, og når SverigesDemokraterne fremviser Socialdemokratiets- i Sverige- fortidige Nazistiske sympatisere og racistiske synspunkter, så er der heller ikke nogen MSM der kommer med nogle udsagn, for slet ikke at tale om den kollektive mundkurv de har overfor Tommy Robinson sagen, somer totalt politisk forfølgelse med forsøg på justistmord i ordets egentlige betydning, men når Sveriges Demokraterne har haft eller har nogle få minoritets medlemmer der har været medlem af det svenske nazistparti, så hyles der frem og tilbage, så hvem gider at tage Deres Chemnitz rapporter alvorligt. MSM gå fuck youself. Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2018 @ 06:43

 9. Og her kan man så se denne Uffe Dresdens “op mod 800 personer”:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=N1aIopy_hGs

  På en måde må man beundre Løgnepressen®. Dens talent for at skyde sig selv i foden når i disse dage nye højder, når jævne, skikkelige borgere – der formentlig aldrig før har deltaget i en demonstration – går på gaden og efterfølgende ser sig fremstillet som ‘voldelige højreradikale, racister og nazister’.

  Jeg får næsten lyst til – for en gangs skyld – at se dansk TV for at få bekræftet mine fordomme om sjovnalister…

  Kommentar by Voldposten — 30. august 2018 @ 07:45

 10. Danske journalister er blot 100% konforme mht. de internationale globalisters (Frimurerlogen, Illuminati, Bilderberg m. fl.) dagsorden der går ud på at eliminere nationerne og skabe kaos.

  Læg mærke til at alt her er hermetisk lukket og der er kun adgang for en snæver udemokratisk skare.

  Jeg tror desværre at det meget snart kommer en ny Hitler, fordi vi er blevet narret og lukket i søvn.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 30. august 2018 @ 07:56

 11. Både norske NRK og svenske SVT siger i deres dækning af det var venstreorientede der kastede med sten og flasker, i deres dækning siger de heller ikke at alle der demonstrede var højreradikale, langt de fleste var helt almindelige mennesker der bare har fået nok.

  En syrisk ung på 24 kniv stak en 24 årig tysk kvinde. Her er havd han sagde i retten:
  Den tiltalte er vant til at man i hans kultur løser konflikter med kniv. Han beskriver de regionale skikkene på følgende måte: Dersom noen fornærmer, kan man knivstikke. Ved alvorlige tilfeller, kan man drepe vedkommende. Han sier at hans oppførsel ikke er kritikkverdige fra hans religiøse perspektiv, og forstår ikke hvorfor han må være anholdt, sier advokaten.

  Kilde https: //resett.no/2018/08/29/syrisk-asylsoker-knivstakk-ung-tysk-kvinne-det-er-akseptabelt-i-min-kultur/

  Kommentar by Anders Nielsen — 30. august 2018 @ 08:08

 12. Juli 2017, Hamborg:

  213 betjente såret i Hamborg: – Vi har aldrig oplevet så meget had og vold

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-07-08-213-betjente-saaret-i-hamborg-vi-har-aldrig-oplevet-saa-meget-had-og-vold

  Ikke af psykopatiske, utilpassede venstreekstreme – nej bare demonstranter, og ukendte gerningsmænd!

  TV2 er tæt på at være ligeså sf/enhedslisten-infiltreret som dr!

  Iøvrigt fint med fortsat nedskæringer på uddannelser så vi kan få luget endnu flere rødgardist miljøer på universiteterne ud! Man undres til stadighed over hvad man uddanne sig i af verdensfjerne emner, at dømme ud fra hvad især deadline og TV2 news hiver i studiet af besynderlige snakkehoveder!

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU! Bevar Den Frie Verden!

  Kommentar by Stopdetnu — 30. august 2018 @ 08:23

 13. Hvor er statistikken over tilskadekomne i forbindelse med ‘jagten’ på asylanter?
  Eller videoer der dokumenterer dette? Jeg har set én video, hvor der er trusler i luften, men jeg kan ikke afgøre om det er arabere, der truer andre arabere…

  https://twitter.com/enough14/status/1033793754350665729

  Til gengæld kan jeg læse at en dansk kvinde er blevet voldtaget i Italien af “En 37-årig mand, der tidligere har været involveret i episoder med seksualvold, er anholdt i sagen.”

  Det er bare ikke det der står i kilden, der refereres til, her står i stedet:
  “En 26-årig dansk turist blev voldtaget søndag ved daggry, i Rimini, af en 37-årig rosenhaver fra Bangladesh. Inden for 24 timer identificerede carabinieri ham og arresterede ham.”

  Venligst oversat af Google. Det er muligt at journalisten sætter lighedstegn mellem oprindelse i Bangladesh og episoder med seksualvold..

  Kommentar by Morten — 30. august 2018 @ 08:54

 14. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 30. august 2018 @ 09:05

 15. Samme udlægning i Radio 24syv nu til morgen. Demonstranterne er højreradikale og nynazister, og den krænkede part er den formodede drabsmand, hvis navn og adresse er blevet delt på facebook.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. august 2018 @ 09:25

 16. Danskerne er ikke specielt EUpositive; flertallet er imod. Mette i-pose-og-sæk Bock vrøvlede lidt inden hun gik hjem for at tælle penge sammen med Mimi i-pose-og-sæk Jacobsen. Skal vi nu være bange for Macron’s læderbøsse? Eller hans Mumi? Jeg er mere bange for vores egne indavlede, korrupte, fætterkusinepolitikere, med sugerør så store som brandslanger i mine lommer..

  Kommentar by Hul igennem? — 30. august 2018 @ 09:36

 17. Kommentar by Bastardo — 30. august 2018 @ 09:05

  Hvad lærer man egentlig på en journalistuddannelse?

  Jo, alle som går på gaden for at demonstrere mod Merkels flygtningepolitik, er nogle grimme højreekstremister, måske nynazister, skinheads og lignende som ikke har noget imod vold mod sagesløse flygtninge som søger beskyttelse i Tyskland.

  På den anden side har vi nogle ædle moddemonstranter. De går ind for et humanistisk samfund, og kan se at forskelligartede kulturelle værdier kun styrker samfundet. De er også kloge nok til at se at arbejdsgiverne skriger efter arbejdskraft og derfor har et nærmest umættelig behov for afrikanske og arabiske hjernekiruger og raketforskere. Vi skal derfor være taknemmelig for alle dem som kommer her og sikrer vores fremtidige velfærdssamfund. Det kræver dog at vi aktivt bekæmper de grimme højreekstremister.

  Globalisering er i det hele taget det som har gjort vesten rige og snævertsynede nationalister som Trump skal derfor kritiseres. Putin er også en slem fyr, men dog lidt bedre end Trump for han støtter nemlig det mangfoldige Iran, som med alle midler vil udslette de trælse jøder.

  Kommentar by kenneth — 30. august 2018 @ 10:03

 18. MSMs prioriteringer er groteske. Hvis de skulle skrive artikler hvee gang en flok muslimer eller negre havde overfaldet europæere, så ville deres lortsider ikke være fyldt med andet. Men når “mand bider hund” så kan der blive plads.

  https://ekstrabladet.dk/112/tre-maend-angriber-20-aarig-migrant-i-tyskland/7285278

  I artiklen nævnes to gange at Tyskland er rystet over, hvad der skete i Chemnitz. Men havde det ikke været for disse dwmonstrationer,

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. august 2018 @ 11:45

 19. … for disse demonstrationer, så havde vi aldrig hørt om drabet på den 35-årige. Det var åbenbart mindre vigtigt…

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. august 2018 @ 11:46

 20. https://www.jihadwatch.org/2018/08/germany-muslims-screaming-allahu-akbar-and-well-kill-you-all-storm-hip-club-stone-clubgoers

  Den kommer vi nok heller ikke til at høre om i MSM…

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. august 2018 @ 13:45

 21. Specielt i disse dage bør man ikke glemme, at det var nationalt sindede danskere, der begyndte kampen mod den nazistiske besættelse af Danmark allerede fra første dag, mens nazisternes socialistiske brødre, kommunisterne, først begyndte da stalin beordrede dem til det

  Kommentar by fidibus — 30. august 2018 @ 14:26

 22. Man må også huske på at vi igennem hele historien har modtaget store fredelige og altid berigende indvandringsbølger og det er også grunden til at vi er så rige. At de også betød væsentlige våbenteknologispring er er sjovt tilfælde for man brugte udelukkende våben som pynt og statussymbol dengang – ligesom nu.
  Alligevel er det nok første gang i verdenshistorien at en så stor og tilmed så lavteknologisk indvandringsbølge som den vi oplever nu, får så nemt adgang og vinder indpas med så stor støtte fra ledelsen i det højteknologiske område som de indvandrer til.

  Kommentar by mvjensen — 30. august 2018 @ 14:53

 23. Det her med at “folk går på gaden” plejer at være venstrefløjens paradedisciplin. Det er selvfølgelig altid bekymrende og en fare for demokratiet, hvis andre gør det samme.

  Kommentar by BE — 30. august 2018 @ 15:01

 24. Jeg mener da selv Vietnameserne, Kineserne, og indvandringen fra kristne lande, har været en berigelse…..Men muhammedanere med Deres herrerfolkmentalitet, fornærmelse over omgivelserne….etc etc etc etc. Man burde/kunne egentlig sige at menneskerettighederne kan gælde for alle andre end lige netop dem. Mage til et inferno at stupiditet og undertrykkelse og terror fra så fordummende en kultur, troede jeg ikke i mine unge dage jeg skulle opleve i mit liv. MSM beskæftetiger sig overhovedet ikke med den undertrykkelse kristne udsættes for i de muhammedanske lande (for slet ikke at tale om jøderne). Lige nu hyler JP over Chemnitz helt udenom resten af Tyskland, hvor Poltiiet i Berlin og Ruhrområdet er ved at miste magten til Muhammedanerklaner, men det rager MSM en papan, ligesom Tommy Robinsons skæbne. Ligeledes hyler de over Myanmar, som for mig at se gør det helt rigtige. Håber de er kloge nok til totalt at ingonere Den Vestlige dekadente kritik, som er en enøjet underkastelse af dem som er kloge, hjælpsomme, og behjertiget nok til at forhindre nogen som helst muhammedansk indflydelse. Hjertelig tak til Myanmar, Nordøstkina, Polen og de øvrige østlige lande i Europa.

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2018 @ 17:39

 25. Ny demo i Chemnitz, lørdag kl. 1700.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. august 2018 @ 00:04

 26. Mon Pelle “AFA” Dragsted skal en tur til Chemnitz i weekenden, og være solidarisk med sine Antifa-venner?

  Kommentar by Revisoren — 31. august 2018 @ 08:45

 27. Næppe. Pelle er jo hvid, og iflg. CNN er antifa en “black group”, så Pelle hører nok ikke til der. Og CNN er jo slet ikke fake news.

  https://m.youtube.com/watch?v=B9Cz_OWe3Kk

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. august 2018 @ 12:35

 28. Iraker mistænkt for drab i Chemnitz, burde have været udvist for to år siden

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/iraker-mistaenkt-drab-i-chemnitz-burde-have-vaeret-udvist-aar-siden

  Han har tilsyneladende haft mindst 2 identiteter i Tyskland samt 2 i Holland.

  Kommentar by Erik — 1. september 2018 @ 20:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper