14. december 2018

Jens Rohde om radikaliseret muslims angreb på julemarked: “… det har ikke noget med islam at gøre”

Politik får virkelig det værste frem i mennesker. Der er ikke noget sandt eller falsk mere, alt reduceres til ideologiske positioner i en polariseret debat. Hvis det er Fakta, saa benægter a Fakta.

Umiddelbart efter terrorangrebet i Strasbourg revsede radikale Jens Rohde ‘højrefløjen’ for at postulere en masse om ‘Islam’, når mu man kun vidste, at gerningsmanden den var ‘dybt kriminel og født i Frankrig’. I går aftes blev algeriske Cherif Chekatt skudt og dræbt af politiet, efter en kortvarig skudvekling. En helt klassisk terrorsag: En radikaliseret muslim angriber under Allahu-akbar-råb et julemarked, bevæbnet med skydevåben og kniv.

Herunder Jens Rohdes opdatering on seneste udvikling.

“Så blev attentatmanden fra Strasbourg heldigvis sat ud af spillet. Desværre med døden til følge. Han skulle have stået offentligt til ansvar for sine handlinger, og dem har der været mange af igennem årene. At han overhovedet var på fri fod, er en skandale. Og det har ikke noget med islam at gøre. (Jens Rohde, 13. december 2018)

(Jens Rohde på Facebook, 13. december 2018)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/97150/trackback

64 Comments »

 1. Suk!

  Kommentar by Jens Knudsen — 14. december 2018 @ 10:10

 2. En skam rohdehovedet ikke blev en del af statistikken.

  Kommentar by K — 14. december 2018 @ 10:10

 3. Jens Rode er stadig i live, så nu må han stilles til ansvar. Forvaring i en gummi celle er vist den mest humane dom

  Kommentar by k. m. — 14. december 2018 @ 10:24

 4. Rohde er jo dum for alvor. Ville han have en chance noget andet sted end i politik?

  Kommentar by BB — 14. december 2018 @ 10:29

 5. Jens har ikke noget med Danmark at gøre.

  Kommentar by Jack Nille — 14. december 2018 @ 10:31

 6. En radikaliseret politiker fra det Radikale Ventre……

  Kommentar by Axl — 14. december 2018 @ 10:32

 7. #6
  Præcis!

  Kommentar by Hul igennem? — 14. december 2018 @ 10:37

 8. Det radikaliserede Venstre! ha den er go’
  Ja, bare tænk hvad det er for ensrettede yallahskrålere, de har.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. december 2018 @ 10:39

 9. Hvem f*****! forlader sin familie under den nu årlige juleterror, uden jakke eller mulighed for at komme tilbage ind i den aflåste resturant,for at lige se hvad der sker og ringe til EB.
  Den idiot har sgu set Die hard for mange gange. Der er ikke meget McClane over Jens Rohde, han minder mere om Harry Ellis fra samme film.

  Kommentar by Sorte Smølf — 14. december 2018 @ 10:41

 10. Så vidt vides har isis allerede taget ansvaret for den “allah akbar” råbende terrorist, sååååå!

  Kommentar by Santor — 14. december 2018 @ 10:44

 11. Det er da tankevækkende at denne radikale dumrian og narrehat er tidligere politisk ordfører for Venstre. Nu varer det måske heller ikke længe før Lars Quisling og Støjberg mfl. også bliver medlemmer hos de Radigale.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. december 2018 @ 10:47

 12. Jens Rohde er radikal og kan derfor defineres som bedrevidende, arrogant, nedladende, blottet for enhver form for empati (mod de utallige ofre forstås), og ikke mindst løgnagtig.
  Disse forhold gør samlet set at han, som de øvrige i dette selvbestaltede parlament, især de danske medlemmer af samme, er særdeles velegnet.
  Han er tidligere og i anden sammenhæng, karakteriseret som værende et løsgående missil. Dette missil er klart nok ustabilt hhv. atomart.
  Kort og godt: Jens Rohde er skadelig for den befolkning han påstår at være repræsentant for.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 14. december 2018 @ 10:49

 13. https://www.youtube.com/watch?v=pdFl__NlOpA

  Kommentar by kent — 14. december 2018 @ 10:51

 14. Bare madding. Han er smart. En lille sætning og han får masser af omtale, alverdens mærkelige steder, ikke blot blandt dem der følger ham på facebook …Han har kun een eneste ambition, og det er at blive genvalgt, og at nå ud til så mange som muligt med stålsat sekterisk radikalisme er midlet.

  Kommentar by DavidK — 14. december 2018 @ 10:54

 15. En kløgtig opportunistisk radikaliseret venstremand kender motivet for morderens myrderier, og det er at det ikke havde noget med islam at gøre. At morderen kunne lide at anprise allahs navn mens han slog ihjel betyder ikke at det har noget med islam at gøre. Andre mordere har også prist allahs navn mens de myrdede løs og deres myrderier har jo ikke nogen forbindelse til disse helt nye mord. Derfor.
  Det ville jo også være ret forfærdeligt hvis de mordere som udfører de her drab på uskyldige mennesker skulle nogen som det radikale venstre og venstre har kæmpet en så brav kamp for at få inviteret ind i vores lande med deres familier og tilmed på fuld forplejning og en god løn for bare at være her.

  Kommentar by mvjensen — 14. december 2018 @ 10:55

 16. Jens Rhode kan ikke mene det han siger. Det er påtaget, fordi han skal være lige så ekstrem som de få andre i det lille politiske parti, Radikale Venstre. Der må foreligge en personlighedsforstyrrelse eller måske noget sværere psykotisk, for at kunne udtale sig på denne måde som Rhode gør, ved at mene at terrorangrebet i Strassburg intet har med Islam at gøre.
  I øvrigt læner Rhode sig op af sin tidligere formand. Han mener også det samme, at alle terrorangreb hvor angriberne forinden råber Allah er stor, intet har med Islam at gøre.

  En ung muslim sidder fængslet. Under sit ophold læser han indgående i Koranen og dertil bliver han af en medfange, en dømt terrorist (boghandleren), indoktrineret om alle Allahs herligheder og om hvor uren alle etniske danske borgere er. Denne unge muslim bliver løsladt. Han besøger en fredag den ekstreme Moske på Nørrebro og dagen efter tager han ud og vil skyde og dræbe kunstneren og forfatteren Lars Wilks. Det mislykkedes ham, men han skyder og dræber en anden i stedet. Derefter tager han – ved hjælp af andre muslimske brødre – ud og skyder en jøde foran en Synagoe. Alt sammen planlagt forinden. Den unge muslim bliver senere dræbt af anti-terrorkorpset.

  Den danske statsminister – Jens Rhodes tidligere formand – mente, at dette terrorangreb intet havde med islam at gøre.

  Der må findes diagnose for denne tilstand, som vores statsminister, Jens Rhode og Det Radikale Venstre befinder sig i.

  Kommentar by Erik Skifter — 14. december 2018 @ 10:55

 17. Iflg. en avis er terroristen 27 gange dømt for kriminalitet, vold, røverier, knivstik mv. Alligevel var han på fri fod, selvom psykopat forvaring forlængst burde have været anvendt overfor denne vaneforbryder der også var kendt som islamist. Meget tyder på at den europæiske retsorden er brudt sammen. Ihvertfald når det gælder migranter. Igen og igen slipper de med korte ophold i fængsler præget af stor komfort og service og latterlig pladderhumanisme. Ofrene sjofles af de juridiske systemer.

  Kommentar by tp — 14. december 2018 @ 11:08

 18. @Santor
  At en islamisk bevægelse tager ansvar for en islamisk terrorhandling, der udføres lige efter den islamiske tros lære betyder ikke at det har noget som helst med islam at gøre!

  Kommentar by K — 14. december 2018 @ 11:10

 19. Manden er syg i rohen, men det er alle venstre folk og konservative samt alt det andet røde lort i islamisk lorte danmark.

  Kommentar by Piphans — 14. december 2018 @ 11:12

 20. I dag siger Inger Støjberg at Marakesh aftalen er en fordel for Danmark. Hvorfor sagde hun nej til at skrive under?

  Kommentar by k. m. — 14. december 2018 @ 11:31

 21. @Erik Skifter
  Stockholm syndrom?

  Kommentar by K — 14. december 2018 @ 11:36

 22. Er Jens Rohde far til Kundby-pigen?

  Kommentar by Revisoren — 14. december 2018 @ 11:40

 23. Sindssyge og åndssvage politikere fører Europa og Danmark mod undergang. Men er vi ikke selv sindssyge eller åndssvage hvis vi bliver ved med at finde os i alt?

  Kommentar by tp — 14. december 2018 @ 11:43

 24. hvergang jeg høre fra Hr. Jens Rohde bliver jeg tilhænger at offentlig afstemning, så man kan se hvilke det vil DK ondt.

  Men hvordan er Margrete Auken sluppet fra en tur i News?
  Under Terrorangrebet sagde hun: “Bare vi har vin og øl nok, så går det nok”

  Kommentar by Anders Nielsen — 14. december 2018 @ 11:52

 25. Fordi Auken specifikt i ytringen har ret.

  Kommentar by Peter Buch — 14. december 2018 @ 12:07

 26. Det er synd terroristen ikke bliver taget alvorligt: Når han råber Allahu Akbar og myrder i Allahs navn bliver han bare betegnet som kriminel eller psykisk ustabil.

  Det er i virkeligheden diskriminerende man ikke anerkender hans position som hellig kriger

  Kommentar by redneck — 14. december 2018 @ 12:20

 27. Der er vistnok masser af svenske statsborgerskaber til fals for en slik og derovre er det ophoejet til en del af kulturen at benaegte fakta . Var det ikke noget , Jens Rohde ?

  Kommentar by krassisten — 14. december 2018 @ 12:36

 28. Kan det blive mere karikeret??

  Kommentar by Radish — 14. december 2018 @ 12:46

 29. Må jeg iøvrigt anbefale korankaffe.dk som er en let tilgang til koranviden, hvis man mener at der er bedre ting at bruge tiden på end at anskaffe og tygge sig igennem terrorinspirationsskriftet selv. Også til anbefaling til hr rohdehoved. Hvis man kort skulle karakterisere skriftet så er det et sammensurium af tilfældige opblæste narhoveders ofte hadefulde og indbyrdes modstridende udtalelser og fantasifulde – på den dumme måde – historier blandet godt sammen. Måske som et slags baconaisepulver som smagsforstærker i tekanden!? At deres verdensbillede er analogt til et beduintelt er tragikomisk :-/

  Kommentar by mvjensen — 14. december 2018 @ 12:50

 30. Har Rohde i øvrigt koordineret sine udtalelser med sine åndelige brødre hos Islamisk Stat?

  Ifølge flere medier har IS taget ansvaret for “hændelsen”, og bekræfter desuden, at Chekatt var IS-kriger.

  Læs i øvrigt Free Speech Blogs fantastiske gennemgang af Rohdes “korrespondance” på Twitter, hvor han blandt andet sammenligner almindelige bekymrede borgere med Breivik…

  Kommentar by Revisoren — 14. december 2018 @ 12:53

 31. Må man anbefale Jens Rohde at læse følgende bog:

  https://www.saxo.com/dk/the-history-of-jihad_robert-spencer_hardback_9781682616598

  Men det vil nok være at kaste perler for svin – Jens Rohde er totalt uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 14. december 2018 @ 13:01

 32. @ 18 K.

  isis er rimelig troværdig på lige nøjagtigt det område!

  Kommentar by Santor — 14. december 2018 @ 13:05

 33. Kommentar by BB — 14. december 2018 @ 10:29

  Se bare på Ulrik Wilbæk – han kan også være med når danskere skal revses (Øde-Ø-Lindholm sagen).

  Maskerne falder i disse tider – godt for det, når regnskabet skal gøres op, ansvaret placeres og straffen udmåles…?

  Kommentar by Black Watch — 14. december 2018 @ 13:18

 34. Åhhhh ja, nogen MÅ jo sige det:
  Rohdehoved!

  Kommentar by Bastardo — 14. december 2018 @ 13:19

 35. Kommentar by tp — 14. december 2018 @ 11:43

  JO!

  Kommentar by Black Watch — 14. december 2018 @ 13:21

 36. redneck — 14. december 2018 @ 12:20 :

  Helt rigtigt. Vi kan derfor, uden at blive stemplet, konstatere, at iSlam vitterligt ER en psykose-befordrende indoktrinering.

  Ja, endda også smitsom, eftersom de fleste ft-politikkere allerede er langt henne i inkubationsfasen, mens hele den “almene” befolkning på venstrefløjen længe har været så smittefarlige, at de skulle have været sat i karantæne/uden samfundskontakt som datidens pestramte.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. december 2018 @ 13:52

 37. Islam er en hjernesvulst, og politikerne har fået den dødelige virus, det er stensikkert. Løkke har jo også købt for 70.000 mio kr af vores penge, ikke særlige gode fly til at beskytte sig med, så han går vel ud fra, at det går godt. Politikerne og industrilederne og generalerne og dommerne osv burde alle tvangsindlægges på psykiatrisk, men de mener vel at de er usårlige oppe i deres elfenbenstårn.

  Radikalismen er, som ordet sig, blot en provokation. Det er derfor, man bare skal ignorere dem. De kommer kun med alle deres sindssyge udfald, fordi de ved, at det provokerer andre. Det er en form for magtdemonstration, og man kan bare lade være med at kigge på dem. Ligesom med Niels O.

  Kommentar by Jack Nille — 14. december 2018 @ 14:02

 38. Radikale er som antifa. De dyrker magten for magtens egen skyld og arbejder kun i dens logik. De gør det til en kunst ikke at have en position, ikke at have ære, principper, spilleregler eller stolthed, ikke at have synspunkter, ikke at have anden ideologi end at have magt. De er nazismen i dens reneste form.

  Kommentar by Jack Nille — 14. december 2018 @ 14:06

 39. Indsigt via lokal radioen

  Det at have, eller få en politisk-karriere har intet med intelligens at gøre. Jens Rode er et prima eksempel på dette.

  Har nogle på venstrefløjen nogensinde reflekteret over det socialismen/kommunismen udviklede sig til og hvorfor de støttede dette. Antallet af lig, af mennesker der gik under for dette mareridt, er i milioner. Er der nogen der har haft indsigt nok til at forstå ideologiers dødbringende utopier, undsagt dette.

  Har liberalister (i en euro-politisk forståelse) reflekteret over de kræfter der lå og ligger i den nationale stat. De elsker den frihed og sikkerhed nationalstaten giver dem som enkelt individer, men samtidig hader de selv samme stat, fordi den har magten til at fratage dem samme frihed, og det udbytte som friheden til handel medføre.

  Uffe Ellemand Jensen, Jens Rode og Britta Schall-Holberg alle tidligere Venstermænd der i dag lyder som tågehorn, som forvildende der råber fortidens sloganer og fortidens fraser ud. Fortidens vindere, står tilbage og ser at deres sejer kun var midlertidig, deres indsigt og politiske pointer bundet til tid og rum.
  Det kan ikke, gå èn forbi, at såvel Uffe Ellemand Jensen og Jens Rode, har udgangspunkt i journalistikken, den midlertidige nyhed, den øjeblikkelige sandhed. Samtidig vrænger de på næsen af folk der referer til historien. Når nogle påpeger islams tusind år lange historie af vold og invasion og drab, bortfejes dette som gamle og forældede fordomme der gentages. Ingen eller få forsøg på at argumentere virklige fakta.

  Det kan godt være at Jens Rode er liberal, men borgerlig er han ikke. Et borgerligt menneske ville værdsætte nationalstaten, ville værdsætte historien, ville værdsætte nationale institutioner. Da det er disse værdier der giver indsigt, da det styrker borgernes rettigheder overfor staten og navnlig vaccinatiere borgerne imod de værste utopier.
  Desværre er de liberale i dette land, forheksede af kulturliberalismen, og gør alt hvad de kan for at overgå marxisterne i at være verdens borgere. Derfor er det også forudsigeligt, at Jens Rode skulle ende hos de Radikale. Her er historien et tabu, den vrides og vinkles således at den passer ind i det ideologiske billede.
  Omfavnelsen af islam som de Radikale, Alternativet, Enhedslisten og SF har fortaget, pointere at disse partier ikke er borgernes partier, men borgerne er statens undersåtter. Dette fortaget samtidig med at selv samme partier ideliget kritisere staten for at være for streng, for hård, for indtrængende. Når de selv kommer til magte, skal statens magt over borgernes privat økonomi udvides, fordi staten ved bedre hvordan pengene skal bruges. Hykleri om noget. Dette kunne være efterskriften over Jens Rodes politiske karriere.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 14. december 2018 @ 14:14

 40. Denne hr. Rohde
  har et rodet hovede
  med et gennemgående træk:
  Han er flabet og fræk.

  Kommentar by Crass Børsting — 14. december 2018 @ 14:27

 41. Muslimsk terrorist “Jeg gør det her for islam”

  Jens Rohde: “Det har ikke noget med islam at gøre”

  Muslimsk terrorist: Ahvad!? Jeg har lige fortalt hvorfor jeg gør det”

  Rohde:”Du ved ikke hvorfor du gør som du gør. Det gør jeg. Du er bare et offer for tonen i debatten. Du er blevet radikaliseret af højrefløjens retorik. Og så er der de socio-økonomiske forhold”

  Muslimsk terrorist: “……..Du er fandme sindssyg”

  Kommentar by KafirHarbi — 14. december 2018 @ 17:24

 42. Islam har naturligvis intet med islam at gøre. Muslimer har intet med islam at gøre. Muslimer har intet med terror at gøre.
  Det eneste korrekte udsagn er: Radikale politikere har intet med hjerne at gøre.

  For nu at være inkluderende kan tilføjes: SF’ere har intet med hjerne at gøre, jævnfør M. Auken-kragens kommentar, mens terroren stod på: Vi joker med, om vi skal sove her og om vi har vin og øl nok til natten.

  Ufatteligt at joke, mens uskyldige mennesker bliver mejet ned af en muslimsk galning neden for vinduerne.

  Og snart skal vi i Danmark høre krigsråbet Allahu-akbar udskreget fra minaretter. Århus er godt på vej…
  Jihad is coming your way. Prepare.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. december 2018 @ 21:37

 43. Overraskende – Rohde får tæsk i MSM –
  https://www.bt.dk/politik/jens-rohde-i-stormvejr-efter-opdatering-om-strasbourg-hvordan-kan-du-skrive-saadan

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. december 2018 @ 21:39

 44. Hej der dumme Jens Rohde. Kan du måske forstå dette?:
  https://youtu.be/-7XGOHSq6Jg

  Kommentar by Nielsen — 14. december 2018 @ 21:52

 45. Jihad Rode og Muhammed Østergaard klæ’r i den grad hinanden. Rart med så utvetydige udmeldinger til brug den dag, regnebrættet skal gøees op.
  Det er i øvrigt tankevækkende at se generaliebladene på de jihadaber der udfører handlinger som her, i Nice osv. Det er alle kriminelt affald, der har overtrådt ikke bare de europæiske love. Men ogaå slammets.
  De er så indoktrinerede, bange og “hjerne”hmm..vaskede, at de af frygt for Allans straf, søger tavlen vasket ren med disse ugerninger. Den er næsten stensikker hvergang.
  At Jihad Rohde ikke fatter en bjælde af det, kommer ikke bag på os.

  Kommentar by White knight — 14. december 2018 @ 22:32

 46. De radikale er nogle svin.

  Kommentar by Ole — 14. december 2018 @ 22:39

 47. Historyman — 14. december 2018 @ 14:14 :

  Præcist formuleret!

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. december 2018 @ 22:58

 48. Jens Rodes er klinisk sindssyg.

  Kommentar by Jp — 14. december 2018 @ 23:03

 49. Vi har tidligere hørt om autonome lastbiler der selv kunne dræbe, nu er det samme sket med våben: https://www.berlingske.dk/internationalt/fjerde-person-er-doed-tre-dage-efter-vaabenangreb-i-strasbourg?fbclid=IwAR32ROGwDGDKt5_pwSjzy4_N8BMFswoV0xuntC9ylZmqVwSVq3UuwpNesRg

  Kommentar by Jens — 14. december 2018 @ 23:53

 50. #43, Jørgen Nielsen: “Overraskende – Rohde får tæsk i MSM –

  Det er ikke “tæsk” og overhovedet ikke overraskende, hvis du læser lidt længere oppe i denne tråd. Det går helt som forventet. BT udfylder hullerne med ikke-historier fra de asociale medier. Hvis en politiker får 25 vrede kommentarer på FB eller Twitter er det 99% sikkert det blæses op som en slags nyhed på bt.dk. Og eb.dk kopierer alt hvad der står på bt.dk.

  Taktikken lykkedes. Jens Rohde er nu den højst profilerede radikale folketingskandidat, men en profil som stålsat multikulturalist som end ikke Naser Khader “tør” at “debattere” med. Han skaffede sig lige +500 ekstra personlige stemmer.

  I og medierne hopper i med begge ben.

  Kommentar by DavidK — 15. december 2018 @ 01:42

 51. Også i ekstra bladet, han er jo brændt fuldstændigt sammen: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/jens-rohdes-facebook-vaeg-i-brand-hvordan-kan-du-skrive-saadan-noget-vroevl/7440589

  Kommentar by Per — 15. december 2018 @ 02:06

 52. Nå jeg nåede først at læse fra DavidK bagefter at jeg er blevet manipuleret til at tro at jens rohde er en komplet idiot. Nuvel, det tror jeg nu stadig.

  Kommentar by Per — 15. december 2018 @ 02:09

 53. #51, #52 – Per: Jens Rohdes ambition er at blive valgt til FT. I en tid hvor R står rigtig svagt – vælgermæssigt, politisk og ledelsesmæssigt – og valg ser temmelig usikkert ud, bedriver han en nøje koreograferet kampagne der rammer lige ned i målgruppen.

  Midlet er at provokere alle dem Politiken-segmentet og velmenerne hader og foragter. Det er sådan set lige meget om det er rigtigt eller giver mening – det er selve det, at det lykkes for ham at provokere der tager kejler. Han iscenesætter sig dermed som “værdikriger” med hår på brystet, een der står op imod “populisme”, “nationalisme” og “intolerance”. Det elsker baglandet, og det elsker de på Rådhuspladsen og i DR. Han har sikret sig mange, mange personlige stemmer, masser af gratis optræden i de kulturradikale medier under den kommende valgkamp – og er lige nu den mest profilerede af samtlige folketingskandidater fra R.

  Men det kunne ikke ske, hvis ikke der var nogen der frivilligt lod sig provokere. Hvorfor hulen sidde og følge Jens Rohde på sociale medier, i det hele taget? Hvorfor overhovedet gøre et nummer ud af hans platheder? Han sidder langt fra Christiansborg, har ingen indflydelse, er opstillet for et marginaliseret parti, også blandt tidligere venner – og for tre dage siden så en plads i FT mere end spekulativ ud.

  Kommentar by DavidK — 15. december 2018 @ 03:29

 54. “Det har ikke noget med Islam at gøre” tror han selv på dette idiotiske udsagn (fuldstændig idiotisk). Det er sammenligneligt med MOnthy Pythons vittighedssketch om den døde papagøje (Dyrehandler der overfor den klagende kunde, blive ved med at påstå at papegøjen ikke er død med alle mulige umulige undskyldninger, selvom han har sømmet den fast til pinden etc etc?). Støt DDF og SIAD. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. december 2018 @ 08:19

 55. På den lange bane tror jeg vi skal være glad for Jens Rohdes udtalelser. Det vil skade de Radikale og ham selv politisk. Den sindsyge Jens Rohde har er nu blevet eksponeret.

  Margrethe Auken også kaldet ‘pulverheksen’ skulle have været brændt af for mange år siden.

  Kommentar by Jp — 15. december 2018 @ 09:53

 56. 53 DavidK

  Fin psykologisk analyse af Rohdes kammerspil – Kombinationen Rohde/Østergaard er opium for Godhedsindustrien!

  Kommentar by T. Flodur — 15. december 2018 @ 10:12

 57. Jens Rohde må være selvskreven som æresmedlem af Hizb ut-Tahrir…

  Kommentar by Revisoren — 15. december 2018 @ 12:21

 58. Komiske Jens. Vel nok den mest utroværdige flip flop politiker i Danmark.

  Det er bedrøveligt, hvor meget nogen mennesker er villige til at sælge ud for at bevare deres levebrød.

  Kommentar by Holger_Danske — 15. december 2018 @ 12:31

 59. Mht. Ulrik Wilbæk, så har han en fortid som socialudvalgsformand. Også der var han en rendyrket katastrofe.
  Mht. M. Auken er hun et klassisk eksempel på at politikere i EU parlamentet er vraggods fra nationale parlamenter, alene hendes sprog er underlødigt.
  Bemærkningen fra M. Auken om blot man har nok af vin mv. siger alt.
  Hr. Rohde, nåh ja, han er radikal.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 15. december 2018 @ 12:37

 60. Frugt har intet med marmelade at gøre. Trælister har intet med tømmerhandel at gøre. Mel har intet med bagere at gøre…..udsagn der passer fint til Jens Rhodes logik i den sammenhæng. Hans udtalelse er simpelthen en fornærmelse imod idioters intelligens. Støt SIAD. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. december 2018 @ 18:16

 61. En teoretisk mulighed for at Jens Rohde har ret i at terrorhandlingen ikke har noget med Islam at gøre er at det kan være en falskflag-terrorhandling beordret af Macron for at aflede opmærksomheden fra de gules vestes kampagne for at få væltet Macron.

  Når gerningsmanden råber Allahu Akbar, så er den oplagte dog at det er oprigtigt ment og en måde at tjene Allah efter følgende recept beskrevet i Glistrups 1994-bog:

  “Heraf fremgår, at almindelige afdøde må vente til den yderste dag på Allahs
  dom. Helt anderledes, når den rettroende dør i strid, efter at have dræbt
  mange
  ikke-muhamedanere eller iøvrigt i kamp efter Muhameds direktiver. Så er han
  Martyr. Som sådan er han med hjemmel i 3. Sura, vers 169 øjeblikkeligt
  sikret
  plads i Al-Jannah (Paradis). Her vil han leve til evig tid ved Allahs side i
  den skyggefuldeste oase med lækker mad, masser af vand og et utal af
  villige,
  skønne, jævnaldrende jomfruer med store, strålende sorte øjne.
  Vinder man denne Bingo, er det ligegyldigt, om det koster en alle goder i
  det korte jordeliv. Værdien i kundskaber, adfærd og færdigheder måles derfor
  på,
  hvor nyttige hjælpemidler, de er for at komme i Paradis. Helst med det
  samme.
  Også vor tids Hverdagsmuhamedaner gennemsyres til stadighed af Koranens
  Paradisforjættelser.
  »Der er ingen tvivl om, at hele denne teori er levende i mange muslimers
  forestillinger og ofte dukker op til overfladen«, er formuleringen hos
  Tranholm-Mikkelsen. På side 95 i hans 1993-bog.”

  En dagsaktuel nyhed med omtale af en anden muhamedanertaktik for at komme direkte i paradiset uden risiko for at blive vejet for let på dommedagen:

  Malmø, 15/12/2018 – 10:58
  Mistanke: Svensk politi bliver brugt til selvmord
  Politiet i Skåne har nu bedt om undersøgelse af fænomen, der i USA er blevet kendt som “suicide by cop”.
  Af: /ritzau/TT
  Politiet i Skåne er bekymret over, at selvmordskandidater tilsyneladende i stigende grad forsøger at tage deres eget liv ved at fremprovokere skud fra politiet.

  – Dette er et fænomen, som ikke eksisterede, da jeg arbejdede i den operative tjeneste. I dag hører jeg om i det i tiltagende grad: at personer aktivt ønsker at blive skudt, og at personer forsøger at narre os til at skyde dem, siger Mats Karlsson, politichef i det nordvestlige Skåne, til avisen Sydsvenskan.

  Ifølge politichefen forekommer sådanne hændelser hver tredje uge. Han siger, at problemet er så stort i Skåne, at det kræver store politiressourcer.

  Politiet har nu bedt om at få undersøgt fænomenet, der i USA er blevet kendt som “suicide by cop” (“Selvmord ved hjælp af politiet”).

  En bølge af skuddrab har rystet Malmø, Stockholm og Göteborg i de senere år.

  Senest blev en mand i 50-årsalderen dræbt af skud i hovedet, da han kom gående på åben gade i Malmøs centrum onsdag.

  Begrebet “suicide by cop” bliver anvendt i to betydninger: Dels når en person, der har begået en forbrydelse, under en efterfølgende politijagt vælger at blive dræbt frem for at blive anholdt. Dels når personer, som i forvejen overvejer selvmord, fremprovokerer en situation, hvor politiet føler sig nødsaget til at skyde.

  I USA har begrebet “suicide by cop” været anvendt i nyhedsmediernes overskrifter siden 1980’erne, men det blev først betragtet som et almindeligt fænomen i begyndelsen af 2000.

  /ritzau/TT

  Kommentar by perhag — 15. december 2018 @ 19:12

 62. https://www.dr.dk/radio/p1/shitstorm/shitstorm-62

  Overløberen – Rohdehovedet var i P1’s Shitstorm i dag.

  Han ævler om at være ‘locked down’ i en restaurant med konen og yngste datter, tæt på gerningsstedet.
  Lyt fra ca. min. 20.30 i programmet, hvis du orker.

  Og gå endelig heller ikke glip af ‘krænkologen’ Tara Skadegaard Thorsen først i programmet – Kr. Dagblad har denne artikel til baggrundsinformation for indslaget

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/hun-holder-oeje-med-kraenkelser

  Man må slå en skraldlatter op over idiotien, hvis det ikke var så beskæmmende, at man kan gå på universitetet i 5-6 år, og ikke har fattet en brik af hvad er foregår ude i virkelighed. Oven i købet på vor fællesskabs regning.

  #

  Jeg var på Det Kgl. Bibliotek i Aarhus (Tidl.: Statsbiblioteket) i denne uge. Det var fuldkommen forandret indvendigt ifht. for 5-6 år
  siden. Jeg kunne ikke umiddelbart finde min ‘hent selv bog’, men en flink ansat hjalp mig. Og fortalte der var oprettet et wellnessrum i kælderetagen, og der også var en boksebold til at afreagere på..? WTF!
  Hele istandsættelsen mindede mere om et luksuriøst cafémiljø – end et universitetsbibliotek.

  Jeg kan sgu’ godt forstå erhvervsskolerne i Danmark føler sig forfordelt… For det bliver de – i den grad.

  Kommentar by Thorbjørn — 15. december 2018 @ 20:03

 63. Nå, ifølge EB har Rohdehovedet nu slettet hele “debatten” på sin Facebook, og han har desuden søgt krisepsykolog, da sagen har “taget hårdt” på det lille radikale pjok.

  Men han da hurtigt lært at trække offerkortet ligesom sine islamistiske venner…

  Kommentar by Revisoren — 15. december 2018 @ 20:20

 64. Det er godt, at Jens Rohde har søgt professionel hjælp. Han er et eksempel på, at islam gør folk syge.

  Kommentar by np — 16. december 2018 @ 14:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper