25. december 2018

‘Indførelse af registreringsordning for sikkerhedsveste; afgiftsfritagelse for tilladelser til salutkanoner’

Man ved der er noget helt galt med systemet, når en konservativ justitsminister fremsætter et lovforslag såsom ‘L 122 Forslag til lov om ændring af lov om våben og eksplosivstoffer’ med underteksten ‘Indførelse af registreringsordning for sikkerhedsveste og afgiftsfritagelse for tilladelser til salutkanoner’.

Først åbner man grænserne, og gør gaderne usikre. Herefter besværliggør man brug af skud- og stiksikre veste, som et supplement til regeringsudspillet ‘Tryghed tilbage i gaderne’. Er der en voksen tilstede?

(L 122 Forslag til lov om ændring af lov om våben og eksplosivstoffer, FT.dk, 2018)

“Lovforslaget indeholder et forslag om, at der i våbenloven indføres hjemmel til, at justitsministeren kan fastsætte regler om forbud mod at bære sikkerhedsveste på offentligt tilgængelige steder uden forudgående registrering hos politiet.

Forslaget er et af initiativerne i regeringens udspil ‘Trygheden tilbage i gaderne’ fra august 2017 og har til formål at styrke indsatsen mod bande- og rockerrelateret kriminalitet.

Derudover indeholder lovforslaget et forslag om, at ansøgninger om våbentilladelse til salutkanoner fritages for afgift.

Det foreslås, at loven træder i kraft den 1. marts 2019.” (Resumé)

Oploadet Kl. 01:38 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/97441/trackback

19 Comments »

 1. Forslaget er forrykt som så meget andet fra Christiansborg. Først har man gjort befolkningen forsvarsløs, har mistænkeliggjort og halvkriminaliseret selvforsvar, og nu skal borgerne så også have bøvl og besvær hvis de vil have en skudsikker eller stiksikker vest på i arbejdssituationer mv., eller hvis de er blevet truet. Der er jo både lærere og lærerinder, læger og sygeplejersker, brandfolk og ambulancefolk og mange andre som regelmæssigt trues af indvandere. Skal vi så til at have et særligt bureaukrati til at administrere de veste som er harmløse og fredelige?

  At tro at de kriminelle vil undlade at tage veste på når de vil afsted for at skade andre med knive eller skydevåben, er nok naivt. Eller vil man til at give lange fængselsstraffe for at have en vest på som ikke er registreret?

  Iøvrigt fremsættes lovforslaget sikkert mest for at vise “handlekraft” i et valgår.

  Kommentar by tp — 25. december 2018 @ 04:29

 2. Man ved der er noget galt med Danmark når magthaverne ikke bliver modsagt.

  Kommentar by Nielsen — 25. december 2018 @ 04:46

 3. “At justitsministeren kan fastsætte regler”. Hvilke regler? Det får vi ikke at vide. Man vil altså have at folketinget skal udstede en blanco-check til Søren Pape.

  Derudover illustrerer dette med veste og salutkanoner jo hvor småt og hvor lidt der stadig er overladt til “folketinget”. Småsagerne må vi stadig bestemme over, men de større sager skal EU nok fjernstyre for os.

  Kommentar by tp — 25. december 2018 @ 04:56

 4. PS: Regerings-udspillet “Tryghed tilbage i gaderne” er jo også valgflæsk, bluff og humbug. Regeringen har jo med sit jatak i Marrakech (som 15 andre lande blev væk fra) sikret det stik modsatte: Man har sørget for at U-trygheden i gaderne, på vejene og i hjemmene, vil vokse og vokse, efterhånden som Marrakech pagten slår igennem. Pagten er en atombombe under al tryghed i Danmark og hele Europa. Det er ikke uden grund at de er protestmarcher i gang i over 5O byer.

  Kommentar by tp — 25. december 2018 @ 05:09

 5. ….at der er protest-marcher i gang i over 5O byer.

  Kommentar by tp — 25. december 2018 @ 05:11

 6. Jeg er 100% enig med tp, i alt han siger. Revolt. Revolution. Oprør. Det er på tide.

  Kommentar by Jack Nille — 25. december 2018 @ 06:58

 7. HAHAHAHA – det er sådan noget, der er tilbage for Folketinget efter at det har foræret det meste af sin magt til Bruxelles. Og de folketingsvalg skal vi gå op i?

  Kommentar by BB — 25. december 2018 @ 07:00

 8. “Derudover indeholder lovforslaget et forslag om, at ansøgninger om våbentilladelse til salutkanoner fritages for afgift. ” DET er stort !!!
  At tænke sig, vores alle sammens skaldede over bøsse har tænkt stort… papbøssen har fundet ud af at salutkanoner ikke bruges ret ofte til kriminalitet og derfor kan vi trygt fritage dem for afgift.
  Burde papbøssen ikke indstilles til nobels “fredspris” ?

  Kommentar by Danskeren — 25. december 2018 @ 09:17

 9. Regeringen vil give politiet lov til at tjekke overvågningskameraer,
  uden den der har kameraet siddende bliver kontaktet først.

  På den måde kan staten jo manipulere det de finder, og eventuel undlade at efterforske bestemte gerningsmænd.

  Det er lille skridt i retning af totalovervågning og magtmisbrug.

  De siger der må ringes med klokkerne i dag, så må Papes kæreste have fat i hans klokkeværk.

  Kommentar by k.m. — 25. december 2018 @ 09:28

 10. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zLBoRw/utpekt-som-leder-for-terroristene-bak-drapene-i-marokko?utm_content=row-4&utm_source=vgfront

  Islam – fredens religion.

  Kommentar by k.m. — 25. december 2018 @ 09:35

 11. Vi skal nok også snart se love der påbyder os at gå med halsen blottet så muslimerne nemmere kan skære hovedet af os

  Kommentar by redneck — 25. december 2018 @ 11:12

 12. Pape konservativ! Det er til at grine af. Partiet burde retsforfølges for falsk varebetegnelse. Det er ikke konservativt og det er ikke noget folkeparti, og formanden er bæh-skubber.
  Jeg troede at partiet, stod for de klassiske familie værdier, dem der holder et samfund oppe.

  Kommentar by der Adler — 25. december 2018 @ 12:57

 13. Vi skal afmonteres al modstand, så iSlammets feje uslinge lettere kan få os mejet ned, hvor end de møder os. Helt i tråd med deres indoktrinering fra en sindssyg allah, der døde for 1400 år siden.
  Og ja; man må virkelig antage, at vore nusiddende politikkere, har en IQ på samme niveau, som den 1400 år gamle indoktrinering har medført, for denne sindssyge mands tilbedere.
  Må ALLE vore iSlamleflende landsforrædere blive de første, til at smage ordrene fra Fandens Religion. Paphovedet kunne da få æren af, som den første, at få en kran opkaldt efter sig.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. december 2018 @ 16:04

 14. Den klamme bøssekarl er stik-i-rend dreng for globalisterne. Intet andet.

  Kommentar by Iznogut — 25. december 2018 @ 17:07

 15. Hvorfor kommer der ikke en tilsvarende ordning med registreringspligt for diverse frimurerlogeemblemer mv., så vi kan se hvilke landsskadelige dunkle klubber vore politikere o.a. hygger sig med i det skjulte?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 25. december 2018 @ 17:49

 16. Vores lovgivende forsamling arbejder direkte imod Danskernes overlevelse. At lægge restriktioner på hvem, hvor og hvornår nogen må købe og bærer en skud eller stiksikker vest for deres egne penge er forræderi mod befolkningen.

  Hvis folk føler sig mere sikre hvis de gør et forsøg på at minimere risikoen for at blive skudt eller stukket ned på åben gade, er der moské en grund, som ikke nødvendigvis er banderelateret!

  Men prøv at ringe til politiet og anmelde en mulig voldsmand så får du at vide at det er et “privat” problem og hvordan sikre man så sig selv?

  Kommentar by Santor — 25. december 2018 @ 18:06

 17. Som med knivloven, vil det kun påvirke og ændre etnisk
  danskeres hverdag.
  Perkerne er da hamrende ligeglade.
  Paphoved: Sidste mand i kranerne er et råddent æg!

  Kommentar by White knight — 26. december 2018 @ 06:50

 18. Det er en naturlig følge af registreringsafgiftan for motorkøretøjer. Det vigtigste for nutidens lavebrødspolitikere er ikke længere afgifter, men kontrol. Man tror de har penge nok.

  Kommentar by Nielsen — 26. december 2018 @ 16:05

 19. Kan man bruge en salutkanon til at skræmme muhammedanere, negre og migranter med?

  I så fald er det et glimrende initiativ…

  Kommentar by Revisoren — 27. december 2018 @ 11:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper