2. februar 2019

NGO: Debat om FN-migrationspagt kom pga. ‘en koordineret onlinekampagne’ fra… højreekstremister

Når socialister er vrede, kalder de det for indignation, for vrede lyder så ufint. Når der så endelig kommer et folkeligt oprør, så er det omvendt vrede hvide mænd, ‘populister’ eller andet uskønt. Jeg kender ikke ‘Institute for Strategic Dialogue’, men et hurtigt blik bekræfter alle fordomme. Globalister, der ignorerer venstereekstremisme, og uden blusel associerer modstandere af masseindvandring med højreekstremister, nynazister og konspirationsteoretikere. Ja, det er ligefrem tale om ‘koordineret misinformation’, som man kunne høre på DR2 onsdag aften. Fra Altinget.dk – Forskere: Højreradikale kræfter fyrede op under debat om FN-migrationspagt.

“Det var en koordineret onlinekampagne orkestreret af aktivister på den yderste højrefløj i europæisk politik, der gjorde, at FN’s migrationspagt pludselig var på alles læber i efteråret sidste år, op til at lande fra hele verden skulle tiltræde pagten ved en ceremoni i Marokko i midten af december. Det konkluderer Institute for Strategic Dialogue efter at have analyseret aktivitet på sociale medier. …

Instituttets researchere har fundet frem til, at kampagnen startede i Tyskland i midten af september, hvor en koalition af islammodstandere, højreradikale kræfter og nynazister begyndte at bombardere de sociale medier med artikler og lignende om pagten.

‘Mens aftalen knap nok blev omtalt på sociale medier indtil midten af september, så fandt højreradikale kræfter emnet i midten af september og begyndte i stor stil at sprede forvrængede fortolkninger og misinformation om FN’s migrationspagt,’ skriver forskerne fra Institute for Strategic Dialogue i en rapport.”

(Collage: Chloe Colliver i Deadline, Politico.EU)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/98336/trackback

42 Comments »

 1. Angela Merkel lukker sin Facebook side.
  “Vielen Dank” er noget af det sidste hun får skrevet.

  Hun nåede at Islamisere Tyskland. Nu stikker hun af og gemmer sig for offentligheden.

  Kommentar by k.m. — 2. februar 2019 @ 09:51

 2. Jo tættere vi kommer til det globale multikulturelle paradis, jo mere må tonen skærpes over for de vrangvillige, der ikke vil med ind ind i dette Sharia paradis.
  Mon ikke en dag at etiketten racist og nazist preller af på folk, som vand på en gås?

  Kommentar by Menig 442 — 2. februar 2019 @ 10:37

 3. Hvem gider tage den slags kritik alvorligt, fra folk der totalt lukker øjnene overfor Islams modbydeligheder, og som intet andet har at byde på en magelighedsligegyldighed over for den udfordring som Islam skaber. Man lefler for en – usekulær diktatorreligion med dens Førerprofet- som ikke tåler kritik, og som anser dens bog som tidsløs i dens dumhedsundertrykkelse, terror og krig, som den også skaber, og som er så fordummende åndsindsnævrende at den intet kreativt udviklende kan skabe. Fejhedsmoralisterne (som oftest er på Venstrefløjen, men så sandelig også sikkert er hos Radikale (Alternativet i DK) og dele af Venstre og Konservative) vil absolut ikke give den diktator religion det tydelige ansvar, imens de enøjet hælder gylde ud over dem som søger at forhindre dens udbredelse, imens de afstumpet neglisere alle de mord og dem som må flygte fra dens fordummende undertrykkelse, eller her i Vesten må have beskyttelse……De kan for mig at se gå af helvede til med Deres fejhedsetik og enøjede moral. Værst er jo at vi sender soldater ud til islamiske steder, for at bekæmpe konsekvenserne af det de lefler for herhjemme- Soldaters liv sættes på spil for det De lefler for (?). Så dem som vil sikre Deres børn den frihed de fleste af min generation fik i arv fra Churchill, gør bedst i at støtte SIAD, og lukke ørene for denne fejhedspropaganda som DR bl.a står for. Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. februar 2019 @ 11:01

 4. Løkke-Fonden bebuder, at barbarernes krigsideologi er “en fredelig verdensreligion”.

  Kommentar by Iznogut — 2. februar 2019 @ 11:18

 5. Jeg mener stadig det er mere interessant at finde ud af hvorfor fx hverken Altinget og Deadline bragte nyheder om migrationspagten. Var de bedt om at holde kæft?

  Kommentar by ino — 2. februar 2019 @ 11:27

 6. Jeg kan da godt forstå at den lille quisling fra Græsted blev så mopset, at han selv måtte flyve til Marrakech. Her havde han gået og regnet med at kunne luske sit Anschluss igennem uden at nogen havde bemærket det, og så kommer vi fæle dissidenter – Untermenschen, deplorables – og skaber debat om sagen! – Frækt, ubehøvlet og rigtigt, rigtigt udemokratisk!

  Nå, heldigvis fik han underskrevet også paragraffen om at lukke munden på os. Hvilket Danmarx Radio prompte tog ad notam og – undtagelsesvist – bakkede kanaljen op. Det ender vel med, at han bliver mediedarling, hvis han fortsætter ad samme spor…

  Kommentar by Voldposten — 2. februar 2019 @ 11:46

 7. Smid dit tv på lossepladsen hvor det hører hjemme, og gå istedet ind på STRAM KURS’ facebook side der sender live fra virkeligheden i hele 5 timer i dag fra kl 12-17, inklusiv afbrænding af en koran i et ghettoområde i århus. De 5 timer (eller bare 5 minutter) vil du lære mere af end 5 år foran tv’et og DR.

  Kommentar by Per — 2. februar 2019 @ 11:55

 8. #1
  Hun skal nok blive fundet. Ligesom Trotskij. Og hvad deraf fulgte…
  Koordineret, huh? Oooh yeah.
  Der er fanme ikke noget mere koordirumperet en iSlamiseringen af Europa.
  Men den lamme f!sselette kender allerede parolerne, og hvad der gi’r anerkendene nik, og poster i det røde hav af commies, radigale og øvrige venstresnoede.
  Gi’ altid alle andre skylden for det du selv har gjort dig skyldig i. Synes at være parolen hér.
  Jeg er vild med, at de selv så helt mongolt taler over sig, ved at sige Morocco svineriet skulle listes igennem uden at nogen fik nys om det. Nu er hun en tøsepige så jeg véd ikke hvad det hedder. Havde det været en mandsling; var han en l!step!k.
  Aaaaaj hvor er det bare ævligt(sådan udtales det i dag, sammen bjæve(bjerge) det sår’n gik hen og blev kendt af en større offentlighed.
  Noget godt er der kommet ud af “Indernettet”!

  Kommentar by White knight — 2. februar 2019 @ 12:16

 9. Kommentar by ino — 2. februar 2019 @ 11:27

  Ja da!

  Kommentar by Black Watch — 2. februar 2019 @ 12:57

 10. Kommentar by Menig 442 — 2. februar 2019 @ 10:37

  Der er kun 2 muligheder for at få stoppet og ændret dette her vanvid!

  1. Der sker et demokratisk enormt vælgerskred/oprør, hvor nye politiske kræfter, som får flertal, får fixet dette her med anvendelse af utallige grænseoverskridende tiltag!

  2. Der opstår et folkeligt oprør og egentlig borgerkrig, hvor en stor beslutsom kompetent oprørsledelse tager magten, støttet af væsentlige politi- og militærstyrker under ledelse af kompetente officerer, via besættelse af folketing, medier og strategiske infrastruktursteder (motorveje, broer, lufthavne, jernbaner m.m.)!

  Begge løsninger kommer så ikke nogensinde til at ske i Danmark!!!

  Så fremtiden vil blive mere af det samme, indtil vi har underkastet os alle til islam og alle de ulykker det vil betyde for Danmark og omegn. Det vil betyde, at danskerne mere eller mindre frivilligt, vil tilpasse sig de nye tider…”havet sletter alle spor”.

  Kommentar by Black Watch — 2. februar 2019 @ 13:10

 11. Det er jo indlysende at rød der tror de er normale, mener det rationelle, os, er højrehitlere. Selv er de blevet til superjesuser, mere end jesus selv, og læs Sørine Gotfredsen. Nok fordi deres fred, som nævn her, er magelighed. Selvfed over fornuft. Røds vildspor er blevet for stor til at de kan vende. Og det ved invasionen. Ingen tvivl om at vi er i religionskrig mellem Krist, vores grundlag, os voldsislam.

  Kommentar by Gaflen — 2. februar 2019 @ 13:12

 12. Ngo,ere er bare unge folk der savner fællesskab af ensomhed. De ved ikke hvad de kæmper for, men det er nemt, ensrettet, koncensus, hyggeligt, adspredende, ide-skabende, pseudorevolutionært, og de voksne gør det. Fjenden er nem og ufarlig, helt modsat islam, som ALLE ved er perfid voldelig. Og de røde bukker sig for al vold, den er jo ikke hyggelig, og nem og sjov. Komisk og tragisk. Invasionen har frit spil, bulldozer sig frem…

  Kommentar by Gaflen — 2. februar 2019 @ 13:26

 13. FORSKERE??? Det er jo bare noget de kalder sig. Tosser, løgnere, svindlere, rødfascister og forbrydere er hvad de er. Men det bør ikke overraske nogen at de røde opfører sig som djævle, for kommunisme plejer jo at ende i organiseret ondskab. Ligesom nazisme, fascisme og islamisme.

  Heksen på fotoet, Chloe Colliver, er jo en tåbelig konspirerende teoretiker og venstrefløjs populist, en ekstremistisk folkeudskiftnings-tilhænger, der arbejder for at bytte civilisation ud med barbari. Hun er nok udvalgt som “ansigtet” ud ad til, pga. sine pæne tænder, frisuren og de runde kinder. For hendes og kollegaernes ord-skvalder udtrykker da ikke nogen form for hjerneaktivitet som går ud over hvad en flok høns kan præstere.

  Nå, men nu vil jeg til at forske lidt i hvad der er tilbage i køleskabet. Kan I have det så pænt imens.

  Kommentar by Bent Nielsen — 2. februar 2019 @ 13:27

 14. HVAD ER I GANG I SVERIGE?? Ja, det véd vel de fleste som læser Uriasposten osv. Det som foregår syv-otte km øst for København, er jo at kommunister, feminister, verdensfrelsere og radikale pladderhumanister har påbegyndt en krig, ja en KRIG imod deres eget folk og land. Ganske vist “kun” en stedfortræderkrig, en guerilla-krig, men stadigvæk en blodig etnisk udrensning af de almindelige normale svenskere. Hvad de kan vente sig af fremtiden, hvis det står til de gamle partier derovre, er endnu flere VELFÆRDS-TAB, endnu mere KRIMINALITET, endnu mere HVERDAGS-TERROR plus BLODBADE, MASSEMORD OG FOLKEMORD.

  Det er den vej det går, indtil svenskerne måske en dag vågner op af den narkose politikerne og mediernes redaktører har hensat dem i. Med deres evindelige vrøvl og propaganda om at Sverige skulle være en humanistisk stormagt, en hyggelig og harmonisk multi-kulti stat, et lykkeligt og idyllisk samfund, et forbillede for hele verden.

  Istedet er Sverige blevet en galeanstalt, en jungle, en slagmark og et rædselskabinet. Enhver der er selvtænkende og ikke lader sig styre af mediernes løgne, kan se at Sverige har kurs mod undergang, død og katastrofe.

  I Danmark er situationen endnu en del bedre end i Sverige, men vi er på akkurat samme kurs. Og på Christiansborg er man nu i færd med at indarbejde Marokko-traktaten i love, regler og forvaltning.

  Kommentar by Bent Nielsen — 2. februar 2019 @ 13:55

 15. Syv-otte kilometer – ude på Saltholm?

  Kommentar by BB — 2. februar 2019 @ 14:26

 16. Deadline er blevet en dårlig parodi. Nu er det statsfinancieret Information/Politiken

  Kommentar by BB — 2. februar 2019 @ 15:02

 17. Ja, udbredelse af oplysninger og fakta er ekstremistiske. Dette her er ikke mindre end newspeak, så kort kan det siges.

  George Orwell har ikke levet for gæves.

  Kommentar by Jan Huus — 2. februar 2019 @ 15:24

 18. 10 Black Watch.
  Du har ganske givet ret med hensyn til fremtiden, hvor vi frivillig bliver dhimmier.
  Efter at have set et par udsendelser med mennesker, som har været fanger hos IS og negerislamister lagde jeg mærke til den komplette mangel på lidenskab for at få plageånderne ekspederet til helvede. Der var intet drive for gengældelse og hævn.

  Kommentar by Menig 442 — 2. februar 2019 @ 15:44

 19. Ja, ja .. sikkert … Gåde: Hvorfor er det så, vi har denne debat herunder?

  SHOCK: Virginia Governor Publicly Endorses Infanticide!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=w8c6qxOyfHY

  Kommentar by Cat Girl — 2. februar 2019 @ 16:09

 20. 10:27

  Der skulle nok ikke spørges for meget kritisk ind til migrations pagten i Deadline uden at det kunne bringe Fadbamsen i svarproblemer for åben skærm. Det er jo efterhånden nemt at se når Fadbamsen lyver og derfor var han nok rådgivet til ikke at stille op.

  Kommentar by jrp — 2. februar 2019 @ 16:17

 21. #19 Cat Girl, det er nok det sygeste, som de “progressive” endnu er kommet op med. Om jeg fatter deres værdier 😡

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. februar 2019 @ 16:24

 22. Altinget er CNN.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. februar 2019 @ 16:40

 23. # BB: Nå, så fra Sjælland da. Men der er nu heller ikke langt fra Amager til Malmø. Og broen over til de blå-gule kan vist snart komme til at give bagslag, hvis der ikke sættes en skarp indrejse-kontrol på.

  Kommentar by Bent Nielsen — 2. februar 2019 @ 16:56

 24. #18 menig 442: Hvis tidligere gidsler vil sige noget grimt om terroristerne, får de normalt slet ikke lov til at sige noget i tv. Derfor hører vi kun fra dem som er blevet “knækket” af torturen og volden.

  Kommentar by Bent Nielsen — 2. februar 2019 @ 17:06

 25. Jamen vi ved jo godt hvem vores fjender er, det er Venstre og løkkelorten hånd i hånd med Chloe Colliver og papbøssen sammen med deres kramme islamister fra Mohammedanmark.
  Klokken er ikke længere fem i tolv, den er ti over forsent, og det bliver desværre kun værre.

  Kommentar by Piphans — 2. februar 2019 @ 17:59

 26. Danmark skal helt ned i lortet, som Venezuela, før folket kan samles om at smide en diktator ad h. til

  Kommentar by k. m. — 2. februar 2019 @ 18:15

 27. Interessant 🙄 – seriøse journalister havde jo nok lige brugt lidt tid på at sætte sig ordentligt ind i, hvad det var for en “think & do (!) tank”, han havde med at gøre.

  Institute for Strategic Dialogue (ISD)

  https://ipfs.io/ipfs/QmXoypizjW3WknFiJnKLwHCnL72vedxjQkDDP1mXWo6uco/wiki/Institute_for_Strategic_Dialogue.html#cite_ref-5

  Originally founded as the Club of Three, bringing together France, the UK and Germany on issues of mutual concern,[2] the Institute now has three distinct areas of work; Counter Extremism, Education and Europe’s place in the world.[3] ISD’s founder and president is George Weidenfeld, Baron Weidenfeld { en kendt, nu afdød zionist! } .[4] Its Director/CEO is Sasha Havlicek.[5]

  Far Right Extremism: ISD runs a programme on far-right extremism; managing a European Commission funded initiative with the Swedish {!!!} government to promote European cooperation to tackle the far right.[17]
  In delivering their projects ISD partners with governments[18] and leaders of the technology sector such as Google {!!!} .[19] ISD also chairs the EU’s {!!!} Radicalisation Awareness Network (RAN) working group on the internet and social media.[20]

  Kommentar by Bjovulf — 2. februar 2019 @ 19:55

 28. Vi ska’ forske meeget mere i insekter; græshopper, larver osv. Siger de undertrykte, må vi forstå, rødradigale verdensfrelsere. Grundet den ukontollerede befolkningseksplosionen.
  Hva’ med at forske endnu mere i GUMMI?!
  INGEN sætter spørgsmåltegn ved de ædle vilde virile der mener det er deres ret og pligt, at korpulere 25/8-366, til de kan stille deres eget helt private håndboldhold med flere reserver end det er tilladt – selv dér.
  Hvad med at tilpasse antallet af munde, til de resourcer, der forefindes?

  Kommentar by White knight — 2. februar 2019 @ 19:59

 29. De kulturmarxistiske stormtropper, skrivebordsterroristerne, kører med deres (kom)postmoderne, ideologiske, dogmatiske, marxistiske regelrytteri uden forbindelse til den virkelige verden. De arbejder for global, grænseløs kommunistisk magtovertagelse. https://www.amazon.co.uk/Explaining-Postmodernism-Skepticism-Socialism-Rousseau/dp/0983258406/

  Kommentar by barfbag — 2. februar 2019 @ 20:20

 30. Lidt OT, men jeg forsøgte at poste den under off topic og kunne ikke. Sætter den derfor her:

  Et fantastisk godt citat af Alexander Solzhenitsyn: “In keeping silent about evil, in burying it so deep within us that no sign of it appears on the surface, we are implanting it, and it will rise up a thousand fold in the future. When we neither punish nor reproach evildoers, we are not simply protecting their trivial old age, we are thereby ripping the foundations of justice from beneath new generations.”

  Det passer desværre rigtigt godt på nutiden, hvor ondt bliver vendt til godt, godt til ondt. Det er pure ondskab at invitere det voldelige rakkerpak herop og efterlade krigen til efterkommerne! De burde virkelig sættes på hjul og stejle, vores onde og amoralske politikere, og selvfølgelig hele EU!

  Igår kunne man så læse, at reptilhjernen fra Midtøsten, som slog en gammel, nobel herre, en amerikansk ambassadør i London til plukfisk, ingen straf får!! https://gellerreport.com/2019/02/no-prison-us-ambassador-attack.html/ (selvfølgelig, når en muhammedaner regerer over London, så får man muhammedanske tilstande, og de vantro bliver 2. rangsborgere).

  De får næsten heller ingen straf, om nogen, i Sverige, for at voldtage kvinder og børn. Som Solchenitzyn påpegede, så kan man ikke opretholde lov og retfærdighed uden anerkendelse af, at der findes ondskab i mennesker, som skal straffes på behørig vis.

  Det er ikke visdom, som plager de uretfærdige Kali- og Moloch-tilbedere under kasketten: venstrefløjserne og muhammedanerne.

  Kommentar by Kuffar — 2. februar 2019 @ 20:50

 31. @ 19 – ja, de er onde i roen! Hvordan kan kvinder i New York råbe og skrige af begejstring over, at de fik lov til – af staten – at dræbe ufødte, op til fødselstidspunktet?!!? Med hvilken ret er dé her, de lede og onde kællinger? Fordi nogen ikke aborterede dem engang.

  Hør denne abortlæge, som stoppede efter at have udført over 1.200 babydrab, fortælle om proceduren ved abort. Han viser redskaber, og tilskuerne – især de unge piger – er tæt på at brække sig, kan man se. https://www.youtube.com/watch?v=OZXQBhTszpU

  Kommentar by Kuffar — 2. februar 2019 @ 20:59

 32. Sidste nye (BT elekroniske medier). Nike har fået muslimske klager over en sko, hvorpå der på sålen skulle stå (Airmax -hvis jeg har forstået det rigtigt)-Allah- eller det kan tolkes som – Allah-. Man har fra muslimsk side bedt dem om at trække skoen tilbage (Køb Nike .-) :-)). Støt SIAD. God lørdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. februar 2019 @ 21:04

 33. Michael, Nike der valgte redepisseren Colin Kaepernik som frontfigur i deres reklamer, efter al virakken omkring hans (og de andre negres) utilstedelige opførsel i NFL?

  Nej du. Køb Hummel.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. februar 2019 @ 21:32

 34. #30 Kuffar, det virker koordineret. Tænk på Gullestrupnegeren, som fik særbehandling i fængslet og ingen udvisning. Irakeren i Tyskland, som gik fri efter at have voldtaget en 10-årig dreng i en svømmehal. Han kunne jo ikke vide, at det han gjorde var forkert. Levakovic-psykopaterne som ikke bliver udvist, mens asiatiske dydsmønstre får en uge til at pakke kufferten, på trods af at de på rekordtid har tilegnet sig vores sprog, og er 100% med i det sociale liv i Danmark. Muslimske kællinger som har boet her i 30 år skal have tolkebistand på danskernes regning. Listen er uendelig. Og den er uendeligt uretfærdig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. februar 2019 @ 21:38

 35. Ja, ALEXANDER SOLSJENITSYN er en helt enestående og heltemodig forfatter. Med sit store værk om kommunismens forbrydelser, “Gula Ø-havet” bragte han det russiske folks lidelser under rødfascisterne frem til verdens kendskab.

  Det er en beretning på 2OOO sider som afslører den ufattelige og afgrundsdybe ondskab og galskab der herskede i Sovjet-unionen. Solsjenitsyn burde have været hyldet af de danske politikere, da han besøgte Danmark, men mange var lunkne og mange så hellere hans hæl end hans tå. De var vel bange for at han skulle fortælle for meget om hvordan rødsocialisterne både i Sovjet og andre lande havde terroriseret millioner af sagesløse borgere.

  Men slå ham selv op på nettet, eller anskaf nogle af hans bøger.

  Kommentar by tp — 2. februar 2019 @ 23:21

 36. …Gulag Ø-havet

  Kommentar by tp — 2. februar 2019 @ 23:26

 37. PS: de brune socialister, nazisterne, var næsten lige så slemme som de røde socialister. Læs Antony Bevors bøger mv. om 2. verdenskrig. Også bogen “Kanonerne i august 1914” er værd at læse. Ligeledes N. Parkinsons “Parkinsons lov” om bureaukrati/ Paul Johnson om “De intellektuelle”/ lektor Steen Steensen om velfærdsstaten mv./ Søren Krarup om Danmark i de senere årtier/ Danmark ved en korsvej/ Ole hasselbalch, M. Jalving og M. Uhrskov

  Kommentar by tp — 2. februar 2019 @ 23:38

 38. Institute for Strategic Dialogue – fint navn for en samling globalistkommunister

  Kommentar by BB — 3. februar 2019 @ 03:21

 39. SAMMENREND AF HJERNEDØDE PROPAGANDISTER ville have været et mere sandfærdigt, relevant og dækkende navn

  Kommentar by Bent Nielsen — 3. februar 2019 @ 08:04

 40. Denne Cloe Culliver er åbenbart ikke for klog.

  Kommentar by Ole Madsen — 3. februar 2019 @ 10:14

 41. URIASPOSTEN har et pænt antal læsere, men bør have endnu flere og mange flere. Er nogen begyndt at uddele løbesedler eller indrykke annoncer med opfordring til at finde den og læse den?

  Kommentar by tp — 3. februar 2019 @ 11:13

 42. Var på vej til et vigtigt tungtvejende privatmøde i Århus, nær Tilst, da jeg så et hav af politifolk omkring skolen, og rundt omkring. Uden at jeg anede det, viste det sig at Rasmus Paludan var på rundtur i området. Jeg fik stoppet op og hilst på ham. Der var selvfølgelig en del unge moddemonstreanter der ikke kunne stave til Nasi :-) etc etc etc. Fik sagt at …At vi sikkert kunne være ligeså mange som i Holland (DVS dobbelt så mange) men at de unge jo ikke kunne gøre for at de var født ind i den -lorte -religion. DVs at det var Islam der var problemet, og spurgte også lidt i spøg om han da ikke var inviteret til -Dialog kaffe- hos hende den -pæne palestinænsiske bedstemor (som jeg har glemt navnet på)…det var han ikke etc etc. Godt gået Rasmus….såvidt jeg sidst har læst blev der brugt Kanonslag imod ham,….efter jeg var gået. Håber han er OK. Godt gået Rasmus. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. februar 2019 @ 18:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper