11. oktober 2018

Historiker om Jacob Scharfs afsløringer: Mærkeligt at der ikke er mere fokus på ‘højreorienteret terror’

Forleden hørte jeg en historiker tale om at der ikke var nok fokus på ‘højreorienteret terror’. Han havde læst tidligere PET-chef Jacob Scharfs bog, og påpegede at terrorisme ikke bare var et islamisk forehavende. Således faldt ordene i ‘Aflyttet’ på Radio24syv.

Lars Bangert Struwe, historiker: … de har meddelere i miljøerne, og der er også diskussioner om konvertitter, og der er altså ingen tvivl om at de gør ret så store forsøg på at infiltrere de her, særligt islamiske miljøer, som er ret problematiske.

Noget de så også har kigget på, som jeg synes heller ikke nogen rigtigt har reageret på. Det er højreorienteret terror. Det er helt vildt interessant, at vi har et kæmpefokus i Vesten på muslimsk terror, eller muslimsk-baseret islamisk terror, kald det hvad du vil. Men her løfter han lige pludselig låget for, hov, der er nogle andre. Det synes jeg, det er da også en diskussion vi burde have. Hvorfor? Højreorienterede grupper der bruger danske politikere som skydeskive, det er da lidt interessant at finde ud af, hvem pokker er de? Er det bare for sjov de gør det, eller er det på ingen måde for sjov.

Den omtalte episode der får fire afsnit på side 229 i Scharfs bog, har ti år på bagen, og omhandler i al sin enkelthed en ikke offentligt annonceret Midsommerfest i Søhøjlandet. I 2012 skrev Århus Stiftstidende, at ‘Højreekstrem gruppe var tæt på anholdelse’, men her seks år senere er der intet sket. ORG var ikke offentlig, for som et medlem pointerede overfor avisen, så er det ikke ufarligt at debattere udlændingepolitik: “Vi har været vant til at blive truet og overfaldet af venstrefløjen.”

Der var som man læse under grafikken, ikke fugls føde på historien. Sigtelserne for overtrædelse af våbenloven blev frafaldet, og de anholdte fik hver især 2200 kroner i erstatning. Det var ikke tale terror, og der foregik ikke engang noget ulovligt. Alt hvad Scharf skrev om ‘højreorienteret terror’, er vist herunder. Han bruger i øvrigt tre sider alene på Brandstifterbanden. En venstreradikal gruppe, der planlagde og udførte brandattentater.

(Morten Skjoldager: Syv år for PET – Jacob Scharfs tid, People’s Press, 2016, s. 229)

Apropos.

“Midt- og Vestjyllands Politi modtog onsdag den 260608 en anonym henvendelse om, at nynazister, heraf flere navngivne, på adressen holder Midsommerfest, og at der ved festen skal ske afbrænding af kors, ligesom der vil blive skudt med rifler. Politiet sigtede de fremmødte for overtrædelse af våbenloven, flere køretøjer blev ransaget og politiet fandt ganske rigtigt tre rifler. Alle våben var dog omfattet af de våbentilladelser, som enkelte tilstedeværende personer var i besiddelse af og to timer senere blev alle løsladt på stedet, og sigtelserne frafaldet. Det udløste en erstatning på omkring 2.200 kroner per person.” (Redox.dk, ORG – Logen bag det ekstreme højre, 2011, s. 33)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/95602/trackback

25 Comments »

 1. Uha ja, højreorienteret terror er virkelig også en reel og farlig trussel. Det må være derfor, at Christiansborg er blevet terrorsikret, at der står svært bevæbnede soldater ved jødiske institutioner, at der står koranklodser – nåh nej, Hitler-klodser – på gader og stræder, at julemarkeder politibevogtes,… Det har i hvert fald intet med fredens religion at gøre!

  Kommentar by RonaldR — 11. oktober 2018 @ 23:11

 2. Næh dog, har Morten Bødskovs makulator-boy skrevet en bog. Dygtig dreng.

  Kommentar by Iznogut — 11. oktober 2018 @ 23:32

 3. Mærkeligt, ikke? Han skal jo bare se Europols terrorrapport for at se, at den intet fylder https://www.europol.europa.eu/activities-services/main-reports/eu-terrorism-situation-and-trend-report-te-sat-2017

  Kommentar by Snaphanen — 12. oktober 2018 @ 00:07

 4. Hvis man rensede alle statistikker om terror for statsanerkendte løgne om højrefløjen og terror, ville det vise sig, at der ikke findes nogen terror på højrefløjen. Al terror findes på venstrefløjen og blandt muslimer.

  Kommentar by Henrik Gøtke — 12. oktober 2018 @ 00:37

 5. #3 Steen Snaphane, hold så op!!! Nu har De Anstændige igennem flere årtier forsøgt at bilde os ind, at den virkelige trussel stammer fra højre. Så skal du ikke komme her med dine fakta!

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. oktober 2018 @ 00:37

 6. Radio 24/7 ejes jo af Berlingske, men fungerer mærkværdigvis mest som en rødradikal radio. Noget der også passer med at deres net-avis som, indtil den fornylig blev nedlagt, havde pissetravlt med at bortcensurere alle indlæg som ikke var politisk “korrekte”, eller som var for oplysende og afslørende. Kritik af den dalende velfærd og Helle-god-løsning-imorgen ’s og Lars Luskebuks ’s menneskefjendske “reformer” var ikke velset.

  Kommentar by tp — 12. oktober 2018 @ 06:23

 7. #4 Henrik Gøtke: Derudover indeholder statistikkerne jo kun hændelser klassificeret som terror. Og vi ved jo alle, hvilken konklusion politiet med usvigelig sikkerhed når frem til i 99 ud af 100 hændelser, hvor endnu en af profetens tilhængere stikker en kniv i tilfælde vantro: “Der er intet, der tyder på terror”, “gerningsmanden har psykiske lidelser”. Og, vupti, så er endnu et Jihad-overgreb fejet under gulvtæppet, så terrorstatistikken ikke bliver endnu mere uhyggelig læsning end den allerede er.

  Kommentar by RonaldR — 12. oktober 2018 @ 08:03

 8. Mærkeligt at en såkaldt historiker, som Lars Bangert Struwe kan postulere det uden belæg? Hvordan kan den butterfly-klædte laps til Lars Struwe frit og uden omkostninger hævde det?

  Kommentar by Elegia — 12. oktober 2018 @ 09:38

 9. Nu har de radikale og skabsradikale V og K jo også sørget for at det kun er migranter der må gå med lange knive. Danskerne må kun have små lommeknive på sig. Ja, danskerne må efterhånden nærmest ingenting, selv en hårspray klassificeres som et våben. Snart skal vel selv en dansk ejer af en knyttet næve straffes for “racisme” og “ulovlig våbenbesiddelse”. Danskerne er afvæbnede, feminiserede og gjort forsvarsløse i et omfang, så de er grydeklare til at komme i den sorte gryde. Rødfascisterne kan hovere. Marianne Helved og Zenia S kan foreløbig triumfere og synge “Sejren er vores”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 09:50

 10. Al den snak skaber frygt.

  http://www.lokalavisen.dk/112/2018-09-26/-21-%C3%A5rig-mand-dr%C3%A6bte-tilf%C3%A6ldig-k%C3%B8bmand-i-sandt-blodbad-Jeg-var-bange-for-nazister-3178985.html
  21-årig mand dræbte tilfældig købmand i sandt blodbad: “Jeg var bange for nazister!

  Kommentar by tavsen — 12. oktober 2018 @ 10:19

 11. Mon ikke snart de omdefinerer terrorisme, så det bliver delt helt op og afspejler sig “korrekt” i statistikkerne?
  For hvide kristne: Wrongthink, forkerte holdninger, aktiv og lydhør kritik af det politisk korrekte establishment = Terrorisme.
  For resten: Drab på åben gade, vold, vandalisme, forfølgelse, undergravende virksomhed af alle aspekter af samfundet = Husspetakler.

  Kommentar by K — 12. oktober 2018 @ 10:31

 12. Når migranter myrder, gælder selv de dårligste forklaringer. Morderen her er allerede undskyldt og tilgivet. Han troede jo der var tale om en nazist eller racist. Der var jo næsten tale om en god gerning. Der kan vel så højst blive tale om en mindre bøde. Den samme undskyldning kan selvfølgelig genbruges næste gang en migrant overfalder eller myrder en dansker.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 10:37

 13. Ad 1. Hilter var socialist, det er noget historisk vrøvl at han/nazisterne var højreorienteret. Bare se forrige opslag ang. Stauning og planøkonomi. Altid værd at gentage når man diskuterer med folk som postulerer noget andet :)

  Kommentar by Bjarne P. — 12. oktober 2018 @ 10:41

 14. Ad 12: Du har fuldstændig ret, Bjarne. Beklager – jeg kan åbenbart ikke ryste indoktrineringen helt af mig.

  Kommentar by RonaldR — 12. oktober 2018 @ 11:14

 15. MANGE STEMMER PÅ socialisterne fordi de tror at socialisterne er sociale. Men det er de ikke, tværtimod. Mange stemmer også på socialdemokratiet, fordi de tror at socialdemokratiet stadig er et arbejderparti der går ind for arbejderne/lønmodtagerne og for demokratiet. De har ikke observeret at S er blevet til et akademikerparti der går ind for fjernstyring fra EU. Der er også dem som stemmer på V og K fordi de tror at de to partier er borgerlige. Men det er de ikke mere. V er europaternes parti, og sammen med K pisser de på alle borgerlige og moralske værdier. Så er der dem som stemmer på de radikale og alternativet, fordi de tror at de to partier vil redde klimaet og hele verden, samt opstille alternativer. Det vil de ikke. De radikale er forklædte kommunister/rødfascister der vil ruinere og ødelægge Europa, og alternativet er et parti af fjollehoveder og bøsser der ikke udgør et alternativ til nogetsomhelst.

  Hvis vælgerne fortsætter med at udleve disse misforståelser og vildfarelser, ødelægger de deres eget land og graver deres egen grav. Det skal forstås mere bogstaveligt end mange aner.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 13:07

 16. Rettelse:.. et parti af fjollehoveder, bøsser og lesbiske der ikke…..

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 13:22

 17. Lars Bangert Struwe er vel en “historiker” uddannet på Roskilde universitets center, hvor man altid bestod hvis man bare var rød nok. Hans analyser er latterlige. Hans tilgang til kendsgerninger er dilettantisk.

  Kommentar by tp — 12. oktober 2018 @ 15:29

 18. Ret skal være ret: Der har været eksempler på højreekstrem vold (omend højre-/venstrebegreberne er særdeles udflydende, idet den nynazistiske vold jo grundlæggende begås af såkaldte nationalsocialister).

  Dels NSU-cellen i Tyskland, der dræbte otte tyrkere, en græker og en – mig bekendt – tysk politibetjent i årene 2000-2006. Filmen kan i øvrigt ses på politisk korrekte Netflix.

  Dels har der været nogle tilfælde af højreekstrem vold mod moskéer og andet i Sverige.

  Ovennævnte er dog en dråbe i havet i forhold til muslimske myrderier, voldtægter, mord og modbydeligheder mod vesteuropæere.

  I øvrigt tankevækkende, at de meget få højreekstreme overgreb fandt/finder sted i netop Tyskland og Sverige, der stort set har åbnet en ladeport for muslimer i årevis.
  Sverige, den humanitære stormagt, hvor alvoren først nu er ved at sive ind også hos den røde blok, dvs. alle partier bortset fra SD.
  Og Tyskland (wir schaffen das???), hvor alvoren også siver ind hos de etablerede partier, efter AfD er kommet på banen for alvor. Selv hos de politisk korrekte Grønne spores der udbredt skepsis mod den åbne immigrationspolitik.

  Herfra en tak til Orban og Kürz samt Polen og de andre Visegrad-lande, der tør stå imod stormtropperne af velfærdssøgende negre og arabere.

  Kommentar by anon — 12. oktober 2018 @ 19:00

 19. Er det simpelthen ikke bare sådan, at når vore forskellige kulturer smadrer sammen. Ja, så er det letteste, at tage parti for de indavlede vokdspsykopater. Vi fredelige blegfede etniske skandinaver er totalt harmløse i sammenligning med voldskulturerne fra MENAP.
  Højreradikal naziterror. Suuuure! Tro på det, snotskovle.

  Kommentar by White knight — 12. oktober 2018 @ 21:26

 20. I MODSÆTNING TIL DE RØDE har de nationalt sindede hidtil været fredelige og yderst tilbageholdende. Men slag og borgerkrige vindes jo ikke ved at være fredelig og passiv. Hvis de røde og radikale fascister er ude på at fordrive danskerne og svenskerne fra deres lande, gennem import af migranter plus hverdagsterror, blodbade og massakrer, hvad så? Ja, så kan spændingerne jo til sidst blive så store, at situationen pludselig bliver højdramatisk. Da muslimerne i 1683 belejrede porten til Europa, storbyen Wien, var der ingen mulighed for dialog. Kun en kamp på liv og død kunne afgøre sagen. Sejr eller slaveri og død, det var europæernes situation. Da alt håb syntes at være ude, rykkede en polsk hær til undsætning. I historiens største kavalleri-angreb fejede de harniskklædte polske ryttere ned gennem dalen foran Wien, og med sværd og lanser blev de muslimske hærstyrker jaget på flugt. Det reddede Wien og Europa.

  Da de nazistiske horder ville erobre verdensherredømmet, var dialog også en håbløs idé. Uden kamp var Europa sunket ned i et barbarisk og massemorderisk mørke. Sommetider er der intet valg, og man kan kun overleve, hvis man forsvarer sig og påtager sig kampens risiko.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 22:25

 21. anon — 12. oktober 2018 @ 19:00
  og
  ALEXANDER BEAUMONT — 12. oktober 2018 @ 22:25

  Jeg er helt enig med Jer begge og hvis vore politikkere ikke vil indse OG rette op på fejltagelserne (overgrebene) mod det danske folk, så vil folket rejse sig. Dette er ikke et ønske for nogen, så politikkerne KAN stadig nå at vende den synkende skude. Men da vi ikke kan have tillid til deres (ego)interesser, SKAL vi have nye ind på Borgen, ved FØRST KOMMENDE valg, der vil, kan og tør sætte iSlammet UD af Danmark.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2018 @ 23:33

 22. Jamen, go for it PET.
  Men skulle Jeres research efter højreradikale skydegale nazier bringe Jer i nærheden af f.eks NørreBronx. Så husk lige at dukke Jer for vildfarne bandeprojektiler. Det sku’ jo nødig sætte en brat stopper på Jeres jagt efter de virkeligt farlige og skydegale højrenationale.

  Kommentar by White knight — 13. oktober 2018 @ 04:44

 23. Maerkeligt ,med saa mange voldsparate og bevaebnede ” hoejre radikale “, at der stadigvaek er levende migranter tilbage i landet

  Kommentar by dunk — 14. oktober 2018 @ 03:13

 24. Politikerne er vores fjender, indse det nu, for fanden

  Kommentar by Jørgen Pedal — 14. oktober 2018 @ 06:57

 25. Jeg læste tidligere PET-chef Jacob Scharfs bog, da den udkom. Den var meget interessant, syntes jeg og for mig var den overraskende ærlig.

  Den ‘vits’ der gik rundt i mit lukkede ikke-venstreorienterede miljø (i medierne dem der blev kaldt de ‘højreradikale’ eller det der er værre. Selv er jeg tidligere medlem af socialdemokratiet ligesom min gode bekendt nu afdødde og savnede Mogens Camre).

  Den vits der gik rundt var, at Jacob Scharf forhindrede at Henrik Sass Larsen blev (finans?) minister i Helle Thorning Schmidt regeringen ved ikke at sikkerhedsgodkende ham. En sikkerhedsgodkendelse som slet ikke var nødvendig for HTS, men hun valgte ifølge sin natur ikke selv offentligt at tage ansvaret for at løbe fra den ministerudnævnelse, hun havde lovet HSL, men som de Radikale sikkert veto’ede.

  Grunden til det velplacerede æselspark var, at Henrik Sass Larsen i sin tid vandt stort over Jacob Scharf i kampvalget om formandsposten i Danmarks Socialdemokratisk Ungdom (DSU).

  Når historiker Lars Bangert Struwe om Jacob Scharfs afsløringer siger: “Mærkeligt at der ikke er mere fokus på ‘højreorienteret terror’” undrer det ikke undertegnede. De statsansatte eftermarxistiske forskere er helt blanke i empirisk videnskabelig metode og empiri er for dem en by i Rusland.

  Til ære for prins Knud – i dette tilfælde Lars Bangert Struwe – kan jeg oplyse, at grunden til, at han ikke kan finde højreorienteret terror, er, at den ikke findes.

  Vi er slet ikke begyndt på den. Vi tror på at demokrati er løsningen og demokratiet har da også trods alt givet os Trump, Brexit og AfD og en ny regering i Italien, der nu stopper NGO-asyl færgerne fra Libyen til Italien – blandt andet den færge for illegal indvandring af unge afrikanske mænd til Italien, “Vos Hestia”, som Helle Thorning Schmidt er i dag er skibsreder for. En bemærkelsesværdig karriere i øvrigt fra statsminister til menneskesmugler:-)

  Kommentar by A-mad — 15. oktober 2018 @ 09:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper