14. januar 2019

Mette Frederiksen, børnenes statsminister: ‘Altid på børnenes side’

På kongressen i Aalborg september sidste år, lancerede Socialdemokraterne udspillet ‘Altid på børnenes side’. Mette Frederiksen vil ikke bare være statsminister, men ‘børnenes statsminister’. Valgkampen er så småt i gang, og børn er som bekendt fremtiden…

(Socialdemokraterne på Facebook, 8. januar 2019)

Oploadet Kl. 04:13 af Kim Møller — Direkte link75 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/97919/trackback

75 Comments »

 1. “ALTID PÅ BØRNENES SIDE” er ikke andet end hykleri og valgflæsk, beregnet på naive, uvidende og godtroende vælgere. For fremtiden bliver et multi-kulti helvede for danskernes børn, hvis det står til rødsocialisterne, de røde socialkammerater. (men reklamen er måske ikke beregnet på danskerne, men på migranterne?)

  Man kan selvfølgelig også opfatte annoncen som en indirekte kritik af Venstres blå socialister. Det er jo især Venstres formand der har stået for de omfattende og enorme forringelser af sundhedsvæsnet, som bl.a. har medført at der er overbelægning, mangel på personale, resourcer og sengepladser, hvorfor patienter i stort tal smides ud længe før de er færdigbehandlet og kommet til hægterne. (eller alvorligt syge/livsfarligt syge nægtes ligefrem indlæggelse)

  Venstres Lars Ulykke har jo som sin hovedinteresse at spare på sundhed og velfærd til danskerne, så der kan blive råd til at forsørge, servicere og favorisere de afrikanske og arabiske migranter der i tusindtal strømmer til Danmark, hvor de fra dag 1 tildeles større rettigheder end vi danskere.

  Lars Ulykkes valgløfte om straks-stop var jo “glemt” så snart valget var overstået, og siden 2O15 har Venstre, LA, K og DF og S mfl. givet yderligere 45.OOO migranter ret til at slå sig ned i Danmark.

  Og i december måned gav S, R, SF og DF så samtykke til at Lars Ulykke måtte skrive under på Merkels forfærdelige Marrakech-traktat. Med andre ord, S er heller ikke på danskernes side. Og fortsætter indstrømningen af migranter, bliver der aldrig råd til forbedringer af
  sundhedsvæsnet og velfærden. Og børnene kommer til at leve i et ødelagt Danmark, med lige så kaotiske, asociale, voldelige og u-hyggelige tilstande som Sverige.

  Alt i alt er S ikke på børnenes side. Tværtimod er S børnenes, familiernes, kvindernes og mændenes FJENDE. Men det fatter Mette F. vel ikke en brik af?

  Kommentar by Ole Jensen — 14. januar 2019 @ 05:15

 2. #1

  Selv hvis du fik lov til at tegne og designe dit eget parti, der herefter var garanteret 90 mandater, eller 179 mandater, ville du stadig være begrænset af EU. Selv hvis du så fik lov til at opløse EU, ville du derefter være begrænset af Grundloven, der sikrer at landet tilhører en mellemøstlig religion og at en franskmand med en importeret kone bliver commander-in-chief.

  Derfor er det allerede komplet spild af tid, at du overhovedet starter med at interessere dig for S, V, O, F, Ø eller noget andet, selvom det selvfølgelig er der, de gerne vil holde dig beskæftiget med at spilde din tid og være dum.

  Problemet er ikke, hvad der er inde i Folketinget. Problemet er, at Folketinget findes.

  Kommentar by Nationalsindet — 14. januar 2019 @ 05:42

 3. Satanister, de er ikke andet end satanister, hele banden.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 07:21

 4. Så synes jeg at Mette Frederiksen skal skrubbe hjem og passe hendes yngel, som ifølge hende selv har “specielle behov”. Danmark er ikke “Rød Stue” som kan spidses af med en speltbolle og “Send flere penge”.

  Kommentar by Elvadatter — 14. januar 2019 @ 07:27

 5. Hørt og set før:
  Jørgen Poulsen var også “altid på de svages side”. Yeah right.
  “750.000 meget” på de svages side.

  Kommentar by White knight — 14. januar 2019 @ 07:34

 6. Hvid kvinde, brunt barn. Man bliver så træt…

  Kommentar by K — 14. januar 2019 @ 07:45

 7. De kæmper allesammen desperat for, at sælge det samme gl. lort, nu blot i en ny “forfriskende” indpakning.
  Her adskiller politik sig ikke fra “stærkt forbedret” vaskepulver, tandpasta, og hudplejeprodukter udviklet på “Vitamininstituttet i Schweiz”.
  Ha’ for Guds skyld samme sunde naturlige skepsis overfor de virkningsløse og ildelugtende produkter alle de gl.partier har på hylderne.
  Var det ikke også parfumesælger, den gl.silkeabe; Poul Schlüter blev kaldt?

  Kommentar by White knight — 14. januar 2019 @ 07:56

 8. K 07:45
  Det er det nye sort!

  Kommentar by White knight — 14. januar 2019 @ 07:58

 9. Børnenes statsminister er bare et firmaslogan.
  Alle firmaer roser egne produkter som det bedste i verden.

  Det gælder om at lokke kunder i butikken

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2019 @ 08:07

 10. Jeg har aldrig lagt mærke til Mette Frederiksens vorte ved siden af næsen før nu. Den burde hun få fjernet.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 14. januar 2019 @ 08:23

 11. Socialdemokratiet og Venstre svigter voldsomt for tiden. Så i stedet taler S så om børn. Det var mere helt tilfældigt held end voksen klogskab, at Socialdemokratiet trak i nødbremsen og hindrede Kristian Jensen og Ørsted i at sælge Radius til private kapitalinteresser.

  En sidegevinst for Kristian Jensen er, at Socialdemokratiet herved reddede hans politiske karriere ved at sige nej til salget af Radius. For denne sag ville med tiden have udviklet sig eksplosivt til en skandale, når el-kunderne om et par år ville opdage en stor prisstigning på elregningen. Kristian Jensen har dog ikke fattet denne venlige gestus fra S og udtaler til DR, at S-nejet er ‘Et populistisk lavpunkt’.

  Det var også i i den grad Kristian Jensen, der stod bag de katastrofale amputeringer af SKAT, så SKATs kontrolfunktioner ophørte med at fungere, hvorefter smarte finansfolk kunne svindle milliarder ud af statskassen.

  Men det er forkert at dadle Kristian Jensen som person. Det er det politisk-administrative system, der har åbenlyse selvskabte problemer, der viser sig ved, at store dele af de politisk regulerede sektorer bliver stadig mere ringe pga. politisk indblanding og politiske fejlbeslutninger. Man kan sige, at den oprindeligt velfungerende danske infrastruktur og samfundsservice er ved at blive reguleret i totalt smadder.

  Men hvorfor er Danmark på vej ind i et sådan glidende sammenbrud? Ligesom befolkningsudskiftningen er politisk urørligt pga. EU, internationale traktater og domstole, således er den danske infrastruktur og samfundsservice under massiv omkalfatring alene for at blive tilpasset diverse EU-direktiver. Ingen laver analyse af, om disse direktiver er de rene katastrofer for landet, men meget tyder på, at mange af direktiverne skaber katastrofale tilstande. Omstrukturering af forsyningssektoren og nu forsøget på salg af Radius er selvfølgelig drevet af EU direktiver, i dette tilfælde liberaliseringsdirektivet. Når S så siger nej, er det med et andet EU-begreb, nemlig nej til, at aktiemajoritet af kritisk infrastruktur kommer på private hænder.

  Ikke at den særlige danske model med nonprofit-princippet har vist sig at være en kæmpe succes, men som EU altså ikke kan lide eller ikke forstår, hvorfor det politisk-administrative gør alt, hvad de kan for at smadre denne enestående danske succes.

  For at kunne opfylde den massive strøm af EU-direktiver gør det politisk-administrative system massivt brug af internationale konsulenter. Den store skandale med Finansministeriets foræring af 12 mia. kr. til Goldman Sachs kan f.eks. føres tilbage til en McKinsey-rapport mv. Ligesådan kan forsøget på salg af Radius føres tilbage til en McKinsey-rapport, der påstår, at der er et årligt effektiviseringspotentiale på 7,1 mia. kr. i forsyningssektoren, hvilket forsyningssektoren selv hårdnakket benægter som det rene vås. Men det politisk-administrative system lytter hellere til uvidende internationale konsulenter og til EU end til landets egne fagfolk og eksperter, ja de nærmest sjofler egne danske fagfolk, der virkelig ved noget om danske forhold.

  Bare McKinseys idé med, at der skulle være et effektiviseringspotentiale på 7,1 mia. ud af en samlet omsætning i forsyningsbranchen på 30 mia. kr., er det rene galimatias. Alligevel nægter Kristian Jensen at tro på dansk ekspertise og ærgrer sig, for han tror fuldt og fast på denne falske påstand om de 7,1 mia.

  Kommentar by traveler — 14. januar 2019 @ 08:28

 12. Mette synes det er en sygdom at have født.

  Kommentar by Bastardo — 14. januar 2019 @ 08:33

 13. Jamen den betegnelse passer vist godt på hende. Hvem husker ikke dengang hun revsede danskerne for at tage Deres børn ud af islamisk domminerede skoler- fordi de dermed skadede integrationen- imens hun selv hentede sine egne børn ud af den lokale folkeskole, så de kunne gå på en bedre beskyttet privatskole? Børnene- hendes egne- lå hende meget på sinde. :-). Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2019 @ 08:52

 14. Det er meget svært at være imod den mulighed for to dage ,haha. Indholdsløst. METTE F er meget larm og intet indhold

  Kommentar by Poul Sørensen — 14. januar 2019 @ 08:53

 15. Som om vi ikke havde patsvingere, nasseludere, ægteskabssvindlere og barnerøvere nok?

  Kommentar by Hul igennem? — 14. januar 2019 @ 08:56

 16. Interessant om det er mor og barn på fotoet, statister, blandet etnisk?
  Har det en god i virkeligheden eller er det en konstruktion 100%?

  Kommentar by Poul Sørensen — 14. januar 2019 @ 08:58

 17. Jeg tror ikke at plakater med det mor-og-barn billede på, vil få den fagflærte eller ufaglærte arbejder ‘Blå Bjarne’ til så meget som at overveje at vende tilbage fra Dansk Folkeparti til Socialdemokraterne, som han forlod i vrede over den ukontrollerede indvandring af “sorte”

  Endnu et selvmål af socialdemokraterne!

  Kommentar by A-mad — 14. januar 2019 @ 09:25

 18. PS. Måske er plaklaten ondsindet foto-shop’pet af onde højreradikale fake news artister?

  Kommentar by A-mad — 14. januar 2019 @ 09:28

 19. Nu når Mettepigen altid er på børnenes side, må man håbe, hun lukker af for flere kulturberigere.
  Ellers må man sige at hun svigter børnene.
  Jeg tror ikke man kan stole på Mettepigen.

  Kommentar by Sindsro — 14. januar 2019 @ 09:53

 20. Er det Vilhelm til højre?

  Kommentar by Michael — 14. januar 2019 @ 10:00

 21. Ja når vi ikke kan gøre noget ved de virkelige problemer (Islam, Migranter, EU) kan vi da stille os op ved en sød nybagt mor og kalde os “børnenes statsminister”….

  Hvilket fremsyn hos en statsministerkandidat!”

  Endnu et eksempel på hvorfor kvinder og politik ikke hører sammen.

  Kommentar by redneck — 14. januar 2019 @ 10:45

 22. Statsminister for sorte børn vel at mærke. Det første, jeg lagde mærke til ved den ulækre annonce.

  Kommentar by Margrethe — 14. januar 2019 @ 10:54

 23. Er pointen, at de er en lille araber, de står med?

  Kommentar by BB — 14. januar 2019 @ 11:18

 24. Fotoet viser vist et udenlandsk barn på ca. 1 år. Reklamebureauet har dummet sig, eller S har forlangt at det skulle være en hvid kvinde med et brunt barn?

  Bortset fra det var S jo sammen med R i årevis den drivende kraft i importen af løntrykkere og muslimer/islamister. Hvem husker ikke Svend Auken og søsteren Margrethe Auken? Og nu har vi så en Ida Auken som også er forvirret pladderhumanist.

  Traveller har et udmærket indlæg kl. 8.28, som bl.a. viser at Kristian Jensen er lige så umulig og uduelig som sin chef, statsmedisteren, og måske endda endnu mere ubegavet/umoralsk. Begge har skadet Danmark i stort omfang.

  Det er ikke bare V og S som er vores fjender. Alle de gamle partier er så korrupte, fascistiske eller småt begavede, at de skader mere end de gavner, og de fører os alle mod en katastrofal og rædselsfuld fremtid. Deres “omsorg” for danskerne er hykleri.

  Kommentar by tp — 14. januar 2019 @ 11:55

 25. Hvis der er to der står sammen i dansk politik, så er det Skrige Skinken og den forhenværende bankassistent Kristian Jensen.

  Begge ønsker tilsyneladende at masseimportere endnu flere “kloge” negre…

  Kommentar by Revisoren — 14. januar 2019 @ 13:04

 26. Sandnegere..

  Kommentar by Hul igennem? — 14. januar 2019 @ 15:48

 27. 16.000 aborter om året i Danmark. Hvordan mon “Børnenes statsminister” stiller sig til det lille dilemma?

  Kommentar by Thomas — 14. januar 2019 @ 16:07

 28. 16:07 Som sagt, de er satanister, får kvinder til at rive deres foster ud af maven og vil tillade aborter helt frem til svangerskabet, så de kan få adgang til flere fostre til deres syge planer. De ofrer børn til Moloch, hvis folk ikke ved det, de er kannibaler og de bortfører børn til deres underjordiske byer og deres syge sataniske formål gennem de organisationer som f.eks Helle-Thorning var chef for indtil sexskandalerne … hørte hun blev fyret pga nogle sexskandaler, fandt ikke lige ud af, hvad det drejede sig om, da hun ikke interesserer mig.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 16:32

 29. – Jack Nille

  Kan du ikke lige sende mig et link til dokumentation for…

  1. Børneofringer
  2. Kannibalisme
  3. Underjordiske byer
  4. Satanisme

  På forhånd tak.

  Kommentar by Kim Møller — 14. januar 2019 @ 16:59

 30. Du ved ikke, der er underjordiske byer? :)

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 17:02

 31. Kim Møller, du kan jo starte med at wikipedia “Bohemian Grove” :)

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 17:04

 32. Jeg er lidt i ubalance mht links og dig. Normalt må jeg ikke efterlade større linksamlinger til siden

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 17:06

 33. David Icke har aldrig fået retssager til at lukke hans publikationer og foredrag ned, Kim. Det har han ikkem fordi du ikke kan afvise, at det han skriver er sandt. Du kan jo konsultere ham lidt. Alex Jones har lavet dokumentaren “Endgame” Også et godt sted at starte.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 17:09

 34. Nu går jeg ikke meget op i dokumentation, da jeg ser mere på helheder og ikke er efterforskende journalist. Her er en sag, f.eks.:
  https://jeranism.com/hampstead-coverup-notes/

  Der er så meget ude om satanismen, så det er jo et enormt emne. Du kan jo kigge på billeder fra Hollywoods fester for grupperne af “mennesker” vi taler om :) Celebrities og Socialister fra Det Demokratiske Parti efterlader sig masser af synlige spor på at de er satanister, så jeg ved ikke, hvad det er du er i tvivl om?

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 17:25

 35. – Jack Nille

  Dokumentation er vel relativt vigtigt når beskyldningerne er så vilde. Ville såmænd bare høre om du selv troede på det. Er stadig i tvivl.

  Kommentar by Kim Møller — 14. januar 2019 @ 17:39

 36. Kim, jeg er ikke journalist, jeg er 2nd hånds vidne til alt. Der er nogle kilder, som giver mig informationer, som jeg samler til helheder, ud fra den konsistens, de passer ind i. Nu har jeg set temmelig mange videoer og en god fornemmelse for, hvad der er sandt, og hvad der ikke er, selvom det selvfølgelig altid er en svær størrelse at vurdere. Jeg sidder ikke og samler på dokumentation, jeg ser de overordnede konklusioner fra journalister jeg ved forsøger at berette sandheden og succesfuldt har gjort det hidtil. Altså de ting Alex Jones og Zerohedge osv viderebringer er jo dokumenterede, så hvorfor orienterer du dig ikke bare udfra de journalister, som fortæller dig hvordan verden hænger sammen? Msm gør jo i hvert fald ikke?
  Denne video er da i høj grad dokumenteret, hvis man gider slå kildernes kilder op. Hvis man ulejliger sig med at finde frem til dokumentationen, det er ikke så interessant for mig, medmindre man påstår at jorden er flad eller at atomvåben ikke eksisterer

  Artificial Intelligence-The Obsolete Man by Nicholson1968
  https://www.youtube.com/watch?v=TIgeDopZk7M

  Du skal nok tage den røde pille og tænke lidt over, hvad vi egentlig ved helt sikkert, og kan være helt sikre på.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 17:58

 37. At bedrage befolkningerne ind i ulovlige krige, som koster dem hele deres samfund er mere end kriminelt, det er satanisk.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 18:10

 38. Den er godt nok ikke til det gule segment i Sønderjylland

  Kommentar by BB — 14. januar 2019 @ 18:13

 39. børneofringer .. vi ofrer børn via abort. Det er børneofring. Det er at ofre vores børn og børnebørns fremtid at importere og arbejde aktivt for sharia. Det er børneofring at lade dem gå i folkeskoler fuld af arabere eller bo i ghettoer forfulgte af perkerbander. Det er at ofre vores børn at bistå pakistanske pædofile i at voldtage børn i nærmest samtlige byer i England

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 18:21

 40. det er kannibalisme når perkere hugger en engelsk pige op i farsen til deres kebab, hvis du ikke kan finde dokumentationen, så er der nok en anden der kan

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 18:23

 41. Underjordiske byer? Altså der er masse af tunneller overalt i verden, militære anlæg ..

  Elon Musk har et firma som hedder The Boring Company :)

  https://www.youtube.com/results?search_query=under+ground+military+tunnels

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 18:28

 42. Jeg er ved at nå dertil hvor jeg vil kunne acceptere at Jack Nille og np muligvis er to sider af samme sag.

  Alternativt er Jack muligvis blot lidt mindre begavet, lider af en kognitiv forstyrrelse eller har læseproblemer.

  “Hvis man ulejliger sig med at finde frem til dokumentationen, det er ikke så interessant for mig, medmindre man påstår at jorden er flad eller at atomvåben ikke eksisterer”.

  Jeg har linket til detaljeret dokumentationen for atomvåben-løgnen skrevet af en mand med en ingeniør titel, et vist renomme i den virkelige verden som er ejer af et maritimt bjergningsselskab, og har endda skrevet en simpel forklaring til JAck på forskellen mellem hvordan atomkraftværker fungerer og hvordan en atombombe angiveligt skulle fungere.

  http://www.uriasposten.net/archives/97870#comment-5056622

  Derefter er goddaw mand økseskaft svaret:

  Balder, de kerneprocesser man anvender i et atomkraftværk er nok nogle helt andre end dem, man anvender i en atombombe, vil jeg tro.

  Kommentar by Jack Nille — 12. januar 2019 @ 19:39

  Derefter spørger jeg Jack om han overhoved læser hvad jeg skriver, da jeg jo lige netop har forklaret denne forskel i indlægget før hans, hvorefter han svarer:

  “Ja, jeg læste, hvad du skrev. Jeg tror, at atomvåben eksisterer, ja.”

  Tja… Læg mærke til at min kritik af Jack ikke går ud på at Jack holder fast i sin tro på at atomvåben eksisterer i virkeligheden, men at han ikke ser ud til at være i stand til at læse og forstå en simpel tekst.

  Nå han nu igen kommer ind på emnet i denne tråd, følte jeg mig nødt til
  at kommentere og måske advare andre om at det er spild af tid at gå i diskussion med Jack Nille.

  Kommentar by Balder — 14. januar 2019 @ 18:31

 43. Kim, ved du hvem Anthony Weiner er? Siger Jeffrey Epstein dig noget?

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 18:37

 44. Balder, nu er din ingeniør jo ikke den eneste ingeniør i verden involveret i atomvåben :)

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 18:38

 45. Du er fri til at tro, hvad du vil om atomvåben. Vi siger, de er løgn, hvis det gør dig glad, Balder. NP :)

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 18:42

 46. Jeg synes, det er værd at bemærke for den observante læser her på siden, at Balder nu vil gruppere mig sammen med np, tænk over det.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 18:45

 47. I øvrigt Balder, jeg skal ikke gøre mig klog på atom- og kernefysik, men jeg ved at ting indenfor naturvidenskab har en tendens til at eksistere, såsom raketter, satellitter, rumfærger, Saturn-V og atomvåben

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 18:54

 48. Altså, hør nu her: Det kan være svært at afgøre om visse folk er rigtige vaskeægte djævle og satanister, som har solgt deres sjæl til Satan selv. Derimod kan man tit nemt afgøre om de opfører sig som djævle og satanister. Se på en del politikere og journalister. Er det ikke tydeligt at de er så onde og løgnagtige, at de må være en slags djævle?

  Og så har Jack Nille selvfølgelig ret i at atombomber eksisterer.

  Kommentar by tp — 14. januar 2019 @ 19:15

 49. – Jack Nille

  Stop nu bare. Jeg bad om dokumentation, og du tæppebomber med bortforklaringer. Det er svar nok.

  Kommentar by Kim Møller — 14. januar 2019 @ 19:23

 50. Investigator: Nearly a Dozen Young Men Have Come Forward on ‘Serial Predator’ Ed Buck
  https://www.youtube.com/watch?v=TEthcrz-Hp0

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 19:23

 51. UK Yellow Vests
  James Goddard
  Government Persecution
  https://www.youtube.com/watch?v=5j4UO_PYt6k

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 19:24

 52. Kim, jeg har givet dig masser af dokumentation. Du nægter jo at kigge på det, åbenbart.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 19:27

 53. Faktisk, har jeg ikke bemærket nogen, som har givet dig og dit publikum mere end mig selv, så du er jo lidt uretfærdig. Jeg er sjældent blevet tilbagevist, såvidt jeg husker.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 19:31

 54. https://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Savile_sexual_abuse_scandal

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 19:38

 55. – Jack Nille

  Du dræbte også denne tråd. Suk.

  Fremover må du spamme i OT-tråden.

  Kommentar by Kim Møller — 14. januar 2019 @ 19:50

 56. https://www.urbandictionary.com/define.php?term=mud%20shark

  Skift ordet “black” ud med “perker”, så passer pengene.

  Kommentar by Hr. Snusk — 14. januar 2019 @ 20:39

 57. Engang en glødende socialdemokrat, idag en mainstream politiker som ikke rigtigt har nogle meninger. Grå sovs, uden ambitioner bortset fra de sædvanlige floskler, som alle politikere bræger uanset partifarve. Stem på Mette, hvis du vil have mere af det samme, altså nul ambitioner og fortsat masseindvandring.

  Kommentar by Kaj — 14. januar 2019 @ 21:06

 58. Så satanisterne i Danmark’s bedste forsvar er “spam”. Det giver rigtig meget mening, Kim.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 21:08

 59. Prøv at slå John Podesta, Spirit Cooking, Clinton emails, Pizzagate op, bare for sjov, Kim :)

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 21:10

 60. Husk min logisk rækkefølge i min argumentation er allerede manipuleret i og med, at jeg mangler flere af mine kommnetarer i denne tråd. Jeg har eksemplificeret overfor Kim, hans mangler i hans logiske sans

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 21:20

 61. LOL
  Forsamlingen af sølvpapirshatte bare vokser og vokser.
  Det er “underholdning” i verdensklasse.
  Ha ha ha

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. januar 2019 @ 22:31

 62. 22:31 “sølvpapirhattene” vandt for meget længe siden efterhånden, men du er jo bare nazist.

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 22:34

 63. Bare gi´den gas Senille skrumpehjerne.
  Nej for satanisme !!! skrev jeg virkelig gas ?
  Hmmm

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. januar 2019 @ 22:44

 64. Virker meget som du har mange identiteter herinde, skizo meget?

  Kommentar by Jack Nille — 14. januar 2019 @ 23:01

 65. Når jeg ser S-valgplakaten, med et ikke dansk farvet barn og Mette Frederiksen som “børnenes minister” falder en stor iSlam-gyldighed mig i hu: Når der er snak om at gøre det gode, er det ALTID underforstået, at dette KUN gælder, de ypperste tilbedere af Fandens Religion.
  Mon Mette Fredriksen “glemte” en vigtig del, i hendes proklamation om, at ville være børnenes minister: “iSlammets børns minister”?
  Var S ikke med til, at lade Lars Løkke Landsforræder underskrive FNs Migrant Pagt? og modsætte sig forbud om forhudsamputering af drengebørn? Listen er sikkert lang.
  Ikke at de andre partier på Borgen er et døjt bedre; ALLE vil de IKKE forbyde Fandens Religion (iSlam) i at manifestere sig i Danmark, med vore udryddelse til følge. Det vil, mig bekendt, heller ikke NB, men ved næste valg har vi ikke andre at sætte vor lid til. Vi må så være mere aktive for, at støtte SIAD, Stram Kurs og andre der har fattet de katastrofer vi står i, så vi har andre at stemme på næste gang, hvis ikke NB viser sig mere standhaftig end DF.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. januar 2019 @ 23:03

 66. Forstår ikke hvorfor Balder benægter eksistensen af atomvåben. Hvad Jack Nille angår, har han jo ret i at der foregår mange onde ting som er udtryk for en art satanisme. Hvis man ikke tager det helt bogstaveligt, så har Nille da ret i at massemordene på ufødte børn er djævelske. (iværksat af kommunistiske/rødnazistiske sataner), og hans eksempler på børneofring kl. 18.21 er da ikke helt ved siden af, men tværtimod saglige. Er det ikke Balder især der mangler jordforbindelse?

  Kommentar by tp — 14. januar 2019 @ 23:18

 67. Er helt enig med fru Carstens 23.O3 som påpeger nødvendigheden af at danskerne må vågne op til dåd, hvis de vil undgå at komme i samme rædsels-situation som svenskerne. Vi må i gang med løbesedler til postkasserne med opfordringer til at se netavisernes og black pigeons/you tubes nyheder, oplysninger og film.

  Kommentar by tp — 14. januar 2019 @ 23:28

 68. tp: “Forstår ikke hvorfor Balder benægter eksistensen af atomvåben.”

  Fordi jeg mener at det er sandheden!

  Det er en psyop, psykisk krigsførelse, 100% løgn lige som Appollo månelandingerne, 911, og Tonkin incidentet og alle de andre ting og sager som efterhånden er deklassificeret.

  Og det er jo ret væsentligt for forståelsen af verden.

  Afsløringen vil også kunne føre til et radikalt ændret verdensbillede.

  Men det er selvfølgelig uvist hvilke aktuelle magthavere kender til bedraget. Det er muligvis nogle i “deep state” der holder disse ting hemmeligt for midlertidige statsoverhoveder og lignende. Det er i øvrigt kent at Bill Clinton often “glemte” at tage atomkufferten med på rejser. Det kan have været sløseri, det kan også være han vidste det var løgn og at han derfor ikke tog det særlig højtideligt.

  Hvis du er interesseret i at forstå hvorpå jeg bygger mine antagelsedet, så læs dog for helvede den meget seriøse artikel jeg linker til, og kom så tilbage med kritik!

  The atomic bomb hoax 1945-2019 Part I – heiwaco.com/bomb.htm

  Why atomic bombs do not work – Part II – heiwaco.com/bomb1.htm

  Er der nogen som har læst dette eller dele af det?

  Kommentar by Balder — 15. januar 2019 @ 02:16

 69. Det bliver bedre og bedre
  Vi kan altså med god samvittighed fortælle beboere i Hiroshima og Nagasaki at det de oplevede var en hård til stærk vesterhavsstorm

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. januar 2019 @ 02:46

 70. Møller jeg har sku nok undervurderet dit talent.
  For bare få år siden havde jeg dømt det til en total fiasko men nu ser det ud til at forvandlingen til et af Danmarks største commedy sites er lykkedes

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. januar 2019 @ 02:55

 71. Altså hvis Per Henrik tror på atomvåben, så gør jeg ikke, det siger sig selv, der er et eller andet fusket der.

  Kommentar by Jack Nille — 15. januar 2019 @ 06:16

 72. Tomme Tønder Buldrer Bedst

  Men, jeg vil indrømme at Björkmans sider er for uoverskuelige og indeholder alt for meget information, til at folk med læsevanskeligheder og folk som har svært ved at koncentrere sig (f.eks. ADHD) ret længe ad gangen, kan forventes at bruge den til ret meget. Han har opdateret siderne med information omkring en masse ting som Fukushima ulykken, de seneste tildragelser i forbindelse med Nordkorea osv., og det roder rund i én pærevælling.

  Jeg må finde nogle andre sider som indeholder den mest væsentlige information i mere koncentreret form.

  “Vi kan altså med god samvittighed fortælle beboere i Hiroshima og Nagasaki at det de oplevede var en hård til stærk vesterhavsstorm”

  Nej, men vi kan med god samvittighed fortælle dem hvad de første japanske radiostationer fortalte efter bombardementet; at de to byer var blevet angrebet af en flåde af amerikanske fly som havde tæppebombet byerne med napalm – brandbomber lige som Yokohama, Tokia, Hamborg, Berlin og Dresden!

  Først da kapitulationen og den amerikanske besættelse var kommet på plads blev rapporterne droppet og atombombehistorien plantet.

  Billeder (luftfotos) af ødelæggelserne viser nøjagtigt det samme mønster; alle de japanske træhuse var brændt ned, mens alle murede moderne bygninger stod oprejst, selv dem som stod mindre end 500 m fra bombens påståede epicenter! Nogle få dage efter bombardementet åbnede banken i en af de to byer (500m fra det påståede eksplosionssted!), og sporvognene kørte også igen efter kort tid.

  De mange som overlevede bombardementerne havde søgt tilflugt i floden, og efter det hele var brændt ned ventede de hjem for at begynde genopbygningen. Ingen døde af “strålesyge” selv om der selvfølgelig også er masser af fake news som blev spredt om det. Nogle udenlandske Jesuitter som havde til huse tæt på bombens påståede epicenter havde overlevet i en kælder, og kravlede uskadt ud straks efter ilden var brændt ud, og aflagde senere vidnesbyrd. Ingen af dem døde af “strålesyge”.

  Japanerne begyndte straks med oprydningen og genopbygningen, hvilket jo skulle have været umuligt på grund af den radioaktive forurening som skulle have gjort byen ubeboelig i flere generationer, ifølge den amerikanske atompropaganda. Alle billederne af ofrene for angrebene svarer til de skader man ser efter brandbombe angreb. osv. osv.
  Man kan tage til begge byerne i dag, med en geigertæller og begge fremviser den helt almindelige baggrundsstråling som findes alle andre steder i verden.

  Ingen veje eller jernbanespor var ødelagte, og der var intet krater der hvor bomberne skulle være eksploderet.

  Den amerikanske censur forbød al rapportering fra det ramte område i flere år. Og sådan kan man blive ved, men hvis man ikke vil åbne øjnene for realiteten kan man ikke se realiteten.

  Enorme folkemasser tror også stadigvæk på at Jesus fra Nazareth var en historisk person af kød og blod som levede en gang for to tusinde år siden, selv om der ikke er nogen beviser for det og kun nævnes i én eneste meget tvivlsom historisk tekst!

  Millioner tror også på historierne i Bibelens Nye Testamente, selv om tekstanalyser har gjort det klar at alle disse historier modsiger hinanden og ikke hænger sammen tidsmæssigt og at der ikke findes historiske beviser for at de fleste personer som optræder i dem nogensinde har eksisteret.

  Måske at atombombetroende burde begynde med at se nogle af de meget underholdende videoer på YouTube kanalen Jesus Never Existd (stavemåden er korrekt!)

  youtube.com/channel/UCOb1Xsilrp-5CBpbMOlfnTQ

  Selvom du godt ved at Bibelen er fup får du her serveret detaljerne på en meget underholdende måde, og samtidig vil du med egne øjne og ører kunne opleve hvor vanvittig propaganda kan være, og hvor længe folk bliver ved med at tro på den.

  Kommentar by Balder — 15. januar 2019 @ 09:20

 73. Hør nu her Balder, der er ingen der tror på en skid, ok? Vi forventer bare det værste siden alt er løgn. Alt hvad der smager af militær, penge og banker plejer at være lusket.

  Det meste virker til at være en tom skal heonver en satanisk kult af død og ædelæggelse. Den person der har lavet den side, du henviser til virker ikke til at være særlig troværdig, ærlig talt, men han har da sikkert ret, han har da mere troværdighed end enhver politiker eller “repræsentant” for demokratiet, for ikke at tale om “journalisterne”.

  Alle “videnskabsmænd” på Discovery og lignende er jo i hvert fald Hollywood-skuespillere, det er jo sandt nok.

  Kommentar by Jack Nille — 15. januar 2019 @ 12:09

 74. Socialdemokratiet lavede for år tilbage en tilsvarende reklame med Mogens Lykketoft sammen med en masse “mørke” børn. Kim skrev om det.

  Nu gør de det igen. Denne gang med partiformanden/statsmedisterkandidaten!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 15. januar 2019 @ 12:36

 75. # 10

  Måske bør Skrige Skinkens nye kælenavn være Vortesvinet?

  Kommentar by Revisoren — 15. januar 2019 @ 22:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper