21. december 2018

Analyse: 3. generationsindvandrere bliver ikke bedre integrerede – “Den økonomiske regning vokser.”

Levebrødspolitikere er usædvanlig rapkæftede, når det handler om at sparke åbne døre ind, men når det drejer sig om det væsentlige, så er de tavse i kor. Man skulle jo mene at den demografiske udvikling i Danmark er vigtigere, end hvad en tilfældig CBS-professor måtte have af holdning til højskolesange.

Den vigtigste nyhedshistorie i flere måneder var den herunder citerede. Antallet af efterkommer-børn vil otte-dobles frem mod 2060 (s. 45), og de integrerer sig ikke bedre end deres forældre. De store grupper, såsom tyrkere og pakistanere, gifter sig internt, og assimilerer sig ikke ind i danskheden. En bombe under alt vi har kært, og noget der forklarer hvorfor pensionsalderen er støt stigende. Kun en statsmand vil kunne vende udviklingen, men det er næsten det eneste dansk politik ikke er leveringsdygtig i.

Fra Berlingske – Indvandrerne fik børn, der fik børn – og de halter stadig efter.

“Danmarks integrationspolitik har i årtier været bygget op om troen på, at med den rette hjælp vil indvandrere og deres efterkommerne generation for generation falde til.

En ny undersøgelse rammer en pæl gennem den forestilling.

Den fastslår, at tredjegenerationsindvandrerne ikke får bedre karakterer i folkeskolen end generationen før dem. At der ikke er flere, som færdiggør en ungdomsuddannelse. Og at der ikke er flere, som får et arbejde.

Det fremgår af ‘Analyse af børn af efterkommere med ikke-vestlig baggrund«, som er udarbejdet af Integrationsministeriet og Undervisningsministeriet. Den kortlægger for første gang, hvordan tredjegenerationsindvandrerne klarer sig på centrale parametre.

Resultatet er mildt sagt nedslående, bemærker undervisningsminister Merete Riisager (LA) og integrationsminister Inger Støjberg (V) i et dobbeltinterview med Berlingske.

‘Undersøgelsen viser, at vi har abonneret på et helt forfejlet syn,’ siger Inger Støjberg.

‘Da jeg var ung og boede på Nørrebro og omgikkes mange velfungerende migranter, havde jeg en større tro på, at integrationsproblemerne ville løse sig selv,’ tilføjer Merete Riisager:

‘Men med den viden jeg har nu, kan jeg ikke fortælle mig selv det længere (…) Den store gruppe lukker sig om sig selv. Den økonomiske regning vokser.‘”

(Integrationsbarometer, dec. 2018, Analyse af børn og børn af efterkommere…, s. 36)

Oploadet Kl. 00:18 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/97365/trackback

31 Comments »

 1. DANMARK ER TRUET på sin eksistens. Danskheden er på vej til at blive løbet over ende. Økonomien, velfærden, kulturen, sundhedsvæsnet og meget mere er under angreb. Dem som skulle varetage det danske folks værdier og interesser, gør det modsatte.

  Det er snart som om vi danskere er underkastet et flerdobbelt gangstervælde. Regeringen er imod os, de gamle partier er imod os, medierne er imod os, og masser af migranter hader os, og betragter os som urene, vantro og lovligt bytte. Og nu vil V, K, S, R og DF tillade at madam Merkels Marrakech-pagt skal bestemme danskernes fremtid. Det vil aldrig gå godt, men vil ende med velfærdskollaps, epidemier af sygdomme, hverdags-terror, mishandling, blodbade og massemord…..ligesom i Sverige, Frankrig, Tyskland og England.

  Oveni hvad korrupte og hykleriske pampere anretter af ulykker, har vi så en sværm af nyttige idioter, kommunister, feminister, pladderhumanister og rødblå radikale. Som påvist af Uriasposten mv. Det er virkelig på tide at danskerne vågner op af deres drømmesøvn, for ellers er det ragnarok der venter på os.

  Hver eneste dag bringer nye eksempler på skandaler vanvid og idioti. Vores demokrati, retsvæsen og sundhed/velfærd undergraves og udhules bevidst, fordi de gamle partier ligger på maven for indvandringsindustrien og de falske humanister som 24/7 lyver og ævler løs om MR, FN, konventioner og klima osv.

  Men danskerne pisser man op og ned ad ryggen og i ansigtet. Migranter og integration og globalisering er ALT, og danskerne INTET. Vi er gjort til 3., 4. og 5. klasses borgere i vores eget land. Vi er ved at blive udskiftet, fordrevet og etnisk udrenset. Afrikaniseringen og islamiseringen skrider fremad. Partiernes frækhed, dumhed og ondskab overgår fantasien.

  Der er ingen fremtid for civilisationen og danskernes børn og unge hvis dette totalitære vanvid fortsætter.

  Kommentar by Ole Jensen — 21. december 2018 @ 01:41

 2. 00:41 Hvis vi skal stille nogen til regnskab og finde alle deres forbrydelser frem i deres papirer inden, de får udslettet os, og alt er glemt, så skal vi nok gribe til høtyvene nu.

  Kommentar by Jack Nille — 21. december 2018 @ 06:01

 3. OT
  Dagens opdatering på geo-engineering og weather-control
  https://www.youtube.com/watch?v=b7g5RiIZkAA

  Kommentar by Jack Nille — 21. december 2018 @ 06:08

 4. Tredje kuld er ikke bedre en første kuld. Faktisk kan man 100 kuld tilbage og se at de stadig i deres biologi er bedre til at bo i huler end blandt homo sapiens. Desværre har vi væmligboer der parre sig med dem og får hybrid børn.

  Kommentar by Jp — 21. december 2018 @ 06:52

 5. Men hvad er grunden? Er det fætter/kusine parringer der giver lav IQ.
  Går de ikke i skole, men på islam skoler?
  Er det andre, der presser på, husk dine rødder selvom det er mange år siden deres oldeforældre kom.
  Og de kan desværre ikke udvises, da de er født heroppe.

  Kommentar by P — 21. december 2018 @ 07:00

 6. Gu kan de da udvises. Der er masser af eksempler på at et land har interneret borgere, blot på mistanke om at de var agenter eller fjendtligt sindede. Det med at de ikke kan udvises, det med at man ikke kan tilbage tage statsborgerskaber der er kastet i grams af tåbelige poilitikere, er endnu et par propagandaløgne. Stort set alt omkring indvandringen er løgn, fup og myter. De første 25 forskellige løgne kan identificeres. Fra løgnen om berigelse og overskud til løgnene om faldende kriminalitet og uledsagede “børn”, osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 21. december 2018 @ 08:14

 7. Vores problem er at hovedparten af de nuværende politikere er umulige, håbløse og ligeglade, når det drejer sig om Danmarks fremtid. Tag f.eks. Lars Ulykke, Inger Støjberg og co. De spiller skuespil uafbrudt. Deres politik går ud på at hykle omsorg for danskernes vé og vel, samtidig med at de undergraver og snigløber os alle. I snart fire år har de pisset på os, og kun fordi valget nærmer sig, er de begyndt at strø om sig med løfter om mange og store forbedringer.

  Men samtidig forbereder de endnu mere indvandring af fanatisk marokko-krapyl og af kriminelle samt krigere og islamister fra yderligere 15-2O andre lande i Afrika. (at disse “hellige” krigere lige har myrdet to nordiske piger i Marokko, har ikke givet V, K, S eller DF stof til eftertanke. Det ignoreres bare)

  Og i stilhed er de gået i gang med endnu en “reform” af sundheds-systemet. Der skal nemlig spares mange penge, så der kan blive råd til meget mere indvandring og “integration”. Man nedlagde først amterne, og nu vil man nedlægge regionerne. Hver eneste af Lars Ulykkes sundheds “reformer” har kostet liv, og den “reform” (læs: spareøvelse) som nu er på vej, vil også medføre mange unødvendige dødsfald.

  Venstre er blevet et kynisk og asocialt foretagende, og sammen med S, K, R og DF mv. er de i færd med at udskifte danskerne med negre og arabere.

  Kommentar by Ole Jensen — 21. december 2018 @ 08:44

 8. 08:44 Jep, vores hovedproblem er krigen mod Vesten
  Understanding UN Population Migration Agenda
  https://youtu.be/EaoXB3a3f1o

  Kommentar by Jack Nille — 21. december 2018 @ 08:56

 9. Er de først inde i stort antal, så er vi alle døde kort tid efter.

  Kommentar by Jack Nille — 21. december 2018 @ 09:01

 10. Det er desværre ikke det mest triste at flertallet af vores politikere i flere generationer har fornægtet den virkelighed som enhver (der gider) kan aflæse i statistikkerne.

  Det allermest triste er, at vælgerne gang på gang genvælger de samme virkelighedsfornægtende, ønsketænkende politisk korrekte politikere.

  Konklusion: Flertallet af de danske vælgere skider højt og flot på de konsekvenser som deres valg har for kommende generationer. Og når de så har skidt godt og grundigt i deres egen rede, giver de gudhjælpemig nogle ‘andre’ skylden for deres egen ansvarsløshed og mangel på omtanke.

  Forslag: Overvej at sætte din stemme ved Nye Borgerlige næste gang, om ikke andet så for at få brudt den onde cirkel som danmark tilsyneladende er fanget i.

  Kommentar by Jens Knudsen — 21. december 2018 @ 09:05

 11. pro-pa-gand-da pro-pa-gan-da pro-pa-gan-da-da-da

  Kommentar by Jack Nille — 21. december 2018 @ 09:08

 12. Det kan ikke siges for tit: “Demografi er skæbne”.

  Integration er fup. Det vidste seriøse demografer som f.eks Poul Christian Matthiessen, men han blev svinet af medierne, når han udtalte sig.

  I 1970-erne og 1980-erne blev han forfulgt af studentermarxisterne, der ville have ham fyret ligesom de forsøgte med hans kollega lektor Erik Høgh, som de med hjælp fra KU’s rektor, kommunisten Mogens Fog, fik anlagt en tjenestemandssag imod. Han blev frikendt men ødelagt.

  Marxisterne skal bruge et nyt proletariat efter at det gamle forlod dem. Derfor gør de fælles front med islamiseringen, der ligesom marxismen kæmper fanatisk for at afskaffe demokrati, ytringsfrihed og privat ejendomsret. Længere er den ikke. Desværre ser det ud til at lykkes.

  Kommentar by A-mad — 21. december 2018 @ 09:16

 13. #12 Bingo!

  Kommentar by Jens Knudsen — 21. december 2018 @ 09:19

 14. Mon det er fordi SATAN er en mand, og Gud er en kvinde?

  It’s the religion, stupid!

  Kommentar by Bastardo — 21. december 2018 @ 09:34

 15. 09:34 Satan er vist nok transseksuel og noget med en ged.

  Kommentar by Jack Nille — 21. december 2018 @ 09:37

 16. Det var den generation, der skulle blive som os? Udtalt af datidens intilligensia.
  Enhver der har så meget udsyn, og ikke det tunnelsyn der kun fokuserer på rollemodeller, indtil de falmer, må ryste på hovedet over at væmligboer, og hele parnasset af indvandrertilhængere kan gå rundt blandt deres plagede medborgere, med ranke rygge som om intet er sket. Skulle nogen komme dem i vejen, har de hele samfundsmaskinen klar til at rykke ud.

  Kommentar by Menig 442 — 21. december 2018 @ 09:40

 17. Mordet af de to piger blev optaget af gerningsmændene og lagt på Vimeo. PET har bekræftet ægtheden.

  http://www.pi-news.net/2018/12/islam-terror-in-marokko-maren-und-louisa-grausam-geschaechtet/

  “Jeg tror på det bedste i andre mennesker, til det modsatte er bevist” Louisa på Facebook.

  Kommentar by BS — 21. december 2018 @ 09:55

 18. Bob Glitter har forklaret det for flere år siden.

  Officielt vil kvinderne have bløde mænd, men når det kommer til sex vil de have nogle hårde børster, der bare tager det de vil have.

  De to blondiners rejse til Marokko svarer til (ammestuehistorien?)at eskimoerne binder en løbsk tæve et stykke fra bygden, for at den kan blive bedækket af en ulv.

  Kommentar by Træt — 21. december 2018 @ 10:58

 19. Statsmænd? Næh – her trænges vælgere.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. december 2018 @ 11:07

 20. Man kan ikke stole på nogen politiker i dag, specielt ikke Lille Lard-arse fra Græsted! Han lovede straksopbremsning, men i stedet har han åbnet the gates of Hell. Mit gæt er, at der vil komme over 10 mio til Europa næste år, og måske bliver der så meget kaos, at hele Europa bryder sammen.

  Jo, vi har skam brug for indvandring nu, blot ikke arabere med en IQ på ca. 35! Vi har brug for kurdere!! Nemlig! Kurdere, som kender til streetfighting – se denne video, hvor de gør kort proces med tilfangetagne afskum: https://www.youtube.com/watch?v=GvjsiFEmahY

  I Danmark giver vi dem lejligheder, jobtilbud og dagpenge… Danmark er et sygt, sygt lille land!

  Læs gerne hele Matthæus evangeliets kapitel 24, og begynd at ryste i bukserne! Matt. 24, vers 21: “For da skal der være en stor trængselstid, som der ikke har været magen til fra verdens begyndelse indtil nu og heller aldrig vil komme.” Det er min opfattelse, at ‘trængsel’ her skal forstås både bogstaveligt (millioner vil vælte ind i det engang kristne Europa og USA) og i overført betydning, fx forfølgelser og økonomisk kaos.

  Kommentar by Kuffar — 21. december 2018 @ 11:15

 21. Hvis der skal gøres noget, så er det på med vanten lige efter nytår! I mange europæiske byer, selv i Belgien, går man i protestoptog mod Marrakech-aftalen, og man har mange steder gentaget de gule vestes demoer. I Danmark kan vi åbenbart ikke enes om at lette røven fra sofaen, men jeg ville gerne, at vi kunne være nogle stykker, der mødtes for at udfærdige oplysende løbesedler. De skal slås op på mure og porte! Som man gjorde det under WWII.

  Det vil kræve nogle kroner at lave tusindvis af kopier, så der skal være flere, der spytter i bøssen, og jeg kender ihvertfald en del, der gerne ville støtte sådan et patriotisk formål. Og det er den eneste måde at bekæmpe løgnemedierne, som undlader at oplyse befolkningen om, hvor voldeligt DK er ved at blive.

  Kommentar by Kuffar — 21. december 2018 @ 11:21

 22. Juleopsang fra former Great Britain
  Paul Rimmer talks about the positive future of Nationalism & Patriotism
  https://www.youtube.com/watch?v=2OM4VrHcHx0

  Kommentar by Jack Nille — 21. december 2018 @ 11:23

 23. I Belgien har folket fået smidt statsministeren på porten, og i Frankrig er Makronen under anklage for forræderi, og det samme er Merkel og Federica M. En lille håndfuld galninge ville udrense Europa, men bliver nu selv udrenset. Forhåbentlig ihvertfald.

  Kommentar by tp — 21. december 2018 @ 11:37

 24. Jamen ifølge MSM er det jo langt vigtigere, at den såkaldte “erhvervskvinde” Stine Bosse har fået eftergivet en gæld til Skat på 197 kroner…

  Kommentar by Revisoren — 21. december 2018 @ 11:42

 25. OT
  Sådan vil det gå, når hverken i Norge, Danmark’s forræderi-myndigheder og regeringer ikke vil passe på deres egen befolkning.

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE11087414/jeg-var-bange-for-at-miste-min-datter/
  21.12.2018 KL. 06:30
  Jeg var bange for at miste min datter
  Norske Silje Garmo søgte asyl i Polen, fordi hun var bange for at miste sit barn. Nu garanterer de polske myndigheder hendes sikkerhed.

  Kommentar by Sindsro — 21. december 2018 @ 11:48

 26. @ Ole Jensen.

  Du har helt ret i dine betragtninger, men det er ikke bare statsmænd eller i det mindste een, der er brug for, men i lige så høj grad et folk med rygrad og hjerne, og det er der i den grad mangel på.

  Et flertal af luddovne danskerne foretrækker at leve af, hvad staten stjæler fra det flittige mindretal, og det vil de aldrig opgive. De betragter det som værende deres hellige ret, at kunne fise den af på andres regning.

  Ikke kan et folk forgå, hvis det da ikke vil det selv, eller hvad det nu hedder. I USA kom der et mandfolk til, og vi kan nu se hvorledes kællingene (af begge køn) hyler og skriger derovre, men USA har heldigvis en flittig og ansvarlig befolkningshalvdel, der, hvis Trump overlever, kan hjælpe med til at bremse det globale liberalsocialistiske vanvid, som de ringe begavede nassere stiller til med.

  Kommentar by Svend — 21. december 2018 @ 12:19

 27. En lukket pengekasse er det eneste der virker..
  No money, no perk!

  Kommentar by Hul igennem? — 21. december 2018 @ 12:22

 28. Masseindvandringen er en stor økonomisk belastning for Danmark. Men så længe der er penge i statskassen, vil den ikke blive problematiseret af mainstreampolitikerne og -medierne.

  Først hvis der opstår en varig global økonomisk krise, som rammer den danske middelklasse, så vil politikerne vågne op og reagere.

  Det er let at være globaliseret, liberal og tilhænger af et multikulturalt og -etnisk samfund, så længe man er rig. Når man ikke mere kan betale regningerne og sine bærns velfærd og fremtid, så svinder ens tolerance.

  Men ellers er udsigten for Danmark ikke værre end for Israel. Hvor tit har man ikke hørt, at den demografiske udvikling vil afskaffe den jødiske stat? Araberne får langt flere børn end jøderne. Alligevel er der intet der tyder på, at antizionisternes hede drøm om Israels udslettelse vil gå i opfyldelse.

  Det samme gælder den demografiske dommedagsvision for Danmark.

  Vi skal nok finde en løsning. Indvandringen er ikke irreversibel.

  Ligesom man handler med CO2-kvoter, så kan man f.eks. forestille sig, at de rige vestlige lande i fremtiden handler med flygtninge- og indvandrerkvoter.

  Dvs. at Danmark betaler et fattigt land for at overtage beboerne i de danske ghettoer.

  Det er naturligvis under forudsætning, at FN og de internationale konventioner til den tid har en helt anden beskeden postion end i dag.

  Og hvorfor egentlig ikke? Folkeforbundet var også kun for en tid. Hvis de vestlige nationer kommer ind i en egentlig eksistenskamp, vil FN også falde.

  Så derfor mener jeg ikke, at dommedagsprofetien om, at “demografi er skæbne” er korrekt.

  Kommentar by np — 21. december 2018 @ 13:27

 29. @ 1 Ole Jensen

  Jeg kunne ikke have skrevet det bedre selv. En ting undrer mig. Hvordan/hvorfor har man i årtier budt en dødvægt af forsørgelseskrævende personer til landet! Ikke alene er det dyrt, men det er mennesker – femte kolonne – der ikke vil os det godt. Politikernes kortsigtede handlinger, har haft nogle katastrofale og langsigtede virkninger på de etniske danskere. Vi er godt på vej, hvor vi står i den situation, at det er os der skal integreres i en situation som usselryggene har skabt, i symbiose med vores hjemlige korandisciple, der konstant står på vagt, for at undergrave dansk sæd og skik.

  Jeg er lige blevet færdig med Douglas Murrays “Europas undergang-immigration, identitet og islam,” en rystende bog som alle burde læse. Her har England med åbne øjne, undergravet alt hvad der hedder engelsk tradition,LÆS DEN.

  Det er jo en kendsgerning, at hvor 2 eller 3 muslimer er samlet, så kriges de indbyrdes, hvis ellers de kommer fra forskellige klaner/familier. Det bliver mere end bekræftet, i bogen “Guds styre-Islamisk politisk tænkning i middelalderen,” skrevet af danskeren Patricia Crone. Her fremgår det med al ønskelig tydelighed, at efter pædofilistens død i 632, så var der krig mellem forskellige opfattelser, opsplitninger i diverse sekter, grundet latterlige uoverensstemmelser, og det har ikke ændret sig en tøddel i dag, 1.400 år senere.

  Det er sådanne lavtstående mennesker, som Europas politikere åbenbart ønsker, i stedet for landenes etniske befolkninger! Vi betaler for vores egen undergang, som et selvstændigt folk, et folk der har førstefødselsretten til den jord som vi kalder Danmark.

  @ 26 Svend
  Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

  Kommentar by der Adler — 21. december 2018 @ 13:45

 30. No money, no perk. Skriver de 180grader rundforvirrede, der tror på OBO’s vrøvl.

  Bullshit. Muslimerne har allerede hele den kriminelle infrastruktur parat, får de ikke, så tager de bare selv, og politiet vil slet ikke turde røre dem.

  De svage danskere, som i varierende grader af ikke-selvforskyldthed, har haft en social deroute, vil ikke have en chance.

  Repatriering først, så kan vi se på det andet bagefter.

  Kommentar by Træt — 21. december 2018 @ 17:05

 31. Det er simpel logik, at de fremtidige generationer af muslimske indvandrere vil være ligeså dårligt rustet til det danske samfund som 1. generation.

  Antallet af muslimer vokser og vokser som følge af fortsatte asyltildelinger, familiesammenføringer og deres store børneproduktion. Jo større de muslimske samfund bliver, jo mindre påvirkning vil de få fra det omgivende samfund, og jo mere vil de fastholde deres eget sprog og kultur. Og denne kultur er afvisende over for uddannelse, selvstændig tænkning, og ytringsfrihed. De gifter sig kun med deres egne religionsfæller, tilmed ofte med nært beslægtede, hvilket fører til retardering og lav IQ. De tilegner sig ikke de kvalifikationer der skal til i et moderne samfund, fordi de lever i deres egen lukkede subkultur og fordi de ikke har evnerne til det. I deres egen parallelverden opretholder de livet ved en kombination af statslige overførsler, sort arbejde og kriminalitet.

  På et eller andet tidspunkt vil velfærdssamfundet bryde sammen, fordi der ikke bliver råd til de store pengeoverførsler. På dette tidspunkt vil der bryde en revolte ud. Bistandsklienterne vil gøre oprør mod staten, de gammeldanske skaffedyr vil gøre oprør mod skattebetalingerne, konflikten mellem etniske danskere og muslimer vil bryde ud i lys lue. Jeg tror det er dette punkt der nu er nået i Frankrig. Uroen i Frankrig vil kun blive værre fremover.

  Kommentar by JC — 22. december 2018 @ 12:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper