18. december 2018

Kastrup: Altinget gik ‘afsenderens ærinde’ uden at forholde sig kritisk til afsenderens interesse & motiv

I seneste udgave af Q & A gik værterne til angreb på Altinget, der med en tynd historie om robot-profiler, gjorde sig til nyttig idiot for Udenrigsministeriet og statsminister Lars Løkke Rasmussen. Det viser sig, at de pågældende profiler, trods tusindvis af følgere, stort set ikke er aktive. De har stort set ingen delinger, og meget få likes, og kan næppe have præget den danske Marrakesh-debat måleligt.

Mads Kastrup sætte ord på problematikken i EB.dk – Det er russernes skyld

“… Udenrigsministeriet lod sive til Altinget.dk, at ’Facebook-bots’ nok havde del i kritikken. Altinget gav ukritisk historien vinger. Andre fløj med.

Altinget fremlagde fem af angiveligt 16 profiler, som en ministeriel granskning mente var bots. Det var de sandsynligvis også. Men når man gransker dem, viser ingen af de fem facebookprofiler – efterladt i Altingets brevkasse af Udenrigsministeriet – tydelige tegn på, at de har manipuleret migrations-debatten. Ja, end ikke tegn på større aktivitet i nogen relevant sammenhæng findes.

Alligevel var der stor opstandelse og ros til Altinget. Med bemærkninger som ’uhyggeligt’. Og i tilgift ’godt arbejde’. På trods af tilgangen til historien samt reaktionerne herpå vidnede aller mest om, hvor passiviserende spekulationer om ’russisk indblanding’ virker på medierne. Det svarer efterhånden til at kommandere ’sit!’ til en hund.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/97216/trackback

35 Comments »

 1. Putin er efterhånden mere troværdig end lars løkke!

  Kommentar by Per — 18. december 2018 @ 05:48

 2. # 1 Kommentar by Per
  Putin har hele tiden været langt mere troværdig end Løkke,Merkel,May,Makron m.fl.
  Putin er sig sit ansvar bevidst og varetager først og fremmest det russiske folks interesser.

  Kommentar by Danskeren — 18. december 2018 @ 07:17

 3. CNNtinget = fake

  Kommentar by Hul igennem? — 18. december 2018 @ 08:17

 4. Så løgnehistorien på Altinget. Jeg orkede ikke at gå ind på Altinget.dk og brokke mig. Jeg ved de er venstreorienterede fantaster. De deltager i den indbildte frihedskamp for en lykkelig verden uden grænser og grænsekontrol og med NGO-færger med unge arabiske og afrikanerske mænd til Europa over Middelhavet. Deres stemmekvæg i fremtiden, der skal sikre rødt flertal for evigt.

  De altdominerende bots i DK er statsradiofonien, DR og TV2. De spammer danskerne med broadcast af falske nyheder 24 syv!

  Kommentar by A-mad — 18. december 2018 @ 08:47

 5. DR kører konstant tårefremkaldende individualhistorier om kæmpende migranter, syge børn, skuffede afviste asylansøgere, uden baggrundscheck, perspektivering eller faktaunderbyggelse.

  Kommentar by Uno — 18. december 2018 @ 08:59

 6. LØGNEFABRIKKERNES MASKINERIER kører i højt gear året rundt. Omkring indvandringen har der været en lang, lang række af løgne, fortielser og bortforklaringer. Først løgnen om gæstearbejdere der snart rejste hjem igen. Så løgnen om berigelse. Så løgnen om mangel på arbejdskraft. Så løgnen om at kriminaliteten bare faldt og faldt. Så løgnen om at det gik glimrende med at integrere. Derpå løgnene om at danskerne var racister, fascister og svinehunde, hvis de var bekymrede over tilstrømningen. Så løgnen om at migranterne fra Afrika og Syrien var højtuddannede. Derpå DR-løgnen om uledsagede børn. (de viste sig at være 18-30 år og med langt sort skæg) Derpå løgnen om at islam var fredens religion. Og løgnen om at indvandringen gav overskud, og ikke var grunden til nedskæringer og forringelser. Og så var der de utallige løgne og fortielser omkring vold, svindel, knivstik og mord udført af migranter. De blev oftest omtalt som “unge”, uden angivelse af at der var tale om migranter. Oveni har der været en masse svindel med MR og konventioner, med “stramninger”, med grænsebevogtningen, med hvem der var “flygtninge” og hvem ikke m.m. Hertil diskrimination, svigt og svinestreger fra “systemets” side overfor danskere, især overfor boligsøgende, ældre, arbejdsløse, voldsofre og patienter.

  Stort set bygger indvandringen og udskiftningen af befolkningen på et tykt fundament af løgn, humbug og bedrag.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. december 2018 @ 09:25

 7. Hold kæft hvor var det kvalmende at høre små skolebørn helt ned til 7-8år stå og aflire det bræk de er blevet hjernevasket med om Juleindsamling til “fattige” børn i DK. Specielt når tidligere år viser hvem det er der udgør op yil 90% af ansøgerne til hjælpen.
  Det var helt forfejlet, da man gik bort fra naturalier og over til kontante udbetalinger. Hvorved man øgede incitamentet for nassende perker til at ansøge.
  Kan vi ikke aftale,at den dag der uddeles rige kontantgaver til etniske danskere til Eid. Så er det evens Stevens. På linje med: Ingen moskeer i vesten før der står katedraler i sandkassen. Ingen skraldsække i det offentlige rum før, vesterlændinge uantastet kan gå klædt som VI vil i deres lande. Vel fair nok?
  Det vil også kortslutte vanviddet.

  Kommentar by White knight — 18. december 2018 @ 09:27

 8. NU HAR DET VIST SIG at påstanden om at Marrakech traktaten ikke er bindende, også var en løgn. Vores statsmedister er en løgner både ang. straks-stop valgløftet, Marrakech og andre ting.

  I Frankrig beskylder ti generaler, en admiral, en oberst og en tidligere forsvarsminister nu Makronen for landsforræderi, fordi han har underskrevet Marakech traktaten. De påpeger at den er forrykt og vil blive en katastrofe for Frankrig. (Merkel mener stadig er det er en fin, fin aftale)

  Overalt i Europa er der nu millioner af borgere som protesterer mod denne Marokko pagt som er et oplæg til kaos, vanvid, fattigdom, gangstervælde, terror og krig i Europa. Det kan ende med det største blodbad nogensinde, hvis EU og Merkel lykkes med at flytte flere hundrede millioner arabere og afrikanere til vores lande.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. december 2018 @ 09:53

 9. I 1933 blev en psykopat og fantast gjort til tysk kansler. Det blev begyndelsen til en verdenskrig. Her i 2O18 har vi en anden kansler der også har mistet jordforbindelsen. Og vores egen Lars Ulykke synes også at være gået fra forstanden. Og han har fået K, LA, R og Mette Frederiksen med sig mht. Marokko-pagten. Ja, selv DF har nu sagt jatak til meget mere indvandring.

  De fem partier synes at have Danmarks undergang som mål.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. december 2018 @ 10:18

 10. Gad vide om ikke Jørgen Dragsdahl ikke har en mening om det?

  Kommentar by Nielsen — 18. december 2018 @ 10:51

 11. Det er ikke første gang “journalisten” Jakob Nielsen “digter” en historie
  https://www.altinget.dk/artikel/fra-politiken-til-new-york-times-saadan-gaar-danmarks-renome-i-asyl-kage

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. december 2018 @ 10:58

 12. Det er nemlig den virkelige historie. Så den skyr journalisterne – på nær Q & A … Der faktisk er værd at høre på.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 18. december 2018 @ 11:37

 13. De er alle og har alle været helt bevidste om alle deres løgne hele vejen. Stram Kurs er også bare en løgn, som socialisterne også styrer.

  Kommentar by Jack Nille — 18. december 2018 @ 11:59

 14. EU diktaturet truer genstridige lande til at binde sig til Marakesh aftalen. Tør de svare på hvorfor, når de påstår den ikke er juridisk bindende

  Kommentar by k. m. — 18. december 2018 @ 12:01

 15. Enhver traktakt er da juridisk bindende. Hvorfor skrive under på den ellers?

  Kommentar by Jack Nille — 18. december 2018 @ 12:03

 16. traktat, deklaration eller hvad de hitter på at kalde den

  Kommentar by Jack Nille — 18. december 2018 @ 12:03

 17. Amazing Polly som jeg lige har linket til 3 gange, har forklaret en del om traktater og deres beskaffenhed og hele problemstilligen. Men hvis i ikke ser videoerne vi linker til, så er det klart, at vi aldrig kommer nogen vegne

  Kommentar by Jack Nille — 18. december 2018 @ 12:06

 18. Russerne vil da ikke forhindre Marrakesh-aftalen. Marrakesh aftalen ødelægger og det er jo netop, hvad Putin vil.
  Så den historie med robotter er rent fake-news.
  Hvem har bestilt/købt/iværksat denne fake news ?

  Spørg Lars !

  Kommentar by Oppenheimer fan — 18. december 2018 @ 12:07

 19. Denne historie blev også bragt samtidig med migrantpagten, antydet altså at den var plantet for at påvirke debatten, iflg Altinget. Som om det overhovedet var nødvendigt for skabe modstand mod den migrantpagt. Jeg har nu ikke bidt mærke i historien til trods for at jeg følger både JP og Breitbart (eller en “højreekstrem hjemmeside” iflg Fake News Altinget🙄)
  Altinget er virkelig mediet for (EU) systemet og dets shills.
  https://www.altinget.dk/artikel/falsk-historie-rejste-verden-rundt-og-endte-i-jyllands-posten

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 18. december 2018 @ 12:14

 20. SKAL SES!!
  SE HER HVAD MERKEL MENER OM SELVMORDSPAGTEN.

  https://youtu.be/HgRiyiHRNKI

  Kommentar by XXXXX — 18. december 2018 @ 13:34

 21. Som jeg siger – landet er totalt i løgnens og bedragets vold – en tidsalder der forsøges skønmalet ved alle lejligheder – ofte i direkte modstrid med virkeligheden og også så dilettantisk fremført, at alle med selv beskeden indsigt, kan se at det er løgn!

  På sigt et perfekt scenarie for “The Perfect Storm”.

  Kommentar by Black Watch — 18. december 2018 @ 13:35

 22. Bare i dag 3 Urias-historier, hvor temaet er løgn og bedrag i samfundet – og som jeg siger – landet er totalt i løgnens og bedragets vold – en tidsalder der forsøges skønmalet ved alle lejligheder – ofte i direkte modstrid med virkeligheden og også så dilettantisk fremført, at alle med selv beskeden indsigt, kan se at det er løgn!

  Kommentar by Black Watch — 18. december 2018 @ 13:39

 23. Kommentar by Danskeren — 18. december 2018 @ 07:17

  Vrøvl – En russser der er ærlig….aaaaaarhh!

  Så du dokumentaren i TV om Tjetjenien?

  Uanset om der i denne dokumentar var tale om politisk bestilling eller andet – så gav den dog et billede af al den løgn og bedrag Putin og Co. kan mestre via deres marionetdukker i landet.

  Kommentar by Black Watch — 18. december 2018 @ 13:43

 24. Altinget er blevet en ræverede af iSlamleflende idioter. Ja, jeg tror så men, at deres kommentatorer til egne artikler er robotter, som de selv har foranstaltet. Jeg forlod altingets debatter for nogle år siden, netop fordi jeg følte, at jeg “debaterede” med robotter: Det var total håbløs, at få deres islamleflende “debattører”/medkommentatorer til at læse et faktalink, endsige at svare på konkrete spørgsmål.
  Min konklusion blev, at enten var de robotter eller også var de selv så indsyltet i flygtningeindustrien, at de, for livets udkomme, kun kunne fortsætte med at forsvare landets undergang.
  Og med censur-afdelingen af Migrant Pagten (som Altinget sikkert har kendt til meget længe) er det åbenbart heller ikke blevet bedre med redaktionens objektivitet. Man skulle jo nødig miste den overdådige, skattebetalte, mediestøtte.

  Mediestøtte nu til dags, er i øvrigt noget Fanden jubler over og du godeste, hvor har han mange tomhjernede medløbere.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. december 2018 @ 15:12

 25. Uha-uha, nu er Mads Kastrup nok en færdig mand på lokumsprøjten Ekstra Bladet.

  Gammelkommunisten Poul Madsen har – som resten af MSM – i årevis kørt en fuldstændig hysterisk og skinger anti-Trump og anti-Putin-linje.

  Så nu bliver Kastrup sgu nok udrenset…

  Kommentar by Revisoren — 18. december 2018 @ 15:23

 26. Ekstra bladet har også indstillet lars løkke til “årets nytårstorsk”, uden at nævne marrakesh aftalen med et eneste ord i nomineringen!!!

  Der kan man sgu tale om påvirkningsrobotter i medierne, og poul madsen er en af de værste!

  Kommentar by Per — 18. december 2018 @ 15:26

 27. Her, artiklen er skrevet længe efter marrakesh mødet/debatten: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/aarets-nytaarstorsk-2018-de-otte-foerste-kandidater/7436532

  Nederst i nomineringen står forklaringen: “der er mere, men der er ikke plads”. Helt sikkert EB, helt sikkert.. For det har jo ikke noget at gøre med at poul madsen er globalist og skabs-venligbo vel.

  Kommentar by Per — 18. december 2018 @ 15:33

 28. I øvrigt har MSM nu brugt flere dage på at fortælle, at den islamliderlige “erhvervskvinde” Stine Bosse har fået eftergivet et mindre beløb i gæld til det offentlige.

  Til gengæld har man fuldstændig ignoreret en ny stor rapport fra Integrationsministeriet, der sort på hvidt dokumenterer, at den såkaldte “integration” er gået totalt i stå.
  Tredje generation af indvandrere er nu dårligere integreret end første generation.

  Pris: 36 milliarder kroner hvert år.

  Ingen kvaler – de naive vantro betaler!

  Kommentar by Revisoren — 18. december 2018 @ 15:53

 29. # Per

  Ja, og i dag har EB også nomineret Pernille Vermund som kandidat til Årets Nytårstorsk.

  Men man har naturligvis valgt IKKE at nominere en debil tosse som Uffe Elbæk, hvilket bare beviser, at nomineringen er rent politisk motiveret fra kommunisten Poul Madsens side…

  Kommentar by Revisoren — 18. december 2018 @ 16:41

 30. God pointe, stine bosse skylder 197 kr hvilket igen bruges til at give hende taletid om hvor god hun er, de 36 milliarder om året mennesker som hende er skyld i forsvinder ignorerer de, ligesom elbæk og resten af alternativet, der iøvrigt også har hitzb-ut-tahrir støtter på opstillingslisten uden at det bliver omtalt!!! se freespeechblog)

  Vores medier er en massiv del af problemet!

  Kommentar by Per — 18. december 2018 @ 17:31

 31. Presselogen på TV2 News fulgte op:
  Skaber Fake-News fremmedhad i Danmark?

  Rune Lykkeberg:
  Vi bliver som medier brugt som instrumenter for en polarisering af de vestlige samfund indefra, dem der gerne vil de vestlige samfund noget ondt ude fra de har luret at der er nogle mekanismer i vores samfund hvis der er et spektakulært udsagn, særligt om flygtninge og indvandre, det kan også være om køn og familieformer, hvis du planter et spektakulært udsagn, så vil vi selv radikalisere os for dem, og splitte vores egne samfund ad..

  Jakob Nielsen:
  Man kan se hvad det er der sker her, hvis man følger debatten på sociale medier nu, så er der utroligt mange mennesker der er ude og sige, at det nok bare er fordi i syntes vi skal have en anden udlændingepolitik, det er bare fordi i er sure over at vi skriver om migranter, på den måde opnår russerne, hvis det er dem, det de gerne vil, nemlig at vi får den her øgede mistillid til hinanden..

  Henrik Qvortrup på Twitter:
  Når man læser twitter-kommentarlinien nederst på skærmen i #Presselogen, kan man konstatere, at her er der VIRKELIG plads til robotter. Pt er det nemlig de samme seks-syv seere, der bidrager hver evigt eneste søndag. Er der virkelig ikke flere, der orker at deltage?

  Kommentar by Jens — 18. december 2018 @ 17:49

 32. Vi betaler langt over 200 mia om året for de syge perkere

  Kommentar by Jack Nille — 18. december 2018 @ 18:49

 33. Hvad er det for nogle botnakker, der mener, at bots ikke må have ytringsfrihed. De skal bare lave al mulig lortearbejde, som mennesker ikke gider, og så må de ikke sige en skid. De kan da også være triste over indvandring af personager, der ingen forståelse har for deres højtudviklede integrerede kredsløbe.

  Kommentar by traveler — 18. december 2018 @ 22:50

 34. @31
  Skaber Fake-News fremmedhad i Danmark?

  Det er et concept, man har lært i USA: En ikke-historie, der får vind under vingerne ved at blive blæst op i medierne.

  Det er en ikke-historie, fordi de mulige bots, der er tale om, har været helt passive. Og hvis de havde været aktive, er der ingen, der kan sige, om de har ændret noget som helst. Påstanden om, at de bruges til at polarisere vestlig debat, bygger ikke på fakta, men er en ren snakkeidé hos de snakkende klasser med Rune Lykkeberg I spidsen. Helvigvis gør Henrik Qvortrup grin med hele ikke-historien.

  Men nu er ikke-historien ude i medierne og så eksploderer den. Det er ikke bare en lille fjer, der bliver til syv høns, men ikke-fjer, der bliver til syv hønsefarme. Vi skal være heldige, hvis ikke nogen smides i fængsel for en tilfældig huskefejl, når de ubegrundet bliver anklaget for konspiration med russerne.

  Kommentar by traveler — 18. december 2018 @ 23:50

 35. @6
  “Stort set bygger indvandringen og udskiftningen af befolkningen på et tykt fundament af løgn, humbug og bedrag.”

  Ikke bare stort set – det bygger på et tykt fundament af løgn, humbug og bedrag. Kan nogen erindre noget som helst substantielt inden for støtte til migrantion, der ikke var fup og fidus.

  Kommentar by traveler — 18. december 2018 @ 23:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper