1. oktober 2018

Regnbueflag i ‘Den Store Bagedyst’ på DR1, lørdag aften: “Det var helt klart et politisk statement.”

Det er noget nær en etableret sandhed, at uanset hvem der vælges til præsident i USA, så gør han hvad der kræves geo-politisk. Det afspejles ikke i de danske medier, hvor et snævert demokratisk flertal samler USA, og et snævert republikansk flertal splitter. Under Barack Obamas besøg i Kolding kunne man på TV2 News høre en ekspert forklare, at Obama havde gjort meget for at samle USA, herunder givet rettigheder til homoseksuelle. Intet om at det faktisk deler USA, og slet intet om Obamas flirten med sekteriske ‘Black Lives Matter’.

Da George W. Bush besøgte Danmark i 2005 var der mere end 40.000 moddemonstranter. JyskeVestkysten fandt kun en enkelt der gad demonstrere imod Obama. En venstreradikal fra Roskilde ved navn Lasse. Det siger alt.

Med fortløbende holdningsmassage udvisker medierne nuancerne, og drejer den folkelige opinion med eller mod udenlandske statsledere. Hvis Vladimir Putin kom til Danmark, ville moddemonstrationerne være massive. Tilfældigt kom jeg til at se lidt af Den Store bagedyst lørdag aften på DR1. Blandt de ti deltagere var 21-årige Albert, hvis kage var en kopi af Moskvas Vasilj-katedral. Først diskret et billede af Putin, og så lige et regnbueflag i den bedste sendetid. Han er aktiv i LGBT-miljøet, og har tidligere haft en tilknytning til Socialistisk Ungdomsfront.

En deltager var i øvrigt iført en ‘No nationality’-trøje, dog ikke yndige Elissa med de bare skuldre, for hun ‘er nemlig tuneser’, som det står i profilen på DR.dk. Man mærker hensigten.

(Collage: Den Store Bagedyst med Putin og LGBT-symbol)

BT kom først – Lagde du mærke til detaljen: Bagedyst-Albert brugte kage som politisk statement.

“Det var ikke tilfældigt, at Albert som sit bud på et mesterværk i første runde af ‘Den store bagedyst’ valgte at bage den russiske Vasilji-katedral. … Først og fremmest begyndte Albert Hangaard Emtofts ‘Den store bagedyst’-rejse i Rusland. …

‘… Siden har jeg lavet meget politisk aktivistisk arbejde i forskellige organisationer, så derfor studerer jeg også østeuropæiske studier på Københavns Universitet med russisk som sprog.’ …

Den opmærksomme seer lagde også mærke til, at Albert valgte at pynte sin kage med et lille LGBT-regnbueflage. Her er det, det politiske kommer ind i billedet.

Det var helt klart et politisk statement. Jeg er selv homo, og jeg vil vise, at homoer også kan bage, være politiske og være interesserede i Rusland, selvom de har meget at lære i forhold til homoseksualitet.'”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/95279/trackback

39 Comments »

 1. Soros’ penge på arbejde hos Danmarks Propagandasender nr. 1.

  Patrioter i USA samler, hvad Globalisterne prøver at smadre. Sumpen drænes og når svindlerne fængsles og skydes, svinder midlerne til The Snowflake Movement.

  Kommentar by Iznogut — 1. oktober 2018 @ 04:56

 2. Iznogut Det du taler om sker aldrig. Trump er ligeså meget hoax, som resten af verden, hvis ikke mere

  Kommentar by Jørgen Pedal — 1. oktober 2018 @ 05:35

 3. Hvis man bruger sin kostbare tid på at se “Den store bagedyst” og hvad tv ellers sender af ligegyldig underholdning, så bliver man dels holdningsmasseret/manipuleret, dels spilder man sin tid på pop, pjank og pjat.Efterhånden er tv-stationerne mest de radigales løgne- og propaganda-fabrikker. De er i fordummelsens og forråelsens tjeneste.

  Kommentar by Bent Nielsen — 1. oktober 2018 @ 06:19

 4. Hoax, disruption, fake osv. De engelske ord sniger sig ind, og gør det danske sprog fattigere. Tal dog dansk til danskere.

  Kommentar by Bent Nielsen — 1. oktober 2018 @ 06:21

 5. Det er ret sært, men for ca. 12-14 år siden blev de radigale politikere lige pludselig klogere end lægerne. Det som af læger hidtil var blevet beskrevet og diagnostiseret som psykiske forstyrrelser, var pludselig noget helt sundt og normalt, iflg. de rødradigale, og lægerne fik ordre til at afskaffe diagnoserne. Sådan kan man altså også afskaffe sygdomme og drive sundhedspolitik. Resultatet er bl.a. flere politikere med psykiske forstyrrelser.

  Kommentar by Bent Nielsen — 1. oktober 2018 @ 06:34

 6. “No nationality” er det næste de rødradigale vil gøre moderne, smart, klogt og rigtigt. Meget selvmodsigende, når man tænker på hvordan de radigale ligger på maven for det inter-nationale. Men nu synes EU-kommissærerne at de enkelte lande skal afskaffes/klaskes sammen, så Europa kan blive een pærevælling, den samme ensartede havregrød af opløste nationer hele vejen igennem. Som de så nemt kan sidde og styre/udnytte/herse med, nede fra Berlin og Bruxelles. Det fortæller you tube og black pigeon, Antony Beevors og lektor Steen Steensens bøger mere om.

  Kommentar by Bent Nielsen — 1. oktober 2018 @ 07:04

 7. Følg et godt råd : Afskaf dit fjernsyn.

  Kommentar by Henrik True — 1. oktober 2018 @ 07:17

 8. “Homoer kan også bage”.
  Nøøøj, Albertine, er det virkeligt sandt?

  Kommentar by Bastardo — 1. oktober 2018 @ 08:21

 9. Ka’ SoRosset ikke bare betale for HELE DR?! De spiller jo alligevel udelukkende hans “musik”
  Hvad sparet – er tjent

  Kommentar by White knight — 1. oktober 2018 @ 08:41

 10. BLM = Antifa. Der er ingen forskel, det er bare en anden label, som når antifa herhjemme kalder sig redox eller, hvad der er dagens label.

  Kommentar by Jørgen Pedal — 1. oktober 2018 @ 09:37

 11. HVIS MAN fylder et “folketing” eller fjolseting med transvestitter, bøsser, lesbiske, feminister, mandehadere, kommunister, islamister, familiefjender, halvhjerner, ligestillings-fanatikere, klimatosser, skolepiger, europater, pampere, radigale og lobbyister fra indvandringsindustrien…. bliver resultatet måske derefter: skadelig lovgivning som kom den fra landets forvaringsanstalter og gummiceller. Det bør vælgerne nok tænke over inden det kommende valg.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. oktober 2018 @ 10:27

 12. Fantastisk byggeri!
  Andre steder bygges der sandslotte, hvilket kunne være et forslag til en kommende DR1-serie, på samme høje niveau som bageriet.
  https://www.naturninja.dk/oplevelser/byg-smukke-sandslotte/
  Se bort fra det lidt provokende billede, med den MeToo-fristende kvinde der ledsager artiklen, og som Danmarks Naturfredningsforenings Skoletjeneste viser de små.

  Kommentar by Henning Jensen — 1. oktober 2018 @ 11:08

 13. Stem NB. DF har for altid spillet sig af banen.
  Der var ikke gået mange uger, da det stod undertegnede perlende klart, at der med Tulle ikke ville ske en skid, af alt det man gennem årene havde ført sig frem på. Intet.
  Diskuterede det med familien, der manede til besindighed. Med ord som: La’ ham nu lige komme igang. Gi’ ham nu lige en chance, for at vise noget”
  Det vidste jeg var a never happening concept. Der VILLE ikke ske en skid forandring, eller bud på løsninger af landets største problem.
  At Tulle hellere ville stå på sidelinien og se på, i stedet for aktivt at tage del, tror jeg bunder i en høj taktisk gambling, han hurtigt viste sig at tabe. Gætter på, han som mange andre troede, en smal mindretalsregering, med støtte fra ham, Savlemundsen og BabaPape, ikke ville overleve mere end højst nogle måneder. Lidt som det kan ende i Sverigstantinopel. Hvorved han kunne stå med rene negle, efter at have holdt sit parti fri af at skulle gå på kompromis med flere af partiets valgløfter.
  Gevinsten skulle ligge i en yderligere fremgang og mandatforøgelse ved et hurtigt nyvalg. Når det viste sig at Venstre regeringen ikke var manøvredygtig på egen hånd.
  Det gik som bekendt anderledes. Man kan sige meget om den lille svindler Lars Lusk. Men en go’ taktiker, det må man lade ham han er. Måden han gør det på, er til gengæld forkastelig. Mere svigagtig utroværdig mandsling, har Hoppeborgen vel næppe set mage til.
  Vi ku’ alle blive herskere over resten af verden, hvis vi garanterede samtlige vælgere, der ville stemme på een, en cool mio. Skattefrit! Sat ind på kontoen. For derefter at undskyldie sig med: Jeg var under 18, da jeg fremsatte mit løfte.
  Ingen ved om NB kan indfri noget som helst. Tvivlen bør komme dem tilgode. DF fik buddet og svigtede fatalt. Der er derfor intet andet – jeg tør næsten ikke anvende ordet – alternativ til NB.

  Kommentar by White knight — 1. oktober 2018 @ 11:09

 14. Hvem er NB? Svært spørgsmål, skal vi gætte på at det er en fraktion af folketinget, altså en anden version af Det Radigale Venstre.

  Hele folketinget er forrædere, som alle godt ved, og som de ikke bør slippe afsted med at benægte. At stemme på NB er derfor en stemme på koomunismen.

  Kommentar by Jørgen Pedal — 1. oktober 2018 @ 11:27

 15. Nå da! Homoer kan også bage (håber, han rensede negle, inden han fedtede rundt med marcipanen..) – og endda være interesserede i Rusland, “som har meget at lære om homoseksualitet”. Rusland ser helt rigtigt på homoseksualitet, og en russisk politiker udtalte fx om ‘den skæggede dame’, der deltog i MGP for nogle år siden: “The participants of a talk show on the Rossiya 1 TV channel also expressed their opposition, with host Boris Korchevnikov calling Wurst’s performance a requiem for the European Union and traditional values. In his opinion, “Europe in general has lost its senses,” and this character, “neither male nor female,” burning in the fires of hell, perfectly portrays the state of today’s European Union.”

  En anden russer sagde dette – meget rammende: “Firebrand leader of the Liberal Democratic Party of Russia (LDPR) Vladimir Zhirinovsky even went so far as to claim that “we liberated Austria for nothing,” and added: “Europe has diarrhea with blood and foam.” https://www.rbth.com/arts/2014/05/13/eurovisions_bearded_lady_gets_conservative_russians_hot_under_the_collar_36611.html

  Kommentar by Kuffar — 1. oktober 2018 @ 12:08

 16. @ 13 White Knight – godt skrevet, og ja, Løkke er en lille, gemen svindler, som lovede guld og grønne skove (straksopbremsning), men da han fik spanskrøret af Frau Merkel, rettede han straks ind som en lille duksedreng.

  Jeg er i tvivl om, hvem jeg vil stemme på. Martin Henriksen kan jeg lide, men Tulle er intet værd. Og Pias venskab med den okkulte homo er også med til, at jeg aldrig gider stemme på dem igen.

  Vi mangler MÆND i politik! Ikke kvinder i stramme kjoler, som står og snaver med såkaldte komikere på skærmen. (Hans tunge sad vist fast i mellemrummet ml hendes fortænder…). I det hele taget er jeg pissetræt af kvinder i politik! De kan ikke lede lande, det viser de med al tydelighed, og de råber alt for meget op, fx også i den skøre Metoo-bevægelse, som jeg ikke giver 5 potter pis for!

  Giv mig et parti med en megastærk Orban-type som leder! Så stemmer jeg, ellers overvejer jeg for første gang ikke at stemme.

  Kommentar by Kuffar — 1. oktober 2018 @ 12:16

 17. 12:16 Kuffar, det er mememememememememememememe too, “vi vil også lade som om vi interesserer os for seksuelle overgreb, da vi i allerhøjeste grad selv er dem som begår dem, og ønsker dem påført alle andre”, bare for at forvirre, du ved – som hele den politiske klasse i alle dens utallige afskygninger er en stor fed løgn lige i ansigtet på os alle, som vi aldrig gør noget ved, da 99,9% af befolkningen er 100% hjernedøde

  Kommentar by Jørgen Pedal — 1. oktober 2018 @ 12:50

 18. Selvfølgelig er der klare politiske undertoner med når vi nu snakker om DR: Denne infame manipulations- og indoktrineringspestilens prøver jo på alle tænkelige og utænkelige måder at massere vore holdninger, så vi følger den marxistiske og kulturradikale magtelite.

  Führer befehlt, wir folgen.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 1. oktober 2018 @ 13:07

 19. Jeg bemærker at en-mands demoen bærer et skilt, hvor Obama kaldes ved mellemnavnet “Hussain”.
  Skønt at demonstranten er en langhåret bajads er jeg ikke sikker på at “aktionen” var decideret venstreradikal.

  Kommentar by Jakob — 1. oktober 2018 @ 13:16

 20. MAN KAN KUN være enig med de bloggere som er skeptiske overfor DF, Tulle og Pia, som tilsyneladende mest er optaget af at være “stuerene” og inde i varmen. På 23 år har de udrettet stort set ingenting. De burde være gået på barrikaderne overfor VLAK og Lars Ulykke senest da sjuften i sommer i Marakech sledskede for frau Merkel ved at sige ja til ENDNU MERE indvandring. (Som jo er den direkte vej til kaos, vold og gangstervælde i hele VestEuropa)

  Og dem som samtidig er kritiske overfor hoppeborgen og medierne i almindelighed, har jo også forstået hvad de står for. Ligesom dem der er trætte af de mange udpræget kortsynede, navlepillende, ignorante og politiserende kvinder som mener at det er lille Danmarks opgave at redde klimaet, migrant-islamisterne og alle verdens lande. Den slags kvinder har svækket og undergravet alt det som skiller vores civilisation fra det totale vanvid og barbari. Senest har fru Tørnæs fra V støttet af Jelved, Stampe, So fie, Stine og lignende besluttet at det er en god idé at frigive yderligere 41O millioner kr. fra “råderummet”, så de kan blive sendt ned til Afrika. De mange danskere som lider under forringet social velfærd, blæse da være med dem. Og de mange patienter der lider eller omkommer som følge af spareøvelser og nedlukninger på sundhedsområdet, kunne jo bare have betalt det dobbelte i skat, så havde der været råd til det hele.

  Ja, vi skal have nogle Victor Orban-typer på banen. Se hans fantastiske tale i Mickey Mouse-EU parlamentet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. oktober 2018 @ 13:18

 21. Chokolade kage med regnbue flag?

  Kommentar by redneck — 1. oktober 2018 @ 13:23

 22. #15 Kuffar…. Ja, den skæggede dame i Melodi Grandprix var jo EUs idé og DR greb den med kyshånd. At “damen” symboliserede og signaliserede at EU-toppen ønsker perverse forhold i Europa, Sodoma og Gomorra tilstande, kan der vel ikke være megen tvivl om? I forvejen har man jo droppet alt med ærlighed, moral og gammeldags anstændighed og hensyntagen overfor medlemslandenes befolkninger. Noget som de er begyndt at gennemskue i Ungarn, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Østrig, Italien og Grækenland mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. oktober 2018 @ 13:53

 23. Albert gik bare videre ad den allerede kraftigt nedtrampede sti, der bæres af hans egne og andre homoers tonstunge fordomme mod os andre.
  De er gennemskued: deres trang til at få opmærksomhed får dem til at løbe åbne døre ins ved hver en lejlighed

  Hvad denne krukke i øvrigt demonstrerede var – ifølge dette hjems husmoderlige ekspertise – at han ikke kan lave en ganske ordinær kagecreme, som alle husmødre over en vis alder har på rygraden. Så meget for hans evner i et køkken!

  Der blev også kæmpet for islam, “Fatimas hånd”, hvad det så end er, var med som mascot og omsat til kage fik den en yderst kølig modtagelse af dommerne. Heldigvis.

  Politkken er kommet til bagedysten, og lad os håbe, at den dør af mangel på næring eller sukkerchok. Alberts skaberi gider ingen undtagen hans lige og nogle forskruede kvinder, hvis antal er for nedadgående. De fleste er trætte af al det homofims og påstande om en nødvendig kamp.

  Kommentar by rasmus — 1. oktober 2018 @ 14:00

 24. Var det en jødekage ?

  Kommentar by Kurt — 1. oktober 2018 @ 15:01

 25. Romerriget v.2.0
  Var der ikke noget med, at det også gik til i skørlevnet, frådserig, incest og indavl?
  Her ville det ha’ været rart hvis vores historieløse ungdom ku’ huske længere tilbage, end til sidste æske med lattergas, skyllet efter med en Bacardi Breezer.

  Kommentar by White knight — 1. oktober 2018 @ 16:10

 26. Rusland bliver nok aldrig min kop te. Det er ikke en fornuftig modpol til det vanvid der kommer fra venstrefløjen/marxisternes kant hvad angår opløsning af identitet og kernefamilien og samfundet i det hele taget.
  Er det ikke Marxismens øverste mantra at man skal opnå et klasseløst samfund med alle midler? Tager jeg fejl eller handler indvandring af muhamedanere(ja det meget gammeldags begreb er stadig aktuelt) om opløsning af samfundet og det klasseløse/identitetsløse samfund? Jeg tænker at LGBT og al det snak om at man selv kan vælge seksualitet og køn osv bare handler om anarki og opløsning af samfund og ALLE midler gælder i forhold til at opnå det mål.

  Man har jo i mange år med vilje løjet om feks Syrien flygtninge om hvem de er og står for og hvilken berigelse de vil være, så tænker jeg at ALLE midler gælder i kampen for Marxismens ypperste mål. Socialismen og marxismen er vel også hvis ikke ens så meget lig i ideologi, så der er vel derfra at de får alle deres smarte tanker og forestillinger om samfund og indvandring og så videre. DR er vel bare en forlænget arm for venstrefløjen. Husker en meningsmåling for et par år siden der påviste 85% cirka som stemte på venstrefløjen af journalisterne(kan ikke huske om det kun var DR eller alle journalister generelt) og en stor del af dem Radikale Venstre og Enhedslisten dvs de mest rabiate af slagsen.

  Med sådanne journalister og medier der er tilknyttet så er der LANG vej endnu til at besejre marxismen/socialismen i Danmark.

  Kommentar by Endnu en vantro — 1. oktober 2018 @ 16:17

 27. En amerikansk præsident er (som regel) blot en marionette i den dybe stats tjeneste, ingen amerikansk præsident i nyere tid har som Obama splittet USA med sin underliggende racisme mod hvide. Trump har alene kun udstillet dette bedrag, så alle kan se det, deraf hadet mod ham.

  Kommentar by LarsB — 1. oktober 2018 @ 16:20

 28. Jeg har normalt ingen problemer med, hvis andre har en seksuel orientering, der adskiller sig fra den gængse heteronormativ. Og som jeg ikke stiller mig op med dolken trukket blankt og råber: “FIS-SEEEE” alt imens jeg buldrer mig på brystkassen. Gider jeg fanme heller ikke glo på andre føre sig frem med andre præferencer. Men dér hvor det først for alvor bliver helt sort: Er når seksuelle minoriteter skaver sig helt vildt grænseoverskridende, SAMTIDIG MED, man påberåber sig, at blive accepteret som ikke afvigende og heeelt normal! Dét hænger sgu ikke sammen og gi’r mening i min verden.

  Kommentar by White knight — 1. oktober 2018 @ 16:26

 29. Det er korrekt, at Trump er ejet af skyggeregering/dyb stat. Men han er også ved at besejre den. Måske holder han ikke kun hånden over dem, men afventer det rette øjeblik for angreb

  Kommentar by Jørgen Pedal — 1. oktober 2018 @ 16:34

 30. White Knight.

  Enig. Prøv i øvrigt at checke hvad Chemsex er – den nyeste trend i LGBT+ miljøet!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 1. oktober 2018 @ 17:06

 31. Til de kloge, som følger med via danske medier. Præsident Trump ejes hverken af the deep state el. the shadow Government.
  Kender de kloge mon forkel på de 2 begreber?

  Følg med ved kilden.

  Kommentar by Iznogut — 1. oktober 2018 @ 19:02

 32. Skyggeregeringen, er det ikke Israel? Plejer at være dem ..

  Kommentar by Holger — 1. oktober 2018 @ 20:26

 33. Holger, du kan begynde her:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=rQouKi7xDpM

  Kommentar by Iznogut — 1. oktober 2018 @ 23:03

 34. Iznogut Jeg kan godt lide denne kommentar til 89 upvotes:
  “For those who do not believe this man is telling the truth- understand we are at a point that people can say ANYTHING and nobody really cares or does anything. How can the gov discredit him? Do nothing. They do nothing we do nothing. We live in a time where everything is debunked- even truth itself. It’s sad. There is only one way to further humanity but we are not ready for it yet”

  Kommentar by Holger — 1. oktober 2018 @ 23:17

 35. Acharya Tuisto.
  Tror jeg har hørt om det.
  Forskellige kemiske substanser til højnelse af culmen. Tidligere var det “poppers”(amylnitrit) der hovedsaglig blev anvendt i bøssemiljøet. Har ikke kendskab til præcis, hvad der indtages i dag. Men med tanke på at den ulovlige medicinal industri til enhver tid altid vil være længst fremme, kan jeg kun gisne om hvad man eksperimeterer med i dag.
  Small wonder at mange bliver syge i potten af lortet. Og derfor skaber sig depraverede og vanvittige.

  Kommentar by White knight — 2. oktober 2018 @ 00:07

 36. Barack Obama var på ingen måder til gavn for USA, tvært imod, på samme måde som EU og Danmark leflede han for islam (Iran) og Kina.
  Trump indså dette og indførte told på kinesiske varer, samt ophævede “atom aftalen” med Iran. Det burde vi også have gjort.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. oktober 2018 @ 12:03

 37. Holger, enig.
  “There is only one way to further humanity but we are not ready for it yet”” Paratheden fremmes i takt med, at virkeligheden bekræfter sandheden. Trump rykker langsomt frem på synlige parametre. Det er vigtigt, men det vigtigste foregår i baggrunden…

  Kommentar by Iznogut — 2. oktober 2018 @ 13:46

 38. R
  RED OCTOBER
  D

  Kommentar by Iznogut — 2. oktober 2018 @ 13:48

 39. ->. Jakob

  Jeg har tjekket hans facebook-profil. Ingen tvivl.

  Kommentar by Kim Møller — 5. oktober 2018 @ 11:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper