7. januar 2019

Ugens argument for fri indvandring: Femårigt barn af udviste arabere er glad for kartofler… og broccoli

Det Røde Felt på Radio24syv havde i dag forholdene på Udrejsecenter Sjælsmark som emne. Lars Trier Mogensens tvangstanke var, at danskerne (nu) havde fået nok af den inhumane udlændingepolitik, og gæst i studiet var utilfredse socialdemokrater og en talsmand for Bedsteforældre for Asyl. Der burde komme en anstændigheds- eller ordentlighedsalliance, for som bedstemoderen sagde, ‘med mindre man vil slå dem ihjel’, så bliver de her.

Socialdemokratiske Mette Gjerskov ville have at de udviste, selv kunne lave mad, hvad i praksis vil betyde de også skulle have eget kostbudget – noget der helt sikkert, vil give anledning til en diskussion om størrelsen af samme. Herefter vil de gå efter boligforholdene. Alt i alt, en velsmurt glidebane mod nationalstatens endeligt.

I fredags demonstrerede segmentet imod grænsekontrol, og her i valgåret, må man forvente venstredrejede aktivister/journalister skruer op for den fortløbende holdningsmassage for åbne grænser. Game on.

Fra JP.dk – Femårig dreng på Sjælsmark blev nægtet kartofler – men så trådte lokalsamfundet til.

“De senere dage er udrejsecenter Sjælsmark i Nordsjælland igen blevet genstand for stor diskussion, efter at en femårig dreng blev nægtet en portion grøntsager på centeret.

Drengen, som bor med sin familie på udrejsecentret, bad i centrets cafeteria om at få en kogt kartoffel og noget broccoli at spise, men det kunne ikke lade sig gøre, fordi grøntsagerne alene bliver lavet til centerets børn under tre år. I stedet fik den femårige banan og salat.

Noget, der gav ramaskrig blandt modstandere af udrejsecentret.

Men nu er foreningen ‘Sjælsmarks Venner’ trådt til og har givet drengen en stor portion kartofler og broccoli. Foreningen skriver i et opslag på Facebook, at drengen lørdag fik overbragt maden.

‘Han blev glad,’ lyder det fra foreningen…”

(Broccoli-glad dreng set hos ‘Sjælsmarks Venner’ på Facebook, 5. januar 2019)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/97774/trackback

55 Comments »

 1. Løsningen på det jammer er ligetil: Servér kun svinekød og grøntsager svitset i svinefedt. Så skal de nasserøve, som ingen ret – og jeg gentager: INGEN RET – har til at leve i Danmark, nok forlade landet helt frivilligt. Den der betaler for musikken bestemmer hvad der skal spilles.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. januar 2019 @ 14:07

 2. Man burde vise et billede af de super-glade egohumanister også.

  Kommentar by Al — 7. januar 2019 @ 14:14

 3. Problemet med grænsekontrollen er at den tilsyneladende virker. Ikke så effektivt som den kunne, men dog noget i den rigtige retning. Se f. eks. JP.dk 4.1 6144 personer afvist. Det betyder jo kriminalitet undgået. Derfor er den en torn i øjet på dem der hader Danmark.

  Kommentar by JMR HH Jr — 7. januar 2019 @ 14:18

 4. Han er sikkert også glad for dyr…. og går selv i seng… og børster selv tænder, slår altid brædtet opg og tisser aldrig på gulvet og gør altid som far og mor siger….

  Kommentar by redneck — 7. januar 2019 @ 14:26

 5. Jeg hader,Sjælsmarks Venner.

  Kommentar by Ewing — 7. januar 2019 @ 14:34

 6. Væmligboerne har intet til overs til det danske Danmark. De er foragtelige. Og nej Hr. Snusk, de skal ikke have serveret andet end billetten direkte ud af Danmark, med formaning om at de kommer til at tilbringe 50 år i fængsel, hvis de viser sig igen.

  Kommentar by Nielsen — 7. januar 2019 @ 14:37

 7. LTM udnævnte sig selv og dem der deler hans mening som ‘de voksne’…implicit at alle os andre er umodne og barnagtige. Det er sgu da dig Lars som står og tramper i jorden mens du skriger som en femårig at verden skal være som du vil.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 7. januar 2019 @ 14:40

 8. Nielsen, børnene skal vel ikke sultes fordi deres forældre er nogle ansvarsløse nasserøve?

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. januar 2019 @ 14:47

 9. … uansvarlige nasserøve.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. januar 2019 @ 14:48

 10. Væmligbedstemoderen er jo helt på linie med vor statsminister, de bliver her. Skulle nogen begynde, at nakke dem der har været mest ondskabsfulde mod danskerne, så vil de hurtig blive pågrebet af ordensmagten. Modsat i indvandrermiljøet så vil politiet få stor hjælp af danskerne i opklaringsarbejdet.

  Kommentar by Menig 442 — 7. januar 2019 @ 15:13

 11. MAN SKULLE SNART TRO at vi lever i de sidste tider. Der synes ikke at være nogen ende på galskaben, ondskaben og den hjernedøde propaganda.

  En blogger skriver at kommunisterne (de radikale, femi-fascisterne og de falske borgerlige) er en slags satanister, og det begynder faktisk at se sådan ud. De ønsker helt klart at ruinere og ødelægge Danmark, for det bliver da resultatet hvis indstrømningen af analfabeter, barbarer, islamister og sociale tilfælde fortsætter. Og antallet af overfaldne, knivstukne, voldtagne og myrdede danskere vil stige og stige, hvis invasionen af agressive, utaknemmelige, krævende, stridbare og umedgørlige kulturfremmede ikke stoppes. Men det gider de radikale “humanister” ikke tænke på. For de er ligeglade med danskerne, deres egne. Ja, de ønsker os vel nærmest udryddet.

  Og den invasion og besættelse af Danmark som de gamle partier går ind for, er jo ikke det eneste bagholdsangreb eller forræderi mod vi danskere. Se hvordan Chrborg har smadret løs på vores sundhedsvæsen, velfærd, postvæsen, forsvar, politi, skolevæsen og meget mere. Og også vores demokrati, fædreland, familieværdier, ytringsfrihed, privatliv, boligsituation, personlige frihed og økonomi og de ældres og mange andres livskvalitet har de travlt med at undergrave. Og nu vil de også bruge milliarder på at få tusinder af gode boliger nedrevet.

  Det fantastiske svineri med vores penge, borgerretigheder og MR bliver bare værre og værre. Og nu vil Venstre, K, S, R og DF osv. så have endnu flere hundredtusinder migranter til at slå sig ned i Danmark. (Marrakech-traktaten!)

  Det er ikke bare dumhed og frækhed. Det ligner organiseret idioti og fascistisk ondskab til forveksling. Og det kan ende i terror og blodbade ligesom i Sverige.

  (læs “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”. Læs overlæge Niels Høibys bøger om skruppelløs og dødbringende behandling af patienter. Læs om mørklægningsloven, sundhedsplatformen og sundhedsstyrelsens svigt. Læs “Kriminaliteten er eksploderet”)

  Kommentar by Ole Jensen — 7. januar 2019 @ 15:30

 12. On topic:
  Nå.

  Off topic:

  Ekstrabladet kan rapportere:

  https://www.bt.dk/samfund/prisbeloennet-direktoer-lagde-hus-til-rockerfest-150-gram-kokain-og-skarpladt

  Direktøren hedder Jan Elving og er ejer af Øens Murerfirma. Ja det Øens Murerfirma! Tænk Anna Mee Allerslev.

  Han påstår at han ingen forbindelser har til HA, men hvis man kender lidt til miljøet, ved man at der ikke findes tilfældigheder.

  Kommentar by Realist — 7. januar 2019 @ 15:35

 13. https://www.avisen.dk/top-rapport-anna-mee-fik-lavet-arbejde-for-468000_496580.aspx

  Hmmm. Mon Jan er korrupt??????

  Kommentar by Realist — 7. januar 2019 @ 15:37

 14. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/raketter-og-dans-paa-alteret-unge-begik-groft-haervaerk-mod-kirke/7463534

  Når musen er ude, danser…….

  Kommentar by P — 7. januar 2019 @ 16:27

 15. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158021425548294&id=12860228293
  Video fra køkkenet på Sjælsmark. Hvorfor filmer faderen med noget der ligner skjult kamera? Har han tidligere været provokerende? og nu filmer for at kunne spille offerkortet

  Kommentar by k. m. — 7. januar 2019 @ 16:31

 16. Danske journalister er et sentimentalt folkefærd. Ikke underligt det hele sejler

  Kommentar by BB — 7. januar 2019 @ 16:52

 17. Jeg har lige læst bogen: Der Var Et Yndigt Land af Camre, Hasselbalch og Hedegaard (2014).

  Alt er gået som de skriver – og nu bare meget værre!!!

  Der er ikke sket en skid og et paradigmeskifte er overhovedet ikke på vej – Landets borgere vil hellere udslette sig selv, end tage sig af problemerne.

  Alle de skyldige, som vi alle ved hvem er, ødelægger landet bevidst med vilje og fuldt overlæg.

  30-40 år er gået og man ved hvad der er galt eller kan indhente den fornødne viden – og alligevel fortsætter man.

  Kommentar by Black Watch — 7. januar 2019 @ 17:00

 18. …HURRAAAAE for Själsmarks Venner! nyttige Idioter!
  SIAD.
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. januar 2019 @ 17:31

 19. Regler er regler, hvad er der galt i at fortælle knægten at han ikke kan få det ene, men kan få det andet. Spis hvad der kommer på bordet hvalp. Det er et rent mediestunt.

  Kommentar by Flaskeposten — 7. januar 2019 @ 17:33

 20. Vestens undergang kommer ikke i form af islams sejrrige tropper der stormer Europa. Den kommer i form af tudekællinger (m/k) som skriger: “BØRNENE, BØRNENE, SÅ TÆNK DOG PÅ BØRNENE”

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 7. januar 2019 @ 17:42

 21. Det forekommer mig, at den sag siger en hel del mere.

  Det er velkendt, at arabiske drenge opdrages til, at de har ret til alt, hvad de peger på. Og resultatet er, at man får nogle spolerede drenge, der reagerer aggressivt, hvis de ikke får deres vilje her og nu. Et stort problem i skoler og på gaderne.

  Omvendt har vi det danske personale i cafeteriaet, der selvfølgelig håndhæver almindelige husregler for dit og dat – det som alle børn har så hårdt brug for for at blive socialiseret på en normal måde.

  Men kodyl-tåberne ‘Sjælsmarks Venner’ undergraver nu det danske personales autoritet, så de tvinges til at spolere de arabiske drenge, for ellers sættes hele mediecirkusset i gang.

  Om et par år er der ingen der kan forstå, hvorfor disse drenge har udviklet sig til at være helt umulige over for danskere og især danske autoriteter… “Vi gjorde jo alt for dem!” vil jubel-idioterne istemme i kor.

  Kommentar by traveler — 7. januar 2019 @ 17:45

 22. Dumme, dumme, dumme danskere, der hopper på faderens brug af sit barn til endnu en offer-historie fra de varme lande. Et hvert barn har oplevet ikke at få noget. Det er en del af tilværelsen. Den her familie,som drengen tilhører, skal hjem, og det skal familien have at vide dagligt i ord og handling. Faderen burde også have at vide, at det han gør, når han ikke bare siger til sit barn, at broccoli og kartofler, det kan du ikke få nu, er at udstyre sit barn med aggressive eller angstfyldte antenner, der nu leder efter bekræftelse udenfor ham som forældre. Han har så at sige med sit billige trick og tiggeri abdiceret fra forældrerollen. Typisk mellemøstlig praksis, da man opdrages til offergørelse, aggressivitet og selvhævdelse, og dermed opnå mål.

  Kommentar by Uno — 7. januar 2019 @ 17:50

 23. Er det her danske unge? Vissenbjerg er vist ikke beriget område endnu..?

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/raketter-og-dans-paa-alteret-unge-begik-groft-haervaerk-mod-kirke/7463534

  Kommentar by Martin — 7. januar 2019 @ 18:00

 24. I min barndom hed det: Spis hvad der er på bordet eller gå sultne i seng. Frit valg. Enig med flere: Farmand bruger barnet som gidsel.

  Og endelig: Løsningen er naturligvis, at farmand og barnet flytter tilbage til Irak, hvor der er enorme fredelige områder. De får endda penge for det samt billetten betalt. Sikkert også en stor pose penge, så de kan købe millioner af kartofler og brocolli i deres sandørken. Langt bedre stillede end de, der blev tilbage.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. januar 2019 @ 18:03

 25. Det er vel ikke noget udlændingespecifikt ved at Mette Gjerskov reagerer kraftigt på at nogen nægtes fødevareindtag

  Kommentar by Jake Sorensen — 7. januar 2019 @ 18:20

 26. Det er meget typisk: Når indvandringsmafiaen er i defensiven, benytter den altid tricket med appelere til folks (især kvinders) følelser for børn. Så bliver der serveret historier om grusom behandling af forsvarsløse børn, begået af de onde højreorienterede der ikke skyr nogen midler for at stoppe indvandringen.

  Vi så det med det meget opreklamerede billede (tvivlsomme, fake-konstruerede?) af en druknet dreng på en tyrkisk strand, som startede venligboforeningen. Amerikanske grænsevagters mishandling af børn der bliver taget fra deres forældre, illustreret i medierne med en lydoptagelse af et utrøsteligt grædende barn. Ingen kender de sande omstændigheder bag den lydoptagelse, men den mobiliserede hele godhedssegmentet til rasende kamp.

  Nu ser vi det i DK med den tåbelige historie om en dreng der på ondskabsfuld vis bliver nægtet kartofler, en historie der ikke tåler nærmere granskning, og næppe er så slem som den fremstilles. Historien går nu sin sejrsgang i alle medier, og har oprørt alle bedstemødre for asyl, alle venligboere, alle spelt- og curlingmødre, alle selvgode Radikale, alle Carolina Meier-typerne i det ganske land. De løber nu stormløb mod regeringen, og forlanger at alle afviste børnefamilier skal have ret til at blive alligevel. Hvis den udspekulerede aktion lykkes, vil der være fri adgang til Danmark for alle fattigdomsflygtninge fra hele verden. Men så langt formår de tåbelige godhedsapostle ikke at tænke. Eller også er deres agenda at Danmark skal gå i Sveriges fodspor og blive en ny stat i Mellemøsten/Afrika.

  Men sagen viser jo tydeligt at det eneste rigtige er at afskaffe asylretten helt, og afvise alle flygtninge ved grænsen, frem for at give dem håb om at kunne blive i paradiset. Der kommer alligevel ingen ægte flygtninge til Danmark. Så slipper man for den årelange sagsbehandling med utallige appelmuligheder og det årelange ophold på diverse centre, til skade for asylsøgernes børn.

  Kommentar by JC — 7. januar 2019 @ 18:20

 27. Historien viser også, at det vil være uforsvarligt at overdrage Socialdemokratiet regeringsmagten, og demed udlændingepolitiken. De vil gang på gang blive svage i koderne, og rette ind efter Alternativet, RV, SF og Enhedslisten, og Godhedsindustrien. Snart vil Danmark igen være en magnet for fattigdomsflygtninge, der får lov til at blive.

  Kommentar by JC — 7. januar 2019 @ 18:35

 28. Mette Frederiksen siger selv hun vil være børnenes Statsminister

  Kommentar by k. m. — 7. januar 2019 @ 19:07

 29. Væmligboere = menneskeligt affald.

  Kommentar by Revisoren — 7. januar 2019 @ 19:20

 30. TV3 kører i denne uge serien “Til middag hos”.

  En af deltagerne er den kvindelige bokser Sarah Mahfoud, der har danske, færøske og syriske rødder.

  Hun er befriende ærlig, og fortæller de andre måbende kulturradikale deltagere, at der er fred og ro i store dele af Syrien, og at hun besøger sin familie dernede uden problemer.

  Efter denne “afsløring” skal hun næppe forvente flere jobs på dansk TV…

  Kommentar by Revisoren — 7. januar 2019 @ 19:35

 31. MAN BØR NOK VÆRE OPMÆRKSOM PÅ AT GAMMEL-PARTIERNE OG MEDIERNE konstant er ude på at narre, snyde og bedrage danskerne. Alle stramningerne er symbolske, alle udvisningerne er skuespil og led i at bilde os ind at der er stramme regler og styr på indstrømningen. Men det er der overhovedet ikke. De eneste indgreb der ikke er symbolske, er de enorme nedskæringer og forringelser på velfærds- og sundhedsområderne osv. Men invasionen/masseindvandringen fortsætter, og sættes endda nu op til det tredobbelte, efter at Venstre, K, S, R og DF har godkendt Merkels Marokko-pagt. Tullesen har afsløret sig selv som en utroværdig, ynkelig og småfjollet halvradikal nar, som ingen længere kan tage alvorligt. Ja, hele toppen i DF står forpjusket og afklædt tilbage, og en stor tilbagegang er i vente.

  Men DF er selvfølgelig ikke et ringere parti end V, K, R og S, som også er tilhængere af EU, Merkel, FN og Marrakech. Kun NB og STRAM KURS er måske ikke helt håbløse?

  Hvordan vil man iøvrigt skaffe boliger nok til yderligere mindst 5OO.OOO eller 8OO.OOO indvandrere, når V, K og Marokko-Lars nu vil bruge flere milliarder på at nedrive tusindvis af lejligheder? Skal danskerne så også drives ud af deres boliger, sådan som mange svenskere er blevet det.

  Under alle omstændigheder vil mængden af importerede problemer, overfald, ulykker og sygdomme vokse.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. januar 2019 @ 19:38

 32. PS: De fleste af de radikale “børnevenner” er kun på barrikaderne når det gælder migrant-børn. Når det drejer sig om danske børn er de radikale direkte børnefjendske. Deres politik går ud på at opløse og splitte familierne, på at gøre børn faderløse og stressede, på at der skal være 25 forskellige slags familier, på at pædofile skal kunne adoptere småbørn, og på at mænd/fædre skal være retsløse, mens mødre skal favoriseres økonomisk, juridisk og boligmæssigt.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. januar 2019 @ 19:56

 33. Folk får åbenbart rask væk børn deroppe, når der er mindre børn uden tænder

  Kommentar by BB — 7. januar 2019 @ 20:07

 34. Skal spørge fra tp hvorfor han er blevet blokeret? Noget teknisk eller censur eller hvad?

  Kommentar by Ole Jensen — 7. januar 2019 @ 20:31

 35. Som jeg skrev i går:
  Faderen begik en alvorlig bommert, idet han netop havde valgt at filme den dag, hvor de små fik broccoli og kartofler mens de store fik både salat og bananer. Jeg tror ikke på, at sønnen selv ville have kartofler og broccoli frem for salat og banan!
  I øvrigt har både faderen, væmmeligboerne, venstrefløjen og alle dens medløbere herved skudt sig selv alvorligt i skoene, for nu er de jo nødt til, at efterkomme de stakkels børns ønsker og lave kostplanerne om, så al salat og banan bliver skiftet ud med kartofler og broccoli *SG* og for mig GERNE!
  Hvad der dog er særligt interessant er, at de højtråbende så kommer til at mangle ethvert oplagt argument til forargelse over, at vi slemme og gruefulde skattebetalere er SÅ ONDE, at vi kun serverer kartofler og broccoli for “de stakkels udsatte” der er udvist af landet.

  Ps. Hvad der mon er i plastikposen, som drengen står med i højre hånd? Jeg tror det netop er posens indhold, der gør ham så glad. Jeg har forsøgt at forstørre billedet, men det lod sig ikke gøre, med mine sparsomme evner på området.

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. januar 2019 @ 22:13

 36. Han skal jo hjem lige om lidt. Kunne vi ikke gøre ham den tjeneste at omskole ham til ris, couscous, løg og pasta, så overgangen ikke bliver så hård.

  Kommentar by Bastardo — 7. januar 2019 @ 22:15

 37. En fortælling og myte som gentages igen og igen er, at de her mennesker ligesom “er fanget i ingenmandsland”. De er afvist/udvist, men “kan ikke vende hjem”. Mange lande vil faktisk gerne modtage egne statsborgere – men kun hvis de rejser frivilligt. Jeg ved ikke hvorfor det er sådan, men sådan er det åbenbart.

  Og så er vi tilbage i Danmark igen. De her mennesker vil altså ikke forlade Danmark frivilligt, når de nu har fået et pænt svar på, om de skal være her.

  Jeg kan ikke sympatisere med den indstilling og opførsel. Jeg synes ikke det er synd for dem. Deres problemer er selvskabte.

  Kommentar by BE — 7. januar 2019 @ 23:13

 38. Kommentar by Ole Jensen — 7. januar 2019 @ 20:31

  Nok fordi der flere personer herinde der bruger forskellige alias – måske dig? Ole Jensen = TP = Alexander Beaumont osv. – Just asking?

  Et alias er vel nok til at få sine meninger til torvs herinde?

  Kommentar by Black Watch — 7. januar 2019 @ 23:19

 39. Det var ikke fordi, du skrev, det du gjorde, Black Watch, men jeg skulle lige til at forslå, at Ole Jensen får prisen for bedste tekstuelle angreb på folketinget i 2018. En vigtig pris vi bør uddele. Flid og ihærdighed bør altid roses og fremmes, synes jeg.

  Jeg er ikke Ole Jensen, jeg er kun mig, Jack Nille.

  Kommentar by Jack Nille — 7. januar 2019 @ 23:44

 40. Det røde dk er nærmest mere muslim end muslimer. Dejligt at leve på overtro
  Og invasionen fortsætter.
  Tik tak

  Kommentar by Nejslam — 8. januar 2019 @ 00:11

 41. Helt ærligt, man skal simpelthen være Væmligboer eller Venstre og konservativ vælger(eller det der er værre) for at være for dum til at forstå hvorfor flygtninge vil gøre alt for ikke at ryge hjem igen, når alle normale begavede mennesker ved at det kun er en brøkdel af flygtningene der er reelle flygtninge resten er enten økonomiske eller kriminelle “flygtninge”.

  Kommentar by Piphans — 8. januar 2019 @ 00:16

 42. # Jack Nille, 23.44…. Tak for de pæne ord. Undrer mig stadig over at tp pludselig bliver udelukket, efter mange indlæg hvor venstre og de radikale mfl. er blevet kritiseret for deres afskyelige, forræderiske og menneskefjendske politik. En politik som er ved at udvikle sig til den største katastrofe i Danmarkshistorien. Er årsagen noget teknisk, en fejl, hacking eller er man utilfreds med en gruppe af flittige bidragydere, som så bliver udsat for censur?? Hvis det er det sidste, så er det sgu ikke godt. Men jeg håber og går ud fra at det er noget teknisk eller en fejl. (ellers kan jeg og andre jo blive de næste der blokeres)

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 01:37

 43. Kommentar by Hr. Snusk — 7. januar 2019 @ 14:47

  Luseæg bliver til lus

  Kommentar by Træt — 8. januar 2019 @ 02:25

 44. Vil bare lige gøre opmærksom på at MANGE KLOGE FOLK nu advarer om at Marokko-pagten er en dødsensfarlig trussel mod Europa og Norden. Se Black Pigeon om Merkels planer. Se Frankrig hvor generaler og en tidligere forsvarsminister m.fl. nu anklager Macron for landsforræderi fordi han underskrev i Marokko. Se hvordan millioner af gule veste i over 5O byer udover Europa nu protesterer mod Merkels og Macrons vanvids-pagt.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 02:34

 45. 6 år og allerede gangster hair style. Jov jov, muhammedanerne kender deres symbolik.

  Kommentar by Iznogut — 8. januar 2019 @ 02:47

 46. #42 Træt, naturligvis. Men æggene bestemmer ikke selv hvor de bliver lagt, og kan ikke bebrejdes eller straffes for deres tåbelige forældres valg. De skal bare tilbage hvor de hører til.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. januar 2019 @ 03:36

 47. Som bekendt har beboerne på Sjælsmark ikke selv adgang til køkkenfaciliteter, så hvad i alverden skal drengen bruge en pose kartofler og to broccoli til?

  Kommentar by ino — 8. januar 2019 @ 09:36

 48. PROBLEMERNE med de udviste kan sagtens løses, f.eks. ved at internere dem effektivt, eller ved at sende dem til Grønland eller Færøerne, indtil de selv ønsker at komme videre. Og er der tale om kriminelle af den grove slags, kan man jo anbringe dem i en arbejdslejr, indtil de bliver villige til at rejse til et andet land. Men politikerne vil hellere bruge tvang overfor danskerne, som jo finder sig i alt, selv deres egen ødelæggelse eller udryddelse. Merkels, Makronens og Löfvens gakkede “humanist”-politik er også Chrborgs politik.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. januar 2019 @ 09:39

 49. 47:
  Marinestation Grønnedal (smukt navn) er netop blevet genåbnet fra mølposen. Der er etableret fast vagt, og al infrastruktur, beboelse, skole, havn osv er som tidligere. Det vil antageligt være meget billigere at etablere udrejsecenter der, i st. for på Lindholm.
  Det var vel værd at undersøge, Inger?

  Kommentar by Bastardo — 8. januar 2019 @ 10:01

 50. > ino 09:26
  Fordi en eller anden venligbo-kvinde nærheden har givet familien lov til at låne hendes køkken, så de kan koge kartofler og broccoli jævnfør diverse msm.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. januar 2019 @ 10:46

 51. Arme unge – han kan sikkert ikke engang lide broccoli, spillede bare rollen i fars film, og nu bliver han overdænget med grøntsagen af tosseboerne :-/

  Kommentar by A. Nysted — 8. januar 2019 @ 18:14

 52. Gi’ ham et læs kartofler og broccoli i afskedsgave. Ikke et ondt ord her fra så!

  Kommentar by Uno — 8. januar 2019 @ 20:55

 53. Det er sgu da helt åbenlyst for enhver der læser med herinde, at Alexander Beaumont = tp = Jack Nille = Ole Jensen = Bent Nielsen m.fl.

  Ovennævnte person spammer dagligt samtlige tråde på Uriasposten med næsten enslydende indlæg, så resten drukner totalt i mængden…

  Kommentar by Revisoren — 8. januar 2019 @ 21:18

 54. @ Henrik Petersen 10:46

  Hvorfor kan den venligbo-kvinde så ikke bare købe en kartoffel til ungen? Det var måske for nemt?

  Kommentar by MartinH — 9. januar 2019 @ 20:17

 55. DR2 har startet et nyt “politisk talkshow” fredag aften kl. 23, efter at kommunisten Jens Olaf Jersild er blevet smidt på møddingen.

  Værten er den venstreradikale og islamofile journalist Mette Vibe Utzon.

  Hendes gæster i programmet var – ikke overraskende – to røde og en lyseblå politiker.

  De debatterede også broccoli-drengen, men nævnte naturligvis ikke faderens kriminelle baggrund med et eneste ord.

  Dybt kvalmende!

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2019 @ 20:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper