30. september 2018

Jyllands-Posten til kamp for bevarelse af status quo: “Citater fra Nye Borgerlige-folketingskandidater”

Jyllands-Posten kører idag i en stort opsat artikel hårdt på Nye Borgerlige. Anstødsstenen er (formelt), at flere politikere fra partiet har skrevet kontroversielle ting på Facebook. Det drejer sig foruden erklæret vilje til at forsvare den danske grænse med våbenmagt, om tvetydige jokes og en sammenligning af Koranen med Hitlers ‘Mein Kampf’. En sølle pendant til Ekstra Bladets ‘Tulles tosser’, “Det har de sagt”, 30. marts 2015. Angrebet på DF virkede ikke, og Jyllands-Postens kamp for status quo fastholder kun avisens rolle som tiltagende overflødig.

(Dokumentation: JP.dk, forside, 30. september 2018, udsnit)

Lad os se nærmere på det sidste kontroversielle udsagn. Som formuleret af Nye Borgerliges spidskandidat i Københavns Storkreds, der hævder at Islam er had, og “Koranen er muslimernes Mein Kampf.”

(Ketil Wathne Rasmussen på Facebook, 27. juli 2018: “Koranen er muslimernes Mein Kampf.”)

Adskillige litterater har lavet enslydende analyser, herunder ikke bare Winston Churchill, der i 1953 fik Nobelprisen i litteratur for et seksbindsværk, hvori han blandt andet betegnede Hitlers ‘Mein Kampf’ for ‘the new Koran of faith and war. Nobelkomitéen gav ham prisen med disse ord: “The books are characterized by colorful narration but also by objectivity”. Churchill var i sine unge år krigskorrespondent, og stiftede her førstehåndskontakt med Islam.

Churchill kendte sin Islam, det samme gjorde professor Johannes Østrup, der i midten af 1930’erne som rektor for Københavns Universitet gæstede et tysk universitet. Han var små tyve år forinden blevet professor i islamisk kultur på Københavns Universitet, og nazificeringen af universitetet gav ham lignende associationer.

Forfatteren Karen Blixen fik aldrig Nobelprisen i litteratur, men havde kendskab til Islam i kraft af sine mange år i Afrika. I marts 1940 boede hun i Berlin, og så tydelige paralleller mellem Islam og nazisme.

Tre citater

“These months in the Landsberg fortress were however, sufficient to enable him to complete in outline Mein Kampf, a treatise on his political philosophy… All was there—the programme of German resurrection; the technique of party propaganda; the plan for combating Marxism; the concept of a National-Socialist State; the right position of Germany at the summit of the world. Here was the new Koran of faith and war: turgid, verbose, shapeless, but pregnant with its message.” (Winston Churchill, The Second World War, Vol I: The Gathering Storm, 1948. S. 43)

“Mon der vel nogensinde har været noget som dette Tredje Rige? Af de foreteelser, som jeg i mit liv har kendt til, er den, der kommer det nærmest, Islam, den muhamedanske verden og Verdensanskuelse. … Den muhamedanske verdensanskuelse har som nazismen en uhyre selvfølelse: Den rettroende står over alle vantro, én rettroendes sjæl er mere værd end hele verdens guld… I sine ritualer har islam lighed med Det Tredje Rige: De Rettroende får ikke tid til at blive fremmede for hinanden. Nogle ting i ‘Min Kamp’ ligner kapitler i Koranen. (Karen Blixen, Breve fra et land i krig, marts 1940)

“Der kan forekomme pludselige Afskedigelser uden nærmere Begrundelse eller forflyttelser, hvis man er saa uheldig ikke at tækkes Studenternes nazistiske Gruppefører – jeg kender personlige Eksempler paa begge Dele. Meningen med dette skrappe Regimente er at gøre Universiteternes Lærerstab til Nazist-Statens lydige Tjenere; det, man vil have, er, at de skal sige og skrive det rigtige. Og det ‘rigtige’, det klinger helt muhammedansk: Der er kun een Hitler, og vi er alle sammen hans Profeter. (Professor i islamisk kultur Johannes Østrup, Erindringer, 1938, s. 250)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/95250/trackback

47 Comments »

 1. ALARM-MELDING: EN SOCIAL ATOMBOMBE UNDER EUROPA…..
  Vi lever i vanvittige tider hvor mange politikere og journalister er tilhængere af idioti, barbari og kollektivt selvmord. (lidt ligesom da en sekt i en sydamerikansk jungle tvang hundreder af mænd, kvinder og børn til at indtage dræbende giftstoffer)
  Læs om den sociale ATOMBOMBE på snaphanen. Den er under anbringelse af Merkel, EU og vores egen Lars Ulykke.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. september 2018 @ 10:58

 2. – Alexander

  Jeg sletter dine næste spam-kommentarer.

  Kommentar by Kim Møller — 30. september 2018 @ 11:12

 3. Som at høre DR eller et topstyret parti’s måde at piske dissidenter ud på.
  De skal ud, fordi de truer det vedtagne mantra om hvem der skal score..
  Det kunne fx være Claus Hjort Frederiksen, for hvem hans personlige indtægt er vigtigere end at Danmark pludselig skal betale milliarder for uflyvelige klampfly vi ingen brug har for, bare for at handskedukken Hjort skal have anus smurt.
  Det kunne være NB der har travlt med at stoppe alte kameraden fra konservastive i nordsjælland ind som spidskandidater i hele landet..
  Det kunne være PlasticAuken, der ikke har noget parti at hoppe til, selvom isflagen hun står på er smeltende..
  Det kunne være hele banden af nassende polit/journo/kneppe/luderkarle der usikkert stimler sammen hver gang der lugter af gratis penge- fx Morten brugtbilsforhandler Helveg der aldrig kan bestemme sig for hvor han skal suge mest vedholdende..
  At se krapylet vride sig som maddikker i et opspist kadaver er ulækkert og de er ikke bedre end nasserne fra hele verdenen.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. september 2018 @ 11:13

 4. ja, det er tydeligt at hele MSM har forenet sig i fælles kamp mod NB. Lav en google søgning med NB for de sidste 24 timer, så kan man se at Berlingske, Nordjyske.dk, Tv2, Altinget har kopieret JP-artiklen.

  Nye Borgerlige skal udstilles som ekstremister der skal bekæmpes således at masseindvandringen kan fortsætte efter næste valg. Journalister er politiske aktivister.

  Kommentar by kenneth — 30. september 2018 @ 11:23

 5. Hvorfor tør ingenmedier at spørge Per Stig Møller om dette udsagn.

  Fhv. Udenrigsminister Per Stig Møller har sagt det så smukt: Det er en kendsgerning, at i Koranen står der:”Du har lov til at FORSTILLE”.
  Lyve overfor vantro. Hvis du som muslim kan vinde ved det.

  Udsagnet står i hans seneste bog og han har to gange sagt det ordret på Radio 24 Syv.

  Kommentar by Anders Nielsen — 30. september 2018 @ 11:29

 6. Pernille Vermunds kommentar til JP-atiklen:

  “NÅR POLITI OG GRÆNSEVAGTER BÆRER VÅBEN, SÅ ER DET FOR, AT DE I YDERSTE INSTANS KAN BRUGE DEM

  I morgen bringer JP en stor historie om Nye Borgerlige. DR følger op, jeg har her til aften givet interview til Radioavisen.

  Sagen kort:

  Nogle af vores folketingskandidater har i konkrete opslag bakket op om, at politiet og grænsevagterne skal benytte våben, når de bliver angrebet.

  Det finder en valgforsker ekstremt.

  Mit svar er, at vores folketingskandidater ikke er ekstreme. Det er til gengæld de politikere, der har svigtet danskerne og bragt vores frihed og sikkerhed i fare.

  Vi lever i dag med koranklodser i gaderne, militærbeskyttelse af den jødiske synagoge i København og konstant politibeskyttelse af politikere, debattører og journalister, der har kritiseret islam.

  Indvandrere og efterkommere fra de muslimske lande er massivt overrepræsenteret i kriminalitetstatistikkerne.
  Og antallet af anmeldelser for grov og personfarlig kriminalitet er steget voldsomt de seneste år.

  Men kriminelle udlændinge bliver ikke udvist konsekvent og efter første dom. Til gengæld lukker politikerne hvert år nye voldsparate mennesker ind i vores land.

  Det er naturligvis ikke rart at tænke på, at politi og grænsekontrol kan havne i situationer, hvor de er nødt til at trække våben.

  Derfor vil det måske skræmme nogle, at man taler højt om disse problemer. Men vi er et parti, der siger, hvad vi mener og gør, hvad vi siger.

  Og det er ikke Nye Borgerlige, der har skabt den ekstreme situation, vi nu befinder os i. Det er politikerne.

  Indtil der er styr på udlændingepolitikken, og udviklingen er vendt, så må vi leve med mere beskyttelse, end vi havde behøvet, hvis politikerne i tide havde gjort det rigtige og det nødvendige.

  Det er staten, der har monopolet på vold. Hvis staten mister voldsmonopolet, så bryder retsstaten sammen.”

  Kommentar by kenneth — 30. september 2018 @ 11:32

 7. Uanset hvor meget Messerschmidt, for sket ikke at tale om alle der står til venstre for ham, dundrer imod NB, så får de min stemme ved næste valg. DF har fejlet massivt! De har fået et par basseører til pensionisterne, der kunne have været 36 milliarder større, hvis de havde sat uLøkken stolen for døren. Det er ingen menneskeret, at enhver araber eller neger, der ikke kan eller ikke gider arbejde kan bosætte sig i Danmark og modtage mine skattepenge uden nogen rimelig grund. Punktum

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 30. september 2018 @ 11:53

 8. En anden klog kommentar fra en folketingskandidat fra NB:

  “En stats suverænitet hviler på evnen til at kunne forsvare sine grænser og udfolde de gældende love og regler, i sidste ende med våben magt.

  Både politi og forsvar er underlagt en række nationale regler og internationale konventioner for brug af magt, hvilket vi naturligvis skal følge. Nye Borgerlige vil ikke aflive alt og alle ved grænsen men vi bakker naturligvis op om dem der er sat til at håndhæve magtmonopolet, også når det kræver mere end dialogkaffe.

  Vores ydre grænser vil i de kommende år opleve et stigende pres og midlerne til at sikre dem er ikke altid kønne. Kan vi ikke opretholde vores suverænitet ved grænsen har vi ingen stat, men det skal ske konsekvent, proportionelt og i overensstemmelse med almindelige internationale regler. Det eneste ekstreme i diskussionen er den manglende forståelse for hvor og hvornår magtanvendelse er legitim.”

  Kommentar by kenneth — 30. september 2018 @ 12:02

 9. VI DANSKERE bør skynde os med at indse at der ikke er den store forskel på kommunismen, nazismen, fascismen og islamismen. Alle fire ideologier er dødsensfarlige. Og kombineres de så med korruption, falsk humanisme og dalende intellektuel formåen er man på den lige vej til vanvittige, blodige og dødbringende udskejelser.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. september 2018 @ 12:14

 10. Jeg tiltror efterhånden vrøvleakrobaterne på Jyllands Posten alle mulige politiske motiver (således også dette eklatante bukkespring) – Men, trods alt, det vi her er vidner til, tager sgu stikket – Bliver I pressefolk aldrig klogere? – Husker I ikke, pressens udskejelser og tab af ansigt, i forbindelse med seneste amerikanske præsidentvalg? – Den kampagne I her har igangsat mod NB er en presseteknisk dødssejler – Men fortsæt endelig, jo mere I skriver af den slags, jo større er chancen for massiv valgsejer for NB!

  Kommentar by T. Flodur — 30. september 2018 @ 12:26

 11. Undlad venligst at skrive islam med stort i, altså ikke Islam, men islam!

  Kommentar by ino — 30. september 2018 @ 12:34

 12. “De støtter at skyde migranter og kriminelle i benene”. Det gør jeg ikke. Jeg støtter at skyde kriminelle, fx indvandrede pædoer, voldtægtsforbrydere og ham knivgalningen, den afghanske, i Tyskland i forgårs (se forfærdelig video på Snaphanen), lige i æ pan’, som vi siger på godt jysk. It’s called stopping-power, og det er den eneste rigtige vej ud af den muhammedanske sump, som vi synker mer og mer ned i.

  Migranterne behøver man ikke skyde decideret, men kan man se, at det er 100% muhammedanere, der kommer i gummibåd på åbent hav, så kunne nogle gæve europæere måske godt sørge for, at båden ikke når til Europa….en dartpil kunne være effen.

  Kommentar by Kuffar — 30. september 2018 @ 13:07

 13. Forvent ikke, at JP’s reportere ser længere perspektiver eller anstiller historiske og litterære sammenligninger.

  Kan de finde noget, der i kortform ser skummelt og helst nazistisk ud, så bang tju, kagen bliver bagt og smækket på bordet.

  Håber NB-politikerne får spalteplads til svar, og at de står fast på deres principielle standpunkter. Orker ikke at læse om det i JP. Der er så alt for meget andet at brække sig over for tiden.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. september 2018 @ 13:30

 14. “Skyd efter benene!”

  Kommentar by A-mad — 30. september 2018 @ 14:12

 15. Hvis ikke dem der skal forsvare os må skyde om nødvendigt, hvorfor skal de så have skydetræning? Selv om politiet ofte agerer, som var de uddannet børnehave-pædagoger, så er der vel en mening med at de er ved politiet og ikke i børnehaven?

  Alle dem fra iSlammet, som vælter ind og vil overtage hvad der er vort, kender ikke pædagogiske værktøjer som andet end KOran-ærende skulderklap og skal mødes med deres egne metoder, hvis vi fortsat vil have en fri, sekulær stat/Europa.

  NBérne har ret, men MSM, EU, Folketing og godhedsindustrien kæmper alle en indædt kamp, for beholde deres lukrative indtægter og drømme om mere, på menig mands bekostning.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. september 2018 @ 14:59

 16. BT’s afstemning er “rigged” Den står konstant på 47% til både for og imod, uanset antallet af afgivne stemmer:

  https://www.bt.dk/politik/nye-borgerlige-kandidater-stoetter-at-skyde-mod-migranter

  Kommentar by Træt — 30. september 2018 @ 15:01

 17. Det er jo helt forudsigeligt, at vi her op til det kommende FTvalg vil se en mere og mere perfid stribe angreb på NB fra hele Rød Front. Det er måske det eneste overhovedet, resten af de opstillingsberettigede partier kan enes om, nemlig at svine NB og Pernille. Men vi er mange, der vil gå igennem ild og vand for partiet og Pernille.

  Kommentar by Knud Madsen — 30. september 2018 @ 15:27

 18. Jeg gentager mig selv, alt i de danske medier er afskrift af andre medier, som alle lyver 100% om alt, vildleder, fordrejer, fortier, propaganderer og tilsyneladende har gjort det i op til et århundrede i træk hver evig eneste dag om hver evig eneste ting

  Kommentar by Jørgen Pedal — 30. september 2018 @ 15:28

 19. Det er da noget underligt noget at de to aviser Pollertiken og Jyllandsposten er flyttet sammen. De var jo meget forskellige før i tiden, nu ligner de hinanden mere og mere. Men de sidder vel lårene af hinanden i Pollertikens kantine. Nu er de vel blevet enige om at med de store tilskud fra Chrborg, er læserne/aviskøberne sådan set overflødige. Så hvorfor ikke nøjes med at give dem journalistisk luftsteg og junk-food? Det er jo ligegyldigt om de køber aviserne eller ej. Mængden af pjat, pop, tynd snik-snak og opdigtede historier er ihvertfald steget siden sammenlægningen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. september 2018 @ 15:36

 20. Naziislam er so sidste folketingsvalg.

  jyllands-posten.dk/politik/ECE7619858/Konservative-erkl%C3%A6rer-krig-mod-%C2%BBnaziislamisme%C2%AB/

  Kommentar by Michael Jensen — 30. september 2018 @ 15:47

 21. Lidt samme betragtning som rød stue anlagde om vores forsvar.
  Hvis ikke det var tanken, de må deltage og beskytte vores frihed. Hvorfor så ikke nøjes med Tivoli Garden?
  De er også mere nuttede, og spiller de så smukt.

  Kommentar by White knight — 30. september 2018 @ 16:21

 22. De er også langt mere nuttede, og så spiller de så smukt.

  Kommentar by White knight — 30. september 2018 @ 16:23

 23. Pernille Vermund siger så rigtig, at det ikke er NB som er ekstreme, men de politikere som har skabt det kaos som Danmark står midt i.
  Senest var Sjælland een stor visitationszone, plus et sted på Fyn med massiv politi opbud.

  Kommentar by k m. — 30. september 2018 @ 16:24

 24. @k m. 16:24

  De sad i Danmarks mest jagtede Volvo: ‘Vågn op, bro. Vi har jagt på’
  Af Carsten Norton, Sune Fischer, Ole Steen og Kristian Hansen
  Søndag d. 30. sep. 2018 – kl. 16:00

  Føreren i den sorte Volvo V90 hev efter vejret, og han rystede i hele kroppen. Han langede ud efter sin kammerat på passagersædet og ramte ham i maven.

  – Vågn op, bro. Vi har jagt på.

  Hans blik gled konstant op til bakspejlet for at se, hvor indsatslederbilen lå. Hidtil havde den ligget to-tre biler bag dem, men så trak den ud og begyndte at køre aggressivt.

  Kammeraten vågnede ikke rigtig. Troede, det var en joke. Føreren forsikrede ham om, at det var det ikke. Det var alvor.

  – Den er god nok. Politiet er efter os.

  Hurtig beslutning
  Kort forinden havde de fire kammerater i bilen været på vej til Roskilde i bilen. På et tidspunkt var de stoppet for at købe vand og cigaretter. De havde også delt en joint. Klokken var mellem 13 og 14.

  På Ringstedvej passerer de en Circle K-tankstation lidt syd for Roskilde. Føreren i bilen spotter en bil. Det er en af den slags, politiets indsatsledere kører. Den holder med snuden ud mod vejen. Klar til at køre.

  I bakspejlet ser føreren, at bilen sætter efter dem. Umiddelbart er han ikke nervøs, men de er fire unge gutter omkring de 20 år, de har lige røget en joint og kører i en stjålet bil. Og så er der i øvrigt ingen af dem, der har kørekort.

  Føreren beslutter at trækker ud mod motorvejen med retning mod København. Bilen i bakspejlet følger efter. De har ‘jagt på’.

  Da bilen bag dem begynder at kører aggressivt, træffer føreren i Volvoen en hurtig beslutning. I den givne situation vil han ikke standses. I stedet trykker han på speederen.

  Chokerede over omfanget
  Ekstra Bladet har som det første medie mødt to af de fire mænd, som i fredags sad i den Volvo V90 på svenske plader, som satte hele Danmark i stå. Mødet foregik et hemmeligt sted på Sjælland efter flere telefonsamtaler med både den ene af mændene og hans advokat Asser Gregersen.

  De to mænd er 20 og 21 år. De er begge fra Sjælland og er chokerede over omfanget af den aktion, politiet satte i værk for at pågribe dem.

  – Vi er jo bare et par unge fyre, der havde det sjovt med den bil. Vi ved godt, at det var ulovligt (at køre i en stjålet bil uden kørekort, red.). Men så alvorligt er det heller ikke. Det er noget, der sker hver dag, siger den 20-årige.

  Vil væk
  Tankerne flyver igennem hovedet på føreren, mens Volvo’en accelererer. Det er vist lykkedes at hægte den aggressive bil af, men de skal væk fra motorvejen. Og det skal ske, før de kommer for tæt på hovedstaden. På dette tidspunkt befinder Volvo’en sig i Midt- og Vestsjællands politikreds. Hvis de når ind til Vestegnen eller København, vil der sikkert være mere politi.

  Føreren tager afkørslen ved Hedehusene. Omkring Baldersbrønde øst for Hedehusene kører de ned til en genbrugsstation. Her kan de måske stoppe og ryge en cigaret og tale om, hvad de gør.

  På genbrugsstationen spotter de fire-fem personbiler. Flere af dem opfører sig underligt – eller er det bare dem, der har paranoia. En Audi trækker ind foran dem. Føreren i Volvo’en vil væk. Han trækker ind over en kantsten for at komme udenom Audien.

  De fire unge mænd kører tilbage på motorvejen. Nu med retning mod Sjællands Odde. De må skille sig af med Volvo’en,

  – Galskaben måtte stoppe, siger den 20-årige.

  Ved Kirke Sonnerup drejer de af og kører til Kirke Såby midt mellem Roskilde og Ringsted. Her stiller de bilen på et sted, hvor den er nem at få øje på. Føreren smider nøglen i et busk nær bilen.

  Ingen af dem har haft tid til at se på et ur. Men adspurgt mener de ikke, der er gået mere end 15-20, siden jagten på dem begyndte.

  I det samme hører de en helikopter over dem. Føreren fra bilen og den sovende kammerat fra passagersædet tænker, at der må være blevet skudt i nærheden. Måske tror politiet, at det er dem?

  De gemmer sig i et buskads og ringer efter en taxa.

  ‘Spiller normale’
  Cirka 20 minutter efter sidder de i en taxa. En trafikmelding afbryder musikken i bilen og meddeler, at broer, tunneller og færger til og fra Sjælland er lukket. Volvo’en er efterlyst og sættes i forbindelse med alvorlig kriminalitet, forlyder det fra politiet.

  På det tidspunkt havde de ikke opgivet bilen, men nu går omfanget og alvoren op for dem. Den 20-årige kan næsten ikke trække vejret. Slet ikke tale. Men de fire kammerater ’spiller normale’. Taxachaufføren ved ikke, at hans passagerer på det tidspunkt er Danmarks mest eftersøgte.

  To af de fire står af og tager videre på egen hånd. Den 20- og 21-årige kører videre med taxaen til et sted, hvor de bliver samlet op af en kammerat og kørt ud til den hemmelige adresse, hvor Ekstra Bladet siden møder dem.

  I tv og på nyhedssites handler alt om den efterlyste Volvo. De to venners mobiler ringer konstant.

  – Alle (vores venner, red.) har set den bil, siger den 20-årige og fortæller, at kammeraterne spørger, hvad de har lavet.

  – Jeg ved godt, jeg er en frisk fyr, men jeg er også en god fyr, der har mit liv kært, siger den 20-årige, som efter eget udsagn forsikrede sine venner om, at der måtte være sket en misforståelse.

  Samtidig sidder de to kammerater og spørger sig selv: ‘har vi gjort noget?’

  Ved 15-tiden kontakter den 20-årige sin advokat, giver ham adressen, hvor den sorte Volvo V90 holder, og beder ham give oplysningerne til politiet.

  Han ved godt, at mange sikkert vil sige, at de bare skulle være stoppet, da politiet eftersatte dem.

  – Det er førerens beslutning at trykke på speederen i stedet for at trække ind til højre, siger han og understreger, at han har det dårligt med, at almindelige trafikanter har været bragt i fare under biljagten.

  – Jeg ville ikke kunne leve med, at nogen var kommet til skade eller havde mistet livet. Men politiet har også et ansvar ved at køre det så stort op, for vi havde ikke gjort noget rigtig alvorligt, men kom selv i tvivl, fordi det var så massivt.

  De to mænd oplyser, at de endnu ikke er blevet afhørt af politiet. Via sin advokat oplyser den 20-årige, at han er villig til at samarbejde med ordensmagten.

  Svar fra politiet

  Hos Københavns Politi bekræfter kommunikationschef Tasja Parize, at de ikke har talt med alle personerne i den sorte Volvo.

  – Vi har talt med nogle af dem. Vi kan ikke sige hvem, men der er nogle, vi endnu ikke har talt med. Det arbejder vi på, siger hun.

  – Er det korrekt, at de selv kontakter politiet og fortæller, hvor bilen er?

  – Vi kan bekræfte, at de selv retter henvendelse til politiet via deres advokat.

  – Deres beskrivelse af hændelsesforløbet divergerer fra det, chefpolitiinspektør Jørgen Skov oplyste på pressemødet?

  – Vi kan på nuværende tidspunkt ikke kommentere omstændighederne vedrørende hændelsesforløbet, lyder det fra Københavns Politi.

  Kommentar by Carlo di Napoli II — 30. september 2018 @ 16:47

 25. -> Carlo di Napoli II — @ 16:47
  Det er jo et helt manuskript til en kommende Olsen-banden-film! En sikker succes som folk vil måbe begejstret over. Titlen kunne passende være “Egon Olsen lægger landet øde”.
  Egon Olsen:
  Jeg skal bruge nogle rygter, en gammel Volvo, 2-3 smudskede personer, en helikopter over Fyn, og så det samme intelligente politi som har været med i de tidligere Olsen-banden-film.

  Kommentar by Henning Jensen — 30. september 2018 @ 17:31

 26. Hvornår gik den almene viden om islam, som eksempelvis Churchill besad, tabt?

  For der er jo tale om et videnstab. Når Løkke taler om, at de muslimske terrorister voldtager en af verden store religioner, islam, så er han jo også en del af dette videnstab. Det gør de da ikke. De inkarnerer da netop islams inderste onde sjæl. De handler som den gemene røver, massermorder af kristne og jøder, og ulækre pædofile, Muhammed, al vestlig kulturs største fjende.

  Islam havde i øvrigt sin egen “Hitler”, Amin el-Husseini:

  https://da.wikipedia.org/wiki/Amin_el-Husseini

  Der findes ikke nogen moderate muslimer. De, som fremstår som sådan, taler med to tunger, en udbredt skik hos arabere, der er sanktioneret i Koranen.

  Det fornemmeste man kan som araber er at snyde og bedrage os hvide, nordiske mennesker. Islamificeringen af Danmark er jo akkompagneret af arabisk hånlatter.

  Muslimerne er kommet til Danmark for at overtage din rigdom for derpå at skære halsen over på dig og dine kære.

  Og derfor skal vi også ved næste valg udskifte det nuværende folketing med politikere, som ønsker tage vare på de hvide, etniske danskeres sikkerhed og sparke araberne ud af landet.

  Jeg har for øvrigt lige læst den antisemitiske politiker Mogens Lykketofts angreb på det israelske demokrati i Politiken.

  Palæstinenserne og deres løgne har desværre mange kollaboratører i Danmark, EU og FN.

  Kommentar by np — 30. september 2018 @ 17:51

 27. Med så inkompetent politi vi har burde det være en menneskeret at kunne forsvare dit eget hjem mod indtrængende.

  Kommentar by redneck — 30. september 2018 @ 17:58

 28. 9) A. BE.– Så enkelt er det ikke. Alle 4 nævnte ideologier/religioner er helt i Darwins ånd. Alle gver samfundsforhold som resulterer i en stor biologisk vækst. Liberalismen er en selvmordsideologi som giver ekstrem negativ biologisk reduktion .– Siden 1970 har danske kvinder aflivet c 1 mill døtre og sønner ved abort. Demografi er skæbne.– Pakistan 1970 6o mill indb.2018 208 mill indb. Thailand 1940 14mill indb. 2018 70 mill indb. Derfor en film som ” Hjertelandet “.

  Kommentar by Dansker — 30. september 2018 @ 18:16

 29. #Carlo di napoli, 24: Din historie er da ganske underholdende, men det lyder mærkeligt at politiet skulle spærre det halve Danmark af pga. en stjålen bil, selvom den havde svenske nr.plader, hvis den bare tilfældigt er kørt forbi et bestemt sted. Mon ikke der stikker mere under? Din lille krimi-novelle er måske bare et forsøg på at bagatellisere??

  Kommentar by tp — 30. september 2018 @ 18:42

 30. @tp 18:42: Det er Ekstra Bladets Carsten Norton, Sune Fischer, Ole Steen og Kristian Hansen, der har mødt og interviewet to af de fire i Volvo V90 forleden.

  Kommentar by Carlo di Napoli II — 30. september 2018 @ 18:46

 31. Lars Ulykkes udtalelser lyder som om han ikke har sat sig ordentligt ind i hvad migranternes islamisme er for noget. Eller vil han bare bortforklare for enhver pris? Men i flere lande har islamisterne jo med vold, terror, tortur, blodbade og massemord demonstreret hvad islamisternes politik går ud på. Deres “religion” er ikke en ægte religion, men mest en ideologi som går ud på at dræbe og erobre. Se selv dokumentarfilm på nettet om islamisternes ufattelige brutalitet og blodtørst.

  Kommentar by tp — 30. september 2018 @ 18:53

 32. Iflg. EB “fire unge fyre”. Formodentlig fire afrikanere eller arabere fra Sverige, (?), siden det ikke oplyses at de er “pæredanske”.

  Kommentar by tp — 30. september 2018 @ 19:01

 33. Det er mig en gåde, at der stadig er danskere der læser den avis der engang var “Jyllandsposten”, som senere blev til “Politiken Light” og som derefter blev “Aarhusudgaven af Politiken” eller “Politiken Vest”. Der kan da umuligt være så meget som en af dem der for 10-15 år siden læste Jyllandsposten som stadig hænger ved som læsere af “Aarhusudgaven af Politiken”.

  Den københavnske sekt for hvem “Politiken” er menigheds blad skrumper heldigvis ind, hvis man skal dømme ud fra menigheds bladets læsertal.
  Hvordan har det så samtidigt været muligt for sekten at finde medlemmer i Jylland? Åbenbart så mange, at der også for dem nu findes et menigheds blad “Aarhusudgaven af Politiken”.

  Kommentar by bjarne binee — 30. september 2018 @ 19:08

 34. Ikke alene har de radikale og skabsradikale med deres korrupte og pivfalske “humanisme” åbnet op for masseindvandring, …. og de for danskerne katastrofale konsekvenser….men de har også sørget for at danskerne er næsten forsvarsløse overfor hjemmerøvere, bander og terrorister.

  Kommentar by Bent Nielsen — 30. september 2018 @ 19:21

 35. Proportionsforvrængning at sammenligne Mein Kampf med Koranen. Sidstnævnte er klart værst og farligst for danskerne. Som Glistrup skrev:

  Den forlængst totalafsluttede 1933-1945 parentes rummede
  kun brøkdele af de dansker-udslettelsesfarer, som er
  hovedindholdet i de foreløbigt over 1.300 år fastholdte
  muhamedideologiske bestialske kvindeundertrykkelser,
  straffe, Helligkrigsførelser og andre terrorvoldsudåder.

  Kommentar by perhag — 30. september 2018 @ 20:38

 36. De fire i den sorte Volvo er nok ikke helt så uskyldige og harmløse som den radikale avis EB prøver at få det til at lyde som. Aviserne dyrker jo generelt det med at sløre hvor alvorlig og hvor omfattende migranternes kriminalitet efterhånden er blevet.

  Kommentar by Bent Nielsen — 30. september 2018 @ 21:15

 37. #28… Ja, den radikale “liberalisme” eller nærmere fascisme/feminisme/kommunisme, står ihvertfald for en politik der lægger op til elendighed, vold, mord, terror og massedød. Men sådan har det jo været alle dage med totalitære kliker og partier. Deres idioti og ondskab er uden grænser. Så det kan kun være meget uvidende eller skøre vælgere som stemmer på dem.

  Kommentar by Bent Nielsen — 30. september 2018 @ 21:24

 38. “Det finder en valgforsker ekstremt”. Nå, gør han det? Mon ikke der bare er tale om en journalist-kollega som til lejligheden kalder sig forsker. Eller der er tale om en amatør fusker, som kun er “forsker” nogle få dage om året. Eller der er tale om en akademisk klovn som ikke er bedre til at vurdere Nye Borgerliges politik end en hvilkensomhelst tilfældig molbo. Ihvertfald er henvisningerne til en “ekspert” eller “en undersøgelse har vist” ofte digt og humbug.

  Kommentar by tp — 30. september 2018 @ 21:45

 39. bjarne binee — 30. september 2018 @ 19:08

  Nu læser jeg ikke papirudgaven af Politiken Vest og vil heller ej betale for at komme ind bag deres betalingsmur, men det er efterhånden det eneste MSM der har kommentarspor, der virkelig kan give kontra til den venstredrejning, som mediet har taget, siden sammenblandingen med Politiken.

  Det er en lettelse at der dog er et MSM, hvor iSlamkritikkere fortsat kan komme til orde (godt nok via FB), så andre borgere også kan få faktuel indsigt i alt det, som venstrefløjserne bringer og forsøger at bilde folk ind.

  Som f.eks. denne kronik (vist hevet direkte fra Politiken Østs hovedkvarter) af Thomas Borchert:
  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE10891056/er-i-da-blevet-vanvittige/
  ……….
  Denne kronik skriver Ricard Riis i øvrig også om d.d.:
  https://ricardtriis.wordpress.com/2018/09/30/kong-salomon-versus-joergen-hattemager/
  for hvem der, som jeg, gerne læser hans mange kloge blogs.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. september 2018 @ 22:37

 40. Politiken Vest er på Soros’ lønningsliste.

  Kommentar by Iznogut — 30. september 2018 @ 23:55

 41. Jamen det er jo sandt,hvad er problemet??

  Kommentar by dunk — 1. oktober 2018 @ 00:33

 42. “Hans advokat” ? Hvormange tumber og biltyve uden kørekort, har en advokat?
  Det er vanekriminelle- det er ikke synd- bilen er stjålet fra en ejer- vil de brænde den af- hvorfor er de her unge mænd ikke på arbejde- alle deres “venner” kender bilen- aha flere daskere og nassere og biltyve og kørekortsmanglende hashafhængige- perkere.
  Der er meget i historien begge steder fra der ikke passer- og der er noget der ikke er nævnt, nemlig islam, hvor er islam og mullaher og imamer i denne her historie? Bortførelse? Hvad laver de storbyperkere ude i landet, henter de hash? Våben? Sprængstoffer?

  Kommentar by Hul igennem? — 1. oktober 2018 @ 07:25

 43. Enig ALEXANDER BEAUMONT 15:36. “Det er da noget underligt noget at de to aviser Pollertiken og Jyllandsposten er flyttet sammen.”

  Derfor sagde jeg mit – i hvertfald en snes år lange – abonnement på JP op. Det var der også mange andre faste abonnenter, der gjorde, tror jeg.

  JP ringer ca to gange om måneden med rabat ‘tilbud’ og spørger om jeg ikke vil vende tilbage.

  Jeg lader ikke min ‘vrede’ gå ud over en af de formodentlig sagesløse kvinder, der ringer mig op, men da hende i starten stolt som salgsargument – sikkert instuderet? – med begejstring i stemmen sagde: “Vi har fået en ny chefredaktør!” Sagde jeg dog helt tørt:”Jeg kunne bedre lide den gamle” og sagde pænt farvel.

  Da jeg var abonnent, sagde mange, når jeg nævnte, at jeg holdt JP det uopslideligt morsomme: “Morgenfascisten Jyllandspesten” for ligesom at antyde, at de holdt med ‘menneskevenlige’ partier og kun læste ‘menneskelige’ aviser”. Bemærkningen var en god test på, at vedkommende stemte på et af de røde partier. Måske endda på kommunisterne i Enhedslisten, der bakker op om kommunisternes udryddelse af i alt 100 mio medborgere, der ikke havde de rigtige meninger:-)

  Hvis JPs formål med at blive Politiken Vest, var at repositionere sig væk fra sit tidligere ‘flossede’ image i rød stue, tror jeg måske ikke, det er så sikkert, at det med tiden vil lykkes for dem.

  Deres dårlige image i rød stue pga af Muhammed-tegningerne, tror jeg alligevel vil hænge ved JP i al fremtid.

  Lidt ligesom én eller anden artikel JP skulle have bragt engang i 1930’erne, der vistnok næsten hyldede Mussolini, var argumentet for, at de røde monomant i dag kalder dem for “Morgenfascisten Jyllandspesten”, her snart 90 år efter den famøse artikel.

  Men Dagbladet Politiken har ‘det Radikale Venstre teflon’ så alt preller af på dem selv deres tyskvenlighed under besættelsen, hvor de kort efter den tyske besættelse den 9.aril 1940 af Danmark på forsiden den 28. april 1940, fan’me skrev: “Winston Churchill er en farlig mand” ! Her omtalt i en fremragende klumme af den nu legendariske Ulrik Høy, der for nylig blev fyret fra Weekendavisen, da WA fik ny chefredaktør, den maskerede Radikale Venstre elskende, Martin Krasnik, der – fornemmer man – sigter på inden længe, at blive chefredaktør på selv samme Politiken. (Bare vent og se! :-(

  Kommentar by A-mad — 1. oktober 2018 @ 15:05

 44. Ulrik Høy: “Dengang i april 1940 blev demokratiets fremmeste talsmand kaldt en farlig mand. Man skulle mene, det var diktaturets mand hr. Hitler og hans besættelsestropper, der udgjorde den faktiske farlighed. I dag udnævnes det danske demokratis øverste repræsentant til en farlig mand på grund af håndteringen af Muhammed-krisen.”

  http://www.skattetryk.dk/2006/03/17/politiken-28-april-1940-winston-churchill-er-en-farlig-mand/

  Kommentar by A-mad — 1. oktober 2018 @ 15:12

 45. Jeg tager min ros til Politikens Vests (tidligere JP) tilbage:

  For nu tilter det da helt for mediet, med en kronik af Martin Lidegaard, næstformand for den radikale folketingsgruppe,:
  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE10902961/lad-os-moedes-paa-midten/
  der er HELT LUKKET for kommenterer!
  Det er sq da under AL KRITIK :((((

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. oktober 2018 @ 15:28

 46. Politikens Vests kommentarspor

  skulle der have stået.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. oktober 2018 @ 15:29

 47. DF er blevet magelige og magtsyge som et andet Socialdemokrati, det sidste landet har brug for er to af slagsen. Så med mindre Stram Kurs stiller op, bør man naturligvis stemme NB.

  Kommentar by LarsB — 1. oktober 2018 @ 16:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper