14. september 2018

Tibetansk nationalist chokerer svenske medier: Flygtninge skal hjem igen – “Europa er for europæere”

Tirsdag var Dalai Lama i Sverige, og i et fyldt koncerthus i Malmø mødte han den samlede svenske presse. Han ødelagde dog hurtigt den gode stemning, for det overrasker tilsyneladende svenske journalister, at den mest prominente fortaler for et frit Tibet, mener at svenskerne har krav på Sverige. En sød lille historie fra Kristeligt Dagblad – Dalai Lama overraskede svenske journalister i Malmø: ‘Europa er for europæere’.

“Trods jetlag er den 83-årige Dalai Lama sit eget humørfyldte jeg. Luftlaget er højt og ordet frit. Der er fred, harmoni og glæde på programmet. Til gengæld er de svenske aviser og tv-stationer mest interesseret i at høre, hvad den åndelige leder mener om svensk indenrigspolitik. Og fordi vi er i Skåne, får avisen Sydsvenskan lov til at spørge først.

‘Deres Hellighed. Vi har netop haft valg i Sverige, og et parti med nazistiske rødder fik ganske meget fremgang. Hvilke tanker gør De Dem om det?’. …

Et andet medie forsøger sig med et emne, som også burde vække genklang, og spørger, hvad Dalai Lama mener om den måde, flygtningene bliver behandlet på i Europa. Også i dette tilfælde ser Dalai Lamas svar ud til at komme bag på spørgeren.

‘Disse desperate mennesker, som er kommet i stort antal til Europa, skal have beskyttelse, men når der er fred, skal de vende hjem igen og være med til at opbygge deres egne lande. De skal tilbydes uddannelse, men de skal ikke blive permanent i Europa, det burde de også vide. Europa er for europæere.

Pressen rykker sig lidt i sæderne…”

(Dalai Lama i Malmø, 11. september 2018; Foto: Dalailama.com)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/94973/trackback

26 Comments »

 1. Ha, ha, ha …

  Kommentar by JMR HH Jr — 14. september 2018 @ 23:32

 2. Så ka´de fandme lære det – de skide svenske racister!

  Kommentar by Black Watch — 14. september 2018 @ 23:52

 3. Fedt! Simpel logik lige i fjæset på de idioter, som har mistet enhver fornemmelse for rigtigt og forkert.

  Et lille tip til dem, som måtte havne i en debat med disse intellektuelle maddiker: Spørg om vi europæere bare kan flytte til amazonas, og forvente at amazonindianerne skal acceptere at vi bosætter os, bruger områdets ressourcer, og blot viderefører vores europæiske kultur uden hensyn til deres. Vil det være ok?

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. september 2018 @ 01:08

 4. DN och GP raderade artikel med Dalai Lamas uppmaning om att Europas flyktingar skall återvända https://nyadagbladet.se/inrikes/dn-och-gp-raderade-artikel-med-dalai-lamas-uppmaning-om-att-europas-flyktingar-skall-atervanda/

  Kommentar by Snaphanen — 15. september 2018 @ 01:28

 5. Ja, i følge de forvirrede, ensrettede, hjernevaskede og hetzende svenske journalister/feminister, er man selvfølgelig “nazist” hvis man er modstander af afrikanisering, islamisering og ødelæggelse af Sverige, og derfor ordene “og et parti med nazistiske rødder fik ganske meget fremgang”. (man må tage sig til hovedet)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. september 2018 @ 04:39

 6. […] […]

  Pingback by Dalai Lama på besøg i Sverige: Europa ER for Europæerne, flygtninge skal hjem og opbygge deres egne lande » Balder Blog — 15. september 2018 @ 06:41

 7. Klog mand i dobbelt betydning!
  Hvad er der egentlig, 100 reelle flygtninge. Resten lykkeriddere/nassere. Kun for pengene.
  PS. Se metro vagter, hvad de døjer og kæmper med derovre.

  Kommentar by P — 15. september 2018 @ 06:54

 8. Mon det er derfor hverken DR eller TV2 har omtale hans besøg?
  De plejer ellers at omtale ham når bare han er indenfor unionen.

  Kommentar by Anders Nielsen — 15. september 2018 @ 08:08

 9. Selvom man er for fred, behøver man ikke være blind for erobrerens naur.

  Kommentar by Nielsen — 15. september 2018 @ 08:08

 10. Dalai Lama har ret, og det kommer nok bag på tosserne i Sverigstan, at han tør sige det direkte.

  De svenske venligboere forventede sandsynligvis noget om gæstfrihed, at tage imod alle migranter på kloden og barmhjertighed, men dér blev de så nok en anelse skuffede.

  Dalai Lama sagde vel egentlig blot det samme, som Martin Henriksen (DF) samt NB har sagt i årevis. Jimmi Åkeson fra SD vil mene det samme.

  Chock for politisk korrekte svenske medier samt medelsvenson.

  Kommentar by anon — 15. september 2018 @ 08:24

 11. > Anders Nielsen 08:08

  Det ville nok være for meget forlangt af TV2 og DR. Dog, DR omtalte faktisk Dalai Lamas kritik af Europas migrantpolitik i 2016.

  Omend DR naturligvis kaldte dem for flygtninge, hvilket lyder bedre end overformerede, indavlede og retarderede økonomiske migranter, der burde blive hjemme i deres varme lande, hvor de på ingen måde er personligt forfulgte, og dermed ikke har ret til asyl. Og hvor de kunne bidrage til at genopbygge deres failed states.

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/dalai-lama-europa-har-modtaget-mange-flygtninge. DR har i overskriften “Europa har modtaget for mange flygtninge. Men det har nok gjort for ondt for DR at linke med.

  Av-av, Sverigstan, dét må have gjort ondt….

  Kommentar by anon — 15. september 2018 @ 08:44

 12. Jeg har i mange aar anset Dalai Lama for at vaere en ganske vis mand og det indtryk er helt sikkert blevet faestnet yderligere . Jeg under af hele mit hjerte svenskerne den indsigt han forleden delagtiggjorde dem i . Det var vel ikke lige det de regnede med at hoere , tough shit Swedes , wake up and smell the coffee .

  Kommentar by krassisten — 15. september 2018 @ 09:11

 13. Også en glimrende blog af Michael Jalving i dagens jp.dk om emnet. Ikke bag betalingsring,

  Kommentar by anon — 15. september 2018 @ 09:14

 14. Ha ha!

  Kommentar by Winged Hussar — 15. september 2018 @ 10:17

 15. enig ALEXANDER BEAUMONT 04:39(godmorgen!:-) “…de forvirrede, ensrettede, hjernevaskede og hetzende svenske journalister/feminister”
  I Sverige kalder man dem for “batikhäxor”…
  på billedet man ser hvordan! :-)

  https://mickecarlssonsblog.files.wordpress.com/2017/06/lamin.png?w=385&h=553

  Kommentar by A-mad — 15. september 2018 @ 10:34

 16. Jeg kan kun gentage flere fremragende kommentatorer:

  HA HA HA HA …!

  Kommentar by Iznogut — 15. september 2018 @ 11:13

 17. Tibet er besat af det kommunistiske Kina. Dalai Lama er den retmæssige regent af Tibet og det tibetanske folk. Han må ikke udtale sig om politiske emner for det kommunistiske Kina. Men i sit hjerte må han naturligvis mene, at Tibet er for tibetanere, og ikke for kinesere.

  Så det er kun logisk, at han mener, at Europa er for europæere, og ikke for migranter fra Mellemøsten og Afrika. Hvad der gælder for tibetanere, må naturligvis også gælde for europæere.

  Derudover skal man ikke forvente nogle originale synspunktrer om islam fra Lamaens side. Ligesom resten af verdens elite mener han, at islam er fredens religion.

  Og det er til trods for, at muslimer dræber buddhister på samme måde som de dræber kristne 24-7 kloden over.

  Kommentar by np — 15. september 2018 @ 11:47

 18. > DR har i overskriften “Europa har modtaget for mange flygtninge. Men det har nok gjort for ondt for DR at linke med.

  Det er ganske normalt at fjerne de allermest almindelige ord som fx “for”, “at”, “i”, og “og” fra såkaldte “link slugs”. Det er – lige i dette tilfælde – ikke manipulation med besøgende. Det er til gavn for søgemaskiner.

  Kommentar by Quark — 15. september 2018 @ 12:39

 19. I øvrigt er Dalai Lama repræsentant for et feudalistisk teokrati, som han ønsker genindført. Så nevermind nationalistisk, hvis han er teokrat. Hvorfor folk falder i svime over det, og mener han er en god og vis mand, kan alene tilskrives uvidenhed…

  Kommentar by Quark — 15. september 2018 @ 12:43

 20. Herligt ! Smak sagde lige i masken på de hjernevaskede svenske batikhekse.

  Kommentar by Danskeren — 15. september 2018 @ 12:54

 21. Rettelse; Smak sagde DET, lige i masken på de….

  Kommentar by Danskeren — 15. september 2018 @ 12:55

 22. Klart. Dalai Lama har altid kæmpet for en tibetansk nationalstat og bevarelse af den tibetanske kultur. Hvorfor skulle han fordømme os europæere for at kæmpe for vor egen nation og kultur?
  Sjovt at de politisk korrekte der ser ham som en sød lille Yoda, ikke har fattet det. Men i deres racistiske verdensbillede er der jo en afgørende forskel på om budskabet kommer fra en hvid eller en POC.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 15. september 2018 @ 13:04

 23. Må man forsøgsvis linke til en – efter min opfattelse – udmærket redegørelse fra dr.dk: https://www.dr.dk/etik-og-rettelser/brugernes-redaktoer/klummen/asylsoegere-er-ikke-flygtninge

  Nix, og de skal bare hjem igen, så snart der er sikre områder i deres varme lande, tak! Sæt i værk, og det kan kun gå for langsomt.
  Bevares, den pågældende somalier gør det fint, men det er altså blot indtil der er fred i hans område, hvor hans evner til at slagte svin givetvis vil blive værdsat ;)

  Desværre har vi, fx i familien Levakovic, sigøjnere med rødder i Kroatien, oplevet gentagne gange, at permanent udviste udlændinge fra EU-lande (ja, Kroatien er EU-medlem siden 2013) står her igen efter et par timer eller dage.

  Det samme vil gøre sig gældende for rumænske og bulgarske sigøjnere, der får en all-inclusive bustur til Danmark med mulighed for at stjæle med arme og ben.
  Rumænien og Bulgarien er også medlemmer af EU.

  Kommentar by anon — 15. september 2018 @ 22:40

 24. Fin ny video herom fra Red Ice TV. https://www.youtube.com/watch?v=2maJGAZag3s

  Kommentar by LarsB — 15. september 2018 @ 22:49

 25. Dalai Lama skulle tage ned til Bruxelles og fortælle magtbasen, at monsteret EU intet har med europæiske værdier at gøre, og deres invalide überbureaukrat skulle skamme sig over sin State of the Union-tale.

  Kommentar by traveler — 16. september 2018 @ 08:22

 26. ..og at ‘problemerne’ med Ungarn og Polen ikke drejer sig om Polen og Ungarn, men om dmagtkoncentrationen i EU og dens anti-europæiske politik.

  Kommentar by traveler — 16. september 2018 @ 08:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper