20. oktober 2018

P1: Integrationen går godt, trods fordommene – “… de klarer sig rigtig godt… utroligt opmuntrende”

Sidst på formiddagen besøgte jeg en bilmesse i Fredericia, og med 100 kroner i entre, var hallerne formentligt det hvideste sted i Danmark lige nu. Der var flere tusinde gennemsnitsdanskere, født og opvokset i provinsen, helt upåvirket af hovedstadens ekstremiteter. På en stand kunne man eksempelvis købe eksotiske negerfigurer.

På vejen hjem skulle jeg lige teste P1, og kom ind i Bagklog – et to timer langt taleprogram, der i dag havde venstreradikale Rina Ronja Kari som gæst. Herefter var der den store Radioavis, og den var lige efter bogen. Efter dagens Trump-bashing, blev der blandt andet tid til et længere indslag, der udbyggede Dagbladet Informations solstrålehistorie om den vellykkede integration af flygtninge. Det eneste problem var sådan set danskernes ‘fordomme’ og den lave ‘integrationsydelse’. Statsfinansieret holdningsmassage fra en kilde der aldrig tørrer ud.

Vært, Radioavisen (12.00): USA køber Saudi-Arabiens forklaring om drabet på en savnet journalist, selvom den ikke virker videre troværdig. … Donald Trump kalder også Saudi’ernes forklaring for troværdig, en udlægning ikke alle er enige i, fortæller DR’s Mellemøstkorrespondent Michael S. Lund.

Langt flere flygtningebørn herhjemme klarer sig markant bedre som voksne, end for tyve år siden, det viser en omfattende undersøgelse fra Københavns Universitet. For tyve år siden stod hver fjerde med flygtningebaggrund uden job og uddannelse, selvom de havde været i Danmark siden de var børn. I dag når flygtningebørnene næsten op på samme niveau som danskfødte børn.

Journalist, Radioavisen: I 1999 havnede en lille famile fra Cabinda, en enklave i Angola, her i Danmark som politiske flygtninge. En familie, hvis tre børn, to piger og en dreng, i dag klarer sig godt. Endda rigtig godt. Storebror Timoteo Waco på 29 år fortæller.

Timoteo Waco: Tamita hun læser management, det er sådan en professionsbachelor hun tager. Og så har vi så magarilla, som læser til arkitekt. Og så er der mig selv. Jeg er lige blevet færdig med en kandidatgrad i internationale forhandlinger fra Syddansk Universitet i Odense.

Journalist, Radioavisen: Timoteo er en del af Dansk Flygtningehjælps Ungdomsnetværk, og han og hans søskende er et godt eksempel på, hvad en omfattende undersøgelse fra Københavns Universitet viser, nemlig at flygtningebørn der kom hertil for over tyve år siden, klarer sig markant bedre end tidligere. Og det er uanset hvor de oprindeligt kommer fra i verden, skriver Information.

For Timoteo og hans familie er gode uddannelser nærmest en pligt, i et så privilegeret land som Danmark, hvor uddannelse stort set er gratis, siger han. Og så er det også hans forsøg på at bekæmpe danskernes fordomme…

Vært, Radioavisen: Generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp Christian Friis Bach, kalder den nye undersøgelse opløftende, og flygtningebørnene er rent ud sagt superseje, siger han.

Christian Friis Bach, Dansk Flygtningehjælp: Ikke alene har mange af dem kæmpet på en farlig rejse, men når de kommer til Danmark, så kæmper de videre, og de klarer sig rigtig godt. Og det er utroligt opmuntrende at se.

Vært: Christian Friis Bach er dog bekymret for, om de gode takter fortsætter. En undersøgelse fra Institut for Menneskerettigheder i denne her måned, viser at flygtningefamilier på integrationsydelse i dag har så få penge, at de har svært ved at få råd til mad, medicin og bolig. Og det kan få konsekvenser for integrationen, mener Christian Friis Bach.

Christian Friis Bach: Vi kan godt se…

(‘Jolly Nigger Bank’-figurer til salg på kræmmermarked, Fredericia, 20. oktober 2018)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/95824/trackback

24 Comments »

 1. Jeg lyttede også til DR (med min sædvanlige kritiske sans). Min kone og jeg var enige om, at det er påfaldende, at al tale handler om ‘flygtningene’, hvor der jo rettelig burde tales om indvandrerne eller immigranterne.

  Kommentar by Ole Madsen — 20. oktober 2018 @ 20:20

 2. Hvorfor skal integrationen belaste mig som dansk skatteyder? Hvis en fremmed ikke af egen kraft kan assimilere sig fuldt ud i det danske samfund og forsørge sig selv, skal vedkommende slet ikke være her. Jeg gider ikke at lade mig plage af gener de ikke-assimilerede fremmede notorisk påfører os danskere, og jeg gider da slet ikke betale for det. Hvordan kan denne Christian Friis Bach tillade sig at jamre over, at der ikke bliver stjålet nok penge fra mig til at forsørge nogle fremmede, som jeg slet ikke ønsker inden for mit lands grænser?

  I øvrigt, jeg kom også for skade at lytte til 12-radioavisen på P1 i dag mens jeg ventede hos frisøren. Det var på hans radio, så jeg burde egentlig have krævet gratis klipning som erstatning …

  Kommentar by JMR HH Jr — 20. oktober 2018 @ 20:54

 3. Vi kender godt deres “succeshistorier” f.eks. at flygtninge er en succes på arbejdsmarkedet: 30% er i arbejde, især i støttede IGU-jobs, gennemsnitl. arbejdstid er 23,8 timer, kun 25% af dem der er i arbejde er på fuld tid..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 20. oktober 2018 @ 20:57

 4. Og så er vi tilmed tvunget til at betale over Kr.2400- om året i licens for at blive indoktrineret og løjet til af besættelsesmagtens repræsentanter.

  Kommentar by dan.c — 20. oktober 2018 @ 21:16

 5. Det er også super, at Syrien rykker ind på Samsø. Ingen kvaler-den dumme dansker betaler
  https://www.fyens.dk/indland/60-syrere-opbygger-ny-tilvaerelse-paa-Samsoe/artikel/3286266

  Kommentar by k. m. — 20. oktober 2018 @ 21:25

 6. Fint negeren er blevet uddannet. Nu er han klar til hjemrejse.
  Han har været 20 år i Danmark og fået en uddannelse gratis.
  Nu er det nok! Hjem til Afrika, de har brug for ham.

  Kommentar by XXXXX — 20. oktober 2018 @ 21:56

 7. DR er en rendyrket rødradikal propagandasender. Radioaviserne er stort set uden regulære nyheder fra Danmark. En radioavis kan starte med 7-8 minutter om hvor herlige og superseje migranterne er, og om hvor berigende deres tilstedeværelse er. Resten er så f.eks. noget klima-alarm, co2 nonsens samt diverse løgne om Trump, EU og dansk velfærd “i verdensklasse”. Er der sket et mord/bestialsk overfald, forties det helt eller det skjules at morderen er migrant.

  Kommentar by tp — 20. oktober 2018 @ 22:21

 8. “De vil så gerne uddanne sig og sætter en ære i at arbejde og er superseje allesammen, men de kan dårligt klare sig på integrationsydelse”.. De har løjet så længe at de ikke engang kan høre modsætningen selv længere.

  Kommentar by Per — 20. oktober 2018 @ 22:44

 9. @7: Det er det samme med tv avisen. Det er altid en eller anden banalitet fra christiansborg eller i det offentlige som den ene blok har begået, hvorefter de får den anden fløj til at kommentere på det i 20 minutter, derefter en succeshistorie om integration, og så vejret.. Sluk for lortet.

  Kommentar by Per — 20. oktober 2018 @ 22:49

 10. “Generaldirektøren” Maria Rørby Røv er tidligere kommunist. Nok ingen tilfældighed. Hele ledelsen og de fleste af de ansatte derinde er vel fra enten et marxistisk eller radikalt parti. Det samme gælder mere eller mindre også for indvandrings- og MR-industrien. C.F.Bach er en tidligere radikal, hvis jeg husker rigtigt. (?)

  Kommentar by tp — 20. oktober 2018 @ 23:05

 11. Timoteo Waco er dybt privilegeret. Han har fået foræret alt af danskerne.

  Alligevel afslutter han interviewet på dr.dk med en kritik af sine velgørere, danskerne:

  “Når folk ikke ved, hvem jeg er, kan jeg godt blive mødt med skeptiske øjne. Indtil jeg begynder at fortælle om min familie, og hvad jeg og min søster laver. Jeg får tit af vide: “Tim – af en afrikaner at være, er du egentlig meget god.””

  “Hvordan har du det med det?”

  “Jeg har egentlig altid haft det rigtig hårdt med det. Min familie og jeg har altid følt os som en del af det danske samfund, men når man så støder ind i en kommentar som den, så gør det ondt. Det beviser lidt, at uanset hvor hårdt vi kæmper for at tage det danske ind, er det ikke hele Danmark, der altid er klar til at tage imod os og se os som danskere.”

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/flygtningeboern-klarer-sig-markant-bedre-utrolig-opmuntrende

  Kommentar by np — 20. oktober 2018 @ 23:15

 12. INDVANDRINGENS/INVASIONENS MØRKE SIDER FORTIES systematisk af DR1 OG TV2 og flere store aviser. Dem kunne man ellers nemt bruge masser af sendetid og spalteplads på, for de mørke sider er mange, blodige og uhyrlige. Men vi skal kun høre rosenrøde historier om hvor idyllisk og vidunderligt multi-kultien skrider fremad.

  Derimod kan netaviserne og you tube/black pigeon vise os hvilke rædsler der følger med. F.eks. hundredvis af overfald, knivstik, skyderier, afbrændte biler, voldtægter og hjemmerøverier m.m. Nogle af de sidste overfald var på en lille dreng, en 14-års pige og en 15-års dreng. Den lille blev sparket og slået, pigen blev voldtaget, og drengen som ventede på rutebilen eller toget, blev tæsket af to migranter/asylsøgere. Så var der jo også drenge som blev overfaldet og mishandlet af elleve hyæner på een gang. Og der var skoledrengen som blev dolket ihjel af en Somalier. Osv., osv., osv. Se den korte og 24nyt.dk.

  På Snaphanen er der en brandtale om Sverige, desværre uden undertekster eller oversættelse. Men se dokumentarfilm m.m. om “Social atombombe over Europa”, Terror med over 1OOO ofre, Uroligheder i Paris, Berlin og London. Protest-demonstrationer i Polen, Ungarn, Tyskland og frankrig.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. oktober 2018 @ 23:30

 13. DR og Pollertiken osv. har også flere gange forevist migranter som blev fremstillet som succéshistorier. Siden viste det sig så at de var kriminelle.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. oktober 2018 @ 23:37

 14. Kun et spørgsmål om tid, inden radikalerne fortæller os at Mwungunga og familie klarer sig bedre end danskerne.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2018 @ 23:49

 15. Kom lige til at tænke på, da DR-drama blev overfaldet i Farum i slutningen af august, og det slet ikke blev nævnt i TV-avisen.

  http://www.uriasposten.net/archives/94735

  Aner ikke om P1 gjorde, man da de alle tre hører under DR-fiktion, havde jeg forestillet mig en form for sammenhold.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. oktober 2018 @ 00:12

 16. Får en anelse blod i afføringen af at se og høre på den glatte frelste Christian Friis i en hornlygte. Han er en utålelig slikket klovn. Ligeledes utåleligt at se og høre hvordan alt kan drejes over på Trump. Alt. Det næste er vel, at det var ham personligt der førte kniven i Tyrkiet på den Saudi Arabiske ambassade. Man taler fanme mere om ham, end om dem der er skylde i miseren.
  Kreativiteten fejler intet hos MSM, når snittet skal lægges på en historie. At narrøvene på DR ikke selv ka’ hvor tendentiøse de altid er. Hvor Herre bevares.
  P.S. De viste metalfigurer er vist sparebøsser kaldet “Jolly Nigger Bank”

  Kommentar by White knight — 21. oktober 2018 @ 01:07

 17. Journalisterne i Danmark har jo fået det hvide snit, og bør også indlægges permanent

  Kommentar by Jørgen Pedal — 21. oktober 2018 @ 03:00

 18. #16 White knigt: Du har ret i at Friis Bach er usympatisk. Men vil foreslå at vi undgår uhumsk tale. Der er ingen grund til at trække debatten ned på et plan, hvor de røde kan pege fingre og påstå at det kun er fulderikker og bodega-typer som kritiserer regeringens politik. osv.

  Kommentar by tp — 21. oktober 2018 @ 06:40

 19. AVISERNE får så store statstilskud, at de er blevet tamme og tandløse. De bringer stadig nogle nyheder og skandaler, for hvis de mister alt for mange læsere, kan de miste tilskud og indtægter. Men alt i alt er de blevet meget arrogante overfor publikum, og de skåner i vidt omfang regeringen, partierne og “systemet” for kritik. I årtier har de ikke villet fortælle den fulde sandhed om Danmarks vej fra demokratisk velfærdsstat til tyrannisk bananstat. De har skjult og fortiet at godhedsindustrien og indvandringen var en trussel og kæmpebelastning…….. de har skjult og bagatelliseret kriminaliteten……. (og vedr. mange skandaler har de kun vist os toppen af isbjerget) …….. de har fortiet hvordan velfærden skrumpede ind og børn og ældre, svage og syge systematisk blev snydt……. de har skjult hvordan og hvorfor tusinder af patienter unødvendigt omkom eller blev udsat for frygtelige lidelser i sundhedsvæsnet……. de har forvrænget, bedraget og vildledt hvad angår familie- og skilsmisse-bureaukratiernes forbrydelser mod børn og forældre……. de har fyldt os med løgn om EU og FN m.m.m…….. og de har fortiet hvordan folkeskolen blev undergravet af røde og radikale kliker. Og generelt har de været partiernes, kommunisternes, feministernes og pladderhumanisternes spytslikkende og underdanige hjælpere.

  Det er længe siden at aviserne (og DR) var på Danmarks, demokratiets og folkets side. (se André Rossmann om bananstaten, 24nyt.dk)

  Kommentar by BENT NIELSEN — 21. oktober 2018 @ 07:26

 20. tp 06:40
  Undskylder mit forsøg på sarkasme (det synes efterhånden at være det eneste jeg har tilbage for at udvise min dybeste foragt)
  Udskamningen af denne blog tror jeg dog ikke forsvinder, om så den var forfattet af Emma Gad. Det er primært vores holdninger den er gal med.
  C.F.B. er et karrieredyr. Et talende jakkesæt, med de holdninger, der bedst sætter gang i karrieren. En troværdighed på linie med Carsten Jensen, der bebor det liljehvide Østerbro og bekvemt har sit yngel gående på Ingrid Jespersen. Begge flotte eksponenter for: Migrationens velsignelser er noget vi rundhåndet giver til andre. Og de er blot to lysende eksempler. Deres meningsfæller er desværre alt for talrige.
  Med hensyn til fulde(d)rikkeri og bodegahørm, må jeg med skam meddele at jeg aldrig rør alkohol, og vel ikke har set en bodega indefra i henved 40 år.

  Kommentar by White knight — 21. oktober 2018 @ 08:10

 21. Kim hvor så du de neger figurer? Jeg kunne godt bruge en brevpresser på arbejdet

  Kommentar by redneck — 21. oktober 2018 @ 09:26

 22. Et forskningsprojekt angående integrationen har ikke lang levetid, hvis det ikke kan trylles om til noget, som liberalister med hovedet under armen, forstår som positiv.
  Journalister spørger ikke forskerne, om de selv har været med til at forfalske deres statistikker, for at gøre dem mere troværdig.

  Kommentar by Menig 442 — 21. oktober 2018 @ 11:00

 23. #22 Menig 442, selvfølgelig gør journalisterne ikke det. Konklusionen er jo skrevet på forhånd. Alt er indforstået.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. oktober 2018 @ 14:38

 24. Læs Morten Uhrskovs tilbagevisning af påstandene om “flygtninge”-børn, der klarer sig næsten som danskere:
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10952639/manipulation-og-udeladelse-af-afgoerende-viden-i-dagbladet-informations-artikel-om-hvor-godt-boern-af-flygtninge-klarer-sig/?fbclid=IwAR32flsQwNbHMqes02RrGT2L81K4NA9GoPv19ylwEuha1LJvC3zfZGbpjR4

  Kommentar by Nissen — 22. oktober 2018 @ 15:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper