5. februar 2019

Flere tilfælde af venstreradikal chikane og trusler mod identitære aktivister: “Enten flytter du eller…”

Dokumentationen taler for sig selv, men forvent intet i MSM. Fra Generation Identitær – Venstreradikale trusler og chikane mod identitære.

“Siden vi startede Generation identitær, har vi oplevet mange forskellige former for chikane. Det kan være klistermærker på vores døre, eller hærværk på vores boliger i form af graffiti. Men det kan også være breve til vores familiemedlemmer fra den venstreradikale gruppe Antifascistisk Aktion, med løgne og slet skjulte trusler. Noget der har skræmt flere bedstemødre til medlemmer i vores gruppe, som nu frygter at disse ekstremister vil forsøge at ramme dem. De af os der har børn, oplever også at de bliver bange for at de såkaldte ‘anti-fascister’ vil eskalere yderligere og måske skade dem. For når de kan finde på at udøve hærværk, hvad mon de så ellers kan finde på?

Flere af vores medlemmer er allerede blevet truet på gaden af kendte venstreekstremister. Et af vores medlemmers kæreste, fik et brev tilsendt, hvor der stod at det var ‘problematisk’, at vores medlem boede på Nørrebro, og gav ham en frist til at forlade Generation Identitær eller flytte fra sin bolig.

Nu er der så hængt anonyme plakater op omkring hans bopæl med et billede af hans ansigt, hans navn og adresse samt det ord, som den radikale venstrefløj altid bruger om dem man er uenige med: Fascist.

… Patrioter kan ikke stoppes.”

(Hærværk ved en identitær aktivists bolig)

(AFA-trusselsbrev sendt til identitære Christoffer skibild)

“Du er medlem af Generation Identitær og derfor er det problematisk at du bor på Nørrebro. Enten flytter du eller også kontakter du os for at komme i et exitforløb. Giv et svar inden d. 30. januar Kl. 12 på mail afa@antifa.dk”

(Plakater sat op omkring Christoffer Skibilds privatbolig)

(Brev sendt til aktivists bedstemor, Afsender: AFA)

(Klistermærke fra Revolutionære Antifascister opsat på aktivists dør)

Oploadet Kl. 03:52 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/98428/trackback

26 Comments »

 1. Jeg stemmer Nye Borgerlige næste gang. Denne her adfærd fra AFA afgjorde det.

  Kommentar by Martin — 5. februar 2019 @ 06:06

 2. Handler det ikke bare om at kopiere kampagnen: “Kære NN. Det er kommet os for øre, at dit barnebarn er medlem af Antifa, en radikal nazi-organisation der truer den offentlige orden og myrder jødiske børn. Hvis du ikke selv er nazist, vil vi opfordre dig til at tage en snak med vedkommende, men vi kommer gerne og underviser i anti-nazisme paa din bopæl”

  Naturligvis fulgt op med plakater af Antifa-medlemmer, billede, navn og adresse: “Er din nabo Nazist? GØR NOGET VED DET!” Klistermærker med “Fuck Nazi-punkere!”, et billede af en mand med Antifa-tshirt der ligger paa jorden og bliver sparket i hovedet af en flok støvleklædte mænd.

  Kommentar by Erling — 5. februar 2019 @ 08:37

 3. Antifa er folketingets stormtropper, som vi alle ved, så sidder Tulle, Anders Samuelsen og Zenia Stampe og planlægger, hvordan Søren Pind skal tænke, så det knager i tænketanken #TænkIndePåBorgen, og derefter tage kontakt til alle hans gode kontakter inde i politiet, som han jo kender på kryds og tværs efter at have været vores allesammens Nye Sherif Vatpind, så han kan sende politiet efter identitær, hvis politiet kan grave en hypotetisk tankeforbrydelse frem imod en borger, som har dristet sig til at være i opposition imod vores psykopatiske nazister inde på jubelnarborgen.

  Derefter har politiet jo så også persondata på den formastelige, og så kan Sheriffen hurtigt ringe til Rasmus Preston og Bünger og hvad alle vennerne hedder inde fra Danmarks Racistiske Radio eller TV2talitær og så kan de jo godt lave en demonstration foran bedstemors hus, hvor de kan stå og synge de gode gamle antifa-slagsange-paroler, som vi alle kender lige så godt, og elsker ligeså højt, som Peters Jul, “Ingen racister i vores gader” og alle de andre gode viser, som vi har bygget vores totalitære, kommunistiske psykopatsamfund på, hvor vi slår alt sammen i vores lidt usammenhængende parti, det radikale neonazistiske mohammed pædofil bøsse kommunistiske fascist-parti, som står sammen med alle de øvrige globalister i EU og UN, og på den måde, kan hele Danmark nok snart forstå, at kinesisk diktatur er vejen frem, og så vindmøller selvfølgelig og låne penge til flere negre og flere Antifa-grupperinger i flere københavnske beboerhuse og mindre politiopklaring på voldsepisoder begået af Antifa osv osv osv

  Kommentar by Cat Girl — 5. februar 2019 @ 09:05

 4. +1

  Kommentar by Johnson — 5. februar 2019 @ 09:07

 5. AFA og Enhedslisten er systemets lømler og gadedrenge – sturmabteilung. De er ventiler i et og samme regime, helt på linje med Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige, der er regimets partnere og allierede. Så længe de ikke truer eliten, men kun dens oprigtige modstandere på gadeplan, får de lov til at eksistere, og hvis de tager overhånd, ser vi en De Langes Knives nat, som da de ryddede Ungdomshuset, så heller ikke SA bliver for rodfaste for eliten. Hvis man tror på Nye Borgerlige, så befinder man sig stadig der, hvor man befandt sig for 30 år siden, da man troede på Fremskridtspartiet og Dansk Folkeparti. Altså helt tilbagestående uden nogen form for udvikling, hvor eliten vil have det.

  Lad nu være med at stemme – det har du jo prøvet i 30 år. I Ukraine døde der fire betjente i voldsomme uroligheder, da benzinafgifterne blev sat op med 2 øre, hvorefter prisen blev sat ned igen. Jeg siger det bare. Man kan ikke forvente at nogen stopper med at slå på en, hvis man ikke siger fra, men tilmed stemmer på og opretholder sine voldsmænd og forbrydere. Jeg ved godt, der ikke står en million nationalsindede foran Christiansborg i morgen, men bare det, at du selv begynder at ændre dit tankemønster i den retning, er det første skridt på vejen.

  “Det kommer jo aldrig til at ske” er de mest nedbrydende lænker, man kan påtage sig. Det er aldrig forbudt at forestille sig en lykkelig og nødvendig begivenhed.

  Kommentar by Fascist — 5. februar 2019 @ 09:52

 6. Dette indlæg er genialt, hr. Møller. Der er vist rigeligt med beviser for kontakt mellem afa og enhedslisten, alternativet. Valgpower til NB og stram kurs. Got ‘em…

  Kommentar by Gaflen — 5. februar 2019 @ 10:11

 7. Man kan godt forestille sig frustration hos MSM, for det svineri som anti-facisterne går og laver er af præcis samme støbning, som det man i forventningens glæde håber at kunne rapportere som højreradikal. Når tingene bliver for indviklet, så er tavshed godt.

  Kommentar by Menig 442 — 5. februar 2019 @ 10:12

 8. At Cat Girl: Godt skrevet.

  Kommentar by Bastardo — 5. februar 2019 @ 10:33

 9. Antidemokrater For Allah.

  Kommentar by Bastardo — 5. februar 2019 @ 10:35

 10. HAD forbrydelse?

  Kommentar by redneck — 5. februar 2019 @ 11:15

 11. Der skal virkelig en del selvfedme og arrogance til at tilbyde “exitforløb” til politiske modstandere. Men det er der vel heller ikke mangel på i miljøet.

  Kommentar by BE — 5. februar 2019 @ 11:23

 12. Jeg er forbavset over at dette virkelig kan være tilladt. Hvor er strømerne? og resten af vores skide retsvæsen, hvad disse sager angår?

  Kommentar by Glenn Madsen — 5. februar 2019 @ 12:27

 13. Det er vel kun et spørgsmål om tid før at antifa bliver dømt som terrorist organisation.

  I et velordnet og retfærdigt samfund ville det være sket for længst, nu mangler vi bare at det Danske retssystem vågner op.

  Kommentar by Santor — 5. februar 2019 @ 13:38

 14. Så har dhimmitiet vel sikret sig DNA-spor for at kunne pågribe gerningsmændene?

  Kommentar by Træt — 5. februar 2019 @ 13:49

 15. Alle der står frem i fuld offentlighed i kampen mod perkere og de røde voldspsykopater er temmelig naive.

  Kommentar by Kurt — 5. februar 2019 @ 14:21

 16. #13 Santor, nogle steder er myndighederne vågnet:

  https://dailycaller.com/2017/07/07/antifa-listed-among-domestic-terrorism-group-by-new-jersey/

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. februar 2019 @ 17:04

 17. AFA opfører sig selv som FAcister, der vil bestemme hvem og hvad folk må mene. De kan gå af helvede til med Deres enøjede moral…..må de blive lukket inde i et shariahelvede, som de åbenbart mener er Facistisk at bekæmpe. I Historiebladet kan man læse at – Stalin var chokkeret over Hitlers svig-. Det kan man godt forstå. Begge var jo gode Socialister. Hitler elskede Islam som han ifølge, Albert Speers erindringer, mente- cirka citat: Ulykken for os Germaner er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse vil passe bedre til os end kristendommens slappe tolerance-. Han havde også selveste stormuftien som protege i Berlin i en penthouse lejlighed, som rådgav ham med – “Jødeproblemet”- og som også sørgede for Muhammedaneres kampvilje på Balkan til hans fordel. At AFA ikke kæmper imod kvindeundertrykkelse og for frihed kan man forvisse sig om, med Deres etik og moral.

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2019 @ 18:53

 18. – Historiebladet kan hentes i en del kiosker.-

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2019 @ 18:54

 19. det er på tide at der bliver slået hårdt ned på disse kriminelle. i usa har fbi endelig taget sig sammen og det er formentlig et spørgsmål om tid, før antifa officielt bliver erklæret for en terrororganisation. det er en skandale at de danske myndigheder stadig lader sådanne kriminelle operere frit på dansk territorium.

  Kommentar by KafirHarbi — 5. februar 2019 @ 21:28

 20. Det, de unge ikke forstår, er, at man kan gøre sig selv fredløs i politisk henseende, når man begynder at anvende vold. Når man først er begyndt, kan man ikke gå tilbage og påtage sig en belejlig offerrolle, hvis volden pludselig rammer een selv. Man kan ikke sige som i digtet: “Da de kom efter mig, var der ikke nogen, der gjorde noget!”

  Nej. For du har selv brugt hele dit liv på at tæske ytringsfriheden ud af dine politiske modstandere. Måske er det derfor ingen handler, når det rammer dig selv?

  Kommentar by Arne Torp — 5. februar 2019 @ 21:58

 21. Igen viser yderfløjen t.v., at trods deres “store viden”, så formår de end ikke at argumentere på demokratisk vis for deres ideer, men griber, som andre lavintelligente befolkningsgrupper, til trusler, vandalisme og andet, for at markere sig. Og tilmed, som feje hunde, skjule sig for følgerne
  Det må være en ynk, at leve et helt liv, uden at tilegne sig et civiliseret udviklingsstadie og dog fortsat bilde sig ind, at netop en sådan “livsideologi”, udsprunget af mangel på intelligent tankevirksomhed, pr. automatik bør ophøjes til ypperste pligt for alle?
  Min tid er ikke lige til, at analysere segmentets arbejdsevner, men jeg tager vist ikke helt fejl, hvis jeg kategoriserer dem som tilhørende bunden af samfundet, for hvem det ville medføre sultedøden, hvis de skulle leve af andet end skattebetalte projekter/ livsvarige overførselsindtægter?

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. februar 2019 @ 23:06

 22. Rettelse:
  intelligent/rationel tankevirksomhed, ..

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. februar 2019 @ 23:11

 23. Hvis man var lidt uciviliseret kunne man finde på at beskylde de pågældende AFAer for pædofili på på samme vis

  Løbesedler med deres navn og billede på og nedladende citater ™sagt af dem” om arabere skrevet på arabisk kunne også spredes i nærmeste ghetto.Det kunne være tekster såsom: ™Araberne opdager ikke at vi bruger dem som politisk værktøj for at nå vores mål,de er bare ikke smartere” dertil “citater”om muslimers upassende behandling af kvinder osv.

  Kommentar by Anonym — 6. februar 2019 @ 04:11

 24. “Intet menneske er illegalt. Heller ikke i Fæstning Nørrebro.”

  Kommentar by Sådan er det jo — 6. februar 2019 @ 08:37

 25. Er det ikke noget med “her på Nørrebro står vi sammen”!?

  Men hvem er vi? Og hvad står i sammen om?

  Det er da åbenlyst, at det ikke er alle, der står “sammen” med jer, medmindre de får nogle på lampen….

  REAL FASCISM AT WORK!!

  Kommentar by Henrik Larsen — 6. februar 2019 @ 10:44

 26. Anonym — 6. februar 2019 @ 04:11 :

  Jeg har ofte tænkt noget i samme retning. Mest når jeg ønsker retfærdighed: at Fandens Nyttige Idioter i det mindste må stå først for, når hans Tilbedere på dagligt plan uddeler “berigelser”.

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. februar 2019 @ 00:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper