24. november 2009

Martin Lindblom – vellidt, dog ikke hos “hans højreradikale modstandere hos Uriasposten…”

Den yderste venstrefløj led igår et stort tab, da AFA-grundlæggeren, den 43-årige Modkraft-redaktør Martin Lindblom døde af kræft. Det er nemt at forstå den yderste venstrefløjs sorg, men man må spørge sig selv, hvad der får Berlingske Tidende til at tegne et skønmaleri af afdøde – Venstrefløjsredaktør er død.

Martin Lindblom levede 43 år med et smil på læberne. Han havde venner – masser af dem – og han havde fjender – en hel del. For han levede og åndede kompromisløst for sine venstreradikale projekter, som gennem årene spandt fra BZ-bevægelsens magasiner over Ugeavisen Socialisten i sidste halvdel af 1990erne. I 2000 var han initiativtager til mediebureauet Monsun, hvor den venstreradikale hjemmeside modkraft.dk udsprang fra…

Martin Lindblom var selvlært i den journalistiske verden og skabte opsigt omkring sine artikler og ideer. Således var han i sine sidste ti år som aktiv journalist selve inkarnationen af venstrefløjens råddenskab og forløjethed, hvis man skal støtte sig til hans højreradikale modstandere hos uriasposten.dk og 180grader.dk. Men i miljøet til venstre for midten i dansk politik var han vellidt – selv blandt sine politiske modstandere.”

Skillelinen går ikke mellem venstreradikale og højreradikale, men mellem demokrati og kommunisme og retsstat vs rødfascisme. Her var Martin Lindblom gennem et helt liv et godt stykke på den forkerte side af stregen. Berlingskes nekrolog er i øvrigt skrevet af Jesper Dahl Caruso, der har tilmeldt sig mindesiden for Lindblom på facebook: “23. november mistede vi vores ven og kammerat Martin Lindblom… Vi savner dig Martin!”.

Samtlige nekrologer jeg har læst, inklusiv Ritzaus, er afkortede referater af Modkrafts egen – Modkraftredaktør er død skrevet af Rune Eltard-Sørensen – manden der kastede maling på udenrigsministeren i 2003. Modkraft har også mindeord til afdøde fra den ideologiske kampfælle og ven, sociolog René Karpantschof – Mere end én dag.

“Mange elskende har det, de kalder »vores sang«. En sang, der minder dem om den første gang, de mødtes, om en fælles oplevelse, der bragte dem nærmere hinanden, om en intens og euforisk tid, hvor man delte noget særligt og hævede livet til noget større. Venner kan også have en »vores sang«. Og Martins og min var David Bowies Heroes. En sommeraften i 1985 sad jeg med Martin i vores besatte hus i Ryesgade 58 og spillede Bowie for fuld udblæsning. Politiet havde igen skudt med skarpt ved huset, og denne gang havde det været tæt på…

Tyve år efter, hvis vi var til en fest og sangen kom på, vendte vi automatisk blikket mod hinanden, smilede og huskede den dag og hele den tid… Ja, vi var nogle skide idealister og romantikere, og Martin bidrog til romantikken med sin højtlæsning for os, der boede i kollektiv med ham på 5. sal i Ryesgadehuset…

Da jeg i 1983 kom vadede ind i Ryesgade i mine jyske træsko, var min første tanke, da jeg så Martin: Bare jeg var som ham. Han havde indrettet sit værelse med Corto Maltese tegneserier og anden udsøgt stil, var en helvedes flot fyr og lød navnet, Martin Kat. Det sidstnævnte med al mulig grund. Martin havde et smukt katteagtigt ansigt, en elegant fremtoning og kattedyrets karakteristiske stolthed og snært af aristokrat. Aristokrater opleves ofte som nedladende overfor andre, og sådan var der også nogle, der oplevede Martin. Specielt i den tid, hvor Martin var engageret i Antifascistisk Aktion, AFA…

Nok forandrede han sig, men heldigvis ikke på alle måder. Der var en klar tråd i hans meningsfulde liv. En tråd der blev ved at handle om social retfærdighed, om at alle mennesker har ret til at flyve højt, flot og frit – og hvor Martins tid som modkraftredaktør virkeligt viste os andre nye veje og handlemuligheder. En tråd der tillige bandt gamle BZ’ere som mig og helt nye mennesker sammen omkring Martin og hans virke. Vi har været heldige, at Martin var der… Martin Kat. Æret være hans minde.”

De militante ‘antifascister’ på Projektantifa.dk bøjer sig ligeledes i støvet – Martin Lindblom er død.

“Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om, at Martin Lindblom i morges tabte kampen mod kræften. En af de mest fremtrædende personer i den antifascistiske bevægelse har forladt os… I marts ’92 sprang der en bombe i Søllerødgade, der dræbte en antiracist… Samme aften var der en manifestation udenfor lokalerne hvor bomben var sprunget. Her besluttede Martin, sammen med en kammerat, at det var på tide at organisere det antifascistiske arbejde – og det blev der så gjort. Kimen til Antifascistisk Aktion i Danmark var lagt.

Op igennem halvfemserne spillede Martin en helt central rolle i AFA, og da han senere forlod AFA, helligede han sig sit nye livsprojekt – Modkraft.dk…

Helt op til sin død var Martin en nær ven og samarbejdspartner for os i Antifascistisk Aktion. Han stillede altid op. Uanset om vi havde brug for råd, for at diskutere nye ideer eller blot godt selskab, så har Martin været et fristed for os, og mange af de projekter vi i den seneste tid har lanceret, er blandt andet blevet til efter diskussion med ham.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/9847/trackback

134 Comments »

 1. Jeg har det på samme måde med denne nyhed, som jeg ville have det hvis medierne skrev at Jonni Hansens var død. En anti-demokrat er død. En selvretfærdig fanatiker. En mand der brugte vold imod anderledes tænkende. Økonomisk er hans død en gevinst for nationen, da PET nu kan lukke deres (sikkert omfattende) Lindblom-arkiv.

  Kommentar by Sympaticocos — 24. november 2009 @ 17:06

 2. Han fortjener sgu ikke al den opmærksomhed….

  Kommentar by Frederik — 24. november 2009 @ 17:12

 3. “Nok er journalisterne overvejende røde, men det påvirker aldrig deres professionelle dømmekraft” – he,he,he,he,

  Kommentar by wied — 24. november 2009 @ 17:14

 4. Enig med ovenstående. Dette fra sociolog René Karpantschof siger måske det hele: “Mange elskende har det, de kalder »vores sang«. En sang, der minder dem om den første gang, de mødtes, om en fælles oplevelse, der bragte dem nærmere hinanden, om en intens og euforisk tid, hvor man delte noget særligt og hævede livet til noget større. Venner kan også have en »vores sang«.
  Alte Kameraden auf dem Kriegespfad
  In alter Freundschaft felsenfest und treu.
  Ob in Kampfe oder Pulverdampf,
  Stets zusammen halten sie auf’s neu.
  Zur Attacke geht es Schlag auf Schlag,
  Ruhm und Ehr muß bringen uns der Sieg,
  Los, Kameraden, frisch wird geladen,
  Das ist unsere Marschmusik.

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 24. november 2009 @ 17:23

 5. @1

  Enig. Har svært ved at se det store tab.

  Kommentar by Tolder (højreradikal ?) — 24. november 2009 @ 17:32

 6. Og?

  Kommentar by nemesis — 24. november 2009 @ 17:40

 7. One down, ??? to go…

  Kommentar by Jern-Henrik — 24. november 2009 @ 17:50

 8. @Kim Møller

  Skillelinen går ikke mellem venstreradikale og højreradikale, men mellem demokrati og kommunisme og retsstat vs rødfascisme.

  Fordi der er ikke anti-demokratiske og anti-retsstats kræfter på højrefløjen?

  Det behøver man da kun læse nogle få kommentarer her på siden for at finde ud af at der i høj grad er.

  Kommentar by Århusianer — 24. november 2009 @ 18:29

 9. Helt ærligt. Berlingske Tidende har trukket sig tilbage i privaten med årgangsrødvin og ak..cigaren tænker man sig til.

  Udenfor pifter kuglerne op og ned ad gader og stræder. Hætteklædte “unge” sættter bydele i brand – politi, ambulancer og branvæsen bliver stenet, præster og grønlændere jages ud ad bestemte områder.
  Ytringsfrihedens “vogtere” kryber langs væggene og tegnere trues, jøder bliver advaret mod at vise synlige tegn på deres tro eller holder sig væk fra visse “uddannelsessteder”.

  Nu har tante Berlinger fået årgangsvinen i den gale hals. En formastelig hjemmeside tillader sig at råbe op og gøre opmærksom på problemerne.
  Men alt for længe frakoblet virkeligheden hvor der sker andet end at vente på den nye bil, pensionsopsparingen og huspriserne sprutter tanten og skriger: “Højreradikal”.

  Vi andre tager os til hovedet og siger stilfærdigt: Biederman.

  Kommentar by Limewoody — 24. november 2009 @ 18:34

 10. […] – Kim Møller. […]

  Pingback by En af mange grunde til, at de danske avisers oplagstal falder og falder… « Econstudentlog — 24. november 2009 @ 18:35

 11. Det er fand’me groft at kalde en så lødig, seriøs og saglig blog som Uriasposten for nazistisk, for det er jo det, “højreradikal” betyder. Det kunne være interessant – bare for en enkelt gangs skyld – at politianmelde en person som Jesper Dahl Caruso. Det ville være meget, meget svært for ham at bevise sin påstand. Ligeledes mener jeg godt, man kunne anmelde Marianne Jelved for hendes udtalelse om, at VKO’s repatrieringsaftale er “en form for etnisk udrensning”. Når det er sagt, er alle de anmeldelser selvfølgelig en uskik i en fri og åben debat.

  Kommentar by Jan Christensen — 24. november 2009 @ 18:44

 12. Sørgeligt for hans børn, at han døde i så ung en alder. Det pæneste jeg har at sige om Martin må være, at han sikkert var overbevist om rigtigheden i det han gjorde og derfor, i sit eget hoved, kæmpede den gode sags tjeneste.

  Kommentar by Egtvedpigen — 24. november 2009 @ 19:00

 13. At berlingske giver sådant et skønmaleri af manden er tankevækkende.

  Kommentar by Altermedia - Danmark — 24. november 2009 @ 19:00

 14. –> 9 ‘Når det er sagt, er alle de anmeldelser selvfølgelig en uskik i en fri og åben debat.’

  Det har du ret i. Men man kan nogle gange blive nødt til at bruge modstandernes våben mod dem selv, ikke mindst da der kan være gode gevinster i det. Jura er i øvrigt ved at blive det toneangivende i den nye samfundsform. Når harmonien først er tabt bliver et samfund til advokatgribbenes paradis; bare se på USA.

  I øvrigt gjorde Jyllands Posten sig også bemærket ved ukritisk at trykke Århus Stiftstidendes ensidige indlæg om de stakkels rødfascister der bliver fordrevet af ‘ekstremt højreorienterede’.

  JP 23.11.09: Venstreorienterede århusianere føler sig forfulgt og opgiver at anmelde voldsepisoder med ekstremt højreorienterede

  Kommentar by Balder — 24. november 2009 @ 19:02

 15. Hvad har Martin Lindblom levet af i sit 43 årige liv ? Hvem har financieret hans tilværelse/betalt hans husleje, lokumspapir m.v.

  Han har åbenbart arbejdet som journalist/ redaktør på forskellige “looni” tidskrifter,Modkraft.dk. m.v. Men er der virkelig så mange penge i paranoide småpjeser og hjemmesider, at han kunne opretholde en “anstændig” tilværelse, bidrage til velfærdssamfundet og have et nogenlunde eksistensgrundlag ?

  Eller har han haft sugerøret i offentlige kasser og velfærdsordninger og dermed nasset på det selvsamme borgerlige samfund, som han åbenbart altid har villet ødelægge?

  Men det er selvfølgelig trist, at en “Streittkämpfer” i hans alder dør af kræft. I stedet for i væbnet kamp mod det racistiske, uanstændige Møgdanmark, som han vel ville erstatte med en utopisk (pot)blanding af Christiania & Nordkorea & Bongopatte-land.

  R.I.P.

  Kommentar by Scrotum — 24. november 2009 @ 19:05

 16. @Jan Christensen

  Det er fand’me groft at kalde en så lødig, seriøs og saglig blog som Uriasposten for nazistisk, for det er jo det, “højreradikal” betyder.

  Nej det er da ikke.

  Er “venstreradikal” så det samme som kommunist?

  En højreradikal er en person på den politiske højrefløj med radikale (set i forhold til det bestående) holdninger.

  http://kortlink.dk/denstoredanske/76vk

  Kommentar by Århusianer — 24. november 2009 @ 19:15

 17. Er man en dårlig højreekstremist (minimalstat, ja tak!), hvis man aldrig før har hørt om manden?

  Der skal jo nok være en ny til at overtage hans plads, så hans død gør jo ikke nogen forskel, andet end for hans nærmeste…

  Kommentar by Svend P — 24. november 2009 @ 19:42

 18. Gud ved om begrebet antifascist blandt de indviede er en særlig betegnelse for ikke at stå til rådighed for arbejdsmarkedet.

  Kommentar by Menig 442 — 24. november 2009 @ 19:57

 19. I skulle skamme jer! martins mor

  Kommentar by hanne lindblom — 24. november 2009 @ 19:59

 20. @ Århusianer

  “Fordi der er ikke anti-demokratiske og anti-retsstats kræfter på højrefløjen?

  Det behøver man da kun læse nogle få kommentarer her på siden for at finde ud af at der i høj grad er.”

  Vi render altså ikke rundt og chikanerer andre mennesker. Det gør gør derimod yderste venstrefløj (f.eks. nu afdøde Martin Lindblom)og muligvis nazisterne; men jeg er faktisk ikke rigtig klar over, om nynazisterne i det hele taget er særlig aktive. Jeg får nogle gange på fornemmelsen, at Jonni Hansen i virkeligheden er lidt af en Emmanuel Goldstein.

  Hvis du kender til tilfælde, hvor folk her fra bloggen har udøvet hærværk eller vold mod andre mennesker, så må du jo fortælle os om det!

  Her taler vi meget om, hvad vi er utilfredse med, og af og til er tonen hård, men vi har det hele i munden, om man så må sige. Hverken muslim eller AFAer skal ikke ligge vågen om natten af frygt for den højrefløj, vi repræsenterer.

  Kommentar by Egtvedpigen — 24. november 2009 @ 20:38

 21. Lad mig eksemplificere Berlingskes vanvid. Her er artiklen Caruso nok aldrig ville skrive:

  Højrefløjsredaktør er død

  Redaktør Jonni Hansen er død, 43 år. Han stod bag højrefløjens vigtigste journalistiske organer, Radio Oasen og dnsb.info.

  Af Jesper Dahl Caruso
  Mandag den 23. november 2009, 19:03

  Som 15-årig hang han på torvet ved Fakselade Plads. Et halvt år senere dansede han til tonerne af Wagner under indvielsen af nazi-borgen i Greve. Hans venner kaldte ham Nazi-Jonni, men hans borgerlige navn var Hansen.

  Venner og fjender

  Jonni Hansen levede 43 år med et smil på læberne. Han havde venner – masser af dem – og han havde fjender – en hel del. For han levede og åndede kompromisløst for sine højreradikale projekter, som gennem årene spandt fra nazi-bevægelsens magasiner over Ugeavisen National-Socialisten i sidste halvdel af 1990erne. I 2000 var han initiativtager til Radio Oasen.

  – Vi har ikke kun mistet en god kollega og ven, men også en ildsjæl i den progressive journalistik. Nazi-Jonni spillede en afgørende rolle i udviklingen af DNSB.info, fra at været et legende eksperiment med netjournalistik til et interaktivt mødested for det progressive Danmark, siger Horst Wessel, der er konstitueret redaktør af dnsb.info.

  Elsket på højrefløjen

  Nazi-Jonni var selvlært i den journalistiske verden og skabte opsigt omkring sine artikler og ideer. Således var han i sine sidste ti år som aktiv journalist selve inkarnationen af højrefløjens råddenskab og forløjethed, hvis man skal støtte sig til hans venstreradikale modstandere hos modkraft.dk og politiken.dk. Men i miljøet til højre for midten i dansk politik var han vellidt – selv blandt sine politiske modstandere.

  Nazi-Jonni – han hed aldrig andet i sin omgangskreds – boede det meste af sit voksne liv i området omkring nazi-borgen. Han efterlader sig en eks-kone og tre rottweilere.

  Kommentar by Søløven — 24. november 2009 @ 20:51

 22. 19:
  Dagens grin!

  Kommentar by Anders Kusk — 24. november 2009 @ 21:00

 23. Mine tanker er hos de efterladte rottweilere:-) R.I.P. Jonni!

  Kommentar by Egtvedpigen — 24. november 2009 @ 21:14

 24. […] Se også Uriasposten: Martin Lindblom – vellidt, dog ikke hos “hans højreradikale modstandere hos Uriasposten…” […]

  Pingback by Berlingskes stuerene ekstremisme « Snaphanen — 24. november 2009 @ 21:26

 25. At en voldelig venstreekstremist dør har jeg på samme måde som da landsforræderen abu laban stillede skoene, nemlig som om man har skrabet en lort af skosålen.
  De er begge lige så meget savnet som ebola eller kødædende virus og der er absolut intet tabt for det danske samfund, tværtimod..
  Fuck ‘em!

  Kommentar by Mike — 24. november 2009 @ 21:58

 26. Nå hva, Caruso vil vel bare gerne håndplukkes til haremet på Polletækken!

  Kommentar by morlille — 24. november 2009 @ 22:01

 27. @Egtvedpigen

  Vi render altså ikke rundt og chikanerer andre mennesker. Det gør gør derimod yderste venstrefløj (f.eks. nu afdøde Martin Lindblom)og muligvis nazisterne; men jeg er faktisk ikke rigtig klar over, om nynazisterne i det hele taget er særlig aktive. Jeg får nogle gange på fornemmelsen, at Jonni Hansen i virkeligheden er lidt af en Emmanuel Goldstein.

  Hvis du kender til tilfælde, hvor folk her fra bloggen har udøvet hærværk eller vold mod andre mennesker, så må du jo fortælle os om det!

  Her taler vi meget om, hvad vi er utilfredse med, og af og til er tonen hård, men vi har det hele i munden, om man så må sige. Hverken muslim eller AFAer skal ikke ligge vågen om natten af frygt for den højrefløj, vi repræsenterer.

  Du mener helt seriøst at du kan tale for alle her på højreradikale her på bloggen og at I allesammen mener det samme? Plejer det ikke at være venstrefløjen der generaliserer jer helt vildt? :-)

  Prøv nu at læse kommentarerne til de forskellige sider herinde – du har folk der taler for selvtægt, du har folk der taler for krig, du har dødstrusler imod venstreorienterede der vover at poste herinde. Vær nu lidt realistisk – selvfølgelig er der også ekstremister herinde.

  I øvrigt er nazisterne slet ikke blandt de mest voldelige højreradikale, det er folkene omkring Vederfølner/White Pride der står for det meste højreorienterede vold i f.eks. Århus. DNSB er næsten stuerene i forhold til mange af grupperingerne omkring det tidligere Dansk Front.

  Tillad mig at citerer politiinspektør Morten Anker Jensen fra Århus :
  “Det er et rigtig råt miljø, der minder om rockerverdenen. De højreradikale vil bare tæve nogen. Hvis ikke der er nogen venstreorienterede i nærheden, tager de bare en anden.”

  Kommentar by Århusianer — 24. november 2009 @ 22:15

 28. Jeg er ikke “højreradikal”! Jeg hørte til min overraskelse igår Dagmars Radio præsentere Mogens Rukov i ‘Premiere med Mogens Rukov’ som ‘højreorienteret’. Det kom bag på mig! Det virker som om alle, der ikke er venstreorienterede er ‘højreorienterede’ eller ‘højreradikale’. Det hele afhænger nok om hvem der har retten til at stemple folk – og her er Dagmars Radio sin opgave voksen. Har du myrdet en politibetjent er du helt, har du taget til genmæle mod de venstreorienterede er du ‘højreorienteret’ eller det der er værre. Det drejer sig om, hvem der har ‘håneretten’ og denS er éfter jerntæppets fald på de ikke-venstreorienteredes side – de er først nu så småt ved at lære det! Det er jo uvant efter ½ århundrede under marxistisk åg, der jo blev pushet med stor succes af KGB. Vi blev jo delvis styret af KGB og vi kan ikke lide at se det iøjnene. Hvorfor angreb vi f.eks. diktatur i Spanien, Portugal og Sydafrika og fredede Sovjetunionen og de andre morderregimer, der udryddede 100 mio. af deres egne borgere?

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 24. november 2009 @ 22:56

 29. Sådan er det jo når folk dør, så siger man noget pænt om dem.

  Kommentar by Bertel — 24. november 2009 @ 23:00

 30. ->29

  Bullshit. Nekrofilnekrologen kammer over i skønmaleri af et råt og voldeligt ekstremistmiljø. Berlingske kunne have valgt 1) at ignorere dødsfaldet, 2) at skrive noget ligegyldigt plidderpladder om hans smil og om at han var god ved sine børn, eller 3) at give et sandfærdigt portræt der ikke dryppede glasur over hans rå og voldelige miljø. Det gjorde de ikke, de valgte at få en af mandens groupier med en hard-on i bukserne over den voldelige venstrefløj til at skrive denne gang infame løgn. I Berlingske Tidende. Engang en konservativ avis.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 25. november 2009 @ 00:38

 31. @ Århusianer

  Jeg er skam en flittig læser af kommentarerne. Det er absolut ikke mit indtryk, at der skulle være noget lukket tæskehold fra Uriasposten. Hvis du taler om Falkeøjes dagdrømme eller Mikes barske tone, så er det jo ikke ligefrem noget, de fører ud i livet. I så fald holder de det for sig selv. Og hvad blev der for øvrigt af Rendegraveren? Ham savner jeg stadig.
  Der er stor forskel på at sige det, man tænker, råt og usødet, og at gå ud og begå selvtægt.

  White Pride er jo ikke ligefrem vores boldgade. Gruppen består ifølge Wikipedia af 25 medlemmer! :-) Så er der vist alligevel større chance for at se en burka!
  Altså er White Pride så lille og indspist en gruppe, at jeg hellere vil koncentrere mig om de hundredvis af voldelige muslimske bandemedlemmer, jeg rent faktisk bliver generet af i min hverdag.

  Politiinspektør Morten Anker Jensen fra Århus må komme med konkrete eksempler. Her på det sidste har jeg lagt mærke til at bl.a. aviser og TV har forsøgt at tørre indvandrerbandernes kriminalitet af på HA, fx. ved at vise billeder af HA når artiklen i virkeligheden drejer sig om Blågårdsgadebanden eller Black Cobra. Derfor føler jeg mig ikke rigtig sikker på, at denne rockerverden, politiinspektøren taler om, ikke også bare skulle være en storm i et glas vand til ære for “community cohesion”.

  Der kommer vel fra tid til anden kommentarer, jeg synes er anstødelige, men de kommer som oftest fra folk, jeg ikke har hørt om før og ikke fra bloggens faste bestanddele.
  Vi taler da nogle gange om, hvad vi skal gøre ved de angreb vi allerede oplever nu, samt hvad vi skal gøre hvis situationen forværres yderligere. I den forbindelse overvejer man da, om man også skal acceptere lovene, hvis lovene ikke længere repræsenterer folkets vilje, og hvis lovene indskrænker ytringsfriheden for visse grupper.

  Måske har du ret. Måske er det virkelig mig, der ikke opdager disse dødstrusler og selvtægtsgrupper. De kommentarer, jeg har bidt mærke i, har som sagt ikke drejet sig om folk, der rent faktisk begik selvtægt, men bare om folk, der, trætte af den hverdag de må leve i, foreslår selvtægt som en hurtig løsning, på de problemer politiet ikke ser ud til at kunne løse for os.

  Jeg vil meget gerne have at du viser mig de ekstremistiske bemærkninger du har lagt mærke til for mandag d.23 og tirsdag d. 24 november, således at jeg får et indtryk af hyppighed samt karakter af disse underlødige bemærkninger.

  Kommentar by Egtvedpigen — 25. november 2009 @ 00:50

 32. #28 anti-marx-anno dazumahl (Det er godt nok et langt navn, du har :-) skrev:
  “Det virker som om alle, der ikke er venstreorienterede er ‘højreorienterede’ eller ‘højreradikale’”.
  Det synes jeg er godt tænkt og skrevet.

  Kommentar by boppo — 25. november 2009 @ 02:46

 33. Man er vel ikke nødvendigvis højreradikal eller højreorienteret fordi man er uenig med den yderste venstrefløj. Det ku’ jo også hænge sammen med sund fornuft ift. den verden man oplever.

  Kommentar by Peter Andersen — 25. november 2009 @ 02:49

 34. #28 ” Det virker som om alle, der ikke er venstreorienterede er ‘højreorienterede’ eller ‘højreradikale’. Det hele afhænger nok om hvem der har retten til at stemple folk – og her er Dagmars Radio sin opgave voksen.”

  Det er lige praecis saadan det haenger sammen. For de ideologiske kodrivere er intet vigtigere end sagens tjeneste, og de har flittigt forfalsket en hel verden som vi bliver belaert om i medierne, som politikerne paadutter os, og som undervises i skoler og universiteter.

  “Mine tanker er hos de efterladte rottweilere:-) R.I.P. Jonni!”-
  Det kunne ikke siges morsommere!

  Kommentar by DanskeriTN — 25. november 2009 @ 06:18

 35. Hvad mener Aarhusianeren om dem der foretraekker minimalstaten – er det hoejreekstremisme at vaere individualist og ansvarlig for egne handlinger?

  Og her hentydes der ikke til “spontan byfornyelse” i Lyskenstraedde for nogle maaneder siden….

  Kommentar by DanskeriTN — 25. november 2009 @ 06:19

 36. @ Århusianer

  Vís mig lige et par “dødstrusler”. Så skal jeg personligt politianmelde dem.

  Vent, hvis DU opfatter dem som dødstrusler så har DU faktisk allerede NU en BORGERPLIGT til at politianmelde dem. Det er strafbart at undlade at anmelde kriminalitet.

  Så, hvor er dødstruslerne ? Hvis du ikke selv politianmelder dem, så er du jo kriminel. En løgnhals, eller kriminel.

  Hvilken af de to er det mon ?

  Kommentar by DaLi — 25. november 2009 @ 08:17

 37. @ 29

  “Sådan er det jo når folk dør, så siger man noget pænt om dem”.

  Det er hvad det er – nekrologer er skønmalerier. Havde journalisten holdt sig til det havde det også været fint nok…det gjorde han bare ikke.

  Han benyttede nekrologien til at angribe andre folk istedet, baseret på hvad journalisten selv syntes.

  Kommentar by Henrik — 25. november 2009 @ 08:33

 38. “I skulle skamme jer! martins mor

  Kommentar af hanne lindblom”

  Kære Hanne Lindblom

  Det er sørgeligt, at din søn er gået bort i så ung en alder. Det tror jeg, at de fleste her på siden er enige om.

  Men din søn har angiveligt været stærkt involveret i vold og især opfordringer til vold mod anderledes tænkende. Derfor bør det ikke overraske dig, at der her på siden, hvor man ikke deler din søns venstreradikale synspunkter, forekommer kommentarer, som du, der måske ikke kendte den ekstreme og voldsparate side af din søn, finder upassende.

  Kommentar by intel — 25. november 2009 @ 09:55

 39. Der er såmænd ingen grund til at jamre over journalisterne. De gør jo blot, hvad de mener at være bedt om. Venstre = God og Højre = Ond.

  Danskerne betaler lidt mere i støtte til medierne, end eu betaler i støtte til danske bønder. Det kan da kun tolkes som om danskerne hellere vil fyldes med Rizaus lort end med verdens bedste fødevarer.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 25. november 2009 @ 10:20

 40. @DaLi

  Sjovt dilema – lidt ubrugbart dog. Det er det generelt når man opsætter nogle fuldstændige kategorier og beder en modpart placerer sig i dem.

  Vi kan da starte med denne :

  Sofakriger javelja, hvordan tror du det vil gå når vi rejser os fra sofaen og slår igen, jeg kan garentere dig for at du ville ønske vi var blevet siddende, jeg ville personligt intet have noget imod at skære halsen over på dig. Narrøv.

  Fra tidligere i år imod undertegnede.

  Her lidt selvtægt og generel ekstremisme fra samme tråd :

  Jeg er noget dertil at enhver chikane fra en perker retuneres med modstand, verbalt eller voldeligt, om jeg så skal slå dem ijhel og ta 14 år er mig inderligt ligegyldigt.

  @Egtvedpigen

  Nu er du jo allerede godt i gang med at feje til side. Før var det “vi….”, nu er det ligepludselig “os, bortset fra de der få underlige typer…” Må jeg minde om at langt størstedelen af alle venstreorienterede også er demokrater, går ind for retsstaten og er imod brug af vold? Du glemte i øvrigt at nævne en debattør som Balder, hvis anti-semitisme næsten overgår det mest idiotiske islamisters.

  Der er stor forskel på at sige det, man tænker, råt og usødet, og at gå ud og begå selvtægt.

  Husk på den i forhold til landets muslimer ;-)

  Kommentar by Århusianer — 25. november 2009 @ 10:20

 41. 9

  “Helt ærligt. Berlingske Tidende har trukket sig tilbage i privaten med årgangsrødvin og ak..cigaren tænker man sig til.”

  Jeg synes at du har ret og jeg får lyst til at citere noget af en C.V. Jørgensen sang som jeg i øvrigt også har citeret på Snaphanen:

  “Når solen den forsvinder fra de hjemlige himmelstrøg
  ja så forsvinder jeg også
  sydpå til Spanien & mit luksus-eksil
  for at te mig som en tosse
  på Costa del Sol hvor solen den danser
  en inciterende flamenco i min swimming-pool
  har keep cool altid været mit motto”

  Det var vist ikke ligefrem Berlingske Tidende, som C.V. Jørgensen sang om den gang, men den passer godt i dag og på mange centrum-venstre tilhængere også. De passer deres eget lille ideologiske urtebed og lukker øjnene for de mennesker og byer der kommer i klemme i Danmark på grund af multikultur ideologi, islamisme og såkaldte anti-racister.

  Kommentar by Janne — 25. november 2009 @ 10:56

 42. Det virker som om det at være højre- eller venstreorienteret mest er noget som i dag bruges til at svine modstanderen til.
  Oprindelig var begreberne forbundet med holdningen til økonomisk omfordeling, men i dag er det også forbundet med holdninger som indvandring og lov og orden. Det betyder bl.a. at både Dansk Folkeparti og Liberal Alliance i dag anses for at være “højreorienterede”, selvom deres politiske holdninger er dimentralt modsatte af hinanden.
  Er det ikke på tide at man begynder at fokusere på de relevante emner ved at bruge begreber som autoritære/libertære, indvandringstilhængere/-modstandere osv.? Men det er vel for meget forlangt, fordi det ville gøre det sværere at svine hinanden til hen over midten på en udefineret højre/venstre-skillelinje.

  Anyway, jeg aner ikke hvem Martin Lindblom var, men hans død gør nok hverken fra eller til for andre end hans nærmeste familie og venner.

  Kommentar by Holme — 25. november 2009 @ 11:31

 43. @19

  Kunne aldrig falde mig ind .

  Kommentar by Mosemanden — 25. november 2009 @ 12:25

 44. Dansk Folkeparti er ikke højreorienteret, og modstanden imod påtvungen mangfoldighed (eks.) er en venstreradikal kernesag. Her var tværtimod homogenitet, strømlining og eenretning et ideal (idag markedsført som “lighed”).

  Eller var det, før denne nye folkevandrings tid.

  Hvis ikke venstrefløjen over hele Europa havde sejret sig fordelingspolitisk ihjel og havde tabt arbejderklasserne til nationalistpartier og andre værdikonservative, så var det idag DEM der var imod indvandring. Hvorfor ? Fordi det er den demografi, som ellers ville være deres livsgrundlag.

  Kommentar by DaLi — 25. november 2009 @ 12:45

 45. #19. Skammen er helt på din side.

  Kommentar by PB — 25. november 2009 @ 12:59

 46. >19 Hanne Lidnblom

  Man kan jo tænke sig til, hvordan Martin Lindblom blev til det fascistsvin han var – mon ikke det har noget at gøre med hans opdragelse.

  Jeg ved godt, at det næppe er noget du skammer dig over, men det burde du!

  Kommentar by Mackety — 25. november 2009 @ 13:42

 47. Sikke megen fryd der er over en person der, i modsætning til mange af taberne herinde, faktisk gjorde noget for det han troede på. Men hvad. Jeg fryder mig sådan set også en lille smule når en dansk soldat bliver dræbt i Afghanistan, selvom jeg ikke skilter med det. Senest idag – hehe

  Kommentar by Anonym — 25. november 2009 @ 13:42

 48. Tillykke! til hijack-bundløse-dybthavs caruso, den sejlende med understrøms mediernes underkastede dhimmi-attitude skribent hos das vantro-skræk Frau knudsen!
  Nu forventes nok en fyrstelig løn fremgang og flere misvisende artikler til bund iSLAM-skraberen caruso.
  Den forhenværende borgelige avis med tandløse ilseslam knudsen som das socialist Führen und der neuen nazi-islam propagandist, vil fremover hylde die bitten caruso, for dennes dybt grundstøtte tanke tilbagegangs ytringer, som fremover vil plaske avisen die krybende berlinske til med. Vi kan fremover forvente værre socialist sludder og vrøvl, som klart overgår information, Pølletikken, (D)DR, div. højtbetalte offentlige ansatte dårlig dansktalende etniske integrations konsulenter, kunstnere, kommunisten sohn, ham fra “gå ad helvede til” SF, Einshetslisten og div voldsfascister på vensterfløjen.
  Tillykke! endnu engang til socialist-skuden! berlinske med den samfunds nedbrydende hyldes til samfunds skadelige elementer, som den heldigvis nu stendøde socialist, volds forbryder og uønskede martin lindblød’i bolden.
  Må allahfanden belønne das Frau knudsen med en affaldssæk over hoved!

  .

  Kommentar by li — 25. november 2009 @ 15:19

 49. “Sikke megen fryd der er over en person der, i modsætning til mange af taberne herinde, faktisk gjorde noget for det han troede på. Men hvad. Jeg fryder mig sådan set også en lille smule når en dansk soldat bliver dræbt i Afghanistan, selvom jeg ikke skilter med det. Senest idag – hehe

  Kommentar af Anonym — onsdag 25. november 2009 @”

  Det gør du velsagtens, og det kan du – endda – gøre offentligt uden at forvente repressalier.

  Kommentar by pap — 25. november 2009 @ 15:23

 50. Det styrker ikke ligefrem troværdigheden bag “DR er røde” idéen, når flere af samme mennesker nu også begynder at omtale Berlingske og Lisbeth Knudsen som venstreorienterede… :-)

  Tværtimod passer det ret godt sammen med den kendsgerning, at det derimod blot er disse mennesker der nærmest anser alt der ikke er højrenationalt for værende venstreorienteret.

  Kommentar by Århusianer — 25. november 2009 @ 15:31

 51. 46

  Anomyn

  Jeg fryder mig hverken over at soldater dør eller over at Martin nu er død af kræft. Det giver mig ikke nogen glæde at nogen dør. Men jeg bryder mig bestemt ikke om det Martin stod for.

  47

  li

  Er du sikker på at du nænner at ønske Berlingske Knudsen i en sæk? ;) Har du ikke set at der nu er lavet en ny Barbari dukke, som netop har en sæk over hovedet. *gys*

  Kommentar by Janne — 25. november 2009 @ 15:46

 52. @ Århusianer

  “Sofakriger javelja, hvordan tror du det vil gå når vi rejser os fra sofaen og slår igen, jeg kan garentere dig for at du ville ønske vi var blevet siddende, jeg ville personligt intet have noget imod at skære halsen over på dig. Narrøv.”

  Som jeg også sagde før, er der jo stor forskel på, at sige det man tænker, råt og usødet, og at begå selvtægt. Manden her har jo IKKE gjort, det han taler om, i modsætning til nu afdøde Martin Lindblom, der jo faktisk var fascist.

  “Jeg er noget dertil at enhver chikane fra en perker retuneres med modstand, verbalt eller voldeligt, om jeg så skal slå dem ijhel og ta 14 år er mig inderligt ligegyldigt.”

  Æhhh… her tales der jo om selvforsvar, og ikke om at angribe tilfældige muslimer. Modværge i tilfælde af angreb.

  Summa summarum er, at du hverken mandag eller tirsdag har set beskeder fra organiserede selvtægtsgrupper her på Uriasposten. Heller ej har du set dødstrusler rettet mod venstreorienterede i denne periode. Altså er mordtrusler ikke ligefrem hverdagskost her på bloggen!

  Du har fundet en kommentar fra en mand, der går ind for selvforsvar; samt en kommentar fra en mand, der hidtil ingenting har gjort, men som fantaserer om at kunne modbevise den mand, der drillende har kaldt ham en sofakartoffel :-)).

  “Der er stor forskel på at sige det, man tænker, råt og usødet, og at gå ud og begå selvtægt.

  Husk på den i forhold til landets muslimer.”

  Søde Århusianer, jeg sætter pris på, at du til stadighed er villig til at diskutere med os. Jeg kan garantere dig, at det ikke kunne falde mig ind at angribe muslimer. End ikke imam Abdul Wahid, der ellers ikke er bleg for at indrømme, at han, hvis han nogensinde skulle få magten i DK, ville stene sådan en som mig.
  Jeg vil også garantere dig, at jeg, hvis jeg så et overfald på en muslim eller en venstreorienteret, ville gribe ind.
  Jeg mener ikke at alle muslimer er voldspsykopater. Faktisk har jeg da haft meget nære muslimske venner. Jeg mener til gengæld at deres religion udgør en trussel for min frihed.

  Fred være med Balder! Måske skulle vi bare spørge ham lige ud, om han render rundt og overfalder muslimer i sin fritid for på den måde at slippe for alle disse spekulationer!
  Balder, har du for vane at gå til spontant angreb på muslimer eller jøder?

  Kommentar by Egtvedpigen — 25. november 2009 @ 18:21

 53. @ Århusianer

  Hov! Kommentarer fra tidligere i år?! Opgaven var jo, at du skulle finde bemærkninger fra de sidste par dage. Det kunne du måske ikke?

  Kommentar by Egtvedpigen — 25. november 2009 @ 18:48

 54. @ Århusianer

  Når du i den grad forsøger at sno dig udenom, når jeg beder dig om at vise mig alle disse dødstrusler mod venstreorienterede(og de burde vel ikke være så svære at finde?), så begynder jeg at tro, at du ikke frekventerer denne blog for at vise os virkeligheden, sådan som du ser den, men bare for at vinde en eller anden konkurrence, uanset om denne bliver vundet ved brug af løgn og manipulation.

  Du kunne jo bare have sagt, at du synes at disse dødstrusler forekommer for ofte, også selv om du ikke kunne finde nogen fra hverken mandag eller tirsdag.

  Kommentar by Egtvedpigen — 25. november 2009 @ 19:21

 55. @Egtvedpigen

  Som jeg også sagde før, er der jo stor forskel på, at sige det man tænker, råt og usødet, og at begå selvtægt. Manden her har jo IKKE gjort, det han taler om, i modsætning til nu afdøde Martin Lindblom, der jo faktisk var fascist.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Fascism

  “Jeg er noget dertil at enhver chikane fra en perker retuneres med modstand, verbalt eller voldeligt, om jeg så skal slå dem ijhel og ta 14 år er mig inderligt ligegyldigt.”

  Æhhh… her tales der jo om selvforsvar, og ikke om at angribe tilfældige muslimer. Modværge i tilfælde af angreb.

  Vold er simpelthen selvforsvar i tilfælde af chikane? Er chikane da farligt for din person i sig selv? Bemærk i øvrig “om jeg så må tage 14år”. Du kommer jo ikke i fængsel for selvforsvar, så her hentydes jo til at gøre noget der ville betragtes som ulovligt.

  Summa summarum er, at du hverken mandag eller tirsdag har set beskeder fra organiserede selvtægtsgrupper her på Uriasposten. Heller ej har du set dødstrusler rettet mod venstreorienterede i denne periode. Altså er mordtrusler ikke ligefrem hverdagskost her på bloggen!

  Det var dig der snakkede mandag og tirsdag – ikke mig. Det er mit indtryk at disse ting fremkommer ret ofte herinde. Det er jo lidt for nemt når du selv må vælge hvilke data jeg skal benytte. I så fald kunne jeg påpege at der ikke har været nogle anti-demokratiske tiltag fra de autonome i dag – hvilket vi ikke ville kunne bruge til ret meget konklusionsmæssigt.

  Søde Århusianer, jeg sætter pris på, at du til stadighed er villig til at diskutere med os. Jeg kan garantere dig, at det ikke kunne falde mig ind at angribe muslimer. End ikke imam Abdul Wahid, der ellers ikke er bleg for at indrømme, at han, hvis han nogensinde skulle få magten i DK, ville stene sådan en som mig.
  Jeg vil også garantere dig, at jeg, hvis jeg så et overfald på en muslim eller en venstreorienteret, ville gribe ind.

  …og det kunne ikke falde mig ind at angribe højrenationale, end ikke personer der ikke er blege for at indrømme at folk som jeg skulle udrenses for landsforræderi skulle de nogensinde få magten. Men det siger da intet om alle folk til venstre for midten – ligeså vel som din holdning intet generelt siger om brugerne her på siden.

  Hov! Kommentarer fra tidligere i år?! Opgaven var jo, at du skulle finde bemærkninger fra de sidste par dage. Det kunne du måske ikke?

  Det gider jeg virkeligt ikke sidde og grave frem – de nævnte eksempler huskede jeg fordi de var rettet imod mig personligt. Men jeg skal da med glæde gøre opmærksom på det i de tråde jeg engang imellem deltager i herinde.

  Når du i den grad forsøger at sno dig udenom, når jeg beder dig om at vise mig alle disse dødstrusler mod venstreorienterede(og de burde vel ikke være så svære at finde?), så begynder jeg at tro, at du ikke frekventerer denne blog for at vise os virkeligheden, sådan som du ser den, men bare for at vinde en eller anden konkurrence, uanset om denne bliver vundet ved brug af løgn og manipulation.

  “Løgn og manipulation” ??

  På intet tidspunkt har jeg løget eller manipuleret herinde.

  Her må “DaLi” iøvrigt hellere på banen imod dig – med mindre han da ikke er konsekvent ;-)

  “Motivanalyse, gaaaaaaab. Dit intellektuelle niveau keder mig.”

  Jeg er herinde fordi jeg finder det interessant og udfordrende at diskutere med folk jeg er uenig med, at finde ud af hvad det er der får dem til at mene hvad de mener, at øve mig i argumentation, at lære nye ting – og selvfølgelig også i et eller andet utopisk forsøg på at få folk til at indse hvor jeg mener de tager fejl. Hvorfor er du her da?

  Du kunne jo bare have sagt, at du synes at disse dødstrusler forekommer for ofte, også selv om du ikke kunne finde nogen fra hverken mandag eller tirsdag.

  Igen, det var dig der snakkede mandag og tirsdag – ikke mig.

  Kommentar by Århusianer — 25. november 2009 @ 20:13

 56. @Egtvedpigen

  Du misforstod i øvrigt denne – eller også udtrykte jeg mig ikke direkte nok :

  “Der er stor forskel på at sige det, man tænker, råt og usødet, og at gå ud og begå selvtægt.

  Husk på den i forhold til landets muslimer.”

  Jeg mener, at folk herinde kunne have godt af at huske det samme mht. landets muslimer. At der er forskel på hvad nogle af dem tænker, råt og usødet, og om de går ud og gør det.

  Kommentar by Århusianer — 25. november 2009 @ 20:20

 57. 40–> Århusianer

  Du glemte i øvrigt at nævne en debattør som Balder, hvis anti-semitisme næsten overgår det mest idiotiske islamisters.

  Ja, og hvis vi nu lige tager det for pålydende, hvor er så forbindelsen til vold?

  Hvis du vil skælde folk ud for ‘antisemitisme’ så må du begrunde det. Men sådan har jeg set det før. I en diskussion der intet har med mig eller antisemitisme at gøre lukker man lige noget gylle ud, i håbet om at score nogle billige point. Det bruges jøderne ofte til; dog med mindre og mindre succes.

  Slut prut Århusianer..

  Men nu emnet er blevet bragt på bane kan jeg lige så godt fortsætte lidt.

  Hvis der er nogen der vil fortælle mig hvad denne ‘antisemitisme’ er vil jeg være taknemmelig.

  Jeg kan ikke se det mindste forkert i at sætte fokus på de forskellige jødiske og zionistiske lobbyers arbejde for censur, mod ytringsfriheden, for indvandring til vesten fra USA til Europa, mens de samme ‘humanister’ benægter sandheden af Goldstone rapporten og bygger holocaustmuseer på muslimske gravpladser, for bare at tage et par tilfældige eksempler. Skulle en politisk magtfaktor være fredet fra kritik, blot fordi det handler om Jøder og en jødiske- og ofte men ikke nødvendigvis zionistiske dagsordener?

  Læs blot nogle af de seneste indlæg om sådanne sager på min blog; fx. via artikeloversigten, der er skiftende emner og nogle artikler er mindre afgørende, men hovedparten af de artikler der berører emnet Jøder holocaust, multikultur, indvandring og globalisering giver et fingerpeg om hvor dybt disse jødiske organisationer er infiltreret i det politiske system i de forskellige lande, hvor deres indflydelse går på to ting: 1. At arbejde for multikultur, indvandring, globalisering, (opfattes som ‘jødiske interesser’) og mod nationalistiske partier. 2. At arbejde for at der bliver ført en israelvenlig udenrigspolitik, en udenrigspolitik der oftest koster mange penge og liv, og oftest fører til endnu flere kulturberigere til vore områder.

  Det er ikke min skyld, at alle disse dokumenterede beviser for de jødiske organisationers virksomhed viser slående paralleller med de såkaldte konspirationsteorier angående Jøder, og det skal heller ikke afholde mig fra fortsat at dokumentere hvad der foregår.

  Det nytter ikke noget at lukke øjnene for sandheden og tro at det nok skal gå. De jødiske foreninger er så mange, indflydelsesrige, roder over store finansielle ressourcer, og gør så meget opmærksom på sig selv, at det et svært at lade som om man ikke ser elefanten i jordbærbedet. Disse jødiske organisationer har været masseindvandringens fødselshjælpere lige fra starten, alle sammen veldokumenteret.

  Endnu værre er det at muslimerne stille og roligt kopierer jødernes lobbyisme og smisker sig lige så langsomt ind i de samme cirkler som det er lykkedes de jødiske kamporganisationer at infiltrere. Det er alt fra FN, EU og selv ting som Copenhagen Climate disse folk blander sig i. Det var i øvrigt kun i går at ADL of B’nai B’rith formanden i Danmark Bent Melchior igen talte muslimernes sag i Deadline. Måske har idioten ikke særlig meget indflydelse mere her i Danmark. Men det har hans verdensomspændende organisation!

  Men det er selvfølgelig svært at blive klog på et så omfattende emne som jødernes rolle i samfundet; det er svært at forklare hvordan det hænger sammen med få ord. Et passende udvalg mest af oversatte artikler fra den udenlandske og ikke mindst den israelske presse, citat og faktasamlinger, navne, datoer, og dokumentation finder du på min blog. Det her er et område hvor der ikke er mangel på beviser, men kun mangel på mod til at diskutere tage fat på problemet.

  Den ældgamle konflikt mellem Jøder og Kristne er i øvrigt et af de helt store og vigtige civilisatoriske emner der fortjener mere end blot efterplapren af de synspunkter der tjener den ene part i denne konflikt, der er særdeles tæt forbundet med hele det multikulturelle paradigme ikke mindst efter holocaustreligionen blev indført i international regi. Der er andet end blot Muslimer og islamister i verden der truer vores frihed uafhængighed og overlevelse som folk; den muslimske invasion er kun den mest synlige del af isbjerget.

  At indse dette er deprimerende men giver også håb. Efter alle disse år med forgæves modstand mod udviklingen, står det klart at vi må have gjort et eller andet forkert. Det kunne være man var bedre i stand til at kæmpe når man har begge øjne vidt åbne, i stedet for at være blind på det ene.

  Det at se de rigtige sammenhænge kan være skræmmende, men giver også mulighed for bedre løsninger.

  Tabubelagte områder er ikke tabu for ingenting. De er skabt til at beskytte interesser der er så stærke, at området er blevet erklæret tabu.

  For den vidensbegærlige og sandhedsøgende er tabuer derimod områder af speciel interesse.

  Balder Blog – Artikeloversigt

  ***********************************************************

  Egtvedpigen: ‘Balder, har du for vane at gå til spontant angreb på muslimer eller jøder?’

  Nej hverken spontant eller på anden måde, og hverken jøder, muslimer eller venstreekstremister

  Jeg har altid prøvet at klare mig med ord, indtil jeg selv eller andre bliver angrebet korporligt.

  Kommentar by Balder — 25. november 2009 @ 20:53

 58. De små nazistiske racister her på bloggen har det nok hyggeligt. Nekrofile røvhuller alle som en.
  Fy for helvede i små ynkelige grå mænd.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 25. november 2009 @ 21:13

 59. Hej Balder

  Jeg har intet belæg for at at påstå at du skulle være villig til at benytte vold.

  Kan se dit navn kom ind i en forkert sammenhæng, hvor jeg blot ville påpege at Egtvedpigen glemte dig i hvad jeg anså som hendes opremsning af debattører her på siden der var mere rabiate (set i forhold til det bestående) end gennemsnittet. Jeg skulle have flyttet det til et andet afsnit end det stod i.

  Beklager misforståelsen.

  Kommentar by Århusianer — 25. november 2009 @ 21:30

 60. Ja’ det fint Bjarne, ud med det ,LOL.

  Kommentar by PB — 25. november 2009 @ 21:49

 61. @ Balder

  Tak Balder, det troede jeg nu heller ikke at du kunne finde på! :-)

  Kommentar by Egtvedpigen — 25. november 2009 @ 21:53

 62. @ Århusianer

  Så! Nu har Balder fortalt dig, at han IKKE har tænkt sig at molestrere dig, andre venstreekstremister, jøder eller muslimer. Vil du også have, at vi skal tage misteltenen i ed?

  Kommentar by Egtvedpigen — 25. november 2009 @ 22:13

 63. @Mackety – Din kommentar til Hanne som lige har mistet sin søn, sit barn, – utroligt at nogen kan synke så lavt for at hævde sig i en debat, trist, trist!

  Kommentar by Mikkelsen — 25. november 2009 @ 22:22

 64. Så er den afdankede gnavpotte Bjarne ‘Bullshit’ Thyregod fra Enhedslisten på banen igen. Thyregod der fik slettet dette forsvar for terrorbevægelsen PFLP og Blekingegadebanden på avisen.dk:

  ” Ikke mindst når man ved at journalisten har været soldat i en fremmed magts militærstyrke. Et land der er kendetegnet ved at tage gidsler, bruge tortur og myrde modstandere og alle der befinder sig i deres umiddelbare nærhed.

  Har denne artikels journalist deltaget i disse ovenstående forbrydelser, hvorledes har hun bidraget og har hendes personlige engagement i PFLP/ Israel sagen haft indflydelse på hendes valg af personforfølgelse af den frikendte læge.[…]

  Derfor er det jeg spørger – hvad er Lenys motiv for en så svinsk journalistisk tilgang til emnet – er det hendes had til PFLP og deres tilhængere der har fået hende til at gå over stregen?”

  Bjarne Thyregod, hvis ‘parti’ Enhedslisten har hele to tæskehold tilknyttet, nemlig ‘Antifascistisk Aktion’ og Jugendkorpset SUF.

  Logikken i hans seneste sure opstød her er såmænd den samme som hos afdøde Martin Lindblom: Er man uenig med dem, og vover man at kritisere deres voldelighed, er man “nazist” og “racist”.

  Dette er ikke bare en meningstilkendegivelse, det er en ‘dom’: Bjarne Thyregod har derved erklæret skribenterne her fredløse, og dermed legitimt mål for hans kampfællers overfald med jernstænger på os.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 25. november 2009 @ 22:42

 65. @Egtvedpigen

  Mackety :
  >19 Hanne Lidnblom

  Man kan jo tænke sig til, hvordan Martin Lindblom blev til det fascistsvin han var – mon ikke det har noget at gøre med hans opdragelse.

  Jeg ved godt, at det næppe er noget du skammer dig over, men det burde du!

  Egtvedpigen :
  Der kommer vel fra tid til anden kommentarer, jeg synes er anstødelige, men de kommer som oftest fra folk, jeg ikke har hørt om før og ikke fra bloggens faste bestanddele.

  Her har vi så 3 muligheder :-)

  1. Du anser ikke Mackety’s kommentar som anstødelig.
  2. Du har ikke hørt om Mackety før eller anser ham ikke som værende en af bloggens faste bestanddele.
  3. Du anser kommentaren som anstødelig og som værende fra en af bloggens faste bestandele men mener at det er en sjældenhed med den slags.

  What will it be? :-)

  Kommentar by Århusianer — 25. november 2009 @ 23:17

 66. @ Århusianer

  “Jeg er herinde fordi jeg finder det interessant og udfordrende at diskutere med folk jeg er uenig med, at finde ud af hvad det er der får dem til at mene hvad de mener, at øve mig i argumentation, at lære nye ting – og selvfølgelig også i et eller andet utopisk forsøg på at få folk til at indse hvor jeg mener de tager fejl. Hvorfor er du her da?”

  Jeg er her ikke i så ridderligt et anliggende som du. Uriasposten er et af de få åndehuller, hvor “de uanstændige” stadig kan få lov til at tale frit.

  “Det er mit indtryk at disse ting fremkommer ret ofte herinde. Det er jo lidt for nemt når du selv må vælge hvilke data jeg skal benytte.”

  Du må da gerne se på hele ugen, min pointe er blot, at disse ting ikke forekommer så ofte, som du forestiller dig det.

  “Men det siger da intet om alle folk til venstre for midten – ligeså vel som din holdning intet generelt siger om brugerne her på siden.”

  Nu fik vi spurgt Balder, om han brugte vold. Det var en fejl, kan jeg forstå på dig?! Jeg gør ikke brug af vold. Den information er ligegyldig, fordi min holdning ikke kan sige noget generelt om brugerne her på siden.
  Vil du have en afstemning? Hvilke andre kommentatorer skal vi spørge, før du bliver helt tilfreds, og før du vi i dine øjne kan beskrives som fredelige?

  “Prøv nu at læse kommentarerne til de forskellige sider herinde – du har folk der taler for selvtægt, du har folk der taler for krig, du har dødstrusler imod venstreorienterede der vover at poste herinde. Vær nu lidt realistisk – selvfølgelig er der også ekstremister herinde.”

  Nu skal jeg forsøge ikke at kede dig for meget, derfor vil jeg her til sidst gerne spørge dig ganske kort:

  1) Hvad er en ekstremist, sådan som du ser det?

  2) Hvem herinde finder du ekstremistisk?

  Kommentar by Egtveddpigen — 26. november 2009 @ 00:45

 67. @ Århusianer

  Oxford English Dictionary

  fascism:
  fas·cism / ˈfashˌizəm/ (also Fas·cism)
  • n. an authoritarian and nationalistic right-wing system of government and social organization.
  ∎ (in general use) extreme right-wing, authoritarian, or intolerant views or practice.

  Kommentar by Egtvedpigen — 26. november 2009 @ 01:05

 68. >63 Mikkelsen

  De dage hvor jeg stadig evnede at have medlidenhed med venstrefløjens rabiate voldsudøvere, og deres oftest lige så åndeligt afstumpede venner og familier…er forlængst forbi.

  Kommentar by Mackety — 26. november 2009 @ 07:32

 69. LFPC ikke alene er du et racistisk svin – du er også et ubegavet racistisk svin ude af stand til at læse andet end det du er fyldt af inde i dit syge narkopåvirkede hoved.

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 26. november 2009 @ 07:41

 70. Sådan Bjarne, tag os med tilbage til den røde bloks velmagtsdage, hvor politiske dissidenter er “syge”.

  Du gør Einheitzlisten stolt. Klarer i mon spærregrænsen, hahahaha!!!!!

  Taber

  @ Århusianer

  Har du politianmeldt debattørerne endnu ? Husk, det er kriminelt at undlade det lige så vel som det er kriminelt at komme med dødstrusler.

  Hvad venter du på ?

  Kommentar by DaLi — 26. november 2009 @ 08:08

 71. Til voldelige bjarne tyretosse hvis sympati ligger hos voldsfascisterne AFA og som hylder kvinde undertrykker idelogien iSLAM, skal vist ikke kaste med islamiske sten! efter os vantro!
  Hvis bjarne tyregud bless the naive totalitære allahfanden-dyrkelse ikke forstår der er forskel på allahfandens forbandelser og argumentation for hvorfor vi ikke bare skal underkaste os enhetzlistens og dens samarbejde med både voldsfascisterne AFA og volds idelogien iSLAM, så racisten bjarne tyretosse sgu langt ude, prøv at argumentere for dine synspunkter for voldelig undertrykkelse af anderledes tænkende og hvorfor enhetzlisten går ind for islamisk undertrykkelse af kvinder?
  Svar udbedes…
  Så bjarne tyrenosseløse kastrerede iSLAM underkastet dhimmi, hvorfor hylder du affaldsække over kvindelige hoveder?
  Hvorfor er du så ubegavet, så du ikke fatter at hæmmende affaldssække ikke hører hjemme over KUN kvindelige hoveder?
  Hvorfor er du så syg i hoved, så du syntes at kvinder skal gemme sig bort i affaldssækkelignende klæder og tilintet gøre sig selv, fordi totalitær idelogien iSLAM fratager dem de mest basale menneskerettigheds regler, dig dit imam lignende SVIN er med til at undertrykke OS kvinder.
  Gider du bare forsvinde, dit modbydelige kvindeundertrykker SVIN, der ikke engang kan undskylde dig med narkopåvirkende stoffer.
  Forsvind dit lede syre-kaste-i hoved på OS kvinder, SVIN!
  Må allahfanden belønne dig med 72 indtørrede rosiner, som du ikke engang er istand til at tælle, om du nu har fået din beskedne belønning..for retmæssig KVINDEUNDERTRYKKELSE her på jorden!
  FØJ.. for SVINSK behandling af OS kvinder. FØJ igen-igen

  Kommentar by li — 26. november 2009 @ 08:27

 72. @DaLi

  Du ved så vel som jeg at det ville være både umuligt og spild af tid. Desuden foretrækker jeg at udstille ekstremisme fremfor at “forbyde” det – sidstnævnte har aldrig virket.

  I øvrigt er jeg i forvejen kriminel – jeg stemmer til venstre for midten ;-)

  Ifølge folk som Nicolai Sennels skal jeg sikkert retsforfølges med tilbagevirkende kraft når de højrenationale kommer til magten.

  Kommentar by Århusianer — 26. november 2009 @ 08:30

 73. Nu skal I være søde ved bjarne thyregoody. Han er dét man kalder et “skabsmenneske” – indenunder hans klamme og psykotiske ydre, gemmer der sig et bette menneske der kæmper for at komme ud.
  Støt ham, vær venlige overfor ham, gi ham håb og forhåbentlig om 10-12 år kan han tage del i samfundet som en del af menneskeracen – indtil da, bliver han i det mørke skab sammen med de andre psykotiske fra ss-fraktionen enhedslisten..

  Kommentar by Mike — 26. november 2009 @ 09:37

 74. Mikael Jalving har en interessant kommentar om emnet på sin blog hos Jyllands-Posten:

  “Den røde hagiografi lever imidlertid videre. Tag nu f.eks. gårsdagens nekrolog i Berlingske Tidende, skrevet af den tidligere sportsredaktør Jesper Dahl Caruso.
  Nekrologen gælden en vis Martin Lindblom, der ifølge min svage og hullede hukommelse er identisk med den mand, der stod i spidsen for Antifascistisk Aktion til støtte for PFLP og Blekingegadebanden, RAF og hvad der ellers var af forbrydere på den europæiske krimiscene dengang. Ja, jeg mener sågar at kunne huske, at denne Martin Lindblom herhjemme blev dømt for omfattende hærværk og bl.a. organiserede den fysiske intimidering af journalist Lars Villemoes på dennes privatadresse, efter at sidstnævnte i en række artikler havde afdækket det revolutionært-voldelige miljø på den danske venstrefløj. Sådan var Martin Lindblom også. En bandeleder for gadens parlament.
  Men når jeg læser Jesper Dahl Carusos nekrolog, kommer jeg i tvivl om, hvorvidt vi mon tænker på den samme person. I nekrologen fremstår Martin Lindblom som en kærlig og vellidt familiefar med kernesunde interesser på venstrefløjen. Faktisk er et så rørende fortalt, at hans eneste, virkelige fjender befandt sig helt ude blandt de højreradikale – på internetportalerne 180 Grader og Uriasposten… Højreradikal og højreradikal? 180 Grader? Har du spist søm, Jesper?
  Det har han sikkert. Og så er han rørt til tårer. Ikke kun over Martin Lindbloms død, også over hans liv, hør blot denne svulstige åbning, som ikke engang Trotskij kunne have overgået:
  “Martin Lindblom stod bag venstrefløjens vigtigste journalistiske organ, hjemmesiden modkraft.dk.”
  Læs det lige igen. Venstrefløjens vigtigste journalistiske organ, hjemmesiden modkraft?
  Hallo, er der nogen? Venstrefløj, hvor er du? Modkraft? Hvaffor en kraft? Venstrefløjens vigtigste journalistiske organ? Organ? Det kan du selv være.
  Hvorfor skriver Jesper Dahl Caruso ikke Politiken eller Danmarks Radio, de to allervigtigste af slagsen, så kan vi snakke om det?
  Jeg forstår ingenting, Jesper Dahl Caruso dog endnu mindre.
  Martin Lindblom derimod, han hang allerede som 15-årig ud af vinduerne i Mekanisk Musik Museum, får vi at vide, hvad det så end skal betyde, det lyder som kodesprog, og “et halvt år senere dansede han til tonerne af Savage Rose i den store sal under indvielsen af Ungdomshuset på Jagtvej.”
  Nej, hvor skægt. Men det er jo slet ikke skægt, for manden er jo død i en alt for tidlig alder, tillad mig at kondolere.
  Når ingen af den afdødes voldelige meritter på venstrefløjen så meget som nævnes med et komma eller semikolon, er det lige før man tror på nekrologens påstand om, at afdøde var elsket, selv af sine politiske modstandere – men også kun næsten. For hvorfor denne ulidelige, borgerlige pænhed?
  Lille teori: Jesper Dahl Caruso og Martin Lindblom var gode venner, måske endda fra de gamle dage. Er det der, skoen trykker?
  Summa summarum: Når de røde dør, dækkes der vanen tro op med røde blomster og aldrig med sort peber. Det er ufatteligt, hyklerisk og komplet hukommelsesløst. Men det er jo Mediedanmark, så hvad kan man forvente?”

  http://blogs.jp.dk/frontalt/2009/11/25/nar-venstrefløjen-dør/

  Kommentar by pap — 26. november 2009 @ 09:43

 75. @ Bjarne Thyregod

  Hvorfor er du altid så vred og aggressiv overfor dine medmennesker?

  Det er som om, at du simpelthen ikke kan rumme uenighed.

  Det er lidt træls at få en skraldespand hældt i hovedet, hver gang man vover at være uenig med dig.

  Kommentar by pap — 26. november 2009 @ 09:46

 76. Ej, det kan ikke passe, at det virkelig er Bjarne Thyregod som udtaler sig så barnligt, vel?

  Jeg kunne tro, at vedkommende som er kommet med ovenstående kommentarer i Bjarne Thyregods navn, er omtrent de 13-16 år, fyldt med dårlig barndom og Enhedslisten-propaganda, med at samtlige personer er racister og på stoffer. Ofte er det jo sådan, at Enhedslisten og dens “støttere” er stof-påvirkede og ligefrem sælger stoffer, det er jo bl.a. et område som AFA har eksperimenteret sig meget på, og ikke mindst stort set samtlige af deres kommunistiske/socialistiske kollektiver, bl.a. BumZen.

  Men jeg håber i hvert fald for Bjarne Thyregod og Enhedslisten selv, at ovenstående kommentarer ikke kommer fra ham selv af, ellers har jeg endda troet bedre om Enhedslisten end de er i stand til at præstere – og det er sgu ikke meget.

  Ang. det med dårlig barndom, der er vores velkendte Markus Lund jo et pragteksemplar, med hans dårlige barndom og mangel på venner.

  Kommentar by AiS — 26. november 2009 @ 09:47

 77. @ Århusianer

  “På intet tidspunkt har jeg løget eller manipuleret herinde.”

  Nu hedder det strengt taget løjet, så om du bedriver en subtil form for forstillelse vides ikke.

  Jeg ved ikke om, du har manipuleret herinde, men du har da undladt at fortælle, at du er konvertit. Det er måske ikke i sig selv manipulation, men dog tilbageholdelse af oplysninger, der kan være med til at belyse dine udsagn, da konvertitten ofte er mere radikal end den “indfødte” troende.

  Kommentar by pap — 26. november 2009 @ 09:56

 78. ->67

  Bemærk det lige igen: Bjarne Thyregod er i kronisk selvsving. Han evner ikke at forholde sig til konkrete argumenter og facts, men udspyr bare de samme ubegrundede beskyldninger igen og igen – selv når man har gjort ham opmærksom på det.

  1) Thyregod har erklæret sin støtte til terrorbevægelser.

  2) Thyregod tilhører et parti med to tæskehold tilknyttet – AFA (Lindbloms hjertebarn) og SUF.

  3) Thyregod forventer at vi ærer en mand der havde viet sit liv til at give os tæsk med jernstænger.

  4) – Ellers er man “racist” og “nazist”. Fangede I logikken?

  Nu kalder han mig for “racist” igen, til trods for at jeg slet ikke har udtalt mig om noget der har med racer at gøre.

  Kom så, Bjarne, eeeen gang til, du kan jo godt! Eller er han mon stukket af fra debatten nu?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 26. november 2009 @ 10:22

 79. ad 1 – dokumenter – dokumenter – dokumenter
  ad 2 – tilknyttet ? Dokumenter at SUF har noget med vold at gøre. Og dokumenter at AFA har nogen som helst tilknytning til Enhedslisten. Og nej den er ikke god nok med at en der har været med i AFA nu er medlem af Enhedslisten.
  ad 3 – nej det forventer Thyregod ikke. Han forventer bare at I racistiske svin opfører jer ordentligt og ikke opfører jer som en flok nekrofile der har behov for at besudle en afdød.
  ad 4 Nej du er en racist/nazist pga det du skriver

  Kommentar by Bjarne Thyregod — 26. november 2009 @ 11:01

 80. Jeg ved ikke med jer andre, men jeg synes at det Bjarne lukker ud taler for sig selv. Lad ham da bare hælde lidt galde ud. Det siger mest om ham og Enhedslisten. Ikke om dem han verbalt overfalder. I en anden tråd var der en ‘Kim Nielsen’, som fremstod som noget af en klassiker. Her i denne tråd er det så Bjarne, der vinder titlen. En sand klassiker.

  Kommentar by Janne — 26. november 2009 @ 11:19

 81. ->72 Thyregod

  1) Du springer harmdirrende ind i en debat om Blekingegadebandens læge og taler om “svinsk” behandling af terrorbevægelsen PFLP. Her er noget at overveje: PFLP er svin, men det mener du altså ikke. Du er mere optaget af at tilsvine avisens jødiske journalist for hendes værnepligt i lille demokratiske Israel.

  2) Google “Enhedslisten flirter med vold” om sammenfiltringen af AFA og dit ‘parti’.

  Google “Enhedslisten arrangerer fest med voldsorganisation” fra 22.4.2008 på 180grader. Markus Lund erklærer sig i kommentarerne som medlem af “SUF/AFA”. SUF er tilknyttet EL som Jugendkorps.

  Søg Pelle Dragsted fra EL bl. a. her på Uriasposten. For ikke ret mange år siden optrådte han med tørklæde for munden i en AFA-video. Selvfølgelig betyder tidligere tilknytning noget. Du vil vel ikke ved dine fulde fem påstå at de personer der engang var AFA i dag er uskyldsrene engle der i dag tager skarpt afstand fra AFA? Personer er helt ubesværet medlemmer af AFA eller EL, nogle gange samtidigt.

  Betyder dit harmdirrende forsvar for Lindbloms minde slet, slet ingenting? Du ville have reageret på samme måde hvis det havde været en nekrolog over Jonni Hansen det havde handlet om?

  Vedr. SUF:

  Sarah Bruun fra SUF/EL skrev på et onlineforum 30.8.2007:

  “Som jeg skrev i mit indlæg, var der flere grunde til at jeg meldte mig ud af SFU til fordel for SUF. Bl.a. pga. EU, udlicitering og ikke mindst spørgsmålet om to-bens strategien vs revolutionær praksis, hvor jeg i dag klart hælder til sidstnævnte metode…

  Kammeratlige hilsner

  Sarah Bruun – SUF og EL Århus”

  “Revolutionær praksis”, Bjarne Thyregod?

  SUF har ophængt plakater med klare voldstrusler: En plakat med Bruce Lee med knyttet hånd og vredt ansigt, og teksten “antiracist”. Du bluffer ikke nogen, Bjarne, det er sådan det foregår: Enhedslisten-AFA-SUF stempler folk med etiketten “racist”, og så har man ‘lov’ til at banke dem med jernrør. Du spiller selv aktivt med her, f. eks. ved at kalde mig “racist/nazist”, selv om jeg ikke har talt nedsættende om folk på grundlag af race, eller har givet udtryk for nazisympatier.

  Det ligger jer på rygmarven, Bjarne. Du har lige her i denne tråd gødet jorden for vold imod os.

  Fra Kim Møllers post om Kirkeasyl:

  “Derudover kan fremhæves Internationalt Forum, hvor Pelle Dragsted tidligere var presseansvarlig. Den ledes i dag af Blekingegadebandens Torkil Lauesen. Her er Kirkeasyl-talskvinderne Gudrun Gadegaard Pedersen, Bolette Frydendahl Larsen og Anne Rehder alle aktive. Bolette Larsen er tillige kendt for aktioner til fordel for Ungdomshuset.

  Foruden Pelle Dragsted, der arbejder for Enhedslisten på Christiansborg, er flere partipolitisk aktive i Enhedslisten. Talskvinde Stine Maiken Brix sidder sammen med Dragsted selv i Enhedslistens hovedbestyrelse, en anden talskvinde, den tidligere Palæstina-‘fredsvagt’ Signe Færch, er opstillet for Enhedslisten i København. Kirkeasyls Aalborg-talsmand, Lasse Olsen, er identisk med Enhedslistens spidskandidat i byen. Forbindelsen mellem Enhedslisten og Kirkeasyl ses flere steder i landet på lavere niveauer.

  Et af partierne i Enhedslisten er Socialistisk Arbejderparti med den semi-militante ungdomsafdeling Socialistisk Ungdomsfront. Her var Kirkeasyl-talspersonerne Stine Maiken Brix og Aslak Frej Ransby tidligere aktive. Kirkeasyl-aktivisten Daniel Rask er nuværende hovedstadssekretær, og Kirkeasyl-talskvinde Rosa Lund er en del af landsledelsen. Aslak Frej Ransby, der tidligere har arbejdet for Enhedslisten, har deltaget i flere venstreradikale aktioner og blandt andet været skribent for Martin Lindbloms Modkraft, hvor Rosa Lund er udvalgt til at blogge.

  Hun var tidligere aktiv i Rød Ungdom og formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning i 2006, da organisationen samarbejdede med den fagforeningsansatte Lars Grenaa i forbindelse med ‘Velfærd til alle’-demonstrationerne. Rosa Lund er tillige en del af Enhedslistens valgkampgruppe i København.

  Kirkeasyl-talskvinden Signe K. Skriver var i sine ungdomsår aktiv i Rebel (opløst i 2002, herefter en del af Socialistisk Ungdomsfront) og blev blandt andet udvist af Sverige under urolighederne, der fulgte EU-topmødet i Göteborg 2001.

  Kirkeasyl-talskvinde Camilla Tved arbejdede tidligere for venstreradikale Demos, og TV-STOP, men skriver nu for Martin Lindbloms Modkraft. AFA-jubilæumsvideoen er i øvrigt produceret af TV-STOP. Hendes facebook-profil prydes af teksten ‘From Butch to Butcher’, og hun er som tidligere nævnte Liv Rex Hansen radikal lesbisk feminist.

  Blandt flere kommunister internt i Kirkeasyl kan igen nævnes Rasmus Underbjerg Pinnerup og Lars Grenaa fra Arbejderpartiet Kommunisterne. Førstnævnte, der flirter med Kommunistisk Parti, er aktiv i Enhedslisten og var med helt fra den spæde start, og manden der spredte den indledende sms-kæde på Anarkistisk Debatforum”.

  Enhedslisten – AFA – Blekingegadebanden – diverse voldsfascister: Ikke ligefrem vandtætte skodder, vel, Bjarne?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 26. november 2009 @ 11:59

 82. Kræft?

  Det var vel nærmere hans store had til Danmark og hans dansksindede politiske modstandere der åd ham op indefra..

  Kommentar by J B — 26. november 2009 @ 12:32

 83. jeg tillader mig lige at citere lidt fra Projektantifa.dk

  “I marts ’92 sprang der en bombe i Søllerødgade, der dræbte en antiracist. Det stod klart for alle, at nazister stod bag. Samme aften var der en manifestation udenfor lokalerne hvor bomben var sprunget. Her besluttede Martin, sammen med en kammerat, at det var på tide at organisere det antifascistiske arbejde – og det blev der så gjort. Kimen til Antifascistisk Aktion i Danmark var lagt.”

  Det er så PA’s version
  Sanheden var måske nok rettere at nu hvor Martin og de andre militante venstre radikales bombe var sprunget mellem hænderne på en af deres egne, var det tid til at udnytte episoden i bedste Stalin stil til at kapre flere tilhængere, herunder dygtigere bombemænd..

  Kommentar by J B — 26. november 2009 @ 12:38

 84. #81

  SUF har altid støttet voldelige aktioner, endda offentligt. På deres hjemmeside var der i lang tid en artikel med overskriften “Brosten og Fingermaling”. Her kunne man blandt andet finde følgende formulering:

  “Det er vigtigt, at vi i SUF ikke tager afstand fra de militante aktioner, hverken de spontane eller dem, der er planlagte. Retfærdighedens kamp skal kæmpes på mange planer, og det er vigtigt, at vi ikke på forhånd amputerer et af midlerne til at nå vores fælles mål.
  Det er vigtigt, at bevægelsen holder sammen, hvilket langt hen af vejen også er lykkedes. Man skal passe på med at tage afstand til dele af kampen, da det er splittende og ødelæggende for bevægelsen. Eksempelvis da man lavede en demo med parolen ”Blomster – ikke brosten”, som var lige så udelukkende, som hvis man havde lavet en demo med parolen ”Brosten – ikke blomster”.
  Bevægelsen holder sammen, og der skal være plads til både fingermaling og brændende barrikader!”

  Så kan det vist ikke siges mere tydeligt.

  Kommentar by Thomas Rimmer — 26. november 2009 @ 13:00

 85. ->84

  Interessant, tak. Det er tankevækkende at alle personerne i og i omegnen af Enhedslisten melder klart ud om vold, mens ‘partiet’ selv prøver lidt halvhjertet at distancere sig. Som i artiklen “Enhedslisten flirter med vold”, hvor man finder flg. uforgribelige afstandstagen fra AFAs gennembankning af folk:

  “Enhedslistens kommunikationsmedarbejder på Christiansborg, Mikkel Skov Petersen, erkender dog, at partiet har samarbejdet med festarrangørerne.

  – Men aftalen var, at vi kun støtter den del, der er ikke-voldelig, siger Mikkel Skov Petersen”.

  :-)

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 26. november 2009 @ 13:11

 86. @ Århusianer

  Hvorfor i alverden besøger Martins mor, Thyregod og Anonym disse sider umiddelbart efter Martin Lindbloms død? De ved jo udmærket at Uriaspostens læsere ikke brød sig synderligt om Martin.

  “Mackety :
  >19 Hanne Lidnblom

  Man kan jo tænke sig til, hvordan Martin Lindblom blev til det fascistsvin han var – mon ikke det har noget at gøre med hans opdragelse.”

  Jeg har skam læst Mackety før! Ville jeg have sagt det selv? Tjaa, det gjorde jeg jo ikke. Måske fordi Heroes også engang har været min sang. Martin var sikkert en fantastisk ven og en dejlig søn.
  Er jeg dybest set enig i det Mackety siger? Ja, det er jeg.

  Hanne burde skåne sig selv og holde sig væk. En mor, der lige har mistet en søn, kan ikke tåle at høre den slags.

  1. Du anser ikke Mackety’s kommentar som anstødelig.

  Korrekt. Jeg anser den for at være en ilde tålt sandhed. Jeg tror du misforstod mig tidligere. Da jeg talte om disse anstødelige kommentarer, var det de dødstrusler du havde talt om, jeg refererede til.

  2. Du har ikke hørt om Mackety før eller anser ham ikke som værende en af bloggens faste bestanddele.

  Jo, Mackety er skam en elsket og fast bestanddel.

  3. Du anser kommentaren som anstødelig og som en af bloggens faste bestandele men mener at det er en sjældenhed med den slags.

  Det hører til sjældenhederne at kendte modstandere dør.

  Hvordan tror du folkene bag Modkraft ville reagere, hvis (gud forbyde det) Pia K. døde?

  Er du konvertit? Hvad fik dig til at konvertere?

  1) Hvad er en ekstremist, sådan som du ser det?

  2) Hvem herinde finder du ekstremistisk?

  Kan du ikke bruge den samme Email-adresse hver gang, således at dine kommentarer kommer hurtigere igennem?

  Kommentar by Egtvedpigen — 26. november 2009 @ 13:35

 87. @pap

  Jeg ved ikke om, du har manipuleret herinde, men du har da undladt at fortælle, at du er konvertit. Det er måske ikke i sig selv manipulation, men dog tilbageholdelse af oplysninger, der kan være med til at belyse dine udsagn, da konvertitten ofte er mere radikal end den “indfødte” troende.

  Hvorfor er du så vred og aggressiv overfor dine medmennesker?

  Det er som om, at du simpelthen ikke kan rumme uenighed.

  Det er lidt træls at få en skraldespand hældt i hovedet, fordi man vover at være uenig med dig.

  Kommentar by Århusianer — 26. november 2009 @ 14:13

 88. @ Århusianer

  “Du ved så vel som jeg at det ville være både umuligt og spild af tid.”

  Så med andre ord er der slet ingen dødstrusler nogen steder, da du som konsekvens ville skulle anmelde dem.

  Når du ikke engang kan overkomme at sende en email på politi.dk, så er du ikke særlig overbevisende i din argumentation.

  Det må du have lært i folkeskolen; Den der debatform, hvor man smider om sig med lort til højre og venstre og så håber at noget af det klistrer på modstanderen.

  “Desuden foretrækker jeg at udstille ekstremisme fremfor at “forbyde” det – sidstnævnte har aldrig virket.”

  Associationstrick. Du bliver ved med at påstå en forbindelse til trusler, som du – gået på klingen – ikke selv mener er “alvorlige” trusler når det kommer til stykket.

  Dit intellektuelle niveau keder mig stadig.

  “I øvrigt er jeg i forvejen kriminel – jeg stemmer til venstre for midten”

  Stråmand.

  Dit intellektuelle niveau keder mig stadig. Meget.

  “Ifølge folk som Nicolai Sennels skal jeg sikkert retsforfølges med tilbagevirkende kraft når de højrenationale kommer til magten.”

  Endnu en stråmand.

  Dit intellektuelle niveau keder mig stadig. Nu virkelig meget.

  Kommentar by DaLi — 26. november 2009 @ 14:28

 89. @Egtvedpigen

  Hvordan tror du folkene bag Modkraft ville reagere, hvis (gud forbyde det) Pia K. døde?

  Jeg er sikker på at en masse af dem ville være ligeså tåbelige omkring det som folk herinde er i dette tilfælde – eller som en person herinde der frydede sig over når soldater døde i Afghanistan. Men præcist hvad har det med mig at gøre, og præcist hvordan er det i orden at opfører sig idiotisk fordi andre gør det samme?

  Er du konvertit? Hvad fik dig til at konvertere?

  Jeg troede ærligt taget du var på lidt højere niveau end visse andre herinde. Hvorfor skal jeg have den smidt i hovedet?

  Kan du ikke bruge den samme Email-adresse hver gang, således at dine kommentarer kommer hurtigere igennem?

  Jeg var ikke klar over at der skulle email adresse på – men det skal jeg da gøre.

  1) Hvad er en ekstremist, sådan som du ser det?

  2) Hvem herinde finder du ekstremistisk?

  1. En ekstremist er en person med yderligtgående standpunkter.
  2. Stort set samtlige højrenationale herinde, samt en del af de få modstandere der vover sig herind.

  Der er intet i vejen med at være ekstremist – det antyder bare at man har holdninger der er yderligtgående i forhold til det bestående. Det er, som jeg ser det, først når det kombineres med fanatisme at det er problematisk. Mange herinde er direkte fanatikere oveni. Man er ensidig, intolerant og render lidt rundt med skyklapper på som jeg ser det. Nogle er også villige til at bryde grundlæggende demokratiske regler og normer i vores samfund for at nå deres ekstreme mål.

  Kommentar by Århusianer — 26. november 2009 @ 14:33

 90. @DaLi

  Dit personfnidder keder mig enormt – og får mig ikke til at holde kæft ;-)

  Hvis du mener mit niveau er lavt, så sæt et højere jeg kan sigte efter fremfor at dykke ned til bunden selv.

  Kommentar by Århusianer — 26. november 2009 @ 14:37

 91. Tak.32.boppo. Jeg valgte det lange navn spontant – nu hænger jeg på det, ligesom, hvis jeg havde fået siliconebryster! Man vænner sig til det/dem? Spørgsmålet var: Hvornår er man højreorienteret? Dagmars Radio må vide det, siden de brugte betegnelsen som intro til Mogens Rukov? Måske var det fordi han røg cigaretter på skærmen?

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 26. november 2009 @ 14:46

 92. Mere om sammenfiltringen af Enhedslisten – SUF – ‘Antifascistisk Aktion’:

  […] SUF samarbejder selv med AFA, der i sit manifest bl.a. skriver:

  »Selvom vi virkelig helst vil undgå det, er vi parate til at tage et eventuelt slagsmål for at stoppe dem.«

  SUF beskriver på sin hjemmeside AFA som »vores venner«, og de to organisationer har blandt andet samarbejdet om en demonstration i Salem, Sverige.

  Landsledelsesmedlem Magnus Skovrind ser ingen problemer i at kritisere VU for et debatmøde, når man selv samarbejder med AFA.

  »Når vi laver noget sammen med AFA, så foregår det på et ikke-voldeligt grundlag.« […]

  SUF: Nej til politisk vold, sådan da [JP 29.1.09]

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 26. november 2009 @ 15:06

 93. Én fremtidsprognose man med stor sikkerhed kan stille er at Bjarne Thyregod vil fortsætte med at dukke op her og lægge uargumenterede angreb på folk for “nazisme” og “racisme”. Han vil aldrig gå ind i en diskussion om ubekvemme sandheder om hans ‘parti’ Enhedslisten. Tilsviningerne af folk her vil fortsætte fordi 1) han ikke evner at argumentere og dokumentere, og 2) fordi man i hans miljø bruger taktikken med at prøve at marginalisere folk ved mekanisk at gentage de samme beskyldninger imod dem – i øvrigt i tråd med Saul Alinskys famøse “Rules for revolutionaires”.

  Bjarne Thyregod ved godt at de ting der her er blevet fremført om tæskeholdene SUF og AFA og deres forbindelser til hans ‘parti’ Enhedslisten er sande. Og hans forsøg på marginalisering ved gentagelse af løgne er fuldstændigt i tråd med hvad AFA og SUF gør: Man sætter stempler på ryggen af folk, hvorved de er erklæret fredløse, og dermed ‘legitime’ mål for vold med køller og jernstænger.

  Bjarne Thyregod kan umuligt være uvidende om dette.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 26. november 2009 @ 15:21

 94. Jeg synes, at hr. Tyrepis’s kommentarer som sådan ikke bør påkalde sig mindste opmærksomhed. Herregud.

  Det interessante i tiden er de mange venstrefløjsere, der er ude med lignende afmagtsskrig. Det virker som om venstrefløjen føler sig absolut og helt på røven. Som om de er ude i dødskamp.

  Det gælder fra høj til lav. Se nu Villy Løgn og Helles opfordringer om afskaffelse af forbehold. Forbehold, som de selv helhjertet indførte. Der er ikke tale om andet end plat taktik. De vil have magt til at give Danmark dødsstødet, og alle tropper fra den mindste brune lort og op er mobiliseret. Taktisk oven i købet temmelig uintelligent.

  Jeg må tilstå, at jeg i internettets start ikke så muligheden for at fortælle folk sandheden. Spørgsmålet er så, hvornår internettet lukkes? Det kommer. Vær sikker på at hr. Tyrepis og allierede vil være at finde som frontkæmpere i den sag.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 26. november 2009 @ 15:45

 95. Apropos SUF. En ung teenagepige jeg kender, har netop forladt bevægelsen. SUF er trendy iblandt de unge på 14-16 år. Hun kunne berette, hvordan en helt normal SUF-diskussion kunne omhandle hvorvidt, og i givet fald hvordan, man skulle myrde Pia Kjærsgaard. Heldigvis skræmmer den slags intelligente mennesker væk, men jeg frygter for de svagere unge.

  Kommentar by Den spedalske — 26. november 2009 @ 17:06

 96. >65 århusianer

  Jeg har ikke deltaget så meget på bloggen de sidste par år pga sygdom, men har diskuteret rigtig meget her og på andre blogge for et par år tilbage.

  Det vil formentligt overraske dig rigtig meget at høre, at de “faste” gæster på Uriasposten langt fra er enige om alt og at der har været en del gevaldige skænderier mellem ellers trofaste fans af bloggen. Dette skyldes selvfølgelig, at Uriasfolket er lige så forskellige som alle andre. Alle politiske retninger er således repræsenteret, ligesom alle samfundslag er repræsenteret.

  For mit eget vedkommende er der tre ting jeg ikke under nogen omstændigheder kan acceptere….

  1. Fascister
  2. Fascister
  3. Fascister

  Dette er lige præcis grunden til at jeg reagerer på Martin Lindbloms død som jeg gør. Det er en festdag, når den slags mennesker stiller træskoene, på samme måde, som det var en festdag den dag Hitler døde, den dag Stalin døde og den dag Mao, Pol Pot, Ho Chi Minh, Mussolini, etc, etc døde.

  Jeg giver ikke en skid for det argument, at vi skal ære de døde. Fascister fortjener ingen medfølelse, hverken i live eller i døden.

  Kan jeg forstå at Hanna Lindblom har det skidt med sin søns død – selvfølgelig kan jeg det, men det er ærlig talt sagen uvedkommende. Martin Lindblom var et svin og hvis Hanne Lindblom ikke kunne tåle at høre sandheden om sin søn, skulle hun have holdt sig borte fra Uriasposten.

  Jeg kan forøvrigt fortælle dig, at jeg også jublede den dag Abu Laban døde. Den dag blev verden et lidt bedre sted. Naivt af mig måske, for hvor et svin stiller træskoene, står der altid et andet svin klar til at overtage. Sådan er verden nu engang – en evig kamp mellem lys og mørke – en kamp hvor man altid kan regne med at den danske venstrefløj, in toto, står på den forkerte side.

  Skulle vi virkelig tage specielle hensyn til diverse røde, sorte og grønne fascisters efterladte, så ville det hurtigt blive umuligt nogensinde at sige sandheden – om fascisterne såvel som om deres handlinger, men sådan er verden heldigvis ikke indrettet.
  Verden er sådan indrettet, at den der lever ved sværdet dør ved sværdet. Martin Lindblom var i sit liv et fantastisk eksempel på et samvittighedsløst og nedrigt menneske. I døden er det det, han først og fremmest vil blive husket for – det har han kun sig selv at takke for.

  Kommentar by Mackety — 26. november 2009 @ 17:39

 97. 91.Børge

  Netop !

  Og du kan bide spids på at der rundt omkring i EUSSR´s kontorer arbejdes ihærdigt på sagen.

  I øvrigt er det ganske interessant at læse hvordan venstrefløjen ikke tåler den kritiske belysning af deres gøre og laden.

  De arbejder, Tusmørkefolk som de er, bedst i Tusmørke.

  Kommentar by Vivi Andersen — 26. november 2009 @ 18:38

 98. @Lars Findsen

  …fordi man i hans miljø bruger taktikken med at prøve at marginalisere folk ved mekanisk at gentage de samme beskyldninger imod dem – i øvrigt i tråd med Saul Alinskys famøse “Rules for revolutionaires”.

  Lyder det som noget man kender fra en anden gruppe politisk ligesindede? :-)

  Kommentar by Århusianer — 26. november 2009 @ 19:50

 99. 96

  “Uriasfolket er lige så forskellige som alle andre. Alle politiske retninger er således repræsenteret, ligesom alle samfundslag er repræsenteret.”

  Det synes jeg vældig godt om. :)

  Cadeau til Uriaspostens ejer.

  Kommentar by Janne — 26. november 2009 @ 20:07

 100. “Er du konvertit? Hvad fik dig til at konvertere?

  Jeg troede ærligt taget du var på lidt højere niveau end visse andre herinde. Hvorfor skal jeg have den smidt i hovedet?”

  Pap mente, at du var konvertit. Det var sådan set ikke for at genere dig:-)

  “Mange herinde er direkte fanatikere oveni.”

  Jeg kan ikke forstå, hvorfor netop denne blog piner dig så meget. Egentlig består den jo blot af en gruppe mennesker, der siger de ting højt, som folk alligevel ofte tænker. Du har vel ikke indtryk af at Uriasposten er en røverhule bestående hovedsageligt af voldsmænd? (hvis du virkelig mener, at det er præcis hvad den består af, så fortæl os, hvem det er du mistænker)

  Du taler ofte om, at der er forfærdelig mange ekstremister herinde. Men hvis den ekstremisme, de udøver, kun består af yderligtgående synspunkter, så er der vel andre grupperinger i DK, der er vigtigere at tage fat på. Fx. AFA?

  Som du før har sagt, så kan jeg alene ikke garantere dig, at der ikke er voldelige elementer, der ser med; men det samme kan vel siges om politikens hjemmeside?

  “Man er ensidig, intolerant og render lidt rundt med skyklapper på som jeg ser det.”

  Tjaa… det gælder vel også for de fleste SFere?

  “Nogle er også villige til at bryde grundlæggende demokratiske regler og normer i vores samfund for at nå deres ekstreme mål.”

  Ja, enkelte taler da om, at det ønsker de at gøre. Vi hører dem bare aldrig fortælle, at nu har de gjort det. Heller ikke i pressen er der mange historier om nationalkonservatives overgreb på fundamentalister. Jeg har ikke oplevet det, har du? Jeg har derimod oplevet indtil flere overfald begået af unge muslimske mænd.

  En gruppe der med sikkerhed både taler om at bryde grundlæggende demokratiske regler og gør alvor af snakken er Kirkeasyl-gruppen. Burde du ikke holde godt øje med dem og forsøge at tale dem tilbage på dydens smalle sti?

  http://www.youtube.com/watch?v=Vcx26uA_GcQ&NR=1

  Kommentar by Egtvedpigen — 26. november 2009 @ 20:33

 101. @Egtvedpigen

  Det er som om du fejlagtigt tror at jeg ikke finder islamister eller voldelige venstreekstremister for kritisable.

  Jeg mener faktisk ikke at det er vigtigere at kritisere AFA end højrenationalismen – ikke fordi de ikke er slemme, men fordi de, som jeg ser det, ingen reel indflydelse har i modsætning til din fløj.

  Mht. islamisterne, så er det lidt det samme. Nærmest alt hvad de foretager sig, og alt hvad deres ideologi står for, er anti-demokratisk og imod hele min egen opfattelse af hvordan vores samfund skal indrettes, men de har heller ingen reel magt som sådan. Jeg ser ingen fare for at vores samfund skal falde til dem. Danmark bliver aldrig mindre demokratisk eller mindre liberalt pga. dem.

  Det er derimod højrenationalismen der er den største trussel i forhold til det demokratiske retssamfund. Den har reel indflydelse og reel støtte blandt hvad jeg ser som en større og større del af befolkningen. Det er højrenationalismen der vil, og har mulighed for at, gå på kompromis med menneskerettighederne, demokratiet og med friheden i vores samfund.

  Her i går læste jeg et blog indlæg fra Nicolai Sennels. Manden mener helt seriøst at vi skal straffe mennesker med tilbagevirkende kraft ligesom retsopgøret efter besættelsen. Den slags skræmmer mig sgu, da det er en reel mulighed at ham og hans får mere magt.

  Kommentar by Århusianer — 26. november 2009 @ 20:54

 102. @ Århusianer

  Jeg finder det pudsigt, at du mener, at `højrenationale´ er ekstremister. For jeg tror nu ikke ligefrem at reaktionær fædrelandskærlighed ligefrem er noget som stråler af ekstremisme, det er sgu nok snarere noget som egentlig er i hver eneste person, foruden man er halal-hippie og hjernevasket, naturligvis. I princippet er hver eneste borgerlig dansk fodbold-fan i så fald `højrenational´, og det er da mere end en million som ser landsholdet spille…

  Jeg finder det i øvrigt pudsigt, at du leger helgen, baseret på at man skal “opføre sig ordenligt”, særligt når du er en politisk modstander af linjen som føres af bloggen og dets primære brugere, såvel som, at du i høj grad også selv ønsker at bidrage med provokation, i form af mange af dine indlæg/kommentarer.

  Altså, hvis du ikke ønsker at se på herlighederne, så se dog den anden vej og kig videre på diverse venstreradikale sider, så behøver du heller ikke bruge al din tid på at opdigte sjove historier om voldelige højrefløjs-personer, særligt ikke når PET har konkluderet, at det er venstrefløjen som står for den politiske vold og chikane i Danmark, i deres seneste rapport!

  Er du en islamisk konvertit eller hvorledes forholder dén sag sig?

  Kommentar by AiS — 26. november 2009 @ 21:00

 103. Hov! nr. 99 er til Århusianer

  Kommentar by Egtvedpigen — 26. november 2009 @ 21:05

 104. @ Århusianer

  “Er du konvertit? Hvad fik dig til at konvertere?

  Jeg troede ærligt taget du var på lidt højere niveau end visse andre herinde. Hvorfor skal jeg have den smidt i hovedet?”

  En gang til for Prins Knud:

  Er du konvertit?

  Hvad fik dig til at konvertere?

  Kommentar by pap — 26. november 2009 @ 21:22

 105. @ Århusianer

  Din sprogbrug og din forstillelse afslører dig.

  Du er ekstremist og konvertit. Om du (endnu) er voldsparat, ved jeg ikke, men du er på vej ned ad en farlig vej.

  Kommentar by pap — 26. november 2009 @ 21:24

 106. @AiS
  Jeg finder det pudsigt, at du mener, at `højrenationale´ er ekstremister. For jeg tror nu ikke ligefrem at reaktionær fædrelandskærlighed ligefrem er noget som stråler af ekstremisme, det er sgu nok snarere noget som egentlig er i hver eneste person, foruden man er halal-hippie og hjernevasket, naturligvis. I princippet er hver eneste borgerlig dansk fodbold-fan i så fald `højrenational´, og det er da mere end en million som ser landsholdet spille…

  Nu er højrenationalisme vist ikke bare reaktionær fædrelandskærlighed.

  Kommentar by Århusianer — 26. november 2009 @ 22:01

 107. “Det er som om du fejlagtigt tror at jeg ikke finder islamister eller voldelige venstreekstremister for kritisable.”

  Det siger du jo, at du gør, og så må jeg vel tage det for gode varer. Det jeg undrer mig over er, hvorfor du ikke finder en venstreekstremistisk blog og debatterer på den.

  Det svarer du så på i næste sætning:

  “Jeg mener faktisk ikke at det er vigtigere at kritisere AFA end højrenationalismen – ikke fordi de ikke er slemme, men fordi de, som jeg ser det, ingen reel indflydelse har i modsætning til din fløj.”

  Venstrefjøjen og muslimerne har under alle omstændigheder indflydelse på mit liv. Faktisk vil jeg gå så vidt som til at sige, at de har endog meget reel magt, her hvor jeg bor, og at mit samfund ER ved at falde til dem.

  Ved du, jeg møder ofte drenge, der ikke ser ud til at være mere end ni år gamle, som jeg er REELT bange for.
  De har været voldelige og har smadret vinduer og INGEN har kunnet gøre noget som helst for at stoppe dem, fordi ingen tør erkende, at vi faktisk har et problem!

  Nu får de lov til at ødelægge præcis hvad de vil, fordi vi alle ved, at hvis vi blander os, ja så vanker der smadrede vinduer, punkterede dæk, graffiti osv.

  Hvis højrefløjen ønsker at begrænse disse sociopaters menneskerettigheder samt frihed, så er det lige før at min hverdag på nuværende tidspunkt er så slem, at jeg siger: “JA TAK!”

  Kommentar by Egtvedpigen — 26. november 2009 @ 22:39

 108. Så skete det igen! Nr. 107 er til Århusianer

  Kommentar by Egtvedpigen — 26. november 2009 @ 22:47

 109. @ Århusianer

  Hjalp det med Email-adressen?

  Kommentar by Egtvedpigen — 26. november 2009 @ 22:50

 110. Man glemmer det faktum, at mange på højrefløjen IKKE har noget imod andre kulturer. Det man har noget imod er at man vil tvinge kulturerne sammen og på den måde ødelægge dem alle.

  Hvis det er at være højreradikal, tja – så hellere det end almindelig radikal.

  Kommentar by Tolder — 26. november 2009 @ 23:26

 111. > Tolder
  Århusianer glemmer også at han bor i et at verdens mest socialistiske lande. Største offentlige sektor i forhold til befolkningens størrelse, højeste skat, staten har over 50% andel af BNP, de facto stats radio og tv, højeste afgift på biler, mindste ulighed o.s.v.

  Så kan vi ikke godt blive fri for det crap om at højrefløjen har stor indflydelse på samfundet? Det er da først nu, hvor det brænder på med økonomien og uromagere, at man begynder at finde de borgerlige dyder frem.

  Kommentar by Svend P — 26. november 2009 @ 23:35

 112. 42

  Vi kan også kalde det for halal/sharia fløjen vs. den sekulære, verdslige, Vesten venlige fløj. Den verdslige og sekulære fløj der godt vil kendes ved sin egen kultur – ja, er ret glad for den – og samtidig også har udsyn og synes om andre kulturer. Dog ikke religiøst tyranni og udemokrati.

  Kommentar by Janne — 27. november 2009 @ 09:18

 113. @ Århusianer

  Er du eller er du ikke konvertit?

  Kommentar by pap — 27. november 2009 @ 09:39

 114. @Egtvedpigen

  Hjalp det med Email-adressen?

  Yes, tak for tippet – ret belastende det godkendelses system, omend jeg godt forstår behovet for at benytte det.

  Kommentar by Århusianer — 27. november 2009 @ 10:19

 115. @Janne
  Vi kan også kalde det for halal/sharia fløjen vs. den sekulære, verdslige, Vesten venlige fløj. Den verdslige og sekulære fløj der godt vil kendes ved sin egen kultur – ja, er ret glad for den – og samtidig også har udsyn og synes om andre kulturer. Dog ikke religiøst tyranni og udemokrati.

  Meget har jeg oplevet højrenationale forsøge at tage patent på – men sekularismen? Den var ny :-)

  Kommentar by Århusianer — 27. november 2009 @ 11:29

 116. ->114

  Måske dette var tidspunktet at overveje om din undren bunder i at du insisterer på at presse etiketten “højrenational” ned over de synspunkter her du gør indvendinger imod?

  F. eks. at acceptere at kommentarskriverne her ikke skriver ud fra ét bestemt ståsted, men måske er forenet i netop insisteren på sekularisme i hverdagen?

  Lad mig stille et lille afklarende spørgsmål: Opfatter du Krarup og Langballe (som man nok kan betegne som højrenationale) som eksponenter for et antisekulært samfund, og hvis ja, på hvilken måde? Svaret kunne blive interessant mht. din egen forståelseshorisont.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 27. november 2009 @ 11:54

 117. Nævnte i artiklen er en venstreekstremist i den generelle befolkningen. Dog helt legitim en center-moderat blandt journalisterne, hvor socialdemokratiet er centrum-højre og 20% stemmer på Enhedslisten. Globalt, især på økonomisk plan, vil alle partierne fra list Ø til de konservative kunne betegnes som det yderste venstre baseret på deres økonomiske politik. På vestligt plan betegnes den skandinaviske model som ren radikalisme.

  Århusianeren: Så mener du vel også at Politiken, P1, diverse danske kunstere osv. er venstreradikale? I det deres holdningsæt henvender sig til de allerfæreste danskere, i højere grad end Graderen og Urais. Især mht. værdierne, hvor de nærmer sig det ekstreme.

  Og hvordan ved du at folk herinde er højrenationalister? Jeg betegner mig selv om en islam-kritisk neokonservativ republikaner med nogle aspekter af økonomisk socialliberalisme. Hvilket sjovt nok, både kan kategoriseres som nationalistisk og internationalistisk.

  Jeg er sikker på at en del herinde også har fællestræk med det Republikanske Parti, ligesom de på 180grader har fællestræk med det amerikanske Libertarianske Parti. Er det radikalt? Ikke fra et vestligt perspektiv. Fra et dansk, muligvis. >

  Forklar mig din politiske holdninger, og værdisæt, Mr. Voice of Reason. Du virker til at 24/7 agere stråmand mod andre, mens du aldrig fremlægger dine egne holdninger.

  Socialismen som du kender den er død. På grund af globaliseringen bliver dette samfund trinvist mere højreorienteret. Der er sket meget siden 70’erne. Og den akademiske elite vil i højere grad få sværere ved at holde fast på deres magtposition, og det vil blive ved med at forsætte i den retning. Det kræver dog at tumper som vore borgerlige kultur og undervisningsministre åbner øjnene.

  Blå front, Mr. Århus.

  Kommentar by Thor — 27. november 2009 @ 12:44

 118. @Thor
  Jeg er helt uenig i at Danmarks Radio eller Politiken skulle være specielt røde, og at de ligefrem skulle være venstreekstreme i forhold til den generelle befolkning finder jeg lidt grinagtigt. Politiken er givet venstreorienteret på nypolitik, det er jo en gammel Radikal avis. Danmarks Radio er ikke venstreorienteret, de er bare til venstre for langt de fleste andre medier, hvilket, som jeg ser det, i nogle højreorienteredes øjne er venstreorienteret i sig selv. Hele argumentationen omkring journalister og deres politiske ståsted glemmer også altid belejligt hvem det er der ejer medierne og i sidste ende beslutter hvad der skal stå i dem, og hvem der får lov at arbejde for dem.

  Hvis du tilhører højrefløjen på den gammelpolitiske skala, og er nationalistisk orienteret (hvilket du selv skriver du kan karakteriseres som), så er du af gode grunde højrenational. Det er da ikke et fy-ord. Jeg forstår ikke hvorfor folk så ofte bliver fornærmet over at blive kaldt det. Er langt de fleste herinde måske ikke højreorienteret på den økonomiske politik, EU-modstandere, nationalt indstillet osv.?

  Hvad er et vestligt perspektiv i dine øjne? Hele Europa er jo nærmest venstreorienteret hvis du vil lave et samlet perspektiv der skulle dække alt fra de skandinaviske velfærdsdemokrater til den amerikanske højrefløj. Jeg kan ikke se hvordan det er så relevant i en ekstremisme/ikke-ekstremisme diskussion i Danmark. Så kan du jo trække ethvert andet perspektiv ind over for at gøre dig selv mindre ekstrem eller modparten mere ekstrem.

  Jeg vil mene jeg har givet udtryk for en del af mine politiske holdninger og mit værdisæt blandt andet her i tråden – en del har dog nok overset det i bestræbelserne på at putte mig i deres forskellige bokse :-)

  Kommentar by Århusianer — 27. november 2009 @ 13:51

 119. @Lars Findsen
  Måske dette var tidspunktet at overveje om din undren bunder i at du insisterer på at presse etiketten “højrenational” ned over de synspunkter her du gør indvendinger imod?

  F. eks. at acceptere at kommentarskriverne her ikke skriver ud fra ét bestemt ståsted, men måske er forenet i netop insisteren på sekularisme i hverdagen?

  Det er ingenlunde noget i har patent på herinde.

  Jeg må i øvrigt undres over at der stort set aldrig er nogle der er uenige med hinanden herinde? Hvordan kan det være hvis I ikke skulle være forenet i andet end insisteren på sekularisme i hverdagen? Hvad har f.eks. de autonomes eskapader med sekularisme at gøre? Hvad har kriminalpolitik med sekularisme at gøre? Hvad har pro- eller kontra-EU med sekularisme at gøre?

  Kommentar by Århusianer — 27. november 2009 @ 13:57

 120. 115

  Jeg er ikke højrenational. Jeg betragter mig selv som en dansk VERDENSBORGER. :)

  Kommentar by Janne — 27. november 2009 @ 15:33

 121. Og yderligere til 115 Århus:

  Danmark er min barndomsgade. Ikke et indelukke.

  Kommentar by Janne — 27. november 2009 @ 15:35

 122. > Århus
  Jeg vil mene rent definativt at ligger Politiken meget langt fra midterkernen i befolkningen, primært på spørgsmål som indvandring, islam, ret, og værdier. Hvorvidt at de er venstreorienteret og ekstreme, kommer an på typen af brilleglas, og om at man følger to-skalaén.

  Vi skal også huske på at vælgerne er langt mindre ideologiske, og langt mere pragsmatiske, hvilket begge blokke ofte glemmer. Efter murens fald har Politiken indtaget en anderleds rolle fordi blikket på Soviet er fjernet til fordel for Mellemøsten. Og deres lativitet på netop det område er at parallelisere med post-marxisternes glorificering af Soviet.

  Ritzau har længe demoniserede højrefløjen, og leveret de danske nyheder til fordel for venstrefløjen. Det er fuldstændigt ligemeget om det er JP eller DR, de har samme jounalistiske linie, og referer fra samme organ. Skibeterne på de forskellige medierne kan få lov at proklamere deres selvfede, men tonen bære tydeligt præg af at næsten 90% af alle jounalister er venstreorienterede.

  Kommentar by Thor — 27. november 2009 @ 18:24

 123. Og tak for dit svar.

  Kommentar by Thor — 27. november 2009 @ 18:25

 124. ->98 Århusianer

  “@Lars Findsen

  …fordi man i hans miljø bruger taktikken med at prøve at marginalisere folk ved mekanisk at gentage de samme beskyldninger imod dem – i øvrigt i tråd med Saul Alinskys famøse “Rules for revolutionaires”.

  Lyder det som noget man kender fra en anden gruppe politisk ligesindede? :-) “

  Der var en der lidt længere oppe spurgte hvad Århusianer egentlig selv stod for. Hans replik her illustrerer godt hans attitude: Den fjogede påtaget-bedrevidende insinuation, uden at han selv giver sig til kende. Husk i denne forbindelse at det kun var efter at Kim Møller antydede at han kunne finde på at banne ham, at han skiftede stil fra decideret trolling, til bare lidt mere afdæmpet cigarføring.

  Det er svært at give et svar på hans spørgsmål når det bliver ved insinuationen – hvilke grupper er det at debattørerne her behandler på samme måde? Der kan vel kun være tale om den ekstreme venstrefløj, eller den bløde ditto samt de kulturradikale. Det er de grupper der oftest opfattes som i opposition til os her. Men det kunne selvfølgelig også være den moderne dhimmi-borgerlighed.

  Århusianer fortæller ikke hvem han hentyder til. Bare dette fjoget-overlegne ‘nudge-nudge, know what I mean?’. Århusianer sidder på tryg afstand af debatten og sender bolde rundt.

  Men mon ikke det er den ekstreme venstrefløj han mener? Mit svar ville i så fald være at hans forsøg på – fra sit ophøjede stade – at bruge ‘tu quoque’ i stedet for at sige noget, er dårligt og uigennemtænkt, hvis ikke det bare er en fjoget provokation.

  Det er dårlig tu quoque, fordi den ekstreme venstrefløj sagtens kan ses som en del af et spektrum af konsensus om multikulturalisme og værdirelativisme. Det er lettere at kæde Enhedslisten sammen med Peter Norsk, end det er at kæde sidstnævnte sammen med ‘os’, på det værdipolitiske område.

  Det er ikke forbundet med stigmatisering at have en fortid som voldelig venstreekstremist. Det giver ikke mening at marginalisere dem à la Alinsky, fordi de deler værdier langt hen ad vejen med mainstream – man er vel anstændig.

  Anti-multikulturalisme og anti-værdirelativisme, derimod, er som udgangspunkt marginaliseret – vi har ingen markante støtter i verden, Obama, EU, FN, de kulturradikale og den pæne meningselite, kunstnerne osv., hader os. Vores projekt er at prøve at gøre klart at det handler om noget der angår os alle – ikke om rabiat nationalisme osv.

  Venstrefløjen vil selvfølgelig ikke have os ind i mainstream, derfor den refleksmæssige Alisnky-agtige stigmatisering og marginalisering af os.

  Jeg tror s’gu Århusianer bare ville provokere med denne lille prut af tu quoque.

  Hvornår kommer Århusianer ind i debatten i stedet for at sidde på plankeværket og spille fjoget-smart?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 27. november 2009 @ 20:30

 125. @Thor
  Jeg vil mene rent definativt at ligger Politiken meget langt fra midterkernen i befolkningen, primært på spørgsmål som indvandring, islam, ret, og værdier. Hvorvidt at de er venstreorienteret og ekstreme, kommer an på typen af brilleglas, og om at man følger to-skalaén.

  En ret stor del af befolkningen er venstreorienteret på nypolitik, som de områder du nævner hører under. Det er et område hvor befolkningen er meget splittet og jeg vil mene at du tager fejl ved at påstå median vælgeren skulle ligge længere væk fra f.eks. Politikens holdning, end på holdningerne på blogs som denne.

  Som du kan se på f.eks. disse to figurer, så er befolkningen nogenlunde ligeligt fordelt på højrefløjen og venstrefløjen af nypolitik, med en lille overvægt til højrefløjen. På gammelpolitik er der en lille overvægt til venstrefløjen.

  http://img697.imageshack.us/img697/5073/figur1.jpg
  http://img697.imageshack.us/img697/4866/figur4.jpg

  På lige netop holdningen til voldsforbrydelser har du ret i at befolkningen er langt mere højreorienteret end f.eks. Politiken nok er det. Om det kan overføres til retspolitik direkte vil jeg tvivle på, omend jeg vil give dig at der nok også her er en overvægt til højrefløjen.

  Ritzau har længe demoniserede højrefløjen, og leveret de danske nyheder til fordel for venstrefløjen. Det er fuldstændigt ligemeget om det er JP eller DR, de har samme jounalistiske linie, og referer fra samme organ. Skibeterne på de forskellige medierne kan få lov at proklamere deres selvfede, men tonen bære tydeligt præg af at næsten 90% af alle jounalister er venstreorienterede.

  Det er jeg helt uenig i. De eneste medier i Danmark der direkte kan betegnes som venstreorienteret er Information og i mindre grad Politiken (men her som sagt mest på nypolitik). Danmarks Radio ligger omkring midten. Samtlige andre medier er borgerligt-liberale. Det giver også lidt sig selv, da de er reklamefinansieret. Erhvervslivet støtter borgerlige medier – alt andet ville være kontraproduktivt fra deres side.

  Historisk set havde vi både på landsplan og generelt rundt om lokalt fire aviser/dagblade der repræsenterede de fire gamle partier. En socialdemokratisk avis, en radikal avis, en venstre avis og en konservativ avis. Efterhånden som færre mennesker holdt avis, og indtægtskilderne gik mere og mere fra abonnement salg og over på reklamer uddøde den socialdemokratiske og oftest den radikale, mens de to andre borgerlige ofte slog sig sammen til en. Stort set alle de provinsielle dagblade, som f.eks. Århus Stiftstidende, er derfor i dag borgerligt-liberale aviser. På landsplan har vi stadig en radikal avis, Politiken, og borgerligt konservative Jyllandsposten og Berlingske Tidende, mens den socialdemokratiske er forsvundet.

  Kommentar by Århusianer — 27. november 2009 @ 20:37

 126. @ 106 (Århusianer)

  Ak jo, på den politiske “ventre-højre”-linje, er det at være højreorienteret reaktionært – og det at være venstreorienteret at være revolutionært. Ergo, må en `højrenational´ være en reaktionær fædrelandskærlig-person.

  I øvrigt, hvorfor har du endnu ikke svaret på om hvorvidt du er konvertit og hvad du er konverteret til (og fra)? – Du har jo selv haft det fremme som af betydende rolle.

  @ 125 (Århusianer)

  Altså, der er noget galt på den måde, som disse ting er sat op, fordi baseret på disse, så ville venstrefløjen være den dominerende magt i Danmark, baseret på vælgersegmentet og “gammel” & “ny”-politik, hvor de sammenlagt har højere andel end `højreorienterede´.

  Faktum er jo, at vi i 2009 stadig har en relativt borgerlig regering, og har haft det siden 2001. Så disse tal stemmer ikke overens med virkeligheden, kan man roligt sige.

  Der er i øvrigt masser af venstreorienterede medier, som bl.a. Ritzau, som jo i dén grad får smidt omkring sig med kludene til stort set samtlige medier i Danmark. Politiken er rød, meget rød – ja, men samtidig kan man også sige, at BT i dén grad har rykket sig hen på midten, så BT er nærmest en socialdemokratisk avis.

  Århus Stiften er i øvrigt ikke hverken borgerlig eller liberal, men inkarneret rød, hvilket også kan ses på deres fokus af `politiske gadekamp i Århus´.

  Kommentar by AiS — 27. november 2009 @ 22:00

 127. @ Mackety:

  Du sagde: “Martin Lindblom var i sit liv et fantastisk eksempel på et samvittighedsløst og nedrigt menneske.”

  Som en der vandrer ved den politiske midte, og har gjort det altid, har jeg altid gjort en ære i, at forholde mig yderst kritisabel overfor den politik og den retorik der blev brugt af begge yderfløje, og uanset om man kunne lide mandens måde at gøre tingene på, så er det i hvert fald klokkeklart for enhver der har mødt Martin objektivt, at han er hverken samvittighedsløs eller nedrig. Han har flere gange taget afstand fra sine handlinger som ung, og har endda sagt at han var overrasket over mange politibetjentes tålmodighed. Så meget ungdommens iver. Det man kan sige om Martin er, om noget, at han har for meget samvittighed, grænsende til det måske følelsesmæssigt overskruede; noget som ofte kan præge yderfløjes bevægsgrunde.

  Men samvittighedsløs og nedrig? Uha nej! Det er en lidt ækel, og løgnagtig udtalelse, og jeg kan forsikre dig om at når Jonni Hansen engang stiller træskoene, så får han præcis samme behandling fra mig. Alle mennesker har gode værdier, og de skal behandles fair, uanset hvor uenige man er med dem. Ellers bør man ikke kunne se sig selv i øjnene. Således bare mig.

  Fortsat god fredag til alle!

  Kommentar by Christian K. G. — 27. november 2009 @ 23:02

 128. @Lars Findsen

  Jeg hentydede nu til muslimerne i vores land.

  Hvornår kommer Århusianer ind i debatten i stedet for at sidde på plankeværket og spille fjoget-smart?

  Jeg er her – joiner du, eller vil du hellere sidde på sidelinjen og være dommer?

  Kommentar by Århusianer — 27. november 2009 @ 23:45

 129. I øvrigt er det kun en “tu quoque” hvis intentionen er at miskreditere din holdning. Det var det nu ikke – jeg ville blot udstille lidt hykleri :-)

  Kommentar by Århusianer — 27. november 2009 @ 23:49

 130. […] så er hærværksbissen Martin Lindblom afgået ved døden. Uriasposten har historien om Berlingske Tidendes besynderligere glorificering af den gamle slagsbror, skrevet af en tidligere […]

  Pingback by Gammel slagsbror død « Junikredsen — 28. november 2009 @ 01:54

 131. @AiS
  Ak jo, på den politiske “ventre-højre”-linje, er det at være højreorienteret reaktionært – og det at være venstreorienteret at være revolutionært. Ergo, må en `højrenational´ være en reaktionær fædrelandskærlig-person.

  Stråmand.

  I øvrigt, hvorfor har du endnu ikke svaret på om hvorvidt du er konvertit og hvad du er konverteret til (og fra)? – Du har jo selv haft det fremme som af betydende rolle.

  Hvordan har jeg selv haft noget i den retning fremme?

  Altså, der er noget galt på den måde, som disse ting er sat op, fordi baseret på disse, så ville venstrefløjen være den dominerende magt i Danmark, baseret på vælgersegmentet og “gammel” & “ny”-politik, hvor de sammenlagt har højere andel end `højreorienterede´.

  Der er jo også enkeltsagernes betydning, EU-modstand, udlændingedebatten osv. Du skal se det mere generelt.

  Faktum er jo, at vi i 2009 stadig har en relativt borgerlig regering, og har haft det siden 2001. Så disse tal stemmer ikke overens med virkeligheden, kan man roligt sige.

  Vi har lige haft et kommunal- og regionsvalg med sejr til venstrefløjen. Det er ikke så simpelt som du sætter det op.

  Århus Stiften er i øvrigt ikke hverken borgerlig eller liberal, men inkarneret rød, hvilket også kan ses på deres fokus af `politiske gadekamp i Århus´.

  LOL – det siger alt om verdensbilledet herinde. Det må jeg til gengæld give dig, hvis du ser Stiften som rød, ja, så er Danmarks Radio også rød… Intet af det har dog noget som helst med virkeligheden at gøre.

  Men nu skal jeg jo passe på ikke at generaliserer – så lad mig spørge. Hvor mange herinde deler AiS’ holdning til at Århus Stiftstidende er en rød avis?

  Kommentar by Århusianer — 28. november 2009 @ 10:18

 132. @131 (Århusianer)

  Det er synd, at du ikke vil tage ved lære, at dine gentagne forsøg på angreb på `højrenationale´ flyver fuldstændig forbi målet, og egentlig rammer en meget stor del af den danske befolkning.
  -Det var ikke for at være stråmand, men egentlig for at oplyse dig om virkeligheden og det faktuelle. Jeg ved godt, at man som venstreorienteret har det svært med disse ting…

  Mig bekendt, så havde du det med din konversion fremme, helt i de første indlæg, hvor du taler til Egtvedpigen, hvor du nævner, at du blev “hetzet” pga. du er konvertit.
  -Igen, hvad med at svare? Du har en sjov tendens til at tale udenom ting, som du ikke ligefrem har noget svar på, eller vil stille dig i dårligt lys.

  Ehm, så må du gerne læse rubrikken til venstre, hvor der netop nævnes, at der også er taget højde for det ny-politiske såsom indvandring (udlændingedebatten). Faktum er jo bare, at de har smidt en masse tal ind, som man ikke kan bruge til andet end lokumspapir, fordi det fortæller næsten mindre end intet.

  Ak, jeg ved nu ikke om jeg vil kalde det en sejr til venstrefløjen.. Men samtidig er der også forskel på kommunal/regional-politik og så landspolitik. Ofte er det sådan, at man stemmer på personlighederne – ikke så meget partiet, samtidig med, at der var en enorm lav valgdeltagelse ved dette valg. Socialisterne kan jo ikke sove, uden at have gjort mindst én “god” gerning om dagen, så de tog sikkert afsted med influenzaen under armen alligevel.

  Jeg vil ikke tale om hvorvidt jeg repræsenterer det generelle billede for Uriasposten, for det gør jeg nok næppe. Nu er jeg ikke den store debattør herinde, så tror næppe, at jeg ligefrem er magneten for Uriaspostens holdninger eller synspunkter.
  Men jeg mener helt klart, at Stiften er venstreorienteret – og det samme med DR, det behøver man egentlig kun se på deres dækning af visse emner. Forskellen er dog også, at Stiften sagtens må være venstreorienteret, men DR må ikke – de skal rent faktisk være objektive, som Public Service.

  Hvor mange der i øvrigt deler min holdning omkring Stiften er irrelevant, det svarer jo til at jeg går på Modkraft og spørger hvor mange der synes Uriasposten er fyldt med højreekstremister, ud fra at du mener der er det.

  Kommentar by AiS — 28. november 2009 @ 10:50

 133. ->131

  “Hvor mange herinde deler AiS’ holdning til at Århus Stiftstidende er en rød avis?”

  Jeg gør ikke. Men jeg forstår godt AiS’ begrundelse for at skrive det, problemet er dog snarere at værdier og standpunkter der engang var røde i dag deles af det meste af det politiske spektrum, jfr. hvad jeg skrev i en kommentar længere oppe – der er et spektrum på det værdipolitiske område der sådan cirka går fra Peter Norsk-borgerligheden til Enhedslisten.

  Det vil være misvisende at sige at en avis der vistnok officielt er ‘borgerligt-liberal’ er blevet rød. Måske er en bedre formulering at røde værdier er trængt ind i det borgerlige spektrum, eller at centrum er blevet forskudt mod venstre.

  Vi taler selvfølgelig ikke her om marxisme, men måske om ‘cultural marxism’, i hvert fald multikultur, værdirelativisme og kulturelt selvhad, som i dag er kerneområder for de ‘røde’ (ordet i sig selv kan være misvisende, venstreorienterede er måske bedre i dag).

  Jeg aner ikke om denne avis har gjort sig nogle særligt klare tanker om disse områder (eller hvor meget tankevirksomhed der foregår der). Måske er dér hvor de mødes bare fordi de ud fra simpel pænhed, anstændighed og berøringsangst ikke evner at profilere sig selvstændigt, og derfor heller ikke evner den tankemæssige abstraktion at behandle den ekstreme venstrefløj skarpt kritisk, plus at forholde sig uden berøringsangst til islamrelaterede forhold.

  Pænheden holder dem tilbage, og de fremstår måske derfor som pot i pande med de ‘røde’.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 28. november 2009 @ 11:42

 134. @AiS
  Det er synd, at du ikke vil tage ved lære, at dine gentagne forsøg på angreb på `højrenationale´ flyver fuldstændig forbi målet, og egentlig rammer en meget stor del af den danske befolkning.
  -Det var ikke for at være stråmand, men egentlig for at oplyse dig om virkeligheden og det faktuelle. Jeg ved godt, at man som venstreorienteret har det svært med disse ting…

  Jeg vil ikke mene at I herinde repræsenterer en meget stor del af den danske befolkning. Jeg er ked af at sige det. Jeg ved godt at man som højrenational har svært ved at accepterer virkeligheden, nemlig at man ikke taler på vegne af en ret stor del af befolkningen :-)

  Mig bekendt, så havde du det med din konversion fremme, helt i de første indlæg, hvor du taler til Egtvedpigen, hvor du nævner, at du blev “hetzet” pga. du er konvertit.

  Huh? Hvilken tråd tænker du på? Det har jeg aldrig udtalt noget om. En eller anden, husker ikke hvem, har kaldt mig konvertit som personangreb.

  Men jeg mener helt klart, at Stiften er venstreorienteret – og det samme med DR, det behøver man egentlig kun se på deres dækning af visse emner. Forskellen er dog også, at Stiften sagtens må være venstreorienteret, men DR må ikke – de skal rent faktisk være objektive, som Public Service.

  Det er simpelthen bare løgn. Stiftstidende er ejet af Berlingske Medier og har historisk set altid været et konservativt blad. At de ikke deler dine politiske holdninger hænger ikke sammen med at de er venstreorienteret – det hænger sammen med at man sagtens kan være borgerligt-liberal uden at være enig med højrenationalismen. Igen, det hænger sammen med at I herinde repræsenterer en langt mindre del af befolkningen end I selv tror.

  Hvad er det du mener at Stiftstidende dækker med venstreorienteret bias og hvordan?

  Kommentar by Århusianer — 28. november 2009 @ 19:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper