10. oktober 2018

Eks-MF’ere i kor: “Tænk hvis vi kunne nærme os en valgkamp, som ikke kun handlede om flygtninge…”

I fredags erklærede 63-årige Klaus Riskjær på Radio24syv, at Danmarks samarbejde med nazi-regimet under 2. Verdenskrig mindede om dansk politik ligenu i forhold til flygtninge. Det var uanstændigt, skamfuldt, og fremdeles. Han blev landskendt som fængslet liberalist, men var faktisk venstreradikal i sine unge år, og så var han i 2015 lige en tur omkring Alternativet. Med fødderne solidt forankret i den blå luft. Læringskurven er flad. Helt flad.

Man skulle tro fantastens svada i ‘Riskjærs fredagsbar’ ikke kunne overgås, men han er ikke den eneste i sin generation med en flad læringskurve. Det skorter eksempelvis ikke på virkelighedsfjerne eks-MF’ere i ‘Huxi og det Gode Gamle Folketing’. Her lidt af dialogen fra tirsdages udgave, hvor de diskuterede Lars Løkke Rasmussens åbningstale.

Steen Gade, SF: Tænk hvis vi kunne nærme os en valgkamp, som ikke kun handlede om flygtninge og indvandrere.

Anne Birgitte Lundholt, De Konservative: – Det ville være dejligt.

Steen Gade: … vi har jo historisk få flygtninge i det her land. Historisk! Man skal mange mange år tilbage… I forrige uge var jeg nede og besøge nogle af EU-institutionerne. Det er interessant hvordan de snakker om dernede i parlamentet, kommission og ansatte dernede, de siger, vi har ikke en flygtningekrise i Europa, , men vi har en politisk krise på grund af, at vi fik alle de flygtninge og indvandrere. Ikke fordi vi får dem, men fordi vi har fået dem. … Jeg håber virkelig de her store initiativer fra statsministeren – vi skal snakke klima, vi skal snakke sundhed, vi skal snakke også overordnet økonomisk politik og prioriteringer. Jeg mener – hvis det bare kunne få lov at fylde 80 procent af tiden i næste valgkamp, så var vi kommet et langt skridt på to punkter med også at gøre Dansk Folkeparti lidt mindre vigtig. Og hvis de skal med, så skal de gøre sig til at et mere normalt parti. Det kan de få lov til. Det er jo fint. Men det andet vil jo så være, at vi mere kom til at diskutere det som faktisk er det vigtigste.

Huxi Bach, vært: – Men Steen, hvis ansvar er det? At det kommer til at ske?

Steen Gade: Ja, vi kan ikke løse det her alene. … Det er manges ansvar. Men man kunne jo sige, at hvis de toneangivende partier ville koncentrere deres kræfter på det. Det betyder nok at Støjberg ikke skulle stå allerforrest i Venstres valgkamp. Men det kunne jo være et signal fra statsministeren om at han godt ville snakke om noget andet i folketingsvalgkampen. Skal vi ikke tage det positivt?

Anne Birgitte Lundholt: Jeg vil kun sige, at jeg er så meget enig i håbet. Vi er enige om… Jeg vil så gerne diskutere overordnet økonomisk vækst, også de velfærdsspørgsmål. Sundhed, Miljø. Jeg ville meget hellere diskutere det.

Lone Dybkjær, De Radikale: – Ja, og så kommunernes rolle.

Anne Birgitte Lundholt: Jov, Jov.

Lone Dybkjær: Ja, det er sindssygt vigtigt.

(Steen Gade, forhenværende MF; Foto: FT.dk)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/95526/trackback

36 Comments »

 1. Se nu for helevede at lav den smule oprør. Få dog alle disse politikere stillet til ansvar. Danskere r4ejs jer nu for helvede og lad os få alle disse psykopater i fængsel.

  Vi er nødt til at aflive folketinget for fanden, tag jer nu sammen og smid denne korrupte sjofelhed på porten

  Kommentar by Jørgen Pedal — 10. oktober 2018 @ 04:06

 2. Ja, vi politikere er jo dygtige til at fortælle æventyr og røverhistorier, og så er det da svært at forstå at nogen finder det nødvendigt at beskæftige sig med virkeligheden. Og når der så nærmest ingen flygtninge, asylanter, migranter eller indvandrere er her i Danmark, hvorforfor så ikke nøjes med at tale om klimaet, sundheden, miljøet og andet som er meget vigtigere. Og bla-bla-bla

  Ak ja, de radikale socialister er verdensfjerne teoretikere og fantaster. Deres stupiditet er utrolig.

  Kommentar by tp — 10. oktober 2018 @ 04:07

 3. “Anne Birgitte Lundholt: Vov, vov.”

  Kommentar by Hagmann — 10. oktober 2018 @ 04:39

 4. Ak ja, de ønsker at tale om alt andet end elefanten i lokalet.
  De har jo forlængst overgået komiske Ali. De nægter simpelthen at forlade deres landsødelæggende fantasi-tåger.

  Kommentar by Lider af danskhed — 10. oktober 2018 @ 05:54

 5. Hvorfor tror venstrefløjen altid at de skal bestemme hvad VI SKAL snakke om? De kan da bare snakke om de emner de har lyst til og lukke røven når vi diskuterer migration.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 10. oktober 2018 @ 06:20

 6. Ja lad os fuldtsaendigt abstrahere fra realiteterne og bare lalle videre,ret groft maa jeg sige

  Kommentar by dunk — 10. oktober 2018 @ 06:21

 7. Lad os nu tage kampen om de vigtige problemer først. Derefter kan vi tale om steen gades små problemer. De bliver nemlig i høj grad løst når vi har indvandre/”flygtninge” situationen under kontrol.

  Send en halv million u-integrerbare ud af Danmark og vore Co2 aftryk falder betyderligt. Det samme gælder Danskernes sundhed. Her tænker jeg på alle de Danskere der bliver banket til hel og halvinvalider og alle de lægekonsultationer der IKKE skal udføres af lægerne og derefter betales af Danskerne.

  Mange fluer med et smæk! Vi kan oven i købet tilfredsstille steen gades ubændige DF-had for så bliver de nemlig rimelig irrelevante!

  Det er ikke så svært.

  Kommentar by Santor — 10. oktober 2018 @ 06:36

 8. Historisk? Siden 83????. Steen Gade,s korttidshukommelse. Og så behøver vi vel heller ikke at snakke om Islam som har skabt ghettoer etc etc etc.

  Kommentar by Michael Unna — 10. oktober 2018 @ 06:56

 9. Har klimaet altid forandret sig? JA
  Har mennesker altid fundet ud af at tilpasse sig? JA

  Jeg er meget bekymret for at klimaet skal bruges til at fjerne, blikket fra de virkelige problemer, som vi med sikkerhed ikke kan undgå vil ændre vores land for altid.

  Håber I vil læsse dette link, det er ganske vidst på norsk, men mon ikke de fleste kan læse det
  https://www.rights.no/2018/10/bokbombe-om-to-generasjoner-er-vesten-utslettet-av-islam-sier-tysk-okonom/

  Kommentar by Anders Nielsen — 10. oktober 2018 @ 07:14

 10. @5
  Ja, det er symptomatisk, at venstrefløjen altid vil bestemme, hvad VI SKAL snakke om. Nu vil de snakke klima, hvor VI skal gøre noget, og tie om migrantproblemet, for det bør VI ikke beskæftige os med.

  Alle ved godt, at hvis Danmark investerer xx milliarder i at halvere dansk menneske-relateret CO2-udslip, så er det komplet ligegyldigt for det globale menneske-relaterede CO2-udslip, der vil stige mange gange mere pga. verdens befolkningstilvækst mv..

  Så i stedet drømmer venstrefløjspolitikerne om, at Danmark skal være forgangsland som verdens CO2-duks. Så kan de samme politikere rejse rundt i verden og høste personlig ros og beundring på alverdens bonene gulve, mens den skatteplagede danskere betaler festen.

  Risikoen for at være politisk styret forgangsland er, at politikerne ikke aner, hvad de gør, når de naivt tror, at de kan bestemme over den danske energisektors udvikling de næste 50 år eller mere. Politikerne kan lige stave til vindmøller og så får vindmølle- og el-mafiaen enorme statsmidler til at klistre landet til med vindmøller.

  Devisen er, at jo flere vindmøller jo bedre, også selvom man ender langt ude i fejl- og overinvesteringer og store problemer med at komme af med den enorme mængde vindmølle-el, når vinden blæser i Nordeuropa – og omvendt at finde dyr el i udlandet, når vinden ikke blæser. Hvis tørke så har Norge ikke vandkraft, og så må man stole på mulige kul- eller gaskraftværker fra Mellem- og Østeuropa osv.

  Og så er det i virkeligheden fuldkommen ligegyldigt for verdens CO2, at Danmark går amok i vindmøller.

  Kommentar by traveler — 10. oktober 2018 @ 07:48

 11. “Tænk hvis vi kunne nærme os en valgkamp, som ikke kun handlede om flygtninge…”

  Det er da meget nemt. Bare luk graensen.

  Kommentar by Erling — 10. oktober 2018 @ 08:09

 12. Vi skal snakke klima, vi skal snakke grøn omstilling vi skal snakke sundhed, vi skal snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke snakke

  Kommentar by redneck — 10. oktober 2018 @ 08:12

 13. Een ting har Steen Gade dog ret i: Vi har historisk få flygtninge i landet…. for alle perkerne er ikke flygtninge men migranter. Det løser dog på ingen måde problemerne, det gør dem bare værre.

  Hvis det skulle komme dertil, tror jeg sagtens Danmark kan tage imod en million flygtninge fra Polen – eller etniske svenskere – uden det ville skabe de problemer vi ser med muslimerne.

  Nogle kulturer er bare ikke blandbare –

  Kommentar by redneck — 10. oktober 2018 @ 08:15

 14. Hør nu her alle ovenfor denne kommentar.

  Politikerne er hverken naive ellr idioter, selvom de påstår det.

  DE ER FORPULEDE LANDSFORRÆDERE OG DE VED UDMÆRKET HVAD FANDEN DE HAR HAFT GANG I HELE DERES LIV – OG DE SKAL ALLESAMMEN KNUSES FULDSTÆNDIGT

  Kommentar by Jørgen Pedal — 10. oktober 2018 @ 08:30

 15. Ord skaber virkelighed og derfor skal vi lade være med at snakke om visse ting. Gør vi det, er de ting vi ikke snakker om, ikke længere problemer i og med de ikke længere er virkelighed.

  Og så siger EU selv, at EU ikke har et problem med alle de indvandrere, EU har sluppet ind. Så det tror vi på. Mmm…

  Kommentar by Quark — 10. oktober 2018 @ 08:44

 16. Langt de fleste nuværende MFére burde være forhenværende.

  Italien lukker af flygtninge som Tyskland tror de kan sende retur.

  “Wir schaffen dass” ! gu´ gør de ej, de bruger Italien som losseplads for det skrammel de ikke selv magter at håndtere.

  Kommentar by k.m. — 10. oktober 2018 @ 08:48

 17. Det er ærligt talt også lidt op ad bakke, når både præmis og konklusion er at “Danmark skal tillade uhæmmet indvandring” og samtlige pseudo-argumenter imellem de to består af “fordi det føler jeg Danmark skal”.

  I øvrigt: spot on, redneck @ 8:12. Spot on.

  Kommentar by Quark — 10. oktober 2018 @ 08:51

 18. Riskogeren kan snakke og snakke så meget han vil, den dag the shit hits the fan, er han trygt over alle bjerge sammen med flere af de andre gode mennesker låst inde bag tykke mure i en af de mange nye gated communities.
  Det bliver ligesom nede hos onkel Adolf, hvor han lod den menige tysker stå tilbage med regningen.

  Kommentar by White knight — 10. oktober 2018 @ 08:54

 19. Vælgerne vil tale indvandring og kolonisation med politikerne. Det bliver ikke muligt at komme udenom emnet. Og så er der den nye pige i klassen, Pernille Vermund. Hende kan de nok heller ikke lade være med at snakke om. Hverken vælgere eller politikere. Skal vi vædde?

  Der er et punkt på dagsordenen, der hedder kolonisationen af vores land. Vi kommer ikke videre, før vi har diskuteret det færdigt. Så hvis man vil tale andre emner – så må man tale indvandring.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. oktober 2018 @ 09:28

 20. Nu valfarter de allerede til Europa/Vesten/Danmark – de millioner af overbefolkning fra de islamdominerede lande og Afrika – og millionerne vil blive endnu mere forøget i takt med den kraftigt stigende overbefolkning!!

  Hvad vil den forsamlede bærme af landsforrædere i studiet gøre ved det? Snakke og bevidst med vilje og med fuldt overlæg fortsætte med at ødelægge Danmark!

  Det er faktisk ikke til at bære – at være vidne til så megen idioti!

  Kommentar by Black Watch — 10. oktober 2018 @ 10:31

 21. Det er typisk for debatprogrammer i medierne, at man altid sørger for at der er dobbelt så mange repræsentanter for venstrefløjen som for højrefløjen. Og højrefløjens repræsentanter er næsten altid nogle Radikale typer i borgerlig forklædning eller nogle intetsigende erhvervstyper som A.B. Lundholt.

  Det er samme udspekulerede manipulationsteknik som Radio24syv bruger når de opretter Danmarks eneste “borgerlige” debatprogram Cordua og Steno, med en Alternativstemmer og en skabsradikal Venstremand som værter. Naive og uvidende lyttere tror så at det er borgerlige synspunkter de får serveret, og dermed fremstår Dansk Folkeparti som et uanstændigt højreekstremt parti. Men både DF og NB skal nu nok klare sig uden hjælp fra disse manipulerende statsmedier.

  Kommentar by JC — 10. oktober 2018 @ 10:38

 22. Hvorfor skulle sundhedsproblemer være det vigtigste problem vi har i dagens Danmark. Vores gennemsnitslevealder har dog aldrig været højere. Indvandringen, parallelsamfundene, Islams langsomme men sikre overtagelse af vores demokratiske velfærdsparadis, er og bliver vor tids største problemkompleks. Det er utroligt så langsomt dette faktum er om at trænge ind gennem Christiansborgs tykke granitmure.

  Kommentar by JC — 10. oktober 2018 @ 10:49

 23. Vil muslimerne overtage europa? Ja, men der er jo lige det problem at de ikke selv er i stand til at skabe velstand. De har ikke kompetancerne og en produktiv kultur. Inden de kommer i flertal, vil samfundets økonomi bryde sammen og overførselsindkomsterne vil tørre ud. Alt kan så ske. En voldelig revolte vil sandsynligvis bryde ud. Og hvordan det vil ende, kan man kun gisne om.

  Kommentar by JC — 10. oktober 2018 @ 11:05

 24. “Hvis vi bare kunne få lov til kun at tale om det, som vi vil tale om”.

  Søde venner, der er da overhovedet ingen, der tvinger jer til at tale om muhamedanerne.

  (Der er heller ingen der tvinger folk til at høre på jer, som I gerneville have).

  Det er det, der hedder debat.

  Kommentar by Bastardo — 10. oktober 2018 @ 11:14

 25. Det er meget mystisk at politikkere eller eks politikkere, ikke ønsker valget handler om landets største problemer

  Kommentar by Prebber — 10. oktober 2018 @ 11:22

 26. Der er endelig initiativer igang for at få en statistik over hvor mange af fremmed herkomst, der beboer vort land. Danmarks Statistiks metode er ubrugelig, hvis man som politiker vil se ind i fremtiden. Man kører bevidstløs ud i Øresund og vil danne en ø med plads 35.000 nye københavnere, men hvem er de og hvor kommer de fra, det er uden interesse. Det kan ikke være for at skabe plads til gammeldanskerne, for dem bliver der færre af.
  Kommer den ny statistik inden valget, så kommer der rigtig gang i flygtningedebatten.

  Kommentar by Menig 442 — 10. oktober 2018 @ 12:02

 27. Det må kunne lade sig gøre ret enkelt at spørge samtlige skoler, hvor mange tosprogede der er.

  Kommentar by Uno — 10. oktober 2018 @ 12:16

 28. Man sku’ fanme tro vi bor i “Omvendeslev”. Hvor hele lortet er vendt på hovedet.
  I stedet for at tale om klima og knaphed på mad, rent drikkevand osv, skulle man gribe om nældens rod, og få sat en stopper for den overvejende muslimske befolkningseksplosion. Alt andet er lappeløsninger, der ikke rækker. Men med despoters opfordringer til at avle os af brættet. Kan de lalleglade tosser glemme alle deres utopiske drømme og ideer. Det vil række som en skrædder i helvede.
  O.T.
  Det er rædsomt at tænke på vi er blevet alt dét vi lo af når talen faldt på østblokken. Løgnene, indoktrineringen, koruptionen, de statsstyrede medier, det krybende tale og ytringsforbud. Det havde jeg sgu aldrig troet jeg skulle komme til at opleve.

  Kommentar by White knight — 10. oktober 2018 @ 13:30

 29. Det er helt indlysende for alle der både kan tænke og regne selv, at vi for længst har passeret “point of no return” mht indvandring.

  Det er det eneste vigtige politiske emne for alle der ikke er hjernevasket af skole og medier og som derfor både kan tænke og regne selv.

  Problemet er nærmest uløseligt med fredelige midler, for hvordan skal vi denne gang stoppe besættelsen af vort fædreland? Det kan kun fortsætte i svært beskadiget tilstand, tror jeg, men det er jo trods alt bedre end at vi danskere helt mister magten over vores eget land.

  Jeg synes det er sørgeligt, som det er gået med Klaus Riskjær.

  Jeg havde den store glæde at møde og tale med Klaus Riskjærs far, Knud Pedersen, i hans kunstbibliotek ved Nikolai Plads, hvor jeg lånte malerier.

  Han havde været med i Churchill-gruppen, der var Danmarks første organiserede sabotagegruppe under den tyske besættelse af Danmark fra 1940 til 1945.

  Det er Knud Pedersen, der skrev ‘Churchill klubben’ om sine erindringer om da han, sammen med ni andre unge danskere grundlagde modstandsgruppen Churchill-klubben i Ålborg. Den læste jeg allerede som barn for adskillige årtier siden inspireret af min onkel, der var tidliger BOPA-sabotør og desværre døde alt for tidliget efter krigen pga følgerne for hans helbred.

  Knud Pedersens bog om Churchill-klubben er som bekendt senere i 1991 filmatiseret som ”Drengene fra Sankt Petri”.

  Her er kort intro fra et andet medlem af Churchill-klubben om dens skæbne: https://www.youtube.com/watch?v=Ar5aS4SPDV4

  Kommentar by A-mad — 10. oktober 2018 @ 13:57

 30. De regner os ikke for en skid. Normale politikere, som regnede befolkningen for andet end skatteslaver ville jo henover årene have diskuteret alle aspekter på et rationelt plan, der hvor det hører hjemme, der hvor vi alle var, og alle ville have lyttet og brugt vores egne kreative evener til at udføre og adoptere politiken, som de dygtige politikere havde tænkt sig frem til

  Men istedet har vi haf en lang løgn pga deres totale uduelighed og fuldstændige ligegyldighed overfor den omstændighed, at de er ansat af os til at regere vores land så hensigtsmæssigt, som muligt for den infødte befolkning, som ejer hele landet sådan set.

  Virksomheden Danmark er en fiktiv konstruktion, som vi kan frigøre os fra. Det er muligt at melde sig ud af Danmark, hvis man vil. Bedst effekt opnås ved at alle gør det kollektivt på een gang, altså dem som er med på ideen

  Kommentar by Jørgen Pedal — 10. oktober 2018 @ 15:19

 31. Klaus Riskær har da fuldstændigt ret: Krigstidens danske regerings samarbejde med besættelsestropperne og dens leflen for den totalitære ideologi, som besættelsestroppernes tilstedeværelse og gøren og laden var dikteret af, er helt og aldeles at sammenligne med nutidens regerings samarbejde med og leflen for endnu et hold besættelsestropper og deres totalitære ideologi!
  Nåh – var det ikke det, den kriminelle og svindlende men åbenbart også meget anstændige og gode Hr. Riskær mente med sin sammenligning?

  Kommentar by RonaldR — 10. oktober 2018 @ 15:54

 32. Både nuværende politikkere og tidligere, har selv alt for megen ego-økonomisk interesse i, ikke at gøre noget effektivt mod iSlamiseringen af Danmark. Alle lefler for iSlammet, da det er gode indtægtskilder for politikkernes venner og familie og deres egen forfremmelse.
  Og altid skal vi høre på venstrefløjen og de radikale. Hvorfor siges der ikke stop, for at disse små partier får så umådelig stor taletid i MSMerne? Fordi resten er skabsradikale og fryder sig over, at førstnævnte taler deres sag.
  De burde ALLE sættes for en rigsret, idet at tilladelse af iSlam er i direkte modstrid med Grundloven! Nååå,ja, så er der lige hele retssystemet, der lige så gennemsyret af islamlefleri :(

  Vi har e´n alt overskyggende samfundstrussel og det er iSlammet, for det er dem eller os! og det skal IKKE ties ihjel !
  iSlammets overproduktion af retarderede børneflokke burde også stå øverst, hvis der skal snakkes om klima, velfærd, sundhed og meget andet. Øhhhh, nå nej, så er der jo rigtig mange venner og familiemedlemmer i godhedsindustriens velsignede økonomiske lommer, der skal ud og søge reelt arbejde, lige som EUssr mister deres kæphest til nedbrydningen af statssamfundene,
  hvis snakken altså skulle gå hen og vise effektive løsningsmodeller.

  Gid vi kunne få bildt iSlammet ind, at de fik 2 gange 72 jomfruer af allaen, hvis de udryddede sig selv.
  Egentlig slet ikke så tosset en ide, for så kunne der endelig blive plads til alt det andet, som nusidende og tidligere politikkere så gerne vil snakke om!

  Men som det kører nu, så er der kun en meget grim borgerkrig i udsigt, hvis ikke vi får ryddet GANSKE EFFEKTIVT ud blandt de nusiddende politikkere og deres nyttige stik i rend drenge/MK.

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. oktober 2018 @ 16:59

 33. Kommentar by M.S. Carstens — 10. oktober 2018 @ 16:59

  Ja kun et voldeligt oprør giver overhovedet en chance for at få stoppet vanviddet! Det oprør er så ikke ensbetydende med, at danskerne vinder deres land tilbage – vi kan sagtens tabe den kamp – og så kan det hel også være ligemeget!

  Mht. et oprør vil det ikke ske i DK – vi vi for hovedpartens vedkommende affinde os, tilpasse os og indordne os (dhimmificeres, betale strafskatten til islam eller konvertere). De unge generationer er nu så gamle i livet, at de fleste ikke kender til andet via børnehaven, skolen osv. Islam er en daglig kendsgerning i al dens gru – men de kender ikke til andet – til en tid uden islam!

  Så desværre tror jeg ikke på Danmarks frelse – vi får kun mere vold og terror, kriminalitet, snyd og bedrag – vi vil blive kvalt i islam på den eller anden måde – det bliver fremtiden!

  I sverigstan går det da vist godt med økonomien, trods mega islamiske dominering – de fleste svenskere har affundet sig med deres skæbne og prøver at få det bedste ud af resten af deres liv.

  Hvis ændringerne skulle komme – var de kommet for længst…!

  Kommentar by Black Watch — 10. oktober 2018 @ 18:16

 34. Danmarks største industri er “flygtningeindustrien”.
  Danmark har en enorm offentlig sektor der stort set alle “arbejder” direkte eller indirekte med “flygtninge”. Der ligger en kæmpe bunke stemmer, som både “højre” og venstrefløjen kæmper om. For at bevare deres egne taburetter.
  Så lad os holde et valg om vejret istedet for.

  Kommentar by XXXXX — 10. oktober 2018 @ 21:17

 35. Iflg. Snaphanen går det også nedad med den svenske økonomi. Det går ihvertfald den forkerte vej med den danske. Selvom Lars Luskebuks proklamerer at den er bomstærk! Men TUSINDVIS AF SPAREØVELSER er i gang over hele landet. Stort set alle steder skal der spares. Men hvis økonomien var så fremragende som V og K praler af, ville det jo ikke være nødvendigt at overdænge danskerne med nedskæringer, sparekrav, lukninger, forringelser, bøder og nye gebyrer m.m. Med andre ord, man lyver for os.

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. oktober 2018 @ 23:22

 36. Svenskerne kan stadig nå at redde deres land, hvis de ellers går til modstand. Men det kan de vel ikke finde ud af?

  Kommentar by Bent Nielsen — 10. oktober 2018 @ 23:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper