21. januar 2019

Andenhåndskilde om Borgergadedrab: “De stod tilfældigt på gaden hvorefter en perker kommer forbi”

Den 2. januar i år efterlyste Københavns Politi vidner til et knivdrab, tidligt nytårsmorgen ved på Gothersgade/Borgergade. Der opstod ifølge politiet højlydte ‘uoverensstemmelser’ mellem to grupper ‘unge mænd’ ved 7-Eleven, og fire fra den ene gruppe blev stukket ned knive. En 19-årig døde, tre såredes. Intet yderligere.

“Ingen af de kvæstede har en historik af politi-mæssig interesse.”, fortalte politichef Brian Belling til Ekstra Bladet nogle dage senere, og tilføjede at politiet fortsat ikke ønsker at ‘offentliggøre et muligt signalement’. To uger ergået, og der er stadig intet nyt om sagen. Glem alt om Presselogen på TV2 News. Chefredaktører interesserer sig mere for #MeToo end knivdrab i baghaven. Adenhåndskilder er problematiske, men klart bedre end ingenting.

(Seddel ved gerningsstedet, Borgergade Vask & Rens, København K; Foto: Snaphanen.dk, der har mere)

“Jeg kender en som har snakket med de 3 overlevende danske drenge. De stod tilfældigt på gaden hvorefter en perker kommer forbi og siger noget til dem. De siger, han skal pisse af, hvorefter han planter 4 knivstik i hjertet på den første, og sårer de andre.” (Andenhåndskilde cit. af Snaphanen)

Oploadet Kl. 11:02 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/98108/trackback

60 Comments »

 1. Forbyd knivstikkende perkersvin og vilde negre og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 21. januar 2019 @ 11:33

 2. Politi og regering er totalt ligeglade men noget der ville få dem til at ryste i bukserne var hvis 5 – 10 – 25 -50 – 100 udlændinge blev stukket ned, skudt, eller tævet ihjel hver dag, uge eller måned.

  Der skal i virkeligheden ikke ret meget til før bøtten vender!

  Det er farlige tanker men det risikere at blive den fremtid vores politi og regering må leve med.

  Kommentar by Santor — 21. januar 2019 @ 11:57

 3. Politi og regering er totalt ligeglade men noget der ville få dem til at ryste i bukserne var hvis 5 – 10 – 25 -50 – 100 udlændinge blev stukket ned, skudt, eller tævet ihjel hver dag, uge eller måned.

  Der skal i virkeligheden ikke ret meget til før bøtten vender!

  Det er farlige tanker men det risikere at blive den fremtid vores politi og regering må leve med.

  Kommentar by Santor — 21. januar 2019 @ 11:58

 4. HVAD DE ORDRET SAGDE til perkeren, véd vi vel ikke? Det er jo slet ikke sikkert at det var hele udvekslingen af ord. Skulle de uden videre have provokeret og sagt at han bare skulle pisse af, hvis han fredeligt passerede forbi og blot sagde hej og godt nytår i forbifarten?

  Mit gæt er at perkeren startede med at provokere eller true, og at han ikke havde anden grund til at dolke dem, end at han var fanatisk islamist. Dvs. at der nok var tale om overfald og mord på komplet sagesløse danskere.

  Men det er sandelig tankevækkende/opsigtsvækkende at man åbenbart ikke er interesseret i at opklare denne TERROR-SAG som det jo sandsynligvis er. Så lavt rangerer vi danskere åbenbart i “systemets” øjne, at det nærmest er LIGEGYLDIGT om vi stikkes ned og myrdes på åben gade.

  Da har politikerne og journalisterne jo sagt det ligeud: Vi betragter vores landsmænd og vælgere som malkekvæg og slagtekvæg. Slagt dem bare, vi er da ligeglade. (For politiet har vel ikke selv fundet på at mord ikke skal forsøges opklaret?)

  Kommentar by Ole Jensen — 21. januar 2019 @ 12:12

 5. Ja så har han jo udført “noget af koranen’s bud”
  Troende Muslimer er jordens bærme.
  Jo før bøtten vendes des bedre, Santor

  Carlo Di Napoli II, Rasmus Paludan er på vej. ☺☺☺
  Den 29 Jan på DR2, tiden der kendes ikke endnu.
  D. 2 feb Århus.

  Kommentar by Sindsro — 21. januar 2019 @ 12:15

 6. Jamen Stefan Løfven har lige belært den svenske pøbel om, at den største fare i nutiden er “højreekstremismen”, og i Danmark mener MSM, at det største problem er manglende broccoli til et muhammedansk skægbarn.

  Jeg går sgu på druk…

  Kommentar by Revisoren — 21. januar 2019 @ 12:17

 7. Intet at se, passér gaden

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2019 @ 12:26

 8. Andenhåndskilden:

  “Jeg kender en som har snakket med de 3 overlevende danske drenge. De stod tilfældigt på gaden hvorefter en perker kommer forbi og siger noget til dem. De siger, han skal pisse af, hvorefter han planter 4 knivstik i hjertet på den første, og sårer de andre.”

  Politiet udtaler ifølge Ekstra Bladet:

  “Ifølge vores foreløbige vurdering var der tale om en konfrontation mellem to grupper. Begge på fire-fem personer. Episoden varede fem til ti minutter i det hele.

  Den begyndte med et skænderi ud for 7Eleven kiosken i Gothersgade. Derefter bevægede det sig op af Gothersgade og borgergade, hvor episoden kulminerede med knivstik ud for restauranten Cantina. Her blev fire personer stukket med kniv. Blandt andet den nu dræbte 19-årige.”

  Der er altså en vis uoverenstemmelse mellem andenhåndsvidnets version og politiets.

  Vores allestedsnærværende ekspert, Ole Jensen aka Bent Nielsen aka tp aka mange andre pseudonymer, har allerede opklaret forbrydelsen:

  “Mit gæt er at perkeren startede med at provokere eller true, og at han ikke havde anden grund til at dolke dem, end at han var fanatisk islamist. Dvs. at der nok var tale om overfald og mord på komplet sagesløse danskere.”

  Kommentar by np — 21. januar 2019 @ 12:30

 9. HVAD MENER VORES JUSTITSMINISTER PAPE OM DENNE SAG? Det var da nærliggende at nogen fra pressen spurgte ham.

  Kommentar by Ole Jensen — 21. januar 2019 @ 12:30

 10. Ole Jensen 12:30
  Der er vist kun en sag, hvis hans egen sengekammerat skal beskyttes

  Kommentar by k. m. — 21. januar 2019 @ 12:38

 11. Atter en perfid kommentar fra np, der vel er fra et radikalt eller skabs-radikalt parti, og som ihvertfald tænker meget i formaliteter fremfor realiteter, og som igen og igen mistænkeliggør medbloggere og på underlige fordækte måder forsvarer “systemet” mod kritik. Har han ondt af at vi er flere der så nogenlunde kan skrive rigsdansk?

  Kommentar by Ole Jensen — 21. januar 2019 @ 12:39

 12. 7. Ole Jensen
  Siger det er Helt i orden.
  Justitsminister Søren Papa Poulsen (Konservativ) og Karsten Hønge (Waffen SF), står sammen med at beskytte den Danske befolkning, ved at underminere den Danske grundlov.
  Et dugfrisk eksempel på et angreb på Ytringsfriheden:
  I Folketingets spørgetid onsdag den 9. januar stillede SF´s Karsten Hønge følgende spørgsmål til Justitsminister Søren Pape Poulsen:

  ”Mener ministeren, at provokatører som f.eks. Rasmus Paludan, der opsøger ballade, skal kunne trække på politiets fuldtidsbeskyttelse uden modkrav?”

  Hertil svarede Justitsministeren bl.a.:
  ”Jeg tror bare, at det måske kedelige svar på det spørgsmål er, at jeg nok har svært ved at se, hvad det er for nogle redskaber, vi kan tage i brug for at kunne sige til f.eks. Rasmus Paludan, for nu er det jo en meget konkret problemstilling her: Du laver nogle stunts, så dig kan vi ikke beskytte. Jeg tror ikke, jeg kan finde et grundlag for det […] Jeg har nok svært ved lige at pege på, om der er nogle muligheder for at kunne sige: Det er din egen sag; vi kan ikke beskytte dig.”

  Det er på en gang skandaløst og forstemmende at høre danske politikere hhv. klage over og beklage, at vi har ytringsfrihed i Danmark. For det er de facto det, som Karsten Hønges spørgsmål og Søren Pape Poulsens svar afspejler. Den sidste beklæder endda embedet som justitsminister og har altså ansvaret for konkret at beskytte borgernes ytringsfrihed. En beskyttelse, som han åbenlyst beklagede at skulle sørge for.

  Karsten Hønge levede på sin side op til sin selvudråbte titel som ”Vikaren fra Helvede” – i hvert fald repræsenterede han et helvede for det frie ord med sit krav om, at fordi Rasmus Paludan er så langt ude i hampen, og kun er ude på at provokere, så har han ikke krav på beskyttelse.

  Det lød således også fra Karsten Hønge:
  ”Der, hvor jeg bare synes, at forskellen er, er, når man kynisk og nøjagtigt indtænker politistyrken i en koreograferet teaterforestilling, hvor det ikke har når noget at gøre med forsamlingsfrihed, for det er kun ham selv, der er der, og så en anden lille ynkelig type ved siden af, der står og filmer det. Så jeg syntes, at man her spænder det til det yderste.”

  Kommentar by Sindsro — 21. januar 2019 @ 12:43

 13. Ole Jensen — 21. januar 2019 @ 12:39

  Modsat dig går jeg ind for lov, orden og retsstat.

  Kommentar by np — 21. januar 2019 @ 12:44

 14. Svar til Idioten fra Helvede (Karsten Hønge):

  Du skriver: “…det er kun ham selv, der er der, og så en anden lille ynkelig type…”

  Hvis det var sandt, så tror jeg ikke, at politiet ville stille op. Sandheden er, at politiet stiller op, fordi der også er 100 venstreekstremistiske, samfundsnedbrydende, selvtægtsforbrydere, blandet med et fåtal af knivbærende muhamedanere.

  Det er sandheden, Karsten. Og du ved det!

  Kommentar by Bastardo — 21. januar 2019 @ 12:57

 15. *Ole Jensen: Det er nok meget mulig, at de i en tilstad af overforfriskning nytårsaften, har glemt at en del af disse mennersker ikke kan kontrollere deres agressivitet, og er lvisfarlige

  Kommentar by Snaphanen — 21. januar 2019 @ 13:02

 16. Ole Jensen — 21. januar 2019 @ 12:12

  “Men det er sandelig tankevækkende/opsigtsvækkende at man åbenbart ikke er interesseret i at opklare denne TERROR-SAG som det jo sandsynligvis er. Så lavt rangerer vi danskere åbenbart i “systemets” øjne, at det nærmest er LIGEGYLDIGT om vi stikkes ned og myrdes på åben gade.”

  Det er jo fantastisk grove og ubegrundede beskyldninger mod vores politi af Ole Jensen mv.

  Kommentar by np — 21. januar 2019 @ 13:27

 17. Trenden blev lagt allerede sidste år da de to piger blev terror-myrdet i Marokko… .det er der også lagt låg på

  Kommentar by redneck — 21. januar 2019 @ 13:33

 18. Retsstaten sørger for at muslimerne har ret til at komme her og gøre som de vil.

  Kommentar by Træt — 21. januar 2019 @ 14:13

 19. Al erfaring tilsiger, at politiet arbejder på at opklare denne sag, som alle andre drabssager, og de bliver som bekendt aldrig forældet. Næsten alle drab i Danmark bliver opklaret – antageligt også dette.

  Politiet er godt nok underdimensioneret, især fordi der er kommet 4-500.000 indvandrere, mens politistyrken har været konstant (i bedste fald). Derfor må de prioritere hårdere end før, men drab har selvsagt første prioritet, deraf den høje opklaringsprocent.

  Kommentar by Gunnar Biering — 21. januar 2019 @ 14:30

 20. Det hele bunder i, at vi for længst har passeret “point of no return” og vore usle ansvarlige politikere stikker hovederne i busken – for Baba Papa’s vedkommende op i numsen på sin brune toy boy.
  De tør simpelthen ikke konfrontere de brunes indavlede voldspsykopati og voldsparathed.
  Så hellere krænke nogle fredsommelige hvide danskere. Der nøjes med at kæfte op om overgrebene på den indfødte befolkning. Velvidende det bliver ved det.
  Så alt det syge tankespind og helt grundløse advarsler om en farlig og voldelig højrefløj, er i bedste fald et ynkeligt forsøg på fokus flyt. I værste fald alvorlige psykoser og vrangforestillinger herr Møgdynge og konsorter.

  Kommentar by White knight — 21. januar 2019 @ 15:00

 21. @Gunnar Biering: Jeg er skam ikke i tvivl om, at sådan et modbydeligt mord er maksimalt højt prioriteret.

  Kommentar by Snaphanen — 21. januar 2019 @ 15:01

 22. “Ansvarlige” – vel at mærke for de uoverstigelige problemer landet står i til over drøblen

  Kommentar by White knight — 21. januar 2019 @ 15:02

 23. Den 19 årige unge mand blev bare en til i den lange række danskere der har måttet lade livet grundet at vores land styres af forædere.

  Føj hertil det enorme antal danskere der er udsat for vold,voldtægt med men for livet som resultat.Endnu flere er blevet frarøvet,fået deres hjem ødelagt og plyndret for deres ejendele.

  Og til alle dem der beder i Demokratikirken:husk nu på at det er det liberale demokrati der har skabt disse forhold.

  Kommentar by dan.c — 21. januar 2019 @ 15:10

 24. Er np en nettrold? Han forvrænger andre bloggeres indlæg, han beskylder andre bloggere som han overhovedet ikke kender, for at være kriminelle, modstandere af demokrati, kvindehadere, for at være sindssyge der har hårdt brug for psykiatrisk hjælp, og for at være modstandere af lov, orden og retsstat. Er np kun med for at afspore debatterne med vås og personangreb?

  Kommentar by Ole Jensen — 21. januar 2019 @ 15:12

 25. Vi mangler mere politi, flere grænsevagter og total grænsekontrol.
  Genindførelse af dødsstraf sætter også en stopper for gentagelser af disse grove forbrydelser.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. januar 2019 @ 15:47

 26. Der er ingen grund til at tage kommentarer og personangreb fra agenten/sabotøren np seriøst. Hans slags er let at gennemskue og inden længe forsvinder han igen for at dukke op under et nyt navn.

  Kommentar by Balder — 21. januar 2019 @ 16:03

 27. Løkke og bøssen og alle deres landsskadelige vælgere har danskernes blod løbende ned af sig- IMPEACHMENT!

  Kommentar by Piphans — 21. januar 2019 @ 16:44

 28. Først lød det til et opgør imellem to perker grupperinger. Så var det skrinlagt.
  Og et knivoverfald på en dørmand måske indenunder det samme.
  Så meldte Tyskland ud med terror påkørsel. Det var så omvendt en god højreorienteret, der havde mistet styringen og ramt en perlerække.
  Så meldte London om knivstik. Heller ikke mere derfra.
  Ja løgne nægtelse med kemiske Ali hjælper.

  Kommentar by P — 21. januar 2019 @ 16:59

 29. Alene det at politiet fortsat afholder sig fuldstændig fra at give et signalement af en formodet gerningsmand siger vel egentlig det hele?
  Tanken om at nogen kan have set ham umiddelbart efter forbrydelsen og derfor kan give politiet vigtige spor er yderst nærliggende. Men det er altså vigtigere for vores myndigheder – og medier – at holde en hel befolkning hen i uvished om de faktiske forhold i Danmark: At en meget stor del af den personfarlige vold, herunder drab og voldtægt, HELT kunne have været undgået med en anden udlændingepolitik. Hvert eneste offer for kriminalitet begået af indvandrere og flygtninge kan takke danske politikere for deres lidelser. Lad os holde dem ansvarlige ved det kommende valg!

  Kommentar by Thomas — 21. januar 2019 @ 17:03

 30. @25
  Vi har politi nok, men vi mangler hjemsendelse af alle muhamedanerne og forbud muhammedanismen og koranen, så vi igen kan få fred og ro i Danmark og Europa. – Der var ingen muhamedanere her for 50 år siden.

  Kommentar by va sawva — 21. januar 2019 @ 17:13

 31. Antallet af vidner nytårsaften lige DER, må være maksimalt. Man må i al fald konkludere, at politiet foretrækker at opklare det uden at offentliggøre et signalement. Hvorfor de så gør det.

  Kommentar by Snaphanen — 21. januar 2019 @ 17:15

 32. #26 Balder.

  Mon ikke en del trolderier kan tænkes at være skrevet af folk fra de lokale CIA/Mossad filialer PET & FET ?.

  Kommentar by dan.c — 21. januar 2019 @ 17:36

 33. Jeg vil vurdere stort set alle han musvinerne mellem 12-40 år går med kniv. Man burde iværksætte straks-hjemsendelser ved fund af kniv på en musvin. Dette er selvfølgelig kun sagt i mangel på de ikke må henrettet.

  Kommentar by Jp — 21. januar 2019 @ 17:42

 34. At man fortier og lægger låg på, er helt øjensynligt for at hindre, man/ der “piskes en stemning op”. Der vil afsløre omfanget af galskaben i det svigt de selvsamme aktører der styrer nyhedsstrømmen er skyldig i.
  Et scenarie man rystende på
  hovedet smålo ad, når talen var om østblokken og nordkorea.
  Som med meget andet “udenlandsk”: Findes det, er det kun et spørgsmål om tid, før vi også får “glæde” af det hér.

  Kommentar by White knight — 21. januar 2019 @ 17:45

 35. @dan.c 17:36: Forsvarets Efteretningstjeneste forkortes FE.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 21. januar 2019 @ 17:52

 36. Tror dårligt du kan finde en ung perker, der ikke går med kniv. Og hvorfor?
  For 50 år siden frygtede man ikke for dette.
  Talte måske lidt om at “finnerne har let til kniven”. Men det var også det. Det var ganske utlnkeligt at møde en knivbevæbnet. På nær i få særlige miljøer, man blot ku’ holde snuden fra. Tror sågar, der i den grad blev set ned på de typer der gik med kniv. Afstumpede, simple og ynkelige typer.
  Hør det lyder sgu som signalenentet på det brune affald.
  Men om ikke andet, fik politikerne afvæbnet den danske befolkning. Og besværliggjort at være håndværker, kok, lystfisker m.v.
  Nice work morons på Snotholmen.

  Kommentar by White knight — 21. januar 2019 @ 17:55

 37. Alene den store forskel der ses i forklaringen, om antal, årsag til drabet, naturligvis med kniv, bør give anledning til mistænksomhed. Noget antyder at man ikke skal fæstne lid til forklaringerne fra diverse myndigheder.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 21. januar 2019 @ 17:55

 38. Rolig nu, sidste uge var politiet rundt på skolenler og checke vi har spændt børnene rigtigt fast og denne uge gennemføres en kampagne for cykellygter.

  Joeh der er aldrig mangel på ressourcer til at bekæmpe offeeløs kriminalitet

  Kommentar by redneck — 21. januar 2019 @ 17:55

 39. 24 Ole jensen / 26 Balder

  Uenig! – np er ikke en han, men så oplagt en kvinde – Men ellers er jeg fuldkommen enig i jeres beskrivelse af gimpen!?

  Kommentar by T. Flodur — 21. januar 2019 @ 20:34

 40. Politiet har selvfølgelig signalementer på praktisk taget alle, der var til stede. De har jo alle set hinanden. De har set både morderen og den myrdede. Den myrdede og de sårede har stensikkert et signalement. Hvorfor lyver politiet om det? Og hvorfor viderebringer løgnemedierne den slags fake news fra politiet uden at kræve de signalementer, der tydeligvis findes? Gør de grin med os?

  “Københavns Politi leder fortsat efter vidner og beder alle, der var til stede eller ved noget om at henvende sig. (Kort over gerningssted knivdrab Gothersgade)

  Københavns Politi retter nu en opfordring til alle dem, der var til stede ved krydset mellem Gothersgade og Borgergade omkring klokken 4.00 nytårsnat, om at henvende sig til 1-1-4.

  På det tidspunkt opstår højtlydte der uoverensstemmelser mellem to grupper unge mænd, hvilket fører til knivdrab på en 19-årig mand. Tre af hans venner, alle 20 år gamle, bliver såret i samme angreb. De er alle uden for livsfare.

  Københavns Politi efterlyser vidner til knivdrab nytårsnat. Københavns Politi. Nyhed 2. januar 2019

  De unge mænd har først befundet sig foran 7-Eleven i Gothersgade, hvor de kommer op og skændes højlydt. De bevæger sig så et kort stykke ind i Borgergade, hvor selve knivoverfaldet sker foran en restaurant i nummer 2. ”

  Var alle de nævnte blinde (ligesom politiet)?

  Kommentar by A-mad — 21. januar 2019 @ 20:57

 41. Forfærdeligt. Tænk at en ung mand skal miste livet på den måde. Totalt meningsløst.

  Jeg ville gerne se en statistik for de sidste 10-20 år, der viser drabsdømtes etniske baggrund, for sager hvor gerningsmand og offer ikke har nogen umidlbar forbindelse. Altså mere eller mindre tilfældige knivdrab etc.

  Jeg gætter på op mod 80-90% af sagerne har gerningsmand MENA-land baggrund og offer dansk baggrund.

  Det ville være virkelig godt givet ud, hvis nogen med tid og evnerne kunne lave den slags undersøgelser. Det kunne også være for overfaldsvoldtægter, trafikdrab pga. vanvidskørsel etc.

  Det ville hjælpe med at åbne folks øjne, hvis de ser sådanne vanvittige tal, sort på hvidt.

  Tanker til ofret og de efterladte.

  Kommentar by Oliver — 21. januar 2019 @ 22:01

 42. 41. Oliver
  Ja gu er det forfærdelig
  Men Politiet skulle jo skide ved det tid.

  Kommentar by Sindsro — 21. januar 2019 @ 22:33

 43. Hvis “systemet” gennemfører en såkaldt undersøgelse, vil vi bare få at “vide” at det i de fleste tilfælde var hvide mod hvide, og at kriminaliteten iøvrigt er faldende og under fuld kontrol. “Systemet” er SLET IKKE INTERESSERET i at få sandheden frem, hvad man også kan se af de mange falske officielle tal og forfalskede statistikker, som popper op med korte mellemrum, og sendes i hovedet på os af DR, TV2 og papiraviserne. F.eks. de latterlige voldsomt underdrevne tal for invasionens og besættelsens omkostninger.

  Nå, så fik vi det med net-trolden np sat på plads, og tak for det.

  Kommentar by Ole Jensen — 21. januar 2019 @ 22:42

 44. Kan i huske den unge dreng, som fik en kniv i hjertet i Hillerød?

  Trump vinder hver eneste dag. Man får indtryk af, at han er uovervindelig :)

  Kommentar by Holger — 21. januar 2019 @ 22:58

 45. Ole Jensen — 21. januar 2019 @ 22:42

  “Nå, så fik vi det med net-trolden np sat på plads, og tak for det.”

  Først og fremmest fik du sat retsstaten, politiet og dets opklaringsarbejde “på plads”.

  Men hvor efterlader det dig selv? Jeg har ikke andet svar end: blandt de lovløse.

  Kommentar by np — 21. januar 2019 @ 23:08

 46. En sidste kommentar for i aften til “Ole Jensen”.

  Det er jo ikke mig, du er oppe imod: det er hele verdensordenen, som dine mange indlæg i forskellige pseudonymer viser:

  Du er imod vores parlamentariske demokrati, imod samtlige partier på Christiansborg, imod EU og FN, imod politiet, imod kvindernes ligeberettigelse osv. osv.

  Hvor efterlader det dig selv? Blandt de magtesløse og måske kriminelle? …

  Men tillykke med, at du er blevet vender med nynazisterne og konspirationesteoretikerne på tråden.

  Kommentar by np — 21. januar 2019 @ 23:25

 47. vender -> venner

  Kommentar by np — 21. januar 2019 @ 23:27

 48. Den hvide dreng i Hillerød blev knivmyrdet af en muslim.
  De to andre medskyldige muslimer, der forhindrede ofret i at stikke af, fik ingen domme, med derimod erstatning for den tid de havde siddet varetægtsfængslet.

  I USA ville de være blevet dømt for meddelagtighed i mord, og havde fået dødssprøjten i en af de ikke-blødsødne stater.

  Kommentar by Træt — 21. januar 2019 @ 23:28

 49. Fandens affald kan hærge og turnere i Danmark som de lyster. De morer sig, åbenlyst og i flok, over politi/myndigheder og vel ikke helt uden grund?
  I årtier var “strategien”, at det var “stakler der skulle have mere hjælp”. Så blev der hældt x gange x flere millioner efter dem, alt imens de smæskede sig på vor regning, fik moskeer og imamer kørt i stilling og avlede rigeligt med 3. generations-affald, hvilke jo, helt efter Fandens voldsmanual, tager klanens/familiens lærdom som pligt og i bedste stil fortsætter udviklingen af “des mere trofasthed for Fanden, des mere magt og ære”.
  Ja, vi kender den blødsødenhed, de er blevet mødt med gennem alle årene, af hver en offentlig ansat de har/har haft kontakt med. Nu er det så vidt, at 2./3.generationen af Fandens tilbedere ENTEN uddanner sig, med infiltration i offentlige instanser for øje eller til Fandens ære driver “små”jihad hvor og når de kan fremprovokere en anledning, GANSKE velvidende om, at blødsødenheden fortsætter. Ja, nu endda så vidt, at gadens groveste jihad-elever kan nå, at tillægge sig både abeskæg og ny figur, inden politiet ryster op med et, bare henvisende, signalement. Og ja, selv ved mord kan de nu mageligt nå at hæve kontanthjælpen og ud af landet, UDEN at blive genkendt!
  Min retsfølelse lider så meget, at jeg føler mig stærkt krænket! og jeg må spørge til hvordan både denne sags ofre/familie og de mange andre i samme situation, formår at bevare selvbeherskelsen? og hvor langt/længe vore politikkere regner med, at danskernes civiliserede beherskelse holder?

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. januar 2019 @ 23:52

 50. TIL NET-TROLDEN NP: Du er fuld af løgn og vrøvl, du strør om dig med falske beskyldninger, du forvrænger hvad andre skriver. Du er en rigtig perfid og typisk net-trold. Det ser ud som du kun er med for at afspore og chikanere.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. januar 2019 @ 00:06

 51. Ole Jensen og andre; kan I huske at der for nogle år siden blev oprettet en Euro-taskforce, som skulle imødekomme “net-had” ved aktivt at konfrontere højre-ekstremisternes indlæg på diverse sociale medier?

  np, er klart en af disse fake profiler.

  Tænk blot på idiotens reaktion, da en fransk bokser fik en lyn-dom på 7 års fængsel (gjorde han virkelig, eller var det np’s fantasi?) efter at have givet én af de statsansatte, uniformerede franske voldspsykopater lidt igen.

  np er tydeligvis systemts mand/kvinde/propagandaspreder.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. januar 2019 @ 03:22

 52. Ole Jensen — 22. januar 2019 @ 00:06

  Vil det sige, at du trækker dine tidligere påstand om, at det er terror, og din helt uhørte beskyldning om, at dansk politi ikke er interesseret i at opklare sagen?

  Du skrev:

  “Mit gæt er at perkeren startede med at provokere eller true, og at han ikke havde anden grund til at dolke dem, end at han var fanatisk islamist. Dvs. at der nok var tale om overfald og mord på komplet sagesløse danskere.

  Men det er sandelig tankevækkende/opsigtsvækkende at man åbenbart ikke er interesseret i at opklare denne TERROR-SAG som det jo sandsynligvis er. Så lavt rangerer vi danskere åbenbart i “systemets” øjne, at det nærmest er LIGEGYLDIGT om vi stikkes ned og myrdes på åben gade.”

  Jeg ser frem til, at du modererer dig fremover.

  Hr. Snusk — 22. januar 2019 @ 03:22

  Det har jeg ikke skrevet. Jeg skrev, at bokseren står til op mod ti år for vold mod politiet. Du og “Ole Jensen” har meldt jer selv ud af samfundet, når I støtter den slags pøbeloptøjer.

  Kommentar by np — 22. januar 2019 @ 07:03

 53. En gang til:

  Vil det sige, at du trækker dine tidligere påstand om, at det er terror, og din helt uhørte beskyldning om, at dansk politi ikke er interesseret i at opklare sagen, tilbage?

  Kommentar by np — 22. januar 2019 @ 07:05

 54. NP, du er klart og tydeligt en NET-TROLD der vrøvler løs, og kun er med for at ødelægge debatterne med alle mulige falske beskyldninger mod medbloggere. Jeg gider ikke diskutere med dig.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. januar 2019 @ 08:00

 55. np, men du har naturligvis ingen indvendinger mod politiets unødigt voldelige adfærd, eller retssystemets urimeligheder. Du er bare en handskedukke for magthaverne. De har hånden langt oppe i dig, og du elsker det.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. januar 2019 @ 11:19

 56. NP m/k er jo en hysterisk type med trang til overdrivelser og agressiv adfærd overfor andre bloggere. Han/hun skriver flere personangreb end saglige indlæg. Mange netaviser havde nok forlængst stoppet en sådan 5. kolonne type/feltmadras, men papiraviserne ville slubre hans/hendes ævl i sig med stort velbehag.

  Kommentar by Bent Nielsen — 22. januar 2019 @ 12:18

 57. https://ekstrabladet.dk/112/19-aarig-draebt-med-kniv-i-hjertet-nu-leder-politiet-efter-denne-sorte-audi/7486331

  Kommentar by jrp — 23. januar 2019 @ 14:09

 58. > Ole Jensen og Hr Snusk
  Det bedste at gøre overfor np og andre Per Henrik Rasmussen-typer, er at rulle hen over deres kommentarer. Erfaringsmæssigt ved man at de ikke er læseværdige, så hvorfor reagere på deres perfiditeter? De har lov at sige og skrive hvad de vil. Vi er ikke tvungne til at læse dem.

  Kommentar by Nielsen — 24. januar 2019 @ 12:17

 59. Sagen om knivdrabet på Lorenz Matras er nu startet:
  http://m.bt.dk/krimi/tiltalt-for-nytaarsdrab-han-dansede-med-kniven

  BT nævner intet om hudfarven på de anklagede, der havde taget en kniv med i byen, og så tænker man jo sit…

  Kommentar by Hertz — 7. januar 2020 @ 02:30

 60. UPDATE: Jeg ser nu, at det tidligere har været fremme, at tre af de fire oprindeligt anholdte er tyrkiske statsborgere, mens den sidste er “dansk”:
  http://m.bt.dk/krimi/fire-maend-faengslet-for-drab-og-drabsforsoeg-nytaarsnat

  “Sig mig, hvem du omgås, og jeg skal sige dig hvem du er”, som ordsproget siger.

  Kommentar by Hertz — 7. januar 2020 @ 04:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper