26. oktober 2018

Venstreradikal frikendt for vold pga. usikker identifikation: Maskerede sympatisører belejrer retssal…

For halvandet år siden blev For frihed-fotografen Anders Bruun Nørring overfaldet i forbindelse med dækning af et Redox-arrangement på Nørrebro, hvad medførte, at der tidligere på året blev rejst tiltale mod venstreradikale Sune Tychsen Lauridsen. Torsdag kom sagen for retten, og han blev frikendt for vold med baggrund i ‘usikker identifikation’. Illustrativt for sagen, så intimiderede sympatiserende venstreradikale vidner og lægdommer i forbindelse med retssagen. Man forstår godt, hvorfor den yderste venstrefløj bekæmper maskeringsforbuddet.

(Sune Tychsen Lauridsen til demo mod For frihed, 26. januar 2016)

Tilsendt beretning (Anders Bruun Nørring, 25. oktober 2018)

Usikker identifikation: Tiltalt for politisk motiveret vold frikendt

Voldssagen mod Sune Tychsen Lauridsen, som bunder i politisk motiveret vold begået imod
Rasmus Paludan og Anders Bruun Nørring d. 24. april 2017, er netop blevet afsluttet i dag d. 25.
oktober 2018.

Sagen havde én gang tidligere været for, men måtte gå om grundet en domsmands længerevarende
sygdom – dog alt-i-alt et sagsforløb på 18 måneder.

Anklageren opsummerede sagen i retten og forklarede at de forurettede Anders Bruun Nørring og Rasmus Paludan var sikre i deres genkendelse af overfaldsmanden – både ift. fotomappe, til første retsmøde og så igen i dag hvor sagen gik om. Tre vidner foruden Rasmus forklarer at de har set at Rasmus er blevet skubbet eller slået. Anders forklarer at han er blevet slået med en knytnæve (sort næve, bagfra) i tindingen, mens 2 andre vidner forklarede at de har set at Anders er blevet slået med hvad der lignede en sort stav, evt. en teleskopstav, mod hovedet. Anklageren understregede herefter at der var tale om politisk motiveret vold og fremsatte derfor sanktionspåstand om 30 dage for volden mod Rasmus Paludan, 30-40 dage for volden mod Anders Bruun Nørring, og så 30 dage oveni da overfaldet var politisk motiveret. De 3 måneders fængsel skulle desuden gøres ubetinget, da Sune har en tidligere dom for paragraf 119 overtrædelse – altså vold eller trussel om vold mod tjenestemand.

Sunes beskikkede forsvarer beskæftigede sig primært med spørgsmålet om skyld, da han ikke mente
at anklagemyndigheden havde løftet bevisbyrden for at det var Sune som havde udøvet vold. Voldsmanden var maskeret med hættetrøje og halsedisse, hvilket gjorde identifikationen usikker.

Forsvareren udtalte dog at der blandt de afhørte overordnet set var enighed om hvad der var sket ift. de 4-5 maskerede mennesker og de 2 tilfælde af vold, men slap samtidigt afsted med at omtale Lisbeth Bryhl som et uvildigt vidne, selvom Lisbeth i retten fortalte at hun og den tiltalte flere gange havde drukket kaffe og forestået arrangementer sammen på indre Nørrebro.

Forsvareren udtalte desuden kritik af politiet omkring deres proces med fotomappen, da denne var kommet for sent i sagsforløbet til at den kunne bruges til at identificere Sune som gerningsmand. Politiet har dog brugt den i forbindelse med deres tiltale mod netop Sune.

Forsvareren påtalte desuden politiets mangelfulde efterforskning på gerningsstedet, da politiet end ikke var mødt op på Kapelvej 44 for at undersøge stedet og snakke med eventuelle vidner.

Domstolen tog i sin konklusion af retssagen ikke stilling til hvad der var foregået af vold imod Rasmus Paludan og Anders Bruun Nørring i forbindelse med foredraget på Kapelvej 44 arrangeret af Researchkollektivet Redox, men alene at der var tvivl om identifikationen af Sune. Alene grundet den usikre identifikation blev Sune derfor frikendt.

Til begge retsmøder i Københavns Byret var der troppet 30-40 autonome op, som til første retsmøde stod tæt på indgangen, men grundet det meget politi (20-30 betjente) holdte sig lidt på afstand. Til andets retsmøde var det samme antal autonome troppet op foran retten, men da politiet denne gang var fraværende havde de autonome denne gang held med at genere retten i og med at de forsamlede sig i en klump foran indgangen til retten, således at vidner, dommere og andre havde svært ved at komme igennem menneskemængden. Flere at sagens vidner havde derfor svært ved at komme ind i retten, og måtte finde sig i at få taget billeder og video ‘helt op i ansigtet’ og overhøre diverse tilråb fra den autonome menneskemængde.

En lægdommer i sagen udtrykte verbalt på gangen ind til retssalen den ubehag hun havde oplevet ved at skulle ind i retten, igennem en gruppe ’sortklædte og maskerede mennesker’. Rasmus Paludan anmeldte efter ankomst til retten overtrædelse af maskeringsforbuddet som foregik nede på gaden, men intet tyder på at politiet prioriterede denne
anmeldelse. Anklageren havde i forbindelse med Paludans vidneforklaring bedt politiet om bevogtning, hvormed 2 uengagerede knøse fra politiet blev sat til at passe på, således at retten kunne gå sin gang.

Inde i retssalen havde Sune til begge retsmøder en gruppe hårdkogte fyre med, hvoriblandt var den voldsdømte Rune Eltard-Sørensen, som foruden stirrende blikke og banal dominansadfærd, alle havde taget handsker med, som de havde travlt med at iføre sig lige så snart de forlod retssalen – flere gange med blikkene stift rettet imod anklagerens vidner.

(Venstreradikale ved Københavns Domstol, april 2018)

Oploadet Kl. 11:04 af Kim Møller — Direkte link59 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/96025/trackback

59 Comments »

 1. Gad vide om disse mennesker nogensinde stopper op og tænker: Er VI de SA- brunskjorter vi selv prøver at bekæmpe?

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 26. oktober 2018 @ 11:25

 2. Forbyd Antifa, forbyd Redox, forbyd alle de røde voldsfascister, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Anonym — 26. oktober 2018 @ 11:26

 3. Brunskjorter, nu i sort.
  Gad vide om de kan få Hugo Boss til at designe en ny uniform til dem.

  Kommentar by K — 26. oktober 2018 @ 11:29

 4. Satanisternes kamptropper er sikre i Danmark. Løkke-Fonden skraber ind.

  Kommentar by Iznogut — 26. oktober 2018 @ 12:23

 5. RPCH vil have fred på sin vagt.
  Ønsker ikke nogen konfrontation, uanset Grundlovens/Straffelovens bestemmelser.

  Kommentar by Bastardo — 26. oktober 2018 @ 12:25

 6. venstrefløjen behøver ikke længere at bekæmpe hverken maskeringsforbud eller samfundet som helhed.

  Staten har kapituleret og overgivet styringen til dem.

  Kommentar by k.m. — 26. oktober 2018 @ 12:37

 7. Taburet klæber Søren papkasse besidder en af statens højeste stillinger og får uberettiget løn herfor, han beskytter voldsmænd, røvere samt indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, råddenskaben starter i toppen af eliten og forplanter sig ned igennem etaterne, politi, sundhedsvæsen, EU idioterne osv. forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. oktober 2018 @ 12:53

 8. Det er jo mafiaen…

  Kommentar by Martin — 26. oktober 2018 @ 13:03

 9. Det hele viser jo at politikerne og domstolene er en stor farce og et maskespil, der går ud på at lulle befolkningen i søvn, for at fortsætte globaliseringen og ødelægge Danmark indefra som nation – politikerstyret lovløshed regerer i Danmark.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 26. oktober 2018 @ 13:15

 10. GlobalFascisterne tåger rundt i deres svampe- og gulerodsrus

  Kommentar by Hul igennem? — 26. oktober 2018 @ 13:20

 11. Sune Tychsen Lauridsen trænger til et lag ordentlige tæsk.

  Kommentar by Nielsen — 26. oktober 2018 @ 13:35

 12. Det er da et fremskridt, at erklærede anarkister accepterer at blive forsvaret og frikendt ved “de fascistiske domstole”. Noget respekt har de alligevel for det etablerede “fascist”-samfund, herunder kontanthjælpsfascismen. Jeg glemmer aldrig hvor ynkelige de er, når de selv vidner – det var alle pengene værd. Betro mig, politiet er ikke fascister, når anarkister selv er “forurettede”. Man bliver slemt skuffet, hvis man tager dem på ordet om, at de hader det etablerede samfund. Deres revolutionære eksklusion af det etablerede er begrænset til, at opsamle rådne æbler fra Nettos skraldespande efter lukketid, når SU’en er røget og drukket væk.

  Kommentar by LPAF — 26. oktober 2018 @ 13:45

 13. Det hører åbenbart ind under anerkendelsesværdigt formål at bære Donald Trump “skræk maske”
  https://vafo.dk/vejle/Donald-Trump-til-fest-paa-Midtbyskolen/artikel/570864

  Kommentar by k. m. — 26. oktober 2018 @ 14:18

 14. Brunskjorterne i 1930’erne var også revolutionære venstreradikale nationalsocialister og de lykkedes jo med den tyske revolution, der var inspireret af den russiske revolution.

  Før det gennemførte kommunisten Mussolini med sine sortskjorter en italiesk revolution og siden er socialistiske revolutioner kommet som en lang række af dominobrikker, der faldt ovenpå hinanden.

  Det, der driver Antifa o.l. galninge, er en blodtørst, der kun kan slukkes med proletariatets diktatur, der kan få kreative, kloge og arbejdsomme ned med nakken.

  Kommentar by A-mad — 26. oktober 2018 @ 14:54

 15. Røde fascister. Man forstår deres alliance til- og sympatien for islam.

  Helt enig med Lukket fest, men socialister ejer ingen selvkritisk sans overhovedet, hvilket man kan se af den socialistiske køreplan:

  1 – Indfør socialisme.
  2 – Socialisme fejler.
  3 – Det var ikke rigtig socialisme.
  4 – Gå til 1.

  Kommentar by TT — 26. oktober 2018 @ 15:18

 16. Først gik Venezuela ned med nakken, nu følger flere andre Sydamerikanske stater efter.

  Den lille flok flygtninge der gik på motorvejen op gennem Jylland er en dråbe i havet i forhold til dem der vandrer nordpå mod Mexico og USA.

  Ret mig hvis jeg tager fejl, at de fleste Sydamerikanske lande er socialistisk styret. Det interesserer ikke de autonome i København. Deres liv bryder også sammen hvis de ikke klynger sig til løgnen om socialist paradis.

  Kommentar by k.m. — 26. oktober 2018 @ 15:44

 17. En lille detalje, de 2 nederste billeder er fra april, se “frihedens stemme” på facebooks coverbillede.

  Kommentar by Per — 26. oktober 2018 @ 15:52

 18. Hej Kim Møller. Flere af mine venner kan pludselig ikke komme igennem med at sætte indlæg på. Kan din server eller computer være blevet hacket? Eller har du selv blokeret dem? Hvis det sidste er tilfældet, bedes du venligst forklare hvorfor. For alle har været 1OO% loyale overfor Uriasposten og dig, og skriver kun indlæg der passer med dine holdninger. Når Michael Laudahn der hader jøder, kan komme igennem, er det endnu mærkeligere hvis vi andre udelukkes. Vi håber at du vil fortælle hvad der foregår. På forhånd tak.

  Kommentar by Michael N — 26. oktober 2018 @ 16:13

 19. Tænker om der ikke findes video optagelser fra demonstrationer? Der må være kropsbårne kamera, video vogne med mast kamera, kamera på selfie stang, droner.
  Men de bliver nok væk.!

  Kommentar by P — 26. oktober 2018 @ 16:21

 20. Politiet er en farce

  Kommentar by redneck — 26. oktober 2018 @ 16:48

 21. – Michael N

  Jeg har været på vejene det meste af dagen. Intet slettet i flere dage, og kun JQ-trolls.

  Kommentar by Kim Møller — 26. oktober 2018 @ 16:55

 22. I dag har jeg ikke kunnet logge på Uriasposten via Internet Explorer, men fint ved at skrive Uriasposten i google

  Kommentar by k. m. — 26. oktober 2018 @ 17:18

 23. @22 k. m.: Jeg har på fornemmelsen at flere isp’ere (internetudbydere) har et filter der blacklister Uriasposten m. fl. Her er der åbenbart også kommunist-chikane.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 26. oktober 2018 @ 18:33

 24. > flere: Uden at have testet samtlige browsere, hvilket jeg ikke gider, går Chrome glat igennem. MS Internet Explorer er forlængst over sidste salgsdato. Det er år siden, den blev afløst af MS Edge.

  Kommentar by anon — 26. oktober 2018 @ 19:14

 25. Der skrives gentagen kommentar ved 2. fremsendelse, men intet kom på i aftes og til formiddag. Kommer dette her igennem?

  Kommentar by A B — 26. oktober 2018 @ 19:15

 26. Nå, nu lykkedes det endelig. Måske ligger der nogle indlæg og “simrer” på din server eller computer?

  Kommentar by A B — 26. oktober 2018 @ 19:20

 27. Nu virker serveren måske igen?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. oktober 2018 @ 19:24

 28. Tør vædde på at retten har følt sig så truet af bøllerne, at man ikke har turdet dømme imod “folkestemningen”. Der burde have været meget mere politi til stede, og alle ballademagere burde have været anholdt i mindst 24 timer. Men dommen kan vel appelleres, og så bør politiet sætte håndfast ind mod denne pøbel. (men sker det?)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. oktober 2018 @ 19:36

 29. Nå, nu lykkedes det endelig. Måske ligger der nogle indlæg og “simrer” på din server eller computer? (der mangler 2-3 saglige og 2 humoristiske indlæg på de foranstående debatter)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. oktober 2018 @ 19:41

 30. Det er en rablende verden.

  Det nye Berlingskes ledere (avisens meninger) er i sync med de autonome/kryptoterrorrister.

  https://www.berlingske.dk/ledere/udlaendingepolitik-fylder-for-meget

  Der skal pumpes endnu flere udlændinge ind i Danmark, og de svage danskere skal endnu mere marginaliseres.

  Det er der bred enighed om fra regeringen, venstrefløjen, det mægtige erhvervslivsliv og det voldelige yderste venstre.

  Danskerne er fjenden.

  Det eneste parti, som taler nationen og de svage danskeres interesse, er DF.

  Det samme er tilfældet i USA. Trump er den eneste, som taler den hvide arbejders sag. Trump er den eneste working class hero som kæmper det hvide segments klassekamp.

  Jeg ville ønske, at Uriasposten havde blik for det. At kampen for nationen er også en klassekamp, og at det mægtige erhvervsliv faktisk står på de autonomes side mod den danske nation og danskerne, hvor rablende det end lyder.

  Kampen foregår lige nu i finanslovsforhandlingerne.

  Kommentar by np — 26. oktober 2018 @ 19:57

 31. >14 A-mad
  Ja, og finansieret af de selvsamme seddeltrykkere, som støttede kommunisterne i Rusland.

  JQ ? ? ?

  Kommentar by Anonym — 26. oktober 2018 @ 20:22

 32. Uriasposten er blokeret på Scandlines net

  Kommentar by Træt — 26. oktober 2018 @ 20:53

 33. ANTIFA protester harasses 9/11 widow
  https://www.youtube.com/watch?v=yNJarLhS9mc
  Actor Dean Cain joins Watter’s World to discuss video captured of an ANTIFA protester telling a 9/11 widow that her husband can ‘rot in his grave.’

  Kommentar by Jens — 26. oktober 2018 @ 21:38

 34. Hej Kim Møller, først tak for dit evige og utaknemmelige ubetalte arbejde for Danmark.

  Men hvad betegner en JQ Troll,og bliver de bandlyst?
  Syntes nemlig ikke jeg ser så mange her.
  Vi er nok uenige på det her semit spørgsmål,og jeg kommer ikke her for diskutere det, men hvis man fks påpeger, at næsten alle essay skribenterne her
  http://www.uriasposten.net/archives/96012 har sjove navne, er det trolderi?
  Jeg forstår udemærket du ikke gider det, men andre som spammer kommentar sporet med det samme “NAZIISLAM CAPSLOCK” 50 gange om dage osse skulle måske moderes lidt?

  Anonym:
  JQ = jewish question

  Kommentar by Uslehund — 26. oktober 2018 @ 22:30

 35. – Træt

  Tag lige et screenshot

  Kommentar by Kim Møller — 26. oktober 2018 @ 22:47

 36. “Gad vide hvem det var?” Bondefanget spørgsmaal.

  Kommentar by Hul igennem? — 26. oktober 2018 @ 22:51

 37. Sune og al det øvrige sølle kontanthjælpsaffald, er helt 100 så gennemsyret urilfreds med sit low life, at det skal gå ud over alle andre, der ikke har det som ham. Han og hans ligesindede er en samling værdiløse nulliteter det ikke er værd, at spilde 2 nanosekunder på, var det ikke fordi vores svagpisser samfund, i det her tilfælde anført af rulle tyk våd bølgePap. Det er sgu næsten det mest skræmmende!

  Kommentar by White knight — 26. oktober 2018 @ 23:04

 38. er anført af..

  Kommentar by White knight — 26. oktober 2018 @ 23:06

 39. Hvis det bliver ved på den måde som VKLA, R og S samt DR, Pollertiken og andre papiraviser ønsker, vil alle de almindelige fem millioner danskere blive gjort til svage, retsløse og undertrykte/tyranniserede og terroriserede borgere. For uden demokrati, uden ytringsfrihed og uden lov og orden, uden sandhed og retfærdighed, er vi alle meget svage overfor STATEN og SYSTEMET. Til sidst vil kun jungleloven og fascistisk tyranni være til overs til vi danskere. Og EU og de gamle partier vil slippe en blodig islamistisk hverdagsterror løs på os.

  Det er hvad der er sket i Sverige. Og VKLA arbejder hver dag på at det samme skal ske i Danmark. Og partier som R, bøsse-tylskørterne og SF m.fl. støtter vores ekstremistiske og anti-danske regering.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. oktober 2018 @ 23:27

 40. PS: Håber at det kan opklares hvorfor og hvordan kontakt til Uriasposten via google var blokeret i næsten et døgn.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. oktober 2018 @ 23:34

 41. PS: Ved at Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for patientsikkerhed er blevet kørt i sænk, er alle patienter og pårørende i realiteten blevet gjort retsløse. Det er skandaløst og meget uhyggeligt. Det har allerede ført til dødsfald og unødvendige lidelser.

  Kan vi stadig stole på at vores vacciner og lignende er OK?? Vaccinefabrikken og seruminstitutet er jo blevet foræret væk til SAUDI-ARABIEN af S og V mv. Et land som foragter alle urene og vantro.

  Hvorfor forærede man danskernes beskyttelse mod smitsomme sygdomme væk til en fjern og fremmed stat?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. oktober 2018 @ 23:45

 42. Kommentar by Abdullah Terkelsen — 26. oktober 2018 @ 18:33 – og andre + Kim:

  Hver gang jeg kommer ind på Urias via google crome – skrives der nu øverst til venstre på skærmen at siden ikke er sikker – det er noget nyt som har figureret i ca. 14 dage.

  Kommentar by Black Watch — 27. oktober 2018 @ 00:15

 43. Danmark har vel eller bør danne en underafdeling af David McInnes’s “Proud Boys”. De vil få en “field days” med “danske” maskerede Antifa, måske vil nogle få lidt voldsdomme, men hvor der handles, der spildes – alt sammen i en god sags tjeneste.
  Gavin McInnes Explains What ‘The Proud Boys’ Are
  https://www.youtube.com/watch?v=lmMQoB5kioQ

  Kommentar by T. Snorrason — 27. oktober 2018 @ 01:08

 44. @T-snorreson: Det er prøvet, “danish defence league” hed de. I dag består de vist kun af en facebook side hvor de sidder og brokker sig over artikler med muslimer, hvilket lyder lidt bekendt..

  Nogle gange kunne man godt få den tanke at internettet var opfundet af magthaverne for at gøre os passive.

  Kommentar by per — 27. oktober 2018 @ 04:45

 45. Eller jeg ved egentlig ikke om de var specielt imod de autonome, de lavede vist nogle lokale “vagtværn” på et tidspunkt, og så fes det ud i ingenting igen. Ikke at jeg giver dem skylden for det som sådan, danskere er bare umulige at aktivere til noget som helst.

  Kommentar by per — 27. oktober 2018 @ 04:48

 46. Venstrefløjens selvretfærdige undertrykkere for den frihed, som de hævder de forsvare. Rødfacister af værste slags. Sig mig. Hvem har bestukket politiet til at være så elendige i efterforskningen?

  Kommentar by Michael Unna — 27. oktober 2018 @ 07:54

 47. Når man snakker med folk af alle slags, tager de alle afstand fra kommunisme og nazisme. Men hvorfor pokker stemmer de så på socialistiske, radikale og skabsradikale partier som støtter kommunistisk/totalitær politik og masseindvandring/islamisering?

  Radioavisen fortæller at NB nu er oppe på over 3% af stemmerne. Men der er fem-syv mænd der støtter NB, for hver 1 kvinde. Men der er jo så meget kvinder ikke forstår.

  Kommentar by tp — 27. oktober 2018 @ 08:32

 48. ad.42
  English/Danish Defence Leage er og var ikke lig Proud Boys koncept,se video.
  Proud Boys er anti-Antifa og ikke anti-islam, og slår tilsyneladende ikke først, men slår til hvis Antifa forsøger sig med diverse kast og slag med diverse tingester.
  Proud Boys bryder sig ikke om de “socialistiske” gadebøller og morer sig simpelthen, hver gang Antifa går over stregen og derved giver mulighed for at give de maskerede voldsmænd et solidt lag tærsk.
  Et noget andet koncept end Defense Leage.

  Kommentar by T. Snorrason — 27. oktober 2018 @ 08:46

 49. Den 21. oktober har Snaphanen noget om en uhyggelig kvinde med sylespidse hugtænder. Den 30. september artiklen: En social atombombe mod Europa. Se også den korte avis og 24nyt.dk.

  Kommentar by tp — 27. oktober 2018 @ 10:27

 50. @Kim: Jeg skal prøve at skaffe dokumentation næste gang jeg sejler med færgen.
  Jeg mener også at huske at hospitalernes guestnet ikke bryder sig om uriasposten

  Kommentar by Træt — 27. oktober 2018 @ 10:29

 51. Har danskerne lyst til at se deres land ruineret og ødelagt ligesom Sverige? Hvis nej bør de kigge på NBs og Stram Kurs hjemmesider.

  Kommentar by tp — 27. oktober 2018 @ 10:38

 52. 3 generations bistandsklienter ser sgu lidt dumme ud.. det er nok arveligt. Så fedt er det jo heller ikke at nasse, når de er 57 så er de lige fattige og lige dumme. Så prøver 4 gen. at nasse, men se, der er ikke mere at nasse på: alt er overtaget af yallaher og intet virker.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. oktober 2018 @ 11:04

 53. Politiet er besat i lighed med FBI i USA før POTUS Trump blev valgt. Der er tusindvis af hæderlige og ærlige politibetjente i korpset, men ledelsen er radikale satanisters dukker. Samme gælder for dommerstanden og store dele af embedsværket.

  Der vil ske en ændring og den kommer med “The Red Wave” og interne dissidenter i vores statslige enheder.

  Snart.

  Kommentar by Iznogut — 27. oktober 2018 @ 12:54

 54. @40 Abdullah Terkelsen

  “not secure” betyder, at kommunikationen til hjemmesiden ikke er krypteret. Eftersom der (mig bekendt) ikke står noget hemmeligt på siderne, har det ikke den store betydning.

  Det eneste problem er, at hvis du bruger en offentligt net-forbindelse, f.eks. sidder på en café med WIFI, og kommenterer artiklerne, risikerer du at eventuelle hackere, der sidder på samme net, kan læse dine posteringer, når du sender dem.

  Kommentar by MartinH — 27. oktober 2018 @ 12:57

 55. Der er sikkert rigtig mange danskere der har indset at V, K og R er folkefjendske partier man bør gå langt uden om. Derfor vil de stemme på S og SF i stedet for. For disse partier er jo socialistiske og dermed er de vel mere “sociale”. Men sandheden er jo at også disse to partier er asociale, utroværdige og anti-danske. De har i mange år været tilhængere af masseindvandring og EU-fjernstyring. De har været med til at bruge hundredvis af milliarder af kroner på “integration” (som aldrig har virket)….. og resultatet har været at der har manglet penge til velfærd, sundhed, infrastruktur og ordentlig behandling af boligsøgende danskere, af folkepensionister, voldsofre, DSB kunder, forsvaret, politiet og meget, meget mere. Under de “sociale” partier har svineriet med vores penge og folkelige værdier været lige så slemt som under V, K og R.

  Og så er de røde partier plus R så familiefjendske at det kun kan beskrives i tykke bøger.

  NB og Stram Kurs må bakkes op af vælgerne. Det er sandsynligvis sidste chance for at undgå katastrofale tilstande.

  Kommentar by Bent Nielsen — 27. oktober 2018 @ 12:57

 56. 7. emmagad
  Råddenskaben starter i toppen af eliten og forplanter sig ned igennem etaterne, politi, sundhedsvæsen, EU idioterne osv.

  Helt enig.
  Som man siger: Når det regner på Præsten, drypper det altid på Degnen.

  Kommentar by Sindsro — 27. oktober 2018 @ 13:34

 57. 41/46 T. Snorrason

  For helvede da Snorrason, Gavin McInnes er skuespiller; hans speciale er jokes som beskriver idiotien i sammenstødet mellem sindssyge- og livsfarlige galninge på de to politiske yderfløje!?

  Kommentar by T. Flodur — 27. oktober 2018 @ 14:21

 58. Hold kæft en forvokset drengerøv ham Sune der. Med voldige og psykopatiske tendenser.
  Jeg ser kun én løsning; han skal bare have penge! Et værelse med lys og vand!
  Og lov til at smadre ting og folk hver fredag uden straf!

  Nå nej, det har han jo allerede … Hvorfor stopper han dog ikke med at være voldelig så?! Kunne der være andre årsager end “socio-økonomiske”?

  Nej jeg finder jeg selv døren …

  Kommentar by Realist — 27. oktober 2018 @ 18:58

 59. ad 57-Flodur
  Hvis Gavin McInnes “blot” er skuespiller,så må man sige han udlever sine provokerende politiske jokes temmelig kontant.

  Kommentar by T. Snorrason — 28. oktober 2018 @ 02:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper