7. november 2018

N. Tebbits om nazisme og fascisme: “They were the Left-wing of politics on the European mainland.”

Den yderste venstrefløj har sat sig på definitionerne, og en ledsagende konsekvens er en stækket højrefløj. Norman Tebbits kommenterer en grotesk Spectator-forside i Daily Telegraph – A history lesson for those who would smear the moderate Right: the Nazis were socialists.

“The New Statesman magazine has become rather unsettled in recent weeks about what it describes, on the front page on September 14, as ‘the far Right wing rising again’, and ‘the return of fascism’. Those headlines were printed across the cover picture of a huge Nazi rally of steel helmeted men. There was not much inside to back up the scary front cover.

… the New Statesman was at its old game of claiming that both Hitler’s National Socialist German Workers Party and Mussolini’s Fascists were extreme Right wing parties. That despite the very word ’socialist’ used by Hitler to describe his own party and the Fascists, whose collectivist values were signalled by the choice of the bundle of sticks, the ‘fasces’, which could not be broken so long as they remained bound together.

The hard left Marxists who now own the Labour Party have been all too successful in smearing those of us on the moderate right as extremists. … It is either delusional or deceitful to call the Nazi or Fascist parties ‘Right wing’. There could hardly be any more clear example of the tin containing exactly what is said on the label than Hitler’s Nazis, the National Socialist German Workers Party, nor Mussolini’s collectivist Fascists. They were the Left-wing of politics on the European mainland. And they both proudly wore the racist badge of anti-Semitism. …

The political struggle in the United Kingdom today is not between an authoritarian far Right and a democratic Labour Party of the kind led by Attlee and Wilson. It is a struggle between a moderate (though sadly muddled) Conservative Party and an increasingly extreme Left-wing Labour Party. The latter is determined to follow economic policies which have failed wherever they have been imposed…”

(The New Statesman, 14. september 2018)

Oploadet Kl. 03:41 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/96264/trackback

13 Comments »

 1. OT Højaktuel.

  Link:https://conservativedailypost.com/election-fraud-exposed-millions-of-dead-voted-and-thousands-of-illegals-in-critical-swing-state/

  Overskrift:
  National Security; PUBLISHED: 9:17 PM 8 Jan 2018; UPDATED: 3:58 AM 11 Jan 2018
  Election Fraud Exposed: Millions Of Dead Voted And Thousands Of Illegals In Critical Swing State
  —————————
  Læg mærket til at Jyllandsposten er fake news. ved at læse længere nede i teksten.
  Link dertil:
  https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE10989562/ingen-beviser-men-trump-advarer-om-udbredt-valgsnyd

  Det står således: SAN FRANCISCO
  »Bare se jer omkring,« sagde han: »Der er en masse mennesker, en masse mennesker som efter min mening – og baseret på beviser – forsøger og får lov til ulovligt at stemme.«

  Faktisk er der ingen beviser for, at valgfusk er et stort problem i USA.

  En undersøgelse fra News21 fra 2012 konkluderede, at det er ekstremt sjældent i USA. Ifølge Brennan Centret under New York Universitet har amerikanere større risiko for at blive ramt af lynet end at få deres identitet stjålet ved et valg.

  Videoer haves med link og det hele, hvis interesse. !

  Kommentar by Sindsro — 7. november 2018 @ 03:44

 2. #1
  Vi er desværre ganske underernærede, når det kommer til nyheder i Danmark :(

  Til gengæld er journalistikken og virkeligheden ikke det samme i DK.

  https://www.dailywire.com/news/34296/trump-wins-again-germanys-central-bank-stops-400-hank-berrien

  Nice one Commander-in-Chief!

  Kommentar by Realist — 7. november 2018 @ 07:34

 3. Hvad der foregår i Danmark kan tit opklares, hvis man gider. Hvad der sker i USA er det vanskeligere at få viden om. Derfor lyver MSM hæmningsløst om Trump og det store fjerne land.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. november 2018 @ 08:27

 4. Fascismen beskrives tit som noget man finder yderst til højre i politik. Men historiske kendsgerninger viser at både i Nazi-tyskland, i Fascist-Italien og i Sovjet-unionen var det ekstreme socialist-partier som førte an i statslig kriminalitet og terror mod de almindelige borgere.

  Fascismen/ondskaben/vanviddet er tilbage. Ja, eller har været her hele tiden, men har været holdt tilbage midlertidigt af demokratiske og moderate kræfter. Men nu hvor vores demokrati er udhulet af fjenstyring, og hvor medierne betales for at støtte regeringen lige meget hvad, er ondskaben og galskaben atter ved at få frit løb. Stem nye partier ind, eller Danmark er fortabt. Støt NB og Stram Kurs.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. november 2018 @ 09:09

 5. Jeg kender ikke Norman Tebbits, men han har ret, når han skriver “It is either delusional or deceitful to call the Nazi or Fascist parties ‘Right wing’.”

  Det var en eminent udført politisk manipulation, at de, der fortsat var socialister efter lejrene blev åbnet, kunne lykkes med at binde store dele af befolkningen den løgn på ærmet, at nationalsocialister ikke var socialister.

  Det har altid undret mig, hvad der ligger bag folks behov på at tro på indlysende løgne. Jeg tror det skyldes et urgammlet biologisk instinkt hos homo sapiens for at tilhøre den store blodtørstige flok, der udrydder livstruende fjender. Vores medfødte flokinstinkt, der vil bryde igennem fra reptilhjernen til underbevidstheden til kryds på stemmesedlen og/eller som en uimodståelig trang til at heile i flok med knyttet eller flad højre hånd.

  Kommentar by A-mad — 7. november 2018 @ 10:10

 6. Det har vi sagt i årevis, intet nyt i den forbindelse. Spørgsmålet er om det nogensinde går op for for venstrefløjen og hvad de vil gøre ved det, eller moské hvad vi ( normale velinformerede mennesker ) vil gøre ved det.

  Det syntes mig at være på tide at der rent faktisk bliver gjort en indsats for at ændre den nuværende balance. Vi kan simpelthen ikke lade lade nazier og fascister vinde verden ligegyldigt hvad de kalder sig selv.

  Alt hvad venstrefløjen rører ved bliver til støv og aske nøjagtigt som deres politiske ophav. Det kan vi ikke tillade. Ikke moralsk, ikke overfor de uskyldige mennesker vi skal aflevere vores lande til.

  Der er kun to løsninger der er acceptable, enten indrømmer den nazistiske venstrefløj deres fejlfortolkning af ordenlig opførsel eller også må vi kæmpe for en verden der bygger på en moral der er til at leve med for ordenlige mennesker. Vi kan ikke leve med tvang og restriktioner der er dikteret af en fjende vi besejrede for 70 år siden. Vi kan ikke leve med en obstruktiv nazistisk venstrefløj der hellere vil ødelægge alting omkring dem end at se deres politiske modstandere få magten. Det er ikke Demokrati.

  Kommentar by Santor — 7. november 2018 @ 11:32

 7. Den fascistiske ondskab har atter vind i sejlene, især pga. korrupte og feminiserede massemedier. Men nu kalder ondskabens tjenere sig for humanister, verdensreddere, klimavogtere, forkæmpere for menneskerettigheder osv. Hvis vi bliver ved med at lade os narre af disse hyklere, tåber og dødsengle, ender det med at alt hvad Danmark og Europa har bygget op gennem over 1OOO år, braser sammen og forsvinder.

  Både røde og blå fascister arbejder på at afrikanisere Europa. Er derfor meget enig med Santor 11.32. Hvis det danske folk ikke vil gøre en særlig indsats for at ændre den kurs Titanic-Danmark sejler på, forliser vi og ender på havets bund blandt hajer, blæksprutter og giftige gopler.

  At iværksætte trykning og uddeling af pjecer der fortæller om Danmarks situation, og opfordrer til at støtte nye partier, må vi da kunne overkomme. For kan vi ikke det, er der ingen fremtid til hverken os selv eller vores børn og børnebørn.

  Kommentar by Bent Nielsen — 7. november 2018 @ 12:35

 8. Er billedet ikke fra det nylig afholdte årsmøde hos Nye Borgerlige?

  Iført cykelhjelm betragter medlemmerne som hypnotiseret Pernille Vermunds to fortrin.

  Spøg til side: Det er godt nok tidligt i en debat at trække nazikortet på forsiden.

  Jeg er i øvrigt enig i, at nazismen og fascismen er socialistiske bevægelser. Sammen med kommunismen sloges de om arbejdernes sjæle i det forrige århundrede.

  Konservatismen er derimod en borgerlig kultur.

  Kommentar by np — 7. november 2018 @ 12:41

 9. NU OM DAGE er det desværre sådan at de gamle partier er flydt sammen til noget der ligner en sammenkogt ret, eller store portioner vælling og havregrød smidt ned i samme gryde. Forskellen på partierne/politikerne er lille. Alle er de tilhængere af EUs fjernstyring, alle er de mest optaget af partiets og deres egen personlige trivsel, for dem er danskerne er kun stemme- og malkekvæg. De snakker og snakker, men ingen af dem går på barrikaderne for at stoppe indvandringen. Alting sejler og flyder, og de har ikke styr på nogetsomhelst. Postvæsnet solgte man til svenskerne til underpris, beskyttelsen mod smitsomme sygdomme forærede man væk til Saudi-arabien, nu vil man også sælge elnettet til udlandet. Familiepolitikken og skolepolitikken er kommunistisk, radio og tv er blevet til løgnefabrikker, sundhedsvæsnet er i frit fald (lige om lidt vil regeringen fyre hundredvis af sygeplejersker), skilsmissetallet er rekordhøjt, folkepensionisterne er blevet snydt ti år i træk, kriminaliteten er eksploderet, og på visse hospitalerne sjofles patienter og pårørende så groft at man tror det er løgn. Med tusinder af unødvendige dødsfald til følge.

  Snart kan Danmark være en komplet fascistisk bananstat hvor utallige danskere må leve i frygt eller elendighed. Smid de gamle partier på porten ved det kommende valg.

  Kommentar by Bent Nielsen — 7. november 2018 @ 13:07

 10. For dem er danskerne kun stemme- og malkekvæg.

  Noget der understreges af at V og K i år har sendt astronomisk store beløb ned til Afrika. I portioner á 4OO, 5OO og 6OO millioner kr. (hvor bliver pengene af dernede??) Og det i en tid hvor statsmedisteren påstår at der mangler penge til hospitalerne, hvorfor man er “nødt til” at spare og skære ned endnu en gang. (vel 117. gang?)

  Kommentar by Bent Nielsen — 7. november 2018 @ 13:18

 11. Satanisterne skal have gang i butikken.

  Kommentar by Iznogut — 7. november 2018 @ 18:14

 12. # 3.44 Sindsro: Sandhedsværdien af den undersøgelse er vel ret tvivlsom.

  Kommentar by Bent Nielsen — 7. november 2018 @ 20:06

 13. DR K sender stort set hver dag et program om nazismens “forbrydelser”.

  Jeg venter stadig i spænding på, hvornår de sender tilsvarende programmer om kommunismen og islamismens langt større forbrydelser…

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2018 @ 11:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper