8. februar 2019

Riskærs verden: Vestager som kur mod politikerlede, har superopbakning, “… bare ikke fra politikerne’

Når landets tre største partier markedsfører sig som udlændingepolitiske strammere, giver det plads til den værdipolitiske venstrefløj. Alternativet er slidt ned af virkeligheden, og med lidt held bliver Klaus Riskær Petersen opstillingsberettiget, og leverer en solid gang stemmespild. Ubetinget godt, set herfra.

Klaus Riskær lever i en parallelvirkelighed, og hans såkaldte ‘fredagsbar’ på Radio24syv, illustrerer ganske godt hvilke typer han tiltrækker. Idealistiske centrum/venstreorienterede, der ikke helt har forstået at 90’erne er historie. At De Radikale ikke har definitionsmagten mere, men blot er et marginaliseret parti til venstre for tidsånden. Nyd blot ‘Bente’, der over flere minutter hyldede den folkelige Margrethe ’sådan er det jo’ Vestager.

‘Bente’: Altså, jeg går meget tit i øjeblikket og tænker på Margrethe Vestager. Kommissær i EU, hvor Danmark kun har en kommissær af gangen. Hun er konkurrencekommissær, og hun gør et fantastisk arbejde, altså hun er den første EU-kommissær, der har fået skovlen under – eller forsøger, eller i hvert fald delvist fået skovlen under de store amerikanere, Google og Facebook, og så videre. De har en kæmpe omsætning over hele verden, og vil ikke betale skat. Hun er jo også respekteret over hele verden. Hun er dygtig, hun er kompetent, hun er vidende, og hun er modig, fordi det er jo store økonomiske kræfter hun sætter sig op imod.

Når jeg går og tænker på hende i øjeblikket, så er det fordi at hendes tid som kommissær den udløber jo til udgangen af oktober måned. Så skal Danmark udpege en ny kommissær. Udover at hun er meget populær rundt omkring i verden, så er hun det faktisk også i Danmark. Altinget.dk, som er sådan en netavis, de lavede for et års tid siden en undersøgelse der viste, at faktisk 70 procent af danskere bakkede op om at hun skulle fortsætte. I dag hvor hun er endnu mere kendt, vil i hvert fald 80 procent af danskerne bakke op om hende, uanset partitilhørsforhold. Synes, at det er en rigtig god ide at hun fortsætter. Danmark har også brug for en person som hende, i de her hvidvaske-tider, hvor vores image jo ikke er særligt godt, og den fremmedfjendskhed vi udviser, vi er jo et meget fremmedfjendsk land. Der er det jo skønt for Danmark at have en kommissær som hende. Der er også stor opbakning, der er superopbakning bag hende, undtaget et sted fra, bare ikke fra politikerne. Det bliver jo helt sikkert enten Løkke eller Mette Frederiksen, som kommer til at danne regering efter det valg der snart kommer. Og der er det jo sådan, ifølge Løkke, at den tilenhver tid siddende regering, altid udpeger en kommissær indenfor egne rækker. Og det kan han ikke se nogen grund til at det ikke skal fortsætte. Mette Frederiksen har også, når journalister har spurgt hende, svaret afvisende, at hun ikke umiddelbart vil bakke op om…

Jeg synes jo at de her politikere, i de her tider med en udbredt politikerlede, af mange grunde, skulle tage og vise sig som statsmænd – uanset hvem af dem der bliver statsminister. Og så skulle de enes om – uden smålige hensyn, give hende ros for arbejdet, og give hinanden håndslag på uanset hvem af dem der vinder, at så bakker de op om at hun skal have fem år mere. Hun har selv udtrykt, at hun gerne vil…

(Margrethe Vestager, radikal; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/98547/trackback

53 Comments »

 1. Bente uden efternavn er vel en politiserende kvinde fra det radikale eller røde overdrev som pludrer løs uden at se tingene i en større sammenhæng. At pludre, ævle og vrøvle kendetegner de fleste politik-kvinder. De føler, mener, synes, tror og pølsesnakker som vandfald, og deres magt og indflydelse er meget betydelig, men den samlede virkning af deres pludren, krænkelser og intriger er katastrofal og en trussel mod vores økonomi og civilisation. Den førende kvinde på området er frau Merkel som lystigt og uden skrupler er ved at anbringe en social og politisk atombombe under Europa, i form af 4-5OO millioner negre og arabere. Men den samlede kvindebevægelse er også en trussel mod demokratiet, nationalstaten, hverdagslivet, retsstaten, familieværdierne, mændene, børnene og alle de kulturværdier som er bygget op gennem århundreder.
  Se Kalergi-planen og “Why women destroy families, nations and civilizations” hos you tube.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. februar 2019 @ 17:18

 2. En bemærkning til EU-flagets stjerner og kommissærens sjaskede og usømmelig nedringede T-shirt.
  Farven gul symboliserer mange ting.
  Førhen, i min barndom og ungdom, var gul falskhedens farve. Det var f.eks. helt udelukket at forære gule blomster til nogen man satte pris på.
  I vore dage er også et sådant gammelt prædikat blevet en del udvandet, og man har tillagt farven mange “bekvemmelige” betydninger, men dog står der endnu i Wikipedia bl.a. at:
  “Gul blev i oldtiden tilknyttet galden, der blev forbundet med det koleriske temperament. Farven står for jalousi og utroskab, misundelse (gul af misundelse), falskhed og forræderi.”
  https://da.wikipedia.org/wiki/Gul

  Kommentar by Henning Jensen — 8. februar 2019 @ 18:10

 3. Det rene stemmespild, naturligvis derfor de røde medier taler hans sag, som Noa Reddington forleden der mente han sagtens kunne blive valgt ind. Julemanden har nok større chancer for at nå 2%.

  Kommentar by LarsB — 8. februar 2019 @ 18:13

 4. 80% bakker op om hende, for at fortsætte som EU-kommisar.
  Tror da fa’en.
  INGEN, eller meget få helt udenfor pædagogisk rækkevidde, ønsker det radikale hareskår tilbage i dansk politik. Ja, næppe overhovedet tilbage til Danmark. Hun har allerede gjort så rigelig og uoprettelig skade på landet.
  Og vi har allerede så mer’ end rigeligt i det lille sharia-vinkeljern Mohammad Oestergaard.
  Dét får række.
  Med mindre vi ka’ øge eksporten af radigale fallenter
  (og meget gerne også vor udanske Jens, med efternavnet Rohde) til EU. Der jo netop er blevet den personificerede affaldscontainer for afdankede og totalt udkne..ede “politikere”.

  Kommentar by White knight — 8. februar 2019 @ 18:14

 5. Hele folketinget er radikale venstre. De inviterede jo besættelsesstyrkerne ind.

  Kommentar by Cat Girl — 8. februar 2019 @ 18:27

 6. @1 – Henning Jensen:

  Det er godt at du nævner at farven gul symboliser falskhed, og sjældent har en farve i den kontekst passet så godt sammen som gul og de Radikale – jeg synes faktisk at den klæder vores allesammens folkekære ikke-nejende babeltårns-dronning.

  … Og er der ikke noget om at hovmod står for fald?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 8. februar 2019 @ 18:43

 7. @Kim – Ved ikke om i har set denne
  Kamptrænede jihadister er snart på vej hjem til Danmark
  https://24nyt.dk/kamptraenede-jihadister-er-snart-paa-vej-hjem-til-danmark/

  Kommentar by Cat Girl — 8. februar 2019 @ 19:07

 8. Cat girl 19:07
  Jeg véd ikke om jeg skal sige tak for oplysningen.
  For det lyder både skræmmende og komplet vanvittigt, at vi skal tage det afskum tibage, der har vendt al civilisation ryggen, og og føde på, og lade føde mer’ af samme.
  Synes vi skal yde dem samme gracious nåde – de så menneskekærligt og storsindet lod bl.a engelske journalister til del.
  Tror godt jeg kan finde min gl. sløve spejderdolk frem. Skulle det blive aktuelt.

  Kommentar by White knight — 8. februar 2019 @ 19:29

 9. Foretager man et valg. Indebærer det samtidig fravalg.
  Det ligger simpelthen implicit i ordet.
  Er der nogen, der lige gider støve lokalet af i Nürnberg?

  Kommentar by White knight — 8. februar 2019 @ 19:47

 10. Lidt OT: Er verden af lave? – For et øjeblik siden blev jeg ringet op af en ven, hvis kone ynder at se TV. Faktisk ser hun både DR’s og TV/2’s damebrevkasser – som de vist selv kalder ‘nyheder’ – kl. 18:30 og kl. 19:00. Ifølge min ven fordi hun elsker at se tude- og snøfteprogrammer om en eller anden, der har det rigtigt, rigtigt svært. – Min ven var forfærdet! – Hun påstod nemlig, at ingen af damebrevkasserne havde bashed Trump i dag!

  Det kan da kaldes breaking news! – Eller er Trump blevet kommunist?

  Kommentar by Voldposten — 8. februar 2019 @ 19:59

 11. Lad Margrethe Vestager endelig blive dernede i dette korrupte EU. Frygteligt hvis hun kom tilbage. Selv om jeg er hunkøn, kan jeg mere og mere se hvor skøre mit eget køn er. Jeg håber virkelig at mange mænd vil gøre modstand mod dette kvinde tyranni der er så mange steder i samfundet.

  Kommentar by IES — 8. februar 2019 @ 20:32

 12. Er Klaus Riskær ikke fantastisk; er han ikke bedårende!? – Her som altid (og her svigter han ikke) i skikkelse af Baron von Münchhausen – Eller, nu bliver jeg, skisme, lidt usikker!? – Er det snarere Mallebrok vi skal have fat i for at forstå den brave Riskær? – Mallebrok i krigen drager, osv. – Gud ved om Riskær, som politiker, kan få togene til at afgå til tiden? – Alle skifter i Fredericia, sic! – Yabba Dabba, dabba, dabba, Doooooooo!

  Kommentar by T. Flodur — 8. februar 2019 @ 20:56

 13. 11 IES.

  Tillykke med, at du kan se, dit eget køn er ’skørt’. Hvad tænker du mon så, når du ser millionhæren af mandlige muslimer, der marcherer op gennem Europa med et spor af blod efter sig? (Og en 1664% (!) stigning i fuldbyrdede voldtægter pr. år i Sverige siden 1975.) Skal de komme og gøre lidt bastant modstand mod kvindetyranniet for dig?
  Eller er den virkelige modsætning måske slet ikke mellem kønnene, men mellem de gale og de rationelle individer?
  Hvis du hører til de sidste, så gør selv aktiv modstand. Der er ingen grund til, at mændene skulle være alene om at afvise selvdestruktive kollektive adfærdsmønstre.
  Alle rationelle stemmer er værdifulde. Ja, nødvendige.

  Kommentar by Sådan er det jo — 8. februar 2019 @ 21:11

 14. Det er lige til at flyde over med vomitus over. (BRÆK)

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 8. februar 2019 @ 21:13

 15. Generelt er der mange kvinder specielt venligboer der hyler muslimerne. Hvor er kvinderne der skal gøre modstand mod alle de undertrykte muslimske kvinder. De lukker øjnene. Kvinder kører mere på mænd. Mænd og kvinder er forskellige, men det vil kvinder ikke rigtig accepterer .

  Kommentar by IES — 8. februar 2019 @ 21:20

 16. Utrolig at så mange danskere sender en vælgerklæring til en svindler så han snart er valgberettiget. Moral er en by i Rusland

  Kommentar by k. m. — 8. februar 2019 @ 21:24

 17. Hvorfor kan der ikke postes i off-topic ?????????

  Kommentar by kent — 8. februar 2019 @ 21:28

 18. Få nu det her lort til at virke, Kim….vi skriver sgu da 2019…??????????

  Kommentar by kent — 8. februar 2019 @ 21:29

 19. Mediernekommentatorene forsøger at skabe et billede af Klaus Riskærs parti som et både liberalt og konservativt parti med appel til borgerlige vælgere. Riskærs kollega på Radio 24syv, Lars Trier Mogensen, siger endda partiet vil overtage Nye Borgerliges protestvælgere som det nyeste parti.

  Nu er partiets politik ikke fastlagt endnu, men Riskær lægger sig ret klart et sted mellem Alternativet og De Radikale. Med fortsat mediehjælp kan partiet utvivlsomt nå over spærregrænsen på samme måde som Alternativet gjorde det efter de havde fået samlet underskrifterne med hjælp fra pressen. I starten efter Riskær ved hjælp af en regelstridig ordning samlede 4.267 stillere på under en måned var medierne negative, og da han på 2 måneder havde samlet 11.261 stillere undlod medierne generelt at omtale det. Men da antal stillere var stilnet af men dog nået op på 15.156 efter endnu en måned blev Riskær markedsført i alle medier, sådan at de resterende stillere sikkert snart vil være i hus takket være medieomtalen 4 og 5 februar.

  Kommentar by perhag — 8. februar 2019 @ 21:37

 20. Tøj-smag eller stil har Vestager heller ikke. Hun ligner jo nærmest en sjusket lesbisk rengøringskone i hjemmesyede klude, selvom hun optræder som repræsentant for EU. Eller er det en obligatorisk EU-uniform til særlig emsige kommissærer? At der er noget galt i øverste etage er ret tydeligt. Har man fulgt hendes politiske ageren i tidens løb, er det dog ingen nyhed.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. februar 2019 @ 22:11

 21. Sådan er det jo — 8. februar 2019 @ 21:11 :

  Det var dog en mærkelig velkomst du giver IES her?

  Var du med på Uriasposten, da jeg, for nogen tid siden, lagde spørgsmålet ud: Hvor var alle mændene, da vi kvinder kom ud på arbejdsmarkedet og selv tjente husholdningspengene hjem, samtid med, at vi sad ALENE til forældremøder i både skoler og børnehavner, hvor venstrefløjen allerede dengang majede os alle ned? Med “vi”, mener jeg her de af os, der forsøgte at modgå venstrefløjens/de lilla bleers “bedre viden om vores børn”. Her savner jeg stadig svar fra de mænd, der i dag mener, at “det er kvindernes skyld det hele”

  Og dertil kommer så, at det godt nok er længe siden, at en mand var en mand og turde stå på mål for sit værd, som vore bedsteforældre i frihedskæmpernes sag!
  Ja, jeg vil nærmest sige, at med kvindernes “frigørelse” inkl. både ude OG hjemmejob, børstede mændene hænderne, frydede sig over “Fars nye dyt” og i langt højere grad end før “førte sig frem”, MEN desværre ikke de´r, hvor de burde have vist sig med “mands mod og mening”.
  Og nu siger du, Sådan er det jo, Gud døde mig: “Der er ingen grund til, at mændene skulle være alene om at afvise selvdestruktive kollektive adfærdsmønstre”
  Jeg vil gerne spørge dig, Sådan er det jo,; Hvad har du selv gjort AKTIVT i dit hverdagsliv, for “afvise selvdestruktive kollektive adfærdsmønstre.”/Hvad er dit påtænkte bidrag hertil, udover at udskamme de kvinder, der viser sig i debatten MED en klar afstandtagen til venstrefløjen/VR?
  IES står frem med en mening, som “forslåede” mænd dog måtte gribe med kyshånd, så de endelig kan bevise, at de formår at handle aktivt, fremfor fortsat at køre på en “mandsenighed om, at alt er kvindernes skyld” IES tager, som jeg, AFSTAND fra disse “medsøstre”, men jeg savner i den grad mændenes evne til, endelig at GØRE noget i egne kredse, f.eks. at resonere lidt over de spørgsmål jeg her nævner.

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. februar 2019 @ 22:17

 22. Er Danmark virkelig blevet så skørt et land, at en person som er tilhænger af EU diktatur og masseindvandring….. og dermed røde og svenske tilstande, ustyrlig kriminalitet, velfærds- og sundhedsforringelser, social elendighed og folkefordrivelse….. kan indsamle tusinder af støtte-erklæringer,

  mens en person som vil det modsatte, nærmest ikke kommer ud af stedet.

  Eller griber Rasmus Paludan indsamlingen forkert an på en eller anden måde? Er der ingen der støtter på twitter og facebook?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. februar 2019 @ 22:24

 23. Alex.. Hún skal jo passe ind i sprutklubben med fuldejuncker i spidsen. EU lyder som en julefrokost, især mod heltene fra brexit. Den lillepige fra indlægget, er hun ikke bare politikenoffer? En speltklodset nervepirrende.. (nervepigerne!) femihykler? Et tidsbillede af dks højkriminelle, femirød, der støtter tørklædeslavernes invasionsfest. Aldrig før har begrebet dum gås ramt bullseye. Tror feje-Lars-Landshader får chokvalg af NB og Co….

  Kommentar by Gaflen — 8. februar 2019 @ 22:43

 24. Fru M.S. Carstens plejer at skrive fornuftige indlæg, men overreagerer vist en smule i sit svar til “Sådan er det jo”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. februar 2019 @ 22:48

 25. PS: Har lige læst om at Mette Frederiksen og hendes socialsocialister er så glade for masseindvandring, at man med begejstring har tilsluttet sig Marokko-traktaten. Endvidere godkender man gladeligt at få bygget mange flere moskeer. Også dem hvori der prækes om at jøder, bøsser og vantro (dvs. danskere) skal dræbes hvor de end træffes. Se 24nyt.dk.

  Det ser efterhånden ud som om alle partier på borgen er radiGALE. Alle synes de at gå ind for etnisk udrensning af det danske folk. Det lægger op til terror og blodbade.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. februar 2019 @ 23:08

 26. Klaus Riskær/KR, en løgner, en bedrager, en samfundsnasser, der nu på sine gamle dage opdager at hans røverbytte fra den franske pensionskasse, han lænsede for millioner Euro, er ved at være formøblet på lækre damer extra vangante ferier, dyre vine etc. etc.
  Hvad gør man så? man kan da altid RØVslikke Regimet og håbe på en plads på hoppeborgen, der kan enhver Idiot da komme ind!
  KR er så klam en røvslikker at jeg brækker mig!
  Læg mærke til, at når en lytter ringer til KR med kritik af velfærds-tyranniet, bliver de hurtigt værfet ud! som i dag da en gut fra Sorø ringer og spørger til hvor hans Thai-kone skal behandles ringere end
  beduin-araberne. RK´s svar: alle der har ophold i DK skal betragtes som danske! IDIOT! RK er i panik for ikke at dø som fattig!
  P.
  SIAD. Ud af EU/FN. Direkte Demokrati NU! Stem NB(kan det blive værre?).

  Kommentar by Piotr — 9. februar 2019 @ 00:47

 27. @26 Piotr
  Klaus Piskær er så syg i skallen så han får bill clinton til at fremstå som en perfekt lovlydig borger og ikke den demokratiske voldtægts forbryder og psykopat han er.
  Angående Pestager, så kan der ikke være nogen som helst tvivl om at hun/han er poul nyrups og jette gottlieb uægte kneppeaffald.

  Kommentar by Piphans — 9. februar 2019 @ 02:27

 28. Riskær – nå, hvad, der er også kvinder, der vil giftes med Peter Lundin, så mon ikke han har en chance?

  Kommentar by BB — 9. februar 2019 @ 02:46

 29. “Stop latterliggørelsen og tag Klaus Riskærs oprør fra midten alvorligt

  Det virker let at affeje Klaus Riskær Pedersen, der nu er en my fra at være opstillingsberettiget til Folketinget, som en trumpiansk svindlerskikkelse. Men måske er han faktisk et friskt pust i dansk politik: en visionær med modet til også at være konkret”
  https://www.information.dk/debat/2019/02/stop-latterliggoerelsen-tag-klaus-riskaers-oproer-midten-alvorligt

  Kommentar by BE — 9. februar 2019 @ 05:27

 30. # BE…. Du er åbenbart uden jordforbindelse. En kandidat som er tilhænger af migranternes invasion og besættelse (og deraf følgende røverier, vold og mord…. samt snart Danmarks ruin, ødelæggelse og undergang) kalder du et frisk pust med visioner. Er du betalt for at spille dum? Eller ER du bare dum?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. februar 2019 @ 06:43

 31. Riskær KAN ikke tages alvorligt.
  Slå op i en ordbog under “opportonist”. Så står der:
  Se under: Klaus Riskær Peddersen.
  Han er den fødte slingrep!k. Der alle dage kun har haft øje for een. Ham selv.
  Han er som isbjørnen i TV-spillet OsWald. Forskellen er alene, at det Riskær hopper mellem; er fra synspunkt til synspunkt.
  Hvorfor starte et parti, der allerede findes??:
  De radigale

  Kommentar by White knight — 9. februar 2019 @ 07:12

 32. opportunist

  Kommentar by White knight — 9. februar 2019 @ 07:12

 33. #30 Alexander, du har tydeligvis ikke fattet hverken citationstegnene, eller opdaget det blå link til artiklen, hvor citatet stammer fra. Tag dig dog sammen mand!

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. februar 2019 @ 08:09

 34. Klaus Riskær kan ikke engang opfinde et partinavn, men bruger sit eget. Det virker noget mig-mig-mig- agtig.

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2019 @ 08:30

 35. Det sidste dødstød er at lade kinesere byde ind på togkørsel i Europa og Vestager protesterer imod tysk-fransk togforlig.Vi mistede evnen til at producere tog i Randers, nu tager EU også muligheden væk for at producere tog i Europa!!!

  Kommentar by Moth — 9. februar 2019 @ 09:20

 36. Ligner hun ikke Osama Bin Laden?

  Kommentar by Moth — 9. februar 2019 @ 09:21

 37. Det værste for mange indbildte demokratisksindede gennemsnitsdanskere, der bare vil se pæne ud, venligboere, humanister mfl. idag er at indse, at man ikke kan skabe og opretholde sådan et fint samfund, som vi havde, ved multikultur, men kun ved lov og orden, grænser, våben, selektion og diskrimination.

  Kommentar by Uno — 9. februar 2019 @ 09:38

 38. Moth 09:21
  Det er vor “SMUKKE” tidl. kulturminister (det betegnede man hende dengang) du taler om!
  (Håber ironien er så tyk, man ka’ skære i den)

  Kommentar by White knight — 9. februar 2019 @ 10:21

 39. @37
  “Det sidste dødstød er at lade kinesere byde ind på togkørsel i Europa og Vestager protesterer imod tysk-fransk togforlig.Vi mistede evnen til at producere tog i Randers, nu tager EU også muligheden væk for at producere tog i Europa!!!”

  Præcist! Trods renten i 0 kan EU ikke skabe økonomisk udvikling i Europa, arbejdsløsheden i Sydeuropa hænger fast på den forkerte side af 10-15%, den europæiske industri og udviklingspotentiale forsvinder til Kina og Østasien, og de europæiske befolkninger udskiftes med migranter fra verdens shitholes. Selv f.eks. Tysklands bilindustri levnes ikke mange chancer de kommende år.

  Men det globale klima og de globale menneskerettigheder er EU verdensmester i at snakke om. Og forsvare de såkaldte europæiske værdier. Tilfældigvis ligner disse overstatslige prioriteter et venstreradikalt partiprogram med fede jobs til advokaterne og bureaukratvennerne, og hvis europæerne demokratisk vil noget andet, trynes de på plads med udskamning af værste skuffe.

  Kommentar by traveler — 9. februar 2019 @ 11:12

 40. Stol aldrig på et menneske (Bente), der ikke kan sige en sætning uden at putte mindst eet ‘jo’ ind.

  Kommentar by Bastardo — 9. februar 2019 @ 11:18

 41. Italienske ministre holder møde med de gule veste i Frankrig.
  Det har sat Macrons pis i kog, fordi han både frygter og ved, at protesterne vil brede sig til Italien.

  Off-topic vil jeg sige, at der må være fusk med i spillet om stemmer til Stram Kurs. Så vidt jeg ved har Rasmus Paludan godt fat i nogen af de unge, så det ser mærkelig ud at han stadig ikke er over 5000 stemmer, mens Klaus Riskær drøner derudaf´

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2019 @ 11:33

 42. # 27, Piphans

  Den gamle afdankede betonkommunist Jette Gottlieb havde som bekendt det flotteste fuldskæg, der nogensinde er set i Folketinget.

  Er i øvrigt 100 % enig i din knivskarpe analyse.

  Kommentar by Revisoren — 9. februar 2019 @ 13:03

 43. Riskær er en gemen livssnylter, der ikke formår at leve af anstændigt udført arbejde. Han passer sikkert godt ind i nuværende Folketing, men får forhåbentlig kun de stemmer, som hans ligesindede venner har været stillere for.
  Her forsøger luxusdyret tillige at nedgøre Pernille Vermund, mens han selv, UFORTJENT, frit kan sleske for vennerne gennem 24/7:

  https://www.bt.dk/politik/klaus-riskaer-langer-ud-efter-nye-borgerlige-du-sviner-folk-til-pernille-vermund

  I min optik er der himmelvid forskel på de to. Størst af alt, at Vermund stiller op med NB af politisk velfunderede grunde, mens Riskær med hans egoparti stiller op af rene ego-økonomiske årsager. Ja, hans blakkede karakter har ikke ændret sig!

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. februar 2019 @ 13:14

 44. Det er en udmærket artikel i Information, BE 05:27 linker til. Den kan måske forklare Klaus Riskærs nuværende succes.

  Han har skrevet en bog, “Socialkapitalisme”, med nogle originale tanker.

  En af hans ideer er som refereret:

  “Hans første politiske mærkesag var en omlægning af skattesystemet, så det er ikke er formue og indtjening, der beskattes, men forbrug og transaktioner – en finte, der vil betyde, at en større del af skattebyrden bliver dækket af erhvervs- og finanssektoren.

  Han vil også bryde de store banker op, så kundebanker, investeringsbanker og realkredit adskilles …”

  Det lyder spændende i en tid med mangel på nye ideer. Men jeg tror desværre ikke, at Riskærs skattemodel har nogen gang på jorden. Vores generøse velfærdssamfund er kun muligt med det nuværende skattesystem med høje skatter på arbejde, bolig og forbrug. Riskærs model vil i mine øjne ikke hive penge nok hjem til forsørgelse af alle det danske samfunds lediggængere.

  Desuden er en om mulig endnu højere skat på forbrug end den nuværende en dræber på et dynamisk og innovativt samfund. Man kan ikke spare sig til større velstand og velfærd, så meget liberalist er jeg dog trods mit konservative ståsted…

  https://www.information.dk/debat/2019/02/stop-latterliggoerelsen-tag-klaus-riskaers-oproer-midten-alvorligt?lst_frnt

  Kommentar by np — 9. februar 2019 @ 13:29

 45. @np
  Mange danskere foretrækker at leve i den samme drømmeverden som Riskær frem for at forholde sig til virkeligheden, og derfor er de på bølgelængde med Riskær. Han virker velmenende, imødekommende og venlig som åndelig bartender i sin fredagsbar.

  Men han har sjældent tænkt tingene ordentligt igennem:

  Sympatisk f.eks., at han vil bryde de store banker op, men så skal han også gøre op med EU, der gennem direktiver har skabt disse mangehovede finansielle uhyrer samt mange andre selvskabte dårligdomme, som vi må døje med.

  Eller det at han f.eks. godt rationelt kan forstå, at uintegrerbarheden af MENAP’er er et kæmpe problem selv i x’te generation. Men det han hidser sig op over, er tonen i debatten, og på vegne af fiktive udlændinge i hans hoved er han dybt krænket over tonen i medierne. Igen denne selvmodsigelse der viser, at han ikke tænker tingene ordentligt igennem, men kobler drømmerier på.

  Kommentar by traveler — 9. februar 2019 @ 14:11

 46. traveler 14:11

  Jeg forsvarer ikke Riskær. Jeg forsøger bare at forklare mandens succes.

  “Han virker velmenende, imødekommende og venlig som åndelig bartender i sin fredagsbar.”

  Ja, det sælger billetter at være positiv fremfor negativ. Surprise!

  Der er mange, der ikke forstår, at Riskær har succes, mens Paludan ikke har det.

  Men hallo: Den ene kandidat forsøger at brænde bøger af. Den anden har derimod skrevet en bog med visioner for det danske samfund.

  Hvem mon danskerne vil stemme på? Den positive eller den negative og destruktive?

  Jeg tror, at vi indvandrer- og islamkritiske skal passe på, at vi ikke bliver for negative. At udlægge Danmark som en forfaldshistorie, som mange gør her på bloggen … det vinder man ikke folkets gunst ved.

  En af grundene til Ronald Reagans store succes var hans optimisme (og humor). F.eks. dette citat:

  “America’s best days are yet to come. Our proudest moments are yet to be. Our most glorious achievements are just ahead.”

  Måske udfylder Riskær udfylde et hul i dansk politik ved at være positiv og have nye ideer?…

  Jeg synes dog også, at Pernille Vermund udstråler en form for optimisme.

  Tænk over det med optimisme kontra negativitet og forfaldshistorie.

  Alternativet var til at begynde med et positivt parti med nye drømme og visioner. Nu har de toppet. Deres seneste initiativ er at lancere en forfaldshistorie om, at vi alle er fascister. Det vil ikke bringe dem stemmer.

  Kommentar by np — 9. februar 2019 @ 15:10

 47. Det “Konservative” Folkeparti har jo ellers et ledigt folketingskandidatur, efter at deres store politiske håb Ole “Op på fars hat” Stephensen forleden dag kreperede.

  Det “Konservative” Folkeparti har som bekendt en vis forkærlighed for afdankede kendisser, så måske Riskær bliver hentet ind som en nødløsning?

  Ellers kan man jo prøve med andre “kulturpersonligheder”, der mangler smør på brødet.

  Må jeg foreslå “sangerinden” og narkomanen Medina, eller måske kan væmligboen Paula Larrain overtales til et comeback?

  Kommentar by Revisoren — 9. februar 2019 @ 18:25

 48. Er der ikke nok egoistisk ondskab i Folketinget. Det piner mig stadig, at det var den behagelige Ole Stephensen vi desværre mistede, han var sikkert realistisk set kommet ind.

  Kommentar by LarsB — 9. februar 2019 @ 19:13

 49. Hvorfor kan Paludan ikke samle underskrifter, mens Riskjær kan?

  Paludan har ikke fået et gratis radioprogram hvor han kan rekalmere for sig selv hver fredag op til det kommende valg.

  Ikke engang Jalving kunne få lov at fortsætte på 24/7 i sin tid.

  Kommentar by Hodja — 9. februar 2019 @ 20:32

 50. > Hodja 20:32

  Måske også, fordi Paludan ikke rigtig appellerer til ret mange, hans argumentation og retorik er ikke imponerende og sammenhængende?

  Uden sammenligning i øvrigt var Glistrup intelligent og undertiden også morsom, men der manglede et sammenhængende partiprogram.

  Indrømmet: Jeg har ikke læst hverken Stram Kurs’, Riskærs eller for den sags skyld Nye Borgerliges partiprogrammer, men jeg gætter på, at vælgerne nok forstår hovedbudskaberne men savner et mere solidt fundament.

  Vermund har dog haft adskillige muligheder, blandt andet i Debatten på DR2, hvor hun i øvrigt gør det fremragende. Men ikke kan forholde sig til ret meget andet end muslim-problematikken. Som hos DR blot hedder indvandrere. Selv om vi alle ved, at det handler om islam og muslimer.

  Riskær er i virkeligheden radikal, så han bliver nok bonkammerat med Jens Rohde.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. februar 2019 @ 22:13

 51. Til traveler:
  Riskær er noget mere vidende end gennemsnitspolitikeren og næsten alle internetdebattører ved kun at foreslå noget realistisk gennemførligt. Vedrørende planerne om opsplitning af storfinansen svarede han korrekt på spørgsmålet om det ikke er i strid med EU-direktiver at det kun er forordninger med en direkte retsvirkning i Danmark, mens der er et stort frirum i omformningen af direktiver til national lovgivning. Problemet med Riskær er mere at han tror på en lang række medieløgne, herunder om indvandringen.
  Til Henrik Petersen:
  Som menigmand er det noget vovet at påstå en politiker eller et parti ikke har nogen sammenhængende politik. Hvis det var tilfældet for et betydende parti ville journalister sikkert påpege det, men i stedet er journalisterne i valgkampe ude i at stille fælder op ved at ringe til lokalformænd i partiet og lokke dem til at falde for en mediehetz i modstrid med partiets politik. Eksemplet med Glistrup er det mest misvisende i den sammenhæng, fordi han har stillet tusindvis af ændringsforslag til finansloven som udmøntning af Fremskridtspartiets økonomiske politik og senere i udlændingepolitikken flere forslag med udkastet til forslag om Muhamedanerfrit Danmark som det ultimativt nyttige og med tiden nødvendige forslag praktisabelt at gennemføre.

  Kommentar by perhag — 10. februar 2019 @ 01:26

 52. @perhag
  Indrømmet. Jeg er ikke nok inde i sagerne til at vurdere, om der skulle være frirum nok i kapitaldirektivet til at frigøre realkreditten fra bankerne. Sikkert rigtigt, men det vil ikke ske.

  Mere overordnet gælder, at når skaden først er sket for noget så grænseoverskridende som kapital, så tror jeg, at det nærmest er irreversibelt. Hele forløbet er et skoleeksempel på, at velfungerende kreditsystemet, der har overlevet alverdens kriser gennem tiderne, med ét trylleslag smadres af et direktiv, som bureaukrater og lobbyister har tænkt sig frem til af hensyn til snævre interesser.

  Intet tyder på, at dette væld af direktiver har nogen som helst gavn for de europæiske samfunds udvikling. Det er ikke længere markedets usynlige hånd, der skaber velstand og udvikling, men et fremmed bureaukratis synlige hånd, der får samfundet til at stagnere i uhensigtsmæssige regler og forordninger. Dermed bliver Europa låst fast i selvskabt bullshit, mens resten af verden udvikler sig.

  Kommentar by traveler — 10. februar 2019 @ 09:48

 53. ->50: Hvordan kan 24/7 lade en potentiel politiker, der samler underskrifter til opstilling til valget, have 2 timers gratis reklameradio om ugen i månedsvis?

  Riskjær er iøvrigt heller ikke imponerende sammenhængende.

  Kommentar by Hodja — 10. februar 2019 @ 14:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper