17. oktober 2018

Vanopslagh til Østergaard (DRV): “Enten lyver du, eller også er du for doven til at sætte dig ind i fakta”

Når venstrefløjen fører underlødige kampagner mod højrefløjen, kaldes det ofte for satire. Når højrefløjen gør det samme mod venstrefløjen, er det ‘fake news’. I 2009 blev det eksempelvis en større mediesag, at Dansk Folkeparti i en kampagnereklame mod moskéer anvendte et manipuleret billede af Den Blå Moské.

Liberale Alex Vanopslagh kommenterer Det Radikale Venstres kampagne for kønsmæssig ligestilling – Skammer du dig ikke, Morten Østergaard?

“… Til sidst fortæller du de sagesløse børn, at forskelsbehandlingen sker hver dag på arbejdsmarkedet, hvor tusinder af virksomheder betaler ulige løn for det samme stykke arbejde. Her får mænd meget mere end kvinderne, er dit budskab til børnene. …

Hvis ikke du havde så travlt med at slynge om dig med anklager om lovbrud og diskrimination hos danske virksomheder, ville du måske have sat dig ind i problemstillingen. Og så ville du vide, at der ikke er systematisk underbetaling af kvinder.

Lønkommissionen undersøgte for nogle år siden, om man kunne dokumentere kønsdiskrimination i den offentlige sektor. Svaret var et klokkeklart nej – der er lige løn for lige arbejde. Når mænd i gennemsnit tjener mere end kvinder i det offentlige, er det, fordi de arbejder mere, oftere har lederstillinger m.v. Men når kvinder arbejder mere eller har lederstillinger, får de det samme i løn.

Heller ikke på det private arbejdsmarked – hvor løn i højere grad forhandles individuelt – er der noget tegn på systematisk diskrimination af kvinder fra danske virksomheder. Forskellene kan primært forklares i valg af uddannelser, valg af branche, antal timer, der arbejdes, ansvar- og lederniveau m.v. Når alt dette medtages, kan der dog stadig ses en forskel i lønnen hos mænd og kvinder på 3 pct. ifølge Dansk Arbejdsgiverforening. Altså langtfra den enorme, systematiske lønforskel, som du påstår, Morten. Og i førnævnte undersøgelse er der ikke taget højde for, hvordan det påvirker grundlønnen, at kvinder i gennemsnit har mere fravær end mænd, at de arbejder færre overtimer – ej heller hvilken betydning lønforhandlingstaktik har, hvor mænd kan tænkes at være mere ultimative og risikovillige.

Alt dette ved du, Morten Østergaard, formentlig godt. Enten lyver du, eller også er du for doven til at sætte dig ind i fakta. Jeg ved ikke, hvad der er værst.”

(Det Radikale Venstre på Facebook, 14. oktober 2018)

“Skal din datter have mindre slik end din søn – bare fordi hun er pige?” (Det Radikale Venstre, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/95695/trackback

14 Comments »

 1. På Fjordavisen Mariagerfjord, Kim Møller, rapporterer man om et voldeligt overfald på Randers Station og Politiet efterlyser overfaldsmanden der råbte racist efter offeret!!!!!!!! Artiklen er nok hentet andre steder fra.

  Kommentar by Moth — 17. oktober 2018 @ 11:53

 2. Nej kvinderne får ikke, hvad de fortjener – Og det skal de være glade for.

  Kommentar by Svend — 17. oktober 2018 @ 12:02

 3. DET RADIKALE PARTI er i realiteten et kommunistisk parti bestående af betonhoveder, rødfascister, feminister, feminiserede mænd og utopiske fantaster. Fra det parti kan man ikke vente sig andet end løgn, nonsens og perverse ideér. Når de ævler løs om mangel på ligestilling, kvindekvoter og positiv særbehandling af kvinder, er det et led i den kommunistiske strategi med at det gælder om at så splid og misnøje overalt. Del og hersk. De radikale anerkender ikke nogensomhelst traditionelle værdier. De elsker det inter-nationale, men hader det nationale. De ønsker evig forandring og omstilling. Alt skal smadres og derefter genopbygges på marxistisk vis. Inderst inde er de forrykte fascister og menneskefjendske nihilister. Hele deres politik går ud på at nedbryde og undergrave. At udskifte kristendom og civilisation med totalitær ideologi og barbari er lige nu det der er deres djævelske mål.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. oktober 2018 @ 12:33

 4. Godt at Alex Vanopslagh tør sige sandheden, selvom den er ilde hørt og politisk ukorrekt.

  Nej, Morten Østergaard skammer sig ikke, han lyver bevidst mod bedre vidende. Det giver stemmer til hans og øvrige venstrefløjspartier.

  Desværre er løgnen formidlet af skole og medier nok endnu ikke oppe på fuld skrue. Det kommer den, når pamperne og de salvede opdager, hvor meget pote identitetspolitikken kan give i stemmeboksen.

  Kun kvinder kan føde børn. Det er den biologiske ‘uretfærdighed’, som er noget givet og selvfølgelig ikke nogen uretfærdighed.

  I Danmark har vi juridisk ligestilling m/k, men selvfølgelig ikke biologisk ligestilling. Mænd og kvinde har været biologisk forskellige i millioner af år og før det. Mange af forskellene er umiddelbart synlige især hos nøgne, kønsmodne mennesker. Andet er ikke synligt. Hormonerne og at kvinder har to X-kromosomer, hvorimod mænd har ét X-kromosom og et Y-kromosom. Køn afgøres ved undfangelsen ved lodtrækning.

  Så den af venstrefløjserne forhadte canadiske psykolog, Jordan Peterson, i en debat bruge de nordiske landes totale juridiske lighed som argument for, at de grundlæggende kønsforskelle er genetisk bestemte og derfor kan de ikke ændres politisk.

  Som han sagde, er næsten 90% af alle ingeniører mænd og næsten 90% af alle sygeplersker er kvinder. Dette trods de nordiske landes totale lighed og lighedsmageri fra vugge til grav.

  Lad mig tilføje for egen regning. Næsten 100% af de fødende på fødegangene er kvinder.

  Kommentar by A-mad — 17. oktober 2018 @ 13:10

 5. Og det er selvfølgelig helt tilfældigt at den stakkels pige der bliver snydt på billedet også er indvandrer.. De må jo tro at deres vælgere er idioter, og de har ret.

  Kommentar by Per — 17. oktober 2018 @ 13:52

 6. #5 Per, ja og drengen er lyshåret. Vi har gennem flere årtiers Hollywood (Jewwood) -manipulation lært, at de virkelige skurke er lyshårede.

  Flot dobbel-associationstrick af de radikale landsforrædere.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. oktober 2018 @ 14:45

 7. Redeskideren Vanopslagh kan af og til finde et korn

  Kommentar by Træt — 17. oktober 2018 @ 14:48

 8. KOMMUNISMEN, NAZISMEN OG ISLAMISMEN er verdens tre mest skøre, ondsindede og morderiske ideologier, og det burde jo være grund nok til at holde sig langt væk fra dem. Eller til at modarbejde dem af al kraft. Men efter over 1OO millioner mord på fredelige og sagesløse mennesker, er der stadig tåber der tror på det totalitære vanvid.

  Da kommunisterne i tresserne fik vind i sejlene via DRs propaganda mv., startede de med at hetze husmødrene og forsørgerne. Man ønskede den daværende familiestruktur smadret, så kvinderne kom ud på arbejdsmarkedet, så børnene kom ind på støjende og urolige institutioner til rød pædagogopdragelse, så mændene kunne manipuleres til at tro at de ikke rigtig duede i familiemæssig sammenhæng. Man fik forhøjet skatterne og huslejerne så een indtægt ikke længere kunne forsørge en familie, familier i eget hus blev hetzet som “liguster-fascister”, de selvforsynende familier hvor husmødrene selv bagte, kogte, stegte og brasede, og fremstillede de lækreste kager til herlige kaffeborde, og hvor sammenholdet i familien var stærkt……. disse familier blev ofte splittet og drevet fra hinanden. Man gik ind for fri abort/drab på ufødte børn, med fuld musik. Lighedsmageriet blev til smålighed og en slags fanatisk religion hos de røde kvinder. Man satte mænd og kvinder op mod hinanden, både privat og på arbejdsmarkedet. man belønnede kvinder for at søge skilsmisse, man forherligede enlige møde, og skilsmisser blev skildret som frigørende, sunde, positive og rigtige, og oftest det bedste for børnene. Faderløse børn var det nye ideal. Selvom mange enlige mødre ikke magtede at opretholde et harmonisk hjem med ro og ordentlighed. Mange flere børn end før blev ramt af psykiske lidelser. Og man fik etableret et familiebureaukrati der kunne udnytte, undertrykke og tyrannisere forældrene, især mændene der blev gjort retsløse. Men også utallige børn blev ofre for den nye totalitære og familiefjendske politik. Børn kunne blive tvangsfjernet uden videre og under de mærkeligste og tåbeligste påskud. Hvad der egentlig foregik, blev skjult og fortiet, eller blev skildret som familievelfærd og børnevenlig service.

  Hvad der i forvejen var demonstreret i mange lande, blev nu også demonstreret i Danmark. Kommunismen er en korrupt, kugleskør og menneskefjendsk ideologi. Noget der er endnu mere tydeligt, efter at rødfascisterne nu også ønsker Danmark og hele Europa afrikaniseret og islamiseret.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. oktober 2018 @ 14:48

 9. Rettet udgave:

  KOMMUNISMEN, NAZISMEN OG ISLAMISMEN er verdens tre mest skøre, ondsindede og morderiske ideologier, og det burde jo være grund nok til at holde sig langt væk fra dem. Eller til at modarbejde dem af al kraft. Men efter over 1OO millioner mord på fredelige og sagesløse mennesker, er der stadig tåber der tror på det totalitære vanvid.

  Da kommunisterne i tresserne fik vind i sejlene via DRs propaganda mv., startede de med at hetze husmødrene og forsørgerne. Man ønskede den daværende familiestruktur smadret, så kvinderne kom ud på arbejdsmarkedet……. så at børnene kom ind på støjende og urolige institutioner til rød pædagogopdragelse……. så at mændene kunne manipuleres til at tro at de ikke rigtig duede i familiemæssig sammenhæng. Man fik forhøjet skatterne og huslejerne så een indtægt ikke længere kunne forsørge en familie, familier i eget hus blev hetzet som “liguster-fascister”.

  De selvforsynende familier hvor husmødrene selv bagte, kogte, stegte og brasede, og fremstillede de lækreste kager til herlige kaffeborde, og hvor sammenholdet i familien var stærkt……. disse familier blev ofte splittet og drevet fra hinanden. Man gik ind for fri abort/drab på ufødte børn, med fuld musik. Lighedsmageriet blev til smålighed og en slags fanatisk religion hos de røde kvinder. Man satte mænd og kvinder op mod hinanden, både privat og på arbejdsmarkedet. Man belønnede kvinder for at søge skilsmisse, man forherligede enlige møde, og skilsmisser blev skildret som frigørende, sunde, positive og rigtige, og oftest det bedste for børnene. Faderløse børn var det nye ideal. Selvom mange enlige mødre ikke magtede at opretholde et harmonisk hjem med ro og ordentlighed. Mange flere børn end før blev ramt af psykiske lidelser. Og man fik etableret et familiebureaukrati der kunne udnytte, undertrykke og tyrannisere forældrene, især mændene der blev gjort retsløse. Men også utallige børn blev ofre for den nye totalitære og familiefjendske politik. Børn kunne blive tvangsfjernet uden videre og under de mærkeligste og tåbeligste påskud. Hvad der egentlig foregik, blev skjult og fortiet, eller blev skildret som familievelfærd og børnevenlig service. Det hele er endt i rekorder i elendighed på familieområdet. Skilsmissetallet er nu 25-35 gange højere end det var i tresserne, og antallet af misrøgtede børn, familietragedier, taberbørn, retsløse mænd, psykisk syge børn, ensomme singler, hjemløse stakler og traumatiserede selvmordere er det højeste nogensinde. Men ondskaben og uretten mod uskyldige har været dækket med tykke lag af tavshed eller hykleri.

  Hvad der i forvejen var demonstreret i mange lande, blev nu også demonstreret i Danmark. Kommunismen er en korrupt, kugleskør og menneskefjendsk ideologi. Noget der er endnu mere tydeligt, efter at rødfascisterne nu også ønsker Danmark og hele Europa afrikaniseret og islamiseret. Noget der helt sikkert vil ende i kaos, fattigdom, sygdom, gangstervælde, massedød og massemord.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. oktober 2018 @ 15:16

 10. @ Alexander Beaumont

  For min skyld behøver du ikke flere rettelser. Du har så inderligt ret i alt du skriver, at jeg gerne skaffer en sten, det kan hugges ind i.

  Tak for sandheden. Svend.

  Kommentar by Svend — 17. oktober 2018 @ 17:04

 11. Glæder mig til at Morten Østergaard tager hul på forskelsbehandlingen af drenge og piger i muhamedanismen.

  Kommentar by Uno — 17. oktober 2018 @ 21:06

 12. Godt at det radigale afskum endelig bliver sagt imod.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. oktober 2018 @ 22:38

 13. 5,6: drengen er udstyret med gorilla på T-shirt, pigen med et hjerte.

  Kommentar by River — 18. oktober 2018 @ 10:34

 14. 5, 6, 13:
  Pigen er perker, drengen er Dansk – og endda rødblond. Alle stereotyper er i spil her.

  Der er vældig hård konkurrence om de kvindelige stemmer på venstrefløjen. De er nemmere at kapre.

  Kommentar by Bastardo — 18. oktober 2018 @ 11:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper