3. januar 2019

Forsker om stigende antal børnefødsler: “.. de unge tør, fordi de har en social og økonomisk sikkerhed”

For et par uger siden gav det stor debat, at Berlingske kunne fortalte, at 3-generationsindvandrere, ikke var bedre integrerede end 2. generation. Konklusionen var let opstrammet, og så var fanden løs i laksegade. Forskere stod i kø for at korrigere artiklen, og til sidst opgav avisen: “Berlingske har begået fejl i artiklen…”

Vi ved med sikkerhed, at andelen af ikke-vestlige indvandrere i landet er stigende. Vi ved med sikkerhed, at de har en højere fertilitet end den gennemsnitlige dansker. Nu kan man så læse, at der bliver født flere og flere børn i Danmark af to årsager – ‘god økonomi’ og ’store årgange’. Ingen forskere havde noget at tilføje.

Fra TV2.dk – Største antal nyfødte i årevis er kommet til verden i 2018.

“Det samlede antal nyfødte i år er af gode grunde ikke gjort endeligt op endnu. Men sammenligner man årets tre første kvartaler med tidligere år, skal man helt tilbage til 2010 for at finde ligeså mange nyfødte. …

Ifølge seniorforsker Mogens Nygaard Christoffersen fra VIVE, skyldes de mange babyer en god økonomi.

– Den buldrer derudaf. Det gør, at de unge tør, fordi de har en social og økonomisk sikkerhed, siger han til TV 2.

(Nørrebro Station, 8. september 2014; Foto: Snaphanen)

“Den gruppe af kvinder, der føder lige nu, det er jo dem, der er dem fra slut 80’erne, hvor der blev født nogle store årgange, som så naturligt gør, at vi ser et stigende fødselstal” (Trine Fritzner, Randers Regionshospital)

Oploadet Kl. 11:33 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/97686/trackback

37 Comments »

 1. I foråret ’16 begyndte MSM at fortælle om baby boom. Regn ni måneder baglæns og tænk på motorvejsinvasionen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. januar 2019 @ 11:45

 2. Vestens undergang leveret fra barbarenes livmødre.

  Kommentar by Jake Sorensen — 3. januar 2019 @ 12:14

 3. DET ER NOK mest såkaldte “forskere” fra røde miljøer der har travlt med at bortforklare at en befolkningsudskiftning er sat på skinner af vores landsforræderiske politikere og journalister. Såsnart en marxist, radikal eller nyttig idiot er villig til at bortforklare noget, udnævnes vedkommende til “ekspert”, “forsker”, “professor” eller “analytiker”. Medierne skjuler jo helst alt ved indvandringen, der kan forurolige borgerne. Vi skal jo nødig opdage, at de rødradikale fascister er i gang med endnu et af rødfascismens mange blodige kapitler. Læs “Kommunismens sorte bog”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. januar 2019 @ 13:20

 4. OT: Bare lige en lille fodnote: Er tog-ulykken på Storebælts-broen ikke ret mystisk. Vi får nu af DR oplyst at der kan gå flere måneder før årsagen er opklaret. Hvordan kan stykker fra et passerende modkørende tog dræbe otte passagerer og kvæste 16? Er der i virkeligheden tale om terror?

  Kommentar by tp — 3. januar 2019 @ 14:00

 5. Helt enig, ALEXANDER BEAUMONT 13:20. Det er god gammeldags agitprop (fra russisk agitprop: udøvelse af propaganda for og indoktrinering af den kommunistiske politik i Sovjetunionen også om de afdelinger i partiapparatet der varetog denne virksomhed)

  Som alle andre, der har gidet at sætte sig ind i demografien ved, er antallet af etniske danskere i tilbagegang, fordi danske kvinder ikke føder børn nok til at reproducere sig selv dvs hver etnisk dansk kvinde føder i gns mindre end 1 pige*. Der bliver altså stadig færre og færre danske piger, der der føder for få børn til at opretholde befolkningstallet for etniske danskere. Derfor er den etnisk danske befolkning i demografisk tilbagegang. Vi er i færd med at uddø langsomt.

  Befolkningsudskiftningen betyder imidlertid, at det samlede danske befolkningstal alligevel stiger, fordi den indvandrede befolkning og dens efterkommere – alle overvejende muslimer – i fremtiden vil udgøre en større og større andel af det samlede danske befolkningstal.

  Om ca. 40-50 år vil den oprindelige danske befolkning derfor komme i mindretal. Det er det fødselstallene betyder, men det må vi ikke høre om i medierne.

  *nettoreproduktionstal, inden for demografi antallet af levendefødte piger, som en generation af 1000 kvinder ville bringe til verden i løbet af den fertile alder (15-49 år), hvis kvinderne fødte og døde i overensstemmelse med et givet fertilitets- og dødelighedsniveau i de enkelte aldersklasser.
  ref: Poul Chr. Matthiessen: nettoreproduktionstal i Den Store Danske, Gyldendal. Hentet 2. januar 2019 fra
  http://denstoredanske.dk/index.php?sideId=131210

  Kommentar by A-mad — 3. januar 2019 @ 14:04

 6. Det viser med al rydelighed hvilket forfærdeligt elite-hemmeligt-selskab-styret informationstyranneri der i virkeligheden råder i Lars Judas uLøkkes Danmark. Vores lille åh så frie demokrati er blevet overtaget af onde mennesker, der hader frihed og som nu er i fuld sving med at binde os på hænder, mund og fødder og styrte nationen i grus imens de headbanger til John Lennons Imagine sang.

  Journalister og politikere er vor tids Gullash-baroner der propper os med fordærv og råddenskab!

  De journalister der ikke følger styringsnarrativerne, får hurtigt enden på komedie.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 3. januar 2019 @ 14:08

 7. Der er minimum 25% indvandrede ikke-etnisk danskere i Danmark. Perkere, 3. verden, asiatere, afrikanere og alt deres lorteperkeryngel og deres osv. Hele banden skal ud eller dø, hvis de foretrækker det. Det inkluderer dem alle fra 0 år og opefter. De udgør over halvdelen af de nyfødte, og de skal alle dø eller kastes i gummibåde med destination Tyrkiet

  Kommentar by Jack Nille — 3. januar 2019 @ 14:09

 8. 14:09 Hvis du ser på gaden og sjusser dig frem, så kan du se, at der er mindretal af etniske danskere om en generation (20 år), dvs 2038

  Kommentar by Jack Nille — 3. januar 2019 @ 14:12

 9. Trine Fritzner er ikke korrekt, når hun udtaler dette:

  Den gruppe af kvinder, der føder lige nu, det er jo dem, der er dem fra slut 80’erne, hvor der blev født nogle store årgange, som så naturligt gør, at vi ser et stigende fødselstal, siger Trine Fritzner.

  80’erne havde nogle lave fødselstal med 1983 som det laveste, med lige over 50.000. Det steg op imod 60.000 for at stige yderligere i 90’erne.

  De lave tal skyldes, som rigtig nok nævnt i TV2’s artikel, nedgang i krisetider. 80’erne er ikke for ingenting kaldt fattigfirserne.

  Tallene kan med lidt tålmodighed findes inde på Danmarks Statistiks hjemmeside dst.dk

  Det højeste fødselstal var i øvrigt i 1946 med lidt over 95.000 fødsler. Jeg har i øvrigt brugt tallene for enkeltfødsler. Tvillinge- og flerfødsler gør tallene en smule højere.

  Kommentar by T. H. — 3. januar 2019 @ 14:17

 10. Jeg syntes, at der har været for lidt focus på denne artikel (26.november 2018) fra DF hjemmeside:

  “Tredje-generationsindvandrere skal tælle med i statistikken over indvandrere, mener Dansk Folkeparti. DF vil have regeringen til at nedsætte en arbejdsgruppe, som skal lave ny og mere fyldestgørende opgørelse
  Hvor mange indvandrere og efterkommere af indvandrere findes der i Danmark? 770.397, hvis man tager det seneste officielle tal fra Danmarks Statistik.

  Men spørgsmålet er, om det tal er dækkende? Det mener Dansk Folkeparti ikke. Danmarks Statistik tæller nemlig kun de sidste to generationer med i statistikken, og det er for lidt, mener DF.

  Står det til Dansk Folkeparti, skal tredje generations-indvandrere også tælles med. Gør man det, stiger antallet med ca. 160.000 til 929.666 personer med ”migrations-baggrund”. Det viser en særkørsel, som Danmarks Statistik har lavet for Udlændinge- og integrationsministeriet, på forespørgsel fra Dansk Folkeparti.

  ”Det er væsentligt for samfundsdebatten og for forståelsen af de politiske udfordringer med at håndtere indvandrere og efterkommere, at der er adgang til så fuldstændige og korrekte tal som muligt. At udfordringen med et slag måske er blevet 160.000 personer større, må kalde til eftertanke og på handling,” skriver Dansk Folkeparti i et forslag til folketingsbeslutning. Forslaget går ud på, at regeringen skal nedsætte en arbejdsgruppe, der skal finde ud af, hvordan Danmarks Statistik fremover skal opgøre indvandrer-tallet.”

  Dette tal (929.666 personer) er nok mere retvisende. For sagen er jo, at halvhjernerne stadig henter ægtefælle/fæller fra hjemlandet, eller gifter sig med en herboende. Og i dette tal er ikke regnet dem der er født i et ægteskab, hvor en af forældrene enten er født i DK eller har fået statsborgerskab.
  Ergo, vi har nok langt over 1.000.000 muslimer i DK. I sin nytårstale nævnte Lars Quisling for første gang, at vi måtte vænne os til, at der var over 500.000 muslimer i DK, et helt nyt tal, der ikke før har været fremme, og oveni skal så endda lægges muslimske børn af forældre, der har dansk status.

  Vi danskere er på det groveste blevet underløbet gennem 4-årtier.

  Kommentar by der Adler — 3. januar 2019 @ 14:45

 11. OGSÅ DEN PERVERSE og nærmest hemmelige kommunistiske familie- og skilsmissepolitik medvirker til en skæv og for danskerne dårlig udvikling. Der går ikke 4O-5O år som nogle mener, før vi danskere står med ryggen mod muren. Der er allerede ca. en million migranter i landet, de fylder jo allerede godt op næsten alle steder. Og nu vil V, S, K, R og DF mfl. have endnu mere indvandring. (marokko-aftalen) Allerede om 5-1o år vil mange danskeres situation være desperat. Ja, de “svenske” tilstande er jo allerede begyndt. Ifølge netaviserne er en meget slem situation allerede opstået. Hverdags-terroren ER her, ER ankommet. De gamle medier skjuler alt hvad skjules kan.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. januar 2019 @ 14:53

 12. Det er underligt. Den norske statsminister har også opfordret Nordmændende (kvinderne :-)) til at få flere børn. De fleste herinde ved at det stigende børnefødselstal skyldes den islamiske erobringstaktik med den sociale kontrol over kvinderne, og undertrykkelse genneralt, således at man pr. generation vil føde sig til magten. At præster og andre fra Vesten ikke på nogen måde mentalt angriber denne (modbydelige) religion, men nærmest fatalt holder Deres kæft eller angriber dem som vil forhindre den Islamisk uhumane katastrofe i at brede sig, viser lidt om at nutidens officielle politikere intet har at kritisere datidens leflen for nazismen for.

  Nok om det. Det der er mest underligt er at man i 1970 erne talte ufatteligt meget om overbefolkning på kloden…dengang var vi vist cirka 4,5 milliarder. Der blev sendt præservativer til den 3 verden, og meget andet oplysningsarbejde etc etc etc, og talt imod kvindeundertrykkelse etc etc… Er det 7 milliarder vi er nu? Hvorfor taler vi om en krise, hvis befolkningstallet daler? Er det bare vores egen ego i alderdommen vi tænker på? Hvordan skal fremtidige generationer overleve, hvis de ikke kan flytte til Mars eller andre planeter med den stigende børnefødsel? Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2019 @ 14:59

 13. Prøv at se de svenske børnefødsler:

  Bland inrikes födda har endast 6% av hushållen fler än 2 barn. Enbart 1% som har fler än 3 barn.

  Bland utrikes födda är det 22%. Hela 11% som har fler än 3 barn.

  Huvudsakliga inkomst för 30% av alla 4+ barnfamiljer är bidrag.

  https://twitter.com/hanifbali/status/1080489274846396416

  Kommentar by Snaphanen — 3. januar 2019 @ 15:02

 14. @tp
  Jeg syntes at have læst, at det var en hel togvogn, der blev revet løs og blæst direkte over i modkørende tog?

  Kommentar by K — 3. januar 2019 @ 15:31

 15. Det bliver interessant at høre, hvordan sandheden bliver drejet, når klimamålene ikke kan opfyldes på grund af migranter og deres store fertilitet.

  Kommentar by Menig 442 — 3. januar 2019 @ 15:51

 16. Og til dem, som mener, at alting bare skal privatiseres, og ingen tilskud skal gives, altså ren laissez-faire (USA):https://eand.co/why-america-is-the-worlds-first-poor-rich-country-17f5a8oe444a

  Kommentar by barfbag — 3. januar 2019 @ 16:16

 17. https://eand.co/search?q=umair haque

  Kommentar by barfbag — 3. januar 2019 @ 16:20

 18. TV2 er førende inden for manipulation, udeladelser, løgn og bedrag – de har for længst distanceret DR…DR prøver dog at skjule og camouflere deres forsøg…det gør TV2 slet ikke…de tror vi er så dumme…nåhh ja det er hovedparten af landets befolkning jo også!!!

  Kommentar by Black Watch — 3. januar 2019 @ 16:25

 19. EFTER AT MAROKKO LARS, METTE Frederiksen og Tulle har sagt ja til Merkels fuldstændig vanvittige Marokko-pagt, står vi billedlig talt allerede med ryggen mod muren. Og om kort tid kan det blive bogstavelig talt. Politikerne er åbenlyst helt iskoldt ligeglade med de tusindvis af danskere som allerede er ramt af masseindvandringens kriminalitets-rekorder og barske konsekvenser på velfærds- og sundhedsområderne. At vi kan se frem til hverdagsterror, massakrer og blodbade når Marokko-pagten slår igennem, rager dem åbenbart også en fjer.

  Vi er ved at være i samme situation som svenskerne, englænderne, italienerne, grækerne og de franske, hvad angår indstrømning af utaknemmelige, krævende, agressive, voldelige og fanatiske migranter.
  Og vi vil snart blive udplyndret, terroriseret, lemlæstet, myrdet og udryddet, hvis kursen ikke ændres.

  I de nævnte lande har borgerne forstået at Merkel, Macron, EU, FN og Marokko traktaten vil fylde Europa med elendighed, vanvid, vold og død. Det er jo derfor de gule veste protest-marcherer i over 5O byer.

  (Iøvrigt sendte 15 lande, Ungarn, Polen og Italien osv. afbud til Marokko-mødet. De ville ikke være med i galskaben)(se den korte, 24syv.dk, snaphanen og black pigeon/you tube ang. den seneste udvikling)

  Husk at uddele løbesedler om URIASPOSTEN og andre netaviser der fortæller sandheden om hvad der er ved at ske med Danmark.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. januar 2019 @ 16:50

 20. Løgnepressen slår til igen.

  Kommentar by Winged Hussar — 3. januar 2019 @ 16:57

 21. Den der lever lærer og nu må vi se om Kim Steen og undertegnede Peer, holder stilen til EL, varme, boligstøtte og socialhjælpen forsvinder, efterhånden som der ikke er nok indfødte der kan præstere det kapital det kræver.

  Som en anekdote kan jeg fortælle at jeg et antal gange har set lejere fra varme lande, tænde for alle kogeplader og ovn med åben luge, for at holde varmen i de gratis lejligheder de bor i, bare fordi at der har monterets moderne termostatventiler på elementerne, 21.5 C er kold om man stammer fra Afrika…

  Kommentar by peerpede — 3. januar 2019 @ 17:41

 22. Michael Unna:”hvordan skal fremtidige generationer overleve”

  Frederikshavn kommune tænker, at hvis vi kun snakker om co2, og stiller en masse vindmøller op, så er lykken gjort.

  Kommentar by k. m. — 3. januar 2019 @ 17:44

 23. Foto: For helvede hvor ER de hæslige. Noget af det grimmeste affald verden nogensinde har fostret!
  Og som en steppebrand breder sig hurtige end røde hunde.
  De må være ligeså frastødende de vil; hjemme Afrikas Horn.
  Så skal jeg nok holde mig fra Somalia med min “vom i en kaffeplettet netundertrøje og små sorte Speedos” (as if!)

  Kommentar by White knight — 3. januar 2019 @ 17:48

 24. DANMARK ER VED AT BLIVE BESAT. Af fremmede og fjendtlige hærskarer fra alle mulige afrikanske og arabiske lande. Statsmedisteren Marokko-Lars er ikke bare ligeglad, men en aktiv foregangsmand i at bringe Danmark under fremmed herredømme. Det som i straffeloven defineres som landsforræderi eller højforræderi.

  I 1945 slap Danmark af med den tyske besættelsesmagt, efter fem lange og onde år. Kun pga. frihedskæmpernes indsats blev Danmark af englænderne og amerikanerne betragtet som en allieret nation. Noget som nok var medvirkende til at de engelske styrker gjorde meget for at komme russerne i forkøbet, så vores land ikke blev opslugt af Stalins kamptropper. (som tyskerne næppe ville have overgivet sig til, før efter hårde kampe der kunne have smadret mange store og små byer)

  Lars Quislings valgløfte om straks-stop har vist sig at være kynisk løgn og bedrag. Og hans nye løfter om dit og dat ved dette valg er 97-1OO procent sikkert igen valgflæsk, tom snak eller direkte løgn. Men også Mette Frederiksen, Thulesen Dahl og flere andre politikere fører sig frem med hykleri og skadelig/katastrofal politik.

  Den invasion og besættelse som vi nu er udsat for, kan blive endnu værre og langt værre end den under 2. verdenskrig. Der kommer næppe nogen og befrier os om fem år. Den besættelse som nu er indledt, kan udvikle sig til en evig besættelse. Til terror, guerillakrig/borgerkrig og Danmarks undergang og en etnisk udrensning af vi danskere. For det som vi er udsat for fra de gamle partiers side er det totale svigt og forræderi.

  Både Merkel og Macron beskyldes for landsforræderi, og i begge lande er millioner af borgere i oprør over Marokko-pagten mv.

  Vi lever i spændende tider. 2O19 kan blive Europas og Danmarks skæbneår.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. januar 2019 @ 20:46

 25. #23 White Knight, jeg har det på samme måde. Det ord, som umiddelbart falder mig ind er “væmmelse”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. januar 2019 @ 21:35

 26. Ja, det er yderst lukrativt for Fandens invaderende tropper, at udgyde sit djævleyngel i Danmark. Her får de ligefrem penge for hver og en der avles og deres fødemaskiner kan gå hjemme, på betalt barsel, i årevis og endda få en førtidspension som ekstra bonus. Der stilles end ikke krav til deres egnethed som forældre!

  Og med Lars Løkke Landsforræders underskrift af Migrant Pagten (som HELE folketinget lod ham gøre!!!), SKAL der nu oprettes Hot Spots på migrantruterne, så djævelskabet KLART kan informere sig om, hvilke lande der betaler dem bedst!
  Danmark vil ryge ind på en klar førsteplads og så får vi ikke bare et bølgeskvulp af Fandens invasion (som i 2015 med ca. 10%), men en vedvarende tsunami.

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. januar 2019 @ 23:09

 27. #26 kl. 23.O9: Et indlæg som viser at vores politikere og journalister må være ramt af en farlig virus-sygdom som angriber hjernen og sætter den ud af funktion. Disse politikere vil have at vi skal betale for vores egen undergang, og de er komplet skruppelløse. Velvidende at deres politik vil ende i Danmarks ødelæggelse plus ondskab og massemord. Deres samlede politik er dybt åndssvag/rablende skør/fuldstændig forbryderisk.

  Kommentar by tp — 3. januar 2019 @ 23:25

 28. Hold da helt op. Alle tre burka klædte islam fødemaskiner på et og samme billede. Hvor heldig kan en fotograf være?

  Zinken og hendes lige burde rådne op i et sort hul resten af deres dage.

  Kommentar by Iznogut — 3. januar 2019 @ 23:27

 29. Marokko-Lars er nutidig, men retteligt er det mere passende at kalde ham Taliban-Lars.
  I lighed med araberen fra det muslimske broderskab, som blev hakket i småstykker i Tyrkiet, så har Taliban-Lars og poseret med AK-47 indhyllet i barbar ideologiens sørgelige klædestykker.

  Kommentar by Iznogut — 3. januar 2019 @ 23:30

 30. 14:00 Der er med garanti perkere involveret

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 00:09

 31. #30 Jack, ro på. Det kan lige så godt være, at der er blevet sjusket med at fastgøre traileren på togvognen. At perkerne skulle være i stand til at få den plan til at lykkes, er væsentligt mindre sandsynligt, end at trykforskellen når to hurtigtgående tog passerer hinanden, skulle få den ikke korrekt fastspændte trailer til at gå helt løs. Du overvurderer disse barbarers evner.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. januar 2019 @ 00:23

 32. >16 barfbag
  Du skal naturligvis kunne give alle de tilskud du vil, hvis det er dine egne penge du tilskyder.

  Kommentar by Nielsen — 4. januar 2019 @ 02:37

 33. 00:23 Du har nok ret, har ikke sat mig ind i ulykken

  16:16/02:37
  OT Familieproblemer i Vestlig Civilisation
  Anti Male Bias is Destroying Civilization, 2507
  https://www.youtube.com/watch?v=_JeCRJ2lCF8&feature=youtu.be&t=79

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 07:05

 34. Billede fra sidste fastelavn?

  Kommentar by P — 4. januar 2019 @ 16:23

 35. Nu forlyder det at der kan gå op til et år inden togulykken opklares. Er det fordi det af hensyn til valget skal skjules hvad der egentlig skete?
  Lokomotivet var skadet foran, men togføreren overlevede uden kvæstelser. De otte dødsofrene bagved var så lemlæstede iflg. en avis, at de ikke kunne genkendes. En opbremsning kan vel ikke give så voldsomme skader?
  Hvorfor havde politiet så travlt med at hindre fotografering af toget? (masseuddeling af bøder) Mystikken stiger. Terror?

  Kommentar by tp — 4. januar 2019 @ 22:00

 36. Mine to unge kridhvide og blonde niecer har lige offentliggjort i julen, at de er gravide.

  Umiddelbart en glædelig nyhed, men de stakkels børn må vel vokse op med beskyldninger om, at de er klamme nazier…

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 18:48

 37. Jeg tilbyder mig gerne – uden beregning – som sæddonor til unge blonde og kridhvide ariske valkyrier!

  #jegvilogsåkneppeanahita

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 18:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper