8. november 2018

Sass om internationale domstole og konventioner: “Det bliver vores opgave at rode os ud af det…”

TV2 News har droppet magasinet ‘Ellemann og Lykketoft’, og de to has-beens rabler nu videre på seerløse DK4 med månedsmagasinet ‘Uffe og Mogens om verden’. Vil man vide hvad Merkel-generationen mener, så kan man bare høre ‘Huxi og det Gode Gamle Folketing’ på Radio24syv, hvor tidligere MF’ere afbryder hinanden for at sige det samme om alt væsentligt.

I stedet for de to tidligere udenrigsministre har TV2 News netop lanceret ‘Pind & Sass’. En historie fra DR.dk – Henrik Sass: Vi skal ‘rode os ud af’ internationale konventioner og domstole.

“Vi har fået os rodet ind i alle mulige internationale domstole og konventioner – nu er det vores opgave at rode os ud igen, så vi får herredømmet tilbage. Sådan lød det fra den socialdemokratiske gruppeformand, Henrik Sass Larsen, i TV2 News-programmet Pind & Sass i går aftes.

– Jeg tror, at en af grundene til, at man ser de mere ekstreme partier få grobund, er, at man har fået lavet sådan nogle institutioner, og at midten står og forsvarer det hele vejen igennem.

– Hvis det stod til mig, så var noget af det bedste, vi kunne gøre, at kalde det hjem til dansk ret igen, sådan at det ikke er dem, der sidder og bestemmer, sagde Henrik Sass Larsen og fortsatte:

– Så jeg mener, at det her med, at vi har fået rodet os ind i alle mulige internationale domstole, konventioner og så videre. Det bliver vores opgave at rode os ud af det, så vi igen får herredømmet over det, lød det. …

Det er nogle vilde ting, man lige pludselig skal underlægge sig i en eller anden godhedens navn, som jeg tror er virkelig ødelæggende for midten og har gjort, at man har fået ubeslutsomme regeringer og parlamenter, jævnfør Merkel og ham der Macron, sagde Henrik Sass Larsen. …

– Noget af det mest ødelæggende for menneskerettigheder og for, at vi ikke får en fuldstændig afsporet debat om indvandring og racisme, det er den menneskeretsdomstol.

– Den har blandet sig i alle mulige og umulige sager gennem tiden og er udkommet med domme og holdninger, som er på et grundlag, hvor man dynamisk fortolker, hvad de oprindelige stiftere havde ment. Jeg mener virkelig, at det er ødelæggende, sagde Henrik Sass Larsen.”

Opdate. Han blev hurtigt kaldt til orden, jf. DR.dk.

“Når S-gruppeformand Henrik Sass Larsen siger, at vi skal rode os ud af de internationale konventioner og domstole, skal det kun opfattes som en ‘frisk bemærkning’.

Sådan lyder det fra retsordfører Trine Bramsen (S), der formulerer partiets officielle politik på området.

Der er ikke ændret på Socialdemokratiets politik. Vi bakker op om konventionerne, uagtet at vores gruppeformand kom med en lidt frisk bemærkning i et program, siger Trine Bramsen.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/96299/trackback

35 Comments »

 1. En enkelt socialdemokrat er vågnet – hvor masnge år skal vi vente på resten? Senest har Østrig fratråd Marakesh, og i Norge er der uenighed blandt de borgerlige om pagten https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/J180K7/Intern-borgerlig-strid-om-Norge-skal-si-ja-til-FN-dokument-om-migrasjon?fbclid=IwAR3u2G5uKXdQgaJutc_UP3BMoPTz9RXehb6qWnmge3UWzOuRnHKinQpTdlU

  DF presser på, men nu hatser det altså Løkke og Frederiksen. December er lige om lidt https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE10990655/skal-fn-afgoere-de-danske-migrationsregler

  Kommentar by Snaphanen — 8. november 2018 @ 11:12

 2. Optagelserne med Ellemann og Lykketoft burde henlægges til en tilskuerloge på et teater, så ligheden med Statler og Waldorf fra Muppet Show blev mere slående. Deres kulturradikale og socialistiske kritik af den gryende konservative verdensorden interesserer ingen.

  Det er godt, at Sass Larsen i lyset af Trump har fået mod til at sige parnasset imod. Jeg synes bare, at man skulle have overladt rollen som interviewer til Søren Espersen fra Dansk Folkeparti i stedet for den udbrændte Pind.

  Kommentar by np — 8. november 2018 @ 11:35

 3. Hvem skal man tro på, Sass eller resten af S?

  Muligt at Sass selv tror på den udtalelse men resten af S med Mette Frederiksen i spidsen siger noget andet.

  https://ksdha.wordpress.com/2018/11/08/mette-frederiksen-vil-beholde-konventionerne-nu-lyver-henrik-sass/

  Kommentar by Santor — 8. november 2018 @ 11:35

 4. Sagde han virkelig det!? Sød musik i mine ører. Så skal han bare overbevise Mette F. Det sker (nok) aldrig. Det ville utvivlsomt give et vælgerskred. Kommer der ikke styr på indvandring og uhæmmet uddeling af statsborgerskaber, kan alt andet være lige meget, – så ender vi i lort op til halsen. Det står allerede temmelig højt og stiger hastigt.

  Kommentar by NotaBene — 8. november 2018 @ 11:42

 5. Det er jo fornuftig snak fra Sass Larsens side. Og alle partierne vil pludselig lade udvalgte politikere sige fornuftige ting her op til valget. For der er trods alt politikere som ikke er helt uvidende og ikke helt tåbelige. Men som bekendt fortalte lars Luskebuks fra V lige før sidste valg at han gik ind for straksstop, og det lød jo fornuftigt, men lige efter valget vendte Lars Ulykke på en tallerken, og gik så ind for endnu mere indvandring.

  Point til Sass Larsen, men hvad bliver det til i praksis? S har været et ivrigt indvandringsparti i over 3O år, og baglandet består vist mest af fodslæbende naivister.

  Jeg bliver altid mistænksom når et parti pludselig kommer til fornuft op til et valg. Og de gamle partier har snydt deres vælgere flere årtier i træk.

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. november 2018 @ 11:49

 6. Ja-ja gammel vin på nye flasker, de Danske politiker har spundet landet ind i et net som vi aldrig kommer ud af med mindre der kommer et voldeligt opgør mod stats magten, de sidste 50 år har politikerne i den grad smadret et lille yndigt land og gjort Danmark til hul der minder om Zimbabwe i Afrika hvor korruption og nepotisme er i højsædet, Pindsvin og Suzuki Sass rend mig et vist sted, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. november 2018 @ 11:54

 7. Det der står øverst på min ønskeliste- og det gælder blandt alle politiske spørgsmål- er at vi kan komme ud af forpligtigelsen til at modtage spontane asylansøgere. Det har altid været den primære kilde til den misere vi sidder i.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 8. november 2018 @ 11:54

 8. Det har rystet mig at læse på 18O grader at DF har stemt ja til VKLAs afsindige plan om at bruge 1O.OOO millioner kroner på at rive boligblokke og tusindvis af gode lejligheder ned. Passer det virkelig? Iflg. DF selv vil det intet gavne. Men hvorfor stemte man så ja????? Rabler det for Tulle og hans raske svende?? Vil de virkelig være med til at bruge ti tusinde millioner kroner på rendyrket idioti?? Eller er 18O grader ude med en opdigtet historie

  Kommentar by Bent Nielsen — 8. november 2018 @ 12:02

 9. Det eneste Uffe og Mogens er 100 procent enige i, er, at Trump er noget lort.

  Kommentar by Menig 442 — 8. november 2018 @ 12:41

 10. Enlig svale gør ingen sommer… men tænk engang hvis nogen i 2010-11 havde luftet muligheden af sådan en udtalelse fra en ledende socialdemokrat?

  Jeg ser Sass Larsens udmelding som et blandt mange tegn på opbrud…. man har set og indset konsekvenserne af tidligere tiders politik og erkendt at den er forkert? At det i virkeligheden handler om at skabe gode rammer for Danmarks befolkning før vi kaster os over hele verden.

  Læg også mærke til de markant mindre bidrag til diverse indsamlinger…. folk er ved at vågne op

  Måske er der stadig håb for det gamle vikingeland?

  Kommentar by redneck — 8. november 2018 @ 13:18

 11. Valget rykker nærmere og Hash Larsen er sendt i byen med nogle signaler der skal lokke nogle DF vælgere ind i folden – efter valget er alt som det plejer.

  Kommentar by Jan — 8. november 2018 @ 13:22

 12. Desværre har M. Frederiksen sendt sin skødehund Trine Bramsen, retsordfører, i byen for at oplyse, at Sass Larsen ikke taler på Socialdemokratiets vegne, da partiet naturligvis vil overholde samtlige bizarre konventioner fra en anden tid.

  Og endnu mere desværre har Inger Støjberg tænkt sig at tage til Marrakech i december og underskrive en eller anden tåbelig erklæring, der sikrer negre fri indvandring i Europa https://denkorteavis.dk/2018/er-marrakech-erklaering-nu-god-for-danmark/

  Kommentar by anon — 8. november 2018 @ 13:49

 13. De overnationale domstole er konger uden land.

  Der er aldrig nogen borgere, som har stemt ja til dem eller deres tvivlsomme konventioner.

  Alligevel er det dem, som har bestemt masseindvandringen, udskiftningen af den oprindelige europæiske befolkning med muslimer, og med terror og kriminalitet i Europa som følge.

  Det er det, Ellemann og Lykketoft kalder for den liberale verdensorden: Såkaldt progressive overnationale institutioner som tryner nationerne og de oprindelige befolkninger.

  I den forhåbentlig kommende konservative verdensorden bliver de overnationale domstole nedlagt, dommerne og juristerne fyret og konventionerne revet i stykker, med det resultat at nationalstaterne igen bliver herre i eget hus.

  Kommentar by np — 8. november 2018 @ 13:58

 14. Det lyder saftsuseme flot, bette Sass! – Men du burde kender- og tage dig i agt for, at komme med udtalelser, som kan bedømmes i henhold til følgende aksiom: Hvis noget lyder for godt, så er det løgn!

  Kommentar by T. Flodur — 8. november 2018 @ 14:02

 15. Mon ikke medierne og deres arbejdsgivere på Christiansborg får arrangeret et passende lgbt dilemma oveni afgivelsen af kontrollen med migrationen til den muslimske organisation fn eller måske kan huldiæ’et omkring Britta Nielsens hurtige hjemrejse og første retsmøder passende koordineres til at overdøve når Støjberg på alle danskeres vegne, men under deres samtykke, putter sit navn ind i quisling-protokollen.
  Såvidt jeg har forstået påstår regeringen at den ikke støtter (hele) protokollen men dog skriver under med begrundelsen at den ikke er juridisk bindende, – tror de virkelig at vi er åndsvage eller prøver de systematisk at ødelægge mest muligt inden andre kan begynde at rette alle deres fejl?

  Kommentar by mvjensen — 8. november 2018 @ 14:26

 16. Modigt af Sass at bryde tabuet om at konventioner skulle være uangribelige.

  Dog har han vist misforstået den aktuelle sag, som vel var indbragt for Strassbourg-domstolen af kvinden som havde fået sin ytringsfrihed knægtet ved en østrigsk domstol. Derfor ville kvinden stadig være dømt for at kalde Muhamed pædofil, hvis Menneskeretsdomstolen blev ignoreret.

  Problemstillingen om at domstolene mere dømmer efter at opnå nogle målsætninger end efter lovens bogstav er mest udpræget ved EU-domstolen i Luxembourg. Og dommene derfra har direkte retsvirkning i Danmark, hvor man i Danmark bare kunne ophæve folketingsbeslutningen fra 1992 om at Den Europæiske Menneskeretskonvention skulle blive et direkte element i al dansk lovgivning.

  Kommentar by perhag — 8. november 2018 @ 14:39

 17. Ih dog , Sass Larsen har opdaget noget , der ogsaa er kendt som sund fornuft . Flot . Men vaer nu varsom med at faa smag for det , parti-kollegerne vil nok reagere temmeligt allergisk…

  Kommentar by krassisten — 8. november 2018 @ 14:41

 18. KROATIENS statsminister har også sagt, at KROATIEN IKKE vil underskrive Marrakech
  Aftalen. KROATIEN er et lille land så alle politikernes undskyldninger om, at vi er et lille land vi bliver nød til at skrive under holder ikke.
  DF SKAL HIVE STOLEN VÆK UNDER LARS LØKKE OG VENSTRE OG FORLANGE AT DANMARK IKKE SKRIVER UNDER PÅ MARRAKECH AFTALEN. ELLERS ER DE LANDSFORRÆDDERE LIGESOM DE ANDRE POLITIKERE.

  PS. Kroatiens statsminister er kvinde.
  Australien har også sagt nej til, at underskrive aftalen.

  Aftalen går kun ud på at flytte fattigdom fra Afrika til Europa.
  Den løser ingen problemer, men skaber kæmpe problemer for Danmark.

  Kommentar by XXXXX — 8. november 2018 @ 15:00

 19. Henrik Sass Larsen er arkitekten bag den ko-vending Socialdemokratiet foretog umiddelbart efter Helle Thorning Shcmidt forlod posten som formand for Socialdemokratiet. Det er ikke nyt, at Henrik Sass Larsen nu indtager sådanne holdninger, såsom at mene at Menneskeretsdomstolen kan være ødelæggende for Dansk lov og ret.
  Henrik Sass Larsen står præcist hvor han har stået de seneste ti-år. Han blev blot lukket ude af Helle Thorning Schmidt og blev i øvrigt helt ubegribeligt udstillet som ikke egnet som minister. Dette skete ved en katastrofal fejl hos Politiets Efterretningsvæsen.

  Henrik Sass Larsen har fået den nødvendige indflydelse hos Mette Frederiksen. Det var i øvrigt også Henrik Sass Larsen som bar Mette ind som partiformand, eller rettere han var betydeligt medvirkende.

  For år tilbage læste jeg et interview med pastor, Søren Krarup, hvor han sagde: – ham Sass Larsen er nu ikke så tosset. Hvorefter Søren Krarup luftede sin mening om, at han godt kunne se DF i en muligt samarbejde med Socialdemokratiet med en bestemmende Sass Larsen.

  Dansk Folkeparti er i øvrigt slingrende – som en tidligere har skrevet. De har netop stemt ja til nedrivning af sunde og gode boliger til en pris af kr. 10. millioner. Vanvid – vanvid og atter vanvid. Det er totalt nytteløse millioner af kroner at smide efter et håbløst projekt. DF – så vågn da op og kom ind i virkeligheden. Thulesen Dahl skal snart til at holde en fast kurs og ikke bare slingre stratetisk for at opnå magt. DF vil gå et folketingsvalg i møde, hvor de vil få deres førte rigtige tæsk af vælgerne. Pernille Vermund fra Nye Borgerlige stiller op i Sønderjylland, hvilket er rigtigt godt set af hende, rent stratetisk. Hun vil komme til at lammetæve Thulesen Dahl og give ham en lektion i hvordan man holder en politisk fast kurs uden at give køb på værdierne.

  Men tilbage til Henrik Sass Larsen. Han vil være den som kan give Socialdemokratiet en meget stor fremgang til det kommende valg. Socialdemokratiet vil blive klart større end Venstre, som også vil få gevaldige tæv af vælgerne. Socialdemokratiet vil danne regering med DF som støtte parti. Nye Borgerlige vil komme i Folketinget og de vil overraske vores venstresocialistiske medieverden og lægge en helt ny kurs i udlændingepolitikken. Det bliver spændende af følge.

  Kommentar by Erik Skifter — 8. november 2018 @ 15:02

 20. #16 perhag

  Det er rigtigt, at det er Østrigs love og domstole, man i første gang burde kritisere.

  Men det ændrer ikke på, at EMD’s tvivlsomme dom sætter islam og muslimers krænkede religiøse følelser over ytringsfrihed og religionskritik.

  Jeg bryder mig ikke om overnationale institutioner. Nationalstaten burde med forfatning, borgerlige rettigheder og magtens tredeling være nok til at sikre dens borgere et liv i frihed.

  På den anden side: Hvis nu EMD havde givet den østrigske kvinde ret og forlangt, at Østrig skulle omstøde dommen og fremover leve op til den borgerlige kernerettighed om ytringsfri, så havde jeg betragtet som en lille sejr i den lange kamp mod muslimer og islam.

  Kommentar by np — 8. november 2018 @ 15:13

 21. Sass Larsen er for klog til Socialdemokratiet. Han burde skifte til DF, eller måske Nye Borgerlige.

  Kommentar by JC — 8. november 2018 @ 16:24

 22. # 19: Ja, det er beskæmmende for DF at de er blevet lokket til stemme for Løkkes tåbelige Ghettoplan, og smide 10 mia. af borgernes surt tjente penge ud ad vinduet. Ikke så underligt at de så også har set sig nødsaget til at hæve det i forvejen astronomiske skattetryk, bl. a. ved udplyndring af boligejerne.

  Denne overdrevne samarbejdsvilje fra DF’s side, må skyldes at de nu føler ministertaburetterne inden for rækkevidde. De mærker allerede duften af læderindtræk fra ministerbilerne i næseborene og hører bilnøglerne ringle sødt.

  Kommentar by JC — 8. november 2018 @ 16:37

 23. Vorherrebevares

  Så bliver der trukket i land. Når noget lyder for godt til at være sandt, ja så er det som regel for godt til at være sandt. Også i tilfældet med Sass L.

  Kommentar by NotaBene — 8. november 2018 @ 16:40

 24. Hvor tit skal det siges!
  Stol aldrig på en politiker, de snakker og snakker, men har deres egen agenda.
  I dag er politik blot en karriere, et springbræt til let tjente penge og forhåbentlig en internal post, hvor man soler sig i glansen af en titel.
  Engang, for meget længe siden, var et politisk hverv respekteret, da det blev bestykket af folk med både erhvervs og livserfaring. De havde en overbevisning, et kald.
  Kik på sammensætningen i Folketinget i dag, og fortæl mig hvor mange af disse dilletanter der har aftjent deres værnepligt inden for et respektabelt erhverv.
  Det være sig som lønmodtager eller som selvstændig erhvervsdrivende.
  Stort set alle har hele deres liv haft fingrene nede i fælles kassen.
  De er udklækket i de forskellige ungdoms partiers rugekasser, hvor de alle har trampet i takt, uden selvstændige tanker, uden at tænke rationelt og uden evnen til at resonere.
  Når der skal tages nye straffe foranstaltninger i brug over for en befolkning der i mange tilfælde ikke harmonerer med den almindelige borgers interesser, mobiliser man stemmekvæget i Folketinget. Zombierne, der sidder bagerst på bænken, har så gjort deres pligt, stemt ifølge parti linien.
  Jeg kunne egentlig blive ved med at kortlægge tåbelige politikeres handlinger ud fra uforstand og manglende viden, men det vil kræve mere tid end jeg har til rådighed.

  Kommentar by Finn A. Skov — 8. november 2018 @ 19:31

 25. Gid folk dog ville læse deres indlæg igennem inden de sendte dem ind. I det ellers udmærkede indlæg kl. 15.O2 skrives at Lars Luskebuks skrupskøre nedrivningsplan vil koste 1O millioner. Men det er ti MILLIARDER den vil koste. Altså ti tusinde millioner, 1OOO gange så meget. Planen er en spytklat og et spark i ansigtet på skatteyderne, på de boligsøgende danskere, på folkepensionisterne, på socialt udsatte og på landets patienter og pårørende. Hvis de ti tusinde millioner blev fordelt til dem, ville de gavne. F.eks. ville 25OO millioner til sundhedsvæsnet gøre det unødvendigt at massefyre sygeplejersker som V har planlagt. Nu smides pengene ud af vinduet, til ingen verdens nytte. DF har sagt ja til planen, iflg. 18O grader. Lider både V, K, LA, DF og R mv. af smitsom hjernebetændelse?

  Statsmedisteren synes at fejle et eller andet. Oven i nedrivningen af tusindvis af gode boliger vil han nu i Marokko sige ja til Merkel og jatak til yderligere mindst en million somaliers, congoleres, marokkaneres og islamisters bosættelse i Danmark. Hader og foragter V og K danskerne og ønsker dem udryddet? Det ser sådan ud.

  Kommentar by tp — 8. november 2018 @ 19:37

 26. Er Danmarks befolkning blevet spurgt, om det er en god ide, at underskrive Marrakech aftalen? Har folketinget debatteret aftalen med befolkningen? Er aftalen folkets ønske? NEJ-NEJ-NEJ!

  Regering og folketing regerer hen over hovedet på befolkningen. Det er som om vi ikke eksisterer. Det vi bruges til, er at sikre at deres røv kan forblive på taburetten. Men det må og skal slutte. Det er tvingende nødvendigt, at næste valg gør en forskel.

  Total stop for indvandring og uddeling af statsborgerskaber. Rigtigt stop. Ikke et som-ham-med-valgflæsket-under-hagen stop.

  Ser på NewsPeek, at Marrakech aftalen også har en passus om “etisk” omtale om migration. Dvs. at migration ikke må omtales negativt, hvis et medie skal beholde statsstøtte. Hvor fanden er vi snart henne!

  Dumt spørgsmål, – i helvede naturligvis. Lige hvor EUratikere, FaNatikere og vor slatne politikere vil have os. De glemmer bare, at de selv vil befinde sig samme sted.

  Kommentar by NotaBene — 8. november 2018 @ 20:27

 27. Det var satans Sass …

  Kommentar by Realist — 8. november 2018 @ 22:17

 28. Sass’ udtalelser sår tvivl, om ikke alligevel Soc.dem. vil gøre noget ved konventionerne. Dét vil de helt sikkert ikke. Men tvivlen vil ku’ lokke f.eks DF vælgere tilbage i folden.
  Mission accomplished!
  Vi vil se så meget varm luft blive lukket ud fra nu og frem mod valget. Og intet af det vil stå til troende, når først vi har været inde bag sækkelærredet.
  Hvordan ka’ det være, at alle de gode intentioner altid ligger EFTER et nyt folketingsvalg?
  Krydset skal sættes efter det der ER blevet gjort. Ikke efter hvad man siger man VIL gøre. Sporene skræmmer. Der må helt nye “koste” til. Og nej dette er ikke en sexistisk bemærkning møntet på kvinderne i NB.

  Kommentar by White knight — 9. november 2018 @ 07:46

 29. Hvad man er oppe mod:
  “Den Europæiske Menneskerettighedskonvention er barn af en tid, som i høj grad stadig slikkede sårene efter Anden Verdenskrig. Krigen, og især forbrydelserne begået af det nazistiske regime, viste, hvor sårbare menneskerettighederne er, hvis ikke verdenssamfundet påtager sig et ansvar.

  Tidligere var kontrollen med menneskerettighederne staternes egen sag. Erfaringerne fra krigen, og et i øvrigt forholdsvis lemfældigt forhold til menneskerettighederne, synliggjorde dog behovet for, at de blev et internationalt anliggende.

  Beskyttelsen af menneskerettighederne blev dermed et vigtigt instrument i arbejdet med at bevare fred og sikkerhed i verden, fordi det internationale samfund forpligtede sig til at gribe ind, hvis andre stater ikke overholdt menneskerettighederne. Dermed brød staterne med princippet om ikke at blande sig i andre staters indre politiske og retlige anliggender.”

  Fra https://menneskeret.dk/om-os/menneskerettigheder/menneskerettigheder-eu/europaeiske-menneskerettighedskonvention

  En udtalelse fra domstolen i den aktuelle sag lyder:
  ”Domstolen siger det udtrykkeligt: De østrigske myndigheder gjorde ret i at fordømme disse udtalelser med henblik på at bevare ’den religiøse fred’ og den ’gensidige tolerance’ i det østrigske samfund.”
  Det begyndte i Østrig, desværre.

  Se https://www.kristeligt-dagblad.dk/kommentar/kontroversiel-dom-maa-vi-fortaelle-hvad-vi-har-laest-i-boeger

  Kommentar by Glenn Madsen — 9. november 2018 @ 10:55

 30. “Your comment is awaiting moderation.”
  Hvad betyder det?

  Kommentar by Glenn Madsen — 9. november 2018 @ 10:59

 31. Hvad siger Suzuki Torben til den her sag?

  Kommentar by Revisoren — 9. november 2018 @ 11:00

 32. ad 29.
  Linket til Kristligt Dagblad virker ikke.
  Man kan se artiklen via google: søg på f.eks.’dom østrig muhammed’
  og klik “Efter dom for at kalde profeten…”

  Kommentar by Glenn Madsen — 9. november 2018 @ 11:55

 33. @tp, – ang de 10 mia kr til nedrivning af boliger slog det mig lige at det måske også kunne ses som et modtræk til de opbremsede og stedvis faldende boligpriser. Beslutninger i den størrelsesorden er næsten aldrig rationalefri. Formentlig heller ikke invasionen.

  Kommentar by mvjensen — 9. november 2018 @ 12:24

 34. Flere medier skrev i går en historie om Mette Frederiksens popularitet – eller mangel på samme.

  Skrige-Skinken var taget hjem til hjembyen Aalborg, og hun skulle tale til den jublende pøbel ved et stort arrangement på Universitetet med plads til 500 personer.

  Til stor skuffelse for DSU og Mette-pigen dukkede der dog kun sølle 17 (sytten) tilhørere frem. 15 elever samt 2 lærere.

  Arrangementet endte derfor med, at blive afholdt ved et langbord, hvor den lille forsamling kunne høre på Frederiksens store visioner.

  Måske skulle hun lytte lidt mere til Rocker-Sass?

  Kommentar by Revisoren — 10. november 2018 @ 13:26

 35. I udsendelsen Pind & Sass kom Henrik Sass med forrykte angreb på Trump og Vermund, men kun hans mere balancerede synspunkter om international ret angribes i medierne.

  Trump beskyldte han for at være racistisk og en tosse, men det har ikke mediernes interesse at en ledende socialdemokrat bruger endnu mere forkerte og injurierende udsagn om en amerikansk præsident end Auken gjorde om Reagan i 1980.

  Kommentar by perhag — 10. november 2018 @ 14:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper