9. oktober 2018

Hørt på Radio24syv: Cristiano Ronaldo er uskyldig, men der er ‘direkte beviser’ mod Brett Kavanaugh

“Pia K. spreder løgn om Sverige”, skrev Radio24syv.dk for nogle uger siden, fordi den tidligere DF-formand i en blogpost havde hævdet, at ‘Tintin i Congo’ var blevet bortcensureret i Sverige. Mediernes ansvar for det der bringes på deres kanaler blev diskuteret i lørdagens udgave af Presselogen, og her hævdede Radio24syv-chefen Jørgen Ramskov, at Jaleh Tavakolis påstande om Islam, ville blive imødegået – i så fald hun havde fået lov til at generalisere om Islam på hans kanal.

Tilfældigt stod min bilradio på Radio24syv, da jeg kørte til træning i dag, og jeg blev således udsat for 4-5 minutters ‘Ghetto Fitness’. Emnet var voldtægt, og de talte konkret om Cristiano Ronaldos aktuelle sag. I 2009 voldtog han angiveligt en kvinde, og for at lukke sagen, underskrev han et forlig, og betalte små to mio. kroner til forurettede. Desuagtet mente den ene vært, at der ikke var noget om sagen. Hans punchline var noget ala: Hvorfor ikke gå efter sager ‘hvor der er direkte beviser’, en henvisning til Brett Kavanaugh-affæren. En sag der retrospekt vil fremstå som et politisk-motiveret karaktermord.

Ronaldo-sagen sakset fra Deadspin.com – Woman Who Accused Cristiano Ronaldo Of Rape Tells Her Full Story, Seeks To Void Settlement

“The biggest news to come from the new report is Mayorga’s lawyer’s possession of a questionnaire answered by Ronaldo where he appears to admit that Mayorga objected to their sex that night. As Der Spiegel’s previous reporting stated, Ronaldo’s team of lawyers compiled a series of internal questionnaires they administered to Ronaldo to get a grasp of Ronaldo’s version of events. In one such questionnaire, from December of 2009, Ronaldo claims that the sex between he and Mayorga was consensual. However, a previous document from September reads very differently Here’s an excerpt from the telling document (note that these documents were written in code where ‘Ms. C’ refers to Mayorga and ‘X’ to Ronaldo):

The sender was a lawyer from the firm of Carlos Osório de Castro, a lawyer who has long represented the soccer star[CH1] . The recipients were Osório de Castro himself and an additional colleague.

In response to the question of whether Ms. C had ever raised her voice, screamed or called out, X answered according to the document: ‘She said no and stop several times.‘ And furthermore: ‘I fucked her from the side. She made herself available. She was lying on her side, in bed, and I entered her from behind. It was rude. We didn’t change position. 5/7 minutes.

She said that she didn’t want to, but she made herself available.’ And further: ‘But she kept saying ‘no.’ ‘Don’t do it.’ ‘I’m not like the others.’ I apologized afterwards.’ The document quotes him as saying that she never screamed and never called out for anyone.

“[NN2] Question: Did Ms. C. say anything afterwards about the sex being too brutal? X: She didn’t complain about it being brutal. She complained that I forced her. She didn’t say anything about wanting to go to the police.'”

Oploadet Kl. 13:20 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/95514/trackback

18 Comments »

 1. Kavanaugh er ikke engang en særlig konservativ konstitutionalist. Han var Bush’s valg og regnes for Israel’s mand, såvidt jeg har opfanget. Prøv selv at undersøge, hvem han er. Ford sagen og de andre beskyldninger var bare til grin og er ikke værd at kommentere, selvom jeg nok vil gøre det alligevel

  Kommentar by Jørgen Pedal — 9. oktober 2018 @ 13:33

 2. USA er ved at ligne et galehus. Glad for, at vi besluttede os for at tage hjem til lille gamle Danmark, selvom det også nu og da i mindre målestok ligner et galehus.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. oktober 2018 @ 14:53

 3. Voldtægt sandlag er der er flere år gamle mister ligesom lidt autencitet. Vi har vel alle i tidens løb været sammen med nogen hvor vi senere fortrød. Mænd trykker på pyt knappen og kommer videre, kvinder skriver detaljerede notater og håber på manden engang bliver kendt og dermed værd at plukke.

  Kommentar by redneck — 9. oktober 2018 @ 15:50

 4. “I apologized afterwards”, Flink mand, Bøv!

  Det lyder som en erkendelse, men med Kavanaugh er der ingenting der tyder på at anklagerne er sande, hvilket burde føre til en retssag mod de “kvinder” der anklagede/anklager ham. Det burde give dobbelt straf hvis de findes skyldige.

  Hele formålet var jo at bagvaske Kavanaugh.

  Kommentar by Santor — 9. oktober 2018 @ 16:12

 5. Ford havde slet intet med politik at gøre og slet ikke Metoo. Eller noget.
  Se denne video hvor hun demonstrer med pink pussy hat på.

  https://youtu.be/h9kNzrZs4Vw

  De røde lyver altid.

  Kommentar by XXXXX — 9. oktober 2018 @ 16:34

 6. At der er indgået forlig og betalt nogle penge, er ikke noget bevis. Ofte drejer det sig om pengeafpresning, og har manden penge nok, betaler han evt. bare for at få fred og undgå at få løgnepressen og sensationsbladene på nakken. Sager med beskyldninger om ting der er mange år gamle, er mildt sagt tvivlsomme. Men juristerne tjener godt på at føre disse sager, fordi lovgivningen og retsplejen i USA er komplet latterlig i mange tilfælde.

  Iøvrigt er metoo bevægelsen, ligestillingsfanatismen og feministhysteriet ikke en kamp for retfærdighed, men en kamp for at få magt til at tryne, undertrykke og udnytte mændene. Rødsrømperne på begge sider af Atlanterhavet er nogle beregnende, kyniske og usympatiske typer.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. oktober 2018 @ 17:46

 7. Den irrationelle proces mod Kavanaugh skyldes venstrefløjens kollektive ‘Trump derangement syndrome’. TDS er et fantastisk fænomen. Dynamikken i syndromet er beskrevet så glimrende her:

  https://synopsis-olsen.blogspot.com/2018/10/trump-benytter-had-til-at-fremme.html

  Men det er mig en overraskelse, at de danske medier, der ellers intet skulle have i klemme i USA, er så utroligt loyale over for de amerikanske venstrefløjsmedier. De burde da være i stand til at analysere med en kølig distance. Men det kan de ikke. De er fuldkommen låst i narrativet – og det er et fantastisk supplerende fænomen.

  Jeg tror kun, at Anna Libak som eneste ene i hele den pludrende danske medieklasse har vist sig i stand til at løsrive sig fra den kollektive TDS-psykose. Og så selvfølgelig ousidere som Morten Uhrskov og Mikael Jalving.

  Trist at Trumps supergode FN-ambassadør, Nikki Haley, træder tilbage til nytår for at ‘holde en pause’. Men hun erklærede, at hun vil støtte Trump i at blive genvalgt ved det kommende valg. Men omgivet af irrationelle TDS-galningen, kan man godt have behov for pauser.

  Kommentar by traveler — 9. oktober 2018 @ 18:11

 8. Er trækkerdreng en beskyttet titel? – I benægtende fald, vil jeg hævde at Jørgen Ramskov er en journalistisk-trækkerdreng – Men det er klart, hvis titlen er beskyttet, så trækker jeg min udtalelse tilbage.

  Kommentar by T. Flodur — 9. oktober 2018 @ 18:14

 9. Venstrefløjens “stærke”’ kvinder er synonymt med offer- “heltinden”, der står op og fortæller “sandheden” og bliver “aktører i eget liv”.& Fænomenet er nu for evigt kompromitteret af Christine Fords og hendes fællers ageren. Kan vi andre så få fred til at finde frem til kombinationen sandhed og retsfølelse igen ? Og snart få den naragtige metoo bevægelse smidt på historiens losseplads sammen med de andre håbløse projekter fra de såkaldt progressives side. Disse kvinder i offer-“heltinde”- rollen ødelægger enhver mulighed for at have et retssamfund, hvor det er påviselige eller sandsynliggjorte fakta, der gælder.

  Kommentar by Uno — 9. oktober 2018 @ 18:41

 10. Hvornår flytter FN hovedkvarteret til Saudi? Det er meget mere økologisk, så skal de mange, mange islamister ikke flyve så langt..

  Kommentar by Hul igennem? — 9. oktober 2018 @ 19:14

 11. Den mangedoblede kriminalitet er bare een ud af indvandringens mange konsekvenser. De økonomiske omkostninger er gigantiske. Over to tusind milliarder kroner siden “gæstearbejderne”, løndumperne, asylanterne og migranterne begyndte at strømme ind. Enorme forringelser af sundhedsvæsnet, den sociale velfærd og infrastrukturen m.m. er resultatet. Var der retfærdighed, ville mange af de selvtilfredse “humanister” fra godhedsindustrien og R og V osv. ryge i fængsel.

  Kommentar by Bent Nielsen — 9. oktober 2018 @ 19:54

 12. Ford er et kronvidne? Det tror jeg ikke..

  https://www.youtube.com/watch?v=cFL6k5yOAFM

  Kommentar by Iznogut — 9. oktober 2018 @ 21:24

 13. Kommentar by Bent Nielsen — 9. oktober 2018 @ 19:54

  Arh…i forhold til sundhedsvæsenet tror jeg nu nok man skal tænke på det mangedoblede antal operationer og andre sundhedsfremmende tiltag…Jeg tror ikke du har ret lige her…men nedskæringer er der måske nok tale om – men man kan og udøver en meget større fleksibilitet, effektivitet og rationalisering.

  Jeg har brugt sygehusvæsenet meget de sidste 2 år – og jeg er altså ret imponeret af kvaliteten og servicen…!

  Kommentar by Black Watch — 9. oktober 2018 @ 23:28

 14. Selvom jeg naturligvis går ind for kvinders stemmeret, som demokratisk indstillet menneske, så må jeg dog konstatere at mange ulykker havde været undgået, hvis kvinderne ikke havde fået stemmeret. Kvinder stemmer i højere grad til venstre end mænd. Så vi ville nok ikke have haft alle de fupflygtninge, som vi nu døjer med, hvis kvinder ikke havde valgret. Og undgået islamisering.

  Kommentar by JC — 9. oktober 2018 @ 23:55

 15. #13 Black Watch 23.28: Man kan sagtens være heldig som patient. Der er stadig mange gode og dygtige læger og sygeplejersker. Men der er sket meget betydelige forringelser pga. politiske indgreb. Vil bare foreslå dig at se: “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. “Svigt ud over alle grænser i det danske SV”. “Mordet på psykiatrien”. “Kræftpatienter blev svigtet”. SVs deroute/nedtur/forfald. IT-skandaler koster liv”, Niels Høiby om tusindvis af unødvendige dødsfald”, Osv.

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. oktober 2018 @ 00:38

 16. PS: Der er en masse interessante film hos you tube: Rytteri-angrebet der frelste Europa fra muslimerne, Wien 1683. Polsk TV der advarer mod islamisterne. Hillary Clinton, krruption og kriminalitet. UE/EU versus Poland – the last bastion/hope. Merkels migrant crisis, one year on. Victor Orbans fantastiske tale mod EU. Sverige er fortabt. ISIS/ISIL begik massemord på civile mænd, kvinder og børn.

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. oktober 2018 @ 00:46

 17. (Glemte lige disse, “Endnu et hospital lukkes”. “Pigen der ikke ville dø”. “Nitten døde drenge”. “Mishandling af kronisk syge/kræftpatienter i kemokur”. “Tusinder af stafylokok-infektioner pga. bortsparet rengøring” af hospitalsafsnit”.

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. oktober 2018 @ 00:53

 18. #8 T.Flodur 18:14
  Ramsløget🤣👌

  I øvrigt: Blev noget overrasket over at læse det om Ronaldo. Har altid troet Nalle-Fedthår var til bagbordsgymnastik. Flere artikler om talrige ugentlige flyveture til nordafrika for at besøge en stor og svedig MMA kæmper leder tankerne i dén retning. For ærlig talt; det er ikke ligefrem det maskuline der trykker Nalle2, vel?

  Kommentar by White knight — 10. oktober 2018 @ 01:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper