25. september 2018

Venstreradikale Redox benytter hacket database: “Vil du venligst ringe mig op?”, skrev Simon Bünger

Sent i aftes forsøgte Redox’ Simon Bünger at få kontakt til undertegnede. Jeg tager aldrig røret fra ukendte, og få sekunder senere modtog jeg denne sms. Kort efter lagde Redox.dk en artikel online om en ‘internetdebattør’, der ‘i perioden 2008-2016’ har kommenteret på Uriasposten. Redox citerer tre kommentarer, to af dem skrevet under alias, og det er oplagt at se udhængningen som en konsekvens af hackersagen, tidligere nævnt.

Jeg har gravet lidt i det fremlagte, og det bekræfter forløbet. Redox har på basis af en artikel i Helsingør Dagblad søgt aktindsigt, og fået et navn, der dukker op ved en googlesøgning på Uriasposten. Fem kommentarer. Med den anvendte emailadresse har de fundet yderligere en kommentar skrevet i alias’et ‘Elever-cellen’. Skrevet i 2008 på en post fra 2006! En drive-by-kommentar, de bruger til at associere nærværende blog med den fængslede.

Set herfra er det interessant, at Redox ikke har opdaget, at manden med samme emailadresse (men nyt alias) skrev to kommentarer her på siden i 2017, og et større antal over få dage denne sommer. Sommerens mange kommentarer er mere mærkelige end radikale, og inkluderer eksempelvis otte på hinanden følgende OT-kommentarer i samme tråd, der minder om en mand der skriver til sig selv. Han ville være på moderation, hvis ikke han hurtigt var forsvundet igen.

Med ovenstående, må man antage at venstreradikale Redox har en kopi af Uriaspostens database fra før februar 2017. Det var den de brugte den til den såkaldte ‘læserundersøgelse’, april i år. Der er desværre ikke kommet noget ud af min politianmeldelse.

“Det har derfor ikke været muligt at få en kommentar fra ham. Kim Møller, der driver Uriasposten, har ikke ønsket at stille op til interview om sagen.” (Simon Bünger Paulsen, Redox.dk, 25. september 2018)

Oploadet Kl. 11:22 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/95170/trackback

35 Comments »

 1. Forbyd landssvigeren Simon Bünger og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo di Napoli II — 25. september 2018 @ 11:44

 2. den tidligere webmaster er et gigantisk røvhul.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 25. september 2018 @ 12:08

 3. Dvs politiet har afvist sagen??

  Kommentar by Martin — 25. september 2018 @ 12:10

 4. Nu søgte jeg lidt på omtalte elver-cellen bruger og hans kommentarer virker som en person der har brug for psykiatrisk hjælp.

  Det er som oftest “psykisk syge” der begår terror i Allah’s navn ifølge medierne. Men det modsatte kan også forekomme.

  Som reflektion bør vi brugere af uriasposten måske tænke os om 2 gange inden vi kommmer med trusler i kommentarsporet. Ikke at de som oftest er fuldt berettigede, men når andre “læser med” er det kun vand på vore modstanderes mølle.

  Kommentar by redneck — 25. september 2018 @ 12:13

 5. Simon Bünger (SB), journalist, det må være en joke. Manden der agerer som anklager, dommer og bøddel.
  Et nyt eksempel på SB ulidelige vane at optræde nedladende og befalende. SB lyver, så det hviner i øregangen, og han leverer dem med stadig større rutine og selvfølgelighed.Danmarks største røv med ører.

  Det er en tilsnigelse, om det skulle kunne siges, at danske journalisters indlæg er båret af en intelligent, stringent og substansafhængig analyse. Tværtimod indeholder de eksplicit elementer af formodentlig patologisk betingede idiosynkrasier samt flittig brug af løgnen som stråmænd – i fin overensstemmelse med Piet Heins gruk:
  ”En yndet form for polemik
  består i det probate trick
  at dutte folk en mening på,
  hvis vanvid alle kan forstå!”

  Kommentar by der Adler — 25. september 2018 @ 12:22

 6. “Med den anvendte emailadresse har de fundet yderligere en kommentar skrevet i alias’et ‘Elever-cellen’. Skrevet i 2008 på en post fra 2006!”

  Et slag på tasken: Der er blevet skrevet mere end 300.000 kommentarer på Uriasposten siden dengang. Det virker mildest talt temmelig søgt af de retfærdige venstrefløjskrigere, at grave noget frem, der ligger så dybt, og på ingen måde er repræsentativt for kommentarsporene/kommentatorerne på UP.

  Hvad forventer folkene bag Redox egentlig at opnå?

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. september 2018 @ 12:25

 7. Jeg har arbejdet hele dagen. Sammen med the Ku Klux Klan.
  Og drønet rundt med The Order. På Mexico border.
  Vi kør` i vores jeeps. Og er på udkik efter “spiks”.
  Og så kan de der immigranter. Sgu hurtigt komme på andre tanker.

  Kommentar by Ole Larsen — 25. september 2018 @ 15:53

 8. Hvor er det dog ærgerligt, at journalist ikke er en beskyttet titel.

  Kommentar by Michael — 25. september 2018 @ 16:19

 9. Når man som venstrefløjser deler tankegods med stalin, hitler, mao, pol pot m.fl., er det forventeligt, at man hele tiden har brug for nogle små afledningsmanøvrer.
  Man bør ikke glemme, at journalistik nu om dage er kunsten ikke at sige sandheden, uden at lyve direkte. Det er dog langt fra alle, der mestrer kunsten.

  Kommentar by fidibus — 25. september 2018 @ 16:37

 10. Kim skriver: “Der er desværre ikke kommet noget ud af min politianmeldelse.”

  Det efterlader to mistanker : at politiet ikke er færdig med efterforskning – eller at politiet lader Redox slippe af sted med hacking af borgeres mailadresser fra Uriaspostens “kundekartotek”.

  Kommentar by k.m. — 25. september 2018 @ 17:21

 11. Journalist. Titlen klæder ham og matcher hans virke som fluen til lorten.
  Et skældsord med bundrådden klang. Journalist.

  Kommentar by Iznogut — 25. september 2018 @ 17:35

 12. > Kommentar by Michael — 25. september 2018 @ 16:19

  “Hvor er det dog ærgerligt, at journalist ikke er en beskyttet titel.”

  Egentlig ikke.

  Journalister er det laveste af det laveste. De holder til lige under de pædofile præster fra den katolske kirke, Stine Bosse og Uffe Elbæk.

  Kommentar by Polka — 25. september 2018 @ 17:54

 13. Kommentar by k.m. — 25. september 2018 @ 17:21

  Det er en “forkert” anmelder – så det vil de da skide på!

  Politiet er altid imod de “forkerte” – de er også vore fjender!

  På min tur til min lokale lille by holdt “ridefogederne” på vejen med deres fotovogn og på den lille bys centrale P-plads spankulerede en P-vagt rundt med sin hund og delte bøder ud til gamle pensionister under stor diskussionsiver fra samme!
  så stresse alm. mennesker – det kan de finde ud af (jeg ved godt at p-vagter ikke er politi, men bare deres kommercielle forlængede arm). Begge “etater” inddriver jo snart ca. 2 milliarder i bøder pr. år!!!! Også det finder vi os i!

  PS – Der er ingen problemer med parkering i min lille by som er omtalt – det er bare noget man påstår fra politisk side, for at kunne ramme folk med p-afgifter.

  Kommentar by Black Watch — 25. september 2018 @ 17:57

 14. Ja, der uddeles tusindvis af uretfærdige P-bøder, og fjolsetinget burde for længst have grebet ind overfor de ublu bødestørrelser og overfor de gangster-agtige parkeringsfirmaer.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. september 2018 @ 18:20

 15. Længe leve ytringsfrihed og det skrevne og sagte ord.
  Så længe at man skal gøre noget for at komme ind på posten, vil jeg sige at det er selvforskyldt. Altså det er ikke noget, der springer i hovedet på en. Det er selvvalgt at gå ind på siden. Hvorfor så stødes?!

  Kommentar by P — 25. september 2018 @ 18:31

 16. Smørret er nu på få uger steget fra ca. 1O kr. for et kvart kilo til omkring 27-28 kr. i mange butikker. Og portionerne bliver mindre og mindre i talrige varegrupper. Men de sidste to regeringer har ikke givet folkepensionisterne 5 øre mere i otte år, og den nuværende regering er i gang med at forringe pensionerne generelt. Og DF var med til at tage penge fra folkepensionisterne. Så pensionerne er nu så udhulede af inflationen, at mange af de ældre må hutle sig igennem. Og under Lars Ulykke er man også begyndt at socialisere pensionisternes boliger. Regeringen er ikke borgerlig eller dansksindet, den er bare ussel. For den bedrager, røvrender og snyder systematisk hele befolkningen. Undtagen 1 til 2%.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. september 2018 @ 18:40

 17. Beviset på at der ikke findes højreradikale (eller politi) er at simon bünger og rasmus preston fra redox stadig kan bevæge sig frit rundt, på trods af alt hvad de har gjort imod uskyldige mennesker. De er virkelig vor tids sande fascister, og i modsætning til deres eget arkiv beviser uriaspostens arkiv det så rigeligt!

  Kommentar by Per — 25. september 2018 @ 19:09

 18. Slå dem altid med deres egne midler.
  Nu har du jo SBs telefon.
  Ring dog denne op og spørg om han er villig til at uddybe sine underlige synspunkter her i urias.
  Hvis han så nægter,tvær ham ud på hele verdenspressen at han nægter
  at udtale sig.
  Hvis han nægter er det vel ok,men så ved vi at han er en rigtig tøsedreng ,der ikke tør stå ved sine synspunkter.

  Kommentar by Father — 25. september 2018 @ 19:39

 19. – Father

  Det er Redox’ nummer. Han plejer at ringe fra hemmeligt nummer.

  Kommentar by Kim Møller — 25. september 2018 @ 19:48

 20. Ha ha ha ha Kan supernazisten Simon den fedladne overhovedet skrive?

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2018 @ 20:10

 21. >2 Helmuth Kohl
  Vist er Poulsen ikke et agtværdigt menneske. Men spredningen af vores emails behøver ikke være hans fejl.
  Folk der tror på ligelig fordeling af penge, har ikke nogen selv!
  Og hvad man tror, bør være en privatsag.
  Fede Simon og Rasmus Preston ved ikke hvad de gør. De tror de registrerer onde menneesker, men de registrerer kun danskere, som de hader. Grunden til deres had mod os, er stort set misundelse.
  Bent Nielsen
  Det skyldes vores værdiløse “penge” som bankerne (især nationalbanken) trykker som de lyster -eller bliver dikteret at gøre fra Federal Reserve.
  > Carlo
  Har vi brug for flere forbud?
  Er det ikke forbudt at bryde grundloven?

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2018 @ 20:39

 22. Med henvisning til overstående anmoder jeg om at få slettet mit login med navn, mailadresse og andre oplysninger.

  Kommentar by Anonym — 25. september 2018 @ 21:05

 23. #16 Bent, jeg har også bemærket ældre mænd, som går og samler flasker. Kigger i skraldespande på togstationer og i grøftekanter langs vejene. Sådan synes jeg ikke at det plejede at være. Men logisk set, så nærmer vi os jo svenske tilstande, hvor pensionister i folkhemmet bor på gaden, og kører i bus og tog hele natten, for ikke at fryse ihjel.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. september 2018 @ 21:17

 24. #9 Rigtigt. Men næsten alle redaktører mestrer kunsten at fortie oplysninger som viser at regeringen, regionen eller kommunen er ude i noget snavs. Og sager som viser at en hjemløs, en fraskilt mand, et par faderløse børn, et voldsoffer, en patient på et hospital, behandles skandaløst og helt forfærdeligt, sparer de også meget på. Vi får kendskab til mindre end en tiendedel af systemets forbrydelser mod borgerne.

  #22. Enig. Med den statsmedister vi har, plus de anti-danske partier, er kursen sat mod svenske tilstande.

  (læs Niels Høiby om 1OO.OOO ofre for sundhedsvæsnets nedtur/deroute/nedbrydning)

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. september 2018 @ 22:05

 25. En SMS fra fascisterne.

  Kommentar by Winged Hussar — 25. september 2018 @ 22:28

 26. Lidt OT og konspirationsteori. Men så alligevel.

  Det minder mig og Pædofeten Muhammed og hans deciple, formodentlig 3 af dem. Muhammed stiger ud af dytten og stikker den 34 årrige forretningeindehaver et par på skrinet, og siger at han vil have dagen omsætning.
  Den 34 årrige siger at han ikke har omsætningen på sig, så forlanger Muhammed hans mobil.
  Muhammed stikker af men taber mobilen, og dermed har Pædofeten og hans deciple ikke fået noget udbytte af røveriet. ☺☺☺

  Se mere på potten: https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10895895/landevejsroever-overfaldt-nordjysk-forretningsindehaver/
  Landevejsrøver overfaldt nordjysk forretningsindehaver
  En 34-årig mand blev tirsdag udsat for et forsøg på et landevejsrøveri. Han fik et knytnæveslag i ansigtet.

  Kommentar by Sindsro — 26. september 2018 @ 09:51

 27. Nå, nu forstår jeg. Ved at sørge for landevejsrøverier, importerede sygdomme der ikke kan behandles, fattige der må lede efter billig mad, ulveflokke og vildsvin der kan overfalde familier på skovtur, nedbrud af lov og orden… vil regeringen genskabe “de gode gamle dage” som de var i middelalderen og i pestens tid. Så regeringen er slet ikke så uduelig som vi troede, den er faktisk dygtig, vældig “dygtig”.

  Kommentar by Alexander Beaumont — 26. september 2018 @ 10:37

 28. Udover at det viser hvor meget idioten må kede sig i sit miserable liv, så er det her for mig en klokkeklar indrømmelse – ja, vi har databasen. Og da KM jo ikke har givet den væk, er der jo ikke mange muligheder tilbage!

  Politiet må da sige 1000 tak hr. Bünger, der sparede du os lige for en masse besvær. Men mon ikke dette bare er endnu en del til politiets/PETs sag mod disse lav-intelligente, voldelige psykopatiske meningsundertrykkere.

  Men de 25 der hver måned logger på redox.dk har da sandelig fået en utrolig relevant og dybdeborende god historie om en meget, meget farlig og kompentent person (stakkel!), der næsten var tæt på at kuppe demokratiet og afvikle, ikke sandt!?

  Kommentar by Stopdetnu — 26. september 2018 @ 11:36

 29. Hvor meget gør man egentlig ud af sikkerheden i Kim Møllers regi?

  Når email-adresserne er endt i de forkere hænder, er der vel ingen grund til at tro, at det samme ikke er sket med ip-adresserne, og det er langt værre.

  Det er usselt, hvis politiet ikke vil reagere på sådan en anmeldelse.

  Kommentar by rasmus — 26. september 2018 @ 15:26

 30. Det er lidt ærgerligt, Kim Møller, at du gider slås med ham ‘Bomberman’ Bünger, han og Redox er ikke værd at spilde tid på.

  Som Michael også nævner, er journalist ikke en beskyttet titel. Så det kan vi alle kalde os, om vi lyster.

  For så vidt angår den tidligere webmaster ved jeg ikke, hvordan forløbet har været. Men jeg har vanskeligt ved at forestille mig, at han har lækket databasen til de der kegler fra Redox.

  I den forbindelse interessant, at det er år tilbage, hende venligsoen Margrethe Monika S. Hansen var aktiv på denne blog. Forgotten, not forgiven.

  Kommentar by anon — 26. september 2018 @ 17:28

 31. > Kommentar by rasmus — 26. september 2018 @ 15:26

  “Når email-adresserne er endt i de forkere hænder, er der vel ingen grund til at tro, at det samme ikke er sket med ip-adresserne, og det er langt værre.

  Det er usselt, hvis politiet ikke vil reagere på sådan en anmeldelse.”

  Regn med at de har identificeret os alle, også os der ikke fik intimideringsbrevet. De har også medlemskartoteket over medlemmer af DF, NB, Konservative m.fl.

  Disse oplysninger er sikkert sendt til PET, da man der har tradition for venstreekstreme direktører (som i resten af etaten). Og her har du også svaret på hvorfor politiet ikke gør noget ved Redoxs kriminalitet, politiet profiterer nemlig på den (hvis der er noget at profitere af, udover muligheden for at nægte højreorienterede sikkerhedsgodkendelser mv., således at 68’erne og deres børn uforstyrret kan nedbryde landet).

  Kommentar by Polka — 26. september 2018 @ 17:59

 32. Egentlig er ret ligeglad med, hvad kolbøttefabrikken Redox foretager sig. Så jeg vil gerne – for provokationens skyld – skrive følgende:

  “Muslimer, arabere og negre må meget gerne drukne i Middelhavet, eventuelt efter dræbende skud på deres gummibåde. Droner vil være effektive.

  NGO’erne, især MSF (læger uden grænser) og deres skibe skal blot have et skud for boven eller frataget deres nationalitetsflag i det internationale skibsregister, hvilket Italien allerede har gjort for så vidt angår skibet ‘Aquarias 2’, der sejlede under Panamansk bekvemmelighedsflag.”

  Men i virkeligheden ønsker jeg blot, at muslimer bliver i islamistan (herunder Sverigstan, Tyskland osv.) og at negre bliver i Afrika, medmindre disse mennesker seriøst ønsker at assimilere sig til et liv i vesten og følge vore værdier og normer.

  Nogle gør, og de er for min skyld velkomne, men det store flertal synes at blive endnu mere muslimske i vesten, dvs. flere tørklæder og anden religiøs beklædning, nu også to stormoskéer i København.

  Kommentar by anon — 26. september 2018 @ 18:04

 33. Af en eller anden grund vil bøsse-bünger gerne opfattes som en rigtig journalist – det er der så vist ingen fare for at han nogensinde bliver.

  Kommentar by Jan — 26. september 2018 @ 20:10

 34. Hvordan kan politiet bare ignorere anmeldelsen? Hvis andre borgere, organisationer eller virksomheder begynder at sende uopfordrede mails ud, bliver det da takseret til noget omkring 10.000 kroner, per mail!

  Er såkaldte “medier” fritaget fra reglerne om indhentning af samtykke eller hvad er forklaringen?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 26. september 2018 @ 20:15

 35. @Dansk – Skatteyder – Frustreret — 26. september 2018 @ 20:15

  Der er tale om to forskellige ting. Kim Møller hentyder til databasen, hvor de sandsynligvis har en kopi fra før sommeren 2017, som med stor sandsynlighed er fremkommet på ulovlig måde. Den anden ting er sandsynligt brud på markedsføringsloven, hvor Redox har tilsendt uopfordrede mails med en brugerundersøgelse. Det må virksomheder kun, hvis de har fået tilladelse af modtager. I den famøse mail var der et link i bunden, hvor man kunne fravælge fremtidige mails. For at kunne framelde, så følger det logisk, at man forud har kunnet tilmelde sig nyhedsmails fra Redox. Her vil Redox få et seriøst forklaringsproblem.

  Bølgerne gik ret højt den gang og nogle var da også inde på muligheden for at anklage efter markedsføringsloven. Desværre må man formode, at det er løbet ud i sandet, vi (jeg) har i hvert fald ikke hørt noget.

  Som en eller flere er inde på, så kunne man vælge at ignorere Simon Bünger Paulsen. Det synes jeg er dårlig ide’ al den stund, at Redox gør sig i intimidering af modstandere, som hænges ud med billeder og navne på deres side.

  Angående IP adresser så er betydningen af hvor en sådan IP bliver tildelt afgørende. Skal man endelig skrive på et stærkt venstreorienteret forum, så skriv via en privat internet udbyder som TDC, Telenor, Telia osv. Brug endelig ikke en arbejdsPC, for det kan spores også af venstreradikale. Men bedst er selvfølgelig ikke at give dem nogen opmærksomhed!

  Kommentar by T. H. — 26. september 2018 @ 23:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper