15. december 2018

Jødisk lærerinde hadet af arabere, ’stærkt venstreorienterede’: ‘Besluttet mig for, at jeg ikke tier mere’

Det er ikke fordi sandheden ikke kommer frem, men det er i afmålte doser, og havde det stået til forskerne, så var det på intet tidspunkt blevet konkret. Jødiske Dan Rosenberg Asmussen lagde ud i søndagens Deadline, og i lighed med DIIS-forsker Cecilie Banke, var chikanens ophav uvigtigt. Ja, Banke nævner internettet, den arabiske-israelske konflikt og ‘ekstremt højreorienterede’, og det var så det. Tarek Ziad Hussein var mere ærlig, men gjorde samtidig herboende muslimer til ofre. Ingen blev klogere.

TV-avisen havde i mandags indhentet ekspertkommentar fra lektor Brian Arly Jacobsen, der heller ikke denne gang skuffede. Muslimer er ofre…

Brian Arly Jacobsen, lektor: Det er blevet mere legitimt i den offentlige debat at udpege bestemte befolkningsgrupper, som årsag til problemer i et samfund.

Han kunne dog ikke ødelægge helhedsindtrykket, selvom TV-avisen afsluttede et udmærket offer-interview med klam relativisme: “Hun mener at tonen er blevet mere rå. Både generelt, og overfor muslimer.” Herzberg var dog som helhed klar i mælet. Hun var blevet chikaneret, ikke kun af 16-18 årige arabere, men også af en kollega. Hun var blandt andet blevet fortalt, at det var ‘ærgerligt at Hitler ikke fik dig’.

Mere i opkoget fra DR Online – Jødiske Linda må hente børnebørn bag mure og maskingeværer: ‘Det er urimeligt’.

“Linda Herzbergs far flygtede fra Tyskland under Anden Verdenskrig, og hun har boet i Danmark, siden hun var lille. Som voksen har hun arbejdet som lærer på blandt andet en ungdomsskole med udsatte etniske unge i København.

Her oplevede hun elever, som ikke ville være i hendes klasse, fordi hun er jøde. Hun hørte elever fortælle vittigheder om nazisternes gaskamre. En dag var der tegnet hagekors på tavlen, da hun kom tilbage fra frikvarter. Og der var en pige, som råbte hen over sine klassekammerater: ‘Hvor mange palæstinensere har du slået ihjel i dag?’.

En anden gang fortalte en ung mand hende, at han ville skrive en stil.

– Læreren her blev begejstret og spurgte, hvad han ville skrive stil om, fortæller Linda Herzberg.

Svaret fra eleven lød, at han ville skrive om at skære halsen over på jøder, og om hvordan blodet skulle dryppe.

Imens kørte eleven sin finger hen over Linda Herzbergs hals.

– Dengang tav jeg, fordi jeg var så rystet. Men jeg har besluttet mig for, at jeg ikke tier mere.

I samtaler med stærkt venstreorienterede har hun også oplevet at blive taget til indtægt for handlinger og holdninger, hun ikke står inde for.”

(Collage: Brian Arly Jacobsen og Experiences and perceptions of antisemitism…, 2018)

“Informationsteknologien og den frie tale på de sociale medier har givet et rum til nogle ytringer, som man i virkeligheden troede var forsvundet fra Europa. Så der kommer en større tilsvining af jøder til orde i det offentlige rum. … Der spiller indvandring fra muslimske, arabiske lande – hvor der er en meget aggressiv retorik over for jøder, som hænger sammen med Israel-Palæstina-konflikten – en rolle.” (DIIS-forsker Cecilie Felicia Stokholm Banke, 10. december 2018)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/97048/trackback

23 Comments »

 1. Cirkus Arly.
  Hvordan kan han – og hans ligesindede – holder sig selv ud?

  Kommentar by White knight — 15. december 2018 @ 23:47

 2. Jøder og jyder er ved at være i samme båd. Kommunisterne og de radikale vil alle vestlige, europæiske og hvide mennesker til livs. Nutidens fascister og nazister har forklædt sig som humanister og verdensfrelsere, men de er løgnens lakajer og dødens drabanter. Det er blevet særlig klart og tydeligt i den seneste tid. EU, FN, V, K og R ønsker at afrikanisere og islamisere Europa i en fart, inden det går op for europæerne hvad der foregår.

  I Tyskland er det Merkel, i England Theresa May, i Norge og Sverige feministiske pladderhumanister, i Frankrig den feminiserede Macron, i Danmark Lars Lusk fra V, Pape papkasse fra K, Mette F. fra S og Jelved, Zenia Stampe osv. fra R der er de mest energiske håndlangere for den korrupte indvandringsindustri.

  Med Marrakech-traktaten (som de forsøgte at holde hemmelig) åbnes der op for censur og diktatur, og for flytning af 3OO-5OO millioner afrikanere og arabere til Europa.

  I Paris har bare en halv eller trekvart million afrikanere og arabere formået at fremkalde utryghed, kaos, affaldsdynger, voldelige overfald og social uorden overalt. Det er bl.a. det som de gule veste protesterer imod. Og antallet af migrant-forbrydelser i Frankrig, Tyskland, Sverige og England mv. har passeret de ti millioner.

  De gule vestes protester mod Merkel, Macron, EU og FN er nu ved at brede sig til over 5O byer rundt omkring i Europa.

  Kommentar by Ole Jensen — 15. december 2018 @ 23:53

 3. Jøders historiske overlevelsesstrategi har været, at dukke hovedet. Havde de opført sig muslimer, var de blevet slået ihjel for længe siden.

  Mærkeligt at intelligente folk som Dan Rosenberg Asmussen, ikke kan se, at taktikken dennegang og overfor muslimer, vi producere det modsatte af overlevelse.

  Kommentar by BB — 15. december 2018 @ 23:55

 4. Det sidste strå, disse uhæderlige fjolser klynger sig til: “hvor der er en meget aggressiv retorik over for jøder, som hænger sammen med Israel-Palæstina-konflikten.”

  Muslimsk jødehad hænger IKKE sammen med tilfældig, daglig politik. Det er en uadskillelig del af islam gennem 1400 år. Det er derfor, de har udrenset alle jøder i hele Mellemøsten.

  Kommentar by BB — 16. december 2018 @ 03:04

 5. Apropos cirkus, Jesse Ventura har et fint overblik over det: https://youtu.be/kHN4V2KKCu4

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2018 @ 05:35

 6. Meget få ser tingene som der er, og kalder dem ved rette navn. Hverken negre, jøder eller muhammedanere hører til i den vestlige kulturkreds. Deres overlevelse/ikke overlevelse eller velbefindende er ikke vores ansvar. Nergrene har afrika, jøderne har israel og muhamedanerne har alle de muhamedanske lande. Disse fremmede folkeslag vil uværligt med deres interne konflikter og manglende evne og vilje til at tillade os at være herrer i eget hus, skabe uløselige konflikter her. Så kan man bable løs fra nu af og til næste ramadan/hanukkah (hvor de børne kønslemlæstende fejrer deres fremmede højtider)situationens alvor i vores og de de andre vestlige lande taler højt og larmende.

  Kommentar by Danskeren — 16. december 2018 @ 07:06

 7. O.T.
  Nu hyler, piver missilet Jensemand trækker stikket og siger be-be, overvældet af sin egen politiks konsekvenser.
  For fanden hvor den tidligere så fandens karl patetisk.
  Gætter på, vi kommer til at høre og se mange flere af hans slags, som tiden skrider frem, og følgerne af deres forræderi omsider står klart for dem selv.

  Kommentar by White knight — 16. december 2018 @ 07:15

 8. Magnus Heuniche flyttede fra Rolighedsvej i Næstved, da der kom et asylcenter på samme vej. Han undskyldte sig med at døtrene græd over hans pendling til København. Nu bor de i en dyr penthouselejlighed i de hvides kvarter i København

  Kommentar by k. m. — 16. december 2018 @ 08:06

 9. Luk nu bare DIIS. De bidrager jo ikke med noget gavnligt til samfundet.

  Kommentar by na — 16. december 2018 @ 08:50

 10. Experiences and perceptions of antisemitism – Second survey on discrimination and hate crime against Jews in the EU
  Venstrefløjen og islamtilhængere står for over 50% af de antisemitiske tilfælde af chikane mod jøder – højrefløjen 13%.

  http://fra.europa.eu/en/publication/2018/2nd-survey-discrimination-hate-crime-against-jews

  Kommentar by Limewoody — 16. december 2018 @ 09:01

 11. Vi lever uforskyldt, med arvesynden efter ham den lille korporal med tandbørsten unter die nase.
  En både opportun og bekvemmelig løgn, fra de af Churchill spåede nyfascister.

  Kommentar by White knight — 16. december 2018 @ 09:37

 12. Israel – Palestinænserkonfllikten handler om hadet til Jøderne i Islam….at gøre muslimerne til ofre i denne konflikt er at vende ansvaret på hovedet. Muslimerne er ofre for Islam, som den- usekulære diktatorreligion (med dens Førerprofet) – den er. Efter mange mange mange år..for at være mere exact, siden 11 september 2001, undre intet- absolut intet- mig af den stupide ondskab der kommer ud fra den religion og mange af dens tilhængere.

  Kommentar by Michael Unna — 16. december 2018 @ 09:53

 13. Jeg havde dog ikke ventet denne passive fejhedsmoral fra de politikere som jeg troede skulle passe på det land, de repressenterede…..mangler ord overfor denne idiotnaive EU savlende elite….Støt SIAD. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. december 2018 @ 09:57

 14. At 4 og 9:
  Helt korrekt. Jødehad er en væsentlig indlejret del af Islam gennem 1500 år.
  Læs Koranen og bliv vis.

  Det kan ikke undre, at man kan være så uvidende, når man udtaler sig for DIIS. Det er nærmest en betingelse for at blive ansat.

  Kommentar by Bastardo — 16. december 2018 @ 10:04

 15. Cecilie Felicia Stokholm Banke
  kan godt levere allle pengene tilbage til de undervisningsinstitutioner og øvrige anstalter, som har frembragt hendes “viden”

  Kommentar by Jack Nille — 16. december 2018 @ 10:28

 16. Luk DIIS. Over 100 ansatte pampere og røde lav-måls-forskere, der lever af penge med voldstrusler afpresset skatteyderne.
  Luk RUC. Samme begrundelse.

  Kommentar by A-mad — 16. december 2018 @ 10:37

 17. Mon DDR havde glemt at invitere oraklet Jørgen Bæk Simonsen?

  Kommentar by Revisoren — 16. december 2018 @ 10:43

 18. DIIS, Dansk institut for internationale studier, RUC, DR og Institut for Menneskerettigheder samt KVINFO og diverse skøre bevægelser som f.eks. Folkekirkens nødhjælp og Mellemfolkeligt Samvirke og dele af Rødekors samt de fleste gamle partier burde nedlægges. Alle er de danskernes fjender. Men sålænge danskerne sover dybt, sker det selvfølgelig ikke.

  (Har lige hørt en radio-avis hvor klima- og co2 hysteriet fik førstepladsen)

  Kommentar by Ole Jensen — 16. december 2018 @ 11:02

 19. NAZISMEN OG ISLAMISMEN HAR MEGET TILFÆLLES. Barbaren, psykopaten, lystmorderen, massemorderen og folkemorderen Adolf med det firkantede overskæg var da også så begejstret for islamismen, at han ønskede at afskaffe kristendommen for at udskifte den med islamismen. Læs bogen “Under hagekors og halvmåne”.

  I dag har Tyskland via EU og madam Merkel samt den muslimske del af FN atter gang i det samme projekt.

  Når man tænker på nazisternes begejstring for den blodtørstige islamisme, er det nærliggende at se de radikales begejstring for afrikanisering og islamisering af Europa og Danmark, som et tegn på at de radikale slet ikke er humanister, men nærmest en slags nazister. Hverken Merkel eller Jelved er udstyret med firkantede overskæg, så udadtil er der en vis forskel. Men indadtil er forskellen vist minimal. Alle de radikale eller radigale er nok enten røde, brune eller sorte fascister. Og det samme med de skabsradikale.

  Med Marrakech-traktaten er der igen lagt op til diktatur, gangstervælde, krig og folkemord. At danske politikere støtter denne traktat er så vanvittigt, perverst og katastrofalt, at man mangler ord.

  Kommentar by Ole Jensen — 16. december 2018 @ 11:21

 20. Antisemitismen i Danmark er enorm. Den anden dag var jeg i den sport-outlet, som ligger på et hjørne lige efter Roarsvej på Frederiksberg, og jeg kom i snak med den unge, lettere snuskede pige, der arbejder i forretningen. Meget Ungdomshus-agtigt udseende…

  Jeg fortalte om nogle fattige iranske kristne indvandrere, jeg havde mødt, og pludselig hiver hun sin trøje op og viser en T-shirt med ordene: “Free Palestine”! Hold fast, tænkte jeg, hun ved da vist ikke lige, hvem der står over for hende! Men det fandt hun ud af, for jeg gav hende noget hårdt tiltrængt info med på vejen og bad hende læse lidt op på nogle sider om tingenes rette sammenhæng. Føj for den lede da!

  Lad endelig være med at handle i den rådne butik. Hvad fejler folk oppe i hovedet?? Jeg tror, jeg vil lave T-shirts med ordlyden: “Free Israel from the Pestilences”.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 16. december 2018 @ 19:28

 21. DIIS rapporten omhandlende Den Kolde Krig var/er bestemt også et fint eksempel på at forfatterne/forskerne bag denne flerbindsrapport, ganske som pensioneret brigadegeneral M. Clemmesen udtrykte det: Forskerne/forfatterne (bag rapporten) må have røget hash.
  Danmark´s nyere historie skrives af historieløse personager, set med mine øjne er disse ikke blot historieløse, men klart nok også uden viden hhv. uden evne til at sætte sig ind i emnet man forsøger at beskrive.
  Luk DIIS.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 16. december 2018 @ 19:31

 22. Det vi mangler i Danmark er en lov som afskærer Israel-modstandere fra at modtage statsstøtte eller fra at få statslige entrepriser hvis de f.eks. deltager i, eller advokerer boykot af Israel, derunder medlemskab af BDS bevægelsen (Boykott, Divestment & Sanctions).

  Det er lykkedes de amerikanske modstykker til Dan Rosenberg Asmussen, Cecilie Felicia Stokholm Banke og Linda Herzberg (“Israel Lobbyen” / “den Jødiske Lobby”) at få vedtaget sådanne love i 26 af de 50 amerikanske stater (per den 18. november) mens der arbejdes på højtryk på at få sådanne love vedtaget i de resterende stater.

  Ansatte i mange foretagender bliver nu bedt om at underskrive en erklæring om at de ikke vil deltage i anti-israelske aktiviteter hvis de skal have håb om at få job der, eller beholde sådanne jobs hvis de allerede er ansat.

  Apropos:

  Jødisk / zionistiske institutioner og organisationer som ADL og SPLC er dem som i praksis og i en del tilfælde dokumenteret og helt officielt har ansvaret for den bølge af internetcensur som hærger de “sociale medier” som Facebook, Twitter, Instagram, YouTube og finans-foretagender som Paypal og Patreon, som har resulteret i nedlæggelse af i hundredtusinder af konti som tilhører “højrefløjen” i bredeste forstand, derunder amerikanske politikere som tilhører Republikanerne. I stribevis af højtprofilerede personer er allerede blevet ramt af disse tiltag og er berøvet deres platforme. F.eks. Milo Yiannopoulos, Alex Jones og senest komikeren Gavin McInnes, for blot at nævne nogle få.

  Wikipedia om BDS – en.wikipedia.org/wiki/Boycott,_Divestment_and_Sanctions

  Amerikanske borgere bliver således tvunget til at underskrive erklæringer til fordel for en fremmed stat, og derved tvunget til at støtte Israels politik, derunder opførsel af mure og hegn og annektering af landområder, mens de samme amerikanske borgere ikke en gang kan få lov til at bygge en tilsvarende mur mod Mexicansk invasion af USA eller forsvare deres landegrænser mod millioner af lykkejægere og økonomiske flygtninge. Den jødiske lobby som har vedtaget disse anti BDS love arbejder til gengæld på højtryk for at modarbejde amerikansk og vestlig nationalisme og for internet censur.

  I Danmark arbejder folk som Linda Herzberg og Bent Melchior tæt sammen med muslimske aktivister som Bashy Quaraishy og Abdul Wahid Pedersen om at undertrykke den indfødte danske befolkning.

  Bent Melchior og Bashy Quraishy bygger bro mellem jøder og muslimer: blog.balder.org/?p=394 (se blandt andet “Jødisk muslimsk dialog Af Linda Herzberg “) på denne side.

  Voltaire: Hvorfor er jøderne hadet?

  Det er et uundgåeligt resultat af deres love; de skal enten erobre alle andre, eller være hadet af hele den menneskelige race…

  Den jødiske nation tør fremvise et uforsonligt had mod alle nationer, og laver oprør mod alle herrer; altid overtroisk, altid begærlig efter den velvære andre nyder, altid barbarisk – sig vridende i ulykke og uforskammet under fremgang…

  I lader til at være de skøreste af dem alle sammen. Kafferne, Hottentotterne, og negrene fra Ny Guinea er fornuftigere og ærligere end Jeres forfædre, Jøderne.

  I har overgået alle nationer i irrelevante fabler, i dårlig opførsel og i barbarisme…

  Den romerske filosof og historiker Seneca havde allerede for 2000 år siden beskrevet hvordan et lands love beskyttede jødisk kriminalitet, og undertrykte den indfødte befolkning:

  ‘Dette yderst kriminelle folks moral har formået at finde indpas overalt, således at de nu i alle lande har opnået dominans. De erobrede laver nu love for erobrerne.’

  De jødiske lobbyister nøjes ikke med at undertrykke nutidige kontrasemitter og Israel-modstandere, men vil helst have udraderet dem fra historien også.

  Se (2011) Spanien – Vigtig sejr for ytringsfriheden – Højesteret: historieskrivning, skrift og tale igen fri, blog.balder.org/?p=1216 hvor man kan læse hvordan jødiske aktivister krævede navnet på den spanske gade “Calle Seneca” lavet om. Intet jødekritisk udsagn er for lille til at det undgår jødiske krav om fordømmelse og udradering fra historien. (Lucius Annaeus Seneca var en romersk filosof, dramatiker, naturforsker, statsmand, og en af de mest læste forfattere fra sin tid.)

  Kommentar by Balder — 18. december 2018 @ 10:15

 23. Ps: Se også helt aktuel omtale af anti-BDS lovene: The Public Space / Jean-Francois Gariépy

  Fired for Refusing to Bow to Israel | w/ BlackPilled.com, TPS #251

  youtube.com/watch?v=-xFiiLWgWYc

  Kommentar by Balder — 18. december 2018 @ 10:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper