23. januar 2019

Guide til islamisk elskovslære inkluderer vejledning i voldtægt (ikke medtaget i ny dansk oversættelse)

Sidste år udgav Naser Khader en kommenteret dansk oversættelse af Sheik Nefzaouis bog om islamisk elskovslære. I et interview med BT forklarede Khader, at Islam trænger til ‘en seksuel revolution, og pointerede at man i 1500-tallets Tunesien var mere åben omkring sex, og ‘havde større respekt for kvinder’. ‘Den duftende have’, har undertitlen ‘Den arabiske verdens Kama Sutra’. Det smager lidt af frisind, men Islam er stadig Islam.

Naser Khader valgte ikke at medtage enkelte afsnit i den danske oversættelse, og det forstår man godt – her i disse MeToo-tider. Bogen er bramfri, men ikke bare i forhold til seksuel frisind. I listen over forskellige stillinger (der inkluderer ‘Gedestillingen’), skiller en enkelt sig ud. Stilling 22: ‘El morteseb’, Voldtægt!

Et citat fra The perfumed garden of the Cheikh Nefzaoui : a manual of Arabian erotology, udg. 1886.

“22. El morteseb, rape.

Twenty-second manner.—El morteseb (the coition by violence) . The man approaches the woman from behind, so as to take her unawares; he passes his hands under her armpits; and seizing hers, draws them up towards her throat, so as to paralyze all resistance on her part. He can intertwine his fingers with hers, and thus bring her hands behind her neck by making her bend her head down.

If she has no drawers on, he tries to raise her robe with his knees towards the middle of the body, fixing one of her legs with his, so that she cannot turn away her receptacle from his weapon, nor make any resistance to its introduction. If she has drawers on and is strong, the man will be obliged to hold her two hands with one of his while he undoes her drawers with the other.

This manner will prove convenient for a man who wants to enjoy a woman, and can only get her by force and against her will. (s. 70, 78f)

Oploadet Kl. 21:34 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/98185/trackback

49 Comments »

 1. Det var da sjovt, for “El morteseb” bliver flittigt brugt af muslim-islamisterne her i Mohammedanmark med løkkes og bøssens velsignelse, så nu mangler vi bare at muslim-islamisterne skære halsen over på os kristne om natten når vi sover, præcis som muslim-islamisterne har gjort i mange andre lande.

  Kommentar by Piphans — 23. januar 2019 @ 22:15

 2. Intet kan undre mere i islam. Alt drejer sig om vold. Islam er jo i øvrigt komplet humorforladt. Det synes at det eneste der er sjovt for islam er vold? De røde vil sikkert fortolke rape her som smukt. Så invasionen ruller..

  Kommentar by Nudenok — 23. januar 2019 @ 22:16

 3. Man kan ikke finde nogensomhelst dele af islamisk kultur der ikke er ekstreme og absurde.

  Kommentar by Winged Hussar — 23. januar 2019 @ 22:51

 4. Udsatte pigebørn af de lavere klasser er de første, der kommer til at lægge under for voldtægtsberigerne. Mange er oven i dette også ekstra berigede af propagandaen fra medier og meningsdannere af alle arter. Propaganda, der fremelsker og idylliserer at give plads til de nye kulturer. Så kan de unge piger pynte på eller dække over deres manglende evne til at indfange en god forsørger fra egne etnokulturelle grupper med, at de bare er mere moderne og frie!! Hvorefter det for manges vedkommende bliver en brat opvågnen. Ved at ødelægge vore egne familiers grundlag for overlevelse, kan vi nu om føje år kalde os en ny eurabisk kultur, der vil gøre livet sværere og mere brutalt på samfundets bund. Tak for dit kulturelle offer du engang så stolte og frie danske kvinde, du elitens lille pjalteproletar. Du har så sandelig beredt vejen for din egen kulturs udslettelse.

  Kommentar by Uno — 23. januar 2019 @ 22:51

 5. Naser Khader er en trojansk hest. Husk at du gerne må lyve, gerne må spise svinekød, gerne må gå i seng med de vantro og gerne må udgive dig for at være dem, hvis blot det er for at narre dem. Det er jihad i den helligeste form. Allah tilgiver enhver synd, hvis det var for at bedrage de vantro og sådan kan man gøre selv bacon halal.

  Kommentar by Illegal racist — 23. januar 2019 @ 22:52

 6. Åh denne berigelse. Tidligere havde vi europæere heller ikke brug for begrebet taharrush…

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. januar 2019 @ 22:56

 7. Stol aldrig på en muslim – heller ikke Naser Khader.

  Kommentar by Illegal racist — 23. januar 2019 @ 22:52, skriver det meget præcist. Lad jer ikke narre.

  Kommentar by Polka — 23. januar 2019 @ 23:04

 8. Flot afsløret, Kim!

  Kommentar by Sådan er det jo — 24. januar 2019 @ 00:37

 9. Bemærkelsesværdigt. Endnu en dråbe i yallahhavet.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. januar 2019 @ 01:12

 10. LIGEGYLDIGT HVAD DE RØDE RADIKALE HOS DR, RUC, POLLERTIKEN OG ANDRE PAPIRAVISER END PÅSTÅR, om at vi i virkeligheden alle er indvandrere, alle er negere, alle er ens, alle er lige kloge, og alle lige gode eller onde…….så er det som står tilbage når al propagandaen, alle løgnene, al hykleriet skrælles væk……

  at endnu engang er kommunisterne (forklædt som næstekærlige humanister/liberale/borgerlige/kvindesagskvinder osv.) gået igang med et vanvidsprojekt, et folkemordsprojekt. Massedød/massemord er en gammel rødfascistisk specialitet. I land efter land er de røde endt med at gå til angreb på deres egne befolkninger. Kommunismen er en totalitær bevægelse ligesom nazismen, fascismen og islamismen.

  Kalergi-planen/Marrakech-traktaten er iværksat af gammel-kommunisten Merkel og hendes medsammensvorne i EU. Den går i korthed ud på at flytte det halve Afrika op til os. En halv eller hel MILLIARD negere og arabere kan der sagtens blive plads til i EU-landene, har Merkel regnet ud. Wir schaffen es. Eine gute Endlösung für Europa, meint die Frau.

  Sandheden er at planen er vanvittig og katastrofal og udtænkt af syge hjerner. Og dens barske og blodige konsekvenser vil ramme millioner og atter millioner af europæere og skandinaver. 15-17 lande har nægtet at være med, og har klart advaret imod den. For at have underskrevet den, beskyldes Macron af fremtrædende kulturpersonligheder for landsforræderi mod den franske nation.

  I Sverige har migranterne allerede indledt en art guerilla-krig mod de almindelige svenskere. Bare se hvad der foregår i Malmø, Gøteborg, Stockholm og snesevis af andre byer.

  I Tyskland har borgere nu skabt en udstilling “Rædslernes parade”, hvor der oplyses om de tusinder af forbrydelser og tragedier som Merkels politik har påført tyskerne. I de større tyske byer protesterer gule veste, ligesom i Paris, London, Warzawa, Budapest og mange andre byer, mod de røde fascisters forrykte planer om at flytte millioner og atter millioner af kulturfjendske, krævende, utaknemmelige, agressive, voldelige og fanatiske migranter til Europa. Hvor de i kraft af deres antal vil invadere, besætte og overtage stort set alle byer, boliger og landskaber osv., osv.

  Vi vil alle komme til at ligge under for denne mareridtagtige plan, der vil smadre og knuse alt hvad vores landes borgere ejer af økonomi, traditioner, demokrati, frihed, sundhed og sikkerhed osv. Ingen vil gå fri, hvis planen gennemføres.

  Tiden er inde til at sige fra.

  (Se black pigeon på you tube ang. Merkel, og se de øvrige netaviser. Og læs verdenshistorien ang. de røde, brune og sorte socialister samt islamisterne. Start evt. med 1683, da polske kavallerister redde Wien og frelste Europa fra muslimsk besættelse)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. januar 2019 @ 01:19

 11. PS: Tiden er inde til at tage afstand fra Marokko-planen. Men det kan kun gøres ved at skrotte de gamle politikere, og få nye og bedre folk ind på borgen. De gamle partier er jo uduelige og håbløse. De fører sig frem med valgflæsk-snak i lange baner, men de udhuler alt med velfærd og sundhed for at skaffe penge til migrant-invasionen. De vil pålægge os at arbejde til vi bliver 7O-8O år, de vil bortspare en stor del af infra-strukturen, de vil fremture med deres familiefjendske og mandsfjendske politik, de vil afskaffe demokratiet, nationen og retsstaten osv.

  Lad os støtte STRAM KURS??? Det er jo en ulykke af rang, hvis partiet ikke når at opstille.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. januar 2019 @ 01:31

 12. ….Lad os støtte STRAM KURS!!!

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. januar 2019 @ 02:02

 13. Eller har nogen en bedre idé?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. januar 2019 @ 02:03

 14. #5. Ja, her er Khader så totalt afsløret som en slags femte kolonne.

  Kommentar by River — 24. januar 2019 @ 04:27

 15. Og, fantastistisk arbejde Kim.

  Kommentar by River — 24. januar 2019 @ 04:28

 16. Elskovslære?
  Kan de ikke lære at beskytte sig. At ikke at få flere børn end otte.!
  Eller er elskovs lærer en fra kommunen, der lige oplærer de unge mænd inden plumpen tages på kusinen. En venlig borger service.

  Kommentar by P — 24. januar 2019 @ 05:24

 17. Henrik Marstal glæder sig allerede til at få den hårdt i måsen i gedestillingen…

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2019 @ 06:14

 18. Exactly!
  “Jamen, han var jo ikke engang en god muslim. Han var kriminel, drak, tog stoffer, spiste haram”
  Hører jeg fra omgangskredsen, nåe de slimede skal forsvares. Og man, der i blandt Morocco-Lars, bilder sig ind, at det “bare var en psykisk syg idiot”, der foretog den seneste terrorhandling.
  Han var NETOP en god og from slimkarl, da han sonede sine synder ved at spille kegler med 80 mennesker på strandpromenaden i Nice.
  Bliver spændende at høre forsvaret, og bortforklaringerne på voldtægtstillingen. Fra alle de gode og næstekærlige idiotdanskere. Det bliver nok noget med: “Biblen holder sig heller ikke tilbage”.
  Er ikke bibelkyndige nok på det her område. Men det jeg kan konstatere er, kristne har en større abstraktionsevne. Og efterlever ikke biblen bogstaveligt, ord for ord. Som det er tilfældet med den hellige terrormanual: Koranen

  Kommentar by White knight — 24. januar 2019 @ 06:45

 19. Undskyld mig, men tag dog et kig på islams symboler, så finder man ret hurtigt ud af at islam handler om Baal- og Astarte dyrkelse. Dette er historisk veldokumenteret og Bibelen har sider op og ned om dette, men jeg tror at vore biskopper mfl. har valgt at dyrke Baal frem for de kristnes Gud.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 24. januar 2019 @ 06:55

 20. OK. I slutningen af bogen “Muhammeds piger” skrevet af Lars Hedegaard er der på side 137 -138-139 en vejledning af selveste Ayahtholla Khomenie om hvordan man kan have et -erotisk- forhold til et spædbarn (dog ikke penetrering), men selvfølgelig kan man gifte sig med en 6 årig tøs og fuldbyrde ægteskabet når tøsen er 9 år…..(Charmerende ik?). Islamisk kærlighed (et helved for tøsen). Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. januar 2019 @ 06:56

 21. Ayahtholla Khomenie forbød muslimer, at spise en kamel man har haft sex med – det er urent – men man gerne sælge kødet til nabo-landsbyen

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. januar 2019 @ 08:56

 22. Den duftende have, der er fuld af gode råd og vejledninger tilskrives Sheik Nefzaoui, som man må beundre for sin glimrende viden og mangfoldige kunnen.
  https://www.arnoldbusck.dk/boeger/skoenlitteratur-1/den-duftende-have

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. januar 2019 @ 09:13

 23. > 13 aLEXANDER bEAUMONT
  Jeg har en bedre idë. Lad os støtte Stram Kurs. ;-)

  Kommentar by Nielssen — 24. januar 2019 @ 09:25

 24. Det behøver ikke at medtages i den nye koran… det er udenadslære for enhver muslim allerede

  Kommentar by redneck — 24. januar 2019 @ 09:35

 25. Det er så sygeligt og perverteret, man slet ikke kan rumme det som kristen.
  Og DE taler om ære og ærbarhed?!
  Hvis ikke det var så sygt, var det til at skraldgrine over.
  Mage til selvmodsigende hykleri, kan jeg næsten ikke forestille mig.
  Ayahtholla’en har talt:
  De ER kamelkneppere – og hvad Gud véd mere.
  De må være ved at briste af bar’ ære.

  Kommentar by White knight — 24. januar 2019 @ 09:50

 26. Det som V, K, S og R osv. har gang i, er det egentlig ikke en POLITISK MASSEVOLDTÆGT af samtlige skatteydere og danskere? Det myldrer frem med valgløfter, men bagved de fromme politiker-ansigter der lover os alt muligt godt, er der jo skumle hensigter om at presse og udplyndre os, om at tilføre velfærden og sundheden milliarder af kroner med den ene hånd, samtidig med at man med den anden hånd nedskærer for endnu flere milliarder. Og man er ved at forære vores land, byer, boliger, kvinder, jobs, familieliv, frihed, demokrati og sikkerhed væk…. til EU, negere og arabere.

  Er de gamle politikere andet end hykleriske skuespillere der opfører et råddent skuespil?

  Kommentar by tp — 24. januar 2019 @ 09:54

 27. >26 tp
  Til dine spørgsmål kan svares klart JA og nej de er ikke andet end bundrådne korrupte lystløgnere, som trækker os dumskere rundt ved næserne.

  Kommentar by Nielsen — 24. januar 2019 @ 10:44

 28. Vi må genfinde et selvforsvar for vores kvinder, måske et ritual……

  Kommentar by Moth — 24. januar 2019 @ 11:35

 29. Ja, skægt, den fandt (den øvrige del af) pressen ikke lige, den presse, der ellers siden Naser Khaders exit fra Radikale har fundet rigeligt anledning til at kritisere ham.

  Men igen, husk vinklen fra S-togenes Verdens Bedste Nyheder, fra FN´s danske fort på Nordhavn (som vi alle bidrager til over vores skat): Det er (kun) det POSITIVE, der skal frem, og her fejler NK da heller ikke!

  Kommentar by Henrik Larsen — 24. januar 2019 @ 11:45

 30. #16 P.

  Det var faktisk muslimer der opfandt kondomet. Godt nok forbedrede Englænderne det senere Ca. 1880´erne da de tog tarmen ud af geden!

  Kommentar by Santor — 24. januar 2019 @ 11:54

 31. Info her må blive fast pensum i skolernes seksualundervisning, så vores piger lærer at holde sig langt væk fra Islams “Kulturberiger”

  Kommentar by k. m. — 24. januar 2019 @ 12:48

 32. #19
  ..Og store gud Mammon..

  Kommentar by Hul igennem? — 24. januar 2019 @ 12:55

 33. Jeg er godt og grundigt træt af det muslimske rakkerpak, og hvis venstrefløjen er så glad for muslimernes ‘eksotiske’ karaktertræk, hvorfor så ikke drage til Mellemøsten? Måske kan de gøre en forskel dernede …

  Her en historie om en stakkels 12-årig katolsk pige i ét af jordens røvhuller, Syrien, hvor hundredetusindvis af kvinder og børn er blevet voldtaget – mange er dræbt, eller er blevet holdt som slaver – af de diabolske kujoner, også kaldet muslimer. Jeg nægter at bruge ordet ‘islamister’, da det er et opfundet og misvisende ord; man siger jo heller ikke ‘protestantister’, ‘buddhisister’ eller ‘katolicister’. http://www.ncregister.com/blog/william-kilpatrick/is-sex-slavery-sanctioned-in-islam

  Kommentar by Kuffar — 24. januar 2019 @ 13:08

 34. Islams uendelige hykleri og råddenskab i en nøddeskal. Noget siger mig desværre, at Stram Kurs ikke når at opstille denne gang, dvs. der kun er Nye Borgerlige at stemme på. Fint nok, sådan bliver det, der findes ingen seriøse alternativer til det. Ingen. SK når det så til gengæld næste gang, eftersom tingene utvivlsomt kun bliver værre de kommende fire+ år, bl.a. derfor er NB netop opstået.

  Kommentar by LarsB — 24. januar 2019 @ 13:48

 35. OGSÅ I ENGLAND foretager pakistanske, somaliske og congolesiske osv. migranter tusindvis af uhyggelige og bestialske overgreb på børn. Læs om Tommy Robinson og hans heltemodige kamp for at stoppe denne organiserede børnemishandling. Som regeringen og medierne derovre har forsøgt at skjule, for at undgå ballade med indvandrerne.

  Kommentar by tp — 24. januar 2019 @ 13:50

 36. NÅR DET DREJER SIG OM uendeligt hykleri og råddenskab, må man desværre konstatere, at vores gamle partier og medier også er godt med. Tag f.eks. Venstres Lars Ulykke som lovede een ting før valget, og som straks efter valget gjorde det stik modsatte. (straks-stop blev til EKSTRA 45.OOO arabere og negre, plus de familiesammenføringer der er på vej) (og S og DF snorksov som sædvanlig)

  Kommentar by tp — 24. januar 2019 @ 13:59

 37. Hvad STRAM KURS angår, må der være noget helt galt med indsamlingen af vælgererklæringer. Nogle gange fungerer hjemmesiden, og andre gange virker den slet ikke. Er der noget teknisk galt? Hvorfor er det nogle gange let at finde ud af hvordan man tilmelder sig, mens det andre gange er umuligt? Sabotage? Antallet af erklæringer har stået stille i ugevis.
  Mens Klaus Riskjær nærmer sig 2O.OOO.

  Kommentar by tp — 24. januar 2019 @ 14:04

 38. @tp 14:04: 11.261 godkendte vælgererklæringer har Klaus Riskær Pedersen; altså tættere på 10.000 end 20.000 https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer/

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. januar 2019 @ 14:11

 39. DR1 kører en reklame, hvor en dansk mor står med sin teenagedatter i prøverummet, hvor det skal forestille at den unge pige gøres klar til sit bryllup – underforstået misbruget af barnebrude i visse kulturer.

  Det ville virke 1000 gange mere troværdig, hvis DR tager en fuld tildækket muslima, i samme situation, da det jo er dem reklamen handler om.

  Kommentar by k.m. — 24. januar 2019 @ 15:57

 40. Ofte skrives der i beklagende toner om, at vore kvinder er i fare for voldelige overgreb fra kulturberigernes side.
  Men spørgsmålet er vel, om ikke kvinderne for en stor dels vedkommende selv ønsker disse overgreb? Vi har jo just kunnet læse om tøjten, der en julenat for et par år siden fik en dragt prygl af nogle perkere, men nu er varm fortaler for mere import af den slags lort!!
  Ligeledes ser vi jo nærmest dagligt, at væmligboere, som oftest kvinder, der også kræver flere arabere og negre, som de kan boltre sig med.
  Jeg skal i hvert tilfælde ikke have klinket noget med at spille helt, hvis jeg oplever at især yngre kvinder bliver udsat for chikane eller overgreb fra perkeres side. Jeg risikere med alt overvejende sandsynlighed, at begge parter gør front mod mig, og jeg bliver slået til lirekassemand.

  Kommentar by Knud Madsen — 24. januar 2019 @ 16:45

 41. Apropos fremmede vaner. TV havde for nylig et indslag om stoppede kloakker og ødelagte pumper. Man delte T-shirts ud med teksten:
  “Lort, pis og papir”

  Det lader til indvandrere skal opdrages om alt mulig her i Danmark.
  De tror åbenbart at toilettet er deres private losseplads hvor alting kan skaffes af vejen, det gælder måske alt fra vådservietter til brugte brødristere.

  Jeg har aldrig før hørt om så store problemer i den offentlige kloakering, men det kommer snigende i takt med indvandring fra lande der ikke er vant til træk og slip.

  Kommentar by k.m. — 24. januar 2019 @ 16:45

 42. 30 Santor.

  Muslimerne har ikke opfundet kondomet, det blev allerede anvendt i antikkens Rom.

  Kommentar by Sådan er det jo — 24. januar 2019 @ 17:16

 43. Cyklende seriekrænker varetægtsfængslet. Surprise, surprise: Ifølge politiet er der tale om en 28-årig syrisk asylansøger. Han blev anholdt onsdag, og torsdag er han i et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

  En stribe kvinder har gennem de sidste par måneder været udsat for krænkende møder med en mand i Esbjerg.

  Mønsteret og beskrivelsen af gerningsmanden har været den samme fra gang til gang: En mand cykler op bag kvinderne og befamler dem. I enkelte tilfælde er manden fulgt efter kvinderne og har kontaktet dem.

  Forbyd klamme perkere i Danmark, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 24. januar 2019 @ 17:22

 44. 40 Knud Madsen.

  Jeg tvivler stærkt på, at danske piger vil slå dig til lirekassemand, hvis du forsvarer dem mod overgreb.
  Men hvis du er bange for at kaste dig ind i kampen selv, så ring i det mindste til politiet. Gør et eller andet.
  Jeg griber altid selv ind, og er sluppet levende fra det indtil nu. Selvfølgelig vurderer jeg risikoen og finder en strategi, der passer til. Der er mange måder at forstyrre en voldsmand på. Brug hjernen.

  Det værste, man kan gøre, er at give op og være passiv. Så er hele landet jo tabt allerede.

  “And how we burned in the camps later, thinking: What would things have been like if every Security operative, when he went out at night to make an arrest, had been uncertain whether he would return alive and had to say good-bye to his family? Or if, during periods of mass arrests, as for example in Leningrad, when they arrested a quarter of the entire city, people had not simply sat there in their lairs, paling with terror at every bang of the downstairs door and at every step on the staircase, but had understood they had nothing left to lose and had boldly set up in the downstairs hall an ambush of half a dozen people with axes, hammers, pokers, or whatever else was at hand?… The Organs would very quickly have suffered a shortage of officers and transport and, notwithstanding all of Stalin’s thirst, the cursed machine would have ground to a halt! If…if…We didn’t love freedom enough. And even more – we had no awareness of the real situation…. We purely and simply deserved everything that happened afterward.”
  (Alexander Solzhenitsyn)

  Som mand skal man ikke tro, at det ingen konsekvenser har at træde dhimmiagtigt til side, når danske kvinder forulempes. Det sender et signal om, at landet er kapituleret! Hvilket fører til flere overfald, voldtægter og mord. Og så BLIVER det din egen kone eller dig selv næste gang. Passivitet koster dyrt… på sigt alt.

  Kommentar by Sådan er det jo — 24. januar 2019 @ 17:26

 45. #42 læs og forstå!

  Kommentar by Santor — 24. januar 2019 @ 20:19

 46. Her er en, der ikke har læst vejledningen og derfor kun lykkedes med at befamle over 20 kvinder: https://ekstrabladet.dk/112/mindst-20-kvinder-befamlet-formodet-numsegramser-anholdt/7488606

  …en 28-årig syrisk asyl-ansøger.

  Same shit, different day.

  Kommentar by Quark — 24. januar 2019 @ 21:55

 47. Sådan er det jo — 24. januar 2019 @ 17:26 :

  Tak!
  Vi er trods alt en hel del kvinder, ja endda flere og flere som det på det seneste kan observeres i mange kommentarspor s.fks. på DKA, 24 og JP, der ønsker vort land helt og aldeles FRI for iSlammet, deres gerninger og al deres væsen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. januar 2019 @ 23:27

 48. >5 Illegal racist
  Helt enig. Han er aldeles usympatisk.

  Kommentar by Nielsen — 25. januar 2019 @ 00:32

 49. Naser Khaer har igen været ved fotografen for at betage danskerne. Det lykkes altid med Trykkefrihedsselskabets damer.

  Personligt har jeg længe funderet over, om han er dobbeltagent. Jeg betragter ham som en billig to-øres Don Juan og helt upålidelig. Forhåbentlig kommer Can-canpræstens retssag til at åbne folks øjne for, at Khader fra 1990’erne og faktisk til i dag har reklameret for Det muslimske broderskab. Hans bøger står jo på bibliotekerne.

  Kommentar by Hans Jensen — 25. januar 2019 @ 13:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper