25. november 2018

Odense: 13-årig dreng overfaldet af 10-15 indvandrere – “… smidt ned på jorden og sparket i hovedet”

Rasmus Paludan var aldrig blevet et Youtube-fænomen, hvis ikke danske drenge kunne nikke genkendende til den virkelighed han bramfrit beskriver. “Han forfører vores børn”, skrev Politiken-redaktør Christian Jensen fornyligt i en leder, men der går som bekendt ikke røg uden en brand. Fyns Politi eftersøger en 10-15 mand stor ‘drengegruppe’ med indvandrerbaggrund.

Fra – Sparket i hovedet: 13-årig overfaldet af drengegruppe

En 13-årig dreng blev fredag aften smidt ned på jorden og sparket i hovedet, efter et besøg på McDonald’s i Kongensgade. Han er sammen med en mindre gruppe jævnaldrende, da han forlader restauranten, og udenfor møder de en gruppe på 10 til 15 drenge, der er noget ældre.

– Der er en kort ordveksling, men ikke noget der berettiger det her, siger Anders Furbo Therkelsen, der vagtchef ved Fyns Politi.

Den 13-årige blev efterfølgende kørt til undersøgelse på skadestuen…”

Oploadet Kl. 10:51 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/96645/trackback

10 Comments »

 1. Med andre ord, intet nyt i Mohammedanmark, dumskerne er stadig verdens dummeste folk.

  Kommentar by Piphans — 25. november 2018 @ 11:17

 2. Alt imens brobyggeren Hamid hæver en fed løn hos politiet.

  Kommentar by k. m. — 25. november 2018 @ 11:18

 3. Hvis dyrepasserne i en zoologisk have med vilje lukkede rovdyrene ud af deres bure, og slap dem løs på gader og veje, ville de sikkert blive arresteret og anklaget for pligtforsømmelse og uansvarlig adfærd, og de ville nok blive dømt for deres kriminelle opførsel.

  Men når politikerne i Danas have importerer tusindvis af sjakaler, hyæner, slanger og krokodiller og slipper dem løs overalt i vores byer, skoler, parker, villakvarterer, butikker, gågader og sidegader og ved stranden, så bliver de hverken arresteret, anklaget eller dømt.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. november 2018 @ 11:35

 4. Det var da også temmelig letsindigt at besøge Mc Donalds, var det ikke? Jeg synes at det er 4. eller 5. gang jeg har læst om migrant-vold omkring Mc Donalds. Vi danskere må hellere se at få lært at blive hjemme bag dobbelt-låste døre, og med skudsikkert glas i vinduerne. For besøg på tog-stationer, rutebilstationer, torve, legepladser, i skoler og supermarkeder osv. ser også ud til at være forbundet med stigende risiko.

  Kommentar by tp — 25. november 2018 @ 12:05

 5. I London må der ikke være reklamer for McDonalds på busserne.
  Borgmesteren siger det er for at undgå overvægtige.

  Mon ikke nærmere at vestlig mad er på vej til at blive forbudt?

  Kommentar by k.m. — 25. november 2018 @ 12:14

 6. STRAM KURS på youtube har nu over 20.000 følgere, DR nyheder samme sted har 18.000. Det er hvad der sker når man fortier sandheden og forsøger at opdrage folk til at elske multikultur, fremfor at være ærlig omkring konsekvenserne af den.

  Paludan har lovet at brænde en koran på youtube i starten af 2019, så det er næppe slut endnu.

  Kommentar by Per — 25. november 2018 @ 14:20

 7. Den ækle brobygger, af iSlammets følgere, burde trækkes i løn/få minuspoint på fortsat statsborgerskab for hver en forbrydelse hendes iSlambefængte medløbere begår. Men det vil vore landsundergravende politikkere nok ikke være med til, da de jo i sidste ende er de HOVEDANSVARLIGE og dermed skulle stå til PERSONLIGT ANSVAR.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. november 2018 @ 15:32

 8. Halalhippien Christian Jensen skulle hellere interessere sig lidt for, hvad der foregår rundt omkring i muhammedanernes moskéer (kaserner) og koranskoler, og den massive hjernevask der pågår.

  Kommentar by Revisoren — 25. november 2018 @ 18:19

 9. Mon forældreparret har stemt stuerent de sidste par årtier? Der er vel 80% sandsynlighed for det.
  Det må sgu give lidt stof til eftertanke når afkommet bliver ramt af ens egen naive fejlslagne håbløse uigennemtænkte godhed.

  Kommentar by Lider af danskhed — 25. november 2018 @ 19:10

 10. Lad nu være med at forstyrre den danske elites sorg over den dybt kriminelle Nedim Yasars død.

  De systematiske overfald på etnisk danske drenge rager dem en papand.

  Man skal godt nok lede længe efter et mere moralsk forkasteligt menneske end journalisten Marie Louise Toksvig, Nedim Yasars ghostwriter, som i disse dage tjener fedt på den brune gangsters død.

  Kommentar by np — 25. november 2018 @ 20:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper