31. august 2018

Mikkel Andersson: Ekstra Bladet bruger ekstremistisk gruppering som kilde – Researchkollektiv Redox

Fin kommentar af Mikkel Andersson på B.dk – Det yderste venstres medieekstremister

“Lad os forestille os, at der i Danmark fandtes en gruppering, der politisk havde rod på den alleryderste og mest ekstreme højrefløj, og som systematisk overvågede venstrefløjen.

En organisation, der samarbejdede og havde medlemsoverlap med organisationer, der advokerede politisk vold mod venstreorienterede. En organisation, hvor medlemmer havde domme for hæleri med hackede personoplysninger om politiske modstandere, samt for vold og hærværk også rettet mod politiske modstandere på venstrefløjen. En organisation, som i øvrigt eksplicit erklærede, at de ikke ønskede at samarbejde med politiet.

Forestil dig så, at et dansk medie brugte denne organisation som kilde i artikler, der var kritiske over for folk på venstrefløjen.

… sådan organisation findes skam i Danmark.. Bare på den yderste venstrefløj. Der er tale om det såkaldte Researchkollektiv Redox.

Gennem årene har en del medier flittigt anvendt Redox som kilde, om end det synes at være stilnet af efter dommen i 2013. Ekstra Bladet anvender imidlertid stadig jævnligt Redox som kilde uden at gøre læserne opmærksomme på, at der altså er tale om en politisk ekstremistisk gruppering, der har et mildest talt ambivalent forhold til politisk vold, når den udøves af venstreekstreme. I stedet betegnes Redox typisk venligt som ‘venstreorienterede’…”

(Rasmus Preston fra Researchkollektivet Redox med anonym kampfælle, Nørrebro, 18. august 2018)

“Bag demonstrationen står organisationen For Frihed, og ifølge det venstreorienterede medie Redox vil flere nynazister deltager i demonstrationen. Det bekymrer dog ikke Martin Henriksen.” (EB.dk, 1. august 2018)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/94727/trackback

10 Comments »

 1. Retssagen i 2013 smuldrede jo lidt. Oprindeligt var de anklagede for at have registreret 6.000 mennesker og deres venner og familie i deres Stasi-register, men åbenbart ville det kræve, at anklager fik en anmodning fra alle disse 6.000 mennesker, så de blev kun dømt for 10 tilfælde.

  Her er et kort referat fra dommen: Dom i sag mod syv personer med tiltale for hacking samt grov vold

  Kommentar by MartinH — 31. august 2018 @ 18:18

 2. Ifølge Redox er alt til højre for SF kulsort nazisme, så der render ca. 5,2 millioner nazister rundt i Danmark !

  Kommentar by kent — 31. august 2018 @ 18:32

 3. Jeg hørte i morges P1 henvise til Expo.se som om, det var en neutral kilde. Den der svindel er udbredt

  https://expo.se/

  Kommentar by Snaphanen — 31. august 2018 @ 18:33

 4. Til jer folk fra Redox der læser med her på Uriasposten, for læser med, det gør I. Jeres sidste krampetrækninger er nu at jage rundt efter et fåtal af erklærede nazister i Danmark. Hvorfor jagte nogle få erklærede nazister, når nazismen som en selvfølgelighed er noget normale mennesker tager afstand fra?

  I burde rejse til et islamisk land og opleve islam på egen krop og sind. Se Redox, kampen mod islams nedbrydning af frihed, lov og orden i vores land er på alle måder vigtigere og meningsfyldt end jeres kamp mod en håndfuld nazister.

  I ved godt I ikke har en berettigelse længere, eller jeres arbejde betyder intet længere, men vi forstår godt, at I selvfølgelig ikke pludselig kan bryde ud af jeres fællesskab og åbent erklære, at I selvfølgelig har indset nu, hvor skadelig muslimernes påvirkning på vores danske samfund er. Det vil være en falliterklæring af rang for jer, når I nu hver især har spildt jeres ungdom og tidlige voksenliv på at jage en håndfuld nazister, som ingen iøvrigt tager synderligt alvorlig.

  Jeg er sikker på at jer fra Redox langsomt men sikkert bliver klogere og mere bevidste om islams forfærdeligheder. I læser jo også medier – men vigtigst af alt, I færdes også i bylivet, i supermarkederne, på cafeer, på diskoteker, i trafikken, på gaden, i flyet, i bussen, i togene, på cykel, i bil og ser, hvordan enormt mange muslimers gøren og laden er så langt fra almindelig god opførsel i vores land.

  Det mest ærgerlige ville være, hvis I om 30 år skal tænke på alt det I kunne have gjort for jeres dejlige land, men I valgte at spilde tiden på en håndfuld nazister. Jeres børn, familie, venner og bekendte vil takke jer for at skifte fokus snart.
  God weekend.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 31. august 2018 @ 19:26

 5. Det kan ikke undre, at det netop er lokumsprøjten Ekstra Bladet, der anvender psykopaterne fra Redox som sandhedsvidner.

  Den såkaldte chefredaktør Poul Madsen havde jo en glorværdig politisk karriere i Danmarks Kommunistiske Ungdom i Esbjerg.

  Og nu har Pølle også kastet sin kærlighed på en anden totalitær ideologi.
  Sammen med den kvabsede tyrker Özlem Cekic promoverer han islamismen og Kalifatet med kampagnen #NyDanmark.

  Kommentar by Revisoren — 31. august 2018 @ 19:32

 6. “War makes strange bedfellows”. Er der et udtryk der hedder. Det der forener de to slags affald, tror jeg såmænd ikke bunder i nogen dybfølt kærlighed og omsorg for hinanden. Men et fælles indædt had til det omgivende samfund. Og intet andet. Det trøster mig enormt at se “Preston og Søn”(den blå mongolide mumitrold med den store varierede garderobe) er så dejligt unge, at de med sikkerhed, kommer til at opleve the full impact, den dag deres brune “venner” sætter sig i “Førersædet”.

  Kommentar by White knight — 1. september 2018 @ 01:48

 7. Spild ikke din tid og hjernevindinger på EB. Sports Illustrated fra England er en intellektuel højmesse i forhold til skraldespanden fra Rådhuspladsen i Kbh.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. september 2018 @ 08:33

 8. Typisk for danske presse og medier, ved demonstrationer er højrefløjen altid ekstremister mens den modsatte side bare er venstreorienterede, selvom den aggressive tone og adfærd oftest udgår derfra. Som f.eks. senest i Chemnitz.

  Kommentar by LarsB — 1. september 2018 @ 16:31

 9. Det fleste journalister er noget liberalt/venstreorienteret djævleyngel. Derfor er det naturligt at bruger Redox som kilde.

  Kommentar by Søren Andersen — 2. september 2018 @ 01:17

 10. For at fuldende billedet, så har Ekstra Sprøjten lige ansat tugthuskandidaten Henrik Qvortrup som politisk kommentator!

  Poul Madsen udtaler:

  “Med Hans Engell og Henrik Qvortrup har vi en sand drømmeduo.”

  Jamen hvad med Raket Madsen og Stein Bagger?

  Er der ikke også plads til dem?

  Kommentar by Revisoren — 2. september 2018 @ 20:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper