5. oktober 2018

Voldsoffer & antifascistisk helt: ‘No Pegida DK’ hylder Redox-fotograf ‘for at sparke en fra Pegida ned’

Det er sjældent det dobbelte bogholderi kommer for dagen, og nedenviste eksempel blev da også hurtigt slettet igen. Når Researchkollektivet Redox gerne vil fremstå som demokratiets vogter i forhold til voldelige højreradikale, så er det selvfølgelig upassende når baglandet hylder en fotograf for et angreb på en af dem han skulle fotografere. Særligt når Redox i flere artikler har omtalt ‘overfaldet’ i flere medier, herunder Orientering på P1.

(‘No Pegida DK’ hylder Redox-fotografs overfald på FF-aktivist, 4. oktober 2018; Indsat: Rasmus Preston)

“Selvom Redox ikke vil hylde deres fotograf, så vil vi gerne gøre det. Rasmus Preston er en antifascistisk helt, som vi hylder for at sparke en fra Pegida ned under Krystalnatten. (‘No Pegida DK’, Facebook, 4. oktober 2018)

“Sidste år begik højreradikal aktivist et overfald på Krystalnattens årsdag. I år vil hans organisation demonstrere i det centrale København. … I 2017 gennemførte de en uannonceret demonstration i det centrale København. I den forbindelse overfaldt et ledende medlem af For Frihed en fotograf fra Redox. (Redox.dk, 4. oktober 2018)

(Den pågældende Redox.dk-artikel, som ‘No Pegida DK’ kommenterer, 4. oktober 2018)

For mere om arbejdsfordelingen mellem voldelige venstreradikale og Researchkollektivet Redox kan jeg blandt andet henvise til tidligere artikler på Uriasposten (2015) og Document.dk (2016).

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/95407/trackback

11 Comments »

 1. Rasmus er så fucking aggressiv. Har selv haft æren af at bokse med ham, hvor han angreb mig bagfra, som den kujon han er

  Kommentar by Jørgen Pedal — 5. oktober 2018 @ 10:20

 2. Jo mindre skrevet om venstreekstremistpsykopaterne, jo bedre.

  Kommentar by Bastardo — 5. oktober 2018 @ 10:28

 3. Smal vigende hage, tætsiddende beady eyes (aner ikke hvad man skal oversætte det til på dansk), kneppehuller i hvert øre, kujonagtig adfærd og ranglet krop.
  Rasmus Preston er ærkedefinitionen på en moderne venstreorienteret soyboy.

  Kommentar by K — 5. oktober 2018 @ 10:44

 4. Hvis jeg har forstået det rigtigt, blev et Redox-overfald på en mand fra “For frihed” (pegida), af Redox lavet om til at det var Redox som blev overfaldet. Altså overfaldshistorien forvrænget 1OO procent via løgn og hykleri. Altså, Rasmus Preston var den “anti-fascist” der udøvede vold mod en fredelig demonstrant. Er det rigtigt forstået?

  Kommentar by tp — 5. oktober 2018 @ 11:19

 5. Det var jo Churchill der sagde: En dag vil fascisterne kalde sig anti-fascister.

  Kommentar by tp — 5. oktober 2018 @ 11:21

 6. @tp: Han påstod at han var blevet overfaldet og brændt med en fakkel hvilket naturligvis er løgn, og hvis det var rigtigt burde det være ret nemt at se på hans tøj og anmelde det til politiet der stod lige ved siden af ham, hvilket han selvfølgelig aldrig gjorde.

  For frihed sendte live på facebook da overfaldet skete, man hører råb udenfor kameravinklen og ser derefter rasmus preston spurte ned af gaden væk fra demonstrationen, hvorefter han bliver stoppet af civilbetjente lidt længere henne. Hvorfor løber han væk i fuld fart fra en demonstration han var ved at dække som den “modige” anti-fascist han ellers beskriver sig selv som hvis han ikke havde gjort noget forkert? Var den voldsparate fascist mon bange for de ældre mennesker med deres dannebrogsflag?

  At han stadig er på fri fod provokerer min retsfølelse hver eneste gang jeg ser et billede af den idiot, og politiet falder i anseelse for hver dag han ikke sidder i fængsel, det samme gælder for hans tykke makker simon bünger.

  Kommentar by per — 5. oktober 2018 @ 12:08

 7. Redox er Fri Gymnasium og Lilleskoleelever uden historisk viden og uden kulturel forståelse. Det er ikke værd at beskæftige sig med dem. Vil de angribe dig voldeligt, må du bare være bevæbnet.

  Kommentar by Snaphanen — 5. oktober 2018 @ 12:41

 8. Når man lyver så ofte og så meget bliver det hurtigt svært at først huske, dernæst koordinere alle løgnene. Det er kun een af grundene til at sandheden er en bedre politik.

  Kommentar by Quark — 5. oktober 2018 @ 16:34

 9. Man kan ligefrem se på ham, at han er psykopat. Det formeligen lyser ud af. Maddiken.e
  Hvor ville jeg ønske, han røg i et fængsel med overvejende af sorte fanger. Så ville hans slappe blege kujonagtige krop få kølle i alle villige huller.

  Kommentar by White knight — 6. oktober 2018 @ 02:22

 10. Han ligner noget, man burde ku’ folde p2å midten, og lave en papirflyver ud af. Se dét ville være et flyveblad!

  Kommentar by White knight — 6. oktober 2018 @ 02:30

 11. Hvis ikke det var så alvorligt, ville “Preston og søn”(hvem er gl.nok til at huske den serie?) være så lattervækkende ynkelige. Ham og så den babyblå fotosmølf BomberBunger. Begge forklædningens mestrer. Tror fanme aldrig jeg har set dem i andet tøj. Eet
  er, de ser stupide og mærkelige ud – de må også lugte mærkeligt.

  Kommentar by White knight — 6. oktober 2018 @ 02:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper