5. november 2018

Meningsmåling: Medierne splitter nationen mere end Trump – “Nu er spejllyset blevet kastet tilbage.”

Jyllands-Postens korrespondent Heidi Plougsgaard er overrasket over, at amerikanerne har mere tillid til Donald Trump end til medierne, når nu medierne ofte fokuserer på Trumps mangler. Gad vide om ‘Megalomani’ er et fag på Journalisthøjskolen. En historie fra JP.dk – Flere amerikanere bebrejder medierne – ikke Trump – for splittelsen i landet (kræver login).

“I en måling fra Politico/Morning Consult er der et flertal på 56 pct., der mener, at præsidenten har arbejdet hårdere for at splitte nationen end for at samle den. Kun 30 pct. siger det modsatte.

Men medierne udgør en endnu større del af problemet, mener et flertal på 64 pct. mod bare 17 pct.

Dette er opsigtsvækkende i lyset af, at pressens dækning af Trumps præsidentskab ofte har fokuseret på, hvordan han splitter landet. Nu er spejllyset blevet kastet tilbage.

Måske ikke overraskende er der dyb splittelse mellem de forskellige vælgergrupper om, hvorvidt det er medierne eller præsidenten, der er det største problem.

88 pct. af de demokratiske vælgere og 54 pct. af uafhængige vælgere mener, at Trump splitter mere, end han samler.

Republikanske vælgere er mere positive: Her siger 55 pct., at han gør mest for at samle landet.”

(Morning Consult/Politico, 1. november 2018: Poll: Majority blames both Trump and media…)

Oploadet Kl. 05:31 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/96236/trackback

22 Comments »

 1. Gosh. Det er en af reglerne uden undtagelse: Hvis de bestemmende magthavere (DBM) er politisk til højre for International Journalistisk Venstreparti (IJV), føler IJV det som et stort påtrængende problem, at DBM splitter nationen.

  Kommentar by traveler — 5. november 2018 @ 06:04

 2. USA er splittet uanset hvad, når der er et to-parti system.
  Den omtalte kvindebevægelse gør det ikke bedre, ved at de stemmer Demokratisk, bare fordi de ikke kan lide manden Donald Trump.

  Tænk hvad der ville være sket, hvis Obama havde sagt grab’em by the pussy

  Kommentar by k.m. — 5. november 2018 @ 09:18

 3. Hvorfor skal jeg betale SU til en tumbe i tre år? Alle andre løgnhalse lærer samme dag, hvem de skal slikke røv på- skinken her har brugt tre år på at tåge rundt, og tåger endnu.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. november 2018 @ 09:39

 4. Jeg synes også det er påfaldende man taler om Trump “splitter USA”

  Blev Trump ikke valgt imens Obama var præsident? I så fald må det jo være Obama der splittede USA så Trump kunne vælges?

  Der byttes om på årsag og virkning i MSM… .FAKE NEWS som sædvanlig

  Kommentar by redneck — 5. november 2018 @ 09:46

 5. DISSE meningsmålinger skal jo, ligesom officielle statistikker, tages med et stort gran salt. Tallene er som regel tilpasset den kunde som har bestilt og betalt undersøgelsen.

  Mediernes generelle løgnagtighed og skævvridning af enhver debat, er selvfølgelig et stort problem i ethvert land. Her i Danmark har de længe fået store statstilskud, og resultatet er jo at de er meget tilbageholdende med at afsløre hvordan regeringerne snyder og bedrager borgerne, og skubber nationen tættere og tættere henimod velfærdskollaps, ustyrlig kriminalitet, hærgende sygdomme og svenske tilstande.

  Oveni er der så alle de hetzkampagner og falske beskyldninger som man i tidens løb har haft gang i, for at nedgøre og mistænkeliggøre mænd, kernefamilier, “racister”, forældre, dansksindede…… og modstandere af EU, masseindvandring, kommunisme, feminisme, magtmisbrug og klimahysteri m.m.

  Kommentar by Bent Nielsen — 5. november 2018 @ 10:07

 6. Journalistfaget.
  Vælges af folk, der har en grundfæstet tro på, at de ved mere end folk flest, og at de er sat i verden for at fortælle folk hvordan virkeligheden ser ud.
  Narcissisme i middelsvær grad.

  Kommentar by Bastardo — 5. november 2018 @ 10:18

 7. Så mangler vi bare information om hvilket folkefærd der ejer,styrer og domminerer mindst 95 % af vestlige medier.

  Kommentar by dan.c — 5. november 2018 @ 11:10

 8. Forbyd Antifa, forbyd Demos, forbyd alle de ræveræde socialistsvin og perkere, giv Rasmus en medalje og nøglerne til byen, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. november 2018 @ 12:31

 9. #7 dan.c kl. 11.10 Hvordan kan det så være at både Pollertiken, Berlingske, JP, EB, BT, JV, Information, DR og TV2 samt alle større svenske medier har en negativ holdning til Israel, og nærmest altid holder med palæstinenserne….?

  Kommentar by Ole Jensen — 5. november 2018 @ 13:47

 10. Synes altså også det er op ad bakke for medierne, nu har vi snart ikke hørt noget om Trumps pik i flere uger!
  Dårlig journalistik, hvor er fokus henne? :)

  #9
  Det er en del af mystikken!
  https://www.youtube.com/watch?v=Vpqffgak7To

  Dan C. wants to believe!

  Kommentar by Realist — 5. november 2018 @ 13:55

 11. Deres valgcomputere fusker med stemmerne. Formentlig til fordel for demokraterne.

  Kommentar by k.m. — 5. november 2018 @ 14:38

 12. FBI undersøger DNC for valgsvindel i f.m. early voting. Led længe i danske medier for at læse den historie.

  Q: We will protect your vote.

  Kommentar by Iznogut — 5. november 2018 @ 15:13

 13. Påstand: Trump splitter USA.
  Sandelig, mindste 50.000 mennesker måtte se Texas Rally i Houston på storskærm UDENFOR basketball arenaen, hvor heldige 22.000 mennesker var lukke indenfor.

  Hvilken “uretfærdighed” …

  Kommentar by Iznogut — 5. november 2018 @ 15:17

 14. Når man ikke har noget konkret at anklage Trump for, kan man jo altid påstå at han splitter nationen, er skyld i dårligt vejr, eller hvad journalisterne ellers kan finde på.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. november 2018 @ 16:00

 15. #9 Ole Jensen.

  Der er noget der hedder spil for galeriet. Eller stikke folk blår i øjnene.

  Så for mindre end 10 min.siden at at finanshajerne på Wall st. har givet 71% af deres penge til demokraterne til valget imorgen.

  Det er jo ikke lige det indtryk de fleste har af demokrat partiet,og det er ihvertfald ikke noget der bliver rapporteret i løgnemedierne.

  Vi kender det også herhjemme hvor de røde lover kamp mod “de rige”,og derefter sælger de lystigt ud af arvesølvet som DONG og før TeleDanmark.

  Aldrig stol løgemedierne.Husk på uanset hvilken etnicet det kommer fra,så er og bliver det en satanisk magtstruktur.

  Kommentar by dan.c — 5. november 2018 @ 16:37

 16. DNC blå bølge er aflyst.
  https://breaking911.com/investigation-underway-into-alleged-failed-hack-by-democratic-party-of-georgia/

  Kommentar by Iznogut — 5. november 2018 @ 17:03

 17. info til dan.c – MAGA er i kamp mod Wall Street og FED. Ingen satanister går ram forbi. Løkke-Fonden er på lånt tid.

  Kommentar by Iznogut — 5. november 2018 @ 17:06

 18. Det der er det egentlige problem er at main stream medierne endnu ikke har “tilgivet” Donald Trump at han vandt præsident embedet i stedet for deres lille ” darling”, Hillary Clinton. Nu har en flok såkaldte # Me, too, kællinger fra Demokraterne proklameret at de vil forsøge at vinde midtvejs valget. Velbekomme. Håber inderligt at Trump får de sidste to år af sin præsident periode. Det fortjener han, om nogen.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 5. november 2018 @ 23:01

 19. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/tv-stationer-naegter-at-vise-trumps-kampagnevideo-den-er-racistisk/7383769?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Når selv Fox sletter Trump´s valgvideo for påstået racisme – ved man at videoen er den rigtige og siger det der skal til for at stoppe vanvidet i USA.

  Der kan sagtens drages paralleller til danske forhold – tænk på alle de gange medierne er blevet forargede over DF´s utallige “provokerende” valg/holdningsvideoer.

  Når hele “systemet” (medier, venstrefløjen, kulturradikale osv.) falder i svime over noget som “højrefløjen” har ytret eller fremvist — Så ved man at der er tale om den ypperligste sandhed og udtryk for udtalt rettidig omhu som modvægt mod “systemet”.

  Det er min tommelfingerregel…Men man kan da stadig være kritisk alligevel – løgn og bedrag findes i alle lejre…meeeeen “systemet” har ikke mere definitionsretten..alene!!!

  Kommentar by Black Watch — 5. november 2018 @ 23:24

 20. “18 Allan Gorm Larsen. POTUS Trump er ikke på valg før end 2020 (easy win). Det er Midterms (Government, Senate og Governor).

  Kommentar by Iznogut — 6. november 2018 @ 01:35

 21. Rettelse: Congress.

  Kommentar by Iznogut — 6. november 2018 @ 01:36

 22. Iznogut. Rigtigt, det er Trumps sidste periode (2020). Desværre.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 7. november 2018 @ 16:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper