13. november 2018

Warszawa: 200.000 fejrede uafhængighedsdag – ‘Vast majority of the crowd were ordinary people”

Søndag var 200.000 polakkere på gaden i Warszawa for fejre Uafhængigsdagen. Danske medier plejer at bruge begivenheden til at advare mod ‘nationalisme’, men i år med rekordbesøget kan jeg intet finde på DR Online. DR Udland fandt dog plads til historien om en forbudt ‘Orangutangfilm’, men som altid, kan virkeligheden ikke vinkles i den ønskede retning, så kan den ignoreres. Flere danskere deltog, og fik en oplevelse for livet.

Oppositionen boycuttede markeringen, men som billederne herunder indikerer, så gjorde det ingen videre forskel.

Fra Politico – Hundreds of thousands march to celebrate Polish independence.

“As many as 200,000 people joined a parade in the Polish capital Sunday marking 100 years of Poland’s restored independence, in a march that saw politicians and celebrating families mix with smaller numbers of ultra-nationalists and football hooligans.

The day also underlined the deep political divisions that have split the country in recent years. The opposition boycotted the main march on Sunday evening…

The culminating event of the day was the Warsaw march. … the vast majority of the crowd waving Polish flags were ordinary people celebrating a significant anniversary.

‘It’s a great day,’ said Katarzyna Łagowska, who had driven 400 kilometers from Cieszyn on the Czech border with her husband and four small children to take part in the march. ‘We can’t end the divisions in one day, but everyone is celebrating — no matter what their political views.'”

(Warszawa, Polen, 11. november 2018; Fotos: Tilsendt)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/96394/trackback

36 Comments »

 1. Kan godt forstå hvis Merkel, Macron og Co. er bekymret.

  Hvis Polen skal indlemmes i det kommende store EUSSR-rige Neuropa, så vil det kræve at polakerne skal importere millioner af muslimimer og de kan ikke engang tvinge en lille årlig kvote ned i halsen på dem.

  Kommentar by kenneth — 13. november 2018 @ 10:37

 2. Hvem elsker ikke de rødhvide farver, denne patriotisme mangler i Danmark, men flertallet må jo mene at her går alting godt? TV2 godmorgen havde Rufus Gillfort til interview fordi han har udgivet en bog, tredje spørgsmål fra morgenværten gik på hvordan det var at vende tilbage til USA efter at Donald Trump var valgt til præsident, så blev TVet slukket, hvad helvede har bogen med valget af USAs præsident at gøre, resten af dagen er ødelagt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. november 2018 @ 10:42

 3. De har længe levet som et undertrykt folk i et imperium.
  Det gider de ikke længere.

  Kommentar by Bastardo — 13. november 2018 @ 11:06

 4. Der er unægteligt meget sandt i den kinesiske talemåde, der lyder sådan her oversat til dansk:
  Den ene generation planter træerne, og den næste vokser op i deres skygge!

  Kommentar by Karsten Lund — 13. november 2018 @ 11:11

 5. DANSKERNE HAR OGSÅ EN HØJAKTUEL GRUND TIL AT DEMONSTRERE I GADERNE!!!!!

  Lad os samles i tusindvis i gaderne. For regeringen planlægger nu, sammen med EU og Merkel, at nedlægge og afskaffe Danmark. Den 1O. december agter VKLA og Lars Ulykke, Kristian Jensen og Inger Støjberg at underskrive en Merkel plan og traktat i Marrakech om at Europa og Danmark skal modtage yderligere MANGE, MANGE MILLIONER MIGRANTER FRA AFRIKA OG OMEGN. (FLERE HUNDREDE MILLIONER!!!!!)

  Der er tale om det ultimative og totale vanvid. En sådan tilstrømning vil ruinere og ødelægge Danmark. Vi vil lynhurtigt få svenske tilstande og en kriminalitet der bliver helt ustyrlig. Og velfærdsstaten og vores demokrati vil endegyldigt forsvinde.

  Marakech i Marokko blev valgt i et forsøg på at skjule hvad der foregik. Se SNAPHANEN om hvad flere kalder en traktat der kan blive Danmarks og hele Europas dødsattest. En katastrofe på størrelse med 1. og 2. verdenskrig tilsammen, bliver det ihvertfald, hvis planen ikke stoppes. Katastrofen kan endda blive endnu større, og blive den Europæiske civilisations definitive undergang.

  Ungarn, Polen, Bulgarien, Slovakiet, Tjekkiet, Italien og Kroation har nu sagt NEJ til den forrykte plan. Men VKLA synes ivrige efter at sige jatak på alle danskeres vegne. Til en plan der kan bringe uretfærdighed, elendighed og død ind i hundredtusindvis af danske hjem.

  Hvis vi danskere ikke demonstrerer mod denne ondskab og galskab, vil det blive Danmarkshistoriens største fejltagelse. Og sidste fejltagelse. Det er nu eller aldrig.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. november 2018 @ 11:13

 6. kan virkeligheden ikke vinkles i den ønskede retning, så kan den ignoreres.

  Så sandt, så sandt. Eller, som det er blevet dansk presses motto,: kan man ikke lyve, kan man fordreje og fortie.. Hvilket for tiden så tydeligt fremgår af den totalt fraværende omtale af FN’s ‘Migrationspagt’, som den 10-11. december vil blive underskrevet af Merkels lydregering i Lars Lusk’s Gau Dänemark. (Hvorfor kommer jeg til at mindes underskrivelsen af Hitlers ‘Antikominternpagt’ fra 1941? – måske fordi den også blev underskrevet af en radigal udenrigsminister?)… Herefter må enhver snak om regeringens ’stramme udlændigepolitik’ ophøre, hvis ikke folk skal omkomme i latterkrampe.

  Og her er så endnu et emne, som glimrer ved sit fravær af omtale i Løgnepressen®: Uden at høre så meget som et pip i medierne, har regeringen undertegnet en aftale om at censurere Internettet. Det drejer sig – selvfølgelig – om en idé af Macron, som har fået Microsoft, Facebook, Google og lign. til at hoppe med på vognen. Denne aftale er et så groft indgreb mod ytringsfriheden, at selv Tyskland, Kina, England, Østrig og Rusland nægter at tilslutte sig. Men altså ikke Mohammedanmark! – Her underskrives lystigt af Lars Lusk & Co. – Men tys-tys, det har vi ikke godt af at vide…

  Hele den hårrejsende historie – samt link til “Paris Call for Trust and Security in Cyberspace” kan ses HER.

  Kommentar by Voldposten — 13. november 2018 @ 11:29

 7. De tidligere oestblok-nationer kan kende en totalitaer uhyrlighed i sin vorden , naar de ser den . DET er Macrons og Merkels m.fl. store problem og det er godt . “I oesten stiger solen op…” , ganske passende/betegnende for situationen nu . Jeg havde for tredive aar siden end ikke i min vildeste fantasi kunnet forestille mig at et haab for Europas videre bestaaen skulle komme fra den kant …

  Kommentar by krassisten — 13. november 2018 @ 11:58

 8. Det blev da ellers breaking news i de danske medier, da 900 demonstranter for få dage siden demonstrerede foran Det Hvide Hus I Washington mod Trump for at han skulle holde fingrene fra Mueller.

  Hvis man lægger det sammen med de koordinerede demonstrationer i andre byer med hundredvis af deltagere inklusive journalister og det løse, kommer man vel samlet set op på nogle få tusinde demonstranter i dette kæmpestore land, som USA er.

  Hvis 100 gange flere demonstrerer i vores naboland, er det stort set ligegyldigt for medierne. Sigende nyhedsprioritering.

  Kommentar by traveler — 13. november 2018 @ 12:09

 9. Men til gengæld har alle “journalisterne” fra MSM haft utroligt travlt med at promovere transen Michelle Obamas nye bog.

  Og de har alle grædt sig i søvn over, at den maskuline neger i bogen totalt afviser, at den stiller op til præsidentvalget i 2020…

  Kommentar by Revisoren — 13. november 2018 @ 12:38

 10. Er Lars Luskebuks den værste statsmedister nogensinde? Det begynder at se sådan ud. Både Marakech traktaten og den nye censur-ordning er jo slag, spark, spytklatter og knivstik lige i ansigtet på det danske folk. Er Luskebuksen helt uden samvittighed og helt uden hæmninger? I forvejen er regeringen blodplettet pga. dens medvirken til mere kriminalitet og talrige forringelser af sundhedsvæsnet og den sociale velfærd. Er VLAK parate til at destruere både nationen, velfærden, demokratiet og folket til gengæld for nogle sølvpenge fra Merkels bord? (er Macronens censur-forslag allerede vedtaget??)

  Kommentar by tp — 13. november 2018 @ 13:22

 11. Jeg nægter at tro på at samtlige journalister går ind for uhæderlig, fordummende og løgnagtig rød journalistik. Kunne de pæne og ordentlige journalister ikke bryde ud og udgive deres egen avis, hvor fortielser, løgne og kryberi for EU, FN, indvandringsindustrien og ministre ikke sidder i højsædet?

  Kommentar by tp — 13. november 2018 @ 13:36

 12. ==> nr. 9, tp:

  Nej, Makronbundens forslag er – endnu – ikke vedtaget. Men at Mohammedanmark skriver under er uden for enhver rimelig tvivl. Husk at vi har en radigal udenrigsminister, der som alle radigale udenrigsministre gennem tiderne aldrig forsømmer at forråde vort arme land.

  Læg dertil, at Lars Luske(under)buks er helt og aldeles blank på udenrigspolitik og ved mindre end intet om islam (hvis beskyttelse mod kritik er kvintessensen af Makronbundens forslag). Hans spidskompetence er kommunale rævekager, prokuratorkneb, bilagsfiflerier og fiskekvote-krejlerier. I et oplyst samfund kunne han højest have drevet det til billetkontrollør i Cirkus Alternativet.

  Men vi lever jo ikke i et oplyst samfund.

  Kommentar by Voldposten — 13. november 2018 @ 13:45

 13. Hvad indlæg kl. 11.13 angår, tror jeg det vil være klogt at følge opfordringen. Der er ingen fremtid for børnene og os selv, hvis vi forholder os passive. Og hvis regeringen nu også oveni er i fuld gang med at afskaffe ytringsfriheden og den demokratiske debat, er der jo endnu mere grund til at protestere. Kommer V og K igennem med det her, og DF sover videre, så vil vores land, byer, boliger, økonomi, velfærd og meget mere, være på fremmede hænder om kort tid. Og af demokratiet vil kun være en tom skal tilovers.

  En altødelæggende og uoprettelig katastrofe er hvad Christiansborg lægger op til.

  Kommentar by tp — 13. november 2018 @ 13:50

 14. De lever på polsk/ EU på polsk!?

  Kommentar by T. Flodur — 13. november 2018 @ 13:51

 15. I TV2news her til morgen havde man et længere indslag om forholdet med, at der er stigende elev udeblivelse fra folkeskolens timer – fraværet er steget markant. 3 “eksperter” blev udspurgt/kunne kommentere og man plaprede løs i studiet.

  På intet tidspunkt blev kendsgerningen nævnt, at ikke-vestlige elever (muslimerne) var dem der især bliver væk fra skolen, erhvervsuddannelserne, sprogskolerne osv.

  Mon ikke det er dem der igen trækker gennemsnittet op, sådan at fraværet er stigende?

  Fortielser og udeladelser af fakta der har betydning for den samlede formidling af informationer, har kronede dage – og som jeg plejer at sige: Vi lever i tidsalderen for bevidst løgn og bedrag!

  Kommentar by Black Watch — 13. november 2018 @ 13:52

 16. Kommentar by Voldposten — 13. november 2018 @ 13:45

  Tillader mig lige at spørge om hvordan du forholder dig til Nye Borgerlige. Hvis du ikke ønsker at svare kan du bare ignorere mit spørgsmål.

  Men ellers stemmer du på dem eller vælger du sofaen?

  Kommentar by kenneth — 13. november 2018 @ 14:14

 17. Muligt, at årsdagen markerede Uafhængighedsdagen, og tillykke med det!

  Men helt uafhængigt forblev Polen nu ikke, idet Molotov-Ribbentrop aftalen delte landet mellem sig, og som en del af aftalerne mellem de allierede under og efter WWII blev landet flyttet vestpå, så Tyskland måtte afgive territorier og USSR fik en del af det tidligere Polen. Derfor ligger Polen, hvor landet ligger i dag.

  Polen fortjener i øvrigt stor taknemmelighed, idet konge og hærleder Sobieski i 1683 stod i spidsen for det endegyldige slag mod osmannerne ved Wien.

  Uden på nogen måde at ville forklejne danskernes modstandsvilje og deltagelse i modstanden mod den tyske besættelse 1940-1945, var der ganske mange polakker, der via England deltog yderst aktivt i krigen mod Tyskland.

  Nu viser Polen igen modstandsvilje – sammen med de øvrige Visegradlande – mod den muslimske invasion. Mens Danmark ynkeligt tager til Marokko for at underskrive en erklæring, der i værste fald vil føre til en invasion af negre i Tyskland, Danmark og Sverige.

  Så tak og et stort tillykke til Polen. Tror sgu, jeg flytter til Polen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. november 2018 @ 15:01

 18. ==> nr. 16, kenneth:

  Det bliver sofaen. Jeg har ganske enkelt ikke råd til at stemme, idet alene sliddet på mine skosåler ville løbe op i ca. kr. 0,17 – for slet ikke at tale om tidsspildet. Og selv om jeg ikke er specielt nærig, er jeg dog så miljøbevidst, at jeg ikke forurener naturen ved at smide penge ud af vinduet. Husk Mark Twain’s vise ord: “If voting made any difference they wouldn’t let us do it.”

  Kommentar by Voldposten — 13. november 2018 @ 15:12

 19. Sommetider er det altså ALTAFGØRENDE hvordan der stemmes. Da nazisterne prøvede at komme til magten, blev de to gange afvist af vælgerne. Havde vælgerne fortsat på den måde, var Hitler aldrig blevet kansler.

  Kommentar by Bent Nielsen — 13. november 2018 @ 15:59

 20. ==> nr. 19, Bent Nielsen:

  Det er muligvis – muligvis – rigtigt, men vælgerne stemte jo ‘rigtigt’ til sidst. Dit synspunkt var ganske givet holdbart, så længe vi endnu havde en vis form for demokrati. Ellers var Hitler jo heller ikke blevet nedkæmpet af demokratierne. Men nu har vi – allerhøjst – et teaterdemokrati og lever altså i den post-demokratiske epoke, hvor folket får lov at stemme ‘forkert’ en enkelt gang eller to. Indtil folket stemmer rigtigt. Må jeg erindre om vore egne EU-afstemninger? – Ellers bare vent og se næste afsnit af ‘Soap’: Brexit-afstemning nr. 2.

  Kommentar by Voldposten — 13. november 2018 @ 16:24

 21. Det bliver umuligt at stoppe dette projekt for Danmarks vedkommende med Lars Lykke-Rasmussen som statsminister. Hans eneste drøm er at komme ned til Bruxelles og bone gulve.

  Kommentar by Ole Madsen — 13. november 2018 @ 17:06

 22. Tænk, hvis vi danskere gik på gaderne og udviste samme fædrelandskærlighed.

  Så var der ikke noget, der hed Venstre længere …

  Kommentar by np — 13. november 2018 @ 17:32

 23. Man skal lige huske, at Polen har 38 mio. indbyggere.
  En lignende demonstration i Danmark vil have 30000 deltagere. Til sammenligning deltog 73.000 mennesker i 1. maj i Fælledparken i 2015.

  Der er ingen tvivl om at en national bevægelse i Danmark der kan samle 30.000 ville være stærk, men vi ville ikke have magten.

  EU ejer stadig Polens røv. Der er flere EU-flag i Polen end der er polske flag. EU projekterer alt fra deres skoler til deres rundkørsler. EU har det politiske flertal og magt i Polen.

  Bare så der ikke er nogen, der er i tvivl om det. Og så var det i øvrigt Stalin, der fordrev tatarerne væk fra Polen og byggede en mur, der holdt skansen helt indtil 1989 – det er årsagen til, at Polens muslimske befolkning er så lille. Historisk set var den en af Europas største. Der hvor Berlinmuren en gang stod er i dag det bælte, der adskiller det Europa hvor islams indflydelse er størst fra det, som er mindst. Selv i Tyskland kan du mærke og se en ekstrem forskel den dag i dag, når du krydser den nu usynlige grænse.

  Kommentar by Polak — 13. november 2018 @ 17:50

 24. DF og Tullerikken er selv en del af problemet. Gid dog bare vælgerne ville sige føj for pokker, og “spytte ham ud” igen, og i stedet tage en stor og smuk bid af NB i stedet. – Det kan i hvertfald ikke blive ringere.
  Polakkerne ligner nogen der mener det. Herligt at se. De véd hvad undertrykkelse vil sige. Herhjemme er vi lullet helt i søvn, af Vild med Svans, Den store Klappe-kage dyst, og tager vores bedøvende magelighed for et given. Det minder lidt om de jøder bl.a. i DK, overhørte alle advarsler om det forestående Holocoust. Heey, det jo Danmark, slap af, der sker jo ikke noget. Ta’ et stykke kage mere…

  Kommentar by White knight — 13. november 2018 @ 17:54

 25. VI BLIVER NØDT TIL AT DEMONSTRERE I GADERNE, HVIS VI VIL FORHINDRE DANMARKS UNDERGANG. DET ER DEN ENESTE MÅDE HVORPÅ VI KAN STOPPE VENSTRE I AT SÆLGE DANMARK TIL STANGLAKRIDS NEDE I MAROKKO.

  Det er ikke bare en påstand. Det er en iskold og jernhård kendsgerning. Alle med realitetssans siger det samme: Danmark går bankerot og bliver et inferno ligesom Sverige, hvis vi bare er passive. Valget burde være let: gå på gaderne med folkelige protester ligesom det polske, ungarske og tjekkiske folk, osv.

  Eller bliv hjemme og afvent RAGNAROK.

  Se Snaphanen og kl. 11.13 og 11.29 ovenfor.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. november 2018 @ 18:03

 26. At tromme folk sammen til en massiv protest, er her i lilleput riget en umulig opgave.
  En demonstration ville sandsynligvis foregå i København, og at bevæge folk fra Jylland og Fyn til at stille op i København, er vel meget forlangt, mageligheden er for stor.
  Desuden er der et problem med parkeringspladser. Kommunisterne har stort set umuliggjort forholdene for tilrejsende i bil.
  Desuden er der nok Vild med Dans eller X-factor.
  Fyld folk med bedøvende fladpandet underholdning, og folk holder op med at bekymre sig om dagen i overmorgen.

  Kommentar by Finn A. Skov — 13. november 2018 @ 19:16

 27. HVIS VI IKKE DEMONSTRERER, VIL VI FÅ EN MILLION ELLER TO-TRE MILLIONER EKSTRA MIGRANTER PÅ HALSEN INDENFOR KORT TID. Politikerne har ingensomhelst respekt for en befolkning som sover livet væk og døgnet rundt. Og hvorfor skulle de også have det, når de i forvejen foragter vælgerne?

  Søndag den 25. eller søndag den 2. december kunne vel være egnede til et fællesoptog? DF, NB, fagforeninger og andre foreninger, plus tusinder af private borgere burde være interesseret i at deltage. Både for deres egen skyld, for børnenes og de unges skyld, og for tryghedens, frihedens og civilisationens skyld. Alt vil forsvinde i en brølende malstrøm, hvis ingen siger fra overfor de rablende vanvittige planer.

  Alle som har læst om det her, kunne skrive om det på twitter og facebook mv. Og man kan trykke løbesedler og dele dem ud.

  Når folk i Ungarn, Polen og Italien osv. kan forstå at ALT står på spil, så kan vi danskere vel også forstå det.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. november 2018 @ 19:39

 28. Nu er spørgsmålet: vi vil lade os drive afsted som får og kvæg. Vil vi aflevere vores land, byer og boliger osv. til et mylder af utaknemmelige, krævende og aggressive migranter? Vil vi risikere en kriminalitet lige så ustyrlig som den i Sverige? Vil vi udlevere vores børn til en barbarisk og rædselsfuld fremtid? Vil vi udlevere vores sønner til sværme af røvere og knivstikkere, vores døtre til voldtægt og mishandling, os selv til kaos, retsløshed, fortvivlelse og håbløshed?

  Er vi passive som svenskerne, får vi samme skæbne. Se Snaphanen og “Sverige er fortabt”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. november 2018 @ 19:55

 29. > Polak 17:50

  73.000??? I Fælledparken? Vildt usandsynligt, må være tal fra venstrefløjens sædvanlige overdrev.
  De få tusinde kommunister og nogle flere tusinde gymnasieelever (hvis vejret er godt…) sviner godt nok som et par hundrede tusinde, men sådan er det jo.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. november 2018 @ 21:39

 30. 21:39 Var i fælledparken for få år siden til en 1. maj – og jo, der var nok omkring det tal, specielt hvis man opgør det henover hele dagen.

  Hvis folk føler for det, så kan de godt finde på at troppe op. Det er jo dagen, hvor illuminati oprettes i 1776.

  Kommentar by Jack Nille — 13. november 2018 @ 21:56

 31. Løkke-Fonden og resten af globalisterne i Folketinget er utilfredse med Polens manglende “globale udsyn”.

  Det er ikke godt for EUrabia. DDR ignorerer virkeligheden.

  Kommentar by Iznogut — 14. november 2018 @ 00:44

 32. O.T.
  Det fortvivlende skisme er, om der ER et land værd at frelse.
  Kom ved et tilfælde til at se DR 1 her til aften. Her var, efter at have set et indslag i TV-A om en by der er blevet berømt for at have specialiseret sig i, at have DK’s grimmeste Juletræ. Ja, man satte nærmest en ære i, at have det allermest entartete Juletræ, som tænkes kan. Derefter et panel i Aftenshowet med en pige hvis road to fame er, at fremvise 4 skægstubbe under armene.
  I et forsøg på – ja, jeg véd sgu ikke hvad?
  Det gl.Romerriges dekadence og skørlevned der tilsidst bragte til dets fald, er jo nærmest fornuftsbetonet sammenlignet med det rablende vanvid, der optager bl.a vore medier.
  Hvis det er hvad der optager store dele af befolkningen. Var det så bare ikke dét? Jeg mener, man går jo også til dyrlæge, hvis man har et dødsygt dyr, og får det termineret.

  Kommentar by White knight — 14. november 2018 @ 01:54

 33. Kommentar by White knight — 14. november 2018 @ 01:54

  Du har fat i en vigtig årsag til at vanviddet eskalerer uhæmmet i disse tider og hvordan dette til sidst selv løsner op for problemerne i landet og for befolkningen. Løsningen bliver terminal for landet og dets befolkning…det gør det fordi man bevidst og med vilje vil det, selvom alle burde kunne se sindssygen materialisere sig overalt på alle planer.

  Ekstremt vellevned, underholdningssyge, behagesyge og mental kedsomhed hos en stor del af befolkningen, kaster dem i armene på deres forskellige dekadente livsløgne. Der er altid nogen, der hopper med på vognen – altid nogen der søger en imaginær bekræftelse på deres afsind.

  Og sådan traller man derudad…indtil….?

  Kommentar by Black Watch — 14. november 2018 @ 04:59

 34. Nu er det sådan at hvis man er en idiot som gerne vil udstille sig selv som skør eller pervers, så er der altid spalteplads eller sendetid. De normale borgere som har et sagligt anliggende, bliver derimod afvist igen og igen. Kritik af “systemet” er man ikke interesseret i. Den vil journalisterne selv udforme, så den bliver tilpas tandløs.

  Så meget enig med 1.54 og 4.59

  Kommentar by tp — 14. november 2018 @ 07:51

 35. En skriver at man ikke kan samle danskerne til en massiv protest. Det plejer at være rigtigt. Selv om der et par gange har været 1OO.OOO demonstranter foran Christiansborg pga. noget med lønninger og overenskomster.

  Men nu er der meget mere på spil! Nemlig om vi vil følge Sverige ned i afgrunden? Om vi vil have Danmark omdannet til en jungle, en galeanstalt, en fattiggård, en krigszone og et rædselskabinet? Det er jo hvad der er ved at ske med Sverige hvor migranterne føler at de er blevet mange nok, og derfor har startet en guerilla-krig mod svenskerne. Som nu overfaldes i tusindvis, og myrdes i hundredvis.

  Se Snaphanen, Sverige er fortabt og og Black Pigeon om Merkels migrant crisis/one year on.

  Kommentar by tp — 14. november 2018 @ 08:07

 36. I Danmark kommer der aldrig en revolution, da det regner for tit…

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2018 @ 12:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper