8. oktober 2018

TV2-nyhedschef frikender islam: Det Tavakoli skriver er ‘forkert’, “.. groft fornærmende over for islam”

Presselogen på TV2 News er ofte spild af tid. Højtbetalte redaktører navigerer indenfor karrierefremmende normer, og har de nogensinde haft analytiske evner eller integritet, så har de det ikke mere. Nyhedschef for TV2 Jacob Kwon ved intet om shia-islamisk teologi og hvad der er ‘mainstream islam’, men han ved til gengæld en hel del om hvordan man positionerer sig i ‘mainstream media’.

En historie fra TV2.dk – Blogger kæder islam og pædofili sammen: – Det er groft fornærmende.

“I indlægget skriver bloggeren Jaleh Tavakoli:

– Når babysex er tilladt i mainstream islam, når en kvindes samtykke aldrig er nødvendig, og når det at blive voldtaget er en forbrydelse, har det betydning for muslimske mænds syn på kvinder.

Den holdning er ifølge TV 2s nyhedschef Jacob Kwon så generaliserende, at han mener, at Jyllands-Posten skulle have undlagt at bringe blogindlægget.

– Jeg synes, det her indlæg er groft generaliserende. Jeg synes, det er groft fornærmende over for islam. Vi taler om en religion, der omfatter to milliarder mennesker. Der, synes jeg, at vi som udgivere har et ansvar for, at det, der udkommer på vores platforme, lever op til nogle standarder. Det synes jeg ikke, det her indlæg gør, siger han i programmet Presselogen på TV 2 NEWS og fortsætter:

– Jeg er med på, at vi er i et holdningsunivers, men jeg synes, at man som udgiver skal have et minimum af sandhed i de indlæg, man lægger platform til. Det, hun skriver her, er jo forkert. Det er ikke mainstream.

(Jaleh Tavakoli på JP.dk, 3. oktober 2018: Selv babysex er mainstream islam)

“Khomeini, der er grundlæggeren af præstestyret i Iran, har i sin berygtede bog ‘Tahrir Ul-Vasileh’ beskrevet, hvordan berøring, kram, kys og lårsex er tilladt med selv en babypige, også med en baby, der stadig bliver ammet. Denne teologiske udlægning er mainstream islamisk. Der findes nemlig ingen nedre aldersgrænse i et mainstream islamisk ægteskab. (Tahrir Ul-Vasileh, bind 2, s. 258…” (Jaleh Tavakoli)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/95475/trackback

24 Comments »

 1. Endnu een, der har sit udkomme af, at bedrage befolkningen om krigsideologien islam og de underkastede barbarers sædvaner.

  Almindelige mennesker kan ikke forestille sig, hvor nederdrægtig, ond og gennemført modbydelig krigsideologiens barbarer (muhammedanere) er og altid har været.

  Søg sandheden.

  Kommentar by Iznogut — 8. oktober 2018 @ 11:26

 2. Politikerne vælger ikke at ignorere, de har ikke noget VALG, siden de alle bliver dikteret af deres herskere, og da de kun er middelmådige skuespillere spillende deres roller i det store mobilshow

  Hele den ondsindede WIFI-agenda er tydelig sammenvævet med AGENDA 21/2030. Det er et middel til at nå det planlagte mål. UNs depopulationsagenda er transparent i alt der foregår vedrørende befolkningshelbred. Forsigtighedsprincippet vedrørende stråling var fjernet i 2004/2005 af WHO og dermed tjente de kun industrien og de kontrollerende kræfter bag, som ønsker at degradere den menneskelige bevidshed og returnere til middelalderen, hvilket allerede er sket bevidsthedsmæssigt.

  Den menneskelige bevidsthed er blevet alvorligt beskadiget gennem de sidste 20-30 år, siden alle de trådløse apparater har gjort deres indtog. Smarttelefoner er et sofistikeret bevidsthedskontrollerende apparat – i virkeligheden et psykotronisk våben rettet imod den menneskelige sjæl (sind, følelser og viljestyrke)

  Kommentar by Jørgen Pedal — 8. oktober 2018 @ 11:30

 3. Selvfølgelig er udtalelser om islam generaliserende.
  Hele grundideen i islam et at alle skal opføre sig ens.
  Selv lemminger opfører sig mere forskelligt.

  Kommentar by Erik — 8. oktober 2018 @ 11:45

 4. Tavakoli er jo iraner, så hun ved ting og sager, TV 2 manden ikke ved. Hvilket ikke forhindrer ham i at råbe op. Mod dumme journalister kæmper guderne forgæves.

  Hun kender jo Khomeini’s bog – Sex with Children and Animals

  http://solomonstemple.com/2010/08/the-ayatollah-book/

  Kommentar by Snaphanen — 8. oktober 2018 @ 11:54

 5. “Jeg synes, det er groft fornærmende over for islam. Vi taler om en religion, der omfatter to milliarder mennesker.”

  Jeg har aldrig forstået argumentet med, at antallet af muslimer skulle medføre stop for kritik af islam. Sat på spidsen:

  Gjorde antallet af nazister jødeudryddelsen hævet over kritik?

  Eller lidt mere eksotisk:

  Gjorde antallet af aztekere menneskeofringer legitimt?

  Og ikke alene er Kwon uvidende om Khomeini og shiamuslimsk teologi. Han er også helt blank, hvad angår luthersk teologi. Den danske kultur er skabt på baggrund af massiv religionskritik af pavestaten og den tvivlsomme katolske tro. Luther skyede ingen verbale midler i sin frihedskamp. Og det bør nutidens islamkritikere heller ikke i deres.

  Kommentar by np — 8. oktober 2018 @ 12:03

 6. Jeg synes det er groft fornærmende over for almindelig tænkende mennesker at kalde 2 milliarder muhamedanere for en minoritet. De hænger jo sammen som ærtehalm, når de bekæmper eller snyder vantro.
  I øvrigt er der aldrig mangel på vantro hjælpetropper. Det mærkelige er, at belønningen ikke kommer fra dem man hjælper, men fra eliten der fordeler trækdyrenes skatteindbetalinger.

  Kommentar by Menig 442 — 8. oktober 2018 @ 12:51

 7. Der kommer en bundvending på et tidspunkt og den vil ikke blive demokratisk men ske via vold og da islam og dens befolkning er de mest voldsparate og gerne går foran med utallige eksempler, er jeg bange for at de dukker op efter bundvendingen som sejrherrer…who draw the gun first?

  Kommentar by Black Watch — 8. oktober 2018 @ 13:05

 8. Khomeini var en bare en obskur mærkelig mand. Ingen muslimer har nogensinde hørt om ham eller tiltror ham nogen autoritet. FACT!

  Kommentar by Helmuth Kohl — 8. oktober 2018 @ 13:08

 9. Jacob Kwon er jo netop udvalgt til jobbet han sidder i, fordi han (måske) er uvidende og spejlblank om emnet. Ej heller interesseret og nysgerrighed på historie, fakta, samfundsproblemer relateret til samme. Han er en figur der spiller sin rolle, ligesom bla den svenske proislam politiker annie Lööf: Lööf utpekas som hemlig medlem i globalistisk elitgrupp http://www.friatider.se/l-f-utpekas-som-hemlig-medlem-i-globalistisk-elitgrupp

  Kommentar by Men dog ! — 8. oktober 2018 @ 13:21

 10. FNs fredsbevarende styrker beskyldes for overgreb og voldtægter af kvinder og børn i de områder hvor de skal beskytte befolkningen, de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister inklusiv Kwon har i dag så stor magt at de kan tillade sig alt umenneskeligt, forbyd islam i Danmark, kritikken af JP er menneske fjendsk.

  Kommentar by emmagad — 8. oktober 2018 @ 13:34

 11. Det er korrekt at TV2 oftest spilder ens kostbare tid med deres vildledende propaganda, der camoufleres som oplysning og underholdning. Det er det samme med DRs P1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7. Men DI og Lars Løkke ønsker den størst mulige indvandring, og så sættes alle sejl til for at behage regeringen, som jo har indflydelse på TV2s økonomi. Jacob Kwons hårde kritik af kritik af den islamistiske ideologi, og hans ønske om mere censur, har nok en sammenhæng med afhængigheden af VKLA. Og så kan han selvfølgelig også være mere eller mindre styret af røde og radikale grupper. Det Kwon ikke tåler at høre er jo sandheden om islams formørkede syn på pædofili, kvinder, voldtægt og “vantro” ikke-muslimer.

  I mine øjne har TV2, DR og regeringen mistet enhver troværdighed.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. oktober 2018 @ 13:40

 12. Det er egentligt ret påfaldende, at alle de mænd og kvinder der har oplevet islams grusomheder og stiller sig frem og som fortæller om det bliver kanøflet, foragtet og udråbt til at være løgnere af dem, der ellers skulle gå foran for at kæmpe for demokrati og ytringsfrihed.

  Mange mediefolk har øjensynligt mistet forstandens gode og laller rundt i uvirkeligheden ligesom i det gamle eventyr om Kejserens nye Klæder.

  Kunne Jacob Kwon mon ikke oplyse os uindviede i, hvori Jaleh Tavakolis usande påstande om islam ligger?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 8. oktober 2018 @ 13:51

 13. PS: Der findes mig bekendt 3-4 milliarder mennesker som er tilhængere af den vestlige kristne kultur, men dem har Kwon og TV2 ikke noget imod at generalisere om på nedladende måder. Og FNs bureaukrati for globalisering og muslimsk kolonialisering af Europa, en FN-afdeling som er i fuld gang med at snigløbe og undergrave alle Europas lande, (med Merkels og co.s hjælp) vil man heller ikke kritisere. Sådanne lyssky aktiviteter skal TV2 sandelig ikke have debat om.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. oktober 2018 @ 13:57

 14. Det er så heller ikke nogen hemmelighed, at Kwon er alment forhadt af dele af medarbejderne på TV2. Her er hvordan en (iøvrigt sød & rar) kvindelig TV2-jouralist, der bor i min naboopgang beskriver ham: “En leflende røvslikker, der formår at mænge sig”, “en elendig, egenrådig leder uden almentmenneskelig forståelse, der prætenderer åbenhed & forståelse, men agerer tværtom”, “En klam stodder, med påklistret smil & letgennemskuelig overfladisk charme” & som rosinen i enden “Et narcissitisk, psykopatisk røvhul”.

  Kommentar by MFP — 8. oktober 2018 @ 15:14

 15. “… groft fornærmende over for islam”

  Hvordan kan noget, som ikke har en bevidsthed, blive fornærmet?

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. oktober 2018 @ 16:04

 16. Hvorfor skal Kwon gøre sig klog på noget, han er blank på? Er han dum? Dumme mennesker kender som bekendt ikke deres egne begrænsninger.

  Kommentar by BB — 8. oktober 2018 @ 16:05

 17. Det var også selv samme Kwon, der ikke fandt det vigtigt, da en ung 17-åris dansk dreng blev stukket med kniv tæt på uddannelsesstedet. Jeg mener danskeren døde, og knivhakkeren var selvfølgelig muslim i forening med en ligesindet…

  Kommentar by na — 8. oktober 2018 @ 16:31

 18. Den såkaldte “presseloge” er blot et sammenrend af dumme journalister.
  Hvem gider i det hele taget bruge tid på nogle selvhøjtidelige ignoranter.
  Spild af tid og sendeflade!
  Samme surdej som “Tirsdagsanalysen” hvor to tåber bruger tid på at overbevise hinanden hvor intelligente de er.
  Hvis de ikke var ansat hos TV too, fik de jo nok ikke brød på bordet.
  Direktører i diverse “tænketanke”. Vorherre til hest!

  Kommentar by Finn A. Skov — 8. oktober 2018 @ 16:37

 19. Mainstream er måske et ord Jacob Kwon kun kender fra medierne, hvor det betyder at alle journalisterne skriver det samme. På sin vis gælder det samme for ortodoks Islam, nemlig at alle de skriftlærde fra de forskellige lovskoler er enige omtolkningen. Men det er ikke alle de troende som følger den ortodokse tolkning. I tilfældet babysex og børnesex siger de skriftlærde ikke det er obligatorisk at gifte sig med 6-årige og fyldbyrde ægteskabet 3 år senere. Selv pligter som at bede 5 gange dagligt opfyldes næppe af de fleste troende, men det er en del af ortodoks Islam.

  Kommentar by perhag — 8. oktober 2018 @ 16:40

 20. Det er altid de mest blanke og naive idioter, der hives ind på MSM, til at skamrose, idealisere og skønmale iSlammets umenneskelige nederdrægtigheder.

  Måske er det derfor, at vore politikkere er så vanvittigt indskrænkede på området, at de gang på gang handler forræderisk over for det danske folk og endda gør sig selv til grin pga. aldeles mangel på indsigt i iSlammets vitterlige hensigter med at komme her? De burde tvinges til, at læse op på det de har med at gøre!

  Som her, Eva Kjær og Støjberg for fuld naivitet:

  https://denkorteavis.dk/2018/to-ministre-ville-hjaelpe-muslimske-kvinder-saa-belaerte-kvinderne-dem-om-at-islamisk-lov-staar-over-dansk-lov/

  Vi andre ve´d det, men det lader sig ikke trænge igennem Borgens beskyttende mure. De læser, ser og tager kun ved lære af lavest informative/fake fakta, der i stride strømme serveres uimodsagt og handler blindt derefter.

  Enhver politikker på Borgen burde tvinges til at læse ALT på islaminfo og forholde sig til det over for den danske befolkning. Så kunne det være, at de efterhånden fatter, at iSlam er og forbliver en VOLDSIDEOLOGI, der kun har til formål at malke samfundet og derefter udrydde os, som de har praktiseret det i 1400 år.

  Jaleh Tavakoli ved hvad hun taler om. Måtte hun høres og respekteres, om nogen!

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. oktober 2018 @ 16:50

 21. Jacob Kwon:
  Er Broen over floden KVAJ!

  Kommentar by White knight — 8. oktober 2018 @ 19:30

 22. Islam er den klammeste ideologi nogensinde. Nazisterne er spejderdrenge til sammenligning.

  Kommentar by Winged Hussar — 8. oktober 2018 @ 21:57

 23. Jakob Kwons formuleringer er et tydeligt kulturelt produkt af hans biologiske afstamning.- Raceforskellene er som et isbjerg, kun de 10% kan ses. Derfor de kulturelle forskelle verden rundt.

  Kommentar by dansker — 8. oktober 2018 @ 23:21

 24. TV2, globaliseringen den danske dybe stats talerør.

  Kommentar by LarsB — 15. oktober 2018 @ 21:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper