4. januar 2019

Søren Pind: Flygtninge søger Europa, “… netop fordi vi hævder det enkelte menneskes ukrænkelighed”

På Radio24syv er der niche-taleprogrammer med utallige emner. På en gennemsnitlig torsdag er der eksempelvis programmer målrettet multikulturalister, aktionærer, liberal-borgerlige og indvandrere. For det flertal af danskerne, der fastholder nødvendigheden af grænser, og tror på nationalstaten, er der kun at håbe nyhederne (eksempelvis oplæst af Inaam Nabil) kan præge lytterne, for perspektiveringen foregår altid på modstanderens præmisser.

I gårsdagens udgave af Cordua & Steno, kunne man eksempelvis høre Jarl Cordua opridse Dansk Folkeparti og Nye Borgerliges udlændingepolitik, som værende et forsøg på at sætte udlændinge ‘på et godstog eller flyvemaskine’ væk fra Danmark. Hvor enhver form for nationalkonservatisme er skinnerne til Auschwitz, så er der omvendt carte blanche til internationalisterne.

Senere i udsendelsen var tidligere uddannelsesminister Søren Pind i studiet, for at argumentere for ophævelse af Danmarks forsvarsforbehold. Danskerne foragter Trump, og det kunne man udnytte til at fjerne EU-forbehold. Hvis han taler assimilation i dag, så er det Danmarks assmiliation ind i et føderalistisk EU. Han forlod politik, fordi folk er ansvarsløse, og eksempelvis har bragt Trump til magten på ‘et racistisk og menneskehadende budskab’.

Her den afsluttende sekvens, hvor han forklarer at flygtninge kommer til Europa, ‘netop’ på grund af vort overlegne system baseret på liberale værdier.

Søren Pind (Tidl. uddannelsesminister, Venstre): … hvis man kigger ud over Vesten, som i princippet står for demokrati, frihandel, kapitalisme, alt sammen i en forbundethed. Ting som er under et massivt angreb forskellige steder. … Det man må spørge sig selv om, det er hvor man er henne i det her. Støtter man det mest fredelige kontinent i nyere tid, som flygtninge fra hele Verden gerne vil søge og være en del af, netop fordi vi hævder det enkelte menneskes ukrænkelighed, sikkert, i forhold til andre systemer. Eller tror man på det kaos, der bliver tilbudt af diverse stærke mand-kræfter, som jeg personligt opfatter som modbydelige.

(Søren Pind taler for Tænketanken Europa, 27. oktober 2016)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/97697/trackback

56 Comments »

 1. Forbyd den kulturradigale landssviger Søren Pind og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. januar 2019 @ 11:25

 2. Jeg troede Pind havde forladt dansk politik. Det havde han åbenlyst ikke.

  Det er i øvrigt noget forvrøvlet double-speak, han har gang i her. Nogle modsætninger gøres til samme ting og nogle årsager ombyttes med effekter.

  Kommentar by Quark — 4. januar 2019 @ 11:26

 3. …og læg i øvrigt mærke til hvorledes der nu skal manipuleres i retning af en EU-hær. I ved, den hær som var en konspirations-teori som aldrig ville ske.

  Kommentar by Quark — 4. januar 2019 @ 11:30

 4. Liberalisterne Pind, Cordua & Steno. Efter nogle tusinde islamiske mord, forstår de ikke islam. Der skal 100. 000 døde til, før de og Europa vågner (citat Daniel Pipes)

  Kommentar by BB — 4. januar 2019 @ 11:48

 5. Følg pengene! – Hvem aflønner Søren Pind (Læs: Losseplads for forvirret politisk lommefilosofi) – Manden arbejder, helt åbenlyst, for en eller anden obskur EU-falanks – Der selvfølgelig også den mulighed, at den latente sindssygdom, som altid har været han varemærke, nu er brudt ud i fuld flor!?

  Kommentar by T. Flodur — 4. januar 2019 @ 12:06

 6. Det bliver helvede på jord om ikke så længe, men det ved folk herinde jo godt. Utrygheden og mørket samler sig tættere og tættere omkring os, og jeg mærker det helt personligt ved et på få år markant ændret bybillede i den bydel i Kbh, som jeg bor i. Man kalkulerer med ikke at skulle gå 50 meter over i Netto om aftenen.

  Den anden dag stødte jeg på Christianpost.com på en gruopvækkende artikel, som fortæller, at 42 MILLIONER ufødte børn på globalt plan (i USA er der ca 4.000 aborter hver dag, provokerede) er blevet smidt i baby-lokummet – af bekvemmelighedsårsager, ofte skåret i mange stykker. https://www.christianpost.com/news/almost-42-million-abortions-performed-in-2018-more-deaths-than-from-cancer-aids-traffic-accidents.html

  Jeg læste for noget tid siden i aftenposten.no eller vg.no, at en norsk jordemoder er forfærdet over forslag om at få lov til at myrde babyer langt senere, for hun fortalte, at folk så skulle have lov til at sidde med en helt perfekt baby, der var blevet aborteret, og som græd på en bange måde og forsøgte at hive efter vejret! I een time sad jordemoderen og forsøgte at ‘trøste’ og ae den dødsdømte lille baby, som tilsidst holdt op med at trække vejret. Jeg har det stadig dårligt over den historie.

  Det har fået mig til at tænke, at Gud straffer det rådne, dekadente og perverse Vesten, og lader os invadere – måske tifold tallet af myrdede babyer – af brune voldsorgaster, som kommer med død og voldtægt ind over vore grænser. Så fandt jeg denne artikel: http://deadstate.org/christian-radio-host-brown-invasion-of-immigrants-is-gods-punishment-for-abortion/

  Meget sigende navn: “Deadstate”. Den kristne radiovært, Rick Wiles, siger dette: ““Our soil is soaked in baby blood,” Wiles said, referring to abortion.

  “Four thousand babies killed every day, their guts, their intestines, their brains, their blood flushed down the toilet in the baby butcher shops,” he continued, describing how it “goes into the sewer system, carried in the sewer pipes under the city streets, into the sewage system. Our country is soaked in blood and the soil is crying out for justice.”

  Wiles added that for 20 years, he’s been warning that “if we don’t repent, there will be another people brought in that will push us off the land.”

  ““It just hit me in the past week,” he said. “We’ve already been invaded. We’re already being pushed off the land. It’s already happened.”

  “The judgment has been underway for years and we didn’t see it,” he continued. “God is bringing another people in to America and pushing the white Europeans off the land.”

  “We have a brown invasion that has come in,” Wiles declared. “This is the land vomiting the people out.”

  BED af al kraft! Gør som sydafrikanske kristne, som samlede 1.7 mio kristne udenfor JOhannesburg for nogle mdr siden, og bad til Gud for deres land!

  Kommentar by Kuffar — 4. januar 2019 @ 12:19

 7. Muslimerne søger selvfølgelig ikke hertil pga vores friheder, det er en lodret løgn. De søger hertil fordi de kan sidde på deres flade med en invalidepension betalt af de danske skatteydere og uddelt af diktaturet = staten og dets “”folke””repræsentanter”” og fordi i islam er det en af grundpillerne i deres erobringsstrategi, at invadere os, brænde bådene, og derefter slå os ihjel på den ene eller anden måde, som vi alle tydeligt kan se, og som kaldes Hijra.

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 12:20

 8. @T. Flordur 12:06: Da jeg var journaliststuderende ved den ræverøde rotterede DJH i forrige årtusinde havde vi forelæsning i auditoriet med den flæskefede gammelkommunist og Danmarx Radio Jens Olaf Jersild, og hans første og bedste råd til os som kommende journalister var:

  1. Følg pengene
  og
  2. Kend reglerne

  hvorefter han satte sin fede røv i stolen og plantede sine beskidte sko op på bordet og tændte en cigaret lige der i auditoriet.

  Jersilds røgfyldte trumf var, at godt nok var det meste af DJH røgfrit område, men dels var der ingen synlig skiltning mod rygning inde i DJHs auditorium, og dels var der ikke en eneste nedkrevet sanktion mod at tænde en cigaret i auditoriet.

  True story.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. januar 2019 @ 12:26

 9. Kapitalisme har vi ikke set noget til siden begyndelse af det 20. århundrede. Vi har ikke noget der minder om kapitalisme i Danmark. Vi har oligarki, diktatur, blandingsøkonomi med overvægt mod kommunistisk/socialistisk planøkonomi. Dybest set har vi et overordnet fascistisk monopoldannende gangstersyndikat (EU), som kører Europa, som en nazistisk føderation.

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 12:26

 10. Danmarx Radio DDR vrag

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. januar 2019 @ 12:27

 11. Søren Pind har knald i låget, ganske enkelt. Han er kultur-radikal, selvom han længe har ladet som om han var borgerlig. De udmeldinger han kommer med, de holdninger han har, er hensynsløse og skadelige for Danmark og danskerne. Men europaternes “tænketank” (læs propaganda-kontor) Europa og de gamle medier vil selvfølgelig gerne dyrke denne nar, som er uden forbehold overfor at lægge Danmark ind under alt hvad Merkel og EU finder på.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. januar 2019 @ 12:33

 12. Der er nok nogle, der søger hertil pga. frihedsrettigheder. Men det er så vidt ligegyldigt, da det for længst hsr vist sig, at de fleste ikke har evnerne eller viljen til at indgå i sådan et samfund, og dermed ødelægger det, der har tager århundreder at bygge op. Den muslimske kultur har intet egenansvar eller frihed til den enkelte. De færdes og lever sammen i store grupper, dels for at skræmme ud af til, og indtage det offentlige rum, dels for disciplinere indad, Mennesker, der opfatter sig selv som individer, og hævder sin individualitet, er uforståelige for dem. De kan måske godt være alene en kort stund, men så er de i princippet ude i fjendeland lige da. Ude på danskerveje og i danskerkvarterer. Politikere som Søren Pind taler i koder og i tåger. Det han mener i virkeligheden er: jeg kan slet ikke forholde mig til, at der mennesker, der ikke er som mig, med min tro på, at mine frihedsrettigheder er universielke, så derfor er der kun en grund til, at de kommer her, og det er fordi de vil være som mig.

  Kommentar by Uno — 4. januar 2019 @ 12:48

 13. Der er så mange ting galt med det hr. Pind siger. Det er ikke muligt at være så ignorant, så jeg holder på ideen om at EU fylder hans konto med penge.

  Menes der virkeligt at muslimer er liberale og støtter individets rettigheder? Den lader vi stå lidt tror jeg …

  Hvad fanden er ‘mand-kræfter’? Er hr. Pind ikke selv en mand?

  Og den der med at vi hævder individets ukrænkelighed i europa, det er da også ved at være ovre snart.

  Nu har vi fået dit bedste hr. Pind. Vi har ikke lyst til at høre dit værste.

  Kommentar by Realist — 4. januar 2019 @ 12:50

 14. Hvorfor tror I Kina går ind i et rum eventyr og begynder at udforske månen?
  Bliver det dem der erobrer månen og skaber en ny verden deroppe, fordi de ved at “den blå planet” snart er ødelagt af Islam

  Kommentar by k. m. — 4. januar 2019 @ 13:12

 15. Jeg tror på den lov og orden og grænsemur, som Trump bygger op = Orden og civilisation = Vestlig kultur, mens jeg selvfølgelig ikke tror på globalisterne = islam, marxisme, diktatur, fascisme, socialisme, kommunisme og liberalisme, som alle er kollektivistiske globalistiske ideologier, som i fællesskab handler satanistisk og siden 2. verdenskrig har gjort alt for at ødelægge vores nationer, og som ikke er i stand til at hævde individdets ukrænkelighed, og som alle er kollektivistiske drømme om verdensherredømmet og er diktatur for de rigeste, vendt mod befolkningerne, som alle af samtlige satanister betragtes som slaver, som de ønsker at udrydde, som de undergaver hver eneste dag, som de er fuprepræsentanter for, og alle ideologier, som jeg finder ekstreme, modbydelige og ligeså vanvittige som hans vanvittighed Søren Vatpik, som er en elendig propagandist, elendig tænker, elendig til alting og et tydeligt bevis for Danmarks kommunistiske tilstand.

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 13:12

 16. Har lige hørt radioavisen plus snakken med Tullesen fra DF, på P1. Radioavisen var som sædvanlig ude med noget propaganda om at danskerne var begejstrede for EU, og at de ikke ønskede flere folkeafstemninger vedr. EU. Der var også praleri om at den genindførte grænsekontrol havde været fantastisk effektiv. Selvom sandheden er at grænsen på lange strækninger er hullet som en si, fordi kilometerlange strækninger ligger hen uden bevogtning.

  Tullesen viste i sin direkte snak at han er blevet en rigtig typisk og selvtilfreds levebrødspolitiker. Snakken om et “paradigmeskift” var bluff kom det frem. DFs og Tullesens accept af Marokko-pagten blev ikke nævnt med eet ord. Men det er jo en accept som afslører at DF og Tullesen ikke længere forsvarer danskerne mod masseindvandring, men tværtimod er med på at invasionen og indvandringen skal accelereres, plus at der skal indføres CENSUR af al kritisk debat.

  DF og Tullesen står efterhånden for så ynkelige, slappe, slatne og totalitære holdninger, at troværdigheden er ved at være væk. Der snakkes og snakkes, men i realiteten står man kun for kosmetisk blændværk og nogle småjusteringer, der ikke vil ændre ret meget. Og Marokko-pagten er et DØDSSTØD mod Danmarks demokrati, økonomi, fred og sikkerhed. Hvorfor har DF dog accepteret denne vanvittige og katastrofale pagt?? (se black pigeon/you tube om Merkel, Marakech og protesterne i Frankrig, Belgien Ungarn, Polen og England osv.)

  Kommentar by Ole Jensen — 4. januar 2019 @ 13:20

 17. Søren bliver en Pind til Danmarks ligkiste.

  Kommentar by White knight — 4. januar 2019 @ 13:28

 18. TULLESEN EFTERPLAPREDE også de radikales vrøvl om at de kulturfremmede som søger til Dammark, kun rejser herop på grund af krig og forfølgelse. Sandheden er jo at når de strømmer herop fra Afrika, Pakistan og Arabien, er det først og fremmest på grund af Christiansborgs røde, forræderiske og pladderhumanistiske politik, som forsyner indvandrerne med livsvarig forsørgelse, gratis boliger, gratis lægehjælp, gratis skolegang, ekstra ydelser og førtidspensioner osv. og større rettigheder end danskerne fra dag 1.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. januar 2019 @ 13:31

 19. Hvad blev der af “Three strikes and you are out”-Pind??
  En yngre Søren Pinds valg slogan (vendt mod vanekriminelle) da han slog sine folder i Københavns Borgerrepræsentation.

  Men der var selvfølgelig dengang, da han endnu var ung og idealistisk. Nu er han endt i excellence uniform med sovsekande på hovedet -figursyet for at holde tykmavsen på plads. Sic transit gloria mundi!

  Kommentar by MKM — 4. januar 2019 @ 13:36

 20. @MKM 13:36: Præcis. Hellige Fader, således forgår verdens herlighed.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. januar 2019 @ 13:40

 21. 13:12 Kineserne modtog to troppetransportskibe fuld af Syriske flygtninge fra Erdogan, som de nu bruger til at høste organer fra.

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 13:42

 22. Rødfascisterne havde ret, Ællebællemand, Bertel Bims, Brian Mikkelsen og Søren Pind er bindegale

  Kommentar by Træt — 4. januar 2019 @ 13:43

 23. Han er ligeså spejlblank som issen på vores justitsbøsse. Og dét siger jo en del.
  Sidstnævnte bløddyr, har lige udstillet en naivitet af bibelske dimensioner. Ved “at være rystet over” et skriv og hensigtserklæring fra Hizb ut prutte rutte rutte rut om, at forhindre al integration af slammet i landet.
  En sådan “Johnny come lately” udstillen, ville jeg være gået meget stille med dørene om. Manden er jo imbecil. Har han først opdaget nu, at al snak om vellykket integration af slammet er en illusion og “non starter”?
  Men det er jo før set, at dem der trækker i trådene, anbringer de rene tosser på positioner, hvor de ikke aner en Pind(dér var han igen!) om hvad der foregår.
  En stærk leder, omgiver sig med stærke medarbejdere.
  En svag leder omgiver sig med rene nul bon’er, for derigennem at fremstå genial.
  I de blindes rige(der var han Søren’me igen igen) er den eenøjede konge.

  Kommentar by White knight — 4. januar 2019 @ 13:59

 24. Hvad er det i grunden, at der bliver tilbudt af stærke mand-kræfter? At få halsen skåret over?

  Kommentar by Menig 442 — 4. januar 2019 @ 14:38

 25. #24 tror bare at det er Orange Man Bad. Husk på hvem Søren Vatpiks publikum er.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. januar 2019 @ 14:55

 26. Det er flot at sige, at Thulesen har accepteret Marrakesh-erklæringen:

  https://danskfolkeparti.dk/fns-marrakech-erklaering-kaere-regering-lad-vaere-med-at-underskrive-den/

  Hvis Løkke havde spurgt Folketinget om dets mening, havde DF naturligvis stemt imod.

  Kommentar by Gunnar Biering — 4. januar 2019 @ 14:55

 27. OT, men apropos Orange Man Bad:

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/i-december-blev-der-skabt-312.000-jobs-i-usa/7461488

  Forventningen var under 200.000…

  Antallet af sorte i beskæftigelse er det højeste nogensinde.
  Ingen nye krige siden Orange Man tiltrådte sin stilling for to år siden
  Nordkoreas væmmelig lille diktator er blevet til at tale med.

  Men hvad med den 3. Verdenskrig, som vi var blevet lovet, når Literally Hitler kom til magten?

  Klart at De Anstændige hader ham.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. januar 2019 @ 15:05

 28. Det skal såmænd nok lykkes ham at få bygget Messias Hussein Obamas mur. Og så er det også galt 😁

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. januar 2019 @ 15:07

 29. 14:55 DF = Kontrolleret opposition. Hvis DF var anti-Venstre, som jo er satanister, så stemte de vel ikke for deres finanslove osv ..?

  Kommentar by Jack Nille — 4. januar 2019 @ 15:09

 30. Søren Pind skriver nu fast i Berlingske. Sidst om 2019 forhåbentlig bringer en folkelig revolution, fordi der er mere bureaukrati end demokrati i folketinget. Jeg skrev tilbage om dette og bad Søren Pind komme mere ind på hvordan denne revolution skulle foregå. Mit læsebrev kom ikke i, sådan er det nu hver gang efterhånden, men Berlingske har også fået en ny debatredaktør. Det mærkes tydeligt.

  Kommentar by IES — 4. januar 2019 @ 15:40

 31. Søren Pind taler altid, som han får betaling for. Intet nyt under solen, når gigoloen blaprer løs, uden hold i virkeligheden.

  Besætterne søger mod Danmark for at udbrede islam, erobre og plyndre. Vold, voldtægt, plyndringer og armod følger i kølvandet.
  Pinden-i-øjet ser intet, hører intet og siger intet. Kun, hvis sandheden ytres, så er han klar, parat til nedgøre budbringeren.

  Kommentar by Iznogut — 4. januar 2019 @ 15:47

 32. Tentaklerne fra de radikale lader ikke deres moderparti stå alene; alle som en udviser en IQ, der harmonerer med Fandens trofaste følgere (iSlammet) og da “lige børn leger bedst”, er det naturligvis også dette djævelskab de, med ALLE midler, vil have til landet. På vore bekostning naturligvis, for her har de radikale og deres tentakler også stor overensstemmelse med tilbederne af Fandens religion; arbejde er noget andre skal, for at vi kan leve af tvangsskatten.

  Jeg forsager djævelen og alle hans gerninger og al hans væsen!
  Jeg forsager hans tilhængere og afskyer hans nyttige idioter og foragter enhver der tjener penge derpå!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 4. januar 2019 @ 15:48

 33. Hvis Søren vatpind lærte de lande, de her ” flygtninge ” kommer fra at “hævde det enkelte menneskes ukrænkelighed” kunne mange problemer være løst, lang tid før de opstår.

  Så langt har han vel ikke tænkt!

  Kommentar by Santor — 4. januar 2019 @ 16:10

 34. DF burde være gået på barrikaderne for at hindre tilslutningen til pagten. De burde have protesteret kraftigt med store annoncer, de burde have fortalt Marokko Lars/Pol Pot Lars at han ville få et mistillids votum hvis han skrev under. I stedet nøjedes de med en stille forkølet mumlen om at de sådan set var modstandere af traktaten.

  Jeg giver efterhånden ikke fem øre for DF og Tullesen. De er skuespillere, hyklere og blålys ligesom de øvrige pampere.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. januar 2019 @ 16:18

 35. Siger igen, luk foderbrættet.
  Lad asyl tosserne selv betale for dem. Læger uden begrænsninger og bløde kors ditto.
  Og så hjemsendelse.

  Kommentar by P — 4. januar 2019 @ 16:20

 36. I rødfascisternes store forbillede og foregangsland, Sverige, har femifascister og uduelige/forrykte kommunist-politikere gennem de sidste ti-femten år lagt op til kaos, fattigdom, gangstervælde, massedød og folkemord. Og “festen” er begyndt derovre.

  Den politik som V, K, LA, S, R og DF praktiserer, viser at de synes at også Danmark skal afrikaniseres, islamiseres og gøres til et fallitbo med “svenske” tilstande. Snart vil den store “fest” også gå i gang herhjemme.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. januar 2019 @ 16:45

 37. Nogen medier skriver i dag, at 60-70% danskere går ind for EU.
  Mange er sikkert skræmt af den kaotiske brexit-forhandling, men det er jo EU som bevidst har saboteret Englands muligheder for en anstændig udtræden.

  Jeg er sikker på EU ledelsen forventede et sammenbrud i England, så de var nødt til at annullere folkeafstemningen, og vende tilbage til EU. Det er mafia-metoder af værste skuffe.

  Mon opbakningen til EU er så overvældende som aviserne siger? jeg gætter på det er endnu en fake-news undersøgelse.

  Kommentar by k.m. — 4. januar 2019 @ 17:13

 38. Desværre er der mange, som ikke forstår, at nutidens kulturkamp står mellem de liberale og de nationalkonservative.

  Jeg kan kun opfordre til, at kommenatarsporet strammer op.

  Det handler ikke om de røde mod de blå.

  Det handler om internationale liberale mod nationale konservative.

  Prøv at bruge hjernen …

  Kommentar by np — 4. januar 2019 @ 17:28

 39. Ja, det vrimler med falske undersøgelser, tal og statistikker.

  Når Pind påstår at Chrborg og systemet hævder det enkelte menneskes ukrænkelighed, er det en stor løgn. Tværtimod krænker partierne det danske folk igen og igen……. og utallige danskeres MR.

  Det er som når grundloven fastslår at boligen er ukrænkelig. Politikerne har siden lavet over 5OO undtagelser, hvor den alligevel ikke er ukrænkelig.

  Danmark er nu et samfund hvor danskerne diskrimineres så groft, at de er gjort til 3. og 5.klasses borgere i deres eget land.

  Kommentar by Bent Nielsen — 4. januar 2019 @ 17:38

 40. FARVEL DIT MØGBESKIDT PERKERSVIN….!!!!! OG BLIV VÆK FRA KONGERIGET DANMARK I AL FREMTID!
  Den terrordømte Said Mansour er netop blevet bragt ombord på et fly mod Marokko.

  Den terrordømte og marokkansk-fødte Said Mansour bliver i dette øjeblik sendt ud af Danmark og til Marokko, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. januar 2019 @ 17:53

 41. Han kan jo bare rejse ind i landet igen. Hvad skulle forhindre det?

  Jeg har selv oplevet at ankomme til Kastrup og se somalierne foran mig gå igennem paskontrollen, uden at skulle fremvise pas. Da det blev min tur, kiggede kontrolløren i mit pas, derefter på mig. Så i passet igen, derefter på mig, og med en sur mine gav han mig passet tilbage. For en god ordens skyld, skal det siges at jeg havde været på arbejde, hvor man ikke sender usoignerede, sjuskede personer hen. Jeg er en pæn nordeuropæer.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. januar 2019 @ 18:05

 42. @ 23 White knight

  Fint formuleret “knægt”, det er så utroligt, hvor mange gange de såkaldte politikere bliver “rystet.” Omgiver de sig med tåber? Har de virkelig ikke den mest elementære viden om islam!

  Den såkaldte justitsbøsse, er s´gu ligeså blank ang. islam, som sin egen isse. For et par år siden, det var vist “Hvem vil være millionær” hvor de to “orakler Mogensen + Christiansen, begge tidligere rådgivere for en statsminister, ikke anede hvad Halal/haram stod for! Så jog, der er plads til forbedringer, især i de ledende lag. De aner intet om, de konsekvenser der halsløse gerninger er skyld i.

  Kommentar by der Adler — 4. januar 2019 @ 18:40

 43. Fra Den Store Hukommelse:

  ”-det tåbeligste, Danmark nogensinde har gjort, var at indføre indvandrerstoppet.”
  (Søren Pind, (V), tidligere Teknik borgmester i København/tidligere minister, Jyllands Posten 7.3.2000).

  ”De har jo fået ret, de mennesker, der for 20 år siden advarede om, hvilken udvikling vi havde åbnet for med vores udlændingepolitik: Sune Dalgård, Helle Merete Brix, Søren Krarup, og hvad de ellers hed, de mennesker, der fyldte Jyllands-Postens spalter med advarsler. De er blevet forhånet og latterliggjort og stigmatiseret – jeg må indrømme, at jeg selv har været med til det – men de fik ret.”
  (Søren Pind, (V) i Weekendavisen 7.3.2008, s.2.

  ”Krig mod islam? Mod Malala? Mod Muhammed Ali? Mod Ole Wøhlers Olsen? Mod 2 mia.mennesker? Er folk rigtige kloge? Jo, nok krig mod islamistiske fanatikere med alle demokratiets våben. Men s.. da ikke mod en hel religion.”
  (Søren Pind, (V), MF, udenrigsfører, om reaktionen mod muslimer efter terrorangrebet mod Charlie Hedbo på Facebook og Jyllands-Posten 9.1.2015 ”Indland”s.2 ”Sagt og Skrevet.”

  ” Vi er i krig med en dødskult, ikke islam. For ”Bliver det til krig med islam, slutter den aldrig”.
  (Søren Pind, (V), Justitsminister, efter terroraktionen i Nice 14.7.2016 på sin Facebook-opdatering 15.7. 2016 og Snaphanen, 16.7.2016, samt Uriasposten 18.7.2016).

  ”Jeg har tænkt mig at Danmark skal bygge en månestation hvor flygtninge kan søge asyl og vente. Der er heller ikke nogen, man skal spørge. Må jeg også kalde det et oplæg og komme i medierne?”
  (Søren Pind, (V), MF, på Twitter 14.02.2018 i anledning af Socialdemokratiets udspil på flygtninge området).

  ” Vi har set, hvad feje populistiske bevægelser har at byde på. En mageløs afstumpethed. Utryghed
  og opsplitning. Et mørke der føder på angst.”
  (Søren Pind, (V), fhv MF og minister i Berlingske Tidende ”Opinion” 2.sek.01.09.2018 s.15 og Uriasposten 03.09.2018).

  Kommentar by der Adler — 4. januar 2019 @ 18:42

 44. Skide være med hvad de siger:
  De er quislinger. De skal uskadeliggøres, og det bliver de..
  Fransk klovn og sheriff, hahaha hvor er de latterlige.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. januar 2019 @ 19:24

 45. Der har aldrig været andet end korrupte eller hjernedøde radikale/røde grunde til at lade hundredtusinder af afrikanere og arabere flytte ind i Danmark, til evig forsørgelse og til alvorlig skade for danskerne.

  Det er også korruption og rødfeministisk dumhed der har etableret en familie- og skilsmisse-politik som splitter familierne, piner og skader børnene og er fjendtlig, undertrykkende og tyrannisk overfor mændene.

  Kommentar by Bent Nielsen — 4. januar 2019 @ 19:43

 46. ævl. Flygtninge søger imod Europa fordi de har et bedre velfærdssystem eller for at -erobre- det med Islamisk tankegang, hvilket tillægges også i første argument i erobringsstrategien. Dernæst også fordi den islamiske tankegang har ødelagt det totalt fra det som de flygter fra.

  Kommentar by Michael Unna — 4. januar 2019 @ 19:43

 47. Der Adler 18:40.
  Takker!
  I forlængelse af det du skriver 18:42:
  Det jubelnaren Pind ikke fatter er, at det vil akkurat som 30’ernes Tyskland.
  Gætter på Pinden ville have sagt akkurat det samme i ’35; man kan ikke lægge et helt folk for had, fordi der findes en lille skare fanatiske nazister.
  Men som sidst i ’30erne fik de få de mange/ alle til at rette ind og trampe i takt.
  Det samme vil ske med “religionen” i-Slam. Der er såmænd ikke den store forskel på dé to -ismer.
  Alle de venlige, smilende, “nyttige” muhammedanere smiler netop, fordi det går deres vej – med naive blinde tosser som Pind. Og resten er så hjernevaskede og skræmte for ikke at få f!sse at de alene derfor følger trop, når blot de bliver truet lidt til fredagsbønnen.
  Men som det fremgår af historien, er der en bred elastik i vatPindens opfattelsesevne og erkendelser.
  Om 8 år vil han være på omgangshøjde med den nuværende virkelighed.
  Beklager Søren Blind, vi har ikke tid at vente.

  Kommentar by White knight — 4. januar 2019 @ 19:47

 48. Dem som kalder sig liberale eller radikale, er i mange tilfælde kommunister/rødfascister, som foragter det nationale og tilbeder det internationale. (= nul logik)

  Kommentar by Bent Nielsen — 4. januar 2019 @ 21:27

 49. Søren Pind er en opblæst tåbe. Ikke uden grund er han venstrefløjens yndlingsborgerlige. Men hvad gør en sådan figur i de borgerliges rækker. Han er et eksempel på den råd og skurv der har inficeret de gamle, udlevede borgerlige partier. De sidder fast i fortidig vanetænkning og er ude af stand til at håndtere nutidens trusler. Hvad hjælper deres floskler om frihed og tolerance, når vi angribes af en fremmed intolerant kultur, som vil overtage vores velstand og underlægge os deres middelalderkultur.

  Kommentar by JC — 5. januar 2019 @ 00:29

 50. ..Og hans latterlige kostume;
  Kong Pind.. hahaha

  Kommentar by Hul igennem? — 5. januar 2019 @ 01:05

 51. Pind og Cordua er nære private venner – blev det deklareret i udsendelsen?

  Venskabet går vist helt tilbage til noget barndom på Bornholm.

  Søren Pind er en i særklasse stor nar!

  Og jo, Cordua, vi kan og skal sende islams besættelsestropper ud! Pas eller ej.

  Kommentar by Polka — 5. januar 2019 @ 01:34

 52. Hvad der end trækker muslimerne til DK, så er vi ikke interesserede i at yde god service. Ud med pakket.

  Kommentar by Winged Hussar — 5. januar 2019 @ 08:53

 53. I øvrigt har der ikke været nogle Hussein/Killery krige i 2 år at flygte fra, så Pinden-i-øjet bør nok benævne negrene og muhammedanerne som migrater.

  Fjols.

  Kommentar by Iznogut — 5. januar 2019 @ 11:21

 54. Per Henrik Rasmussen = Søren Pind

  Kommentar by Revisoren — 5. januar 2019 @ 18:30

 55. Jeg tror sgu at den kulturradikale Pind går efter at blive den næste Generaldirektør i Danmarks Radio.

  Den totalt uduelige Rørbye Rønn bliver formentlig snart smidt på møddingen, og så er glasøjet klar til at overtage pamperstillingen…

  Kommentar by Revisoren — 6. januar 2019 @ 11:10

 56. Da Søren Pind rejste rundt i USA med Jakob Holdt, viste han sig som udpræget Obamatilbeder.

  ->51: Pind er født i Herning men student fra Bornholm.

  Kommentar by Hodja — 6. januar 2019 @ 19:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper