31. januar 2019

Realisten: Strategiske tanker for 2019…

Alright alle sammen. Januar måned er ved at gå på hæld, snart indfinder foråret sig og inden længe kommer der et (relativt ligegyldigt) folketingsvalg. Her kommer et længere indlæg med forslag til de strategiske indsatsområder vi måske kan tænke over i det kommende år…

Situationen, 2019:
Først et overblik over dansk politik og indvandring 2018. For at sige det kort, så er der både nogen negative og positive ting, samt nogen vigtige ting vi som gruppe og segment kan gøre.

Lad os starte med det negative:

Det vi oplever er ikke en indvandring. Det vi oplever er en befolkningsudskiftning. Selv hvis indvandringen helt bliver stoppet om nogen år (hvilket den næppe bliver), så er det formentlig ikke nok til at stoppe befolkningsudskiftningen, eftersom indvandrerne får flere børn end os. Det er altså virkeligheden i Danmark anno 2018.

Godt 15-20 procent af ungdomsbefolkningen har formentlig allerede indvandrerbaggrund, og når de bliver voksne, så kan indvandrer-andelen af ungdomsbefolkningen være på 30-40 procent. Vi er på vej ud i noget der ser rigtig skidt ud. Udviklingen går kun een vej og den går hurtigt.

Dernæst, så lad os indse det følgende:

Der er pt. ingen kræfter i dansk politik der er ved at tage et afgørende opgør med det her. INGEN kræfter overhovedet.

Venstre og Konservative er blevet ligegyldige karrierepartier. Liberal Alliance er kun fokuseret på skattelettelser. DF har nærmest givet helt op med Kristian Thulesen Dahl som skole-eksemplet på en ligegyldig karrierepolitiker. Hvad Nye Borgerlige angår så er de et lys i mørket, men de vil kun stå fast på et opgør med asylmigrationenen, men ikke familiesammenførslerne eller arbejdskraftindvandringen. Og hvis vi i øvrigt kender dansk politik ret, så vil Lars Løkke sikkert spise dem af med småting og symbolske tiltag de næste tyve år ligesom han har gjort med DF. Og endelig er der det faktum at indvandrerne får flere børn end os hvilket ingen af partierne lader til rigtigt at have øjne for endnu. Slutresultatet er bare at der bliver færre og færre danskere for hvert år der går, og flere og flere indvandrere. Den demografiske pil peger een vej og een vej kun: Væk fra etniske danskere og over mod flere indvandrere. Dét er paradigmet. Ikke ghettoer, terror eller indvandrerkriminalitet, hvor forfærdelige sådanne ting end kan være. Men en befolkningsudskiftning. Et land der mister sin oprindelige befolkning og erstattes med en anden, lidt efter lidt, år efter år..

Ja og så ved jeg sgu ikke engang om “lidt efter lidt” er den rigtige definition, for når en gruppe på størrelse med en lille dansk provinsby indvandrer hvert år plus antallet af danskere falder, så går det faktisk ret hurtigt. Jeg kan huske min lille provins-by for tyve år siden og jeg kan love dig for at der er kommet flere unge indvandrere i dag. Mange flere.

Her er den nødvendige løsning på befolkningsudskiftningen: Al indvandring stoppes de facto. Også familiesammenførsler og arbejdskraftindvandring. Selv udenlandske studerende må se sig om efter at andet sted at lukrere på gratis uddannelse. Og så gør staten det skattefrit for etniske danskere hvis de får et barn nr 3 – indkomstskatten køres ned til 0 for et sådant par. Med et sådant tiltag kan vi få den danske fertilitet op over 2.1. Dét er løsningen. Måske hjemsendelser kan komme på tale, men de har dog stadig en tendens til at splitte både befolkningen og partierne.

Et så radikalt tiltag som foroven (skattefrit hvis tredje barn) vil nok koste os 20 procent af Danmarks BNP og vil gøre at vi bliver nødt til at stramme ind alle mulige steder rent økonomisk. Men det er så også det der skal til hvis vi skal undgå at blive udraderet som folk.. Og helt ærligt, hvad er meningen med at redde klimaet, økonomien, sundhedsvæsenet osv. hvis det ikke er vores folk der nyder godt af det i længden? Befolkningsudskiftningen er det altoverskyggende problem i landet.

Kan du, kære læser, se en så radikal forandring komme fra Christiansborg indenfor den nærmeste fremtid? Jeg kan ikke. De kan jo for helvede ikke en gang få stoppet asylmigrationen. Ikke engang selv næsten tyve år efter at DF blev støtteparti kan de ikke få stoppet asylmigrationen.. En så radikal forandring som foroven er derfor helt ude af rammerne for hvad Christiansborg-segmentet kan levere i praksis.

Hvad bliver resultatet så? Tja, det er vel umuligt at sige, og i høj grad også afhængigt af hvad vi ‘herinde’ gør, men jeg tror at… boblen er ved at briste, på en måde. Alle folk nærmest ved at der er et eller andet grundlæggende galt i dansk politik; at hele indvandringsparadigmet snart er parat til at implodere. Ikke engang Dagbladet Politiken forsvarer indvandringen længere. Det er som om hele den gamle venstre/højre logik på området nærmest er forsvundet, med kun nogen få tågehorn på venstrefløjen der stadig tror på det. Hvis de da virkelig gør det og ikke bare leverer platituder fordi de ikke ved hvad de ellers skal gøre.

Så det er egentlig både en forfærdelig og positiv udsigt vi har i vente. Forfærdelig fordi den forkerte udvikling fortsætter. Positivt fordi der er et paradigme der snart kan implodere – især hvis vi gør vores bidrag til det.

Her kommer mine bud på strategiske indsatsområder for 2019:

# Begrebet ‘befolkningsudskiftning’

Indvandring er et neutralt ord i sig selv. Det kan enten være dårligt eller godt. Befolkningsudskiftning er derimod ikke et neutralt ord. Det er ubehageligt, og det taler mere direkte om det der sker. Vi bør bruge ordet befolkningsudskiftning så ofte vi kan. I samtaler med venner og bekendte. På facebook og andre sociale medier. Dette ord skal være mainstream inden for nogle få år, så vi får den offentlige bevidsthed der skal til. Jo mere folk er bevidste om at der foregår en befolkningsudskiftning, jo mere pres vil der alt andet være på politikerne for at gennemføre de nødvendige løsninger. Grundlæggende har jeg mistet troen på spillet inde på Christiansborg, men alligevel.. Vi bør give det et forsøg. Ordet befolkningsudskiftning bør være på alles højreorienteredes læber i det kommende år.

# Nye Borgerlige

Al magt til Nye Borgerlige. De er trods alt det bedste bud på at få stoppet en vigtig del af indvandringen indenfor en overskuelig tidsramme. De har ikke de helt rigtige løsninger endnu, og spørgsmålet er hvor meget de kan lykkes med deres projekt når de ikke vil vælte Lars Løkke, men igen: Al magt til dem. Jeg anbefaler alle at stemme på dem, og jeg anbefaler alle at opfordre venner og bekendte til at stemme på dem. Personligt har jeg tænkt mig at melde ud på Facebook at de får min stemme. Det danske nationalkonservative blog-segment er jo ret stort, så hvis vi alle begynder at være lidt mere aktivistiske på de sociale medier så kan vores indflydelse nå langt.

# Dansk Samling

På den lidt længere bane – når Nye Borgerlige er kommet i Folketinget – skal vi overveje om vi ikke skal stemme Dansk Samling ind næste gang.

Partiet har trods alt et helstøbt politisk program. Morten Uhrskov er en type der også kan trække socialdemokratiske stemmer, og som ikke virker afstødende på den menige dansker. Måske kunne han endda trække nogle stemmer fra venstrefløjen. Partiet har i øvrigt, så vidt jeg ved, også en forståelse for at de bliver nødt til at vælte Lars Løkke hvis deres projekt virkelig skal lykkes. De kunne være en reel game-changer i dansk politik.

Og så alligevel.. For de andre partier kunne jo bare holde dem uden for indflydelse, og sikkert få mainstream-mediernes opbakning til det. Hvilket de sikkert vil gøre hvis partiet rejser krav der virker for “stramme”. Dansk Samling er dog stadig det bedste fremtidige bud indenfor det demokratiske system, og vi bør have dem in mente til næste folketingsvalg. Og så bør vi handle massivt og koordineret for at give dem de nødvendige stillere. Igen føler jeg behov for at sige dette: Vi undervurderer konstant hvor mange og hvor magtfulde vi er, ligesom vi undervurderer hvor mange i befolkningen der allerede sympatiserer med vores grundpointe. Hvis vi handler koordineret og hvis vi bruger de sociale medier på den rigtige måde så kan vi vende folkestemninger og “pushe” nye ideer frem i systemet på meget kort tid.

Konklusion

Man kan snakke meget og længe om dansk udlændingepolitik, og guderne vil vide at der er blevet gjort det i rigelig grad gennem tiderne.

Dybest set, så handler det jo blot om een ting: Der bliver flere af dem, og færre af os. Dét er paradigmet, og det har det været i 40 år. Skammeligt. Uforsvarligt. Og symptomatisk for en politisk kultur og mentalitet der ikke fungerer.

Problemet er endda at mange politikere ikke engang er bevidste om de løsninger der skal til: At det ikke handler om en lille del af indvandringen, men at det handler om hele indvandringen, samt de ulige fertilitetsrater. De ser ikke engang det paradigme der rent faktisk eksisterer.

Som sagt er jeg begyndt at tro at det her problem nok først engang løses hvis danskerne går på gaden i tusindvis ligesom De Gule Veste i Frankrig. Lad os håbe vi ikke kommer derud, for der er jo stadig muligheder i dansk politik. Måske handler det ‘blot’ om tyve år endnu før det nødvendige paradigmeskifte kommer, måske ikke. Jeg kan simpelthen ikke forudse det endnu, og jeg tror også det handler om hvor strategisk vi handler i forhold til at ‘pushe’ ideer og tiltag ud i både befolkningen og til Christiansborg-segmentet.

Grundlæggende handler det jo bare om at befolkningsudskiftningen stoppes. At andelen af etniske danskere ikke bliver ved med at falde. At den demografiske pil peger i vores retning på den lange bane. Sådan så vi over de næste 50 år får et samfund der igen virker dansk, og som er rart og gæstfrit for vores børn.

Hvordan en regering gør det må de selv finde ud af. Men de skal bare gøre det. Alt andet kan ikke forsvares.

Det er derfor det her også dybest set er en positiv opdatering, for jeg tror ikke en regering kan udskifte deres befolkning per evighed. Enten indser de deres tåbelighed til sidst, eller også vil der komme en reaktion fra folket, hvordan den reaktion så end vil være.

Hvis jeg kan fornemme stemningen på de sociale medier rigtigt, så er det ikke umuligt at vi kan forvente folkelige opstande i andre europæiske lande hvor befolkningen er lige så led og ked af indvandringen, og hvor en voksende andel måske er parat til at tage på gaden.. Jeg kan ikke helt se fremtiden her, men det kan ikke udelukkes. Igen må jeg bare sige at min fornemmelse er at der er et paradigme der er parat til at sprænge.. Måske i flere europæiske lande på nogenlunde samme tid.

Nuvel, det var alt for denne gang. Lad os spille med på Christiansborgs præmisser og lad os se hvad det kan føre til. Igen: Jeg tror ikke helt på det spil, men det fortjener en chance.

Alt godt herfra og håber alle får et fantastisk 2019. Hold stemningen højt, for til sidst vil vi vinde.

Vi har sandheden på vores side. Vi har også befolkningens sympati. Til sidst har vi også antallet.

Dette indlæg er skrevet af Realisten.

Oploadet Kl. 12:44 af Realisten — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/98236/trackback

50 Comments »

 1. DET VI STÅR OVERFOR, ER EN LANDSOMFATTENDEDE KATASTROFE AF DEN MEST UHYGGELIGE OG BLODIGE SLAGS.

  Valget i år er måske ret ligegyldigt, i den forstand at de fleste vælgere ikke forstår situationen, i den forstand at der endnu ikke er et virkelig godt parti at stemme på, og i den forstand at det hele kommer til at dalre videre nogenlunde som hidtil. Men det er måske det sidste valg inden demokratiet braser helt sammen. Og det er meget uhyggeligt.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. januar 2019 @ 13:10

 2. Tak for et fint indspark og i lige måde. Jeg er desværre ikke enig i dine afsluttende linjer.

  Demografi er skæbne, og vores modstand kan ikke blive mere end bump på vejen, uanset hvad vi vil ofre for det.

  Så kan man overveje og diskutere om disse bump på vejen er værd at tage; for at udsætte ”overtagelsen” og kæmpe for sine principper.

  Min personlige overvejelser går mere på, hvordan man geografisk positionerer sig. Hvilket sprog skal børnene lære, hvor skal man evt. købe et sommerhus/ferielejlighed osv.

  Polen er pt. mit bedste bud, de holder nok stand ½-1 generation mere end resten af vesteuropa, hvor en demokratisk islamisering vil være endelig indenfor ca. 30 år med mine egne beregninger.

  Tjekkiet også aktuel, men logistikmæssigt lidt sværere hvis man vil bevare et link til DK, omend kulturelt mindst ligeså stærkt bånd som Polen har.

  Ellers skal man/ens børn migrere fuldstændigt – Asien eller Amerika, men det er heller ikke uden komplikationer.

  Kommentar by Bjarne P. — 31. januar 2019 @ 13:17

 3. DANMARK VIL FÅ SAMME SKÆBNE SOM SVERIGE, hvis der ikke snart kommer andre boller på suppen. Nogle af vores politikere er direkte landsforrædere. De fleste er bare uduelige tumper. Som f.eks. Tullesen der mere og mere fremtræder som en hykler, nar og landsbytosse.

  Kriminaliteten er mangedoblet. Afrikaniseringen og islamiseringen skrider fremad. Nedskæringer, stramninger og forringelser hagler ned over danskerne. Hykleriet er endeløst. Grænsen er stadig hullet som en si. Det kan ende i ikke bare en fordrivelse af danskerne, men i terror og blodbade. Husk på Merkels Marokko-pagt som foreskriver at vi skal modtage mange, mange flere asylanter, indvandrere, migranter, islamister samt deres fætre og kusiner, onkler og tanter osv.

  I Sverige har migranter allerede indledt en guerilla-KRIG mod de almindelige svenskere. Det begynder at ligne en systematisk voldtægt og nedslagtning af borgerne. Mon ikke det snart kan blive det samme herhjemme?

  Kommentar by Ole Jensen — 31. januar 2019 @ 13:26

 4. VI KAN LIGE SÅ GODT INDSE DET FØRST SOM SIDST: Vi må sørge for at mange flere danskere får kendskab til situationen. De fleste er jo uvidende og komplet vildledte og “hjernevaskede” af DR, TV, Pollertiken og de øvrige papiraviser. Man kunne f.eks. uddele løbesedler (som i 194O-45) hvor man fortæller nogle ting. Og hvor man opfordrer til at læse URIASPOSTEN og de øvrige net-aviser. Der er vist under bloggen “Hvornår er Danmark dejligst” et forslag til en sådan løbeseddel.

  Eller har nogen bedre forslag eller idéer?

  Sløv passivitet og laden stå til, vil automatisk medføre at vi danskere bliver fordrevet eller udryddet. Så enkelt er det faktisk.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. januar 2019 @ 13:40

 5. PS: At valget her i 2O19 kan blive det sidste valg med demokrati, er ingen løs påstand. Marokko-pagten foreskriver at CENSUR skal indføres. Og uden fri debat er demokrati en illusion. I forvejen er vores folkestyre svækket, og afløst af en slags teater-demokrati.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. januar 2019 @ 13:45

 6. Personligt har min kone og jeg gjort vores, 4 velfungerende børn er sat i verden.

  Det har ikke været uden omkostninger og min kone er dd arbejende på meget få timer da hun har pådraget sig fysiske skader under graviditeterne, plus vi vægter højt at vores børn har en voksen at komme hjem til.

  Det betyder naturligvis jeg tjener hovedparten af familiens indtægt og her kommer det sjove: For det første kan jeg ikke udnytte min kones skattefradrag, så totalt set bliver vi beskattet hårdere (topskat) end hvis den samme indtægt var delt 50:50 mellem min kone og jeg

  Desværre får jeg heller ikke skattefradragene for børnene. I stedet straffes vores familie ved at børneydelsen beskæres fordi jeg tjener hovedparten af familiens indtægter…. inden den udbetales til moderen. Faktisk ser jeg end ikke en opgørelse over børnepengene til trods for jeg er gift med min kone

  Kommentar by redneck — 31. januar 2019 @ 13:58

 7. JA, SORTE SKYER ER VED AT TRÆKKE OP OVER EUROPA OG DANMARK.

  Snaphanen, den korte, 24nyt.dk, 18Ograder og især black pigeon på you tube viser dokumentarfilm (om Merkel, terrorisme, protestmarcher osv.) og fremlægger DYSTRE SPÅDOMME om Europas fremtid.

  Forræderiske politikere har vanvittige planer om afrikanisering og islamisering (der vil udskifte fred og civilisation med krig og barbari)…… Og OVENI kommer så deres fascistiske, asociale og hensynsløse politik overfor utallige borgere og familier. (Der har drevet utallige mænd, familier, børn, kvinder, patienter, pårørende, arbejdsløse og hjemløse ud i elendighed)

  Mængden af uhyrligheder fra ministrenes og partiernes side synes bare at vokse og vokse. Vi danskere har al mulig grund til som vælgere og borgere at være skeptiske og tage afstand fra de gammelkendte medier, politikere og partier.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. januar 2019 @ 14:24

 8. A propos Morten Uhrskov: Han har i dag et indlæg i en avis, som jeg undtagelsesvist linker til HER., hvori han hudfletter statsradiofonien.

  Nu har jeg set den omtalte udsendelse. Den gør mig i godt humør. For den viser hvor desperat fjenden er. Uden slinger i valsen, helt åbent og så tydeligt, at det ikke kan misforståes, erklærer DR’s studievært og indkaldte meningsfæller, at synspunkter, der ikke er godkendte af d’eliten, skal censureres og fjernes fra ofenntligheden. Der skal oprettes et sindelagspoliti og – sidst. men ikke mindst – enhver debat om nogetsomhelst bør ikke finde sted, for debat betyder jo netop, at meninger brydes.

  Det var da rart, at få DR’s egen bekræftelse på. Den ros skal de trods alt have!

  Kommentar by Voldposten — 31. januar 2019 @ 14:26

 9. Jeg er i det store og hele enig med realisten. Der er kun en ting jeg vil argumentere imod og det er den indgroede tanke om at vi SKAL være 5 millioner Danskere.

  Velstanden kom til den Vestlige verden da man holdtop med at få 6 – 8 børn. Hvad arbejdskraft angår kan den importeres og sendes hjem når vi ikke længere har brug for den, som det oprindeligt var tiltænkt.

  Kommentar by Santor — 31. januar 2019 @ 14:44

 10. Vi er nok i en lignende situation, som tyskeren under krigen, der fornemmede hvor det bar henad. Men han risikerede jo livet, hvis han talte propagandaen imod. Så galt står det ikke til endnu, men vi har jo politikere, der vil fratage folk politibeskyttelse, hvis vedkommende offentlig provokerer ved at fortælle sandheden.
  I øvrigt en god situationsrapport.

  Kommentar by Menig 442 — 31. januar 2019 @ 14:46

 11. En kendsgerning, som er ret væsentlig i forhold til befolkningsudskiftningen, er at etniske danskere generelt får deres 1-2 børn meget sent. Typisk efter endt uddannelse og med etableret økonomi. Hvis glemmer dette, så undervurderer man, hvor hurtigt forandringen sker.

  Kommentar by Jakob — 31. januar 2019 @ 14:48

 12. Valgresultatet fra min søns klasse (skolevalg)
  13 stemte (6 valgte ikke at stemme)

  Nye Borgerlige største parti med 4 stemmer
  Blå blok i alt: 8 stemmer
  Alternativet: 1
  Radikale: 0

  Så der er håb for ungdommen der er vokset op med multikulturen tæt inde på livet.

  Kommentar by Stolt far — 31. januar 2019 @ 15:03

 13. “Jeg anbefaler alle at stemme på dem, og jeg anbefaler alle at opfordre venner og bekendte til at stemme på dem.”

  Betragt det som gjort. Hele familien og omgangskredsen stemmer NB nu, efter et år med brandtaler fra undertegnede.

  Kommentar by Kimski — 31. januar 2019 @ 15:38

 14. Besynderligt indlæg fra Santor. Velstanden kom vel især pga. ny teknik mv. At hjemsende “arbejdskraften” bliver ikke nemt, når politikerne ikke tager hensyn til danskernes interesser. Og udskiftningen af danskerne med vilde, agressive, utaknemmelige, stridbare, voldelige, islamistiske og fanatiske kulturfremmede er under alle omstændigheder en POLITISK FORBRYDELSE af nærmest nazistisk art.

  Hvad familie-politikken angår, er den kommunistisk, familiefjendsk, mandsfjendsk, børnefjendsk og helt igennem pervers. Det sidste har især de radikale sørget for. Desværre er de danske mænd gennemgående så naive, godtroende og feminiserede, at de slet ikke fatter hvor råddent og kommunistisk/feministisk “systemet” er blevet overfor familierne. Selv verdensrekorderne i skilsmisser, faderløse børn og stofmisbrugende unge mv. har ikke fået dem til at forstå hvad der foregår.

  Kommentar by Bent Nielsen — 31. januar 2019 @ 15:44

 15. Der synes at herske en total begrebsforvirring på Uriasposten, som de fleste eller alle er enige i at holde fast ved. I dette oplæg hører Socialdemokratiet f.eks. ikke til de venstreorienterede, og Morten Uhrskov betragtes som en acceptabel krydsning af både det ene og det andet, stakkels mand. Dvs. noget karakterløs uden kant.

  Jacob/11 er mere skarpsindig, for det er jo sådan, at de problematiske indvandrere gerne får børn i meget tidligere alder end danskere. Man kommer lynhurtigt op på tre-fire generationer i de kredse, hvor man forlader skolen tidligt og nasser sig igennem eller ikke biudrager meget til samfundet undtagen ved at holde en urimeligt stor social- og sundhedssektor beskæftiget.

  Samme sektor er i øvrigt typisk rødglødende og omklamrende på en fordomsfuld måde, der kan gøre det til et mareridt for en borgerlig at blive syg.

  Som jeg ser det, kan det kommende valg blive skæbnesvangert, og jeg mangler jordforbindelse i oplægget.

  Kommentar by Hans Jensen — 31. januar 2019 @ 16:02

 16. Jeg har netop læst om det “vilde” antal mandskabstimer, som politiet har brugt til bevogtning af jødiske institutioner. Dette problem må løses på en ansvarlig måde.

  Men politiet har også brugt et vildt antale timer ved gennem 20 år at udstyre Naser Khader med livvagter. Ville det ikke være på sin plads at anmode Khader om at indrette sig med en mindre synlig livsførelse og at undlade at stille op til valget? Er det rimeligt, at befolkningen skal blive ved med at finansiere Khader politiske ambitioner?

  Kommentar by Hans Jensen — 31. januar 2019 @ 16:36

 17. Nr. 15: Hans Jensen

  Man kan aldrig forudse fremtiden. Måske vi får at se at socialdemokratiet på at tidspunkt vender helt på udlændingepolitikken og gør op med familiesammenføringer også. Intet er “skrevet i sten” endnu. Og da slet ikke noget så uforudsigeligt som dansk udlændingepolitik.

  Kommentar by Realisten — 31. januar 2019 @ 16:43

 18. Nøglen til magten ligger i kontrollen med massemedierne. Uden et systemskifte her vil alt sandsynligvis fortsætte som hidtil. Det skal dog ikke afholde mig fra at takke Kim for hans værdifulde kamp mod alle odds – og til Realisten for at give et nap med.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 31. januar 2019 @ 16:49

 19. Man kunne fristes til at tænke, at landets fremtid står og falder med velfærdsstatens beståen eller undergang.
  Vores ‘gæster’ kommer ikke hertil fordi de deler vores værdier, eller fordi de elsker klimaet heroppe for den sags skyld.
  De kommer fordi det er økonomisk lukrativt, og fordi den ‘humanistiske’ samfundsholdning efterhånden er, at det i bedste Politiken-stil er synd for hele verden, og der dermed ikke findes krav om selvforsørgelse eller lovlydighed til vores ‘gæster’.
  Først når kassen smækkes i, finder sværmen andre marker at slå ned på..
  Ved at have den velfærdsstat (hvor ikke engang migranter behøver at yde for at nyde), har vi jo nærmest selv inviteret dem indenfor.
  Så selvom man kan have sympati for en velfærdsstat som passer på sine svage, er en sådan velfærdsstats udsat for ren gift, når den får ‘gæster’ udefra.
  For at de skal blive væk, eller selv forlade landet, skal alle kasser smækkes i.

  Kommentar by Anonym — 31. januar 2019 @ 17:02

 20. Naturligvis stemmes der på Nye Borgerlige.

  Man er vel patriot!

  Kommentar by Niels B. Larsen — 31. januar 2019 @ 17:04

 21. Jeg har tit spurgt mig selv, hvorfor jøderne lod sig (delvis) frivilligt indfange, føre til koncentrationslejrene og videre til gaskamrene? Om nogle decennier vil det åbne spørgsmål være: hvorfor lod danskerne sig frivilligt udskifte med folk fra Mellemøsten og Afrika? Indianerne gjorde dog modstand, men havde ikke den hvide mands avancerede våben.

  Kommentar by Ole Madsen — 31. januar 2019 @ 17:29

 22. Realisten/17

  Det, du reelt skriver, er altså, at Socialdemokratiet gerne må komme til magten,, blot det ændrer indvandrerpolitikken. Og samtidig anbefaler du at stemme på et angiveligt borgerligt parti, der kalder sig nationalkonservativt, men ikke desto mindre på væsentlige parametre minder til forveksling om LA og i øvrigt er til salg for dem, der ville støtte dets anti-islamiske hovedagenda. Resten synes mere eller mindre ligegyldigt ligesom valget i øvrigt.

  Det er ikke for at være ondskabsfuld, jeg gør opmærksom på det, men det virker,som om I har udviklet et sekterisk forhold til sproget og politiske begreber, som udenforstående slet ikke er med på. Dermed falder kommunikationen fra hinanden, for man sidder tilbage med det indtryk, at de gængse begreber er ophævet, og at det udelukkende handler om muslimer eller ej.

  Jeg vil mene, at der er andre væsentlige hensyn at tage, og at en så voldsom forenkling gør debatten useriøs. Der er for mig ingen tvivl om, at udviklingen også kan blive en glidebane til angreb på den private ejendomsret, en udvikling der længe har luret åbenlyst hos Enhedslisten, SF og Alternativet, og som Sockaldemokratiet og DF ogaå viser tendenser i retning af. I er jo åbenbart kun borgerlige, når det gælder at få begrænset indvandringen.

  Forstå mig ret. Heller ikke jeg ønsker Danmark forandret til en mellemting mellem en negerlandsby og en beskidt arabisk kasba.

  Kommentar by Hans Jensen — 31. januar 2019 @ 17:29

 23. Rettelse: kasbah

  Kommentar by Hans Jensen — 31. januar 2019 @ 17:43

 24. Jeg forstår ikke, at der hele tiden tales om “indvandrere”, når det faktisk reelt er muhamedanere, det handler om.

  For mig er termen “indvandrere” newspeak på samme måde, som ordet “befolkningsudskiftning” er, når der reelt er tale om en muhamedansk invasion af de vestlige, kulturkristne lande.

  Det er slet og ret muhamedanere på jihad!

  Der venter hårde tider!

  Kommentar by va sawva — 31. januar 2019 @ 17:45

 25. sawva/24

  Der venter hårde tider, og du tager fejl, hvis du tror, at det kun er den muslimske indvandring, der nødvendigvis må ophøre, hvis Danmark skal forblive dansk.

  Det vrimler allerede med selvglade personer af fremmed herkomst, der skriver og taler demonstrativt om, at de er danskere, og hvordan de ønsker landet ændret efter deres smag og har ret til at gøre, hvad de kan, for at få deres ønsker opfyldt.

  Kommentar by Hans Jensen — 31. januar 2019 @ 17:57

 26. Dansk Folkepartis udlændingepolitik er strammere end Nye borgerliges. Nye Borgerlige vil slette stramningerne på familiesammenføring. Df er ikke imod NB tre krav.

  Kommentar by Rasmus — 31. januar 2019 @ 18:38

 27. ER ENIG I AT DET handler om mere end muslimsk indvandring. Det handler også om at holde fast i og genopbygge demokratiet, inden det ender i diktatur og gangstervælde. Og EU, kommunismen og den radikale rødfascisme skal vi også se som trusler mod alt og alle.

  Hvis valget kan give Venstre, K, LA, S, SF, R og bøsse-partiet mv. nogle kraftige vælgerlussinger, vil det også være godt. De partier har dannet en slags sammensværgelse mod det danske folk, og de skader mere end de gavner. De er overhovedet ikke på vi danskeres side, men er ikke meget andet end håndlangere og bugtaler-dukker for EU og indvandringsindustrien.

  Igår jøderne, i morgen jyderne. (og fynboerne/sjællænderne)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. januar 2019 @ 18:40

 28. # 17.O2 Anonym: Ja, kasserne burde forlængst have været lukket for tilrejsende og invaderende hærskarer. Men politikerne er jo gået den modsatte vej. Fra dag 1 tildeles migranterne STØRRE rettigheder og FLERE rettigheder end landets egne borgere. Vi danskere diskrimineres som var vi i Syd-Afrika i 1965. Christiansborg lovgivning og kommunernes administration har reduceret os til “untermenchen” hvad velfærd og sundhed angår.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 31. januar 2019 @ 18:54

 29. Det eneste vi kan gøre ved næste valg er at sende SIGNALER

  Vi må holde os for øje at det at stemme på Nye Borgerlige ikke betyder at vi i høj grad tror på, eller sympatiserer med dette parti eller dets program. Om man er mere eller mindre socialt indstillet og måske egentlig foretrækker DFs socialdemokratiske program i teorien må man glemme for en stund. Indvandringen befolkningsudskiftningen er det eneste der betyder noget!

  Det som er vigtigt i denne sag, er at ved at stemme massivt på Nye Borgerlige, og derved forhåbentlig rive nogle taburetter væk under Dansk Folkeforræderparti, er signalværdien.

  Det må blive tydeligt at jo mere indvandrings-fjendtligt og antiglobalistisk (anti-EU, anti-FN) et parti er (eller fremstiller sig) jo flere stemmer får det.

  Hvis DF eller et andet parti lover mere end Nye Borgerlige til næste valg, så skrot Nye Borgerlige igen. Det vigtigste er at der er bevægelse, og at en skarp retorik flytter stemmer, selv om den praktiske politik formentlig ikke vil ændre sig det mindste foreløbig.

  Vores magt i denne tid er stort set begrænset til signalafgivelse, men disse signaler vil på sigt kunne ændre den førte politik. Vi må dressere vore politikere, og ikke agere stemmekvæg. Politikerne skal lære at det kan betale sig at være “ekstrem”.

  Kommentar by Balder — 31. januar 2019 @ 19:01

 30. > 19:

  USA har et mindre gavmildt velfærdssystem end DK, men har masser af indvandrere. Canada ligeså.

  De vil blive ved med at komme så længere reallønnen her er væsentligt højere. Selv et land som Polen har en fjerdedel af dens befolkning uden for dens grænser..

  > 26:

  DF er “all talk” og har helt opgivet at presse Løkke. NB vil i det mindste presse ham ved at sætte ultimative krav op.

  Kommentar by Realisten — 31. januar 2019 @ 19:04

 31. Jeg kan tilføje til ovenstående at det samme gælder for medlemskab af partier. Hvis man er medlem af DF, så skrot dette og meld dig in i Nye Borgerlige, hvis du ikke er medlem nogen steder, meld dig in i Nye Borgerlige. Rapporter om voldsomt stigen medlemstal vil lokke andre til, da mennesket, og ikke mindst danskeren er flokdyr.

  Kommentar by Balder — 31. januar 2019 @ 19:11

 32. Realisten skrev

  “USA har et mindre gavmildt velfærdssystem end DK, men har masser af indvandrere. Canada ligeså.”

  Det er en myte! Jeg har også troet på dette i mange år, men de seneste par år har jeg fulgt en del med i hvad der foregår i USA og Canada, og realiteten er, at invasionstropperne derovre får det hele foræret, lige som her. Selv illegale invasionstropper får gratis behandling på hospitalerne som er for dyr for amerikanere med job!

  Det er muligt at satserne i Danmark er lidt højere end derovre, men de er høje nok til at store dele af befolkningen foretrækker permanent at leve på støtten; USA negrenes flertal er på støtte i generationer, og det er de fleste såkaldte “indvandrere” også.

  Til gengæld får de arbejdende indfødte i Danmark også gratis behandling i sundhedssystemet, hvad de ikke får i USA, hvor sygdom kan betyde ruin.

  Kommentar by Balder — 31. januar 2019 @ 19:22

 33. > 32

  Meget interessant Balder, det vidste jeg faktisk ikke. Jeg ved dog at indvandrere i dag kan få både hus, lejlighed osv af kommunen (sindssygt), og så vidt jeg ved er det noget der kan fortsætte i lang tid. Ku’ være interessant at se en optælling over hvad det er vi virkelig forærer dem, og hvad det koster. Det er trods alt den slags analyser og opgørelser som aviserne ikke længere har lyst til at bringe..

  Kommentar by Realisten — 31. januar 2019 @ 19:26

 34. Kommentar by Balder — 31. januar 2019 @ 19:11

  Vermund sagde i sidste uge at NB har 4.600 medlemmer.

  Det er ikke helt nok at melde sig ind. Jeg vil også opfordre folk til at deltage i lokalbestyrelsen. Partiet ser ikke specielt godt ud når lokalpressen skriver at ingen vel være lokalformand. (hvilket var tilfældet efter generalforsamlingen på Bornholm).

  https://bornholm.nu/?Id=89398

  Kommentar by kenneth — 31. januar 2019 @ 19:35

 35. https://www.skrivunder.net/vi_bestemmer__ikke_eu

  EU-domstolen skal senest efter sommerferien tage stilling til en sag om familiesammenføringer. Hvis EU-domstolen dømmer imod Danmark, vil det have alvorlige konsekvenser for Danmarks udlændingepolitik.

  Derfor bør danske politikere garantere, at de vil arbejde for at Danmark ikke skal efterleve dommen. Det bør de garantere nu, inden et folketingsvalg.

  Skriv under, hvis du mener at dansk udlændingepolitik ikke skal dikteres fra EU. Vi bestemmer selv, hvem vi lukker ind.

  Vi leverer underskrifterne til de relevante politikere.

  Læs om sagen her. (Identitær)

  identitaer.dk/2019/vi-bestemmer-selv-hvem-vi-lukker-ind-ikke-eu

  Kommentar by Balder — 31. januar 2019 @ 19:38

 36. Spørgsmålet er, om løsningen ikke i stedet er en de facto etbarnspolitk for efterkommere kombineret med et indvandrings- asylstop og hjemsendelser i muligt omfang. Man kan sige, at det politikse valg består i at træffe nogle meget ubehagelige beslutninger nu, eller lade som ingenting og ende i en katastrofe om få år(tier). Gæt hvad Christiansborg-politikkerne vælger..

  Kommentar by Satan — 31. januar 2019 @ 20:22

 37. Kim Møller, har du oplevet Morten Uhrskov i live debatter?

  Han gør sig ualmindeligt dårligt på tv, så der skal en massiv gang medietræning til hvis han skal have en chance der.

  I radioen klarer han sig fint, så længe han ikke står overfor en medietrænet person som blot er meninger uden fakta (f.eks. en David Trads eller Stenia Stampe type). MU er for høflig til at afbryde konstant, og siger sjældent noget hvor han ikke er sikker på facts, så derfor bliver han nemt tromlet ned.

  Morten Uhrskov er god med sin pen og på en talerstol, men da det også er nødvendigt med live debatter, er han ikke synderligt egnet som frontmand for noget politisk parti.

  Kommentar by Allan — 31. januar 2019 @ 21:36

 38. – Allan

  Kommentaren er skrevet af ‘Realisten’.

  Kommentar by Kim Møller — 31. januar 2019 @ 21:56

 39. 1) Ordet “befolkningsudskiftning” skal vi nok holde os fra at bruge i forsøget på at overbevise folk, der ikke allerede er enige. Man kan sige det samme uden at bruge ord, der har de konnotationer.

  2) Det er en fejlslutning, at problemet er at der bliver færre danskere – dermed også en fejlslutning, at løsningen er, at vi giver skatte-rabatter eller helt skattefrihed for at få 3 børn, men gøre det betinget af at de er etniske danskere. Nej: løsningen er hjemsendelse, frivillig eller ej, statsborgerskab eller ej. Self hvis hjemsendelsen koster os 10% af BNP har vi stadig vundet ift. dit forslag og har ikke afskåret os fra fremtidige skatteindtægter i flere årtier.

  Hvis du vil have et drastisk forslag, i tillæg til hjemsendelser, så prøv med en total neutralisering af al lovgivning bortset fra Grundloven, og start så forfra med kun de nødvendige og konkrete ting – indfør et loft over det totalt tilladte antal love, fx. 2.000, så det udelukkende bliver muligt at indføre en ny lov hvis man samtidig fjerner en gammel.

  Og meld os så for fa’n da ud af EU så de ikke tror de skal bestemme musikken…

  Kommentar by Quark — 31. januar 2019 @ 22:10

 40. Indvandring er ikke dårligt for et samfund, hvis denne indvandring lader sig tilpasse det eksisterende samfund. Mange fremmede kulturer kan være nyttige for vort samfund. Men indvandring af muslimske borgere er dårligt for et hvert vestligt demokratisk samfund. Muslimske borgere kan ikke tilpasse dig andre kulturer eller demokratiske samfund med ligestilling og frie valg til at leve som man nu vil.

  Kommentar by Erik Skifter — 31. januar 2019 @ 22:35

 41. Jeg er presset på tiden, så her bare ganske kort:
  Jeg er enig med Ole Jensen — 31. januar 2019 @ 13:40 + 13:45 + 14:24
  samt Quark — 31. januar 2019 @ 22:10
  og sørme også med Balder i dag.

  For nemheds skyld er linket til bloggen, med ideer til selv at lave informerende løbeseler til private postkasser m.m., her:
  http://www.uriasposten.net/archives/98226#comments
  til nu, under kommentar nr. 29, 31, 33, 51 og 52.

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. januar 2019 @ 23:48

 42. Med nogle milliarder bag ville meget være lettere…

  Der er fagfolk der kan udarbejde retorikken, finde andre, skabe links og diverse materiale til andres brug.

  Der mangler navnlig midler, til små og store projekter, der ikke nøjes med kritik, og protester mod de bestående forhold, men er handlende organisationer til forandring.

  Kommentar by Peter Buch — 1. februar 2019 @ 01:04

 43. Enig med realisten. Er det ikke Kim Møller himself?

  Det glæder mig, som udlært af den gamle danske mester, at forståelsen for demografien breder sig. Men tallene motivere ikke de mange. Det gør følelserne. Løgnemedierne appelerer uhæmmet til folks følelser.

  Husker I den lille døde dreng, hvis lig lå skvulpende i vandkanten efterladt til havs af hans uansvarlige forældre, der havde taget ham med på en overfyldt synkefærdig båd på Middelhavet for illegalt indvandre i EU?

  Eller tv-begejstringen for de tusinder af illegalt indvandrede muslimer, der efter at have passeret et utal af lande og grænser invaderede Danmark gående i kolonner ad motorvejene?

  Og hadet til spyttemanden, der gav udtryk for sin forargelse over invasionen ved helt uskadeligt at spytte ned på dem fra en motorsvejsbro højt over vejen, de vandrede på, nedenunder?

  Jeg kunne blive ved. Danskerne finder sig vha af medie-hjernevask i, at deres land bliver besat af fremmede. Det gjorde de også ved den tyske besættelse den 9.april 1940 og det gør de også under den nuværende muslimske besættelse.

  Dengang var det andre lande udenfor Danmark, der tog kampen op og vandt til sidst. Måske kan vi håbe på, at det sker igen inden det er for sent?

  Måske har Donald Trump potentialet til at blive den nye Winston Churchill? Det håber jeg. Det er vores eneste håb.

  Kommentar by A-mad — 1. februar 2019 @ 13:23

 44. -> A-mad

  “Enig med realisten. Er det ikke Kim Møller himself?”

  Nej, så havde jeg ikke anvendt et alias. Skrivestilen er altså også langt fra min.

  Kommentar by Kim Møller — 1. februar 2019 @ 13:35

 45. Et folketingsvalg handler altid om signalgivning, men den skal være klar og sammenhængende, hvis den skal have effekt.

  Det er muligt at Nye Borgerlige slår igennem med sit budskab, men partiet kommer jo ikke i nærheden af at kunne danne regering uden flere store støttepartier, og her er det så, at kæden springer af i denne blog, fordi den oser af nonchalance overfor og had til det erhvervsliv, som er er borgerlighedens kød og blod.

  Man undskylder sig med, at bekæmpelsen af indvandringen og islam må have første prioritet og er samtidig et ekko af Socialdemokratiet og venstresiden i det hele taget, hvor folks tankegang holder op, når man forsøger at forklare, at uden et erhvervsliv ingen stat.

  Her på stedet hånes repræsentanterne for erhvervslivets interesser i værst tænkelige gloser og karikaturer. Samtidig med at man regner med, at Nye Borgerlige foretrækker at danne regering med dem. Det hænger ikke sammen.

  Det er nemt nok at slette, hvad jeg har skrevet, men det bliver i så fald, fordi man ikke ønsker at indse, hvor præget man er af socialdemokratisk tankegang og det, der ligner.

  Der er kun et par stykker i blandt jer, der måske kender til at arbejde natten igennem uden at få overarbejdsbetaling, som har kæmpet for ikke at skulle opsige medarbejdere og sende dem ud til en usikker fremtid, eller som har prøvet at møde intetanende op på arbejde og det næste øjeblik har fået at vide, at de er “Fritstillet” og kan gå hjem igen.

  Det er ikke borgerlighed, der doseres på denne blog, så hvorfor ikke vedgå arv og gæld til Socialdemokratiet, sådan som DF jo allerede har gjort?

  Kommentar by Hans Jensen — 1. februar 2019 @ 13:42

 46. Jeg synes “Hans Jensen” fylder for meget i kommentarsporet. Han/hun/den/det har tydeligvis psykologiske problemer i form af et mindreværdskompleks. Så længe der slettes så lidt, kommer der heller ikke mere reel debat.

  Kommentar by Sløruglen — 1. februar 2019 @ 13:46

 47. Hans Jensen 13:42. Det ærgrer mig når du skriver “her er det så, at kæden springer af i denne blog, fordi den oser af nonchalance overfor og had til det erhvervsliv, som er er borgerlighedens kød og blod.”

  Det er jeg ikke enig i. Jeg har selv et velbetalt job i en 100% privat virksomhed og jeg har været privat ansat i årevis. Jeg kender andre her, der er privat ansatte bl.a nogen jeg mødte på møderne i Mosbjerg.

  Jeg tror det, der forener Uriaspostens kommentatorer, er bekæmpelsen af islamiseringen af Danmark. Modstandbevægelsen under besættelsen forenede også forskellige partiholdninger i bekæmpelsen af besættelsen af Danmark. Vi er nødt til at stå sammen indtil landet igen er frit.

  Kommentar by A-mad — 1. februar 2019 @ 14:25

 48. A-Mad/46

  Du oplyser, at du og andre er ansatte i private virksmheder, men det er der jo mange venstreorienterede, der er. Her på bloggen er det alt dominerende særpræg i hvert fald tankegods, der hører til i den socialdemokratiske eller socialistiske og kommunistiske lejr, hvor man altid tror, at det er “de storea” ansvar, når noget går galt, og at I frit kan rakke ned på dem, fordi det er jeres gode ret.

  “Vi er nødt til at stå sammen indtil landet igen er frit.”

  Ja, men det er jo netop der, at en blog som denne, og jeres søsterblogge svigter totalt.

  Her er ingen, der forsvarer borgerlige synspunkter, man hæfter i stedet sine håb på en noget useriøs protestliste, der nemt kan vise sig at være en blondinevits og døgnflue. Det er muligt, at jeg selv stemmer på den for at markere, men det er ikke ensbetydende med, at jeg har tiltro til den i det daglige politiske arbejde.

  Du forsvarer i realiteten det rødglødende had, der giver sig daglige udslag på bloggene mod landets statsminister og blæser på, at det faktisk er ham, der har udpeget og hoidt fast ved den integrartionsminister, der næst efter ham bærer de største politiske byrder i dette forkælede lille land.

  Bortset fra Pia Kjærsgaard er vel ingen blevet dårligere behandlet end Inger Støjberg, og selv om man skulle have troet, at Pia Kjærsgaards plagånder for altid havde fået jer til at foragte deres metoder, er det nu de samme, I bruger mod statsminsiteren.

  Det er fint, Kim Møller påpeger urimeligheder, men dette er først og fremmest en bedrevidende hadeblog for folk, der ikke kender til at bære ansvar for andre end måske de nærmeste.

  Kommentar by Hans Jensen — 1. februar 2019 @ 15:04

 49. Hans Jensen 15:04. Jeg er selvfølgelig stadig ikke enig. Frustrationen er givetvis stor og mange får luft her med den stemme, de nu har.
  Danmark er ved at gå under og det gør også mig deprimeret også med tanke på mine børn, der er først i 20-erne og først skal til at begynde.

  Jeg ved ikke, hvad du mener. Det lyder som om du mener partiet Venstre og Lars Løkke Rasmussen er løsningen? Det mener jeg ikke.

  Islamiseringen fortsætter med at stige og snart er danskerne i mindretal.

  “Så hvad gør vi nu, lille du?” Som Kim Larsen sang. Svaret blæser stadig i vinden.

  Betragt Uriasposten som et debatforum, hvor folk nøjes med at være perfide. Det er demokrati og det er vælgerne, der bestemmer. 80-90% af dem er uenige med denne blogs kommentarfelt.

  Jeg hørte og talte med Mogens Camre på Mosbjerg Folkefest og ved andre lignende lejligheder. Han er for mig en Uriaspost type. Jeg kendte ham allerede dengang han var politiker i folketinget for socialdemokratiet. Han var vidende og turde sige sin mening. Sådan skal det være. Demokratisk. Jeg var også stor Mogens Glistrup fan. Han arbejdede også demokratisk. Jeg sætter lid til at, Donald Trump vil vende den den negative udvikling for vesten og stoppe afviklingen af de vestlige værdier i vesten.

  Kommentar by A-mad — 1. februar 2019 @ 16:25

 50. A-mad/49

  Mon ikke de fleste voksne mennesker efterhånden frygter, hvad der er på vej.

  Jeg ved ikke,hvad du mener med, at “Danmark er ved at gå under”, som jeg ser det, er landet allerede overbefolket og kraftigt ramt af moralske opløsningstendenser, der skyldes mange forskellige ting og ikke mindst den mangel på omhu, der er en af generne ved 1968’s påvirkning af uddannelsessystemet. Jeg er dødtræt af alle de forkælede mennesker, der beklager sig og samtidig har tid til at hænge på de sociale medier og med blikket mod mobilen.

  Nej, jeg har aldrig været medlem af et politisk parti og har mest tiltro til et respektfuldt samarbejde på tværs af midten. Men det sidste udspil fra Mette Frederiksen og Co. om elastisk pensionsalder er så rystende, at vi er blevet bombet tilbage til de mest uansvarlige hændelser i landets historie. De ægte nedslidte kan jo allerede få førtidspension, og den ordning er allerede en sovepude, som misbruges til at parkere mennesker på.

  Hvad Venstre angår. efterlader bloggene det indtryk, at man forventer, at Venstre går i førertrøjen under NB’s og DF’s pisk, det synes endda at være hele ideen med NB. Det tror jeg ikke, at man skal regne med, så bliver det Mette Frederiksen og fuld fart mod afgrunden og kapitalflugt til skattely. Det bliver det måske i alle tilfælde.

  Men landet går ikke under, det bliver blot en udrangeret, fattig blindtarm på et Europa, der ikke kendte sin besøgstid.

  Kommentar by Hans Jensen — 1. februar 2019 @ 17:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper